Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sodyba
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Niurzga
Matau labai Kaziuku visos užsiėmę mirksiukas.gif

user posted image

Sukaupti receptai ir kitas gėris čia, ačiū Relijai:
Sodybiečiai

Seni šilti plepesiai čia:
Sodyba 26
Sodyba 25
Sodyba 24
Sodyba 23
Sodyba 22
Sodyba 21
Sodyba 20
SODYBA 19
Sodyba 18
Sodyba 17
Sodyba 16
Sodyba 15
Sodyba 14
Sodyba 13
Sodyba 12
Sodyba 11
Sodyba 10
Sodyba 9
Sodyba 8
Sodyba 7
Sodyba 6
Sodyba 5
Sodyba 4
Sodyba 3
Sodyba 2
Sodyba 1
*

[/quote]

Pleputės
trakstbrakst 58
diasaja 49
Sandr_e 47
barric 42
kristalka 40
IngridaB 38
dzūkė 33
trr 33
Irvel 32
Žmona 28
Trakst
Registruojuos

Aciu Niurzga 4u.gif

Vistik as plepiausia blush2.gif , nors atrodo ir nedaug plepejau... blush2.gif
Niurzga
Su kuo ir sveikinu 4u.gif
A ko tu pergyveni? nematau nieko blogo, taigi darbelių gražių parodai, patarimų padalini, forumą pagyvini mirksiukas.gif

Trakšt tai kaip prekyba tapkytėm?
O rytoj Kazio nebebus?

Sandr_e receptukas toks pat, reikės bandyti į puodelį kišti. O ką vidun krepšelio dedi, grietinėlė su vaisiais ar dar ką prigalvoji?
trr
ačiū už pavasariškus namučius biggrin.gif
QUOTE(dzūkė @ 2010 03 06, 18:47)
Faina jums ten vietinėms, aš irgi gyvenčiau Kaziukyj biggrin.gif
O po kiek kašikai  blush2.gif   biggrin.gif
*

bent jau aš nežinau, neklausiau kainų, tik žinau, kad visada būna brangiau (lyginant su periferija). o kokybė oi, toli gražu ne visada gera. tamstą vietomis gal ir nervas suimtų biggrin.gif
vieni tai su visa fūra gedimino prospekte pintais daiktais prekiavo.

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 06, 18:48)
Del kaltu tikrai geri tie Siaulieciu. B Siemet pirkau Kaledoms rinkinuka. Labai zmones maloniai pataria, o ir kokybe labai gera. Ranku darbo gi jie. Maciau juos, bet kur negaliu atgamint, nu uzkniso ta senatvine dimensija.  doh.gif  Dar skiriasi ar skaptuot, ar kalt medi nori. Na yra tokie kur savo jega sptuoji, ar su kujaliu pakali.... mirksiukas.gif
*

tai jei tie šiauliečiai yra kazyje tai greičiausiai jie ir buvo, nes daugiau kaltų lyg ir nemačiau. ten jų kaltai kai kurie net be rankenų ir stovi jie netoli sereikiškių parko, ar ne? jei čia tie patys tai ryt atakuosiu juos. thumbup.gif

niurzga, bus bus dar ryt, tai kas nori dar galite suspėti biggrin.gif
Irvel
Ateinu ir as. Radau ten duris uzrakintas, tai skubiai puoliau nauju namu ieskot. biggrin.gif

Aciu, Niurzga. 4u.gif

Niurzga
Trakšt į Vilnių tai nelėksiu nors per Kazį nesu buvusi, bet pas mus vietoje toks mažytis Kaziukas būna tai nors jį aplankysiu.
Trakst
Niurzga taigis man Grybauskaites linkejimai svarbiausia. mirksiukas.gif Vakar gi vienas pardave ir siandien vienas. Dar B kauke siandien viena pardave. thumbup.gif Tai mano tapkes 7, o B kaukes 2 viso buvo, tai manau labai neblogai. thumbup.gif Va su taburetem broliui prastai. Siandien tik 5 tepardave. Nors ispiestos jos, tik kelios dekupazines, bet zmones ant dekupazo nuraso jas verysad.gif

trr
g.gif jo atrodo prie Sereikiskiu kaltus maciau.

O ryt gal tik iki 15 val Kazys bus girdejau. As irgi tame verdu. Veza mane. O ir siemet idomybiu yra visokiu. Tikrai didele muge. Tokios dar nebuvo, manau.
Trakst
QUOTE(Šelma @ 2010 03 06, 20:39)

Aciu 4u.gif
trr
šelma... swoon.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif nu tu čia net nelabai įsivaizduoji į kokį dešimtuką man pataikei - senieji (prarastojo) vilniaus vaizdai apskritai mano didžiausia silpnybė.. wub.gif net karštis muša biggrin.gif sėdžiu ir suku galvą dabar kur kokia ten vieta thumbup.gif ačiūū. smile.gif 4u.gif
Irvel
QUOTE(Šelma @ 2010 03 06, 19:39)

Buvau i gmail pernai gavusi, bet mielai paziurejau dar. thumbup.gif
dzūkė
Truputį gėlyčių atnešu į naują temą user posted image biggrin.gif
zebenkstiejka
Oi tas kaziukas paskutines jėgas baigia išsunkt smile.gif Nėra laiko visai skaityt ką prirašėt, pasakysiu tik, kur mes stovim: pilies gatvėj prie "prancūzparkio", tarpe tarp tokių dviejų didelių pavilijonų, (kurie ten visada stovi, suvenyrais prekiauja vasarą ten). Šiandien patys ten nestovėjom, lėkėm dadarinėt visokių "nedadielkų", kad dadėt prekybon doh.gif rytoj kažkiek laiko patys prekiausim.. pasidarėm šiokią tokią svetainytę internete, na ten nedaug labai darbų sudėta, reiks rimtai pafotografuot kada naužilgo.. va ji, jei kam ydomu:
www.etnopapuosalai.tk
nu čia kaip reklama gaunas blush2.gif ai tiekto, kaziukas, galima ir pasireklamuoti biski gal smile.gif
Gladijus
QUOTE(zebenkstiejka @ 2010 03 06, 22:08)
Oi tas kaziukas paskutines jėgas baigia išsunkt  smile.gif Nėra laiko visai skaityt ką prirašėt, pasakysiu tik, kur mes stovim: pilies gatvėj prie "prancūzparkio", tarpe tarp tokių dviejų didelių pavilijonų, (kurie ten visada stovi, suvenyrais prekiauja vasarą ten). Šiandien patys ten nestovėjom, lėkėm dadarinėt visokių "nedadielkų", kad dadėt prekybon  doh.gif rytoj kažkiek laiko patys prekiausim.. pasidarėm šiokią tokią svetainytę internete, na ten nedaug labai darbų sudėta, reiks rimtai pafotografuot kada naužilgo.. va ji, jei kam ydomu:
www.etnopapuosalai.tk
nu čia kaip reklama gaunas  blush2.gif ai tiekto, kaziukas, galima ir pasireklamuoti biski gal  smile.gif
*

Neatidaro... smile.gif
bangelee
Registruojuos naujuos namučiuos

Rytą pas mus dar 14 šalčio buvo, bet diena vistiek jau pavasariu kvepia, laša nuo stogų, o prieš saulutę ir visai gerai ax.gif

Pas mus Kaziuko mugės nėra, bet jau eilę metų buna Juozapinių jomarkas, tai irgi visokių mielų dalykelių būna pirkti mirksiukas.gif Kovo gale...Svarbu tik, kad būtų pakankamai perkamųjų blush2.gif

Dėl bijūnų-esu skaičius ir girdėjus, kad juos dauginti ir persodinti reikia rugpjūčio, rugsėjo mėnesiais.Bet pačiai kai teko persodinti, tai pavasarį sodinau ir kelmą skėliau per pusę su kirviu blush2.gif , nes su kastuvu nėjo, buvo per kietas šaknynas.Ir nieko...ir auga ir žydi mirksiukas.gif
diasaja
QUOTE(bangelee @ 2010 03 06, 22:45)

Dėl bijūnų-esu skaičius ir girdėjus, kad juos dauginti ir persodinti reikia rugpjūčio, rugsėjo mėnesiais.
*

drinks_cheers.gif ir duonos kepalą po krūmu užkasti.
Sveiki naujuose namučiuose 4u.gif
Sandr_e
QUOTE(Niurzga @ 2010 03 06, 19:55)
Su kuo ir sveikinu  4u.gif
Sandr_e receptukas toks pat, reikės bandyti į puodelį kišti. O ką vidun krepšelio dedi, grietinėlė su vaisiais ar dar ką prigalvoji?
*

Sveikos, sveikinu su naujais namukais 4u.gif

į vidų-plakta grietinėlė sumaišyta su varškyte(su šokolado gabaliukais) bet manau čia tinka bet koks įdaras.Pas mus Dusetose yra atsidariusi tokia parduotuvele kurioje yra sūrelių masės varškytės su šokoladu, arba su persikais ir t.t. tai va mažieji baisiai ją mėgsta o kai sumaišai su plakta grietinėle tai gaunasi tokia neriebi puri, vienzo wub.gif o vaisiais tik puošiu.
Sandr_e
Labas rytas,gal čiobrelių arbatytės pusryčiams? smile.gif
lauke -21 nė paukštelio balso anei krepšdėjimo tyluma ramuma kaip ir čia rolleyes.gif bet vistiek labai labai gražus ankstyvas rytas,girgžda sniegas kai eini, saulė teka.. wub.gif
metali
labas rytas 4u.gif
nebespėju su jumis, darbais užsivertus šią savaitę juodai, ruošiam savo darbo kampelį Moters dienai (gėlėmis prekiauju), tai visą savaitę be poilsio doh.gif
Norėjau paklausti - nuėjau į sodybiečių puslapiuką - ten labai šauniai viskas atrodo, o kaip prisijungt prie jo? gal jau ir pražiopsojau kokias pamokėles, laiko turint daugiau pažadu paskaityt seną temą blush2.gif
bėgu darban wink.gif
geros ir gražios dienos visiems 4u.gif
IngridaB
Labas rytas.
Stipriai pašalę,gal Vilniuje ne taip šalta,nei pas mus?Užjaučiu kas Kaziuke stovi. ax.gif Išleidau mažąją į dainų dainelę,pusė jų ansambliuko sergančių,ačiū dievui nors maniškė sveika.Draugaujame nuo ryto tik su žiūrkiumi,visi daugiau miega. blink.gif Tuoj bus Derliaus kraitė. g.gif
Metali-geros prekybos. 4u.gif Žiūriu daug kas vėl pradeda švęsti kovo aštuntąją.
Trakst
Labas rytas,

Ziurejau siabdien apie zolininke per TV. Taip uzsimaniau pasigamint kokio antpilo ar tepalo. Turiu receptuku, kaip gamintis. Jei noresit, galiu pasidalint info. Gal i musu bloga reiktu ikelt. Tik, kad va nemoku. Gal patartu kas ir kaip ten daroma

Siandien nuo 5 nemiegu doh.gif . Nesamone kokiatai. Iki puses septyniu prasivarciau, tada atsikeliau. Termometras rode -15. Truputuka liga griebia, blink.gif bet reiks iki Kazio nusliauzt, gal broliui prekiaut padesiu. Saulute graziai sviecia ir apsviecia apmusijusius langus ir veidrodzius namie. Kita savaite reiktu apsikuopt. unsure.gif Bet gi jau dabar verslininke. Du uzsakymus jau slepetem turiu... lotuliukas.gif

Nu viskas, pasimatysim vakare. Visiems geros, grazios dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Irvel
QUOTE(Sandr_e @ 2010 03 07, 07:13)
Labas rytas,gal čiobrelių arbatytės pusryčiams? smile.gif
lauke -21 nė paukštelio balso anei krepšdėjimo tyluma ramuma kaip ir čia rolleyes.gif bet vistiek labai labai gražus ankstyvas rytas,girgžda sniegas kai eini, saulė teka.. wub.gif
*

Labas rytas.

Ojej, kaip salta pas jus doh.gif Pas mus tai tiek nera, apsiniauke, is ryto net viena kita snaige iskrito.

Turim savo jomarka ir mes - per Antanines. Tada jau as prasieinu kaip reikiant. Bet tai ne Kaziukas schmoll.gif
Ninkasi
Labas ryta 4u.gif

rytas tai saltas brrrr nors saulute tai sildo smagiai wink.gif

mano sunytis susirgo doh.gif vakar grizom is sveciu is seses tai vargstas neprakvepuoja pro nosyte, tai nakti lovoj su mumis miegojo vargsiukas, valgo nakti mano pienuka ir sunku jam, nes per nosyte negali iikvept verysad.gif , bet va ryte atsikelem tai viska isciaudejo thumbup.gif tai labai liuks, nuejo miegot svaria nosyte, o ta zaraza tai MB uznese ph34r.gif

o mes i Kaziuka nejom, nors taiiip norejau, bet kai tokia minia zmoniu tai besansu, o dar ir vyriokai serga ta isvis rolleyes.gif

niu ka mergytes, geros jums dienos
jungiuos ir as su ciobreliu arbatyte
IngridaB
Fantastišką laidą mačiau per rusų kanalą NTB MIP kaip puošiama sodyba.Rodė apie veltinį,kaip pufikus,sofą papuošė veltu veltiniu,tapkes nuveltas.O gražiausia buvo nuveltas arbatinis ir du puodeliai su lėkštutėmis ant stalo.Dar vedėja buvo su paltu ir švarkeliu,apveltais gėlėmis iš veltinio.Nu žinokite -pasaka,rankos pradėjo niežėti. blush2.gif Labai gera laida,pirmą kartą užėjau.
zebenkstiejka
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 07, 12:56)
Rodė apie veltinį,kaip pufikus,sofą papuošė veltu veltiniu,tapkes nuveltas.O gražiausia buvo nuveltas arbatinis ir du puodeliai su lėkštutėmis ant stalo..
*

Kad drabužis ar apavas veltas, tai dar kaip suprantu nieko, galima nuo kandžių apsaugot, bet jau pufikai.. blink.gif taigi šakės kas ten turėtų darytis; ar tas veltinis kokiose chemijose kuo kandžių mirkomas?
Gladijau, nu man veikia, tik reik pačiam nukopijuot adresą į brauzerio viršų.. nemoku taip padaryt, kad nuoroda paspaudus veiktų blush2.gif g.gif http://www.etnopapuosalai.tk/
nors va atrodo pavyko smile.gif
IngridaB
QUOTE(zebenkstiejka @ 2010 03 07, 14:20)
Kad drabužis ar apavas veltas, tai dar kaip suprantu nieko, galima nuo kandžių apsaugot, bet jau pufikai..  blink.gif taigi šakės kas ten turėtų darytis; ar tas veltinis kokiose chemijose kuo kandžių mirkomas?

Na mes irgi su MB žiūrėdami svarstėme,kaip sėdėti ant jų paskui? g.gif Vienu žodžiu paėmė gobeleno gabalą.gabalą mėlyno jau suvelto veltinio ir ant jo sausu būdu su adata privėlė gėles su visokiais atspalviais.Tada tą veltinio gabalą prisiūvo prie gobeleno,gobeleną prišaudė ir prisiūvimą pakavojo su virvute dekoratyvine. g.gif O jau ant sofos senovinės antikvarinės privėlė veltinį šlapiu būdu.Šliurės irgi tėvui būvo arbūzo spalva ir sėklytėmis,mamai-morkytės,dukrai -uogytės,Nu fanatastika. wub.gif
zebenkstiejka
Rimtai, vėlėjos ir joms prijaučiančios, gal žinot kaip su ta vėlimui skirta vilna yra, ar ji mirkyta kame ar ne? Turėjau kiliminių vilnonių siūlų iš kilimų gamyklos, tai ten sakė kad tikrai mirkyti, ir ką- labai gerai, kitaip mano austas juostas jau senai būtų kandys suvalgę lotuliukas.gif
*Vosylka*

Ačiū už naujus namučius 4u.gif
Ninkasi mano ir silpnybė kojinės.Dabar vis mezgu, kad būtų nuvažiavus kaimuky ax.gif
diasaja
Šiltnamyje sudygo tulpės thumbup.gif clap_1.gif yahoo.gif

user posted image
IngridaB
Disaja,neaitrink širdies. doh.gif Taip rūpi ir man tulpės ir aplamai viskas.Na jau per ilgąjį savaitgalį važiuosime tikrai kurią nors dieną,reikia pradėti genėti medžius. g.gif O mano namuose supūvo tulpės vazone.Vieną jau vazoną išmečiau balkonan,iš kito dar kažko tikiuosi.Perlaiščiau matyt? doh.gif g.gif bigsmile.gif Bet nors džiaugiuosi,kad mano apelsininiai čiobreliai dygsta. thumbup.gif
diasaja
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 07, 16:40)
O mano namuose supūvo tulpės vazone.
*

o kada pradėjai laistyti jas, kad supuvo? Mano jau nužydėjo namuose, lauksiu lauke rolleyes.gif
IngridaB
QUOTE(diasaja @ 2010 03 07, 16:43)
o kada pradėjai laistyti jas, kad supuvo? Mano jau nužydėjo namuose, lauksiu lauke rolleyes.gif
*

Įnešiau iš balkono gal vasario mėnesį.Kyšojo ,kyšojo nosytės,o paskui patraukiau už jų ir liko rankoje.Supratau,kad nupuvo.Nelemta matyt. bigsmile.gif Lauksime šiltnamyje.......
diasaja
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 07, 16:59)
Lauksime šiltnamyje.......
*

O pas mane dar ir lauke daug daug bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
trr
QUOTE(Ninkasi @ 2010 03 07, 11:10)
o mes i Kaziuka nejom, nors taiiip norejau, bet kai tokia minia zmoniu tai besansu, o dar ir vyriokai serga ta isvis  rolleyes.gif

*

nu su vaikais sergančiais geriau neiti į kazį, nes ir taip ten greit sušalti galima. bet dėl spūsčių šiemet visai neblogai išdėstyta, įšokęs į spūsti bent jau gali bet kada iš jos išeiti. o tai anksčiau (ypač siauroje pilies gatvėj) kartais būdavo kai su visa spūstim papuoli į "koridorių", tai ir turi plaukti su ta minia lėtai, lėtai, kokias dvi valandas iki artimiausios proskynos ar posūkio kol galėsi ištrūkti iš jos doh.gif biggrin.gif
o aš šian su mažium buvau mugėj thumbup.gif relija aplankėm, puikiai prasiėjom senamiesty, nedaug tos mugės užgriebėm, bet mum kaip tik buvo thumbup.gif . mažius dar ir arklį pamatė, gal pirmą kartą iš arti, ir nuotaikos šiandien visur geresnės - saulutė skaisčiau šviečia, kainos kaziuke krenta.. rolleyes.gif biggrin.gif va kalvio saulutę nusipirkau vos ne perpus pigiau. na ir kaltukų pora. dabar einu diržų dar labiau veržtis lotuliukas.gif . psio, apie mugę baigiu biggrin.gif uždarymas. 4u.gif

o va dabar jau ateina pavasaris didis.gif

QUOTE(zebenkstiejka @ 2010 03 07, 14:20)
Kad drabužis ar apavas veltas, tai dar kaip suprantu nieko, galima nuo kandžių apsaugot, bet jau pufikai..  blink.gif taigi šakės kas ten turėtų darytis; ar tas veltinis kokiose chemijose kuo kandžių mirkomas?

*

tai jeigu ten sluoksnis nestoras tai kogi toms kandims taip iš karto pulti g.gif

saulutė kai pašvietė tai taip į sodybą užsimaniau, o čia dar daigelius rodot, apie genėjimus planuojat. noru noru į kaaaimą. rolleyes.gif wub.gif
diasaja
Šiąnakt pranašauja 18-23 laipsnius šalčiouser posted image
Irvel
QUOTE(diasaja @ 2010 03 07, 16:40)
*

Pasiurpau net. blink.gif

Ejau berzelio sakeliu parsinest. O kad ilindau i varnalesas doh.gif Kol issipesiojau viska, nes visas krumas buvo i mane ikibes. biggrin.gif Dabar vaza ant palanges, o kates kad domisi, kas cia per naujiena, ju amziuje dar Velyku nebuvo biggrin.gif

Laukiu kada Ingridos dukra dainuos per Dainu dainele. biggrin.gif

Paziurejau Etnopapuosalus. Man sages ir pakabukai - arkliukai - labai labai bigsmile.gif
trr
QUOTE(diasaja @ 2010 03 07, 17:40)
*

jerunda, čia tikriausiai labai vietomis biggrin.gif , paskutinis žiemos pasispardymas irnesakyk.gif . pavasaris nenumaldomai artėja, ir nepastebėsit, kaip po šalčių staiga šast - kai užkaitins, kai ištirps, kai sužaliuos.. biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Niurzga
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 07, 15:40)
Bet nors džiaugiuosi,kad mano apelsininiai čiobreliai dygsta. thumbup.gif
*

Kas, kas tokie? bigsmile.gif
siaudukes
davai adresus kas nori cibuliukų daugiagalvių smile.gif
Niurzga
O man dar šalčio reikia blush2.gif Nu dar keturdienes išeigines tegul pašąla ir užteks ax.gif
Dičkė varžybose buvo tai tik su mažėle šieną pleškinom, nebedaug liko. Koją skauda vėl procedūros, vėl vaistai, o pavasaris ant nosies verysad.gif Užlipau balandinės lubų išmatuoti tai tuo pačiu ir valyti mėšlą pabaigiau thumbup.gif liko su mentele, šluotele iš visokių kampukų iškrapštyti. mažė iš karto pareiškė, kad būtu fainas kambarys, geriau už klėtį ir prašo palėpę atiduoti joms, tai neišsiduodam, kad taip ir bus. Laksto iš paskos, įkalbėti bando biggrin.gif

Buvau šunį palaidą paleidusi, nusprendžiau, kad žiemą nei karvių nei vištų nėr tai saugu. O ta ėmė ir nuskuodė per kiemus, išsiunčiau mažėlę vytis. Pradėjo šaukti, kad šuo pro kažkokias duris vidun įlindo, atlėkiau aš iš paskos, šuo iš pastatuko išlėkė, užsuko už kampo, o ten vištų pilnas kiemas, tai šuo paskui vištas, aš paskui šunį po svetimą kiemą, aptvarą doh.gif pasigavau šiknon įkrėčiau, kaip tik vyrukas atvažiavo taip nužiūrėjo keistai į mane išeinančią. Paskui atvaro delegacija nuo namo link tvarto trise, matyt ėjo tikrinti ar nieko nepapjovė ar nieko nepavogiau ale pas mane neatskuodė tai gal gerai viskas. kad niekam neįkando tai mačiau, gal tik išgąsdino kokią vištą.

Iš kur man miestietei žinoti, kad vištos toku laiku po kiemus duodasi. Nu nieko jau turiu specialų trosą šuniui kur ištempi, o ant to troso dar 3 metrų pavadėlis. tai ir į šonus ir pirmyn atgal galės lakstyti.

IngridaB o kada dukrytė dainuos eisiu žiūrėti. Ir atpažinti kaip?

sandr_e reikės pabandyti kada kremuką vafliams, skamba skaniai.
Ninkasi
QUOTE(kristalka @ 2010 03 07, 14:50)
Ninkasi mano ir silpnybė kojinės.Dabar vis mezgu, kad būtų nuvažiavus kaimuky  ax.gif
*

joo man irgi patinka labai narpliot wink.gif visus apmezgus esu hihihi.gif

QUOTE(diasaja @ 2010 03 07, 15:29)
Šiltnamyje sudygo tulpės thumbup.gif clap_1.gif  yahoo.gif

user posted image
*

thumbup.gif eina sau kaip faina wink.gif wub.gif
IngridaB
Niurzga,jau padainavo.Na bet kiek dainuojančių iš jų mokyklos. bigsmile.gif blink.gif Mat yra vokalo klasė tai ir ruošia jaunimą.Na bet garžu vistiek ir jų dainavimo mokytoja taip jas iš muštavojųsi per tiek metų,pagarba-jai. 4u.gif Chorų karuose dainuoja jaunimas iš jų mokyklos. g.gif
O apelsininius čiobrelius man atsiuntė draugė internetinė iš Airijos(jau giriausi),pasėjau tik vieną pokelį,kitas dar laukia,kaip čia toliau seksis? g.gif
barric
Labi visi, nu va, tikiuos pasilinksminot visi per savaitgali, kas Kaziuke, kas siaip:) o as tai aisku turejau planu puikiai praleist laika, netgi saviski nemiseda B buvau ikalbejus i Kaziuka varyt pirma karta smile.gif ale pati susirgau blink.gif nuo ryto vakar temperatura buvo... tai turejo vargselis mane slaugyt, dabar jau geriau biski, bet nezinau ar eisiu ryt laukan - jauciu koks bjaurus virusiukas prilipo, bijau kad B neapkrest dabar, jam komandiruoten menesiui nuo ryt smile.gif tai biski gyvanasle pabusiu
Sandr_e
Šiaudukes, o kokį adresą tau duoti g.gif negi nesusitiksim per pavasarinį meetuką, bais noriu ir aš tų cibuliukų.. bigsmile.gif

dirbau išsijuosus šiandien iškepiau torčiuką Juodajį mišką ačiū o-pa-pa friends.gif už receptuką wub.gif , demonstracija ir vertinimai ryt

Niurzga tikrai išbandyt, manau dar labai tiktų jei turi šaldikly šviežių braškių,ar šeip kokių uogų, blenderiu susmulkini jas sudėjus švelnios valškės ir tik tada sumaišyt su grietinėle,gautūs irgi manau puikiai o ir sotu smile.gif

Barric
kas čia dabar ar pablūdai sirgt ant pavasario blink.gif greit lipk iš lovos griebk karštos arbatos su citrina ar imbieru ir medum ir vaikyk bacilas po namus va čia tau prie arbatos biggrin.gif user posted image
o čia prieš naktį su karštu pienu user posted image laikykis 4u.gif
siaudukes
gal praleidau pro akis netyčiom blush-anim-cl.gif2:kur planuojamas g.gif
relija
važiuodama mašiniuku prisijungiau prie ineto, kad susirast trr tel. nr, matau prisijungus.

trr, paskambink man dabar iš kart

Labas visiems, dabar dar neturiu laiko parašyti, nes po Kaziuko ziliojam po draugus, bet po poros dienų prisijungsiu papasakosiu kaip super mums sekėsi biggrin.gif
Žmona
Sveikos biggrin.gif
nu pagaliau pražuvėlis sugryžo biggrin.gif
spjoviau unt viską viena dieną ir išvariau parai į Druskininkų Aqua SPA lotuliukas.gif .... tipo reikėjo man biški relax'o blush2.gif iš ties po dienos visokių procedurų tik spėjau bėgiot lotuliukas.gif pasijaučiau bent kiek atsigavus va tep va... o b vaikus žiūrėjo blush2.gif

Vakar ir mes buvom Kaziuky visą šeimynėlė..ui bet ir veidai nušalo..atrodo ir nešalta ir nieko nu, bet kai prasiėjom tai taip brr...vėjo malūnėlį viena nusipirkom tipo paramai kažkiek pinigų skiria....labai džiaugiuos nusipirkus molynę puodynėlę krakmola pilsiu nes nemažai naudoju atsibodo jis man maišeliuose...2 menteles, kurių reikėjo ir vaikam baronkių...va 4u.gif Pastebėjau, kad daug vaikščiotojų ir žiūrovų ir mažai beperkančių rolleyes.gif
Iki Relijos taip norėjau dasigaut ale pabijojom besibraut nes ėjom nuo katedros, su mažiais tai nebepasiryžom...iki paveikslų nuėjom tik blush2.gif ir apsisukėm...
O jau kai kurios veltos tapkės blink.gif man atrodo mano pirmos gražesnės buvo.., o Kaziukį už pabaisiukes po 70 prašo... rolleyes.gif nu žodž galėtų pasistengt, nes taip paskui ir nurašomi amatai kai tokie "amatininkai" doh.gif doh.gif
Va, o šiandien graudžiai linksma dienelė pas mus vyresnėlis tapo penkiamečiu...pirmas jubiliejus tai džiaugėsi taip džiadugėsi..kad kai susirgo didybės manija ir tapo karalium teko pasitelkti į pagalbą daug gydytojų ir seselių kad pagydyt biggrin.gif
user posted image
va jis džiaugias, o man ko tais liūūdna..labai greit metai bėga...

Diasaja tulpes bigsmile.gif eina sau nu pas jus jau pavasaris tikrai cool.gif
diasaja
QUOTE(relija @ 2010 03 07, 21:39)

Labas visiems, dabar dar neturiu laiko parašyti, nes po Kaziuko ziliojam po draugus, bet po poros dienų prisijungsiu papasakosiu kaip super mums sekėsi biggrin.gif
*

O-ho blink.gif kiek dienų zylios. Ar sveikatėlė atlaikys lotuliukas.gif
Žmona
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 07, 09:16)
Bet gi jau dabar verslininke. Du uzsakymus jau slepetem turiu... 
*

thumbup.gif taigi nuo to viskas prasideda...gera pradžia puse darbo smile.gif

Nu kas jau čia žiū ligoniukų pradeda rastis vykit ligas unsure.gif
trr
relija, triukšmo, lyg per gaisrą. lotuliukas.gif jau paskambinau. drinks_cheers.gif biggrin.gif
QUOTE(Žmona @ 2010 03 07, 21:44)
Pastebėjau, kad daug vaikščiotojų ir žiūrovų ir mažai beperkančių  rolleyes.gif
Iki Relijos taip norėjau dasigaut ale pabijojom besibraut nes ėjom nuo katedros, su mažiais tai nebepasiryžom...
Va, o šiandien graudžiai linksma dienelė pas mus vyresnėlis tapo  penkiamečiu...pirmas jubiliejus tai džiaugėsi taip džiadugėsi..kad kai susirgo didybės manija ir tapo karalium teko pasitelkti į pagalbą daug gydytojų ir seselių kad pagydyt  biggrin.gif

*

tai nedaug buvo likę kaip suprantu, o jei nuo katedros, tai reikėjo eiti ne pilies gatve, o pjauti šone, pro universitetą, pro stiklius ir tiesiai priešais reliją būtumėt išlindę. labai norėjau ir tamstą pamatyt susipažint ax.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif rotušės aikštėj ir šiaip geriausia atmosfera buvo. thumbup.gif
solidus jubiliejus drinks_cheers.gif thumbup.gif , o kaip gydėte nuo tos didybės manijos? lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.