as irgi nusivyliau Silver City...
Merginos, ar naudojat dekupažui servetėles su reljefu? Na ten tokie nelabai dideli įspaudukai, nė milimetro neiškilę. Noriu kepti savi pirmąjį blyną - dekupažinti paveikslo rėmus, o tos servetėlės man labai tinka pagal spalvą (ir brangios zarazos
QUOTE(Donalita @ 2010 05 04, 01:35) Merginos, ar naudojat dekupažui servetėles su reljefu? Na ten tokie nelabai dideli įspaudukai, nė milimetro neiškilę. Noriu kepti savi pirmąjį blyną - dekupažinti paveikslo rėmus, o tos servetėlės man labai tinka pagal spalvą (ir brangios zarazos Aš naudoju ir dar nebuvo taip, kad kažkas nesigautų dėl tų burbuliukų QUOTE(laguna @ 2010 05 03, 14:37) Merginos bandžiau dekupažuot buteli. Bet nei gruntavau nei ką. Uždažiau dažais ir jiems išdžiuvus dažiau kita sluoksnį. Ir sugadinau Stiklinį butelį reikia arba labai ilgai šveisti su švitriniu - kol taps matinis
ilindau pasitart ir itariu radau atsakyma i viena savo "broka"
Turiu mociutes skrynia "pasogine" (padaryta ji 1924 metais mano prosenelio), Silversity nusipirkau DALA large cracle ir Cracle glase (pirma komponenta tepiau dviem storais sluoksniais - sutrukinejo graziai), bet kai tryniau auksine patina - rodos taip stengiaus taip stengiaus - visus pirstus skaudejo, nes skrynia didele - ne tik grioveliai isirtyne bet ir visumoj fonas uzsidejo O dabar klausimas: Savaitgali seses vestuviu medines metines - darau ju 5 metu vestuviu "metrasti" kuri ikomponuosiu i medine "knyga". Labai noriu (labai labai) ant virselio uzdeti ju vestuviu nuotrauka ir dvikomponente pasendinti, bet neisivaidjuoju kas gausis... Gal kas esat bande ir turit kokiu patarimu? teisybe pasakius - dabar eksperimentuoju - jau antru komponentu uztepiau - ziuresiu kas gausis. Viena tik supratau - kad prie medines knygos patikimai priklijuot tik su superglue eis
nesijuokit tik... bet kaip maisant spalva isgaut grazia sodria violetine spalva? man tik kazkoks purvas gaunasi
laguna
As dariau jau kelis butelius. Nei sveiciau nei gruntavau, tik dazus tepiau su kempine. Tas ir buvi, kad tapsnojant dazai graziai tepesi, bet kai su kempine pora kart lengvai gavosi nubraukt dazai nuejo....tad jei nera galimybes ar reikalo gruntuoti ar sveisti, siulau su kempine dazyti QUOTE(dajne @ 2010 05 04, 12:15) Stiklinį butelį reikia arba labai ilgai šveisti su švitriniu - kol taps matinis QUOTE(biriusa @ 2010 05 04, 16:04) laguna As dariau jau kelis butelius. Nei sveiciau nei gruntavau, tik dazus tepiau su kempine. Tas ir buvi, kad tapsnojant dazai graziai tepesi, bet kai su kempine pora kart lengvai gavosi nubraukt dazai nuejo....tad jei nera galimybes ar reikalo gruntuoti ar sveisti, siulau su kempine dazyti Dėkui merginos. Viena turiu nusidažiusi su kempinėle ale jo nesendinau. O su vientomponenčiu sendinant galima kempinėle dažus tepti ant viršaus? Ar tik teptuku? Sorry už tokius klausimėlius. Bet man dar pati pradžia QUOTE(Osera @ 2010 03 09, 17:51) su kuom tepi? as antra sluoksni uztepu su pirstais ....ir kaip isdziuva jokiu nelygumu nesimato,suskeldeja graziai o kad taukuotas ,tai manau daugumos firmu 2 sluoksnis tokios teksturos yra o tu dideli plota tepei ar maza ,kokia apyranke? Nes man antras sluoksnis duobutem isdziuvo ,kai visa padekla istepiau QUOTE(laguna @ 2010 05 04, 16:22) Dėkui merginos. Viena turiu nusidažiusi su kempinėle ale jo nesendinau. O su vientomponenčiu sendinant galima kempinėle dažus tepti ant viršaus? Ar tik teptuku? Sorry už tokius klausimėlius. Bet man dar pati pradžia S kempine glima tepti ant vienkomponencio, gausis kitoks siek tiek skilimas. Bet ne visom graziai gaunasi. As turiu vienkomponenti kuris gana smulkiai skilineja ir ka su kempine antra sluoksni uzdedi jo beveik nesimato tada. Siulau savo vienkomponenti (o geriau ir kitas sendinimo priemones) isbandyti ant juodrascio. Pvz. kelias juosteles dazyk skirtingai ir pazymek: viena su teptuku, kita su kepinele, stora sluoksni sendintojo, plona sluoksni...ivairius budus ir pamtysi kokiu atveju gaunasi tau priimtiniausias variantas QUOTE(biriusa @ 2010 05 04, 16:43) S kempine glima tepti ant vienkomponencio, gausis kitoks siek tiek skilimas. Bet ne visom graziai gaunasi. As turiu vienkomponenti kuris gana smulkiai skilineja ir ka su kempine antra sluoksni uzdedi jo beveik nesimato tada. Siulau savo vienkomponenti (o geriau ir kitas sendinimo priemones) isbandyti ant juodrascio. Pvz. kelias juosteles dazyk skirtingai ir pazymek: viena su teptuku, kita su kepinele, stora sluoksni sendintojo, plona sluoksni...ivairius budus ir pamtysi kokiu atveju gaunasi tau priimtiniausias variantas Dėkui QUOTE(Zaneta75 @ 2010 05 04, 12:18) O dabar klausimas: Labai noriu (labai labai) ant virselio uzdeti ju vestuviu nuotrauka ir dvikomponente pasendinti, bet neisivaidjuoju kas gausis... Gal kas esat bande ir turit kokiu patarimu? teisybe pasakius - dabar eksperimentuoju - jau antru komponentu uztepiau - ziuresiu kas gausis. Viena tik supratau - kad prie medines knygos patikimai priklijuot tik su superglue eis Jei turi nuotrauką, tai bandyk ją skenuoti ant popieriaus, o jei turi kompinį variantą, tai atsispausdinti. Tik spausdinti reikia lazeriniu spausdintuvu. Ir tada klijuoji Aš asmeniškai nesendinčiau veidų.
Merginos turiu klausima:
dekoruoju puoduka. uzklijavau paveiksliuka su keramikos klijais/laku kuriu nereikia uzkepti. bet kazkaip idomiai taip, nes braukiant per ta vieta kur servetele jauciasi siukstumas. Ar cia viskas normaliai? gal uztepti antra sluoksni? ar papildomai uzlakuoti? idou sintetinis masininis lakas tinka? ar reikia kokio spec. atsparaus karsciui?! buciau dekinga uz patarimus Aciu P.S. ...AS igi nusivyliau Silver city... Papildyta: QUOTE(*Love_Guess* @ 2010 05 02, 18:48) Turiu du klausimus: 1. Prireike nudekupazinti roletus. Ar kazkokiu iskirtiniu priemoniu ar technika reikalinga? 2. skaiciau IKI laikrastuke, kad jie prekiauja dekupazo prekems, kurioje Kauno Silainiu parduotuveje ju yra? pirk tekstilei. reikes krupsciai iskarpyti paveiksliukus, kad graziai gautusi. iki dekupazo reikmemis prekiauja tik eiguliuose arba lituanicos iki QUOTE(Raseleb @ 2010 05 04, 19:07) Jei turi nuotrauką, tai bandyk ją skenuoti ant popieriaus, o jei turi kompinį variantą, tai atsispausdinti. Tik spausdinti reikia lazeriniu spausdintuvu. Ir tada klijuoji Aš asmeniškai nesendinčiau veidų. Aciu Raseleb Vakar eksperimentavau su paprasta nuorauka - atrodo gaunasi Del Silversicio - man irgi teke nusivilt kai kuriu konsultanciu patarimais, tiesiog pamanciau kad uz kai kurias net as pradedancioji dekupazininke "gaudausi" geriau. As linkusi tai suversti ne prekybos tinklui, o atskiru konsultanciu kompetencijai... As dazniausiai perku BIG prekybos centre, turiu ten ir megiama konsultante - visad pataria zmogiskai
As tai noriu paklausti, ka daryti,kad uztepus laka nesigaranksliuotu paveikslelis?
QUOTE(swajojuu @ 2010 05 05, 12:13) As tai noriu paklausti, ka daryti,kad uztepus laka nesigaranksliuotu paveikslelis? O koks butent dekupazinis popierius? QUOTE(swajojuu @ 2010 05 05, 12:13) As tai noriu paklausti, ka daryti,kad uztepus laka nesigaranksliuotu paveikslelis? gal nepalauki kol klijai isdzius..
Dekupaziniai klijai,pirkti spec.parduotuveje. Pavadinimo db nepasakysiu,nes sudauziau bonkute pries kuri laika ir teko persipilti i paprasta uzsukama indeli
Buvo mintis, kad gal klijuojama "sausais" klijais, bet dabar nebezinau ka ir patarti...
Mergites, shiek tiek ne i tema gal, bet gal pravers kam: www.jdeco.eu pristatymai dabar visoje lietuvoje nemokami jeigu prekiu isigyjama uz 50lt ir daugiau
QUOTE(swajojuu @ 2010 05 05, 13:34) Paskutini syki praejo daugiau nei pusantros paros po klijavimo,manau, tikrai buvo isdziuve Dekupazini popieriu pirkau specialu paveiksleliu spausdinimui popieriaus namuose, toki plona, siek tiek persisviecianti O gal blogai buvo užklijuota..gal oro puslyčių buvo...??..Priklijavus dekupažinį popierių kol dar viskas šlapia nuo klijų reikia lengvai "pamasažuoti" kad visi oro burbuliukai, puslytės iš po popieriaus išeitų..ir viskas viskas prisiklijuotų..
nepavyko man grazinti pakistos patinos ;( pasirodo kai dare kortele - pasieme visus cekius ir ismete, man negrzino.
tad gal kas naudoja NE Dala laka ir reikalinga Dala tasiai rudos spalvos patina? perleisciau pigiau...
Gal gali kuri atsakyti: klijavau ant dezutes iskarpyta servetele ir sendinau dvikomponenciu laku. Kur buvo servetele, suskeldejo smulkiau, o kur tepesi tiesiai ant medienos - stambiau. Kodel taip nutiko? Gal tiesiog reikejo sendinimo priemones uztepti storesniu sluoksniu?
QUOTE(NeLina @ 2010 05 05, 17:43) Gal gali kuri atsakyti: klijavau ant dezutes iskarpyta servetele ir sendinau dvikomponenciu laku. Kur buvo servetele, suskeldejo smulkiau, o kur tepesi tiesiai ant medienos - stambiau. Kodel taip nutiko? Gal tiesiog reikejo sendinimo priemones uztepti storesniu sluoksniu? Nutiko tai del to, kad pirmas priemones sluoksnis susigere i servetele, o kaip yra zinoma, kuo plonesnis sluoksnis tuo smulkesnis trukimas
o man neleido servetele klijuoti su dvikomponenciu.. pasake kad blogai bus, reik dekupazinio popieriaus. pykstu
QUOTE(taša @ 2010 05 05, 21:20) o man neleido servetele klijuoti su dvikomponenciu.. pasake kad blogai bus, reik dekupazinio popieriaus. pykstu Kažkas ne taip paaiškinta arba ne taip suprasta Servetėlė klijuojama klijais, kai išdžiūna аnt viršaus tepama dvikomponente priemone Nr.1, kai ši išdžiūna tepama dvikomponente Nr.2 QUOTE(Raseleb @ 2010 05 05, 21:42) Kažkas ne taip paaiškinta arba ne taip suprasta Servetėlė klijuojama klijais, kai išdžiūna аnt viršaus tepama dvikomponente priemone Nr.1, kai ši išdžiūna tepama dvikomponente Nr.2 Bandziau po serveteles paklijavimo deti skaidru grunta ir tuomet dvikomponenti, visai gerai gavosi, bet bandziau tik viena syki QUOTE(Raseleb @ 2010 05 05, 20:42) Kažkas ne taip paaiškinta arba ne taip suprasta Servetėlė klijuojama klijais, kai išdžiūna аnt viršaus tepama dvikomponente priemone Nr.1, kai ši išdžiūna tepama dvikomponente Nr.2 taip , zinau kaip su jais reikia dirbt. tik pamokoj, kai atsinesiau savo servetekle ir buvau suplanavus ka darysiu, pareiske, kad servetel cia netinka. ir pasiule isigyt ju popieriaus..
Sveikos,
esu naujokė dekupaže ir noriu dekoruoti vaikišką staliuką. Vaikas labai myli "Paslapčių sodo" herojus, bet servetėlių su jais niekur nėra... QUOTE(Will @ 2010 05 05, 22:19) Sveikos, esu naujokė dekupaže ir noriu dekoruoti vaikišką staliuką. Vaikas labai myli "Paslapčių sodo" herojus, bet servetėlių su jais niekur nėra... Galima spausdinti ant paprasto balto popieriaus lapo. O spausdina tai daug kur, reikia paieškoti kad butų spalvotas lazerinis printeris.
Merginos turiu klausima:
dekoruoju puoduka. uzklijavau paveiksliuka su keramikos klijais/laku kuriu nereikia uzkepti. bet kazkaip idomiai taip, nes braukiant per ta vieta kur servetele jauciasi siukstumas. Ar cia viskas normaliai? gal uztepti antra sluoksni? ar papildomai uzlakuoti? idou sintetinis masininis lakas tinka? ar reikia kokio spec. atsparaus karsciui?! buciau dekinga uz patarimus Aciu QUOTE(campari* @ 2010 05 05, 22:51) Merginos turiu klausima: dekoruoju puoduka. uzklijavau paveiksliuka su keramikos klijais/laku kuriu nereikia uzkepti. bet kazkaip idomiai taip, nes braukiant per ta vieta kur servetele jauciasi siukstumas. Ar cia viskas normaliai? gal uztepti antra sluoksni? ar papildomai uzlakuoti? idou sintetinis masininis lakas tinka? ar reikia kokio spec. atsparaus karsciui?! buciau dekinga uz patarimus Aciu Negaliu patarti, nebandžiusi QUOTE(Will @ 2010 05 05, 22:54) Tai taip, toliau dirbi taip kaip su dekupažiniu popieriumi: mirkai vandenyje, ištepi klijais medinį pagrindą, tada nusausinusi ištrauktą paveiksliuką verti gerąja puse ant pasitiestos servetėlės, kad sugertų vandenį, nusausinį blogąją pusę ir tepi klijų ant blogosios pusės. tada dedi paveiksliuką toje vietoje kur klijuosi ir stengtis nepalikti nei vienos oro puslelės
Patarkit,nudazius ir nulakavus dezute,kaip galimaja nusveisti,kad galeciau vel dekupuoti.
žinoma,kad galima, bet kartais galima tiesiog uždažyti ir toliau dekoruoti, net šveisti nebūtina, užtenka pašvitrinti, pašiaušti.
QUOTE(campari* @ 2010 05 05, 22:51) Merginos turiu klausima: dekoruoju puoduka. uzklijavau paveiksliuka su keramikos klijais/laku kuriu nereikia uzkepti. bet kazkaip idomiai taip, nes braukiant per ta vieta kur servetele jauciasi siukstumas. Ar cia viskas normaliai? gal uztepti antra sluoksni? ar papildomai uzlakuoti? idou sintetinis masininis lakas tinka? ar reikia kokio spec. atsparaus karsciui?! buciau dekinga uz patarimus Aciu pasikartosiu, nes labai skubiai reikia, pati nezinau ka daryti, lauksiu gal kuri patarsit man
kaip padaryti užrašus ant dėžutės? noriu atnaujinti birių produktų indelius, kad būtų su užrašais ryžiai, manų kruopos ir pan
QUOTE(Nutyte @ 2010 05 06, 15:35) kaip padaryti užrašus ant dėžutės? noriu atnaujinti birių produktų indelius, kad būtų su užrašais ryžiai, manų kruopos ir pan Gali atspausdinti ir priklijuoti su spec.klijais, gali trafareto pagalba padaryti uzrasa su akriliniais dazais, gali ranka uzrasyti su dazais, uzbaigimas visais atvejais laku. Bet gali buti kad reikes paruosti darbo pavirsiu viskas priklauso nuo to is ko tavo padaryti indeliai
sveikos
ka darau ne taip? ant zaliai dazytos dezutes klijavau geltonas saulegrazas ir raudonas boruzeles, uztepus laka jos paveiklsliukai lb nutamsejo. ar gali buti kalta tamsi zalia spalva?
campari*, lakuok daugiau kartų, čia kaip ir su kitu laku, dekupaže vienas skuoksnis lako - tai praktiškai galima sakyti nelakuota.
|