Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Smiltė ar Saulė, Arijus ar Joris
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
kavute
Įdomu išgirsti daugiau nuomonių, tad kokie vardai Jums gražesni:
mergaitiški- Smiltė ar Saulė
berniukiški- Arijus ar Joris
Dėkui už nuomones mirksiukas.gif
l'eau
saulė ir arijus
Arvena
ir Smiltė ir Saulė labai gražūs - gal labiau Smiltė, nes retesnis 4u.gif
O berniukui JORIS wub.gif Jaučiu labai didelę simpatiją šiam vardui ir jo reikšmei wub.gif Nors ir dažnas vardukas blush2.gif
ciuke
Smilte ir Joris.

Gal Smilciu kiek maziau dabar, Saule grazu, bet vien kieme 4.
dorblue
man Saule, Arijus=Joris vienodo grozio, Joris gal retesnis

siaip dabar Saule labai populiareja, kaip Ir Smilte beje ax.gif
Erina
Man Smiltė tai labai labai gražus vardas, norėjau dukrą taip pavadint, bet draugų mergaitė Smiltė, tai nepatogu "pavogt" jų vardą.
O berniukas tai Arijus wub.gif .
l'eau
tai kad smiltė gerokai dažnesnis vardas nei saulė rolleyes.gif
Noelė
Saulė ir Joris smile.gif
muminukas
QUOTE(Holly_ @ 2010 03 06, 12:59)
Saulė ir Joris  smile.gif
*

drinks_cheers.gif man irgi šie du. Arijus visai negražus, o Smiltė šiaip nepatinka dėl asmeninių nesimpatijų.
*Liepa18*
Saulė ir Joris
Arijus irgi patinka man...
Intravert
QUOTE(muminukas @ 2010 03 06, 15:17)
drinks_cheers.gif man irgi šie du. Arijus visai negražus, o Smiltė šiaip nepatinka dėl asmeninių nesimpatijų.
*

Arijus man tai labai grazus, tik va turbut trumpins Arai g.gif iskraipys tada ir nebesuprasi koks vardas
Dumza
Smilte ir Saule abu labai grazus. 4u.gif Berniuko nei vienas.
jurgita081
Man Saulė gražus vardukas, berniukų nelabai patiko.
GiedrėM
Tik ne Arijus schmoll.gif
Elvita
Smiltė ir Joris smile.gif
Ūla
Saulė. Berniukų nepatinka nė viens.
Brown Eyed
Visi keturi vardai gražūs.
Rinkčiausi Smiltę ir Jorį. Nes Saulė skamba kaip ne vardas, o meilus kreipinys, nes merginos dabar vieną kitą taip vadina, vaikinai taip pat į drauges kartais taip kreipiasi, todėl tokie "bendriniai" vardai man nepatinka. Arijus gražu, bet Aru vadins, tai man kaip koks erelis arba nusikaltėlis skamba. Smiltė ir Joris tobuli vardai, nieko neprikiši smile.gif
***Žaltvykslė
Saulena ir Joris 4u.gif
#ANDROMEDA#
Mergytei Smilte, o berniukui nei vienas mirksiukas.gif
bet aisku cia tik mano nuomone..
doubles
Mergaitei is pateiktu rinkciausi Smilte, o berniukui - Arijus mirksiukas.gif
VAE
Smilte ir Saule, abu lb grazus wub.gif wub.gif hihihi.gif
o berniuku - Joris
SoKoLedine
Smiltė ir Joris , Joris labai gražus vardas, Arijus irgi nieko, bet Joris man labiau kažkaip "užkabino" ax.gif
sniege*
Smilte ir Joris. Labai grazus vardai thumbup.gif
Martynos mama
Saulė ir Joris wub.gif
gosas
Smilte Saule man ne kaskodel schmoll.gif g.gif
O dabar Joris populerus bet man nepatinka Kasko primena populerius šunis Jorkširus kaip veisles pavadinimas Čia mano nuomuone nors daug kas dabar vaikus taip vadina
violytegj
Is mergaiciu varduku rinkciausi Smilte, o berniuku man abudu grazus biggrin.gif , tai net nezinau, gal kad tik Arijus retesnis, Joris sparciai populereja....
Wiqtea
Aš už Smiltę ir Arijų, bet šiaip pati Arijum nevadinčiau blush2.gif
_Monce_
Mano dukrytė Smiltė, tai aš už jį smile.gif o berniukui Joris tikriausiai dėčiau jeigu iš tų reiktų rinktis.
Musmire
Saulė ir Joris thumbup.gif
Tamuke*
Man asmeniškai nei Smiltė, nei Saulė g.gif Smiltė tai labai toks sumenkinantis vardas.. "Nu jau tokia mažytė, tokia smiltelė, tokia vargšelė.." Čia man taip asocijuojasi ax.gif Jau geriau tada Saulė 4u.gif O berniukui - Joris 4u.gif tik dabar labai daug tų jorių randasi, ne faina, kai klasėje bus 5 joriai g.gif
Nalivaika85
Smiltė ir Joris-nuostabu:)
l'eau
smiltė labai jau nuvalkiotas, saulė geriau, joris ir aeijus vienodai gražūs rolleyes.gif
Ruby Tuesday
Man tiek Smilte, tiek Saule abu grazus. Joris nieko, nors gana daznas. Arijus man labai nemalonias asociacijas su naciu ideologija kelia.
Ašaka
QUOTE(kavute @ 2010 03 05, 23:08)
Įdomu išgirsti daugiau nuomonių, tad kokie vardai Jums gražesni:
mergaitiški- Smiltė ar Saulė
berniukiški- Arijus ar Joris
Dėkui už nuomones  mirksiukas.gif
*

Smiltė ir Saulė - abu tos pačios kilmės, taigi rinkitės pagal priimtinesnę vardo prasmę.

Arijus man skelia bjaurias asociacijas su nacizmo teorija, o Joris - pagoniškas pavasario dievo vardas. Bet, aišku, pasirinkimas Jūsų
Onomotopėja
Žinau brolį su sese- Saulę ir Jorį. Labai gražu thumbup.gif
Ūla
QUOTE(l'eau @ 2011 03 17, 21:31)
smiltė labai jau nuvalkiotas, saulė geriau,

na na, ar tikrai vienas labiau nuvalkiotas už kitą? biggrin.gif

Arijus nepatinka man, Joris šiaip sau, gražesnis ilgas variantas, Saulė/Smiltė - lygiaverčiai, normalūs, bet nesimpatizuoju nė vienam.

Ende
Saulė ir Joris 4u.gif
PAris
Saule thumbup.gif o del berniuku tai Joris nors man jis nera, kad labai patiktu smile.gif
l'eau
QUOTE(Ūla @ 2011 03 18, 21:22)
na na, ar tikrai vienas labiau nuvalkiotas už kitą?  biggrin.gif

smiltė dažnesnis.
VAE
QUOTE(l'eau @ 2011 03 17, 21:31)
smiltė labai jau nuvalkiotas, saulė geriau, joris ir aeijus vienodai gražūs rolleyes.gif
*

nesuprantu kaip vardas gali buti nuvalkiotas? doh.gif ir kas ji valkioja g.gif
l'eau
gali. nuo dažno vartojimo. valkioja tie kurie duoda vardus iš top 10 ir tada vardas tampa nuvalkiotas. trankymas per kaktą jo kitokiu nepadaro rolleyes.gif
Ende
QUOTE(l'eau @ 2011 03 19, 08:23)
smiltė dažnesnis.
*

Jeigu galima remtis tevu-darzeliu, tai Jūs klystat... rolleyes.gif

Smiltė
Saulė

Anais metais Smilčių tik 11 daugiau nei Saulių gimė, o šiaip Saulių daugiau. Gerokai.
Migdols
Saule, Joris 4u.gif
barboraite
Smilte,Smiltele-labai grazu 4u.gif
wwwww
Smilte thumbup.gif O siaip nemanau kad isvis teisinga vardus nuvalkiotais vadinti vien del to kad jie populiarus, aisku nera labai gal smagu jei kas trecias vaikas tokiu paciu vardu, bet vien todel kad renkasi reiskias daug kam jie grazus, o jei vardas labai retai pasitaikantis tai dar nebutinai reiskia kad jis originalus, gal jis kaip tik visiem negrazus smile.gif o kadangi vaiku gerokai daugiau nei vardu,tai dalis vardu visada bus vadinami "nuvalkiotais" biggrin.gif
Agnikiii
Jei turesiu dukryte butinai pavadinsiu Smilte! Laaabai grazus vardas man smile.gif O berniuku man nei vienas ax.gif
Chanelle
Smilte ir Joris clap_1.gif
***angeliuke***
Man Smiltė ir Joris 4u.gif
Chouchou
Asmeniskai Smilte 4u.gif 4u.gif , Joris -visai nieko. biggrin.gif
Nalivaika85
Tik Smiltė ir Joris:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.