Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kuriuo paros metu prasidejo gimdymas?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3
EgleZalciuKaraliene
Labai idmu,kada busimas mamytes aplanke suvokimas, kad jau prasidejo gimdymas? smile.gif Kuriuo paros metu dazniausiai mus uzklumpa didzioji akimirka? biggrin.gif
bavtav
Saremiai prasidejo 5-a ryte, bet tikrai dar nesupratau, kad tai JAU TIE saremiai smile.gif Tikrieji pasijaute tik vakarop, o 8-a vakare gimde dukryte wub.gif
_Foxy_
10 val. ryto man nuleido vandenis, tada viskas ir prasidėjo ... smile.gif
@mamyčiukas@
5.30val nubego vandenys,tada ir supratau lotuliukas.gif
Cansado
Pirmąkart sąrėmiai prasidėjo popiet, apie 14h, o antrąkart - vakare, apie 18h..
*INSOMNIA*
mano vaikui pilvuke taip gerai buvo kad nenorejo gimti smile.gif tai prabalsavau toki laika kada man nuleido vandenis smile.gif 18h 4u.gif
Wild Pearl
saremiauti pradejau nakti taip kad i gimdykla isejom biggrin.gif o pagimdziau tik vakare mirksiukas.gif blink.gif
@Smilte@
prasidejo 1 valanda nakties
VAKARIOmama
Su pirmu vaikiuku, sąrėmiai prasidėjo 17 val., pradėjo skaičiuoti laiko intervalą tarp jų ir įsitikinau, kad tikri. Kadangi pradžioje jie gan silpni, tai spėjau daug darbų padaryti biggrin.gif : manikiūras, pedikiūras ir t.t. Pagimdžiau 11.20 val. ryto
O su antru 2.gif , prasidėjo kučių vakarą 21 val. Tai nusikrausčiau stalą, išsiploviau indus, maistą tvarkingai susikišau į šaldytuvą, pamiegojau biggrin.gif 9 val. ryto nuvažiavom į ligoninę, o gimė 11.35 val. biggrin.gif
Glen
19,30 nubego vandenys
nepriklausoma
Vandenis nuleido 20 val, nors reguliari veikla jau buvo nuo 14.30
irmaba
su pirmu vaiku saremiai prasidejo 23 val nakties, pagimdziau tik idurdieni, o su antru vaiku saremiai prasidejo 19 val ir uz poros valandu jau turejau kudikeli smile.gif
SD
Pirmo gimdymo metu sąrėmiai prasidėjo 1 val. nakties, antro - 10 ryto ax.gif
ddijana
su pirmu apie 22val,su antru apie 10ryto biggrin.gif
Jurgita_V
Na, kol nesuleido skatinamųjų (22val), tai kaip ir nesijautė, jog jau gimdau mastau.gif hihihi.gif O "sąrėmiai", kuriuos parodė toniukų matavimo aparatas, prasidėjo 12val ax.gif , tačiau aš jų nelabai jaučiau.
Esha
Saremiai prasidejo apie 17 val. Bet i ligonone isvaziavau apie vidurnakti ir visas veiksmas nakti vyko. Kazkaip nuo nestumo pradzios tarsi zinojau, kad gimdysiu nakti smile.gif
ciuke
Niekad nepamirsiu to vaizdo mobilaus laikrodyje: 4:11 bigsmile.gif
Pabudau, kai pajutau lyg kazkas truko pilve, pasirodo nubego vandenys.
10:20 glaudziau sunu wub.gif
Isila
pirmas gimdymas prasidėjo 22val., kai nuvedė į gimdyklą ir pasakė, kad skatins... tai kažkaip ir nėr to natūralaus prasidėjimo sąrėmių. 02.20val jau buvo po viskam.

antrą kartą sąrėmius pajutau 5.30val. iškart kas 5min. 8val. buvau ligoninėj. 9.37val. laikiau vaiką.
Schiaurinė
su pirmuoju sunum nuo 10 ryto prasidejo o gime 3val nakties o su maziuku tai nakti 3 isvaziavome o gime 13.30 dienos rolleyes.gif
Dzolina
Man prasidėjo 23 val. , o sūnelis gimė diena 13val biggrin.gif
muminukas
abu 21,00-00,00.
colicoli
Vandenys nubego 00.00h, pagimdziau 11.35h ryte smile.gif
*TyTe*
10 ryto dar buvau apziuroje, o jau apie 12 suvokiau, kad siandien ir bus ta diena ax.gif
dziuginta33
Su pirma vandenys nubego 2 val,o dukryte turejau 8 val ryto.
O su sunum,saremiai prasidejo 24val,o gime 4.15
Tai manau ir trecias bus naktinukas bigsmile.gif
Madmuazel
nubego vandenys 18 val. 2 val jau turejau sunu 4u.gif
*Clivia*
1 nakties prasidejo pamaudenimai. bet kad cia saremiai supratau tik 5 ryto. blush2.gif apie puse 9 isveze i gimdykla ir 9.52 ant krutines uzdejo mano mazaji sunu 4u.gif
musik
6val ryto nubego vandenys, 3val nakties padare CP bigsmile.gif
Ailada
Ryte truputi jauciau parengiamuosius saremius, siek tiek vaisiaus vandenu lasejo, bet po gyd. apziuros paleido namo - nes nebuvo pozymiu, kad prasideda gimdymas. Grizus namo - skaudejo pilva vis stipriau, o 1 val. nakties nubego vandenys, 7.14 val. gime musu mazylis wub.gif
mergina26
maudenti pilva kaip per mm pradejo ryte apie 9.00, vakare jau 18 val. man pradejo sviestis, kad gal ir gimdymas jau arteja blush2.gif , skausmas tikrai labai mazas buvo, 21.00 nubego vandenys, tai as nuo cia ir skaiciuoju, kad prasidejo gimdymas, o 24 val. jau tureju savo lelia smile.gif
Jugita29
toks jausmas, kad dazniausiai prasideda nakti, matyt naktis ir lieka naktim, kazkodel man noretusi, svajotusi diena, nakti kazkaip juk viskas jautriau buna smile.gif
dekeriene
nakti prasidejo pamaudenimai, ryte isejo kamstis ir buvo paruosiamieji saremiai visa diena, nakti isvykom i ligonine del nezmonisku skausmu gime sunus tik kita diena 12.25

tuckaite
19val prasidejo pirmieji saremiai, 5.05 jau turejau suneli. smile.gif
Wiva
Man tai apie 4.30 val. ryte pradejo vandenys nubegineti ir ta pati ryta 9.48 val. jau supavau suneli thumbup.gif
vikulia 84
Siap buvo numatytas gimdymo skatinimas, nes terminas jau praejo. O vaziuojan i ligonine, saremiai naturaliai prasidejo. Matyt, pilvuko gyventojas jaute, kur ir kam vaziuoja
Auriuxe
9 h ryte nubego vandenys, bet veikla prasidejo 15 h kai pastate skatinamuosius. O sunus gime 4.10 ryto smile.gif
justmoon
Man saremiai prasidejo apie 6 val. ryto, pagimdziau 22 val.
lauroone
Vandenys nubego 23:30 smile.gif
Kyvis
Prasidejo nakti, baigesi ryte smile.gif
šneider
prasidėjo kažkur 00.20. -iūriu dažniausia prasideda nakty blink.gif
Jersey
Abu gimdymai prasidėjo naktį : pirmasis apie 4:30 , antrasis maždaug nuo 3:00
eulogijax
man vandenys nubego 15val
Becel
vandenys nubėgo 4 ryte, 15:46 užgimė mūsų žirniukas ax.gif
-Alice-
vandenys nubėgo 23.30, sąrėmiai prasidėjo maždaug nuo 24 val. 3.43 gimė mano žirniukas wub.gif wub.gif wub.gif
Frosted
Prasidejo apie 12 val. diena, pasibaige kitos dienos 00:30 4u.gif
Diaaa
pirmieji saremiai kas 20min prasidejo 6ieni popiet, 7ieni per pietus jie jau buvo kas 10min, 1ieni popiet jau kas 5-6min. Gimdymo namuose buvom 23.15 o maziuke gime 6.10 ryte wub.gif vandenys nubego jau bunant gimdykloj kai atsidarymas buvo kazkur 8cm
Garnier
Visus tris kartus nakti
citroen
Su pirmu leliuku gimd.prasidejo 23 val., pagimdziau (po extra CP) 07,40 Su dukryte vandenys nubego 23,30 kol davaziavom iki GN (o mums jie uz 55km), kol uzpilde popierius, kol tyrimai, 03,40 (ir po CP, bet si karta planinio) gime mano stebukyte wub.gif
donna bella
Ko labiausiai bijau, tai naktį gimdyti ax.gif
mettta
Į ligonine atvažiavom 19.30h., 23.35h. gimė Emutė biggrin.gif
Egloja
Abu gimdymai prasidėjo anksti ryte - pirmasis 4h, antrasis 6h ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.