Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Martynuko kelione
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
vidavai
Nu va pagaliau prisiruosiau parasyti,kaip lengvai ir neskausmingai mano sunelis atkeliavo i si pasauli.Nutarem viena diena su sb kad jau baisia norisi mazylio.Nulekiau konsultuotis su gyd per kiek laiko galiu tiketis pastoti,atsake kad jai viskas gerai tai per puse metu tureciau pastot.(labai jis daug zino biggrin.gif )Nustojau gert kt ir ka pirma sav ops ir yra.negalejau patiketi kai pirmam teste pamaciau antra vaiduokline linija.Antras testas po keliu dienu jau rode riebu irodyma,kad tikrai mazylis pakeliui...Mb dziaugsmui nebuvo galo biggrin.gif nesiplesiu bet nestumas buvo lengvas ir grazus,neskaitant kad priaugau 24 kg.ir viskas del besaikio ledu ryjimo,nors siaip niekada ju nemegau ir niekada nevalgiau po gimdymo...data nustatyta liepos 6 ka gi laukiam,dar pagalvojau jei mazylis palauktu gimtu per mano gimtadieni,bet nepalauke...nezinojom lyties,bet sirdy 100% zinojau kad bus berniukas....
Liepos 2d 7 ryto pabudau galvodama,jezuliukai slapimo nelaikau! nes nedaug buvo,tai nepagalvojau kad vandenys...antra mintis buvo gal JAU? bet kadangi nieko nejauciau,tai persirengiau ir toliau parpiau sau,mb i darba nejo tai parpem iki 9 val.Atsibudau ir apeme kazkoks nepaaiskinamas nerimas,kad kazkas vyksta,nu bet galvoju nesamone jokiu saremiu nejauciu,o kadangi prisiskaiciau visokiausiu istoriju sm ,tai galvoju tikrai jau pajausiu,kai kazkas bus.Nu galvoju ta proga kad niekas nevyksta,uzbaigsiu deze ledu,kur vakar pradejau.Atvilko mb man tuos ledus,sedziu visa patenkinta,ledus kabliuoju,bet jauciu kazkoki silpna mauduli pilvo apacioj,ne galvoju cia kazkas ne taip....guliu laukiu kas bus ir galvoju,nu kokia kvaile ,issiskalbiau visus grazius nestuke.gif drabuzius tai jei reiks vaziuot gimdyt siandien tai kuom pasipuosiu?apie 11 val jau maudimas stipret pradejo,lygtais silpni saremiukai atsirado,sakau mb zinai kazkas man rods vyksta,o pati issiviepus kaip durnelis kapeikele rades,sako o tau neskauda kad vaipaisi?sakau nu lyg ir ne,biskeli maudzia tiktai....sako varyk paskambink MW paklausk ka daryt.Nu sakau nebuk durnas ,nesipazorinsiu as cia su tokiais skausmais,geriau pusryti suorganizuok,nes valgydavau stabiliai ,kas 2 val biggrin.gif
prikirtau pusryciu,ale paskutiniai kasniai kazkaip sprangiai lindo,nes nugaroj lygtais koks atgrubnagis masaza darytu,nemalonus jausmas ir lyg reguliariai jis atsiranda.nu galvoju paskambinsiu i ligonine visdelto.paskambinau,klausia kas kiek saremiai,nu sakau kad tu baisiu,kaip as isivaizduoju nera,tokie lyg pamaudimai nugaroj,nu sako paskambink kai bus normalus saremiai.gerai sakau,galvoju gal pasitvarkyt reikia,jaucia sirdele,kazkas bus.Apie 1 val jau nevisai linksma man,nu bet baisiuju saremiu kaip ner ,taip ner ir vandenys nenubega...bet jau skauda,ne baisiai,bet labiau nei per mm.skambinu vel sakau nu neramu man,jei nelabai bizekas,gal apziuretumet mane,ta kazka ziaumodama,sako nu atvaziuok,paziuresiu,del tavo sventos ramybes.Sakau mb issisiepus,psio leido atvaziuot,varom gimdysiu.tas kaip soko visas supanikaves,bega i visas puses nezino ka stvert,bet sakau vaziuosi jei paskolinsi man savo Armani graziuosius marskinelius,nes neturiu ka apsirengt,su naktiniais gi nevaziuosiu toki reikala atlikt.sako renkis tik greiciau,sakau neskubink ne gaisra gesint vaziuojam,spesim,man reik tase pasitikrint.Sako gal daiktu neimk,jei neskauda tai gal namo lieps vaziuot?Sakau nu jau ne as po 10 kartu nevazinesiu,jei jau issiruosiu,tai grysiu tik su lelia,na jis labai ir nesigincijo,zinojo kad su manim nestuke.gif neverta.Tai va susiruosem ir keliaujam iki igonines 15 min kelio,ale bevaziuodama galvoju kada cia tas duobes isrause kelyje,kad taip mane skausmingai krato?dar sb apsaukiau uz kokius lasinius teises pirko?kad taip vazineja ir mane krato?Sako isprotejai,kelias kaip stiklas lygus....ir tada per nugara tik baaaac,kaip zaibu trenke,oi galvoju vaikeli gerai ka daiktus pasiemiau,matomai kazkas bus....Pasiekem ligonine,dar pro registratura praeidama pastebejau kad pavakarius 17 val duoda,nu galvoju dabar 15.05,tai jei gimdysiu,garantuotai praziopsosiu,o viltis nevalgius likt manes neviliojo...pasitiko MW tokia apsiblausus visa,paziurejo i mane issiviepusia,nu sako einam paziuresiu ar kas nors ten tau vyksta,nu sakau turetu jau nes man skauda...nusivede ,tokia letu apsuku kol ranka kystelejo,ziuriu tik akys jai issoko ant kaktos,paraudo visa,dar juokas sueme,galvoju gal mazius ikando?sako tokiu drebanciu balsu,ar tau skauda,jauti ka nors?nu sakau skauda,ale kentet galiu,ne taip jau baisiai,sako moterie 8 cm atsidarymas,kaip tu atvaziavai tokia rami?nu nuo tokiu jos zodziu man ir skaudet labiau pradejo,jauciu kaip saremiai tokliom bangelem ridentis pradejo.Dar tyliai pagalvojau,gal spesiu tu pavakariu?ta kaip akis isdegus,isleke rekdama "pagalbos!!! paruoskit gimdykla,tuoj gimdys".girdziu kolege klausia,kas?sako ta kur tik atejo.Atleke jos kolege,pamate mane ramiai gulincia,sako cia tu gimdysi?!sakau nu as tikriausiai,gi ne vyras,nes kambary daugiau nieko nera
Atleke dar viena,ka pradejo jos ten tryse smirinet,man panika sukilo,net saremiai sustiprejo,galvoju o brolyti,dabar tai bus!!!ir nezinau ar nuo to sirsalo sukelto ar nuo ko, ka pradejo saremiai eit vienas po kito,ir tokie jau nevaikiski,as dar tyliai paklausiau,gal man ko nuo skausmo duos?sako pabludai gal? vaiko galva beveik matosi,tuoj stumsim,as galvoju kaip taip tuoj,mama as dar nepasiruosus!!!!
ir kad prasidejo!!!nugara galvojau per puse plys,nieko nebus reik duju ragaut,gi nachaliavai siulo ratukus,chi,chi,chi,ikvepiau pora kartu,apsinesiau,linksma butu jei ne tie saremiai,kaip pasiute pradejo ristis.Juokinga nebuvo ir apie maista pamirsau,tik jauciu ka nagai i mb ranka smigt pradejo,patikrino, sako jau 10 cm,tuoj stumsim! paziurejau i laikrodi 16.15,galvoju visdelto gal spesiu as tu pavakariu....
tik pokst viduj sprogo kazkas,nutekejo truputis vandenu,sako psio su sekanciu saremiu stumk!susikaupiau baisiausiai,dar spejau uzmest aki i perbalusi sb,galvoju reik pasistengt ka greiciau,nes tas tuoj nualps,o kita mintis buvo sugadinsiu sb marskinelius nes per ta skubejima nedave persirengt,nebuvo laiko..Nu ka susikaupiau ir stuuuuuuumiuuuuu,viena karta,sako palauk,laukiu,STUMK!!!stumiu antra karta,kaip isprotejus o skausmas plesia pusiau,sako palauk!!!sakau negaliuuuuuu!!! tik vuuuzt su visais vandenim ir isslydo mano mazylis,kaip kulka ir toks tylus tylus,kaip kaciuko "miauuuuuuu" pasigirdo po akimirkos,pasipyle asaros isdavikes,pagaliau atkeliavo JIS, toks islauktas,ismyletas..Mano SUNUS...kai padave,pamaciau tas melynas akis ir supratau,kad pagaliau sutikau TA VIENINTELI savo svajoniu vyra,toki mazulyti,melsva,bet toki mylima...atsisukau i sb,o tas kaip uzburtas stovi ir spokso i lelyti....nuo siol viskas bus kitaip,dabar mes seima....Taip gera gera paliko....stai taip greit ir lengvai 16 .37 atkeliavo 49 cm 3280 kg mano sunelis.....o pavakariu man visdelto dave!!
Galway_girl
Nerealiai parasei wub.gif Taip linksmai skaiciau,bet gale vistiek susigraudinau blush2.gif Ech,kad daugiau tokiu istoriju butu wub.gif
zana33
wub.gif wub.gif Tavo gimdyma,kaip malda,kiekviena nestuke.gif turetu skaityt mirksiukas.gif bigsmile.gif Pavyyyydziu baltu pavydu ax.gif biggrin.gif 4u.gif
Bluebell
vidavai, nma tikrai mane ikvepia tavo istorija, kaip tu push push mygom padarei ir dar armani apdaruose 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
liux pasakojimas !
**karina**
sauniai papasakota istorija mirksiukas.gif skauciau ir pavydejau baltu pavydu, kad ir tokiu lengvu ir grziu gimymu buna ax.gif blush2.gif
super_wife
Skaiciau su sypsena,baigiau savo skaitima su asaromis wub.gif
planetax
Ech.. grozis wub.gif
Sadika
Svarbiausia, kad iki valgymo spėjai. bigsmile.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Šaunuolė!
Nomadica
Gera istorija, sypsena veide vis dar stovi thumbup.gif
cud@bury
nu nerealiai nuostabi istorija wub.gif ,aukit stipruciai,tokia drasi,lengva istorija ir dar valgyt gavai thumbup.gif
Kreiduota
na bet ir prisijuokiau biggrin.gif visokiausiu posakiu,palyginimu ir visko,kad nespejau juoktis bigsmile.gif saunuole mama wub.gif sveikinimai didziausi ir sekmes visokeriopos 4u.gif
liolia79
Be galo grazu wub.gif Net apsiverkiau blush2.gif Saunuole mamyte - kaip greitai susisukai thumbup.gif Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
sepallaa
thumbup.gif
Audrukas
Negalejau rimtai skaityti del tu pavakariu, toks juokas eme, nu fainai....
irmabaro
labai linksma istorija thumbup.gif
Šypsenėlė24
Saunuole,lengvai ir linksmai thumbup.gif biggrin.gif Sekmes jums 4u.gif
inetukea
smagu skaityti tokias istorijas kurios prasideda su juoku ir taip baigiasi thumbup.gif tikrai kad galima pavydeti tokio greito gimdymo ax.gif sekmes jusu seimynai 4u.gif
semiuke
nu super thumbup.gif sekmes jums 4u.gif
*Passion*
Oho...su 8cm atsidarymu 4u.gif saunuole biggrin.gif O su tais pavakariais, tai prisijuokiau lotuliukas.gif Aukit diduciai ir sveikuciai wub.gif
Šarlote
Supėjai ir ant tų norėtų pavakarių lotuliukas.gif
cuoliukė
4u.gif
Kutveliukas
thumbup.gif 4u.gif
DainunulE
QUOTE(vidavai @ 2010 03 05, 01:17)
Nu va pagaliau prisiruosiau parasyti,kaip lengvai ir neskausmingai mano sunelis atkeliavo i si pasauli.Nutarem viena diena su sb kad jau baisia norisi mazylio.

tokiu istoriju paklausius tai tik gimdyt ir gimdyt thumbup.gif nestuke.gif
debesyla
Nuostabi istorija su dar nuostabesne pabaiga wub.gif Pasijuokiau, pabaigoje arašėlė ištryško rolleyes.gif
Tikrai visoms nėštukėms vietoj tų siaubiakų reikia pasiskaityt hihihi.gif
cerepaska
nereali istorija thumbup.gif kad visos tik taip ir gimdytu!!! Sveikinu wub.gif
neravardo
Butinai reikia sita pasakojima apdovanoti!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

aukit sveiki ir laimingi! 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.