Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kuriuo paros metu prasidejo gimdymas?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3
zhiu
Saremiai prasidejo apie vidurnakti, 6 valanda pajudejom i ligonine, 8-a mus tik prieme ir 9:46 gime mano sunelis smile.gif
inga325
Vandenys nubego 3 val. nakties ir jau 10 val turejau sunu 4u.gif
Ruby Tuesday
Pirmuosius saremius pajutau apie 8 vakaro, 00.45 jau turejau suneli bigsmile.gif
egllute
QUOTE(inga325 @ 2011 04 29, 10:32)
Vandenys nubego 3 val. nakties ir jau 10 val turejau sunu  4u.gif
*

drinks_cheers.gif man irgi 3 val. nubego vandenys ir prasidejo saremiai smile.gif
Musyte_
I gimdykla atveze 12.30 dienos, tada uzpilde viska ka reikejo prakirpo vandenys , o pagimdziau tik 21.32val smile.gif
deltadu
Pirmasis: Skatinamuosius pradėjo leisti 9.00, pagimdžiau 20.45,
Antrasis: Prasidėjo 6.00, pagimdžiau 11.45. bigsmile.gif
Airisė
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 04 29, 15:59)
Pirmuosius saremius pajutau apie 8 vakaro, 00.45 jau turejau suneli bigsmile.gif
Pas mane prasidėjo taip pat, o vaikutį turėjau tik 11 ryto.
Lika84
Sveikos mamytes smile.gif O pas mane buvo taip, pirmosius saremius pajutau sestadieni nakti blink.gif, o savo dukryte supau ant ranku tik pirmadieni ryte. wub.gif Pajutau visus "malonumus" rolleyes.gif
agute07
Pirmas- 19 h- rezultatas 2.35 h
Antras 4 h- rezultatas 14.14 h
trecias- uz 2 sav. biggrin.gif
sumitukas
kadangi gimdymas neprasidejo pats, 41 pilnos savaites, skatinti pradeko 8 ryte, pagimdziau tik puse tryju nakties ax.gif
Sauluciux
Prasidejo 23.50, rezultatas 04.00 smile.gif
zuikis718
Pirmas apie 1 val - 8.40 val
Antras apie 2 val - 9.10 val
Dain@ra
vidurnakti wub.gif
januska
pirmasis-11val ryte(nubego vandenys),rezultatas- po 20 valandu...smile.gif
antrasis-uz keliu dienu tureciau zinot ax.gif
vanillee
Prasidejo saremiai 5 val ryto, o sunus gime 21.13 val. 4u.gif
Jovani
Varikliukas užsikūrė anskti ryte apie 7 val, nubėgo vandenys ir tada prasidėjo skausmeliai, o lėlytę ant rankų laukiau jau vakarop ax.gif
byebyelondon
As nesuprantu, kam tokios beprasmes temos? Koks tolkas suzinoti, kada kitos gimde?
FrostyFrosty
QUOTE(byebyelondon @ 2011 09 02, 14:42)
As nesuprantu, kam tokios beprasmes temos? Koks tolkas suzinoti, kada kitos gimde?
*

laiko prastumimui rolleyes.gif
Linutas
Apie 1 val nakties keistai susuko strenas ir emiau viduriuoti ir sukti galva kokio briedo busiu prisirijus. O tai ir buvo jau SAREMIAI! supratau gal tik apie 3 val, kai nubego vandenys, na o 6 ryte maziukas buvo jau ant krutines! wub.gif
Neraitė
Pirmas prasidėjo apie 21 val., antras apie 7 val. smile.gif
*Alegria*
21 val prasidejo saremiai, 13 val turejau leliuka ant ranku wub.gif
LaToja
Saremiai prasidejo apie 18 val. 20 val. jau gulejau gimdymo palatoje, o bezdzioniukas islindo 02 nakties smile.gif
Larance
man anksti ryte veiksmas prasidejo lotuliukas.gif
anoli86
Saremiai prasidejo 20val, o 00:30 gime mano lialiukas smile.gif
limpopo123
Man skatino gimdyma nuo 18val o mazyli ant ranku turejau 10val kita diena wub.gif
popuri
6.15 ryte atsikelus i wc nubego vandenukai. 13.17 man ant krutines gulejo mano mazylis wub.gif
Žaidėja
Saremiai prasidejo apie 17 val. Maziukas gime puse5 ryte smile.gif
daivytiaa
Su nestipriais sąrėmiais į ligoninę nuvažiavau 16 val., o pagimdžiau tik kitos dienos dešimtą valandą ryte doh.gif Naktį pragulėjau gimdykloj, suleido nuskausminamųjų ir galėjau kažkiek pamiegoti. 8.30 nuleido vandenis ir po pusantros valandos jau tur4jau savo mažę rankose wub.gif
Gabrieliaus mama
QUOTE(EgleZalciuKaraliene @ 2010 03 05, 07:10)
Labai idmu,kada busimas mamytes aplanke suvokimas, kad jau prasidejo gimdymas?  smile.gif Kuriuo paros metu dazniausiai mus uzklumpa didzioji akimirka?  biggrin.gif
*

tikrieji saremiai prasidejo 7 vakaro, 12 jau supavom suneli
Dont_worry_be_happy
prasidejo 3 nakties, bet kelias valandas dar namie buvom, tik ryte i ligonine:)
Kitte
6.30val, nuvaziavau i ligonine, o 8.45val. jau laikiau savo mazyle wub.gif
vyykaam
Saremiai prasidejo 1 val nakties, vandenys pradejo teketi 5 ryto. Pagimdziau 18.12 4u.gif
cheeky-monkey
saremiai prasidejo 3h nakties, ligoninej buvau puse 8h, o vaikis gime 11.45h 4u.gif
Avonuke
Su pirmaja saremiai prasidejo apie 1 val nakties , o pagimdziau 5val ryte. Su antraja saremiai prasidejo puse devyniu vakare ir ta paty vakara be penkiu minuciu desimta jau pagimdziau biggrin.gif
luli
Saremiai prasidejo 20.30val.vakare, o ryte 09.30val.pagimdziau.
rimmuske
saremiai prasidejo 24.00 nakties,4 ryto buvom jau ligoninej pagymdziau po 12 valandu
HIDRRA
Saremiai prasidejo 4 ryto, 7 buvom liginineje ir tik 15 val pasauli isvydo musu maziukas 4u.gif wub.gif
*k.a.c.i.u.s*
Su pirmąją,sarėmiai prasidėjo 16val,o lelytę supavau jau 3.45 val 4u.gif
P.L.U.R.
as tai net nezinau kaip ivardinti, kaklelis atsidarinejo 2 paras, o rimti saremiai uzejo 9 vakare, 00.45 jau turejau maziuka wub.gif
aracely
Man saremiai prasidejo 20.00val, o tik 10.40val pagimdziau smile.gif
Nala24
Pirma karta gimdyma 24val nuleido vandenis,nes veikla pati nebejo,tad smagu jau buvo nuo tada lb,o dukryte gime 9.30 ryto.
Antra karta vandenys nubego 18val,taciau ligoninej buvom tik 22.30 be veiksmo... 24 pradejo skatint,o 2.49 gime antra dukryte.
Kliurka
Prasidėjo 23val, o kitą dieną 14:04 po CP gimė mano mažiukas wub.gif
Dovivana
Saremiai prasidejo 19 vakare, 7 ryte buvau ligoninej, o 18.40 pasauli isvydo mano pipiriukas 4u.gif
maukis2
saremiai prasidejo mzdg 4.30-5val, o 12.18 viskas buvo baigta smile.gif
amellija
Mmano atveju saremiai prasidejo 18 val., o ryte 04:45 pagimdziau dukriuka smile.gif
lauriuksis
man prasidejo ryte vakare jau supau suneli
NakedA
O man saremiai prasidejo Sestadienio popiete , o pagimdziau lygiai po 72 valandu ,antradieni popiet doh.gif 4u.gif
Spurgytė
Naktį, apie 02:00, mažylį turėjau po 20:00. smile.gif
Cansado
Pirmąkart sąrėmiai prasidėjo 14h, dukrytė gimė 23.18..
Antrąkart sąrėmiai prasidėjo apie 18h, dukrytė gimė 02.00..
Trečiąkart sąrėmiai prasidėjo apie 02.00, sūnelis gimė 8.52..
bordo
Su pirmu sąrėmiai prasidėjo 2 val. 11 ryte jau turėjau kūdikėlį, su antru sąrėmiai prasidėjo 3 val, 13 val jau supau mažiuką thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.