Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sodyba
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
o-pa-pa
QUOTE(Irvel @ 2010 03 20, 11:04)
Jokių problemų.  Tik kažkodėl nerodo.  biggrin.gif  Einu ieškot ne tokios kaprizingos saulės.  biggrin.gif

Visoms , tik kad pas mus ir blausiasi. Kaip laukiu va tokių rytmečių  bigsmile.gif

user posted image
*

lenda saulute ir pas mus yahoo.gif
Žmona
Ai tiesa jaučiuosi skolinga šeimai doh.gif visą savaitę jokio pyragėlio nieko kaip išėjo taip parėjo blush2.gif tai šian pabandysiu nudžiugint per skrandi...kepsiu i vakarą lazanija ant visų sugrįžimo (gi darbo diena šian) iškepsiu kokį pyragėlį..arba gal zagareliu bigsmile.gif ... nu zodz mastau dar smile.gif al B gerietis toks wub.gif kazkaip jauciu skola..aš tai širšė biški bunu ir jei jis guletu rytais o as viena renkciau vaikus tai jau susiraukus vaiksciociau..o jis nieko rengia vaziuoja gryzta tvarkos..ir man i lova kavos ryte nepamiršta..ai žodžiu... blush2.gif ir ko man čia jaustis apykaltei g.gif aš sakau kažkoks išugdytas padidintas pareigos jausmas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Diasaja ciklidai pas mane smile.gif
diasaja
QUOTE(Žmona @ 2010 03 20, 10:22)

Diasaja ciklidai pas mane  smile.gif
*

neturiu tokių. O jie - iš taikių žuvyčių?
Šelma
Fainos jūs kokios wub.gif Gerai viskas man, tiesiog pervargau irnesakyk.gif
Ryt lekiu į pajūrį thumbup.gif
diasaja
QUOTE(Šelma @ 2010 03 20, 10:25)

Ryt lekiu į pajūrį  thumbup.gif
*

O mes šiandien į Dzūkiją thumbup.gif
Trakst
Žmona Ar bijau? Neeeee.... I 3 ha kaipnors sutalpinsiu visus lotuliukas.gif Jus tik atvaziuokit. biggrin.gif

Gal tu nenorek po peiliu gultis. unsure.gif Sako paskui labai kartojasi. unsure.gif Liaudiskos priemones nebepadeda ? Operacija rimtas dalykas. Man angina po antro vaiko operavo, tai labai blogai pernesiau operacija. unsure.gif Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Uz lango kazkoks pauksciukas toooookias pavasariskas dainas dainuoja rolleyes.gif wub.gif Nors saules ner, bet sviesu. O gal ir gerai, kad ner saules. Ziauriai nervuoja apmusije langai. doh.gif O as aukscio bijau, gyvenam 4 aukste, o net 2 kambariu vitrininiai, neatsidarantys langai po kokiu 3 m ilgio blink.gif Dovanokit, kad ne i tema, gal kas susiduret? Kiek kainuoja issikvies tuos "alpinistus", kurie is lauko puses man langus nuvalytu? blush2.gif

Irvel
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 03 20, 09:19)
lenda saulute ir pas mus yahoo.gif
*

Ne be mano pagalbos biggrin.gif
mamuke68
Mes irgo labai laukiam pavasario-tikro.Šiemet dėsim trinkeles, jau meistrus radom, trinkelės irgi nupirktos. thumbup.gif
mazge1979
laba diena, pas mus sniego jau visia mažai, lenda snieguolės, krokai, narcizai, tulpės, tik dumblynų nemažai. bet oras toks pavasarišaks, gražus.saulutė ir pradžiugina.
o mano kad pasistiebė pasėtos gėlytės wub.gif jei aš jas sodinau po 1, ar dar būtina persodint į didesnius indelius, pvz jurginukus ar serenčius?
barric
labi labi visi:)

zmon,
nu tu pavarai, a zinai, kokia kopustu lysve siemet suplanavau?smile.gif ogogo biggrin.gif sakiau, tarp tu kopustinukiu lervuku gal ir mes koki miela krepseli rasim smile.gif
del slogos - o nemeginai borzomi i nosi lasintis - man tai padeda visuomet idealiai smile.gif
trakstbrakst, neiseis man sian niekur vaziuot, nes uzpuole darbai, taip norejau siandien iseigines, o sedziu va nuo pat ryto darbuojuos ir galo nematyt smile.gif tai, jeigu vaziuosit, tai pafotkinkit ten, ypac tu mano mieliausiu garbanotu katinu smile.gif

trakstbrakst, tik dabar radau tavo sms'a smile.gif
diasaja
QUOTE(mazge1979 @ 2010 03 20, 11:27)
l ar dar būtina persodint į didesnius indelius, pvz jurginukus ar serenčius?
*

jeigu "išstypę", tai persodink.
mazge1979
QUOTE(diasaja @ 2010 03 20, 11:56)
jeigu "išstypę", tai persodink.
*

dar ne, gražiai auga.
Gladijus
Sakote pavasarį turite..? Pas mus pavasaris tik danguje. Ant žemės vis dar žiema. Va, ką tik sniegą kasiau smile.gif Tik dabar atvirkščiai, ne nuo kiemo ir takų į šonus, bet viską atgal smile.gif
mazge1979
pas mus sniegas belikęs tik ten, kur buvo pusnys supustę nemažas krūvas, visur kitur jau nebėra.
jurga11
Vilniuje akropolio maksimoje yra pirkti prieskoniniu zoleliu vazonuose (sudeti prie darzoviu, mazdaug kur agurkai-pomidorai buna, arciau sulciu baro) - bet ne tokiu mazu, kaip buna po kelis litus, o dideliu - lauramedziu nemenki krumeliai, rozmarinai, ir kt. Lauramedis - 20 litu, bet toks nemenkas, sakyciau. Bobutes turguje daigeli po tiek pernai pardavinejo.
diasaja
QUOTE(jurga11 @ 2010 03 20, 12:39)
Lauramedis - 20 litu, bet toks nemenkas, sakyciau. Bobutes turguje daigeli po tiek pernai pardavinejo.
*

O jį lauke galima auginti? g.gif
Papildyta:
Ar matėt Palangoje margučius:

http://tv.delfi.lt/video/XiGYpKzN/
jurga11
QUOTE(diasaja @ 2010 03 20, 12:52)
O jį lauke galima auginti? g.gif

manau, vargiai - balkone arba ant palanges. nors kai is manes tokia darzininke, tai tiksliai ir pasakyti negaliu g.gif
diasaja
QUOTE(jurga11 @ 2010 03 20, 12:59)
manau, vargiai - balkone arba ant palanges. nors kai is manes tokia darzininke, tai tiksliai ir pasakyti negaliu  g.gif
*

O kvapas tai turėtų būti stipresnis, nei parduotuvėje pirkto. Gal reikės nusipirkti.
o-pa-pa
mergaites gal zinot kiek dabar gauna algos pardavejos konsultates dirbancios krautuvelese prekiaujanciose priemonem rankdarbiams,einu i pokalbi del darbo,nenoriu uz dyka dirbt o uz kiek "pasirasyt" neisivaizduoju doh.gif
barric
o-pa-pa, speju, kad minimuma gauna, ka as zinau, apie krautuves nieko neismanau, bet man pvz. neseniai pasiule dizainerio darba puse etato uz 600 i rankas biggrin.gif
o-pa-pa
o kiek tas minimumas dabar,jaaaazau as nieko nenusimanau apie piniginius reikalus doh.gif
barric
mmm man rodos minimumas yra 800, tik nezinau ar i rankas ar dar nuo tos "sumos" mokescius atskaito:)
jurga11
QUOTE(barric @ 2010 03 20, 13:44)
mmm man rodos minimumas yra 800, tik nezinau ar i rankas ar dar nuo tos "sumos" mokescius atskaito:)
*

minimumas "į rankas" - 670 lt.
su mokesčiais - 800 Lt.
Žmona
Barric nelasinau niekad to ka parasei bigsmile.gif reik pabandyt mazu.....matai as tai "liaudiškai gydaus" kad is vis nieko nelasinu doh.gif nes poveikis laikinas labai tai nesinuodiju rolleyes.gif O čiaudau į diena 150 kartų unsure.gif

Tai Trakšt į Panoramą į katinų parodą išvarė ane bigsmile.gif mes ryt vaikus vešim smile.gif

Gladijau kažka čia meluoji mastau.gif kazkaip tavo parašymas apie sniegą kaip tik būtent kažkaip visai nežiemiškai kvepia bigsmile.gif

Opapa labai nuo miesto atlyginimas priklauso , bet speju, kad ir vilniuj tokiose prekybos vietose uzdirba max 800 i rankas...

Iskepiau aguonu pyragą is SM labai skanus pries kalėdas kepiau..lazanijai pasiruošiau laukiu šeimynos wub.gif

Papildyta:
AŠ čia ne į temą ale parodysiu JUMS savo 5 MĖNESIŲ gėrybes biggrin.gif šiaip lyginau vakar biggrin.gif

VIENS
DU
TRYS

Ir visi jie mano biggrin.gif cool.gif

Trakst
Oi Žmona thumbup.gif nu ir turtai tavo gi thumbup.gif wub.gif

Nea nvaziavau i paroda. Mama paskambino, kad kokstai pokalbis yra, nori ateit popiet. Nu, idomu, ka sykart prigalvojus bus. Bet mama yra mama, svarbiau uz kaciu paroda gi smile.gif O ryt su kavalieriais i damos gimtadieni vaziuojam. Tai liksiu kaciu neapziurejus. doh.gif
IngridaB
QUOTE(jurga11 @ 2010 03 20, 13:56)
minimumas "į rankas" - 670 lt.
su mokesčiais - 800 Lt.
*

Žiūrint kiek dar vaikų.Atsiskaičiuoja NPD,man už du atskaičiuoja.O-PA-PA vienas vaikas dar atsiskaičiuoja mažiau pajamų mokestis.Įeik į puslapį www.tax.lt,surask skaičiuoklę susivesk visus vaikus ,atlyginimą ir viską tiksliai žinosi.
Žmona,čia visose trejose tas pats mažylis ir vis kitas tortas? g.gif bigsmile.gif
relija
Laba diena, bandysiu perskaityti visus 40 psl., tačiau jei jau daugiau šiandien nepasirodysiu - nepykit, galiu neatlaikyti tokios gausos info lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir dar ne tik reikia daug perskaityti, bet atlaikyti per pus sumažėjusį ineto greitį, nes matyt savaitgalį visada privažiuoja žmogeliukų prie ežero su mobiliais internetais...
O įvertinant kad mano inetas ir taip beveik vos juda doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

beje, PAS MUS JAU PAVASARIS thumbup.gif drinks_cheers.gif
vien upeliai ir vandens šniokštimas - vaje vaje vaje kokia laimė užliejus, tik ką pasivaikščiojau, prisėmiau guminukus, nukritau į purvyną ir vos neįlūžau į savo didžiąją kūdrą - ar gali būti geriau? thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif Žandai raudoni, šypsena iki ausų ir dar daugiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wub.gif

Va dabar sėdžiu, skaitau knygą apie Velykų papročius ir laukiu mb grįžtančio iš turgaus su lauktuvėm, plius su anytos kotletukais cool.gif biggrin.gif

Bet visi darbai į šalį - einu skaityti kuo jūs visi čia gyvenat smile.gif
Žmona
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 20, 13:29)
Oi Žmona  thumbup.gif  nu ir turtai tavo gi  thumbup.gif  wub.gif

*

wub.gif

Šita gi tao nuotraukų atveš biggrin.gif

QUOTE(IngridaB @ 2010 03 20, 13:40)

Žmona,čia visose trejose tas pats mažylis ir vis kitas tortas? g.gif  bigsmile.gif
*

ne ne ne čia gi visi trys mano. tuo pačiu metu kai jiems buvo 5 men. ir visi netgi prie to pačio stalo lotuliukas.gif tik metai labai skirias 2005;2007;2010 biggrin.gif

QUOTE(relija @ 2010 03 20, 13:42)
beje, PAS MUS JAU PAVASARIS  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

*

laba laba ir pas mus ne tik laukuos bet ir dyšioj 4u.gif
IngridaB
QUOTE(Žmona @ 2010 03 20, 14:52)
ne ne ne čia gi visi trys mano. tuo pačiu metu kai jiems buvo 5 men. ir visi netgi prie to pačio stalo  lotuliukas.gif tik metai labai skirias 2005;2007;2010  biggrin.gif

Bet visi tokie panašūs. 4u.gif
Prisiskaičiau kaip Žmona kepa skanėstus,permečiau akimis bandelių skyriu,einu ir aš kepti,seniai bekepiau.Radau riestainių receptą,taip pasiilgau senovinių riestainiu,apipbarstytų perliniu cukrumi.Gal dar kokią mielinę bandelę iškepsiu,jei kas mielių nušoliuos iki parduotuvės? g.gif
Šiandien buvau pas tokį jauną kunigėlį,dičkiui pažymos,kad krikštytas toje bažnyčioje.Galvojau,kaip jie ras tuos įrašus.Kaip greitai surado ir išdavė pažymą. bigsmile.gif
Kaip norėčiau sodybon,taip rūpi,kas jau keičiasi į pavasario pusę. ax.gif Dar agroplėvelės pairkau.Gal kas matėte kur prekiauja juoda agroplėvele?Gal Senukuose būtų? g.gif Nesu mačiųs,o internete apie ją visi kalba. g.gif
Kaip ir oficialiai nuo pirmadienio atsotogauju.Bet neoficialiai dirbsiu 8 dienas iki balandžio pirmos,kad užsidirbčiau berno vestuvėms dienų. g.gif
zebenkstiejka
Ieškau išsinuomoti tokio sodinikų įrankio, bet kažkaip niekur nerandu, net nežinau ar man prisisapnavo toks dalykas, ar tikrai kažkur mačiau; gal sodybiečiai žino kur gaut tokį: teleskopinis nedidukas benzininis pjūklas, medžiams genėt, šakoms pjaut.. oi kaip tokio reikėtų rolleyes.gif "gotas" tokių nuomai neturi, gal kurnors kitur yra?
Kas buvot kačių parodoj, sakykit, gal ten yra tokia veislė "trumpakojės katės" (angliškai Munchkin) bigsmile.gif va tų tai važiuočiau pasižiūrėti.. o ir norėčiau tokią turėti.. nors kačių nemėgstu, bet ten labai juokingas padarėlis lotuliukas.gif tik kaži ar lietuvoj jas laiko g.gif
Žmona
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 20, 14:05)
Prisiskaičiau kaip Žmona kepa skanėstus,permečiau akimis bandelių skyriu,einu ir aš kepti,seniai bekepiau.Radau riestainių receptą,taip pasiilgau senovinių riestainiu,apipbarstytų perliniu cukrumi....
*

sakai panašūs man tai visai nepanašūs biggrin.gif , bet čia man kaip mamai smile.gif nes mamos ir identiskuose dvinukuose randa oho kiek skirtumu kuriu eilinis per amžius nepamatys biggrin.gif nors mažiukas greičiausiai bus i vyresnėlį panašus t.y. į mane labiau nei į B tongue.gif biggrin.gif

Man karta kepant trupinini pyraga Simuko gimtadieniui.... iš tos pačios tešlos suraiciau raides.......tai po to kai jas valgiau...supratau is kokios teslos daromi riestainiai biggrin.gif

user posted image

tai aš iš tokios kepčiau riestainius
va irgi is SM pyragų temos:
[/U]TRUPINTAS PLOKŠTAINIS[U]
-0,5 kg miltų,
-250g cukraus,
-200g margarino,
-2 kiaušiniai,
-pak. kepimo miltelių,
-tirštos uogienės (aš dedu obuolių su bruknėmis).
Iš margarino, cukraus, kiaušinių, miltų,sumaišytų su kep. milteliais, minkyti tešlą, kol ši pasidarys akyta, ir padalyti ją pusiau.Vieno gabalo, iškočioto ir patiesto į riebalais išteptą skardą, paviršių aptepti uogiene ir apibarstyti smulkiai sutrinto antro gabalo trupiniais (prieš tai palaikau kameroje, kad lengviau būtų trupinti). Kepti karštoje orkaitėje apie 45 min., kol gražiai pagels.
Paprastutis pyragėlis

Zebenksteika teleskopinis sakai mastau.gif neteko nei matyt nei girdet unsure.gif
o-pa-pa
Zmonos turtai kokie thumbup.gif wub.gif

as po pokalbio karsta.gif
zebenkstiejka
QUOTE(Žmona @ 2010 03 20, 14:52)
Zebenksteika teleskopinis sakai mastau.gif neteko nei matyt nei girdet  unsure.gif
*

Nemokėjau išsireikšt, atrodo tas cūdas aukštapjove vadinamas, va: http://www.ginalas.lt/lt/produktai/stihl/g...pjoves/211.html
tik kur jų nuomai rast g.gif
barric
o-pa-pa, na ir kaip pokalbis? ar isidarbinai?

ech kokios jus visos seimininkes, kepat verdat:) as tai biski tingine siuo atzvilgiu:)

zebenkstiejka, tuos munchkinus esu ciupinjeus pasaulinej parodoj Vokietijoj:) Lietuvoj ju ko gero nebus veislyno, bet 90 procentu, kad bus Latvijoje arba Lenkijoje, o is ten parsivezt kaciuka tikrai ne problema

ale man tai, kaip naminis gyvis labiausiai tinka paprastas sibiro katinas:) man jie tobuli
trr
QUOTE(zebenkstiejka @ 2010 03 20, 15:33)

Kas buvot kačių parodoj, sakykit, gal ten yra tokia veislė "trumpakojės katės" (angliškai Munchkin)  bigsmile.gif va tų tai važiuočiau pasižiūrėti.. o ir norėčiau tokią turėti.. nors kačių nemėgstu,
*

o ką į tai kranklys pasakys? biggrin.gif bigsmile.gif

o-pa-pa, tikrai, kaip pokalbis praėjo?

kaži kaip ryt oras, žada lietutį g.gif , norim šakų krūvas deginti, ir sniego dar nežinia kiek ten liko, g.gif ir davažiuoti kaip suprantu iš pasakojimų bus sudėtinga g.gif doh.gif bet jau taip norisi lauko ir saulytės.. rolleyes.gif
o-pa-pa
oi mergytes,zinokit pokalbis tai gerai praejo,kalbinusioji i pabaiga atvirai pasake kas as jai labai patinku.bet jau kokia situacija durna gaunasi tai ka as zinau doh.gif Tie zmones iesko pardavejos 3-4men. Tai dabar isivaizduokit as ka tik istojau i darbo birza,isidarbinu,padirbu 3 menesius uz minimuma ir jie mane atleidzia (buvusi pardaveja susilauze ranka,pasveiks ir gryz i darba) as gryztu i darbo birza bet man ji jau nieko nebemokes doh.gif Nugi man labai "neapsimoka" sitaip lakstyt unsure.gif
IngridaB
Žmona,tikrai lygiai toks pat receptas riestainių.Aš galvojau,kad riestainiai gausis kieti,bet gavosi super minkšti. bigsmile.gif
Kepiau žuvį nauju receptu,mažasis sakė-super.Žuvį apvolioji miltuose,apkepi.Dedi į troškinimo indą,ir užpyli užpylu,krienai 1š..grietinės 1š.,pomidorų padažo 1š,prieskoniai.Dar uždėjau rozmarino,petražolių,svogūnų ir sūrio fermentinio ant viršaus.Su salotomis salierų Sandrutės,sakė super skanu. bigsmile.gif
O-PA-PA tikrai neapsimoka dėl tiek laiko. schmoll.gif
barric
bet tai juokingi man tie munchkinai biggrin.gif fainulkos aisku

user posted image

idomu kaip tos kates tokiom letenelem sokineja ir zaidzia:)
relija
diasaja, radau, kad rašei, jog ilgai po KAziuko ziliojam biggrin.gif tai va žinok atlikom viską ką susiplanavom, bet jau tikrai be didelio džiaugsmo buvo ir didelis nuovargis... biggrin.gif

Sandr_e, vaje, kur tu tokią senulytę radai??? Šimtametė, ohoho bigsmile.gif thumbup.gif
Na, o tortukas be žodžių bigsmile.gif

Niurzga, prašom tą info apie gandų lizdų rekonstrukcijas įmesti visą arba duoti nuorodą, įkelsiu į mūsų dienoraštį drinks_cheers.gif
Mes tai pernai savąjį susitvarkėm puikiai, nusipirkom iš RST tą metalinį karkasą, atvažiavę vyrai uždėjo, sutvarkė... Tai nors kainavo labai nemažai, bet dabar jau ramiai žiūrim kaip gandrai didžiulę šeimyną peri thumbup.gif

Gladijau, mb prašė paklaust ar dar neplaukiat? Pas mus tai per dvi dienas kažkas neįtikėtino įvyko, nes buvo beveik metras sniego visur, o va šiandien pasivaikščiojau - negaliu patikėt kiek belikę bigsmile.gif Matyt didelis vėjas prisideda prie šio darbo....

DĖL DIENORAŠČIO

tai įkėliau dar visokios info iš šitos temos, kas pasirodė įdomu ir nuo šiol kviečiu visus jums įdomia tema surinkti info ir parašyti straipsniukus, kuriuos sudėsime į dienoraštį.
Taip pat reikia iš senų temų deras nuorodas surinkti ir sudėti...

Ir klausimas. Kur įkelti pamoką kaip rašyti pranešimus dienoraštyje????

Viskas. Viską perskaičiau, pasišypsojau, paliūdėjau, sužinojau įdomių dalykų, o dabar atgal prie darbų, nes jų kalnai laukia drinks_cheers.gif

Iki

sodybiečių klubas
jei randate klaidų - rėkite drinks_cheers.gif
Niurzga
Rašiau rašiau ir viskas dingo doh.gif

Dėl gandrų nepersigalvojau, gal todėl kad nesu jų kaiminystėje turėjusi.

Paukščiai tinka man betkokie, na gal išskyrus varnas ir strazdus, o dievinu kikilius, kieles, pelėdas-bet jų ten nebus, varnėnus, kregždes (po jų lizdais gali prikalti lentutę, tada viskas kris ant jos o ne ant balkono grindų), kėkštus, genius, bukučius, liepsneles...inkilus iškėlėm tik gyventojų reikia sulaukti.

O-pa-pa Babilone kabo skelbimas kad atsidarys buitinės technikos parduotuvė reikalingi konsultantai ir berods vedėjas - tik gal toks pobūdis darbo nedomina. beje - buvo labai malonu susipažinti drinks_cheers.gif

Kol neatėjo velykos pasirodau ax.gif gal kam patiks mintis blush2.gif
user posted image

user posted image

nerandu daugiau, nuotraukas susitvarkėm doh.gif

Radau

user posted image

Einu užsiiminėti mazochizmu lotuliukas.gif maitinsiu dėles.
Gladijus
Šiandien visą dieną lakstau prie upės ir stebiu vandens lygį. Dar tokio staigaus vandens kilimo nėra buvę per visus metus kai čia gyvename. Nuo ryto iki dabar apie pusantro metro... !!! Kas bus ryt net nenoriu pagalvoti. Jaučiu teks automobilį išvaryti pas kaimyną.
Sniegą ryte sukasiau į kiemą, po piet jau nebebuvo. Vėl prikasiau, dabar vėl tik truputis belikę. Kažkokia apokalipsė... smile.gif
Trakst
relija aciu notworthy.gif Mes paklydusios aveles - tu musuo piemenaite. mirksiukas.gif

Gladijus laikykites. 4u.gif Jei ka tai sakyk, padesim kuo galesim. unsure.gif

barric
ot mano katinas man pats graziausias uz du litus pirktas. mirksiukas.gif

user posted image
trr
relija, ačiū, tu nuostabi, ten viskas taip gražiai, skaniai ir įdomiai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Gladijus @ 2010 03 20, 18:48)
Nuo ryto iki dabar apie pusantro metro... !!!
*

oho blink.gif unsure.gif
Niurzga
Gandralizdžių tavrkymą organizuoja LOD (Lietuvos ornitologų draugija) tai jų puslapyje yra ir el. paštas ir telefonai.

lod@birdlife.lt

Ale šiandien skaitau, tai atrodo tik tvarko senus lizdus, apie naujų platformų kėlimą nieko neberandu blush2.gif Gal vakar ka praskaičiau verysad.gif Ieškau toliau to staripsniuko.
Papildyta:
Gladijau turiu net tris gelbėjimosi liemenes, jei ką rašyk, gelbėsiu blink.gif
zebenkstiejka
QUOTE(trr @ 2010 03 20, 16:25)
o ką į tai kranklys pasakys?  biggrin.gif  bigsmile.gif
*

Ai, svarbu kad tas trumpakojis katinas greitas būtų, tada su akimis liks lotuliukas.gif o šiaip, neanttiek aš užsidegus dėl to katino.. jų ir kainos kosminės manau, taip kad čia labiau svajonė, nei planai smile.gif
Barric, nuotraukytė super biggrin.gif na čia toks kaip taksas, tik katino kailyje.
trakstbrakst, tavo pūkuota mielybė irgi nėkiek nenusileidžia trumpakojams thumbup.gif nenuėjau kačių parodon,- tai pasirodo čia vietoje jau beveik "sodybiečių kačių paroda" smile.gif
Trakst
zebenkstiejka ta pukuota mielybe mielai kam nors aki iskabintu. lotuliukas.gif Jo charakteris tai zverioko. Ir urzgia ir namus saugo... Su B abu ziuri per kabeline "achota i rybalka". Tai neistveres ant televizoriaus soka. lotuliukas.gif Kaime peles, kirstukus ir ondatras gaudo. Labai liudna, bet ir prie driezu, varliu, rupuziu ir pauksciuku lenda unsure.gif Va tokia ta mano mielybe doh.gif
Žmona
Niurzga oho kokie kruopštūs menai 4u.gif

Trakšt , o man tai MB gražiausias dykai gavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gladijau kažkaip džiugesio pavasariu posmuose vis mažiau... unsure.gif laikykites 4u.gif

Kau inkilus reik kelt ane g.gif inkilų neturim unsure.gif

Relija tikrai mus atveda į dorybės kelią ačiū biggrin.gif

Ingrida tavo zuvis kaip skaniai skaitosi essen.gif: mes po lazanijos ka tiktai smile.gif o pyragelis ka patiko visiem...aš džiaugiuos smile.gif

barric
zebenkstiejka, va tavo munckinai:) http://www.manchkin.ru/?page=11&MYLANG=rus is Piterio ji parsivezt labai paprasta - duoda pinigeli traukinio palydovei ir iteikia konteineri:) o tu cia pasitinki:) vat:) pas lenkus ir latvius nelabai radau - kaciukas kastuoja apie 500 euru, bet, manau, galima ir uz 300 suderet koki ne baisiai parodini smile.gif

o as megstu sibirus
turejau tokios spalvos:
user posted image
buvo pasiekes Grand Champion titula, keletoje parodu laimejo Best'us smile.gif

o sitcia koks grazuolis
user posted image

ir dar baisiai megstu kornish rex'us
user posted image

man jie tokie raganiski katinai:)) visai noretau turet sibira ir rexa:) bet deja deja vyrui yra alergija, na girdejau, kad amerikoj lyg isveise katinus be to alergeno seilese - pasirodo alergenas yra ne kailyje, o seilese to katino, o kadangi jis pastoviai prausiasi tai seiles patenka an kailio ir nuo jo i aplinka:) vat ir nieko cia nepadarysi. O visi tie paistalai apie skirtingas veisles, kad jie nesukelia alergijos, tai visiska nesamone:)
Sandr_e
Relija garsiai šaukiu tave, kad ištrintum mano komentara nuo torto Otelas, nes aš ne jį kepiau ax.gif aš kepiau Juodaji mišką ir ten tiktų mano komentaras biggrin.gif mirksiukas.gif
Irvel
Dievuliau, nu cia grynai mano Modyte, tik trumpom kojytem. Kazko gaila man ju. g.gif
Kazko man primena suniukus Valu korgius pembrukus. g.gif biggrin.gif Tokie pat trumpakojai. biggrin.gif

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.