QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 10, 07:50) ka dabar,tokioj situacijoj,patartumet daryti? o jei kietiklio butu daugiau nei reikia,tai tik kietetu greiciau...ir siaip niekas nesikeicia,taip?  tai gal kita karta,geriau daugiau kietiklio,tai bent bus garantija,kad sukietes...  Pakolkas, manyčiau, laukti... Nemanau, kad reikia keisti proporcijas. Su šiom priemonėm proporcijomis nežaidžiau, bet su epoksidine derva, kuri iš principo taip pat maišoma ir kietėja, žinau, kad dedant daugiau kietiklio, darosi trapesnė. Vis tik laikyčiausi griežtai, tačiau prieš tai reikia nustatyti priežastį. Dar tyliai paklausiu, gal kartais komponentai sumaišyti vietomis?QUOTE(Kita mama @ 2010 05 10, 10:40) Na, aš tepiau teptuku, tai tikrai jį paskui išmečiau. O kaip su švirkštu dėtio ant dekoruojamo paviršiaus? Pvz. jeigu man tos dėžės, kur rodžiau, dangtį dengti tokiu laku? Taigi galą turbūt gaučiau, kol padengčiau  (kiek lųako reikėtų, jau vėl atskira kalba, bet aš čia ne apie tai dabar) O ar lygiai gautųsi? Čia turbūt tik nedideliems paviršiams tinka... Papildyta:O, tiesa, kaip dėl to lako nuvarvėjimo? Aš juo dengiau puodelius ir arbatinuką. Tai tikrai gana ilgai džiūvo (ne bet ne dvi savaites). Bet ir turėjau nuolat kilnoti, nes pastačius šiek tiek pabėgdavo (nors nuvarvėjimų nesimatė ant puodukų) ir prilipdavo apačia  . Dėl teptukų tai elgiuos taip: perku pigų vienkartinį, teko girdėti, kad kitos išplauna spiritu (Stamperijos, berods, taip ir rašo instrukcijoje), tačiau man iki pirminės teptuko kokybės nėra pavykę išplauti nė spiritu. Perkant pigesnį teptuką, nepatarčiau šerinio, šiurkštaus, nes su tokiu didesnie pavojus lake susiformuoti burbuliukams (o jei jau taip nutinka, reikia kiekvieną burbuliuką susprogdinti adatėle ar mediniu smaigeliu). Dėl puodelių. Iš pradžių, tuoj po nulakavimo, kaip minėjau, tikslinga pašaldyti (šaltoj patalpoj ar, galiausiai, šaldytuve), o kai truputį sukietėja, jau nėra pavojaus nuvarvėjimams. Be to, stengtis dengti kuo ploniau (žaidžiant su temperatūrom: dengti šiltą, džiovinti šaltesnėj aplinkoj). Dėl dviejų savaičių tai pagal Stamperijos rekomendacijas ne džiūsta dvi savaites, tačiau rekomenduojama pradėti naudoti tik po dviejų savaičių (indus, pvz.). Manau, neprošal to laikytis
DOLLILYTE
2010 05 11, 17:14
QUOTE(bite @ 2010 05 11, 16:36)
dekoju uz info na,lyg ir nesumaisiau komponentu..
saulyte2
2010 05 11, 19:20
Su kokiais klijais priklijuojat juostele ant dezutes, ar neissitepa juostele?
Nuotaikinga
2010 05 11, 22:30
QUOTE(saulyte2 @ 2010 05 11, 20:20) Su kokiais klijais priklijuojat juostele ant dezutes, ar neissitepa juostele? geriausia - karštu plastmasės "pistoletu?. Arba lipalu ar laku, bet tada reikia lakuoti pačią juostelę
DOLLILYTE
2010 05 12, 08:18
vakar pabandziau daryti dar vienus auskarusir dengti stiklo laku(padidinus B komponento kieki)-sukietejo per nakti dabar galvoju,jei perlakuociau tuos nedziustancius...?  na padidinciau B komponento kieki ir uzlakuociau...gal butu gerai,kaip manot? P.S.laka tepiau pirstu,tai tikrai gerai pasidenge
nagla-nachale
2010 05 12, 09:47
Tokis pusiau dekupažinis klausimas  Paliejau dvikomponenčio pirmąjį komponentą ant užuolaidų, staltiesės..žodžiu taip sėkmingai  Na ir nesugebu jo išplaut niekaip, gal kam yra tekę susidurti? Jis toks lipnus, idea firmos. Rašo kad vandens pagrindu, ale tada turėtų ir išsiplaut normaliai, o čia..
Kita mama
2010 05 12, 10:23
Ačiū, Bite.  . Dolilyte, o kaip paskui pirštas nusiplovė? Man tai net baisu savo nagas į tą laką merkti  . Beje, aš ne profė, bet ant neišdžiūvusio lako antrą kartą nebandyčiau lakuoti. Gal pagal Bitės patarimą bandyčiau į šaldytuvą imesti...
Laba diena darbstuoles Galbut jau kazkur buvo sneketa siuo klausimu, bet nespejau visu temu perzvelgti, tai paklausiu dar karta Man idomu kaip reiktu dekoruoti fotonuotrauka arba kitoki paveiklsleli atspausdinta, pati technika, kas kaip ir po ko? Kokiu spausdintuvu patartumete tai daryti lazeriniu ar rasaliniu?
QUOTE(*Kristi* @ 2010 05 12, 12:15) Laba diena darbstuoles Galbut jau kazkur buvo sneketa siuo klausimu, bet nespejau visu temu perzvelgti, tai paklausiu dar karta Man idomu kaip reiktu dekoruoti fotonuotrauka arba kitoki paveiklsleli atspausdinta, pati technika, kas kaip ir po ko? Kokiu spausdintuvu patartumete tai daryti lazeriniu ar rasaliniu?  Patarti nieko negaliu, esu tik pradedancioji. Bet pabandymi dariau sesei papuosalu dezute dovanu su jos foto, nerealiai jai patiko. As ant balto ryzinio popieriaus atsispausdinau foto o visa kita dariau kaip ir priklauso daryt. Beje, tai buvo mano pirmas darbelis
QUOTE(poniav @ 2010 05 12, 12:19) Patarti nieko negaliu, esu tik pradedancioji. Bet pabandymi dariau sesei papuosalu dezute dovanu su jos foto, nerealiai jai patiko. As ant balto ryzinio popieriaus atsispausdinau foto o visa kita dariau kaip ir priklauso daryt. Beje, tai buvo mano pirmas darbelis  Yra atskirai pirkti paparastoo ryzinio popieriaus? O spausdinote su rasaliniu spausdintuvu? niekas nesisliejo?
Raseleb
2010 05 12, 13:38
QUOTE(*Kristi* @ 2010 05 12, 12:39) Yra atskirai pirkti paparastoo ryzinio popieriaus? O spausdinote su rasaliniu spausdintuvu? niekas nesisliejo?  Spausdinti reikia LAZERINIU spaudintuvu, tada niekas neišsilieja
QUOTE(*Kristi* @ 2010 05 12, 12:39) Yra atskirai pirkti paparastoo ryzinio popieriaus? O spausdinote su rasaliniu spausdintuvu? niekas nesisliejo?  Taip, yra. 8 lt mokejau uz nemaza lapa. Regis lazerinis pas mane printeris( nelabai juose gaudausi  ) Viskas gana neblogai gavosi, jei bus noro galesiu ikelt foto paziuret
QUOTE(poniav @ 2010 05 12, 15:00) Taip, yra. 8 lt mokejau uz nemaza lapa. Regis lazerinis pas mane printeris( nelabai juose gaudausi  ) Viskas gana neblogai gavosi, jei bus noro galesiu ikelt foto paziuret  Jei nesunku prie progos butut puiku
DOLLILYTE
2010 05 12, 16:38
QUOTE(Kita mama @ 2010 05 12, 11:23) Ačiū, Bite.  . Dolilyte, o kaip paskui pirštas nusiplovė? Man tai net baisu savo nagas į tą laką merkti  . Beje, aš ne profė, bet ant neišdžiūvusio lako antrą kartą nebandyčiau lakuoti. Gal pagal Bitės patarimą bandyčiau į šaldytuvą imesti... ploviau keleta kartu vandeniu ir muilu...nusiplove..pradzioj tokie lyg riebaluoti buvo,bet siandien viskas  todel ir kita karta drasiai dirbsiu pirstukais,nereiks gadinti teptuku ir lygiau pasidengs
Bjauruska
2010 05 12, 17:05
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 12, 17:38) ploviau keleta kartu vandeniu ir muilu...nusiplove..pradzioj tokie lyg riebaluoti buvo,bet siandien viskas  todel ir kita karta drasiai dirbsiu pirstukais,nereiks gadinti teptuku ir lygiau pasidengs  Tikiuosi bent jau pirstines naudoji?
campari*
2010 05 12, 20:00
Popieriaus namuose istiesu puikiai spausdina  be galo patenkinta! aciu uz patarima ten apsilankyti
Nuotaikinga
2010 05 13, 08:50
QUOTE(nagla-nachale @ 2010 05 12, 10:47) Tokis pusiau dekupažinis klausimas  Paliejau dvikomponenčio pirmąjį komponentą ant užuolaidų, staltiesės..žodžiu taip sėkmingai  Na ir nesugebu jo išplaut niekaip, gal kam yra tekę susidurti? Jis toks lipnus, idea firmos. Rašo kad vandens pagrindu, ale tada turėtų ir išsiplaut normaliai, o čia.. kad jis vandens pagrindu - nereiškia kad neturi chemijos. Vienintelis būdas pabandyti išvalyti - skubiai jei dar įmanoma valyti vaitspiritu. Arba acetoniniu kažkuo. Žiūrėk - mes juk akrilo dažus, netyčia ant metalinių detalių užteptus nuvalome arba vaitspiritu arba nagų lako nuėmikliu. Kas belieka - rizikuok, paskui pasidalink rezultatu
sveikos.. bandziau snd sendinti su sukakotu DALA dvikomponenciu... tai ne velnio nesuskilinejo  o dariau viska kaip ir pamokelei... ;(((( tokiais atvejais norisi atnest ir atiduot jiem ta laka...
domcius
2010 05 16, 20:59
Sveikos, noriu perkelti paveiksliuką ant modelino. Kokį modeliną naudoti? Kepamą, ar tą, kuris džiūsta?
Monikule...
2010 05 17, 10:24
labukas, kaip nukrasptyt jau pridziuvusi paveiksliuka? susiraukslejo.... negraziai atrodo bet jau klijai visiskai isdziuvo
QUOTE(Monikule... @ 2010 05 17, 10:24) labukas, kaip nukrasptyt jau pridziuvusi paveiksliuka? susiraukslejo.... negraziai atrodo bet jau klijai visiskai isdziuvo  Jei dar nelakuota, turėtumei sudrėkinti paveiksliuką ir tada nuvalyt jį nuo paviršiaus.
nagla-nachale
2010 05 18, 12:24
Mergaitės, ar įmanoma padaryti 3d dekupažą su reljefine pasta? Jei taip, kokiu būdu?
Ar tinka aliejiniai daza dekupazui?
QUOTE(Monikule... @ 2010 05 17, 10:24) labukas, kaip nukrasptyt jau pridziuvusi paveiksliuka? susiraukslejo.... negraziai atrodo bet jau klijai visiskai isdziuvo  Kiekvienoj stadijoj stengiamės viską maksimaliai gerai atlikti. Jei gerai priklijuotas paveikslėlis, vadinasi, jis gerai permerktas klijais, kurie, nors ir vandens pagrindu, tačiau išdžiūvę tampa atsparūs vandeniui ir tuomet jo jau nebeatmirkyt. Šveitimas, žodžiu, mechaninis šalinimas turėtų gelbėti. Žinoma, galima bandyti ir vandenuku. Bet... Raukšleles galima pašveisti, paskui daug ką pakeisti tapant. Daugeliu atvejų situacija išsprendžiama QUOTE(Nifer @ 2010 05 19, 10:30) Ar tinka aliejiniai daza dekupazui?  Žiūrint, kokiam tikslui. Dvikomponenčio sendinimo lako trūkiams išryškinti tinka puikiai. Tai bene viena universaliausių trūkio išryškinimo priemonių. Dažymui tai tikrai ne pats geriausias pasirinkimas dėl labai ilgo džiūvimo laiko. Kai kurios dekoruotojos vis tik juos naudoja "murzinimams" ir kt. tikslams.
tai pasakyk pergaites, koki laka naudojat po DALOS dvikomponenciu laku panaudojimo (jau mane paprotino, kad ne vandens pagrindu).Gal sakau jau kuri atitaiket kitos firmos.Nebesinori grybauti, uztenka jau Dalos rinkinuka "gera" "pilnai sukomplektuota" nusipirkau.
Nuotaikinga
2010 05 22, 10:16
QUOTE(Monikule... @ 2010 05 17, 11:24) labukas, kaip nukrasptyt jau pridziuvusi paveiksliuka? susiraukslejo.... negraziai atrodo bet jau klijai visiskai isdziuvo  arba plauti bandyk ir trink kempineles siurksciaja puse, arba... svitriniu popieriumi nulygink nelygumus ir gruntuok is naujo bei perdaryk darbeli. Nepergyvenk, visos es per sitas pamokeles realiai praejome Kam daugiau uzteks kantrybes ir kas geriau gausis - spresti tau  Cia tik - asmeniniu bandymu keliu suzonosi
Monikule...
2010 05 22, 12:22
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 05 22, 11:16) arba plauti bandyk ir trink kempineles siurksciaja puse, arba... svitriniu popieriumi nulygink nelygumus ir gruntuok is naujo bei perdaryk darbeli. Nepergyvenk, visos es per sitas pamokeles realiai praejome Kam daugiau uzteks kantrybes ir kas geriau gausis - spresti tau  Cia tik - asmeniniu bandymu keliu suzonosi  tai jau taip ir padariau, nusveiciau su svitriniu ir perdaziau viska... bet pabaigus dezute iskilo kitas klausimas.... nugis per durna galva buvau isemus visus vyrius ir uzsegimus dezutes,na kad patogiau lengviau butu dazyt ir pan... o dabar tie visi vyriai per mazi pasidare... kur gaut didesniu? gal kas turit atliekamu? nes daryt uzsakyma del ju neapsimoka, o pas mus ju ner pirkt...
Babaužienė
2010 05 22, 12:29
QUOTE(Monikule... @ 2010 05 22, 12:22) tai jau taip ir padariau, nusveiciau su svitriniu ir perdaziau viska... bet pabaigus dezute iskilo kitas klausimas.... nugis per durna galva buvau isemus visus vyrius ir uzsegimus dezutes,na kad patogiau lengviau butu dazyt ir pan... o dabar tie visi vyriai per mazi pasidare... kur gaut didesniu? gal kas turit atliekamu? nes daryt uzsakyma del ju neapsimoka, o pas mus ju ner pirkt...  aš vietoj tavęs atsargiai super klijų į skylutę įlašinčiau ir įdėčiau vyriukus..uždžius-tikrai nebeiškris
Monikule...
2010 05 22, 12:46
QUOTE(Babaužienė @ 2010 05 22, 13:29) aš vietoj tavęs atsargiai super klijų į skylutę įlašinčiau ir įdėčiau vyriukus..uždžius-tikrai nebeiškris  tai man ne tame beda, jie tiesiog per mazi... ten tokie ikalami vyriai buvo su 3 dantukais, ir man juos atgal kalant tiesiog skieciasi nes mazoki, o priekis tai dar pataisomas, galma ten skylute pragrezt, bet va ka su galu daryt....
biriusa
2010 05 22, 21:26
QUOTE(Monikule... @ 2010 05 22, 13:46) tai man ne tame beda, jie tiesiog per mazi... ten tokie ikalami vyriai buvo su 3 dantukais, ir man juos atgal kalant tiesiog skieciasi nes mazoki, o priekis tai dar pataisomas, galma ten skylute pragrezt, bet va ka su galu daryt....  Na reikia ieskoti isukamu  nes as irgi per velai perskaiciau ankstesneje temoje esanti patarima tokius viriukus su dantukais neisimineti  dezute jau 5 men stovi laukia savo viriuku  maza dezute, tad mazu viriu sunku ir rasti  ir senukai apeiti ir ermitazas...tokiu maziuku graziu nerandu niekaip
Nuotaikinga
2010 05 23, 13:29
QUOTE(biriusa @ 2010 05 22, 22:26) dezute jau 5 men stovi laukia savo viriuku  maza dezute, tad mazu viriu sunku ir rasti  ir senukai apeiti ir ermitazas...tokiu maziuku graziu nerandu niekaip  na pavarai... tai ko nesijungei kai iš lenkų sakėmės? Ten juk net pasirinkimas tų vyrių yra. Lietuvoje pirkti tikrai nieko nerasim, nei senukuose, nei baldine furnitūra prekiaujančiose parduotuvėse - savo laiku visas irgi išvaikščiojau, ant to paties "grėbio" užlipusi. Ir vinukais mažyčiais neikas neprekiauja, mums nei vieni netinkami darbeliams, ką Lietuvos prekybininkai siūlo. Deeeja Klausyk - pabandyk eksperimentą, gal pavyks: nukirpk visus tuos "spygliukus" su kuo nors, nulygink su dilde kas nereikalinga bus likę, ir... pabandyk labai atsargiai su kokiu nestoru vinuku ar kalama yla skylutes "įkalti" , vyriukus ant lentelės pasidėjusi. Jei ne ant lentos pasidėsi - gali neprasikalti. Paskui jau su yla skylutės dydį pasikoreguosi. O varžtelius kartais mažus galima nuo kokios aparatūros pritaikyti, tik jei jie bus sidabriniai - tu gi dekupažininkė, tai paimsi auksiniu kuo nors ir "nuauksinsi"  . Jei gausis reanimacija - papasakok
Monikule...
2010 05 23, 13:40
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 05 23, 14:29) Klausyk - pabandyk eksperimentą, gal pavyks: nukirpk visus tuos "spygliukus" su kuo nors, nulygink su dilde kas nereikalinga bus likę, ir... pabandyk labai atsargiai su kokiu nestoru vinuku ar kalama yla skylutes "įkalti" , vyriukus ant lentelės pasidėjusi. Jei ne ant lentos pasidėsi - gali neprasikalti. Paskui jau su yla skylutės dydį pasikoreguosi. O varžtelius kartais mažus galima nuo kokios aparatūros pritaikyti, tik jei jie bus sidabriniai - tu gi dekupažininkė, tai paimsi auksiniu kuo nors ir "nuauksinsi"  . Jei gausis reanimacija - papasakok  aciu uz patarima, reikes bandyt taip daryt..
QUOTE(Vyna @ 2010 05 21, 13:57) tai pasakyk pergaites, koki laka naudojat po DALOS dvikomponenciu laku panaudojimo (jau mane paprotino, kad ne vandens pagrindu).Gal sakau jau kuri atitaiket kitos firmos.Nebesinori grybauti, uztenka jau Dalos rinkinuka "gera" "pilnai sukomplektuota" nusipirkau. as nupurskiu sintetiniu o paskui lakuoju paprastu vandens pagrindu.... o kaip isidirbau ir perkandau Dala ,tai ji ir patikti pradejo  ..... nusipirkau jau didelius indelius  tad bandyk ir tu ivairius tepimo varijantus su ja ...ir skilimai gausis super
Decomania*
2010 05 23, 19:15
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 05 23, 14:29) na pavarai... tai ko nesijungei kai iš lenkų sakėmės? Ten juk net pasirinkimas tų vyrių yra. Lietuvoje pirkti tikrai nieko nerasim, nei senukuose, nei baldine furnitūra prekiaujančiose parduotuvėse - savo laiku visas irgi išvaikščiojau, ant to paties "grėbio" užlipusi. Ir vinukais mažyčiais neikas neprekiauja, mums nei vieni netinkami darbeliams, ką Lietuvos prekybininkai siūlo. Deeeja Kada cia jus sakete? Nieko negirdejau...
lukasta
2010 05 23, 22:04
QUOTE(biriusa @ 2010 05 22, 22:26) Na reikia ieskoti isukamu  nes as irgi per velai perskaiciau ankstesneje temoje esanti patarima tokius viriukus su dantukais neisimineti  dezute jau 5 men stovi laukia savo viriuku  maza dezute, tad mazu viriu sunku ir rasti  ir senukai apeiti ir ermitazas...tokiu maziuku graziu nerandu niekaip  labai mažučių varžtelių akinių rėmukuose būna - akinių kojytėse, ir dar varžtukais tvirtinasi sparneliai, kur į nosį remiasi. jei namie nėra akiniuočių  ( ir sulūžusių akinių kolekcijos), gal optikoje parduotų...
lab būčiau dėkinga jei kas išduotumėt paslaptį kaip darbuotis su struktūrine pasta?
Kshatrija
2010 05 25, 12:08
Sveikos  turiu tokius du medinius indus/vazas, gal ką iš kauniečių dekupažo megėjų domintų? norėčiau po 5Lt už vieną. Jei abu paimtumėt,tai už 8Lt atiduočiau. Atsiprašau,kad aš čia nelabai į temą nuotraukos
Katuliukas
2010 05 28, 14:03
Ar imanoma yra dekoruoti segtuva, kurio pavirsius yra storo kartono? ir jei imanoma tai daryti iprastai kaip ir ant medinio pavirsiaus ar cia kazkaip kitaip reiketu?
biriusa
2010 05 28, 14:10
QUOTE(Katuliukas @ 2010 05 28, 15:03) Ar imanoma yra dekoruoti segtuva, kurio pavirsius yra storo kartono? ir jei imanoma tai daryti iprastai kaip ir ant medinio pavirsiaus ar cia kazkaip kitaip reiketu?  jei pavirsius kartoninis tai viskas tas pats kaip medziui, jei is dirbtines odos tai reiktu pries tai pasiausti pavirsiu
QUOTE(Dowi @ 2010 05 24, 11:31) lab būčiau dėkinga jei kas išduotumėt paslaptį kaip darbuotis su struktūrine pasta?  Viskas priklauso, nuo to, kokia tai pasta. Su daugeliu jų galima dirbti labai įvairiai. Tepti ant norimo paviršiaus pirštais, mentele, teptuku. Užtepus lyginama, formuojama ir paliekama išdžiūti. Išdžiūvus galima kai kur pašveisti ar pan. Žodžiu, dirbti lengva, visi efektai išgaunami bandymo būdu.  Galima (patartina) prieš tai pabandyti ant kažko nereikalingo. Paprastai pastos džiūna gana greitai, jas galima dengti dažais ar pan.
Retai jau lankausi dekupažo temose ir žiūriu, kad yra čia pasikeitimų Tai jei lyg ir tam skirtoje temoje negalima ieškoti servetėlių, rašau čia. Gal kas turite pasiūlyti mainymui servetėlių su nedidelėm vaikiškom mašinom? Idealu būtų Makvynas ir draugai. Mainais galiu pasiūlyti: http://public.fotki.com/dekupazas/keiiams-...iamos-1/marzde/
Aš Makvyną Maximoje esu mačius, prie dovanų dėžučių ir pan.
O aš vis dar bandau sužinoti kur būtų galima ant ryžinio popieriaus atsispausdinti paveiksliuką  kažkaip atrodo, kad mano prašymas, kaip šauksmas tyruose  tik ar tikrai niekas nežino, ar čia kaip ir didelė paslaptis  tiesiog keliose vietose buvau, ir neapsiima nes bijo sugadinti spausdintuvus  būčiau dėkinga jei kas parašyti, nors į až
Decomania*
2010 05 30, 20:15
QUOTE(Indre @ 2010 05 30, 20:51) O aš vis dar bandau sužinoti kur būtų galima ant ryžinio popieriaus atsispausdinti paveiksliuką  kažkaip atrodo, kad mano prašymas, kaip šauksmas tyruose  tik ar tikrai niekas nežino, ar čia kaip ir didelė paslaptis  tiesiog keliose vietose buvau, ir neapsiima nes bijo sugadinti spausdintuvus  būčiau dėkinga jei kas parašyti, nors į až  O as nelabai suprantu, kodel netinka ant paprasto popieriaus.?
Na, aš dar naujokė ir nepatyrusi dekupažuotoja  tad tikrai nežinojau, kad galima dekupažui naudoti ant paprasto popieriaus atspausdintą paveiksliuką dekupažui  gal kas galėtų plačiau pakomentuoti
Bjauruska
2010 05 31, 09:14
QUOTE(Indre @ 2010 05 31, 09:51) Na, aš dar naujokė ir nepatyrusi dekupažuotoja  tad tikrai nežinojau, kad galima dekupažui naudoti ant paprasto popieriaus atspausdintą paveiksliuką dekupažui  gal kas galėtų plačiau pakomentuoti  Komentuoti cia nieko nereikia, tereikia atidziau pasiskaityti tema - jau N kartu apie tai rasyta ir kalbeta
admin*1
2010 05 31, 09:14
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|