Labai idmu,kada busimas mamytes aplanke suvokimas, kad jau prasidejo gimdymas?
Saremiai prasidejo 5-a ryte, bet tikrai dar nesupratau, kad tai JAU TIE saremiai
10 val. ryto man nuleido vandenis, tada viskas ir prasidėjo ...
5.30val nubego vandenys,tada ir supratau
Pirmąkart sąrėmiai prasidėjo popiet, apie 14h, o antrąkart - vakare, apie 18h..
mano vaikui pilvuke taip gerai buvo kad nenorejo gimti
saremiauti pradejau nakti taip kad i gimdykla isejom
prasidejo 1 valanda nakties
Su pirmu vaikiuku, sąrėmiai prasidėjo 17 val., pradėjo skaičiuoti laiko intervalą tarp jų ir įsitikinau, kad tikri. Kadangi pradžioje jie gan silpni, tai spėjau daug darbų padaryti
O su antru
19,30 nubego vandenys
Vandenis nuleido 20 val, nors reguliari veikla jau buvo nuo 14.30
su pirmu vaiku saremiai prasidejo 23 val nakties, pagimdziau tik idurdieni, o su antru vaiku saremiai prasidejo 19 val ir uz poros valandu jau turejau kudikeli
Pirmo gimdymo metu sąrėmiai prasidėjo 1 val. nakties, antro - 10 ryto
su pirmu apie 22val,su antru apie 10ryto
Na, kol nesuleido skatinamųjų (22val), tai kaip ir nesijautė, jog jau gimdau
Saremiai prasidejo apie 17 val. Bet i ligonone isvaziavau apie vidurnakti ir visas veiksmas nakti vyko. Kazkaip nuo nestumo pradzios tarsi zinojau, kad gimdysiu nakti
Niekad nepamirsiu to vaizdo mobilaus laikrodyje: 4:11
Pabudau, kai pajutau lyg kazkas truko pilve, pasirodo nubego vandenys. 10:20 glaudziau sunu
pirmas gimdymas prasidėjo 22val., kai nuvedė į gimdyklą ir pasakė, kad skatins... tai kažkaip ir nėr to natūralaus prasidėjimo sąrėmių. 02.20val jau buvo po viskam.
antrą kartą sąrėmius pajutau 5.30val. iškart kas 5min. 8val. buvau ligoninėj. 9.37val. laikiau vaiką.
su pirmuoju sunum nuo 10 ryto prasidejo o gime 3val nakties o su maziuku tai nakti 3 isvaziavome o gime 13.30 dienos
Man prasidėjo 23 val. , o sūnelis gimė diena 13val
abu 21,00-00,00.
Vandenys nubego 00.00h, pagimdziau 11.35h ryte
10 ryto dar buvau apziuroje, o jau apie 12 suvokiau, kad siandien ir bus ta diena
Su pirma vandenys nubego 2 val,o dukryte turejau 8 val ryto.
O su sunum,saremiai prasidejo 24val,o gime 4.15 Tai manau ir trecias bus naktinukas
nubego vandenys 18 val. 2 val jau turejau sunu
1 nakties prasidejo pamaudenimai. bet kad cia saremiai supratau tik 5 ryto.
6val ryto nubego vandenys, 3val nakties padare CP
Ryte truputi jauciau parengiamuosius saremius, siek tiek vaisiaus vandenu lasejo, bet po gyd. apziuros paleido namo - nes nebuvo pozymiu, kad prasideda gimdymas. Grizus namo - skaudejo pilva vis stipriau, o 1 val. nakties nubego vandenys, 7.14 val. gime musu mazylis
maudenti pilva kaip per mm pradejo ryte apie 9.00, vakare jau 18 val. man pradejo sviestis, kad gal ir gimdymas jau arteja
toks jausmas, kad dazniausiai prasideda nakti, matyt naktis ir lieka naktim, kazkodel man noretusi, svajotusi diena, nakti kazkaip juk viskas jautriau buna
nakti prasidejo pamaudenimai, ryte isejo kamstis ir buvo paruosiamieji saremiai visa diena, nakti isvykom i ligonine del nezmonisku skausmu gime sunus tik kita diena 12.25
19val prasidejo pirmieji saremiai, 5.05 jau turejau suneli.
Man tai apie 4.30 val. ryte pradejo vandenys nubegineti ir ta pati ryta 9.48 val. jau supavau suneli
Siap buvo numatytas gimdymo skatinimas, nes terminas jau praejo. O vaziuojan i ligonine, saremiai naturaliai prasidejo. Matyt, pilvuko gyventojas jaute, kur ir kam vaziuoja
9 h ryte nubego vandenys, bet veikla prasidejo 15 h kai pastate skatinamuosius. O sunus gime 4.10 ryto
Man saremiai prasidejo apie 6 val. ryto, pagimdziau 22 val.
Vandenys nubego 23:30
Prasidejo nakti, baigesi ryte
prasidėjo kažkur 00.20. -iūriu dažniausia prasideda nakty
Abu gimdymai prasidėjo naktį : pirmasis apie 4:30 , antrasis maždaug nuo 3:00
man vandenys nubego 15val
vandenys nubėgo 4 ryte, 15:46 užgimė mūsų žirniukas
vandenys nubėgo 23.30, sąrėmiai prasidėjo maždaug nuo 24 val. 3.43 gimė mano žirniukas
Prasidejo apie 12 val. diena, pasibaige kitos dienos 00:30
pirmieji saremiai kas 20min prasidejo 6ieni popiet, 7ieni per pietus jie jau buvo kas 10min, 1ieni popiet jau kas 5-6min. Gimdymo namuose buvom 23.15 o maziuke gime 6.10 ryte
Visus tris kartus nakti
Su pirmu leliuku gimd.prasidejo 23 val., pagimdziau (po extra CP) 07,40 Su dukryte vandenys nubego 23,30 kol davaziavom iki GN (o mums jie uz 55km), kol uzpilde popierius, kol tyrimai, 03,40 (ir po CP, bet si karta planinio) gime mano stebukyte
Ko labiausiai bijau, tai naktį gimdyti
Į ligonine atvažiavom 19.30h., 23.35h. gimė Emutė
Abu gimdymai prasidėjo anksti ryte - pirmasis 4h, antrasis 6h
|