Mano guoste eina y sy darzely.... darzelyje jei nepatinka, sako aukletojos negeros ir rekia.vakar pasake mazoji, kad ji nenorejo miegoti pietu tai auklyte ja muse... ir siaip mano vaiko grupeje aukletojos nemandagios na tokios despotisko mastymo... dar daugiau galiu blogybiu parasyti, bet paliksiu kitam kartui.
Astrid ,parasyk ka zinai apie si darzeli.As leidau savo vaika i si darzeli ,tai irgi labai nenorejo eiti ...vis sakydavo kad seimininke bara ir kad netraumuot vaiko atsiemiau .Idomu ,kokia jusu aukletoja ir seimininke ,ar nebus ta pati
QUOTE(Solle @ 2005 12 12, 21:21) Astrid ,parasyk ka zinai apie si darzeli.As leidau savo vaika i si darzeli ,tai irgi labai nenorejo eiti ...vis sakydavo kad seimininke bara ir kad netraumuot vaiko atsiemiau .Idomu ,kokia jusu aukletoja ir seimininke ,ar nebus ta pati Na pagaliau kažkas atsiliepė... dabar kolkas iki kitų metų pradžios neina į tą darželį, nes atostogos man. vėl prasidės siaubas, kaip reikės eiti. o į kokį dabar darželį eina tavo vaikas?
mergaites, ar jums nebaisu leisti vaika i darzeli, kurio kieme penkios tokios baisios katinu prikakotos betonines "smelio" dezes ir praktiskai daugiau nieko? neseniai buvau su vaiku ivaziavusi i kiema paziureti - apeme siaubas, movem is ten kosminiu greiciu.
plius, paziurejus i langus, matosi, kad ten viduj turi buti ziauriai salta... sis darzelis mums butu beveik prie namu, bet po to pasivazinejimo visam laikui atsizegnojau minties ten leisti vaika. o ir jusu pasakojimai kazkodel nenustebino... QUOTE(Mome @ 2005 12 18, 22:21) Tai va, kad baisus tas darzelis... man jis kaip kalejimas... aukletojos dirba ne vaikams, bet kazkam tai kitam. dabar man atostogos tai neina y ta darzely.buvau y viena netoli namu darzely prie namu nuejusi, bet nepriema... kita savaite y kita eisim gal ten kazkas padoresnio bus... eisiu y mackeviciaus gatve, ten kazkoks darzelis yra. na del to musimo man ir siaubas kazkoks.siaip savo vaika pazystu ir zinau kada meluoja... sy karta tai dar nieko nedariau, bet jeigu dar teks eiti y ta darzely ir toks pat dalykas bus tai tikrai neisiu pas jokia direktore o truputely kitur... viena karta toks bajeris ten buvo, kad vaikai negavo valgyti... sake virtuve uzrakinta buvo, aukletoja verke...
ojezau, pakraupau perskaiciusi.
cia tikrai reikia uzsiimti - del kitu vaiku, tu kurie dar lanko... as ne piktybine, bet uzejo noras paciai nueiti i svietimo skyriu pasiteirauti, ka jie apie ta darzeli zino. man ir tas visas rajonas pasidare kazkoks kraupus, ir tu gatveliu gyventojai siauba kelia, nors as pati ten netoliese gimus ir augus, tai netureciau sneketi... QUOTE(Mome @ 2005 12 19, 01:10) ojezau, pakraupau perskaiciusi. man ir tas visas rajonas pasidare kazkoks kraupus, ir tu gatveliu gyventojai siauba kelia, nors as pati ten netoliese gimus ir augus, tai netureciau sneketi... .....nu cia ir man idomu ,a kodel tau siauba tu gatveliu gyventojai kelia
Na siandiena skambinau y ta darzely aukletojai... tai iskarto pradejo savo "dainele" dainuoti... as nemokejau uz darzely, nes man blogai apskaiciavo kiek moketi.as pristaciau pazymas, kad as mokausi ir kitas, kad lengvata suteiktu, bet man vistiek neperskaiciavo to mokescio.aukletoja viena ryta pasake, kad jeigu siandiena uz darzely nesumokesim, tai vaiko nepriims y darzely.tada as paskambinau direktorei.. tai ji sako kad reikia butinai pazymos apie seimos sudeti..tai as pristaciau ta pazyma, bet vistiek neperskaiciuoja... dar kazkur dingusi pazyma, kad vaikas sirgo... niekas nezino.rytoj vel as ten eisiu aiskintis.
y ta darzely vaikas eina nuo spalio menesio.moketi uz darzely uz viena menesy 113 lt., nors man su lengvata turi buti per puse maziau ir dar dvi savaites vaikas sirgo tai dar maziau... jie savo sako, as savo... nera galo.... QUOTE(astrid @ 2005 12 19, 18:07) Na siandiena skambinau y ta darzely aukletojai... tai iskarto pradejo savo "dainele" dainuoti... as nemokejau uz darzely, nes man blogai apskaiciavo kiek moketi.as pristaciau pazymas, kad as mokausi ir kitas, kad lengvata suteiktu, bet man vistiek neperskaiciavo to mokescio.aukletoja viena ryta pasake, kad jeigu siandiena uz darzely nesumokesim, tai vaiko nepriims y darzely.tada as paskambinau direktorei.. tai ji sako kad reikia butinai pazymos apie seimos sudeti..tai as pristaciau ta pazyma, bet vistiek neperskaiciuoja... dar kazkur dingusi pazyma, kad vaikas sirgo... niekas nezino.rytoj vel as ten eisiu aiskintis. y ta darzely vaikas eina nuo spalio menesio.moketi uz darzely uz viena menesy 113 lt., nors man su lengvata turi buti per puse maziau ir dar dvi savaites vaikas sirgo tai dar maziau... jie savo sako, as savo... nera galo.... Tikra tiesa. vienas kvitukas bankui, kitas darzeliui. gal atsisviesk? O del lengvatu, tai jos turi buti suteiktos. cia jau darzelio bedos, kazka "muilina". eik i Svietimo skyriu, tegu aiskinasi situacija. sukvies ant kilimelio, gal tada atsipeikes aukstesnysis personalas QUOTE(Spragtukas @ 2005 12 19, 22:56) Tikra tiesa. vienas kvitukas bankui, kitas darzeliui. gal atsisviesk? O del lengvatu, tai jos turi buti suteiktos. cia jau darzelio bedos, kazka "muilina". eik i Svietimo skyriu, tegu aiskinasi situacija. sukvies ant kilimelio, gal tada atsipeikes aukstesnysis personalas Na kaip ejo vaikas i kita darzely tai kvitas man likdavo... uztai man ir keista kad darzeliui reikia atiduoti... as jau tokia esu, kad nepasitikiu labai daug kuom... QUOTE(astrid @ 2005 12 19, 22:13) Na kaip ejo vaikas i kita darzely tai kvitas man likdavo... uztai man ir keista kad darzeliui reikia atiduoti... as jau tokia esu, kad nepasitikiu labai daug kuom... mes taip pat turim kvituka i savo darzeli pristatyti, bet neturiu pagrindo nepasitiketi sekmes ieskant ir randant
Kaip ten sekasi kariauti tam darzelyje?
QUOTE(Mome @ 2005 12 22, 00:00) Visai buvau pamirsusi parasyti. Na tada as buvau nuejusi, bet vel taspats.Mokestis blogai apskaiciuotas buvo, tai liepiau, kad buhaltere perskaiciuotu. Perskaiciavo tai 60 lt. maziau reikia sumoketi. Poto vaikus veze y teatra y najametine svente, tai nors ir davem pinigus, bet mano vaikas dovanos negavo... Na gal dar reikejo pinigu duoti, bet mums nieko nesake.. Tai vaikas liko be dovanos ir saldainiu... Tai nuejom y Maxima ir nupirkau toky pliusiny zaisla ir saldainiu su apelsinais... kad vaikas nepergyventu.... kolkas tokios naujienos... QUOTE(astrid @ 2006 01 03, 18:13) Visai buvau pamirsusi parasyti. Na tada as buvau nuejusi, bet vel taspats.Mokestis blogai apskaiciuotas buvo, tai liepiau, kad buhaltere perskaiciuotu. Perskaiciavo tai 60 lt. maziau reikia sumoketi. Poto vaikus veze y teatra y najametine svente, tai nors ir davem pinigus, bet mano vaikas dovanos negavo... Na gal dar reikejo pinigu duoti, bet mums nieko nesake.. Tai vaikas liko be dovanos ir saldainiu... Tai nuejom y Maxima ir nupirkau toky pliusiny zaisla ir saldainiu su apelsinais... kad vaikas nepergyventu.... kolkas tokios naujienos... Absurdas... kaip kiti vaikai gavo dovanele, o jusiskis ne? QUOTE(Spragtukas @ 2006 01 03, 22:45) Absurdas... kaip kiti vaikai gavo dovanele, o jusiskis ne? Na va, kad tas darzelis X FAILAI... Tai is kitu vaiku paime ir dave vaikui saldainiu... as atejau pasiimti kaip gryzo is to spektaklio ir tada man sako vaikas kad senelis saltis man dovanu nedave... na nieko as ten niekam nesakiau, nes jau man nusibodo aiskintis... visi ten niekada nieko nezino... Nezinau ka daryti, y kitus darzelius iskarto nepriema... na nebent gryzti y buvusy darzely... QUOTE(astrid @ 2006 01 03, 22:12) Na va, kad tas darzelis X FAILAI... Tai is kitu vaiku paime ir dave vaikui saldainiu... as atejau pasiimti kaip gryzo is to spektaklio ir tada man sako vaikas kad senelis saltis man dovanu nedave... na nieko as ten niekam nesakiau, nes jau man nusibodo aiskintis... visi ten niekada nieko nezino... Nezinau ka daryti, y kitus darzelius iskarto nepriema... na nebent gryzti y buvusy darzely... O ka lanket anksciau? isties i geresnius darzelius neretai buna eiles, bet gi gali uzrasyti ir vesti i senaji, kol vieta atsilaisvins...
Nu tikrai kad X failinis darzelis - net idomu pasidare (gerai, kad man nereikia; tada idomu nebutu). Bet kaip dideles tetos nesupranta, kokia trauma mazam vaikui gali padaryti...
Na iki spalio menesio ir visa kita laika ejo y Aleksoto darzely Julijanavos gatveje. Tam darzelyje vaikui is karto patiko, nenoredavo eiti namo is ten ir kasdien klausdavo ar rytoj eisiu y darzely...
Rugsejo gale mums teko kraustytis is Aleksoto, nes nuominikai sugalvojo parduoti ta buta, kuriame gyvenome. Darzelyje, kuris man arciausiai namu tik per gatve pereiti, tai nera vietu, o ju bus tik po dvieju metu... bet, kad jau po tiek laiko vaikas eis y mokykla. Buvau dar viename darzelyje - jis irgi tokios pat isvaizdos, kaip ir ZIEDELIS - niurus, na primena internata.... Kiti darzeliai jau gana toli nuo namu, jau tada geriau y Aleksota vezti... Na jeigu mes turetume daugiau pinigu t.y. as dirbciau tai is to Aleksoto nebutume iseja o butume vezioja... bet as mokausi... Na Ir vyras spyriojasi dabar vezioti y Aleksota - jam nepakeliui, kamsciai ir t.t. Na jau geriau nieko sau nenusipirkciau, bet tik tegu ji eina Pas savo draugus, kuriuos prisimena, Aukletojom skambina... QUOTE(astrid @ 2006 01 06, 13:58) Na iki spalio menesio ir visa kita laika ejo y Aleksoto darzely Julijanavos gatveje. Tam darzelyje vaikui is karto patiko, nenoredavo eiti namo is ten ir kasdien klausdavo ar rytoj eisiu y darzely... Rugsejo gale mums teko kraustytis is Aleksoto, nes nuominikai sugalvojo parduoti ta buta, kuriame gyvenome. Darzelyje, kuris man arciausiai namu tik per gatve pereiti, tai nera vietu, o ju bus tik po dvieju metu... bet, kad jau po tiek laiko vaikas eis y mokykla. Buvau dar viename darzelyje - jis irgi tokios pat isvaizdos, kaip ir ZIEDELIS - niurus, na primena internata.... Kiti darzeliai jau gana toli nuo namu, jau tada geriau y Aleksota vezti... Na jeigu mes turetume daugiau pinigu t.y. as dirbciau tai is to Aleksoto nebutume iseja o butume vezioja... bet as mokausi... Na Ir vyras spyriojasi dabar vezioti y Aleksota - jam nepakeliui, kamsciai ir t.t. Na jau geriau nieko sau nenusipirkciau, bet tik tegu ji eina Pas savo draugus, kuriuos prisimena, Aukletojom skambina... nu ir situacija... QUOTE(astrid @ 2005 12 19, 19:07) Na siandiena skambinau y ta darzely aukletojai... tai iskarto pradejo savo "dainele" dainuoti... as nemokejau uz darzely, nes man blogai apskaiciavo kiek moketi.as pristaciau pazymas, kad as mokausi ir kitas, kad lengvata suteiktu, bet man vistiek neperskaiciavo to mokescio.aukletoja viena ryta pasake, kad jeigu siandiena uz darzely nesumokesim, tai vaiko nepriims y darzely.tada as paskambinau direktorei.. tai ji sako kad reikia butinai pazymos apie seimos sudeti..tai as pristaciau ta pazyma, bet vistiek neperskaiciuoja... dar kazkur dingusi pazyma, kad vaikas sirgo... niekas nezino.rytoj vel as ten eisiu aiskintis. y ta darzely vaikas eina nuo spalio menesio.moketi uz darzely uz viena menesy 113 lt., nors man su lengvata turi buti per puse maziau ir dar dvi savaites vaikas sirgo tai dar maziau... jie savo sako, as savo... nera galo.... Tą patį darželį, tik kitą grupę lanko mano vaikas. Kitą tikrai vesiu kitur. Dėl skaičiavimų- visada klaidos, ir man buvo dingę pažymos, ir t.t. Kam ką paskai, iš karto "karūna nukrenta". Patariu: pažymas atsišvieskite ir apie tai praneškite darželiui- mažiau viskas dings - (o prarastas, galite išsiimti dublikatus iš savo daktaro, kuris rašė pažymą), mokėkite, jei turite galimybę, internetu, arba kvitelius irgi atsišvieskite ir viską skaičiuokitės pati- 5,95Lt per dieną (čia be lengvatų). Paklauskite, kiek darželyje kainuoja diena su lengvatom. Jei taip nesiskaito, atsišvieskite neteisingai paskaičiuotus kvitelius ir parašykite darželiui registruotu laišku prašymą perskaičiuoti neteisingai atliktus skaičiavimus, tada kitaip pažiūrės. QUOTE(Lia-lia @ 2006 01 08, 15:55) Tą patį darželį, tik kitą grupę lanko mano vaikas. Kitą tikrai vesiu kitur. Dėl skaičiavimų- visada klaidos, ir man buvo dingę pažymos, ir t.t. Kam ką paskai, iš karto "karūna nukrenta". Patariu: pažymas atsišvieskite ir apie tai praneškite darželiui- mažiau viskas dings - (o prarastas, galite išsiimti dublikatus iš savo daktaro, kuris rašė pažymą), mokėkite, jei turite galimybę, internetu, arba kvitelius irgi atsišvieskite ir viską skaičiuokitės pati- 5,95Lt per dieną (čia be lengvatų). Paklauskite, kiek darželyje kainuoja diena su lengvatom. Jei taip nesiskaito, atsišvieskite neteisingai paskaičiuotus kvitelius ir parašykite darželiui registruotu laišku prašymą perskaičiuoti neteisingai atliktus skaičiavimus, tada kitaip pažiūrės. Na dziugu, kad dar atsirado is to darzelio lankanciu vaiku mamu.Na reikia sviestis, nes kitaip tai nieko nebus... Ojeigu nepaslaptis y kuria grupe jusu vaikas eina, nes as noru tam paciam darzelyje pakeisti grupe gal aukletojos bus siu laiku, o ne TARYBINES...
Mano vaikas lanko "eziuku" grupe. darzas kaip darzas, nieko blogo negaliu pasakyti. Kai nelankom, visada maziau mokam, kai lankom - visa kaina. Superine aukletoja yra Giliuku grupej - Vaida.
Siaip gal kiek apleistas ir nukvakes (nu man asmeniskai, tai visi LT pedagogai biski reikalauja reabilitacijos nuo tu nuolatiniu valdzios (ir tiesiogines ir netiesiogines marazmu). Bet rinkliavos minimalios, vaikai priziureti. Bent jau maniskis skundu darzu neturi. Nors eiti i ji irgi nenori. Beje, tas darzas dekaruoja sveikuoliska gyvensena atseit propaguoja. Kaip jis ta daro iki siol nesupratau QUOTE(prabegom @ 2006 01 08, 21:29) Mano vaikas lanko "eziuku" grupe. darzas kaip darzas, nieko blogo negaliu pasakyti. Kai nelankom, visada maziau mokam, kai lankom - visa kaina. Superine aukletoja yra Giliuku grupej - Vaida. Siaip gal kiek apleistas ir nukvakes (nu man asmeniskai, tai visi LT pedagogai biski reikalauja reabilitacijos nuo tu nuolatiniu valdzios (ir tiesiogines ir netiesiogines marazmu). Bet rinkliavos minimalios, vaikai priziureti. Bent jau maniskis skundu darzu neturi. Nors eiti i ji irgi nenori. Beje, tas darzas dekaruoja sveikuoliska gyvensena atseit propaguoja. Kaip jis ta daro iki siol nesupratau Na apie "GILIUKU" drupe esu girdejusi, nes y ja eina vaiko pussbrolis.Tai as kaip tik y ta grupe ir noriu, kad priimtu, bet dabartine aukletoja sako, kad ten visi sesiameciai, kad juos ruosia mokylai... Bet Aleksoto darzely, kaip vaikas lanke tai grupeje buvo ir trimeciai ir sesemeciai... Na ziuresiu jei dar ten nesiseks tai eisiu pas direktore kalbeti, kad perkeltu y Giliukus. Kaip tik atejome pirma diena y darzely man paskambino vieno vaiko moteris ir pareikalavo 70 lt. uz tualeto remonta.. Man tai cia dideli pinigai...Na o sveikas gyvenimo budas pas juos reiskia eiti BET KOKIU ORU Y LAUKA ...
I giliukus nepriims, nes tame darze nemaiso skirtingo amziaus (ir gerai, IMHO). Be to, grupe susiformavusi. Mano mergiote i ja ejo, bet pervedem i priesmokykline.
Bet kokiu oru eziuku neveda (4-meciai), tai jau tikrai. Cia gal nuo aukletoju priklauso. I boruziuku grupe as vaiko neleisciau, bet cia negaliu ir nenoriu fleiminti. Siaip silta tam darze kaip reikalas. Sunaus grupe krastine, ir tai susiles laksto. Sunaus grupej tai reikejo nupirkti patalyne (pagalve ir kaldra), tai ir gerai, nes tos senobines tai siaubiakas. Daugiau nepamenu. QUOTE(astrid @ 2006 01 08, 20:54) Na apie "GILIUKU" drupe esu girdejusi, nes y ja eina vaiko pussbrolis.Tai as kaip tik y ta grupe ir noriu, kad priimtu, bet dabartine aukletoja sako, kad ten visi sesiameciai, kad juos ruosia mokylai... Bet Aleksoto darzely, kaip vaikas lanke tai grupeje buvo ir trimeciai ir sesemeciai... Na ziuresiu jei dar ten nesiseks tai eisiu pas direktore kalbeti, kad perkeltu y Giliukus. Kaip tik atejome pirma diena y darzely man paskambino vieno vaiko moteris ir pareikalavo 70 lt. uz tualeto remonta.. Man tai cia dideli pinigai...Na o sveikas gyvenimo budas pas juos reiskia eiti BET KOKIU ORU Y LAUKA ...
Na zinai kaip turi pinigeliu viskas ymanoma ir y Giliuku grupe papulti...
Ir y lauka veda tos aukletojos ir kaip lyja ir kaip baisi dregme ir vejas....
Nesuprantu as taves. Jei jau turi pinigu, tai kam tau pirkti vieta Giliuku grupej? Pakeiskit darza. Zinau mama, kuri is sio darzo vaika pervede i Azuolyne esanti darziuka.
Be to, pati rasai, kad tavo vaikui smagiau su vyresniais. O ar vyresniems smagiau ruostis mokyklai, kada zioplineja koks trimetis salia? Buvo sunaus grupej per anksti atvestas zmogutis, tai isvede po kurio laiko i lopseli. Nu per sunku tam leliukui buvo. Kankins vyresni jaunesni, o jaunesnis trukdys jiems susikaupti per pamokeles. Aukletojos irgi nebuna labai laimingos tokiais "nupirktais" vaikais. Jei nepatinka, kad veda i lauka, tai prasyk vedejos, kad pakeistu grupe. Kaip sakiau, nefleiminsiu, nes mano zinios yra pletkai, nesusije su aukletoju gebejimu atlikti savo pareigas. Taip pat man neitikinamai atrodo tavo argumentai, kad kitur priims tik po dvieju metu.... Ar skambinai i Svietimo skyriu? Ar patvirtino, kad konkreciame darze nera vietu? Nes labai daznai tai vedeju ispindejimas. Viena mociute aiskino, kad "Ziedely" is jos pareikalavo kysio. Bet nei is manes, nei is mano pazystamu nieks nieko nereikalavo. Dar karteli - jei man nepatiktu tas darzas, taip kaip tau, as vaika is jo atsiimciau. QUOTE(astrid @ 2006 01 09, 12:19) Na zinai kaip turi pinigeliu viskas ymanoma ir y Giliuku grupe papulti... Ir y lauka veda tos aukletojos ir kaip lyja ir kaip baisi dregme ir vejas.... QUOTE(prabegom @ 2006 01 09, 15:59) Nesuprantu as taves. Jei jau turi pinigu, tai kam tau pirkti vieta Giliuku grupej? Pakeiskit darza. Zinau mama, kuri is sio darzo vaika pervede i Azuolyne esanti darziuka. Be to, pati rasai, kad tavo vaikui smagiau su vyresniais. O ar vyresniems smagiau ruostis mokyklai, kada zioplineja koks trimetis salia? Buvo sunaus grupej per anksti atvestas zmogutis, tai isvede po kurio laiko i lopseli. Nu per sunku tam leliukui buvo. Kankins vyresni jaunesni, o jaunesnis trukdys jiems susikaupti per pamokeles. Aukletojos irgi nebuna labai laimingos tokiais "nupirktais" vaikais. Jei nepatinka, kad veda i lauka, tai prasyk vedejos, kad pakeistu grupe. Kaip sakiau, nefleiminsiu, nes mano zinios yra pletkai, nesusije su aukletoju gebejimu atlikti savo pareigas. Taip pat man neitikinamai atrodo tavo argumentai, kad kitur priims tik po dvieju metu.... Ar skambinai i Svietimo skyriu? Ar patvirtino, kad konkreciame darze nera vietu? Nes labai daznai tai vedeju ispindejimas. Viena mociute aiskino, kad "Ziedely" is jos pareikalavo kysio. Bet nei is manes, nei is mano pazystamu nieks nieko nereikalavo. Dar karteli - jei man nepatiktu tas darzas, taip kaip tau, as vaika is jo atsiimciau. As irgi, jau seniai buciau darza pakeitus
Na as juk neparasiau, kad as turiu pinigu ir, kad as nesiu tuos pinigus, kad vaika priimtu y GILIUKU grupe... taip tikrai nerasiau!!! Mano mintys buvo apie visai kitus zmones...
Na tai tiek, daugiau nebenoriu kalbeti apie ta darzely, jau ir taip viskas aisku. Ka norejau is dalies suzinojau. Dekoju visiems atsiliepusiams. QUOTE(astrid @ 2005 11 28, 22:50) Mano vaikas eina y sy darzely.... darzelyje jei nepatinka, sako aukletojos negeros ir rekia.vakar pasake mazoji, kad ji nenorejo miegoti pietu tai auklyte ja muse... ir siaip mano vaiko grupeje aukletojos nemandagios na tokios despotisko mastymo... dar daugiau galiu blogybiu parasyti, bet paliksiu kitam kartui.
As tai patarciau teveliams patiems nueiti i darzeli patiems apsiziureti ir susidaryti savo nuomone o nesivadovauti vien tik internetiniais pletkais, pabendrauti su grupiu aukletojoms juk bendraujant su zmogum is kart matai ar jis kompetentingas dirbti si darba ar ne o istaigos sienos ir interjeras tai tikrai labai neblogas duok dieve tokio visiems Kauno darzeliams
Sveiki,
ar kas nors dabar lankote si darzeli? Butu labai idomu suzinoti dabartine nuomone ir kokia grupe lankote. QUOTE(beataov @ 2007 01 17, 10:00) Sveiki, ar kas nors dabar lankote si darzeli? Butu labai idomu suzinoti dabartine nuomone ir kokia grupe lankote. mano dukra lanko.pasikeite grupe nuo rugsejo jos tai patinka. dabar lanko peledziuku grupe, o lanke pernai boruziuku, tai ta labai nepatinko grupe ir aukletojos ir seimininkute.... QUOTE(ZIGOTA... @ 2007 01 17, 19:00) mano dukra lanko.pasikeite grupe nuo rugsejo jos tai patinka. dabar lanko peledziuku grupe, o lanke pernai boruziuku, tai ta labai nepatinko grupe ir aukletojos ir seimininkute.... kaip smagu, nes maniske irgi va dabar pradejo lankyti peledziuku grupe. Einam dar tik pora savaiciu ir po pusdieni, tai igi buvo viskas gerai. Tacoiau siandien jau su kapryziukais ir verksmais palikau darzelyje.
paskaičiau atsiliepimus ir issigandau
QUOTE(mamytė24 @ 2007 01 18, 14:35) nezinau, mes ji lankome dar labai trumpai. Musu pusbrolis si darzeli lanko jau antri metai, tai blogu atsiliepimu tikrai dar negirdejom. Mano dukryte eina i peledziuku grupe, tai lyg irgi kolkas nieko. Viena aukletoja dar ir mano mokytoja buvusi, zinoma jau vyresne ji, bet dukryte labiau ir prie jos linksa. Bandysim eiti ir toliau....O jei bus netvrka tai ja reikia daryt QUOTE(mamytė24 @ 2007 01 18, 15:35) Labukas patarciau neabejot ir tikrai leist i si darzeli jis tikrai neblogas ir jai jau nuspresit tai pats laikas jau uzsirasyt nes veliau galit ir vietos negaut, o atejus uzsirasyt paprasykit kad aprodytu grupe kuri jums bus pagal amziu pabendrausit su aukletoja ir bus lengviau apsisprest sekmes
Sveiki, mes tik atejom, ir mums pasiule kad nuo rytojaus galite ateiti. O as ejau tik apsiziureti, nes mintyse buvo nuo rudens darzelis. Bet taip jau gavosi, kad mes ji jau lankome. O gal ir jus jame. Kokioje grupeje? Ir kiek metuku?
QUOTE(beataov @ 2007 01 18, 12:51) kaip smagu, nes maniske irgi va dabar pradejo lankyti peledziuku grupe. Einam dar tik pora savaiciu ir po pusdieni, tai igi buvo viskas gerai. Tacoiau siandien jau su kapryziukais ir verksmais palikau darzelyje. aha man dukra sake, kad yra nauja mergaite pas juos grupeje, tai turbut apie jusu mergyte ir sake
Tai tikrai musiske. Tik kolkas jai ne labai ten sekasi. Rytais verkia iki kukciojimo, kad nenori pasilikti, o kai pabandem miegoti darzelyje pietu miego tai visas darzelis skambejo. O kaip Jusu meryte priprato? Ar buvo problemu tokiu? Ir kaip aukletojos?
Užsirašėm ir mes čia
Uzsirasem ir mes i si darzeli
po vėlyku ir mes eisim į šį daržeį, komentarai manes nesužavėjo
QUOTE(beataov @ 2007 01 17, 10:00) Sveiki, ar kas nors dabar lankote si darzeli? Butu labai idomu suzinoti dabartine nuomone ir kokia grupe lankote. [COLOR=blue] Sveiki, Mano dukra lanko si darzeli. Eina i "Kiskuciu" grupe ir noriai. Aukletoja Violeta labai uzsiima su vaikais, man atrodo, kad ji vaikams patinka. Zodziu, dukra niekada nesiskunde.
Sveikos mamos,mes ką tik pradėjom lankyt šį darželį su mažiuku,dičkis jau jį pabaigė priš 3 metus.Nu vyresnis ėjo į peledžiukų grupę,tai padėk dieve
O dabar mažiukas eina į boružiukų grupę,nu bet kai paskaičiau atsiliepimus O su tais mokėjimais už darželį QUOTE(mamyte27 @ 2007 05 02, 18:19) Sveikos mamos,mes ką tik pradėjom lankyt šį darželį su mažiuku,dičkis jau jį pabaigė priš 3 metus.Nu vyresnis ėjo į peledžiukų grupę,tai padėk dieve O dabar mažiukas eina į boružiukų grupę,nu bet kai paskaičiau atsiliepimus O su tais mokėjimais už darželį Mano vaikas eina butent y peledziuku grupe.Gaila, kad ta Birute isejo, nes buvo visai gera.O toji auksta aukletoja man nelabai patinka, seimininkute irgi nepatinks... zinau, kad rekia ant vaiku.dar siandien vaikas gryzo ir darzelio ir pasakojo, kad kieme kazkoks vaikas galva prasiskele, atvaziavo greituke ir issiveze ta vaika...
o kaip tau pelėdžiukų šeimininkutė?
O man ta aukšta vakar visai maloni pasirodė QUOTE(Milinga @ 2007 05 10, 21:06) La tarp musu dukryciu tik menesis skirtumas |