Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno l/d. " Žiedelis ".
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4
vaidutedd
QUOTE(Milinga @ 2007 05 14, 22:52)
o nuo kada keliausit i darželį? mes žadam nuo šio rugsėjo  unsure.gif
*

Turbut ir mes nuo sio rugsejo jai mociute neapsims dar metelius paglobot drinks_cheers.gif
ZIGOTA...
QUOTE(mamyte27 @ 2007 05 03, 09:22)
o kaip tau pelėdžiukų šeimininkutė?
O man ta aukšta vakar visai maloni pasirodė  g.gif  nu gal kai pirmą kart ,ir šeimininkutė nieko visai  g.gif  nu bus matyt,jei ką vėl vyrą leisiu tvarkos daryt,moka jis greit pakelt vėją  lotuliukas.gif
*

as retai y ta darzely uzsuku.... vyras nuveza, as tik kartais ryte jei mane y darba veza tai nuvedu y grupe mergaite smile.gif na visiem zmonem uzplaukia kazkas kartais, svarbu neistysai ten joms kazkas darosi lotuliukas.gif
Bliss Pearl
jei kartais tai taip,bet tas kartais tik neuzplaukia blink.gif
ZIGOTA...
QUOTE(mamyte27 @ 2007 06 09, 21:07)
jei kartais tai taip,bet tas kartais  tik neuzplaukia  blink.gif
*

o kiek dar tas darzelis dirbs vasara gal zinote?
neturesiu kur mazosios deti, man darbe atostogu nebus....
Papildyta:
QUOTE(ZIGOTA... @ 2007 06 10, 12:07)
o kiek dar tas darzelis dirbs vasara gal zinote?
neturesiu kur mazosios deti, man darbe atostogu nebus....
*

butu ydomu mamoms, kuriu vaikai eina y sita darzely susitikti.. kaip manote? 4u.gif
dovyyliux
Sveikos mamytes.Cia kalbat apie darzeli "ZIEDELI" kur jankaus gatvej? g.gif
ZIGOTA...
QUOTE(dovyyliux @ 2007 06 18, 19:11)
Sveikos mamytes.Cia kalbat apie darzeli "ZIEDELI" kur jankaus gatvej?    g.gif
*

taip apie ta paty smile.gif
Bliss Pearl
mamos gal turit atsiliepimu apie dabartine situacija eziuku grupej? mus ten perkelia nuo rudens,butu labai labai smagu isgirst jusu nuomones 4u.gif
Milinga
direktorė man labai nepatiko, tiesiog ant kaktos parašyta buvo kad kyšio nori doh.gif
Dew drop
Laba diena,

gal galite pakomentuoti situaciją darželyje dabar? 4u.gif
svarstom galimybę vesti savo mergaitę į Boružėlių grupę unsure.gif
dovyyliux
Laba diena,
Deja mes jau nelankom to darzelio
Birbiziukas
QUOTE(dovyyliux @ 2008 04 11, 11:40)
Laba diena,
Deja mes jau nelankom to darzelio
*

o kodėl? g.gif
dovyyliux
todel kad radom arciau namu.Bet tas darzelis labai patiko
beataov
Sveikos mamytes, mes lankom jau antri metai si darzeli Peledziuku grupe. taip seimininkute triuksmauja, bet daznai su reikalu, nes grupej yra keli vaikai velniukai smile.gif . Mano mergyte patenkinta ir niekada nesiskunde, kad ja bare ar muse ar nenori eit i darzeli. Eina ir jai patinka, kartais net ant manes pyksta kad ja per anksti pasiimu.
Pusbrolis lanko Kiskuciu grupe tai irgi patenkintas vaikas ir tevai.
Nemanau, kad sis darzelis labai skiriasi nuo kitu, kiemai pagrinde visur tokie patys, jei tevai kazka nuperka ir padaro tai vaikai turi, jei ne tai ne.
Grupes dideles, net miegamieji atskirai, o ne taip kaip kituose ten kur ziadzia ten ir eina miegot.
Visur pasiatiko visokiu nesusipratimu, svarbu juos laiku issiaiskinti tiek su vaiku tiek su aukletojom.
Dew drop
QUOTE(beataov @ 2008 04 12, 10:46)
Sveikos mamytes, mes lankom jau antri metai si darzeli Peledziuku grupe. taip seimininkute triuksmauja, bet daznai su reikalu, nes grupej yra keli vaikai velniukai smile.gif . Mano mergyte patenkinta ir niekada nesiskunde, kad ja bare ar muse ar nenori eit i darzeli. Eina ir jai patinka, kartais net ant manes pyksta kad ja per anksti pasiimu.
Pusbrolis lanko Kiskuciu grupe tai irgi patenkintas vaikas ir tevai.
Nemanau, kad sis darzelis labai skiriasi nuo kitu, kiemai pagrinde visur tokie patys, jei tevai kazka nuperka ir padaro tai vaikai turi, jei ne tai ne.
Grupes dideles, net miegamieji atskirai, o ne taip kaip kituose ten kur ziadzia ten ir eina miegot.
Visur pasiatiko visokiu nesusipratimu, svarbu juos laiku issiaiskinti tiek su vaiku tiek su aukletojom.
*

O gal girdėjote kokius atsiliepimus apie Pelėdžiukų grupę?
jurgitara
QUOTE(Dew drop @ 2008 04 11, 11:37)
Laba diena,

gal galite pakomentuoti situaciją darželyje dabar?  4u.gif
svarstom galimybę vesti savo mergaitę į Boružėlių grupę  unsure.gif
*

Siandien ir as buvau siame darzelyje, mano maziukei rugsejo pradzioje sueis 2m, tai planuoju pradeti vesti. Pasiule nuo birzelio menesio mergyte palikineti po pora valandu adaptacijai. tai kaip suprantu, ji priklausys boruzeliu grupei?
Ryte isejus is darzelio buvau zymiai geresnes nuomones nei paskaiciusi forume, kazkaip issigandau cia viska perskaicius.... Gal kas nors is mamyciu siuo metu lanko paciu maziausiu grupe, ir gali pasakyti kokia situacija siandien? Kai buvau ryte- gal kokie 8 pypliukai tvarkingai ant puoduku susodinti sedi, kalbasi- kazkaip tikrai blogo ispudzio nepaliko, o direktore irgi pasirode miela...
labai lauksiu komentaru...
sigule*
QUOTE(jurgitara @ 2008 04 22, 14:28)
Siandien ir as buvau siame darzelyje, mano maziukei rugsejo pradzioje sueis 2m, tai planuoju pradeti vesti. Pasiule nuo birzelio menesio mergyte palikineti po pora valandu adaptacijai. tai kaip suprantu, ji priklausys boruzeliu grupei?
Ryte isejus is darzelio buvau zymiai geresnes nuomones nei paskaiciusi forume, kazkaip issigandau cia viska perskaicius.... Gal kas nors is mamyciu siuo metu lanko paciu maziausiu grupe, ir gali pasakyti kokia situacija siandien? Kai buvau ryte- gal kokie 8 pypliukai tvarkingai ant puoduku susodinti sedi, kalbasi- kazkaip tikrai blogo ispudzio nepaliko, o direktore irgi pasirode miela...
*

sveiki,
mes jau nuo ateinancio pirmadienio palnuojame bandyt eiti i si lopseli. ...tik net nezinau i kokia grupe dar blush2.gif kazkaip net nepasiteiravau... mano maziukui tik 1.5m, bet bandysiu geguze-birzeli pratinti po pora val., pusdieni, o nuo rugsejo - jau visai dienai unsure.gif ... nes rugsejo pradzioje bus dar vienas leliukas, tai tikiuosi man taip bus lengviau ax.gif
sigule*
na va, mes jau nuo pirmadienio einame i Sarkeles grupe.... unsure.gif man tai patiko ta grupe..tik va mano mazuliui nezn..vis verkia ir verkia..nors tik po 3 val palieku per diena unsure.gif gal kas turite atsiliepimu apie aukletoja Joana? beje, i si lopseli patekome visai be problemu, ir visai nepasirode , kad direktore noretu kysio... ax.gif
Birbiziukas
QUOTE(jurgitara @ 2008 04 22, 14:28)
*

na pagal amžių tai "Šarkelių" gr. priklausytumėt ax.gif

Papildyta:
QUOTE(sigule* @ 2008 05 14, 16:18)
gal kas turite atsiliepimu apie aukletoja Joana?
*

auklėtoja kaip auklėtoja, nieko blogo pasakyt negalėčiau, o, kad verkia tai nieko nuostabaus, juk vaikas į naują aplinką pateko, reik priprast jam ax.gif
Buriuke
QUOTE(Granta @ 2008 05 14, 21:35)
na pagal amžių tai "Šarkelių" gr. priklausytumėt  ax.gif
Papildyta:

auklėtoja kaip auklėtoja, nieko blogo pasakyt negalėčiau, o, kad verkia tai nieko nuostabaus, juk vaikas į naują aplinką pateko, reik priprast jam  ax.gif
*

tai jūs jau nebe Dainavoj gyvenat, kad einat į šitą darželį? g.gif

Beje, aš pati lankiau šitą darželį smile.gif Tai atsiminimai geri
Birbiziukas
QUOTE(Buriuke @ 2008 05 18, 15:38)

tai jūs jau nebe Dainavoj gyvenat, kad einat į šitą darželį?  g.gif

*

nea schmoll.gif mes į šitą neinam, einam prie namų, bet ir apie šitą darželį žinau šį bei tą smile.gif
Buriuke
QUOTE(Granta @ 2008 05 19, 17:59)
nea  schmoll.gif mes į šitą neinam, einam prie namų, bet ir apie šitą darželį žinau šį bei tą  smile.gif
*

aišku tada smile.gif
beataov
Mes lankom si darzeli ir tikrai esam patenkintos. Zinoma, aukletojos ne mama,bet priziuri, uzsiima su vaikais. Mes einam i peledziuku gr.
Pats maziuasias draugu lelius 2 m. eina i lopseli, tai pradazioj buvo sunku kol vaikas priprato, bet dabar eina be vargo ir triuksmo.
dar pusbrolis eina i kiskiu grupe, tad ten irgi jokiu problemu nera.
Manau, kad priklauso nuo vaiko, tevu poziurio i darzeli. O siaip tai ir kituose darzeliuose panasi situacija. Yra pliusu ir minusu.
kabriolete

sakykit, o kiek grupeje buna vaiku, jei jiems po 2metus, ar tam darzelyje eiles ilgai reikia laukti ?
jurgitara
QUOTE(kabriolete @ 2008 07 23, 16:41)
sakykit, o kiek grupeje buna vaiku, jei jiems po  2metus, ar tam darzelyje eiles ilgai reikia laukti ?
*

mano mergytei dveji metukai, tai musu grupeje apie 15 vaiku, nors priimant man sake, kad maziulu grupeleje bus tik 10-11. O del priemimo- tai susitariau ta pacia diena, kai pirma karta nuejau. Dovanu tikrai nenesiau ir papildomai uz tai nemokejau:)
kabriolete
QUOTE(jurgitara @ 2008 07 24, 11:29)
mano mergytei dveji metukai, tai musu grupeje apie 15 vaiku, nors priimant man sake, kad maziulu grupeleje bus tik 10-11. O del priemimo- tai susitariau ta pacia diena, kai pirma karta nuejau. Dovanu tikrai nenesiau ir papildomai uz tai nemokejau:)
*

pries kiek laiko nuejai paprasyti vietos? jei as dabar nueiciau ar rudeni priimtu?
ar mergytei gerai, tam darzelyje?
Saksona
Užrašinėdama savo mažių į šį lopšelį/darželį paklausiau, ką turi mokėt, bet kalba pasisuko apie soskę, kurios turėtų jau nenaudoti vedamas į darželį, tai taip ir užmiršau išsiaiškinti dėl kitų dalykų - darymas į puodą/sauskelnės, gėrimas iš paprasto puodelio, paties valgymas. Gal kas galit parašyti, ar turi tuos dalykus mokėti?
jurgitara
QUOTE(Saksona @ 2008 09 30, 17:38)
Užrašinėdama savo mažių į šį lopšelį/darželį paklausiau, ką turi mokėt, bet kalba pasisuko apie soskę, kurios turėtų jau nenaudoti vedamas į darželį, tai taip ir užmiršau išsiaiškinti dėl kitų dalykų - darymas į puodą/sauskelnės, gėrimas iš paprasto puodelio, paties valgymas. Gal kas galit parašyti, ar turi tuos dalykus mokėti?
*

Mes paciu maziausiu "sarkeliu" grupeje jau menuo. Mergyte eidama i darzeli dare tik i sauskelnes, daro ir dabar:), bet juos ten labai graziai visus pakaitom sodina ant puoduko ir pratina prasytis. DEl gerimo is puodelio- mes jau ta mokejome, o su valgymu- siek tike sunkiau, bet visi gauna po sauksta ir bando valgyti patys, kiek maciau, mazesniems auklytes padeda. Nuolat palieku svariu rubeliu, nes po sriubyciu valgymo tiesiog butina juos perrengti, ka padaro aukletoja. Manau, kad maziuku prieziura grupeje tikrai gera:)
Milinga
Laba diena,
kas lankote mažiausių grupę, parašykit prašau kaip auklėtojos blush2.gif Mes lankome kitą darželį, dukra priprato labai greitai ir lengvai, bet rugsėjo 1 pasikeitė auklėtojos ir darželis tapo siaubu verysad.gif tiesą sakant nelabai ir man malonios tos auklėtojos atrodo verysad.gif prieš metus esam užsirašę ir į šį darželį blush2.gif Galvoju eiti pas direktorę praštyti kad kai bus laisva vieta mus priimtų. Bet bijau "nuo vilko ant meškos" pakliūti doh.gif
Birbiziukas
QUOTE(Milinga @ 2008 10 08, 10:39)
Bet bijau "nuo vilko ant meškos" pakliūti  doh.gif
*

nepakliūsit, nepakliūsit, viskas ten gerai mirksiukas.gif
Milinga
QUOTE(Granta @ 2008 10 09, 20:15)
nepakliūsit, nepakliūsit, viskas ten gerai  mirksiukas.gif
*

bigsmile.gif laukiu daugiau nuomonių g.gif
kabriolete
QUOTE(Milinga @ 2008 10 11, 22:21)
bigsmile.gif  laukiu daugiau nuomonių  g.gif
*

mes tai pat jau beveik menuo lankome maziausiu grupe ,ten dirba trys dvi aukletojos ir auklyte. auklyte visa diena dirba, o aukletojos po puse dienos. visos trys nieko, bet mano mazei viena aukletoja labai labai patinka, o kita nelabai. kai mylima buna lieka be asaru, kai kita i dudas.
jurgitara
O mano mazoji eina nuo rugsejo, kas del auklyciu- esu patenkinta, nes dukryte ir gryzusi namo pasakoja tik gerai:) taciau yra kita problema- nuolat puolancios ligos, savaite einam i darzeli- savaite sergam, taigi ir toliau negaliu atsisakyti namu aukles:)
V&A
na ir mes uzsirasem nuo geguzes.
sigule*
Mano sunelis lanko maziausiuju grupe. pradzioje buvo asaru, kol priprato...taciau dabar labai daznai buna, kad nenori namo eiti, tenka ikalbineti doh.gif beje, aukletoju deka labai greitai atprato nuo sauskelniu thumbup.gif esu patenkintasia grupe, ir labai gaila, kad nuo rugsejo men. teks eti i vyresniuju... unsure.gif savo maze taip pat jau uzrasiau i si lopseli smile.gif
ekorasa
[Labas.Zadu pasneketi su darzelio vedeja,gal nuo pavasario priimtu dukryte i darzeli.Kokia grupe lanko 3 metuku vaikai?Kokia Jusu nuomone apie aukletojas?
A&G
QUOTE(Buriuke @ 2008 05 18, 15:38)

tai jūs jau nebe Dainavoj gyvenat, kad einat į šitą darželį?  g.gif

Beje, aš pati lankiau šitą darželį  smile.gif Tai atsiminimai geri

*

Sveikos,

Is pradziu komentarai labai isgasdino apie si darzeli. Na as dar tik laukiuosi pirmagymio, bet galvoju reik pasidomet darzeliu. nes jis visai salia namu. O be to ir as ejau i si darzeli. mano prisiminimai taip pat labai geri smile.gif patys geriausi smile.gif
Dziugu, kad komentarai gereja smile.gif
Milinga
Ir mes norim pereiti į šį darželį, nes arčiau namų. Į jį užsirašėm 2007 metu kovo menesį, kažin, kada reiktų direktorei priminti kad mes norim nuo rugsėjo lankyti? g.gif Kada vasarą jis atostogauja?
Birbiziukas
QUOTE(Milinga @ 2009 02 26, 15:42)
Kada vasarą jis atostogauja?
*

Liepą. Rugpjūtį 4u.gif
Milinga
QUOTE(Granta @ 2009 02 27, 20:22)
Liepą. Rugpjūtį  4u.gif
*

net 2 menesius? blink.gif
sigule*
QUOTE(Milinga @ 2009 03 01, 17:35)
net 2 menesius?  blink.gif
*

na taip, nes darzelis nedirba siuos du menesius ax.gif
V&A
QUOTE(sigule* @ 2009 03 01, 17:52)
na taip, nes darzelis nedirba siuos du menesius ax.gif
*

o mums minejo, kad tik sia vasara du menesius atostogaus, nes remonta zada daryt g.gif
sigule*
QUOTE(Pacific @ 2009 03 24, 12:43)
o mums minejo, kad tik sia vasara du menesius atostogaus, nes remonta zada daryt  g.gif
*

na net nezinau....bet praeitais metais tikrai nedirbo. gal irgi dare remonta?... g.gif
Milinga
Sveikos 4u.gif
gal kuri žinot darželio rekvizitus? norėčiau pervesti 2% g.gif
V&A
mes greitai keliausim i grupe nuo 3 metuku. kazin i kokia pakliusim. labai jaudinuosi ir streso daugiau manau bus man unsure.gif nes komentarai tikrai nekokie i pradziu buvo, nors i kokia tema beilistum visur atsiranda ir neigiamu postu.
Radmile
Mes dar labai mazi, bet manau jau laikas uzsirasyti i darzeli , issirinkom si, nes jis arciausiai namu ax.gif
velisa
Mano mergaite siemet baigia si darzeli, o sunus prades eiti i lopseli ax.gif Nuo pat pradziu su mergaite nebuvo jokiu problemu su ejimu i darzeli bigsmile.gif Ir nuo rudens jiems keitesi aukletoja, paruosiamon grupen jie perejo. Galvojom, kad bus streso, taciau aukletojos thumbup.gif Apsikabine, net berniukai, sako aukletojai, myliu wub.gif
V&A
QUOTE(velisa @ 2009 05 07, 21:44)
Mano mergaite siemet baigia si darzeli, o sunus prades eiti i lopseli  ax.gif  Nuo pat pradziu su mergaite nebuvo jokiu problemu su ejimu i darzeli  bigsmile.gif  Ir nuo rudens jiems keitesi aukletoja, paruosiamon grupen jie perejo. Galvojom, kad bus streso, taciau aukletojos  thumbup.gif Apsikabine, net berniukai, sako aukletojai, myliu  wub.gif
*

o kurioje grupeje dabar jusu mergyte?
Birbiziukas
QUOTE(Pacific @ 2009 05 07, 23:19)
o kurioje grupeje dabar jusu mergyte?
*

galiu atsakyt už mamytę, ji priešmokyklinėje, "Giliukų" gr. wub.gif super mergaitė thumbup.gif
Milinga
Na ir mus priima i šį darželį ax.gif kažin i kokią grupę pateksim g.gif , mums 3 metai ax.gif
pelene22
mes siandien buvom tik paziureti ir pakalbeti su direktore , bet kaip sakoma pabuciavom i duris ir isejom, nes jos jau nebuvo , nors darbo laikas parasytas iki 16:30 , bet jau net 13:00 jos nebuwo g.gif nu tiesa prabanga tenai is tolo nekwepia ir dbr patalpos tikrai wesios , tai kas bus ziema unsure.gif
Kazkaip paskaicius isigandau ir galwojiu ar leisti vaika i sy darzely. nu mums dar tik 1, 6 bus , bet noretume nuo rugsejo, bet kazin ar yra tokiu maziuku grupiu schmoll.gif bijosiu palikti vaikuty jai tokios negeros auklytes doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.