Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Argitutės gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
mistika30
Na pagaliau ir aš bandysiu parašyti ARGITUTĖS gimimo istoriją wub.gif . Taigi, sausio 18 d. Atsiguliau į ligoninės patologinį skyrių su viltimi greitai susitikti su savo lėlyte.Tačiau ligoninėje teko patirti savaitę bereikalingo laukimo. Pagaliau gydytojas pasakė numatomą operacijos datą – ateinantis antradienis. Mintyse paskaičavau kokia tai bus diena ir....sausio 26 d., kaip šaunu, juk tą dieną jau gimusi viena dukrytė.Ėmiau skaičiuoti valandas iki operacijos. Operacijos išvakarėse mėgavaus paskutiniais pilvuko gyventojos spyrais wub.gif . Ir štai išaušo rytas. Atvažiavo būsimas tėvelis ir prisipažino kad visą naktį labai prastai miegojo. Ėmėm nekantrai laukti, nerimavome. Operacija buvo suplanuota 9 val, tačiau atsirado extra operacija ir dar teko keletą valandėlių palūkuriuot. Štai, jau netoli 11 val. Privažiuoja lova, kuri veš į operacinę, papuošia mane neaiškios formos kepuraite ir kojinėm. Žinoma kad važiuodama dairausi. Vyras kartu, matau kad jaudinasi. Baugu, bijau kateterio, nes žinau kaip bus, ir bijau epidūro, nes to dar neteko patirti. 11 val jau guliu po operacinės lempomis.Kateteris buvo niekis, niekas neleido baimės pajusti, nes kas kateterį stato, kas kitą kateterį bandė į veną įstatyt. Taigi, jo net nejutau, nepalyginsi su ankstesniais kartais. Nuo epidūrinio dūrio net pašokau, nepatiko jis man, sakė labai stora oda, sunku įdurti. Gulinčiai nepavyko įdurti, tai dar pasodino ir surietė, o aš jau mintyse keikiausi, nelabai man patiko savijauta ir buvau beišsižiojanti sakyti kad noriu narkozės o ne tokių kankinių. Tačiau susikaupiau ir ištvėriau. Jau net už kelių sekundžių po to galvojau kad nieko baisaus visa tai. Toliau vėl baimė o jei viską jusiu, kas tai per savijauta. Ėmė klausinėt ką jaučiu, tegalėjau atsakyt kad viską jaučiu, bet po kelių sekundžių tepajutau kaip ėmė šilti kojos. Kažkas perbraukė per pilvą ir paklausė ar ką jaučiu, o aš nustebau ar man ką nors darė. Na ir prasidėjo procesas, vis laukiau kad ką jusiu, prisiklausiau, kad jaučiama kaip išima vaikutį...Pirmos minutės prabėgo gan greitai. Kažkaip ėmė virpėti operacinė lova, nelabai supratau kas vyksta.Toliau išgirdau kažką panašas į gailų katinėlio kniaukimą. Supratau kad tai jau JI, MŪSŲ DUKRYTĖ parodė savo balselį wub.gif . Išgirdau gydytoją sakant kad mergytė, 11val, 14 min. Pamačiau kaip ją nuneša aptvarkyti. Toliau nesidomėjau kas su manimi vyksta, ausis buvo įtemptos klausytis kas kalbama apie mažylę. Išgirdau svorį. Vėliau prinešė ją parodyti, pamačiau šviesius plaukučius, veiduką, žinoma ir užpakaliuką. Pasakė kad klubo sąnariukas nedasivystęs, bet nieko, jei rūpinsimės ir gydysimės viskas bus tvarkoje. Ir ..Ją išvežė. O aš ėmiau nuobodžiauti, užsimaniau miego, tai teko gydytojui kelis kartus į mane grėsmingai pasižiūrėt. Dar ir papykint bandė, bet nieko. Likusios 45 minutės greitai prabėgo, 12 val jau išvežė į reanimacinę. Koridoriuj negalėjau nepastebėti tėvelio – mačiau plačią plačią šypseną . Priėjo pabučiuot. Reanimacinėje atgavau telefoną ir kur aš ramiai nugulėsiu, nei miego noriu, nei ką, ėmiau visems rašinėt, vos budintis personalas telefono neatėmė. Tėvelis atnešė fotoaparatą ir iš ten artimiau susipažinau su mūsų Argitute, iš kart pamačiau į ką panaši mūsų miela būtybė. Net nufilmuota buvo. Reanimacinėje pabuvau beveik 12 valandų, tėvelis vis skambindvo ir pasakodavo kaip jaučiasi Argita esanti inkubatoriuje. Parvežus 24 val mane į palatą atkeliavo ir tėvelis dar pabūt su manim keletą valandų, persiuntė man į telefoną Argitos nuotraukėlę, o aš kadangi naktį prastai miegojau negalėjau nuleist nuo jos akių. Ryte vėl pamatė lėlytę pirmas tėvelis, o aš jos sulaukiau tik apie 12 val. Po to dar buvom išskirtos parai dėl geltos. Liūda buvo, bet dabar esam kartu ir tikėkimės jokios ligos mūsų nebeišskirs.
Taigi, tokia Argitutės gimimo istorija, o jei dar pridursim kad jos laukėm 3 metus ir buvom praradę viltį, tai įsivaizduojat, kokį DIDELĮ STEBUKLIUKĄ turime.beje, dukrytės skiriasi lygiai 10 metų ir 2 valandomis, Argita gimė 11val,14 min, o sesutė Monika – 9 val,14 min wub.gif wub.gif
Cansado
Kokie įdomūs sutapimai.. bigsmile.gif wub.gif Ir vardas mergytės thumbup.gif , negirdėtas..Super, sveikinimai šeimynai.. mirksiukas.gif
vi78
labai idomus vardas smile.gif ,nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
mistika30
Ačiū smile.gif Vardukas sulipdytas iš mamytės ir tėvelio vardų wub.gif
surmute
4u.gif Nuosirdzizusi sveikinimai su grazia svente 4u.gif
inetukea
Sweikinimai 4u.gif
DeimejaA
Grazu 4u.gif
*Lyra*
Linkiu, kad mazute augtu sveikute, o teveliai nuolat sypsotusi 4u.gif 4u.gif
liolia79
Sveikinu sulaukus stebukliuko wub.gif Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
Emerencija
Sveikinimai susilaukus stebuklo 4u.gif
Šarlote
Didžiausi sveikinimai sulaukus gražaus stebukliuko 4u.gif
kaledaitis
smile.gif
buziuliuke
Sveikinimai thumbup.gif
irmabaro
mirksiukas.gif va cia tai sutapimai thumbup.gif
cuoliukė
4u.gif
aida_val
sveikinu smile.gif
Renesme
4u.gif
mistika30
mes jau tokios:user posted image
muvija
simpatukės 4u.gif
Loglinga
wub.gif
mistika30
wub.gif
GudriLapė
sėkmės jums augant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
medlink
Dvigubi gimtadieniai thumbup.gif
Labai įdomus ir gražus vardas wub.gif
brigitiki
grazi istorija 4u.gif sveikinu 4u.gif
Lopšinė
wub.gif
Dideli sveikinimai 4u.gif Labai grazi mergyte wub.gif
As irgi gimusi sausio 26 d smile.gif
~Serpentine~
kokie sutapimai bigsmile.gif sveikinimai jusu seimynai 4u.gif
mistika30
QUOTE(Lopšinė @ 2010 04 30, 14:43)
wub.gif
Dideli sveikinimai  4u.gif Labai grazi mergyte wub.gif
As irgi gimusi sausio 26 d smile.gif
*

wub.gif wub.gif
mistika30
wub.gif
lauroone
Stebukliukas ne tik jums, bet ir gera dovanele sesytei wub.gif
Wild Pearl
ir as nusprendziau pasiskaityti jusu nuostabaus pasakojimo biggrin.gif labai saunus sutapimai jusu gyvenime mirksiukas.gif Aukite stipruciai ir laimingi juk tai svarbiausia mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Pretorija
Labai miela wub.gif tiek vaikuciu, o ir sutapimas del sesuciu gimimo dienos thumbup.gif
mistika30
Atrodo tik nesenai rasiau istorija, o mums jau puse metuku smile.gif
Akvile30
4u.gif graži istorija su laiminga pabaiga. Aukit didelės ir stiprios.
smarty_978
kaip smagu! linkejimai didelei laimingai seimynai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
egllute
Fantastika, sutapimas nerealus. Sekmes jusu seimynai 4u.gif
loraliu
4u.gif 4u.gif 4u.gif sekmes seimynai smile.gif
mistika30
Visoms aciu 4u.gif
Briliantas
wub.gif
Gabriete
sveikinimai sulaukus mazosios pagrandukės 4u.gif
alyvmedis
4u.gif wub.gif
No comment
kaip miela wub.gif
sveikatytės jums 4u.gif
Lotyna
Kokia nuostabi dukryte wub.gif Linkejimai jusu seimynelei 4u.gif
*fujimi
wub.gif wub.gif wub.gif sekmes 4u.gif
Sarabe
Visai netiketai atradau pazystama mamyte biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ir tik dabar perskaiciusi istorija suzinojau kaip ten kas gimdyme buvo biggrin.gif Labai faina istorija 4u.gif Ir mes savosios lelytes laukiame nestuke.gif 4u.gif
HUNADI
augit dideles ir sveikos 4u.gif 4u.gif
begedia
wub.gif thumbup.gif 4u.gif
mistika30
QUOTE(Sarabe @ 2010 08 30, 23:34)
Visai netiketai atradau pazystama mamyte  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
Ir tik dabar perskaiciusi istorija suzinojau kaip ten kas gimdyme buvo biggrin.gif Labai faina istorija  4u.gif  Ir mes savosios lelytes laukiame  nestuke.gif  4u.gif
*

Pazinau kas cia ta istorija skaite smile.gif
sallamandrra
Sėkmės 4u.gif wub.gif
*fujimi
4u.gif 4u.gif 4u.gif mielas pasakojimas wub.gif
mistika30
Net nepastebejau kaip laikas greitai bega ir mano lelytei jau rytoj 9 menesiukai wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.