Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažas 40
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Mikax
ACIUKAS UZ PAGALBA!!! wub.gif ax.gif
Decomania*
Sveikos visos.!!! wub.gif

Na ka, bandysiu ir as cia pas jus pabuti. Aisku jeigu priimsite. As pati daugiausiai skiriu laiko dekupazo auskarams, kuriuos vezu i muges, dedu i interneta ir t.t. Daznai iskyla ivairus klausimai, todel dabar noreciau pasitarti su jumis.

1. Man labai negiliai iskyla dvikomponentis "Dala" lakas. Viska padarau kaip reikia, bet itrukimai matosi tik atsukus i sviesa. Itrinu porporina, bet nemoku nuvalyti, visas auksas lieka ant paveiksliuko. Gal supratot mano problema. unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2010 03 12, 12:28)
Kviečiu visas visas į šventę,  užsukite į mano dienoraštį.
*

Kaip gaila, kad ne Kaune verysad.gif doh.gif cry.gif cry.gif
Visada viskas kas geriausia, Vilniuje... doh.gif doh.gif
Juodaplaukė
skaiciau jusu temele,bandziau naudotis patarimais ,bet vistiek man nieko neisejo gero,matyt ne man skrita sad.gif

1. Man labai negiliai iskyla dvikomponentis "Dala" lakas. Viska padarau kaip reikia, bet itrukimai matosi tik atsukus i sviesa. Itrinu porporina, bet nemoku nuvalyti, visas auksas lieka ant paveiksliuko. Gal supratot mano problema.  unsure.gif  biggrin.gif

*

[/quote]
kaip supratau per plona sluoksni uztepet, todel labai mazi itrukimai Nuvalyti paprastai su kempinele ar skuduriuku galima. jei issivalo ir itrukimu-vel itrinti porporinos cool.gif
bambooce
Sveikos darbstuols,

Sakykit, radau internete toki peiliuka kuris pjauna 360 laipsniu, ar kuri bandet?

http://www.greatart.co.uk/popup_zoom.jsp?i...c/23231_500.jpg blush2.gif
taša
QUOTE(Lachesė @ 2010 03 12, 11:28)
Kviečiu visas visas į šventę,  užsukite į mano dienoraštį.
*

kaip saunu! butinai ateisiu!
Pievuzele
QUOTE(*Love_Guess* @ 2010 03 14, 19:58)
Sveikos visos.!!!  wub.gif

Na ka, bandysiu ir as cia pas jus pabuti. Aisku jeigu priimsite. As pati daugiausiai skiriu laiko dekupazo auskarams, kuriuos vezu i muges, dedu i interneta ir t.t. Daznai iskyla ivairus klausimai, todel dabar noreciau pasitarti su jumis.

1. Man labai negiliai iskyla dvikomponentis "Dala" lakas. Viska padarau kaip reikia, bet itrukimai matosi tik atsukus i sviesa. Itrinu porporina, bet nemoku nuvalyti, visas auksas lieka ant paveiksliuko. Gal supratot mano problema.  unsure.gif  biggrin.gif

Oi su ta "Dala" tai kiek skaiciau tai visoms sunkumu kyla. Man paciai ji irgi nepasiduoda. Bandziau ir storiau tepti 1 zingsni, net du kartus bandziau tepti 1 zingsni (taip patare Silver cityje), bet ir tas negelbeja. Skilimai matyti, bet labai labai negilus todel laaaaabaiiiii sunku itrinti. Per kelis kartus bandau: itrinu, nuvalau, vel itrinu, vel nuvalau r taip kokius 3-4 kartus kol kas nors lieka sad.gif user posted image

paskutiniame darbelyje stai taip gavosi... unsure.gif
Osera
QUOTE(Pievuzele @ 2010 03 15, 13:32)
Oi su ta "Dala" tai kiek skaiciau tai visoms sunkumu kyla. Man paciai ji irgi nepasiduoda. Bandziau ir storiau tepti 1 zingsni, net du kartus bandziau tepti 1 zingsni (taip patare Silver cityje), bet ir tas negelbeja. Skilimai matyti, bet labai labai negilus todel laaaaabaiiiii sunku itrinti. Per kelis kartus bandau: itrinu, nuvalau, vel itrinu, vel nuvalau r taip kokius 3-4 kartus kol kas nors lieka sad.gif
paskutiniame darbelyje stai taip gavosi... unsure.gif
*

man silver sity sake palikti dala smulkiems daiktams ,tada tokio skilimo ir gilumo uzteks....graziau atrodys .
bet pati isbandziau itrinti su dala rub antique ,ir visai graziai itrukimai isiryskina smile.gif
Skiva
Sveikos. Kaip itrint aliejinius dazus, kad neissimozuotu visas darbas ...man jau taip nutiko, nenusivalo iki galo sad.gif
suzinojau kad su valgomuoju aliejum nusivalo thumbup.gif
Viktorija G.
Sveikos merginos smile.gif
Prasau jusu pagalbos, nes bijau "sudirbti" darbeli ax.gif
Gal kas galit pasakyti, ar imanoma su dvikomponenciu sendintoju "suskaldyti" jau nulakuota daigta?
Matot, tik siandien pradedu su dvikomponenciu ka nors daryti ir vienus auskarus taaaaip noreciau suskaldyti blush2.gif
Padekit kas nors g.gif
lukasta
QUOTE(Viktorija G. @ 2010 03 15, 17:51)
Sveikos merginos  smile.gif
Prasau jusu pagalbos, nes bijau "sudirbti" darbeli  ax.gif
Gal kas galit pasakyti, ar imanoma su dvikomponenciu sendintoju "suskaldyti" jau nulakuota daigta?
Matot, tik siandien pradedu su dvikomponenciu ka nors daryti ir vienus auskarus taaaaip noreciau suskaldyti  blush2.gif
Padekit kas nors  g.gif
*

aš visą laiką skaldau 2 kartus nulakuotą paveiksliuką, skaldau su "Sotille" arba "Perfetto" ir viskas puikiai gaunasi. tik paskui būtina nulakuoti spiritiniu laku ( aš lakuoju plonai 2 kartus), o paskui vėl lakuoju puliuretaniniu vandens pagrindu.
kaip su kitais dvikomponenčiais nžn, bet galima pabandyti ant fanieros gabaliuko, ir, jei viskas OK, tada ramiai sau darbuotis
Viktorija G.
QUOTE(lukasta @ 2010 03 15, 20:18)
aš visą laiką skaldau 2 kartus nulakuotą paveiksliuką, skaldau su "Sotille" arba  "Perfetto" ir viskas puikiai gaunasi. tik paskui būtina nulakuoti spiritiniu laku ( aš lakuoju plonai 2 kartus), o paskui vėl lakuoju puliuretaniniu vandens pagrindu.
kaip su kitais dvikomponenčiais nžn, bet galima pabandyti ant fanieros gabaliuko, ir, jei viskas OK, tada ramiai sau darbuotis
*

As turiu antik I ir II, na aciu ir uz tiek 4u.gif
reikes meginti ax.gif
bite
QUOTE(lukasta @ 2010 03 15, 19:18)
aš visą laiką skaldau 2 kartus nulakuotą paveiksliuką, skaldau su "Sotille" arba  "Perfetto" ir viskas puikiai gaunasi. tik paskui būtina nulakuoti spiritiniu laku ( aš lakuoju plonai 2 kartus), o paskui vėl lakuoju puliuretaniniu vandens pagrindu.
*

Iš čia paminėtų dalykų nelabai aišku, kam taip, kodėl taip...
Tik Sottile reikalauja vaitspiritinio ar sintetinio baigiamojo lako, nes nedraugauja su akriliniais, Perfetto gi puikiausiai galima lakuoti akriliniu iškart. Tiek vienu, tiek kitu atveju baigiamojo lako pasirinkimas visai nieko bendro neturi su klausimo objektu. O klausta buvo, ar galima sendinti dvikomponenčiu laku jau lakuotą daiktą.
Taip, galima.
lukasta
QUOTE(bite @ 2010 03 15, 21:29)
Iš čia paminėtų dalykų nelabai aišku, kam taip, kodėl taip...

*

lakuoju paveiksliuką, nes anksčiau labai sunkiai sekėsi ant Sottilės nutaikyt sintetinį purškiamą laką, vos ne kas antrą kartą sendinimas susigadindavo, tai per daug užpurkšdavau ir įtrynimai išsiplaudavo, tai mažokai ir paskui galutiniu lakuojant atšokinėdavo, o kai apačioj būdavo 2 kart nulakuota, tai tas sugadinimas, tarsi kokia plėvelė, nesunkiai nusiima ir galima vėl iš naujo sendint blush2.gif
paskui patiko, ir toliau taip darau

o dėl Perfetto, tai nežinojau, kad jis nebijo vandeninių lakų doh.gif , ačiū už info, mažiau namus smardinsiu smile.gif
karosimi
Sveikutes pagelbekit jus man. kaip jus atsispausdinat paveiksliuka tokio didzio kokio jum reikia pvz. sagem , auskaram. naudojat fotosopa? o koks tada butu paprastas naudoti ?dekuj ax.gif blush2.gif
biriusa
QUOTE(karosimi @ 2010 03 16, 10:03)
Sveikutes pagelbekit jus man. kaip jus atsispausdinat paveiksliuka tokio didzio kokio jum reikia pvz. sagem , auskaram. naudojat fotosopa? o koks tada butu paprastas naudoti ?dekuj ax.gif  blush2.gif
*

Paprasciausias butu Wordas. Auskaram greiciausiai paveiksliukus tik mazinti reiks. Tad ijungi Worde liniuote ir mazini kiek reikia. Apie kitas programas yra daug info temoje MAmos kompiuteris mirksiukas.gif
nagla-nachale
Ploviau ploviau čia nuo vieno darbelio dvikomponentį, bet susidaro įspūdis, kad niekaip nenusiplauna pirmas jo sluoksnis - darbelis limpa unsure.gif . Ar įmanoma kaip nors tai pašalinti, ar tiesiog galima užtepti dažų sluoksnį ir tai viską pataisys? smile.gif
ohara
Pradėjau dėžutę,prašau pakomentuokit... unsure.gif

user posted image user posted image
campari*
Ohara WOW bigsmile.gif kaip grazu wub.gif jei ne paslaptis kas ten parasyta? nu tu tai saunuole vis ieskai naujoviu, nenusedi vienoj vietoj wink.gif tikrai grazu, man tie uzrasai tai super!!!
Lachesė
Ohara, viską tu gerai darai smile.gif jau į pagyrų puodą reikėjo dėti, su akriliniais dažais spaudei stampuką ? išduok paslaptį čia iš stamperios jis, ar iš kur nors kitur?
ohara
Jetus ačiū laaabai už komplimentus... bigsmile.gif wub.gif tikrai nesitikėjau... wub.gif

Lachese, esu tikrai dėkinga už jūsų komplimentą... galiu ir išpuikt, dėl tokių profesionalų gyrimo... blush2.gif wub.gif thumbup.gif

Štampus perku senam naujam.. ten tikrai jų nemažas pasirinkimas... thumbup.gif o spaudžiau su akriliniais dažais tik kad dar nelabai moku,tikrai reikia įgūdžių norint išmokt gražiai ir lygiai jį prispaust, be tmokausi.. vis aiškesnis tekstas darosi... blush2.gif lotuliukas.gif
Lachesė
lotuliukas.gif manęs "jūs" vadinti nereikia, aš gal net jaunesnė už pačią smile.gif o dėl stampukų, tai kaip tik man patiko tas pasiliejimas! Jeigu norėjai pastabos, tai dangtelio šone bent ką nors uždėk, nes taip ir nukirstas pagal dangčio formatą motyvas.

Beje, pastebėjau šiandien kad gerose akyse labai daug nuolaidų 50%
aplicraft visai linijai, yra klijų kibirėliai, o klijai nerealūs, ir už juokingą kainą, šekšnams , smėlio ir struktūrinėms pastoms ir šilko dažams, tik spalvų jau nedaug.
ohara
QUOTE(Lachesė @ 2010 03 17, 23:24)
lotuliukas.gif  manęs "jūs" vadinti nereikia, aš gal net jaunesnė už pačią smile.gif o dėl stampukų, tai kaip tik man patiko tas pasiliejimas!  Jeigu norėjai pastabos, tai dangtelio šone bent ką nors uždėk, nes taip ir nukirstas pagal dangčio formatą.
Beje, pastebėau šiandien kad gerose akyse labai daug nuolaidų 50%
aplicraft visai linijai, yra klijų kibirėliai, o klijai nerealūs, ir už juokingą kainą, šekšnams , smėlio ir struktūrinėms pastoms ir šilko dažams, tik spalvų jau nedaug.
*

man tik 24 bus... blush2.gif lotuliukas.gif

aha as irgi manau kad perdaug nukirsta..galvoju kazko truksta..aciu laabai uz pastaba 4u.gif

ooo reiks nuvaziuot i geras akis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Lachesė
na man kaip tik 24 smile.gif vadinasi vienmetės!
Fifux'e

o ten tu savo knyga pristatinejai? bigsmile.gif na parase ten smile.gif
Skiva
Beje, pastebėjau šiandien kad gerose akyse labai daug nuolaidų 50%
*

O kas ci aper parduotuve? Internete nera pardavimuko gero g.gif ?
Lachesė
šita parduotuvė yra vilniuje cupe, penktam aukšte. O knyga mano smile.gif
agnytia_number1
Sveikos auksarankes, prisijungiu ir as prie jusu smile.gif neseniai pradejau uzsiimti dekupazu, sekasi puikiai, bei labai smagu.. pagrinde darau lekstes, remelius bei pjaustymo lenteles..
campari*
agnytia uzsuk i isbandymus dekoruojancioms, cia pat rankdarbiuose, gal susigundysi naujam dekupazo konkuse sudalyvaut wink.gif
Mercredi
Sveikos. Gal galėtumėt patart kaip pašalinti lako sluoksnį vidinėje dėžutės pusėje? (kur kampai ir nėra lengva dirbti švitriniu popieriumi). Apskritai, koks efektyviausias būdas nušveisti laką, dažus, servetėlių likučius?
zappy
Laba diena 4u.gif Gal galite patarti kokio dydžio dėžutę rinktis krikštadėžei ?
Žiūriu maždaug 30cmx20cm ,o gal didesnė turi būt? g.gif
Bergma
QUOTE(ohara @ 2010 03 17, 17:45)
Pradėjau dėžutę,prašau pakomentuokit...  unsure.gif

*

Noreciau paklausti, kaip priklijavote ornamentine juostele? kaip suprantu ji nerta? g.gif nes nusipirkau labai panasia, tik nezinau kaip priklijuoti ax.gif buciau labai dekinga uz informacia 4u.gif ir dar norejau paklausti ar juostele reikia klijuoti, kai jau nulakuoji laku ar kai dar nenulakuota ax.gif dar kartelis labai aciu 4u.gif
Nuotaikinga
QUOTE(ziezula_ @ 2010 03 18, 22:42)
.....

geriausia klijuoti su lipalu - jis man geriausiai laiko. Bandziau ir kitomis priemonemis - sudetinga. Bet jei daiktas baltas ir nebus juostele dengiama spalva - tada yra pavojus kad lipalas po kelių savaičių pasielgs kaip įprasta - pagels kaip... visada doh.gif

Klijuojama prieš lakavimą, nes lakas dar labiau užtvirtina tas juosteles, nors vėlgi - jei jusotelė aksominė - jos negalima lakuoti, tad tenka žiūrėti pagal apinkybes ir techninius priemonių klijavimo reikalavimus biggrin.gif .
agnytia_number1
QUOTE(campari* @ 2010 03 18, 16:01)
agnytia uzsuk i isbandymus dekoruojancioms, cia pat rankdarbiuose, gal susigundysi naujam dekupazo konkuse sudalyvaut wink.gif
*

kad ir cia pat, bet nerandu doh.gif blush2.gif
ohara
O aš juosteles priklijuoju su paprastai pieštukiniais klijais ir po lakavimo...laiko tikrai gerai... thumbup.gif 4u.gif Aišku jei ten draskysi draskysi tai nudraskysi,bet taip tai tikrai laaabai gerai laiko..o nulakuot tikrai nesiryžčiau jusoitelės nes pakeistu spalvą ir nznau ar pakitusi spalva man patiktu... blush2.gif ax.gif
Bergma
Aciu labai uz tokius greitus ir isamius atsakymus 4u.gif mano juostele juoda, nerta, su skylutem, tai manau bandysiu su lipalu klijuoti, manau gal nepakeis spalvos g.gif parasysiu kaip seksis smile.gif
ohara
QUOTE(ziezula_ @ 2010 03 18, 23:45)
Aciu labai uz tokius greitus ir isamius atsakymus 4u.gif  mano juostele juoda, nerta, su skylutem, tai manau bandysiu su lipalu klijuoti, manau gal nepakeis spalvos g.gif  parasysiu kaip seksis smile.gif
*

sėkmės 4u.gif būtinai būtinai pasirodykit ir parašykit kaip sekėsi mirksiukas.gif
agnytia_number1
labas rytas ax.gif atsidariau savo galerija, kuria vis plesiu 4u.gif
Eve-line
labas,

jus man pasakykit prasau kaip jus itrinat skilimus?
pradejau dirbti su Artmanijos Antika, parasyta itrinti akriliniais dazais. itryniau (auskara, plotas maziukas), ir tie dazai taaaip greit isdziuvo, kad nelabai eina iki galo nuvalyti... schmoll.gif auskaras papilkejes liko... verysad.gif ir dregna servetele valiau ir sausa...

vat kai dirbau su Heritage laku, tai ten reikejo itrinti su aliejinaisi dazais - buvo labai patogu, nes galima nuvalyti aliejumi greitai, daiktai gerai nusivalo.
supersandryte
QUOTE(Eve-line @ 2010 03 19, 10:16)
labas,

pradejau dirbti su Artmanijos Antika, parasyta itrinti akriliniais dazais. itryniau (auskara, plotas maziukas), ir tie dazai taaaip greit isdziuvo, kad nelabai eina iki galo nuvalyti...  schmoll.gif auskaras papilkejes liko...  verysad.gif  ir dregna servetele valiau ir sausa...

vat kai dirbau su Heritage laku, tai ten reikejo itrinti su aliejinaisi dazais - buvo labai patogu, nes galima nuvalyti aliejumi greitai, daiktai gerai nusivalo.
*

akriliniai dažai greit džiūsta, todėl darant įtrinimus su akriliniais reikia dirbti labai mažulyčiais ploteliais. su aliejiniais paprasčiau, nes jų džiūvimo laikas ilgesnis, todėl vienu metu galima "išmozoti" didelius plotus ir be vargo juos nuvalyti 4u.gif
campari*
O as dekoravau atlasine juostele (zydra) ir ja lakavau, spalvos ji nepakeite. Geriau prikibo, nes su piestukiniais, vietom vis atsokdavo. Aisku pries tai pasibandziau ant nedidelio lopinelio juosteles palakuot ir paziuret kokie pakitimai spalvos ar ko atsiranda, bet kai pamaciau kad nieko (gal kiek sudrekus nuo lako paryskejo zydrumas, bet neryskiai). 4u.gif taigi siulau pabandyt ir jum wink.gif
Eve-line
QUOTE(supersandryte @ 2010 03 19, 10:45)
akriliniai dažai greit džiūsta, todėl darant įtrinimus su akriliniais reikia dirbti labai mažulyčiais ploteliais. su aliejiniais paprasčiau, nes jų džiūvimo laikas ilgesnis, todėl vienu metu galima "išmozoti" didelius plotus ir be vargo juos nuvalyti  4u.gif
*

na, kai auskaras tik 3cm skersmens, tai ir taip tepiau kas 1cm... biggrin.gif vis vien nenusivalo schmoll.gif
ech...
Dusiukas
Merginos, gal ir man patarsit ar galiu su perfetto patinos milteliais įtrinti dala dvikomponentį skilimą? O gal tie milteliai kitiems reikalams naudojami?
MiDo
Laba diena,

noreciau pasiklausti: prisispausdinau ivairiu piesinuku ant paprasto popieriaus, dabar noreciau juos nusispalvinti ir perkelti ant vazoneliu, mediniu lentuciu ir pan. Gal galetumet man nupasakoti viso proceso eiga? smile.gif

Pirma tureciau nusispalvinti, tada drekinti (ar dazai nenubegs, jei dazysiu aliejiniais) ir tada klijuoti?
Ar kaip tik is pradziu priklijuoju baltus piesinelius, nudziuvus klijams juos nusispalvinu ir tada lakuoju?

Is anksto dekoju 4u.gif
serpent
Laba diena visoms,
Tiek daug cia idomiu temu visur, kad nespeju visose dalyvauti doh.gif o klausimu kruvos...Kol kas esu padarius gal 10 daikteliu su vienkomponenciu laku, dabar darau pirmaji su dvikomponenciu...klaidos aiskiai matosi, bet pirmas daiktas, tai manau pasimokysiu (nors ir su pirstu tryniau antik 2 laka, matosi tokie bruksniai, gal nedatepiau ar kazkaip....). Bet esme tokia, vakar isbandziau ant sages ta dvikomponenti skeldejima, ir kai norejau lakuoti spiritiniu laku, tik pradejus, viskas is itrukiu (tiek dazai, tiek milteliai - porporina kogero vadinasi) liko ant teptuko blink.gif
tai dabar dezute jau itryniau aliejiniais dazais auksiniais, ir bijau lakuoti, kad vel viskas tik issimozos ir liks ant teptupko...gal reikia laukt kokias kelias dienas, ar ka daryti?..labai prasau, patarkit 4u.gif
megg
QUOTE(Eve-line @ 2010 03 19, 09:16)
labas,

pradejau dirbti su Artmanijos Antika, parasyta itrinti akriliniais dazais. itryniau (auskara, plotas maziukas), ir tie dazai taaaip greit isdziuvo, kad nelabai eina iki galo nuvalyti...  schmoll.gif auskaras papilkejes liko...  verysad.gif  ir dregna servetele valiau ir sausa...

*

man nusivalo su nagu lako valikliu
bite
QUOTE(Eve-line @ 2010 03 19, 09:16)
labas,

*

Įtrinimas aliejiniais dažais-pats universaliausias, tinkantis visiems dvikomponenčiams, tad, jei patiko, tai ir naudok, mažiau bus painiavos ir problemų.
QUOTE(Dusiukas @ 2010 03 19, 12:28)
Merginos, gal ir man patarsit ar galiu su perfetto patinos milteliais įtrinti dala dvikomponentį skilimą? O gal tie milteliai kitiems reikalams naudojami?
*

Kalbi, manau, apie porporinos miltelius. Jie geriausiai laikosi, įtrinant tuos dvikomponenčius, kuriems ir tinka milteliai, nes tokių dvikomponenčių sendinimo lakų pirmas sluoksnis būna lipnus ir po suskeldėjimo tas trūkyje atsivėręs lipnumas ir "prikabina" miltelius. Jei sendinama dvikomponenčiu, kurio trūkį reikia įtrinti dažais arba pastom, milteliai nesilaikys (čia dar reiktų gilintis į sendinimo lakų kilmę, vandens ar aliejiniu pagrindu jie sukurti). Kita priežastis, dėl kurios prastai laikosi milteliai-tai jų įtrinimas pirštu. Jei trūkio griovelis gilesnis, tai pirštu įtrinama porporina tikrai giliau nepatenka, o lakuojant teptuko šereliai patenka giliau ir "iškapsto" miltelius. Porporiną tikslinga įtrinti specialiu apvaliu teptuku tiesiai kirstais kietais šeriais. Toks teptukas tinka auksavimo folijai klijuoti ir dekoravimui trafaretais, taigi, verta jį įsigyti.
QUOTE(MiDo @ 2010 03 19, 12:50)
Laba diena,

noreciau pasiklausti: prisispausdinau ivairiu piesinuku ant paprasto popieriaus, dabar noreciau juos nusispalvinti ir perkelti ant vazoneliu, mediniu lentuciu ir pan. Gal galetumet man nupasakoti viso proceso eiga? smile.gif

Pirma tureciau nusispalvinti, tada drekinti (ar dazai nenubegs, jei dazysiu aliejiniais) ir tada klijuoti?
Ar kaip tik is pradziu priklijuoju baltus piesinelius, nudziuvus klijams juos nusispalvinu ir tada lakuoju?

Is anksto dekoju  4u.gif
*

Nesupratau klausimo. Apie kokį paveikslėlių spalvinimą kalbi? Koks Tavo tikslas, panaudojant paveikslėlius?
QUOTE(serpent @ 2010 03 19, 13:34)
<<...dezute jau itryniau aliejiniais dazais auksiniais, ir bijau lakuoti, kad vel viskas tik issimozos ir liks ant teptupko...gal reikia laukt kokias kelias dienas, ar ka daryti?..labai prasau, patarkit  4u.gif>>
*

Aliejinių dažų akrilinis lakas netirpdo, niekas jiems neatsitiks.
serpent
QUOTE(bite @ 2010 03 19, 15:10)
Aliejinių dažų akrilinis lakas netirpdo, niekas jiems neatsitiks.
*

Kad netirpdo tai zinau, bet kad kai ant sages bandziau lakuot itrukius itrintus tais paciais dazais aliejiniais, issimozojo ir kaip "issiplove"...kiek laiko reikia laukti po itrinimo dazais, kad butu galima lakuoti tuo spiritiniu laku (feee, kaip jis smirda doh.gif )?..
bite
Na va, matai, ne akriliniu gi lakuoji, o vaitspiritiniu. Taip, jis tirpdo aliejinius dažus.
Čia jau teks palaukti. Kiek? Kol išdžius mirksiukas.gif Sunku pasakyti, kiek laiko.
Šiaip aliejiniai dažai džiūsta labai ilgai. Tik įtrinimas kiek...reikia žiūrėti, keletą dienelių...
zappy
QUOTE(zappy @ 2010 03 18, 17:45)
Laba diena  4u.gif  Gal galite patarti kokio dydžio dėžutę rinktis krikštadėžei ?
Žiūriu maždaug 30cmx20cm ,o gal didesnė turi būt? g.gif
*

Nagi, darbštuolės unsure.gif
serpent
QUOTE(bite @ 2010 03 19, 15:53)
Na va, matai, ne akriliniu gi lakuoji, o vaitspiritiniu. Taip, jis tirpdo aliejinius dažus.
Čia jau teks palaukti. Kiek? Kol išdžius mirksiukas.gif Sunku pasakyti, kiek laiko.
Šiaip aliejiniai dažai džiūsta labai ilgai. Tik įtrinimas kiek...reikia žiūrėti, keletą dienelių...
*

Kodel tada man juos ikiso parduotuvej... g.gif gi galejo duoti akrilinius tik ne vandens pagrindu...reikes eit nusipirkti akriliniu ne vandens pagrindu...o jeigu porporina itrini, kokiu tada geriausia lakuoti?.. Aciu labai uz kantrybe man atsakinejant, daug vat klausimu iskyla...gerai kad yra zmoniu, kurie gali padeti ir paaiskinti 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.