o-pa-pa
2010 03 20, 09:19
QUOTE(Irvel @ 2010 03 20, 11:04) Jokių problemų. Tik kažkodėl nerodo.  Einu ieškot ne tokios kaprizingos saulės.  Visoms , tik kad pas mus ir blausiasi. Kaip laukiu va tokių rytmečių  lenda saulute ir pas mus
Ai tiesa jaučiuosi skolinga šeimai  visą savaitę jokio pyragėlio nieko kaip išėjo taip parėjo  tai šian pabandysiu nudžiugint per skrandi...kepsiu i vakarą lazanija ant visų sugrįžimo (gi darbo diena šian) iškepsiu kokį pyragėlį..arba gal zagareliu  ... nu zodz mastau dar  al B gerietis toks  kazkaip jauciu skola..aš tai širšė biški bunu ir jei jis guletu rytais o as viena renkciau vaikus tai jau susiraukus vaiksciociau..o jis nieko rengia vaziuoja gryzta tvarkos..ir man i lova kavos ryte nepamiršta..ai žodžiu...  ir ko man čia jaustis apykaltei  aš sakau kažkoks išugdytas padidintas pareigos jausmas Diasaja ciklidai pas mane
diasaja
2010 03 20, 09:23
QUOTE(Žmona @ 2010 03 20, 10:22) Diasaja ciklidai pas mane  neturiu tokių. O jie - iš taikių žuvyčių?
Fainos jūs kokios  Gerai viskas man, tiesiog pervargau  Ryt lekiu į pajūrį
diasaja
2010 03 20, 09:27
QUOTE(Šelma @ 2010 03 20, 10:25) Ryt lekiu į pajūrį  O mes šiandien į Dzūkiją
Žmona Ar bijau? Neeeee.... I 3 ha kaipnors sutalpinsiu visus  Jus tik atvaziuokit. Gal tu nenorek po peiliu gultis.  Sako paskui labai kartojasi.  Liaudiskos priemones nebepadeda ? Operacija rimtas dalykas. Man angina po antro vaiko operavo, tai labai blogai pernesiau operacija.  Sekmes Uz lango kazkoks pauksciukas toooookias pavasariskas dainas dainuoja  Nors saules ner, bet sviesu. O gal ir gerai, kad ner saules. Ziauriai nervuoja apmusije langai.  O as aukscio bijau, gyvenam 4 aukste, o net 2 kambariu vitrininiai, neatsidarantys langai po kokiu 3 m ilgio  Dovanokit, kad ne i tema, gal kas susiduret? Kiek kainuoja issikvies tuos "alpinistus", kurie is lauko puses man langus nuvalytu?
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 03 20, 09:19) lenda saulute ir pas mus  Ne be mano pagalbos
mamuke68
2010 03 20, 09:44
Mes irgo labai laukiam pavasario-tikro.Šiemet dėsim trinkeles, jau meistrus radom, trinkelės irgi nupirktos.
mazge1979
2010 03 20, 10:27
laba diena, pas mus sniego jau visia mažai, lenda snieguolės, krokai, narcizai, tulpės, tik dumblynų nemažai. bet oras toks pavasarišaks, gražus.saulutė ir pradžiugina. o mano kad pasistiebė pasėtos gėlytės  jei aš jas sodinau po 1, ar dar būtina persodint į didesnius indelius, pvz jurginukus ar serenčius?
labi labi visi:) zmon, nu tu pavarai, a zinai, kokia kopustu lysve siemet suplanavau?  ogogo  sakiau, tarp tu kopustinukiu lervuku gal ir mes koki miela krepseli rasim  del slogos - o nemeginai borzomi i nosi lasintis - man tai padeda visuomet idealiai trakstbrakst, neiseis man sian niekur vaziuot, nes uzpuole darbai, taip norejau siandien iseigines, o sedziu va nuo pat ryto darbuojuos ir galo nematyt  tai, jeigu vaziuosit, tai pafotkinkit ten, ypac tu mano mieliausiu garbanotu katinu  trakstbrakst, tik dabar radau tavo sms'a
diasaja
2010 03 20, 10:56
QUOTE(mazge1979 @ 2010 03 20, 11:27) l ar dar būtina persodint į didesnius indelius, pvz jurginukus ar serenčius? jeigu "išstypę", tai persodink.
mazge1979
2010 03 20, 11:00
QUOTE(diasaja @ 2010 03 20, 11:56) jeigu "išstypę", tai persodink. dar ne, gražiai auga.
Gladijus
2010 03 20, 11:25
Sakote pavasarį turite..? Pas mus pavasaris tik danguje. Ant žemės vis dar žiema. Va, ką tik sniegą kasiau  Tik dabar atvirkščiai, ne nuo kiemo ir takų į šonus, bet viską atgal
mazge1979
2010 03 20, 11:28
pas mus sniegas belikęs tik ten, kur buvo pusnys supustę nemažas krūvas, visur kitur jau nebėra.
jurga11
2010 03 20, 11:39
Vilniuje akropolio maksimoje yra pirkti prieskoniniu zoleliu vazonuose (sudeti prie darzoviu, mazdaug kur agurkai-pomidorai buna, arciau sulciu baro) - bet ne tokiu mazu, kaip buna po kelis litus, o dideliu - lauramedziu nemenki krumeliai, rozmarinai, ir kt. Lauramedis - 20 litu, bet toks nemenkas, sakyciau. Bobutes turguje daigeli po tiek pernai pardavinejo.
diasaja
2010 03 20, 11:52
QUOTE(jurga11 @ 2010 03 20, 12:39) Lauramedis - 20 litu, bet toks nemenkas, sakyciau. Bobutes turguje daigeli po tiek pernai pardavinejo. O jį lauke galima auginti? Papildyta:Ar matėt Palangoje margučius: http://tv.delfi.lt/video/XiGYpKzN/
jurga11
2010 03 20, 11:59
QUOTE(diasaja @ 2010 03 20, 12:52) O jį lauke galima auginti?  manau, vargiai - balkone arba ant palanges. nors kai is manes tokia darzininke, tai tiksliai ir pasakyti negaliu
diasaja
2010 03 20, 12:01
QUOTE(jurga11 @ 2010 03 20, 12:59) manau, vargiai - balkone arba ant palanges. nors kai is manes tokia darzininke, tai tiksliai ir pasakyti negaliu  O kvapas tai turėtų būti stipresnis, nei parduotuvėje pirkto. Gal reikės nusipirkti.
o-pa-pa
2010 03 20, 12:22
mergaites gal zinot kiek dabar gauna algos pardavejos konsultates dirbancios krautuvelese prekiaujanciose priemonem rankdarbiams,einu i pokalbi del darbo,nenoriu uz dyka dirbt o uz kiek "pasirasyt" neisivaizduoju
o-pa-pa, speju, kad minimuma gauna, ka as zinau, apie krautuves nieko neismanau, bet man pvz. neseniai pasiule dizainerio darba puse etato uz 600 i rankas
o-pa-pa
2010 03 20, 12:33
o kiek tas minimumas dabar,jaaaazau as nieko nenusimanau apie piniginius reikalus
mmm man rodos minimumas yra 800, tik nezinau ar i rankas ar dar nuo tos "sumos" mokescius atskaito:)
jurga11
2010 03 20, 12:56
QUOTE(barric @ 2010 03 20, 13:44) mmm man rodos minimumas yra 800, tik nezinau ar i rankas ar dar nuo tos "sumos" mokescius atskaito:) minimumas "į rankas" - 670 lt. su mokesčiais - 800 Lt.
Barric nelasinau niekad to ka parasei  reik pabandyt mazu.....matai as tai "liaudiškai gydaus" kad is vis nieko nelasinu  nes poveikis laikinas labai tai nesinuodiju  O čiaudau į diena 150 kartų Tai Trakšt į Panoramą į katinų parodą išvarė ane  mes ryt vaikus vešim Gladijau kažka čia meluoji  kazkaip tavo parašymas apie sniegą kaip tik būtent kažkaip visai nežiemiškai kvepia Opapa labai nuo miesto atlyginimas priklauso , bet speju, kad ir vilniuj tokiose prekybos vietose uzdirba max 800 i rankas... Iskepiau aguonu pyragą is SM labai skanus pries kalėdas kepiau..lazanijai pasiruošiau laukiu šeimynos Papildyta:AŠ čia ne į temą ale parodysiu JUMS savo 5 MĖNESIŲ gėrybes  šiaip lyginau vakar VIENSDUTRYSIr visi jie mano
Oi Žmona  nu ir turtai tavo gi Nea nvaziavau i paroda. Mama paskambino, kad kokstai pokalbis yra, nori ateit popiet. Nu, idomu, ka sykart prigalvojus bus. Bet mama yra mama, svarbiau uz kaciu paroda gi  O ryt su kavalieriais i damos gimtadieni vaziuojam. Tai liksiu kaciu neapziurejus.
IngridaB
2010 03 20, 13:40
QUOTE(jurga11 @ 2010 03 20, 13:56) minimumas "į rankas" - 670 lt. su mokesčiais - 800 Lt. Žiūrint kiek dar vaikų.Atsiskaičiuoja NPD,man už du atskaičiuoja.O-PA-PA vienas vaikas dar atsiskaičiuoja mažiau pajamų mokestis.Įeik į puslapį www.tax.lt,surask skaičiuoklę susivesk visus vaikus ,atlyginimą ir viską tiksliai žinosi. Žmona,čia visose trejose tas pats mažylis ir vis kitas tortas?
Laba diena, bandysiu perskaityti visus 40 psl., tačiau jei jau daugiau šiandien nepasirodysiu - nepykit, galiu neatlaikyti tokios gausos info Ir dar ne tik reikia daug perskaityti, bet atlaikyti per pus sumažėjusį ineto greitį, nes matyt savaitgalį visada privažiuoja žmogeliukų prie ežero su mobiliais internetais... O įvertinant kad mano inetas ir taip beveik vos juda beje, PAS MUS JAU PAVASARIS vien upeliai ir vandens šniokštimas - vaje vaje vaje kokia laimė užliejus, tik ką pasivaikščiojau, prisėmiau guminukus, nukritau į purvyną ir vos neįlūžau į savo didžiąją kūdrą - ar gali būti geriau?  Žandai raudoni, šypsena iki ausų ir dar daugiau Va dabar sėdžiu, skaitau knygą apie Velykų papročius ir laukiu mb grįžtančio iš turgaus su lauktuvėm, plius su anytos kotletukais Bet visi darbai į šalį - einu skaityti kuo jūs visi čia gyvenat
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 20, 13:29) Oi Žmona  nu ir turtai tavo gi Šita gi tao nuotraukų atveš QUOTE(IngridaB @ 2010 03 20, 13:40) Žmona,čia visose trejose tas pats mažylis ir vis kitas tortas?  ne ne ne čia gi visi trys mano. tuo pačiu metu kai jiems buvo 5 men. ir visi netgi prie to pačio stalo  tik metai labai skirias 2005;2007;2010 QUOTE(relija @ 2010 03 20, 13:42) beje, PAS MUS JAU PAVASARIS laba laba ir pas mus ne tik laukuos bet ir dyšioj
IngridaB
2010 03 20, 14:05
QUOTE(Žmona @ 2010 03 20, 14:52) ne ne ne čia gi visi trys mano. tuo pačiu metu kai jiems buvo 5 men. ir visi netgi prie to pačio stalo  tik metai labai skirias 2005;2007;2010 Bet visi tokie panašūs. Prisiskaičiau kaip Žmona kepa skanėstus,permečiau akimis bandelių skyriu,einu ir aš kepti,seniai bekepiau.Radau riestainių receptą,taip pasiilgau senovinių riestainiu,apipbarstytų perliniu cukrumi.Gal dar kokią mielinę bandelę iškepsiu,jei kas mielių nušoliuos iki parduotuvės? Šiandien buvau pas tokį jauną kunigėlį,dičkiui pažymos,kad krikštytas toje bažnyčioje.Galvojau,kaip jie ras tuos įrašus.Kaip greitai surado ir išdavė pažymą. Kaip norėčiau sodybon,taip rūpi,kas jau keičiasi į pavasario pusę.  Dar agroplėvelės pairkau.Gal kas matėte kur prekiauja juoda agroplėvele?Gal Senukuose būtų?  Nesu mačiųs,o internete apie ją visi kalba.  Kaip ir oficialiai nuo pirmadienio atsotogauju.Bet neoficialiai dirbsiu 8 dienas iki balandžio pirmos,kad užsidirbčiau berno vestuvėms dienų.
zebenkstiejka
2010 03 20, 14:33
Ieškau išsinuomoti tokio sodinikų įrankio, bet kažkaip niekur nerandu, net nežinau ar man prisisapnavo toks dalykas, ar tikrai kažkur mačiau; gal sodybiečiai žino kur gaut tokį: teleskopinis nedidukas benzininis pjūklas, medžiams genėt, šakoms pjaut.. oi kaip tokio reikėtų  "gotas" tokių nuomai neturi, gal kurnors kitur yra? Kas buvot kačių parodoj, sakykit, gal ten yra tokia veislė "trumpakojės katės" (angliškai Munchkin)  va tų tai važiuočiau pasižiūrėti.. o ir norėčiau tokią turėti.. nors kačių nemėgstu, bet ten labai juokingas padarėlis  tik kaži ar lietuvoj jas laiko
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 20, 14:05) Prisiskaičiau kaip Žmona kepa skanėstus,permečiau akimis bandelių skyriu,einu ir aš kepti,seniai bekepiau.Radau riestainių receptą,taip pasiilgau senovinių riestainiu,apipbarstytų perliniu cukrumi.... sakai panašūs man tai visai nepanašūs  , bet čia man kaip mamai  nes mamos ir identiskuose dvinukuose randa oho kiek skirtumu kuriu eilinis per amžius nepamatys  nors mažiukas greičiausiai bus i vyresnėlį panašus t.y. į mane labiau nei į B Man karta kepant trupinini pyraga Simuko gimtadieniui.... iš tos pačios tešlos suraiciau raides.......tai po to kai jas valgiau...supratau is kokios teslos daromi riestainiai  tai aš iš tokios kepčiau riestainius va irgi is SM pyragų temos: [/U] TRUPINTAS PLOKŠTAINIS[U] -0,5 kg miltų, -250g cukraus, -200g margarino, -2 kiaušiniai, -pak. kepimo miltelių, -tirštos uogienės (aš dedu obuolių su bruknėmis). Iš margarino, cukraus, kiaušinių, miltų,sumaišytų su kep. milteliais, minkyti tešlą, kol ši pasidarys akyta, ir padalyti ją pusiau.Vieno gabalo, iškočioto ir patiesto į riebalais išteptą skardą, paviršių aptepti uogiene ir apibarstyti smulkiai sutrinto antro gabalo trupiniais (prieš tai palaikau kameroje, kad lengviau būtų trupinti). Kepti karštoje orkaitėje apie 45 min., kol gražiai pagels. Paprastutis pyragėlis Zebenksteika teleskopinis sakai  neteko nei matyt nei girdet
o-pa-pa
2010 03 20, 15:30
Zmonos turtai kokie as po pokalbio
zebenkstiejka
2010 03 20, 15:59
QUOTE(Žmona @ 2010 03 20, 14:52) Zebenksteika teleskopinis sakai  neteko nei matyt nei girdet  Nemokėjau išsireikšt, atrodo tas cūdas aukštapjove vadinamas, va: http://www.ginalas.lt/lt/produktai/stihl/g...pjoves/211.htmltik kur jų nuomai rast
o-pa-pa, na ir kaip pokalbis? ar isidarbinai?
ech kokios jus visos seimininkes, kepat verdat:) as tai biski tingine siuo atzvilgiu:)
zebenkstiejka, tuos munchkinus esu ciupinjeus pasaulinej parodoj Vokietijoj:) Lietuvoj ju ko gero nebus veislyno, bet 90 procentu, kad bus Latvijoje arba Lenkijoje, o is ten parsivezt kaciuka tikrai ne problema
ale man tai, kaip naminis gyvis labiausiai tinka paprastas sibiro katinas:) man jie tobuli
QUOTE(zebenkstiejka @ 2010 03 20, 15:33) Kas buvot kačių parodoj, sakykit, gal ten yra tokia veislė "trumpakojės katės" (angliškai Munchkin)  va tų tai važiuočiau pasižiūrėti.. o ir norėčiau tokią turėti.. nors kačių nemėgstu, o ką į tai kranklys pasakys? o-pa-pa, tikrai, kaip pokalbis praėjo? kaži kaip ryt oras, žada lietutį  , norim šakų krūvas deginti, ir sniego dar nežinia kiek ten liko,  ir davažiuoti kaip suprantu iš pasakojimų bus sudėtinga  bet jau taip norisi lauko ir saulytės..
o-pa-pa
2010 03 20, 16:31
oi mergytes,zinokit pokalbis tai gerai praejo,kalbinusioji i pabaiga atvirai pasake kas as jai labai patinku.bet jau kokia situacija durna gaunasi tai ka as zinau  Tie zmones iesko pardavejos 3-4men. Tai dabar isivaizduokit as ka tik istojau i darbo birza,isidarbinu,padirbu 3 menesius uz minimuma ir jie mane atleidzia (buvusi pardaveja susilauze ranka,pasveiks ir gryz i darba) as gryztu i darbo birza bet man ji jau nieko nebemokes  Nugi man labai "neapsimoka" sitaip lakstyt
IngridaB
2010 03 20, 16:58
Žmona,tikrai lygiai toks pat receptas riestainių.Aš galvojau,kad riestainiai gausis kieti,bet gavosi super minkšti. Kepiau žuvį nauju receptu,mažasis sakė-super.Žuvį apvolioji miltuose,apkepi.Dedi į troškinimo indą,ir užpyli užpylu,krienai 1š..grietinės 1š.,pomidorų padažo 1š,prieskoniai.Dar uždėjau rozmarino,petražolių,svogūnų ir sūrio fermentinio ant viršaus.Su salotomis salierų Sandrutės,sakė super skanu. O-PA-PA tikrai neapsimoka dėl tiek laiko.
bet tai juokingi man tie munchkinai  fainulkos aisku  idomu kaip tos kates tokiom letenelem sokineja ir zaidzia:)
diasaja, radau, kad rašei, jog ilgai po KAziuko ziliojam  tai va žinok atlikom viską ką susiplanavom, bet jau tikrai be didelio džiaugsmo buvo ir didelis nuovargis... Sandr_e, vaje, kur tu tokią senulytę radai??? Šimtametė, ohoho Na, o tortukas be žodžių Niurzga, prašom tą info apie gandų lizdų rekonstrukcijas įmesti visą arba duoti nuorodą, įkelsiu į mūsų dienoraštį Mes tai pernai savąjį susitvarkėm puikiai, nusipirkom iš RST tą metalinį karkasą, atvažiavę vyrai uždėjo, sutvarkė... Tai nors kainavo labai nemažai, bet dabar jau ramiai žiūrim kaip gandrai didžiulę šeimyną peri Gladijau, mb prašė paklaust ar dar neplaukiat? Pas mus tai per dvi dienas kažkas neįtikėtino įvyko, nes buvo beveik metras sniego visur, o va šiandien pasivaikščiojau - negaliu patikėt kiek belikę  Matyt didelis vėjas prisideda prie šio darbo.... DĖL DIENORAŠČIO
tai įkėliau dar visokios info iš šitos temos, kas pasirodė įdomu ir nuo šiol kviečiu visus jums įdomia tema surinkti info ir parašyti straipsniukus, kuriuos sudėsime į dienoraštį. Taip pat reikia iš senų temų deras nuorodas surinkti ir sudėti...
Ir klausimas. Kur įkelti pamoką kaip rašyti pranešimus dienoraštyje????
Viskas. Viską perskaičiau, pasišypsojau, paliūdėjau, sužinojau įdomių dalykų, o dabar atgal prie darbų, nes jų kalnai laukia Iki sodybiečių klubasjei randate klaidų - rėkite
Niurzga
2010 03 20, 17:25
Rašiau rašiau ir viskas dingo Dėl gandrų nepersigalvojau, gal todėl kad nesu jų kaiminystėje turėjusi. Paukščiai tinka man betkokie, na gal išskyrus varnas ir strazdus, o dievinu kikilius, kieles, pelėdas-bet jų ten nebus, varnėnus, kregždes (po jų lizdais gali prikalti lentutę, tada viskas kris ant jos o ne ant balkono grindų), kėkštus, genius, bukučius, liepsneles...inkilus iškėlėm tik gyventojų reikia sulaukti. O-pa-pa Babilone kabo skelbimas kad atsidarys buitinės technikos parduotuvė reikalingi konsultantai ir berods vedėjas - tik gal toks pobūdis darbo nedomina. beje - buvo labai malonu susipažinti  Kol neatėjo velykos pasirodau  gal kam patiks mintis   nerandu daugiau, nuotraukas susitvarkėm  Radau  Einu užsiiminėti mazochizmu  maitinsiu dėles.
Gladijus
2010 03 20, 17:48
Šiandien visą dieną lakstau prie upės ir stebiu vandens lygį. Dar tokio staigaus vandens kilimo nėra buvę per visus metus kai čia gyvename. Nuo ryto iki dabar apie pusantro metro... !!! Kas bus ryt net nenoriu pagalvoti. Jaučiu teks automobilį išvaryti pas kaimyną. Sniegą ryte sukasiau į kiemą, po piet jau nebebuvo. Vėl prikasiau, dabar vėl tik truputis belikę. Kažkokia apokalipsė...
relija aciu  Mes paklydusios aveles - tu musuo piemenaite. Gladijus laikykites.  Jei ka tai sakyk, padesim kuo galesim.  barric ot mano katinas man pats graziausias uz du litus pirktas.
relija, ačiū, tu nuostabi, ten viskas taip gražiai, skaniai ir įdomiai atrodo QUOTE(Gladijus @ 2010 03 20, 18:48) Nuo ryto iki dabar apie pusantro metro... !!! oho
Niurzga
2010 03 20, 18:03
Gandralizdžių tavrkymą organizuoja LOD (Lietuvos ornitologų draugija) tai jų puslapyje yra ir el. paštas ir telefonai. lod@birdlife.lt Ale šiandien skaitau, tai atrodo tik tvarko senus lizdus, apie naujų platformų kėlimą nieko neberandu  Gal vakar ka praskaičiau  Ieškau toliau to staripsniuko. Papildyta:Gladijau turiu net tris gelbėjimosi liemenes, jei ką rašyk, gelbėsiu
zebenkstiejka
2010 03 20, 18:09
QUOTE(trr @ 2010 03 20, 16:25) o ką į tai kranklys pasakys? Ai, svarbu kad tas trumpakojis katinas greitas būtų, tada su akimis liks  o šiaip, neanttiek aš užsidegus dėl to katino.. jų ir kainos kosminės manau, taip kad čia labiau svajonė, nei planai Barric, nuotraukytė super  na čia toks kaip taksas, tik katino kailyje. trakstbrakst, tavo pūkuota mielybė irgi nėkiek nenusileidžia trumpakojams  nenuėjau kačių parodon,- tai pasirodo čia vietoje jau beveik "sodybiečių kačių paroda"
zebenkstiejka ta pukuota mielybe mielai kam nors aki iskabintu.  Jo charakteris tai zverioko. Ir urzgia ir namus saugo... Su B abu ziuri per kabeline "achota i rybalka". Tai neistveres ant televizoriaus soka.  Kaime peles, kirstukus ir ondatras gaudo. Labai liudna, bet ir prie driezu, varliu, rupuziu ir pauksciuku lenda  Va tokia ta mano mielybe
Niurzga oho kokie kruopštūs menai  Trakšt , o man tai MB gražiausias dykai gavau Gladijau kažkaip džiugesio pavasariu posmuose vis mažiau...  laikykites Kau inkilus reik kelt ane  inkilų neturim Relija tikrai mus atveda į dorybės kelią ačiū Ingrida tavo zuvis kaip skaniai skaitosi  : mes po lazanijos ka tiktai  o pyragelis ka patiko visiem...aš džiaugiuos
zebenkstiejka, va tavo munckinai:) http://www.manchkin.ru/?page=11&MYLANG=rus is Piterio ji parsivezt labai paprasta - duoda pinigeli traukinio palydovei ir iteikia konteineri:) o tu cia pasitinki:) vat:) pas lenkus ir latvius nelabai radau - kaciukas kastuoja apie 500 euru, bet, manau, galima ir uz 300 suderet koki ne baisiai parodini  o as megstu sibirus turejau tokios spalvos:  buvo pasiekes Grand Champion titula, keletoje parodu laimejo Best'us  o sitcia koks grazuolis  ir dar baisiai megstu kornish rex'us  man jie tokie raganiski katinai:)) visai noretau turet sibira ir rexa:) bet deja deja vyrui yra alergija, na girdejau, kad amerikoj lyg isveise katinus be to alergeno seilese - pasirodo alergenas yra ne kailyje, o seilese to katino, o kadangi jis pastoviai prausiasi tai seiles patenka an kailio ir nuo jo i aplinka:) vat ir nieko cia nepadarysi. O visi tie paistalai apie skirtingas veisles, kad jie nesukelia alergijos, tai visiska nesamone:)
Sandr_e
2010 03 20, 18:58
Relija garsiai šaukiu tave, kad ištrintum mano komentara nuo torto Otelas, nes aš ne jį kepiau  aš kepiau Juodaji mišką ir ten tiktų mano komentaras
|
|