Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kuriuo paros metu prasidejo gimdymas?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3
ManoMylimasPriese
Saremiai prasidejo 18val vakaro 3 lygiai nakties gime dukryte Rugilytė wub.gif
estrelija
Iskart saremiai prasidejo 03val nakties, kas 3min, i ligonine atvaziavom 05 val.ryto. O pagimdziau 8.25val ryte smile.gif
m.angeliukas
Atvaziavau 22vakare su saremiais kas 10 min, su 1cm, atidarimas prasidejo 4ryto. 6,45 laikiau leliuka ant krutines
diviana
21val saremiai, 23val- ligoninej, o 1:30val isgirdau dukrytes verksma bigsmile.gif
summersun
3 val nakties nubego vandenys, labai daug ir smarkiai, kaip cunamis doh.gif
Pjuvena po krūmu
vandenys nubego 5:17 ryte, o iki lelytes gimimo teko pasikankinti 1,5 paros smile.gif
Klio
3 val. nakties nubego vandenys, 5 val. buvome ligoninej, o 11.05 - jau pagimdziau
Alsė
nuo skausmų pabudau lygiai 00.00 nakties, sūnelis gimė 13.50 ax.gif
Charme
Apie 19.00 nubego vandenys, 23.48 pagimdziau smile.gif
Dinulia
Idomiausia, kad abu gimdymai vienodu laiku prasidejo... Paryciais... Pirmas baigesi per pietus- 13 20. o antra jau ta pati ryta pabuciavau- 8 10:)
linciulis
23.30 nubego vandenys, kita ryta 12.09 gime lelytis:)
rutuks
Kai supratau kad jau cia TIE saremiai prasidejo, tai buvo apie 15 val, o vaikeli pagimdziau 6.45 rolleyes.gif
papukaite
QUOTE(donna bella @ 2010 07 30, 09:22)
Ko labiausiai bijau, tai naktį gimdyti ax.gif
*

Man buvo tas pats, naktis ligonine...brrr
Bet man pasiseke, atvaziavau 6 ryto, pagimdziau 13.20val. Kai gimdziau uz lango sviete saulute ir ciulbejo pauksteliai (cia juos girdejau dar kol epiduras veike) biggrin.gif
RRamunė
Labai įdomi ir netgi naudinga apklausa thumbup.gif
Kažkodėl man neleido paskirti savo balso, bet žiūrint į rezultatus būčiau pakliuvusi į populiariausią periodą- 0-3 val. nakties biggrin.gif
Linušiukė
Gimdymas prasidėjo dieną apie 10 val,bet pagimdžiau kitos dienos ryte doh.gif
SweetTalk
As tai isvis nesupratau, kad gimdau. Galvojau, tiesiog paruosiamieji kamuoja (laukiau reguliaru, nes gi liepia vaziuot i ligonine kai kartojasi kas 5-7 minutes). Bet vyras vos ne jega nuveze i AK. Mane apziurejes ginekologas iskart liepe skubiai ruosti gimdykla. Pasirodo - 8 cm atidarymas, o as nieko stipraus nejauciu ax.gif Praejus 1,5 val. nuo to, kai atsiduriau gimdykloj jau rankose laikiau savo mazyli smile.gif
wwwww
Prasidejo apie 2.00 iskart gan skausmingi ir dazni, bet nereguliarus, todel net 6 ryto vaziuodama i ligonine nebuvau isitikinus, kad jau gimdysiu smile.gif pagimdziau 10 val ryte
Owlet
aš iš daugumos kol kas smile.gif prasidėjo apie 2trą nakties, o pagimdžiau po 20 valandų 21:38 val. dar pamenu galvojau, nu kodėl nakty, nu taip norėčiau pamiegot dar lotuliukas.gif ale greitai miegai išsilakstė ax.gif
marina86
O as labai bijojau gimdyt nakti pradet, nes gulejau patologiniam ir galvojau ar yras isgirs mano skambuti nes labai sunku ji prizadint lotuliukas.gif Bet skatint pradejo ryte, pagimdziau vakare. Nakti man smagiau gimdyt atrodo (bent jau Klaipedoj), nes ramiau, prigesina sviesas gimdykloj, tokia grazi rami aplinka smile.gif
dirbtinaa
prasidejo skausmeliai gal 21val, supratau, kad cia tikrai saremiai apie 1 val nakties, o pagimdziau 5.45val rolleyes.gif
Gintarija86
24 val. prasidejo saremiukai, 3:30 buvau ligoninej, 13:34 gime mazyle smile.gif
laurinaxx
24 val prasidejo saremiai, 17.3 gime sunelis smile.gif
Christina
3 ryto pradejo laseti vandenys ir taip iki 8 ryto, o tada prasidejo visas smagumas, dukryte gime 12.50 wub.gif
egzotikaa
4.55 nubego vandenys, 14,55 supavau suneli wub.gif
Cooper
3 val nubego vandenys, isvaziavom i ligonine...saremiai prasidejo 8 val bet tokie labai lengvuciai,tikrieji skausmai apie 12 val...15,45 mergyte gime wub.gif
Auksinė saulė
Pirmasis gimdymas prasidėjo 1 val. nakties, antrasis - 10 val. ryto, trečiasis - suplanuotą valandą biggrin.gif
Unruuly
12 val.nakties prasidejo saremiai su intervalais kas 2 minute unsure.gif
Kirila
Rimtus sąrėmio skausmus pajutau apie 17val, 19val jau buvau gimdykloje, o mažius gimė 22.37 ax.gif
Fiesta10
Prasidejo saremiai ir isejo gleiviu kamstis 2 val.nakties, 4 val. gulejau gimdykloj, i pagimdziau tik 17.18 val. rolleyes.gif
zvimbute
1,30val.nakties pasirode kraujingos isskyros,ir pradejo truputi maust pilva 4val.pagulde i gimdykla,6val.nuleido vandenis,o maziukas gime 7,48val. thumbup.gif
ausryttiaa
apie 4 ryto pajutau labai silpnus saremiukus, 13val prakirpo vandenis, 19.55 gime dukryte wub.gif
Dunja
su pirmu vaikiuku saremiai prasidejo 2 val nakties, pagimdziau 7.20, su antruoju apie 9.30 ryte, pagimdziau 12.30 wub.gif
DaivaVe
00.30 nubego vandenys, 03.00 buvau gimdykloje, o sunelis gime 17.45 blush2.gif
Tigrine007
QUOTE(ausryttiaa @ 2011 01 15, 19:30)
apie 4 ryto pajutau labai silpnus saremiukus, 13val prakirpo vandenis, 19.55 gime dukryte  wub.gif
*

Dievuliau kaip jum pasiseke

Man apie 8.00 pradejo begti vandenys ir po siektiek daugiau nei paros 10.05val wub.gif pagimdziau savo dziaugsmeli
Keiti
Dukrytę pagimdžiau 21.15, sūnų - 00.06
*zosia*
Suvokimas atejo apie 10val vakaro, o puse 8 ryte jau laikiau ant ranku maziuka rolleyes.gif
Mazhylja
4u.gif man saremiai stiprus prasidejo apie 3h nakties, 4h jau buvau pakeliui i ligonine ir vandenys nubego masinoj doh.gif ir lygiai 11h dienos mazute kvepavo pasaulio oru smile.gif
palyginus su kitomis visai greit mano maziuke issoko is mamytes pilvelio wub.gif
astule5
pirmakart saremiai prasidejo ryte, devinta valanda, vandenys nenubego, teko nuleisti. 14,35 jau turejau dukryte.
antrakart saremiai prasidejo vidurdieny, apie 13 h, vandenys taip pat nenubego, teko nuleisti. puse sesiu jau turejau dukryte
neringushka
Man tai buvo pirmas gimdymas - saremiai prasidejo apie 12 nakties, o jau 8.10 ryto laikiau dukryte smile.gif
Sonie
man saremiai prasidejo apie 16 val.. bet kokie ten saremiai - juokingi maustelejimai, rimti saremiai prasidejo apie 1.30 nakties, o 5.23 jau ciuciavau dukryte wub.gif
Basic
17.10 pagimdžiau savo mažiuke
uogyte
Kažkur skaičiau, kad vaikai vaikai gimsta tada, kai būna "pagaminti".
Šiaip tuo netikiu, bet pirmas gimė kaip tik tada...
ausrine777
abiem maziukam cezari atliko ryte smile.gif
mamuciukas77
su dukra prasidejo vakare, o su sunum ryte... biggrin.gif
saulux
Vandenys nubego 2 val. nakties,3val. buvau ligoninej,o mazoji gime 13val.21min wub.gif ...
akire79
pirmi saremiu pozymiai prasidejo 06 val ryte
AisLu
Pirmas gimdymas: 23val nubego vandenys, 11 val pagimdziau.
Antras gimdymas: apie 12-1 val naktie prasidejo saremiai, 14 val pagimdziau.
DjuSoleil
vandenys nuleido 14h,o pagimdžiau Augustėli 20.17h...
Aijgozel
iskele i gimdykla 1 val nakties, apie 2 nubego vandenys ir jau po 5 turejau suneli wink.gif
nraminta
saremiai prasidejo nakti apie 3 val, o sunelis gime tik kita diena 18 val.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.