mergaitiški- Smiltė ar Saulė
berniukiški- Arijus ar Joris
Dėkui už nuomones
Įdomu išgirsti daugiau nuomonių, tad kokie vardai Jums gražesni:
mergaitiški- Smiltė ar Saulė berniukiški- Arijus ar Joris Dėkui už nuomones
saulė ir arijus
ir Smiltė ir Saulė labai gražūs - gal labiau Smiltė, nes retesnis
O berniukui JORIS
Smilte ir Joris.
Gal Smilciu kiek maziau dabar, Saule grazu, bet vien kieme 4.
man Saule, Arijus=Joris vienodo grozio, Joris gal retesnis
siaip dabar Saule labai populiareja, kaip Ir Smilte beje
Man Smiltė tai labai labai gražus vardas, norėjau dukrą taip pavadint, bet draugų mergaitė Smiltė, tai nepatogu "pavogt" jų vardą.
O berniukas tai Arijus
tai kad smiltė gerokai dažnesnis vardas nei saulė
Saulė ir Joris
Saulė ir Joris
Arijus irgi patinka man...
Smilte ir Saule abu labai grazus.
Man Saulė gražus vardukas, berniukų nelabai patiko.
Tik ne Arijus
Smiltė ir Joris
Saulė. Berniukų nepatinka nė viens.
Visi keturi vardai gražūs.
Rinkčiausi Smiltę ir Jorį. Nes Saulė skamba kaip ne vardas, o meilus kreipinys, nes merginos dabar vieną kitą taip vadina, vaikinai taip pat į drauges kartais taip kreipiasi, todėl tokie "bendriniai" vardai man nepatinka. Arijus gražu, bet Aru vadins, tai man kaip koks erelis arba nusikaltėlis skamba. Smiltė ir Joris tobuli vardai, nieko neprikiši
Saulena ir Joris
Mergytei Smilte, o berniukui nei vienas
bet aisku cia tik mano nuomone..
Mergaitei is pateiktu rinkciausi Smilte, o berniukui - Arijus
Smilte ir Saule, abu lb grazus
o berniuku - Joris
Smiltė ir Joris , Joris labai gražus vardas, Arijus irgi nieko, bet Joris man labiau kažkaip "užkabino"
Smilte ir Joris. Labai grazus vardai
Saulė ir Joris
Smilte Saule man ne kaskodel
O dabar Joris populerus bet man nepatinka Kasko primena populerius šunis Jorkširus kaip veisles pavadinimas Čia mano nuomuone nors daug kas dabar vaikus taip vadina
Is mergaiciu varduku rinkciausi Smilte, o berniuku man abudu grazus
Aš už Smiltę ir Arijų, bet šiaip pati Arijum nevadinčiau
Mano dukrytė Smiltė, tai aš už jį
Saulė ir Joris
Man asmeniškai nei Smiltė, nei Saulė
Smiltė ir Joris-nuostabu:)
smiltė labai jau nuvalkiotas, saulė geriau, joris ir aeijus vienodai gražūs
Man tiek Smilte, tiek Saule abu grazus. Joris nieko, nors gana daznas. Arijus man labai nemalonias asociacijas su naciu ideologija kelia.
QUOTE(kavute @ 2010 03 05, 23:08) Įdomu išgirsti daugiau nuomonių, tad kokie vardai Jums gražesni: mergaitiški- Smiltė ar Saulė berniukiški- Arijus ar Joris Dėkui už nuomones Smiltė ir Saulė - abu tos pačios kilmės, taigi rinkitės pagal priimtinesnę vardo prasmę. Arijus man skelia bjaurias asociacijas su nacizmo teorija, o Joris - pagoniškas pavasario dievo vardas. Bet, aišku, pasirinkimas Jūsų
Žinau brolį su sese- Saulę ir Jorį. Labai gražu
QUOTE(l'eau @ 2011 03 17, 21:31) smiltė labai jau nuvalkiotas, saulė geriau, na na, ar tikrai vienas labiau nuvalkiotas už kitą? Arijus nepatinka man, Joris šiaip sau, gražesnis ilgas variantas, Saulė/Smiltė - lygiaverčiai, normalūs, bet nesimpatizuoju nė vienam.
Saulė ir Joris
Saule
QUOTE(Ūla @ 2011 03 18, 21:22) na na, ar tikrai vienas labiau nuvalkiotas už kitą? smiltė dažnesnis.
gali. nuo dažno vartojimo. valkioja tie kurie duoda vardus iš top 10 ir tada vardas tampa nuvalkiotas. trankymas per kaktą jo kitokiu nepadaro
Saule, Joris
Smilte,Smiltele-labai grazu
Smilte
Jei turesiu dukryte butinai pavadinsiu Smilte! Laaabai grazus vardas man
Smilte ir Joris
Man Smiltė ir Joris
Asmeniskai Smilte
Tik Smiltė ir Joris:)
|