Liepos 2d 7 ryto pabudau galvodama,jezuliukai slapimo nelaikau! nes nedaug buvo,tai nepagalvojau kad vandenys...antra mintis buvo gal JAU? bet kadangi nieko nejauciau,tai persirengiau ir toliau parpiau sau,mb i darba nejo tai parpem iki 9 val.Atsibudau ir apeme kazkoks nepaaiskinamas nerimas,kad kazkas vyksta,nu bet galvoju nesamone jokiu saremiu nejauciu,o kadangi prisiskaiciau visokiausiu istoriju sm ,tai galvoju tikrai jau pajausiu,kai kazkas bus.Nu galvoju ta proga kad niekas nevyksta,uzbaigsiu deze ledu,kur vakar pradejau.Atvilko mb man tuos ledus,sedziu visa patenkinta,ledus kabliuoju,bet jauciu kazkoki silpna mauduli pilvo apacioj,ne galvoju cia kazkas ne taip....guliu laukiu kas bus ir galvoju,nu kokia kvaile ,issiskalbiau visus grazius
prikirtau pusryciu,ale paskutiniai kasniai kazkaip sprangiai lindo,nes nugaroj lygtais koks atgrubnagis masaza darytu,nemalonus jausmas ir lyg reguliariai jis atsiranda.nu galvoju paskambinsiu i ligonine visdelto.paskambinau,klausia kas kiek saremiai,nu sakau kad tu baisiu,kaip as isivaizduoju nera,tokie lyg pamaudimai nugaroj,nu sako paskambink kai bus normalus saremiai.gerai sakau,galvoju gal pasitvarkyt reikia,jaucia sirdele,kazkas bus.Apie 1 val jau nevisai linksma man,nu bet baisiuju saremiu kaip ner ,taip ner ir vandenys nenubega...bet jau skauda,ne baisiai,bet labiau nei per mm.skambinu vel sakau nu neramu man,jei nelabai bizekas,gal apziuretumet mane,ta kazka ziaumodama,sako nu atvaziuok,paziuresiu,del tavo sventos ramybes.Sakau mb issisiepus,psio leido atvaziuot,varom gimdysiu.tas kaip soko visas supanikaves,bega i visas puses nezino ka stvert,bet sakau vaziuosi jei paskolinsi man savo Armani graziuosius marskinelius,nes neturiu ka apsirengt,su naktiniais gi nevaziuosiu toki reikala atlikt.sako renkis tik greiciau,sakau neskubink ne gaisra gesint vaziuojam,spesim,man reik tase pasitikrint.Sako gal daiktu neimk,jei neskauda tai gal namo lieps vaziuot?Sakau nu jau ne as po 10 kartu nevazinesiu,jei jau issiruosiu,tai grysiu tik su lelia,na jis labai ir nesigincijo,zinojo kad su manim
Atleke dar viena,ka pradejo jos ten tryse smirinet,man panika sukilo,net saremiai sustiprejo,galvoju o brolyti,dabar tai bus!!!ir nezinau ar nuo to sirsalo sukelto ar nuo ko, ka pradejo saremiai eit vienas po kito,ir tokie jau nevaikiski,as dar tyliai paklausiau,gal man ko nuo skausmo duos?sako pabludai gal? vaiko galva beveik matosi,tuoj stumsim,as galvoju kaip taip tuoj,mama as dar nepasiruosus!!!!
ir kad prasidejo!!!nugara galvojau per puse plys,nieko nebus reik duju ragaut,gi nachaliavai siulo ratukus,chi,chi,chi,ikvepiau pora kartu,apsinesiau,linksma butu jei ne tie saremiai,kaip pasiute pradejo ristis.Juokinga nebuvo ir apie maista pamirsau,tik jauciu ka nagai i mb ranka smigt pradejo,patikrino, sako jau 10 cm,tuoj stumsim! paziurejau i laikrodi 16.15,galvoju visdelto gal spesiu as tu pavakariu....
tik pokst viduj sprogo kazkas,nutekejo truputis vandenu,sako psio su sekanciu saremiu stumk!susikaupiau baisiausiai,dar spejau uzmest aki i perbalusi sb,galvoju reik pasistengt ka greiciau,nes tas tuoj nualps,o kita mintis buvo sugadinsiu sb marskinelius nes per ta skubejima nedave persirengt,nebuvo laiko..Nu ka susikaupiau ir stuuuuuuumiuuuuu,viena karta,sako palauk,laukiu,STUMK!!!stumiu antra karta,kaip isprotejus o skausmas plesia pusiau,sako palauk!!!sakau negaliuuuuuu!!! tik vuuuzt su visais vandenim ir isslydo mano mazylis,kaip kulka ir toks tylus tylus,kaip kaciuko "miauuuuuuu" pasigirdo po akimirkos,pasipyle asaros isdavikes,pagaliau atkeliavo JIS, toks islauktas,ismyletas..Mano SUNUS...kai padave,pamaciau tas melynas akis ir supratau,kad pagaliau sutikau TA VIENINTELI savo svajoniu vyra,toki mazulyti,melsva,bet toki mylima...atsisukau i sb,o tas kaip uzburtas stovi ir spokso i lelyti....nuo siol viskas bus kitaip,dabar mes seima....Taip gera gera paliko....stai taip greit ir lengvai 16 .37 atkeliavo 49 cm 3280 kg mano sunelis.....o pavakariu man visdelto dave!!