Sandr_e o kas per švelnis varškė? Aš matai nelabai prie maisto gaminimo linkusi tai man vis kvailų klausimų kyla
o gal kas žinote kaip dauginasi žieminiai svogūnai ,,tribulkiukai"?
Bruknes nesimato įdomu kaip jos pirštukas laikosi
Mergaitės nesirit, saulutė vis aukščiau, dienelės vis gražesnės.
Sandr_e o kas per švelnis varškė? Aš matai nelabai prie maisto gaminimo linkusi tai man vis kvailų klausimų kyla o gal kas žinote kaip dauginasi žieminiai svogūnai ,,tribulkiukai"? Bruknes nesimato įdomu kaip jos pirštukas laikosi QUOTE(Niurzga @ 2010 03 08, 01:22) o gal kas žinote kaip dauginasi žieminiai svogūnai ,,tribulkiukai"? Labas rytas. Čia tie,kur paskui mėlynai žydi?Jei tie,tai imi kerą ir dalini,puikiai dauginasi. Darbingos dienos visiems. Visas su moteriškių švente,(nors čia turėtų vyriškiai sveikinti,o ir aš nepripažystu tos šventės,nors jaunimas kažkodėl švenčia?Čia jiems kuo daugiau švenčių matyt?)
Labos - su moteru svente visas:))
nu prisijungsiu nuo rytelio su arbata, sveikata biski geresne sian, islydejau B komandiruoten, pasidalinom paskutinius 60 lt cia visi apie svogunus plepat, o kaip ten su jais? as tai nesuprantu kas tie zieminiai, kas vasariniai ?
Su moteru diena mielosios sodybietes, gamtos myletojos, sodybu puoseletojos ir aplamai super moterys.
Nors saltukas spaudzia, bet saulyte jau savo daro. Jau gyvenu pavasario nuojaut. Nors kazkos metereologas siandien per "laba ryt" porino, kad dar dvi savaites ziema nesitrauks. Naktimis saltukas vis spustels. barric kaip sveikatytes? As tai nilabai. Vel mane ta astma kankina. Visa uztinus vaikstau. Visa nakti kamavausi del oro trukumo,bet nepasiduodu provokacijom. Darbu prisiplanavau siandienai iki kaklo. Tik spek suktis. Dabar klausimai katinu turetojams ir myletojams. Kadangi auginu pirmaji kaciuka, tai kartais jo elgesio nesuprantu. Vakar jis sedejo ant palanges, vaikas priejo paglostyt, o tas atsisukes, kad sere su nagais, ciut akies neiskabino. B jo vos per langa neissveite. Sako nenormalus katinas. Aisku vaiko gaila, bet ir katina puoliau gint. Per dienas vaikai katina, kaip zaislini tuso, erzina, uzspaude nepaleidzia. Tai tas matyt kersija, arba buvo kuo nors susidomejes ir pabijojo, kad vel kur nenutystu jo... Ai nezinau. Neismanau katinu psichologijos. labutis visoms Tribulkos labai gerai dauginasi, kaip jau ir rašė kerais.labai puiku,dar nėra svodūnų laiškų, o nuo jų jau gali pasiskinti. geros dienos visoms
Labas rytas,
su nauja savaite Ir pas man daug darbų numatyta šiandien reik sudygusias gėlytes supikuot, namus apkuopt Trakšt apie katinus nieko netuokiu, pas mus kaime jie augdavo tik lauke, is p-rincipo man tas gyvunas ne prieširdies, nes matai jiems truksta nuolankumo..jie kaip tam multike vaiksto kur nori..patys sau ponai..o tau katinas neskatina astmos?? vargsiuke laikykis..gydikis Siaudukes bet kai kaip šalta lauke nosi iškišau..kur tas pavasaris QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 08, 10:14) barric kaip sveikatytes? As tai nilabai. Vel mane ta astma kankina. Visa uztinus vaikstau. Visa nakti kamavausi del oro trukumo,bet nepasiduodu provokacijom. Dabar klausimai katinu turetojams ir myletojams. Kadangi auginu pirmaji kaciuka, tai kartais jo elgesio nesuprantu. Vakar jis sedejo ant palanges, vaikas priejo paglostyt, o tas atsisukes, kad sere su nagais, ciut akies neiskabino. B jo vos per langa neissveite. Sako nenormalus katinas. Aisku vaiko gaila, bet ir katina puoliau gint. Per dienas vaikai katina, kaip zaislini tuso, erzina, uzspaude nepaleidzia. Tai tas matyt kersija, arba buvo kuo nors susidomejes ir pabijojo, kad vel kur nenutystu jo... Ai nezinau. Neismanau katinu psichologijos. Ojej, na as tai tokia kazkokia apspangus, bet jau nebeguliu lovoj o del apdraskymo - tai cia normalus elgesys, greiciausiai katinas stebejo koki paukstuka, o vaikas tiesiog ji isgazsdino, netiketai priejo, kazkas tokio, arba jis mane, kad yra uzsiemes labai, o vaikas jam trukde... jeigu kartais pasitaiko tokiu dalyku, nerimauti nera ko - o jeigi jau pastoviai butu - tada jau reiketu susirupint, na toks jau padaras tas katinas - jis pats nori buti labai gerbiamas, o kitu gerbt nelabai nori
diasaja nu ir ziedai
Del alergiju jau nekarta esu tyrusis, bet jokiu alergiju pas mane niekas niekada nerado. Nei meginiai nieko neparode, nei kraujas. Nors jau matau desninguma, kad geguzes pabaigoj visada ciaudau, sloguoju ( sienlige). Bet jokiu alergiju nenustato. Turejau drauge, katinams alergiska, tai budavo paglosto katina ir verkt pradeda, ciaudet... Mane astma pradejo kankint per antra nestuma... Po to nustate, kad reikia ispjaut angina. Ispjove, ciut nenugalabijo
Sveikos visos tokį saulėtą rytą
Buvom ir mes Vilniuje, MB pusbrolio 60metyje, nors nemėgstu giminių susiėjimų, bet įdomu buvo paklausyti istorijų ir iš MB vaikystės Į Kaziuką su savo pirštu nesiryžau eiti, bo draugė papasakojo apie srautus ir žmonių jūras, tai.... Baisiai gaila, kad nepavyko su Relija susitikti ir kitom, labai jau norėtųsi Trakst, džiaugiuosi tavo šlepečių prezidentiniu įvertinimu Pirštas mane baigia užkn...., nes esu namie, galėčiau nemažai nuveikti, bet su viena ranka ne kas išeina, nusibodo priklausomybė nuo kitų Šiandien laukiu gėlių O mus darbe visi vyrai sveikinda...gausiai... tulpių, būdavo, prisimerkdavau glėbius - fain Na, lekiu ruoštis pas daktarus - biuletenį tęst, perrišt pirštą - ir vėl vakaras tuoj ateis QUOTE(Brukne86 @ 2010 03 08, 10:48) Šiandien laukiu gėlių Tai čia Jūsų kaip ir kita proga beveik
žmona, dėl katinų ir dėl šventės esu lygiai tokios pat nuomonės
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 08, 11:23) Del alergiju jau nekarta esu tyrusis, bet jokiu alergiju pas mane niekas niekada nerado. Nei meginiai nieko neparode, nei kraujas. Nors jau matau desninguma, kad geguzes pabaigoj visada ciaudau, sloguoju ( sienlige). Bet jokiu alergiju nenustato. Turejau drauge, katinams alergiska, tai budavo paglosto katina ir verkt pradeda, ciaudet... Mane astma pradejo kankint per antra nestuma... Po to nustate, kad reikia ispjaut angina. Ispjove, ciut nenugalabijo oho. sveikatėlės tau o žiedai tikrai super
trr tiek nusikalus po Kaziuko, kad miegodajau neblogai kol pradedavau dust, tada soki is migu kost, sepuoji, ora gaudai... Vakar perdien pardavinejau pati. Tai tik gerus zodzius girdejau. Nu brangu, bet uztat, kaip grazu. Nieks nepasake, kad fui, negrazu, kokia nesamone. Vienas toks baisus diedas beveik i kioskeli ilindo pinigu kaulyt. Mergiotes kitos pasimete, tai as ji isprasiau graziai. Sakau "pone, mes jum pinigu tikrai neduosim, kazka savo rankom padarykit, parduokit ir prasinet nereiks" Tai kaip puole mane prakeikinet, zegnot... sake rusiskai tik: " as tave prakeikiu, tu siandien nieko neparduosi, as melsiuos, kad taip butu..." Nejauku kazkaip pasidare, bet tik sypsojausi ir sakiau, kad jo prakeiksmu Dievas tikrai neisgirs. Tai va vakar pardaviau dvi slepetes ir vienas pas juodaji keramika Paukste iskeiciau i labai nerealia puodyne. Taigi man Kaziukas buvo super sekmingas. Is septyniu tapkiu 4 pardaviau, vienas gerai ismainiau ir dvejos dar liko. Susipazinau dar su labai mielais zmonemis, kurie gyvena siaudiniam name. Moteris velia, vyras inkiliukus daro. Labai mieli zmones. Pasikeitem koordinatem. Sakem bendrausim, draugausim.
Brukne86 tu labai siltas ir mielas zmogeliukas ir man labai negera, kad tau skauda. Net nezinau, kaip paguost. Gal tik, kad tai laikina. Gaila, kad nesusitikom, juk buvai visai arti. Butu buve tikrai smagu susimatyt. O as irgi laukiu geliu. Man visos dienos tinkamos jas gauti. QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 08, 11:10) tai taip....čia kaip valentinkė vieniems šventė kitiems ne...mums šventė..taip ir šita diena..šioj dienoj gaut gėlių neesam pačios sau šeimininkės tai dar priklauso ir nuo B požiūrio, MB kažkaip QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 08, 09:14) Dabar klausimai katinu turetojams ir myletojams. Niekaip auklejimui nepasiduoda. Tai kaip jums su katinais susitart sekasi? Laba diena. Mano viena katė ir be auklėjimo meili, švelni, tą tai tąsom kaip norim. Kita su charakteriu, tai elgiamės su ja pagarbiai. Tiek to auklėjimo. Šiaip pas mus katės valdo. Vyrai darbe šventę suruošė. Sėdim patenkintos, po baklažaninę tulpę gavom (spalva tokia) , tortas buvo. Ir pratęsimas bus.
Labas rytas, žiū ir MB ilides buvo..
amarilių žiedų grožis pasakiškas trakšt Niurzga, švelni varškė būna pirkt parduotuvėj"Mūsų švelnioji" berods vadinasi, bet galima ir naminę pasidaryt švelnią arba paprastą pirktinę, ją tiesiog pertrinti per labai tankų kiaurasamtį Vis bandau papuošimą vienam torčiukui sukurpt akivaizdu kad be normalių maistinių dažų neišgausiu spalvos Ingridut nerado mano sesuo dažų turgely, pas bobutes paklausė maistinių dažų tai sakė jos tik pečiais pagūžčiojo sako kiaušininių turim o apie tikrus maistinius nieko nežinojo Bruknyt, vaje vaje kad taip tau palinkėjus kuo greičiau sugydyt pištą, ir kad dievuliui tai būtų tiesiai į ausį, siunčiu tau Ir dar apie sodybą... kadangi iš ankščiau kol MB dar nedirbo su ekovata, 2 kambariai vaikų buvo apšiltinti paroku,kitus šiltinom jau eko vata.Tai dar nepradėjom gyvent, o jau teko iš naujo remontą daryt, MB vaikų kambarių sienas išplėšė,nes pelės paroką surijo prisisuko lizdų.Tai tose vietose kur buvo kiaura (išgraužta vata) pridėjus ranką prie sienos jautėsi šaltis
Sandr_e ne sitie mano nauji pazystami Ramune ir Tadas
Siandien saknu diena pagal menulio kalendoriu. Sakau gal reikia jau gumbinius salierus pasiset. Kazkaip susibalamutinau. Nereikia ju tamsiai laikyt kol isdygs?
Su gražių, protingų...moterų diena visas!
Pačios šventės nepripažįstu, bet kad vyrai papildomą kartą dėmesį parodo ir gėlytę įteikia, tai gali tokių švenčių nors ir kas mėnesį būti. Šiandien kol galvą išsiploviau jau ant stalo tulpės atsirado, visoms trims mergaitėms O kolegos, nuo ryto pyragu su arbata, kava pavaišino, po tulpytę įteikė, vienas vaikinukas gitara pagrojo ir padainavo, trumpą romantišką filmuką parodė ir...namo visas išleido Aplėkiau parduotuves, MB piniginės ieškojau- radau ko norėjau, taigi supakuota paslėpta Šuo matyt jaučia koks lauke ora, trypčioja, kalbina eiti pasivaikščioti, reikės ilgiau pabūti, nors vištų nėra galės išsilakstyti toliau nuo namų paėjus. Barric, žieminiai svogūniukai kaip jau mergaitės rašė kelmais dalinasi, svogūniuko nepasodinsi (o gal galima Sandr_e nu va dar gudresnė būsiu. Ačiū.
SU KOVO 8 -AJA , MIELOSIOS !!!
Ale Donatuke, kad išgražėjusi
Brukne pamiršau paklausti kaip dabar pirštukas atrodo? Beje dėl dabartinės jo išvaizdos nepergyvenk labai išsiims siūlai, iššviesės randai visai kitaip atrodys beje turėjau bjaurų randą ir labai skeptiškai žiūrėjau į tepaliukus randams, ale Contractubex
jo contratubex geras yra (as kadangi visa randuota, tai zinau tuos dalykus)o dar geresnis uz ji yra Dermatix, tiesa kainele jo 150 Lt:)
O man tai kovo 8-toji grazi svente, visai man ner jokiu asociaciju su komunistiniais rezimais, tai Moters diena, ir labai grazu, kad vyrai lisna proga mus pasveikint turi:) as tai nelaukiu geliu, nes MB tai toks na ne romantikas.. a, tai ka su tai svoguniukais tada daryt? nu nusipirksiu pardei kilograma, ir ka daryt su jais?
Barric iš svogūniukų galvas svogūnų auginti reik
sandr_e Taigi žiedukus ir lapelius snieguolių tik stačiau susmaigstyti tereikia ir bus dygtančios iš po sniego.
tai kad jos be kotelių(nulūžo man jie bo kad išgaut žalią spalvą į žalsvą cukrinę masę įminkiau kokoso drožlių, oj oj tada kaip buvo sunku su ja dirbt, vis lūžinėjo
Niurzga, o tai kaip jas auginti? dezutese kazkokiose? zemeje? o po to dideles sukaisiot i darza? neisivaizduoju to proceso
Dainų dainelė
Kas turite kantrybės,daunų dainelė ,kurioje mažoji dalyvavo,dainavo paskutinės,manoji viduryje su rožinėmis pėdkelnėmis. Barric sodini per Stanislovą svogūniukus ir lauki.
Barric sodink tiesiai į daržą su visom daržovėm pavasarį
[quote=barric,2010 03 08, 17:12]
Niurzga, o tai kaip jas auginti? dezutese kazkokiose? zemeje? o po to dideles sukaisiot i darza? neisivaizduoju to proceso [/quote Labas Nusiperki parduoruvėj svogūniukų (yra prekybos centruose tokie mažiukai svogūnėliai)ir gegužės pradžioj sodini į daržą. Padarai mažytį griovelį ir susmaigstai kas pusė sprindžio,užkapstai Sandre_e Labai gražus tortas, o man gražu ir "miegančio" snieguolės
alvijaxx, merginos, aciukas:) tai elementoriskai kaip ir tulpes tie svogunai auga:)
tai va, nieko nelaukiau, o pasirodo MB atsauke is komandiruotes del kazkokiu ten priezasciu ir grizo su puokste, tvarkingai
IngridaB ziurejau vakar dainu dainele ir taip smalsu buvo, kuri tavoji mergaite
barric svoguniukus per stanislova kisi tiesiai i dirva panashiai kas sprindzhiuka, bet jau ash tai taip darau.
Barric Nu va ir atsakė, tik taip giliai kaip tulpių nekišk
Ai gi dar vieną kartą nuravėti reikia, ir dar kai paauga galima apkaupti, ir dar svogūnų laiškų nuo jų galima skinti, tik visų neišskinam paliekam gal pusę.
barric prajuokinai su tais svoguniukas.
Sandr_e puikus torciukai. QUOTE(Žmona @ 2010 03 08, 12:36) tai taip....čia kaip valentinkė vieniems šventė kitiems ne...mums šventė..taip ir šita diena..šioj dienoj gaut gėlių neesam pačios sau šeimininkės tai dar priklauso ir nuo B požiūrio, MB kažkaip Sveikinu visas su mūsų diena QUOTE(Niurzga @ 2010 03 08, 16:12) Ale Donatuke, kad išgražėjusi Brukne pamiršau paklausti kaip dabar pirštukas atrodo? Beje dėl dabartinės jo išvaizdos nepergyvenk labai išsiims siūlai, iššviesės randai visai kitaip atrodys beje turėjau bjaurų randą ir labai skeptiškai žiūrėjau į tepaliukus randams, ale Contractubex Pirštas iš tiesų atsistatys, turėjau visiškai sumaitotą kojos pirštą, kai perišinėdavo atrodė visai mėsgalys, o užgijo ir nieko nesimato, po nagu tik mažytis randelis belikęs .Man toks vaizdas, kad jis ataugo, na kaip driežui uodega, nes tikrai neblogai nurėžtas buvo QUOTE(IngridaB @ 2010 03 08, 17:18) Dainų dainelė Kas turite kantrybės,daunų dainelė ,kurioje mažoji dalyvavo,dainavo paskutinės,manoji viduryje su rožinėmis pėdkelnėmis. a čia ta kur labai simpatiška, liūdnų romantiškų akių? QUOTE(Žmona @ 2010 03 08, 10:51) Ahaaaaa Papildyta: QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 08, 11:10) [ Brukne86 tu labai siltas ir mielas zmogeliukas ir man labai negera, kad tau skauda. Net nezinau, kaip paguost. Gal tik, kad tai laikina. Gaila, kad nesusitikom, juk buvai visai arti. Butu buve tikrai smagu susimatyt. O as irgi laukiu geliu. Man visos dienos tinkamos jas gauti. Ačiū, Trakst, bet pavasario susitikime tikrai susimatysim, kaip sako vienas gerbiamas klebonas, nors šikna žemę rėšiu, bet būsiu
Na štai... saviškę jau pasveikinau. Dabar galima ir sodybietes pasveikinti su Švente...
QUOTE(trr @ 2010 03 08, 17:51) a čia ta kur labai simpatiška, liūdnų romantiškų akių? Turbū tų romantiškų akių. QUOTE(Žmona @ 2010 03 08, 11:36) tai taip....čia kaip valentinkė vieniems šventė kitiems ne...mums šventė..taip ir šita diena..šioj dienoj gaut gėlių neesam pačios sau šeimininkės tai dar priklauso ir nuo B požiūrio, MB kažkaip Aha, tikrai, kai kuriems vyrams atrodo, kad tik tų gėlių be reikalo nepadovanoti
gladijau, ačiū
o aš vis prisimenu gatvėse su tulpėm rankose svyruojančius dėdes - škias, gėlytę tai padovanosiu, bet ta proga dar ir išgersiu. bet aišku malonu kai pasveikina, o kur jau ten kvietkas moterą sunervins.. Papildyta: QUOTE(IngridaB @ 2010 03 08, 18:14) Turbū tų romantiškų akių. joo, prie auditorijos tai sveika pratintis, ypač scenos žmogui. QUOTE(Niurzga @ 2010 03 08, 15:12) Brukne pamiršau paklausti kaip dabar pirštukas atrodo? Beje dėl dabartinės jo išvaizdos nepergyvenk labai išsiims siūlai, iššviesės randai visai kitaip atrodys beje turėjau bjaurų randą ir labai skeptiškai žiūrėjau į tepaliukus randams, ale Contractubex Papildyta: QUOTE(Sandr_e @ 2010 03 08, 15:40) Ar kuri nors čia matot ką nors prisvilusio?????? IngridaB, aš irgi Dainų dainelę žiūrėjau ir bandžiau spėliot, kuri galėtų būti tavo
Aš cibulius pačius pirmus beveik lauke sodinu ... pirmiausiai visų sėklų kiek pemenu
Trakšt..kažka praleidau apie prazidentės linkėjimus Sandre ruper torčiukai atrodo labai kruopščiai ir gan profiškai padaryti Gladijau ačiū už sveikinimus tikrai taip Vilmora.švenčiam tada kai sveikina Brukne gal nori mano piršto vaizdų Ingrida QUOTE(barric @ 2010 03 08, 16:35) alvijaxx, merginos, aciukas:) tai elementoriskai kaip ir tulpes tie svogunai auga:) tai va, nieko nelaukiau, o pasirodo MB atsauke is komandiruotes del kazkokiu ten priezasciu ir grizo su puokste, tvarkingai Va, Barric, kaip gerai, kad paklausei, dabar ir aš žinosiu Smagu..... kad nustebai Papildyta: QUOTE(Gladijus @ 2010 03 08, 17:11) Na štai... saviškę jau pasveikinau. Dabar galima ir sodybietes pasveikinti su Švente...
Nu kagi ir as gavau savo roze.
Brukne86 ajajai gi negerai, kad supuliavo. Cia visos pasakoja istorijas apie pirstus, tai ir as papasakosiu kaip galima trumpiau. Cia ne apie mano, o apie B pirsta bus. Viskas nutiko pries kokiu 15 metu. Sventem naujus metus, nu ir bekapodamas malkas, jis biski pasitrumpino pirsta. Visai nedaug.... tik galiuka. Bet kraujo daugybe... saltis -30, metu mums kam 20, o kam ir maziau. Suradom ta pirsto galiuka nuvaziavom i ligonine. Mus pasitiko girtas, zagsintis chirurgas, kuriam cia nieko tokio pasirode. Ta pirsto galiuka liepe ismest, uzbintavo, net miltukais nepabarstes,nes neturejo nieko ir viskas. Vilniuj per perrisima gydytojai kol atkrapste visus bintus..... prilipusius. Nustero, kad ner viso pirsto galo su visu nagu. Ir kauliukas nukirstas. Bet kas idomiausia, kad jam tas nagas ne pilnai, bet ataugo. IngridaB Žmona jap gavau paciu tikriausiu linkejimu is prezidentes uz savo slepetes. Gladijau aciu barric ui kaip faina. Ner jau jis pas tave toks nesupratingas, kaip sakai.
Nagi, turiu dar vieną klausimą, nes visos visko žinot
Trakst, o pyrago tai gaila QUOTE(Brukne86 @ 2010 03 08, 18:57) Va, Barric, kaip gerai, kad paklausei, dabar ir aš žinosiu Atrodo birželio 7.Bet aš irgi visada ankščiau sodinu.
nuostabus dalykas visas pūliuojančias žaizdas šrmukšnio žievės nuovire pamirkyt.išbandyta
|