Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sodyba
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Niurzga
Mergaitės nesirit, saulutė vis aukščiau, dienelės vis gražesnės.

Sandr_e o kas per švelnis varškė? Aš matai nelabai prie maisto gaminimo linkusi tai man vis kvailų klausimų kyla blush2.gif

o gal kas žinote kaip dauginasi žieminiai svogūnai ,,tribulkiukai"?

Bruknes nesimato įdomu kaip jos pirštukas laikosi g.gif
IngridaB
QUOTE(Niurzga @ 2010 03 08, 01:22)
o gal kas žinote kaip dauginasi žieminiai svogūnai ,,tribulkiukai"?

Labas rytas.
Čia tie,kur paskui mėlynai žydi?Jei tie,tai imi kerą ir dalini,puikiai dauginasi. mirksiukas.gif
Darbingos dienos visiems. 4u.gif
Visas su moteriškių švente,(nors čia turėtų vyriškiai sveikinti,o ir aš nepripažystu tos šventės,nors jaunimas kažkodėl švenčia?Čia jiems kuo daugiau švenčių matyt?) 4u.gif 4u.gif
barric
Labos - su moteru svente visas:)) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nu prisijungsiu nuo rytelio su arbata, sveikata biski geresne sian, islydejau B komandiruoten, pasidalinom paskutinius 60 lt smile.gif tai vesiu siandien turbut i LB taupykle, istustinau tai nemazai ten baltu centu radau smile.gif) gal dar 30 lt kokiu gausiu, tai gerai bus:) jau turi atkeliaut mano honorarai iki svenciu smile.gif

cia visi apie svogunus plepat, o kaip ten su jais? as tai nesuprantu kas tie zieminiai, kas vasariniai ?smile.gif ir kaip juos ten sodint? tiesiog prisipirkt svoguneliu parduotuvei ir sukaisiot i zeme, ? kada ta geriausia daryt? smile.gif
Sandr_e
user posted image

Su pirmaisiais pavasario varpeliais,
Su pirmąja vyturelių giesme.
Laimės, Džiaugsmo, Sveikatos, Energijos
Linkiu visoms sodybietėms kovo 8-osios proga.

Sandr_es antroji pusė smile.gif
Trakst
Su moteru diena mielosios sodybietes, gamtos myletojos, sodybu puoseletojos ir aplamai super moterys. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tik sodybiete gali buti ir indaplove ir skalbykle ir kultyvatorius ir kombainas ir..... nuostabi moteris. Buckis visoms.

oro_buckis.gif

Nors saltukas spaudzia, bet saulyte jau savo daro. Jau gyvenu pavasario nuojaut. Nors kazkos metereologas siandien per "laba ryt" porino, kad dar dvi savaites ziema nesitrauks. Naktimis saltukas vis spustels.

barric kaip sveikatytes? As tai nilabai. Vel mane ta astma kankina. Visa uztinus vaikstau. Visa nakti kamavausi del oro trukumo,bet nepasiduodu provokacijom. Darbu prisiplanavau siandienai iki kaklo. Tik spek suktis. doh.gif Reikia butinai apmusijusius kampus prakrapstyt nuo voratinkliu, taukuotus duru stiklus isvalyt, nuciupinetus veidrodzius... Tokiu metu atrodo ir kam tie veidrodziai spintose sugalvoti, arba kam tos durys su stiklais. doh.gif

Dabar klausimai katinu turetojams ir myletojams. Kadangi auginu pirmaji kaciuka, tai kartais jo elgesio nesuprantu. Vakar jis sedejo ant palanges, vaikas priejo paglostyt, o tas atsisukes, kad sere su nagais, ciut akies neiskabino. B jo vos per langa neissveite. Sako nenormalus katinas. Aisku vaiko gaila, bet ir katina puoliau gint. Per dienas vaikai katina, kaip zaislini tuso, erzina, uzspaude nepaleidzia. Tai tas matyt kersija, arba buvo kuo nors susidomejes ir pabijojo, kad vel kur nenutystu jo... Ai nezinau. Neismanau katinu psichologijos. verysad.gif Ir dar bestija vagiliauja. Mesa atitirbdyt kriauklej palieku, kad ir kumpi didziausia, tai sstysa ir bando grauzt. Niekaip auklejimui nepasiduoda. Tai kaip jums su katinais susitart sekasi?
*Vosylka*

labutis visoms 4u.gif
Tribulkos labai gerai dauginasi, kaip jau ir rašė kerais.labai puiku,dar nėra svodūnų laiškų, o nuo jų jau gali pasiskinti.
geros dienos visoms 4u.gif
Žmona
Labas rytas,
su nauja savaite 4u.gif ... su švente visas prijaunčiančias šiai šventei 4u.gif 4u.gif ...man tai ji nešventė biggrin.gif kažkaip rolleyes.gif
Ir pas man daug darbų numatyta šiandien reik sudygusias gėlytes supikuot, namus apkuopt doh.gif ir šiaip kažkaip atrodo kad atsisuksiu o už nugaros kalnas darbų lotuliukas.gif rubai skalbt..lygint nu nesibaigia toiie darbai doh.gif dar tevai obuolių atveze reiks gal išvirt Vinculiui dzema..nes suvys tie o buoliai tuoj pas mus..nelabai kur yra laikyt..... kaminais jau reik domintis intensyviai doh.gif doh.gif

Trakšt apie katinus nieko netuokiu, pas mus kaime jie augdavo tik lauke, is p-rincipo man tas gyvunas ne prieširdies, nes matai jiems truksta nuolankumo..jie kaip tam multike vaiksto kur nori..patys sau ponai..o tau katinas neskatina astmos?? vargsiuke laikykis..gydikis 4u.gif Barric ir tau sveikateles....kviečiu ant kavytės kai pasveiksit 4u.gif

Siaudukes bigsmile.gif ir AŠ noriu daugiagalvių svogūnų blush2.gif

bet kai kaip šalta lauke nosi iškišau..kur tas pavasaris umn.gif:
diasaja
Su kovo-8-ąja, mielosios:

user posted image
barric
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 08, 10:14)
barric kaip sveikatytes? As tai nilabai. Vel mane ta astma kankina. Visa uztinus vaikstau. Visa nakti kamavausi del oro trukumo,bet nepasiduodu provokacijom.

Dabar klausimai katinu turetojams ir myletojams. Kadangi auginu pirmaji kaciuka, tai kartais jo elgesio nesuprantu. Vakar jis sedejo ant palanges, vaikas priejo paglostyt, o tas atsisukes, kad sere su nagais, ciut akies neiskabino. B jo vos per langa neissveite. Sako nenormalus katinas. Aisku vaiko gaila, bet ir katina puoliau gint. Per dienas vaikai katina, kaip zaislini tuso, erzina, uzspaude nepaleidzia. Tai tas matyt kersija, arba buvo kuo nors susidomejes ir pabijojo, kad vel kur nenutystu jo... Ai nezinau. Neismanau katinu psichologijos.  verysad.gif Ir dar bestija vagiliauja. Mesa atitirbdyt kriauklej palieku, kad ir kumpi didziausia, tai sstysa ir bando grauzt. Niekaip auklejimui nepasiduoda. Tai kaip jums su katinais susitart sekasi?
*

Ojej, na as tai tokia kazkokia apspangus, bet jau nebeguliu lovoj smile.gif o is kur pas tave ta astma net nesuprantu, o tu tikrinaisi del alergijos katinams?, nes matai ta astma pasirodo neiskarto pasireiskia, kai katina atsinesi, o gali ir po metu ir po 2 atsirast... mano B pasireiske po metu kazkur.... na sveik, ir nepasiduok (dar pagalvojau, o nuo vilnu negali but?)

o del apdraskymo - tai cia normalus elgesys, greiciausiai katinas stebejo koki paukstuka, o vaikas tiesiog ji isgazsdino, netiketai priejo, kazkas tokio, arba jis mane, kad yra uzsiemes labai, o vaikas jam trukde... jeigu kartais pasitaiko tokiu dalyku, nerimauti nera ko - o jeigi jau pastoviai butu - tada jau reiketu susirupint, na toks jau padaras tas katinas - jis pats nori buti labai gerbiamas, o kitu gerbt nelabai nori smile.gif del vagiliavimo - katinai jau tokie yra smile.gif man tai normalus katinas atrodo, negali buti jis kaip zaislas, jeigu leidzia vaikams save tasyt, tai ir jie jam lai leidzia turet asmenines erdves kartais smile.gif
diasaja
Dar žiedelis:

user posted image
Trakst
diasaja nu ir ziedai bigsmile.gif , nu ir grozis....

Del alergiju jau nekarta esu tyrusis, bet jokiu alergiju pas mane niekas niekada nerado. Nei meginiai nieko neparode, nei kraujas. Nors jau matau desninguma, kad geguzes pabaigoj visada ciaudau, sloguoju ( sienlige). Bet jokiu alergiju nenustato. Turejau drauge, katinams alergiska, tai budavo paglosto katina ir verkt pradeda, ciaudet... Mane astma pradejo kankint per antra nestuma... Po to nustate, kad reikia ispjaut angina. Ispjove, ciut nenugalabijo blink.gif ir va po to jau rimtai prasidejo. Kiekviena sloga pereidavo i bronchita ar plauciu uzdegima. O pernai pavasari dare plauciu funkcijos tyrima ir nustate astma. Taigi visa "pasaka" prasidejo dar mums neturint nei katino nei suns. Girdejau, kad visokie konservantai zmogui sukelia kvepavimo nepakankamumus is to issivysto astma. Taigi neveltui dabar tiek daug zmoniu turi sia problema. Nes poveikis pasireiskia neiskarto. unsure.gif
diasaja
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 08, 11:23)
diasaja nu ir ziedai  bigsmile.gif , nu ir grozis....

*

dar žiedelis:

user posted image
Brukne86
Sveikos visos tokį saulėtą rytą 4u.gif Niurzga, ačiū, kad prisiminei, neprapuoliau niekur, tiesiog savaitgalį jaunimas kompą užgulęs, o man vis tik geriausia būna darbe bendrauti,jei darbais neužverčia blink.gif

Buvom ir mes Vilniuje, MB pusbrolio 60metyje, nors nemėgstu giminių susiėjimų, bet įdomu buvo paklausyti istorijų ir iš MB vaikystės biggrin.gif Dabar jau tegul man nesiguodžia, į ką jo mergičkos nusidavę lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Į Kaziuką su savo pirštu nesiryžau eiti, bo draugė papasakojo apie srautus ir žmonių jūras, tai.... Baisiai gaila, kad nepavyko su Relija susitikti ir kitom, labai jau norėtųsi wub.gif Ai, sutaupiau piniginės turinį hihihi.gif

Trakst, džiaugiuosi tavo šlepečių prezidentiniu įvertinimu 4u.gif 4u.gif Tu gi dirbi kruopščiai, matėm fotkes, nusipelnei wub.gif

Pirštas mane baigia užkn...., nes esu namie, galėčiau nemažai nuveikti, bet su viena ranka ne kas išeina, nusibodo priklausomybė nuo kitų lotuliukas.gif Va, net kelnes po WC kviečiausi MB užsegti, nes užtrauktuko kairiajame šone- ani kaip pati verysad.gif O ir diena kažkodėl daug trumpesnė atrodo: atsikeli, neskubėdama išgeri kavą, papusryčiauji, pavalai kokius trupinius virtuvėj, dar kažką sudedi, nuneši viena ranka, žėk, jau ir šeimyna rinktis pradeda, tada jau diriguoji jiems, ką reikia padaryti.... Taip ir vakaras ateina...

Šiandien laukiu gėlių wub.gif MB visąlaik buvo prieš tokią šventę, Klaros Cetkin diena vadindavo, bet prieš penketą metų, po vieno vakarėlio pas draugę sausio mėnesį šią dieną parašė žinutę, ir viskas įgavo pagreitį wub.gif Ilgokai progos ieškojo hihihi.gif Teko peržengti net per save bigsmile.gifUžtai dabar man smagu ax.gif

O mus darbe visi vyrai sveikinda...gausiai... tulpių, būdavo, prisimerkdavau glėbius - fain rolleyes.gif Dabar pavaduojančiai kolegei teks thumbup.gif

Na, lekiu ruoštis pas daktarus - biuletenį tęst, perrišt pirštą - ir vėl vakaras tuoj ateis lotuliukas.gif
Žmona
QUOTE(Brukne86 @ 2010 03 08, 10:48)
Šiandien laukiu gėlių wub.gif MB visąlaik buvo prieš tokią šventę, Klaros Cetkin diena vadindavo, bet prieš penketą metų, po vieno vakarėlio pas draugę sausio mėnesį šią dieną parašė žinutę, ir viskas įgavo pagreitį wub.gif  Ilgokai progos ieškojo hihihi.gif Teko peržengti net per save bigsmile.gifUžtai dabar  man smagu  ax.gif
*

Tai čia Jūsų kaip ir kita proga beveik biggrin.gif graži proga wub.gif wub.gif
trr
žmona, dėl katinų ir dėl šventės esu lygiai tokios pat nuomonės drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 08, 11:23)

Del alergiju jau nekarta esu tyrusis, bet jokiu alergiju pas mane niekas niekada nerado. Nei meginiai nieko neparode, nei kraujas. Nors jau matau desninguma, kad geguzes pabaigoj visada ciaudau, sloguoju ( sienlige). Bet jokiu alergiju nenustato. Turejau drauge, katinams alergiska, tai budavo paglosto katina ir verkt pradeda, ciaudet... Mane astma pradejo kankint per antra nestuma... Po to nustate, kad reikia ispjaut angina. Ispjove, ciut nenugalabijo  blink.gif ir va po to jau rimtai prasidejo. Kiekviena sloga pereidavo i bronchita ar plauciu uzdegima. O pernai pavasari dare plauciu funkcijos tyrima ir nustate astma. Taigi visa "pasaka" prasidejo dar mums neturint nei katino nei suns. Girdejau, kad visokie konservantai zmogui sukelia kvepavimo nepakankamumus is to issivysto astma. Taigi neveltui dabar tiek daug zmoniu turi sia problema. Nes poveikis pasireiskia neiskarto.  unsure.gif
*

oho. unsure.gif koncervantai doh.gif
sveikatėlės tau 4u.gif

o žiedai tikrai super bigsmile.gif
Trakst
trr tiek nusikalus po Kaziuko, kad miegodajau neblogai kol pradedavau dust, tada soki is migu kost, sepuoji, ora gaudai... Vakar perdien pardavinejau pati. Tai tik gerus zodzius girdejau. Nu brangu, bet uztat, kaip grazu. Nieks nepasake, kad fui, negrazu, kokia nesamone. Vienas toks baisus diedas beveik i kioskeli ilindo pinigu kaulyt. Mergiotes kitos pasimete, tai as ji isprasiau graziai. Sakau "pone, mes jum pinigu tikrai neduosim, kazka savo rankom padarykit, parduokit ir prasinet nereiks" Tai kaip puole mane prakeikinet, zegnot... sake rusiskai tik: " as tave prakeikiu, tu siandien nieko neparduosi, as melsiuos, kad taip butu..." Nejauku kazkaip pasidare, bet tik sypsojausi ir sakiau, kad jo prakeiksmu Dievas tikrai neisgirs. Tai va vakar pardaviau dvi slepetes ir vienas pas juodaji keramika Paukste iskeiciau i labai nerealia puodyne. Taigi man Kaziukas buvo super sekmingas. Is septyniu tapkiu 4 pardaviau, vienas gerai ismainiau ir dvejos dar liko. Susipazinau dar su labai mielais zmonemis, kurie gyvena siaudiniam name. Moteris velia, vyras inkiliukus daro. Labai mieli zmones. Pasikeitem koordinatem. Sakem bendrausim, draugausim.

Brukne86
tu labai siltas ir mielas zmogeliukas ir man labai negera, kad tau skauda. Net nezinau, kaip paguost. Gal tik, kad tai laikina. Gaila, kad nesusitikom, juk buvai visai arti. Butu buve tikrai smagu susimatyt.

O as irgi laukiu geliu. Man visos dienos tinkamos jas gauti. smile.gif
Žmona
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 08, 11:10)
...Man visos dienos tinkamos jas gauti.  smile.gif
*

tai taip....čia kaip valentinkė vieniems šventė kitiems ne...mums šventė..taip ir šita diena..šioj dienoj gaut gėlių neesam pačios sau šeimininkės tai dar priklauso ir nuo B požiūrio, MB kažkaip schmoll.gif tai aš seniai jau su tuo susitaikius (nor ir nuo jaunumės kažkaip nieks nesveikino...) ir kaip gi aš galėčiau švest kai nieks su manim nešvenčia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Irvel
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 08, 09:14)
Dabar klausimai katinu turetojams ir myletojams.  Niekaip auklejimui nepasiduoda. Tai kaip jums su katinais susitart sekasi?
*

Laba diena.

Mano viena katė ir be auklėjimo meili, švelni, tą tai tąsom kaip norim. Kita su charakteriu, tai elgiamės su ja pagarbiai. Tiek to auklėjimo. Šiaip pas mus katės valdo. blush2.gif

Vyrai darbe šventę suruošė. Sėdim patenkintos, po baklažaninę tulpę gavom (spalva tokia) , tortas buvo. Ir pratęsimas bus. ax.gif
Sandr_e
Labas rytas, žiū ir MB ilides buvo..

amarilių žiedų grožis pasakiškas

trakšt blink.gif nu ką ten tas diedas biggrin.gif o kartais ne su šiais susipažinai( Jonas Kačerauskas ir jo žmonike)

Niurzga, švelni varškė būna pirkt parduotuvėj"Mūsų švelnioji" berods vadinasi, bet galima ir naminę pasidaryt švelnią arba paprastą pirktinę, ją tiesiog pertrinti per labai tankų kiaurasamtį smile.gif

Vis bandau papuošimą vienam torčiukui sukurpt akivaizdu kad be normalių maistinių dažų neišgausiu spalvos laugh.gif bandau snieguoles palipdyt, lipdyt tai nulipdžiau tik va kaži kas ten gausis doh.gif arbus nors kiek panašu,
Ingridut nerado mano sesuo dažų turgely, pas bobutes paklausė maistinių dažų tai sakė jos tik pečiais pagūžčiojo sako kiaušininių turim o apie tikrus maistinius nieko nežinojo ax.gif

Bruknyt, vaje vaje kad taip tau palinkėjus kuo greičiau sugydyt pištą, ir kad dievuliui tai būtų tiesiai į ausį, siunčiu tau oro_buckis.gif

Ir dar apie sodybą... kadangi iš ankščiau kol MB dar nedirbo su ekovata, 2 kambariai vaikų buvo apšiltinti paroku,kitus šiltinom jau eko vata.Tai dar nepradėjom gyvent, o jau teko iš naujo remontą daryt, MB vaikų kambarių sienas išplėšė,nes pelės paroką surijo prisisuko lizdų.Tai tose vietose kur buvo kiaura (išgraužta vata) pridėjus ranką prie sienos jautėsi šaltis verysad.gif , tai vienu žodžiu teko iš naujo šiltint ekovata smile.gif tai kai traukė lauk tą vatą iš jos skutai likę, pelių š....ai ir smarvė doh.gif dabartai ir kalbam su MB tokią vatą naudijant manau reikia nebent apipurkšt kokiom gesintom kalkėm ar kuo... nu bet iš tikro tai geriausia manau šiltint kaip senovėj spaliais ar pjuvenom sausom tai bent garantuota smile.gif
Trakst
Sandr_e ne sitie mano nauji pazystami Ramune ir Tadas

Siandien saknu diena pagal menulio kalendoriu. Sakau gal reikia jau gumbinius salierus pasiset. Kazkaip susibalamutinau. Nereikia ju tamsiai laikyt kol isdygs? g.gif Dar viena patarima isskaiciau, kad seklos geriausiai dygsta tarp 14-16 valandos nei pasetos ryta ar vakare. g.gif
Niurzga
Su gražių, protingų...moterų diena visas!

Pačios šventės nepripažįstu, bet kad vyrai papildomą kartą dėmesį parodo ir gėlytę įteikia, tai gali tokių švenčių nors ir kas mėnesį būti.

Šiandien kol galvą išsiploviau jau ant stalo tulpės atsirado, visoms trims mergaitėms ax.gif ir dukros visada po gėlytę gauna.
O kolegos, nuo ryto pyragu su arbata, kava pavaišino, po tulpytę įteikė, vienas vaikinukas gitara pagrojo ir padainavo, trumpą romantišką filmuką parodė ir...namo visas išleido biggrin.gif

Aplėkiau parduotuves, MB piniginės ieškojau- radau ko norėjau, taigi supakuota paslėpta ax.gif

Šuo matyt jaučia koks lauke ora, trypčioja, kalbina eiti pasivaikščioti, reikės ilgiau pabūti, nors vištų nėra galės išsilakstyti toliau nuo namų paėjus.

Barric, žieminiai svogūniukai kaip jau mergaitės rašė kelmais dalinasi, svogūniuko nepasodinsi (o gal galima g.gif ) anksti išdygsta, daugiamečiai, plonyčiai tokie, man jie labai skanūs, o paprastų laiškų tai nelabai mėgstu. Reikės paieškoti turguj gal gausiu.

Sandr_e nu va dar gudresnė būsiu. Ačiū.
Donatuke
SU KOVO 8 -AJA , MIELOSIOS !!! user posted image
Niurzga
Ale Donatuke, kad išgražėjusi bigsmile.gif

Brukne pamiršau paklausti kaip dabar pirštukas atrodo? Beje dėl dabartinės jo išvaizdos nepergyvenk labai išsiims siūlai, iššviesės randai visai kitaip atrodys mirksiukas.gif
beje turėjau bjaurų randą ir labai skeptiškai žiūrėjau į tepaliukus randams, ale Contractubex thumbup.gif nulygino iškilusį randą. Čia ne reklama, čia iš patirties.
barric
jo contratubex geras yra (as kadangi visa randuota, tai zinau tuos dalykus)o dar geresnis uz ji yra Dermatix, tiesa kainele jo 150 Lt:)

O man tai kovo 8-toji grazi svente, visai man ner jokiu asociaciju su komunistiniais rezimais, tai Moters diena, ir labai grazu, kad vyrai lisna proga mus pasveikint turi:) as tai nelaukiu geliu, nes MB tai toks na ne romantikas.. smile.gif) negaunu as beveik niekad is jo tu geliu, bet pasveikint tai pasveikina:) dazniausiai tai pinigu duoda, kad nusipirkciau ko noriu smile.gif

a, tai ka su tai svoguniukais tada daryt? nu nusipirksiu pardei kilograma, ir ka daryt su jais? biggrin.gif
Sandr_e
Na ka gi imetu aš savo pasvylusius blynus blush2.gif ir visai nesodybietiškus, sorry of topic,nu tiek to geriau jau kritika nei jokios biggrin.gif
vaikai šitą padėjo daryt tai sūnus veš močiutei ax.gif
user posted image

nu ir dar vienas, su neišėjusiom snieguolėm blush2.gif
user posted image
Niurzga
Barric iš svogūniukų galvas svogūnų auginti reik mirksiukas.gif

sandr_e wub.gif užpavydėjau (baltai) gabumų ir kantrybės.

Taigi žiedukus ir lapelius snieguolių tik stačiau susmaigstyti tereikia ir bus dygtančios iš po sniego.
Sandr_e
tai kad jos be kotelių(nulūžo man jie bo kad išgaut žalią spalvą į žalsvą cukrinę masę įminkiau kokoso drožlių, oj oj tada kaip buvo sunku su ja dirbt, vis lūžinėjo doh.gif daugiau taip nebedarysiu, geriau juoda balta puošt kol neturiu dažų), ir kadangi nebeturėjau grietinėlės, tai tik taip susismaigstė kitaip jau nebesilaikė vietom biggrin.gif reikia smaigstyt į šviežiai dengtą tortą o aš kai susmaigsčiau į vakar puoštą, tai ta grietinėlė sustingusi jau beveik buvo o naujos jau nebeplakiau patingėjau blush2.gif
barric
Niurzga, o tai kaip jas auginti? dezutese kazkokiose? zemeje? o po to dideles sukaisiot i darza? neisivaizduoju to proceso smile.gif niekad neauginau svogunu
IngridaB
Dainų dainelė
Kas turite kantrybės,daunų dainelė ,kurioje mažoji dalyvavo,dainavo paskutinės,manoji viduryje su rožinėmis pėdkelnėmis. blush2.gif
Barric sodini per Stanislovą svogūniukus ir lauki. g.gif
Sandr_e
Barric sodink tiesiai į daržą su visom daržovėm pavasarį mirksiukas.gif
cicuta
[quote=barric,2010 03 08, 17:12]
Niurzga, o tai kaip jas auginti? dezutese kazkokiose? zemeje? o po to dideles sukaisiot i darza? neisivaizduoju to proceso smile.gif niekad neauginau svogunu
*

[/quote
Labas smile.gif
Nusiperki parduoruvėj svogūniukų (yra prekybos centruose tokie mažiukai svogūnėliai)ir gegužės pradžioj sodini į daržą. Padarai mažytį griovelį ir susmaigstai kas pusė sprindžio,užkapstai mirksiukas.gif

Sandre_e
Labai gražus tortas, o man gražu ir "miegančio" snieguolės rolleyes.gif
barric
alvijaxx, merginos, aciukas:) tai elementoriskai kaip ir tulpes tie svogunai auga:)

tai va, nieko nelaukiau, o pasirodo MB atsauke is komandiruotes del kazkokiu ten priezasciu ir grizo su puokste, tvarkingai smile.gif tai nustebau labai thumbup.gif
MF2HD
IngridaB ziurejau vakar dainu dainele ir taip smalsu buvo, kuri tavoji mergaite

barric svoguniukus per stanislova kisi tiesiai i dirva panashiai kas sprindzhiuka, bet jau ash tai taip darau.
Niurzga
Barric Nu va ir atsakė, tik taip giliai kaip tulpių nekišk mirksiukas.gif paviršiuje tik šiek tik žemėm užberk. biggrin.gif sodinti galima po balandžio 27 d. berods, bet pernai jau sudygusius nusipirkau 70 ct kilogramas buvo tai ir sukišau žemėn balandžio viduryje, o gražūs užaugo, o sveiki dar dabar savus valgom.
Ai gi dar vieną kartą nuravėti reikia, ir dar kai paauga galima apkaupti, ir dar svogūnų laiškų nuo jų galima skinti, tik visų neišskinam paliekam gal pusę.
Trakst
barric prajuokinai su tais svoguniukas. lotuliukas.gif Galvoju ka tu cia tokio mandro nusipirkai, o cia gi cibuliu paprastu. Mane mama vis gasdina, kad per anksti as juos sodinu ( balandzio vidury- pabaigoj) priklausomai nuo oro. Atseit i zieduolius iseis, kai anksti. Mano vis geri buna. Tik tu ju, kaip tulpiu nesodink. Daug sekiau reikia. Kad uodegyte net matytusi, tik ikisi kiek lemda i puria zeme.

Sandr_e
puikus torciukai. thumbup.gif
Vilmora
QUOTE(Žmona @ 2010 03 08, 12:36)
tai taip....čia kaip valentinkė vieniems šventė kitiems ne...mums šventė..taip ir šita diena..šioj dienoj gaut gėlių neesam pačios sau šeimininkės tai dar priklauso ir nuo B požiūrio, MB kažkaip  schmoll.gif  tai aš seniai jau su tuo susitaikius (nor ir nuo jaunumės kažkaip nieks nesveikino...) ir kaip gi aš galėčiau švest kai nieks su manim nešvenčia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Sveikinu visas su mūsų diena 4u.gif gerai čia parašyta: gali švęsti ar nešvęsti, bet kai tavęs nieks nesveikina, tai skaitos kaip ir nešventi g.gif

QUOTE(Niurzga @ 2010 03 08, 16:12)
Ale Donatuke, kad išgražėjusi  bigsmile.gif

Brukne pamiršau paklausti kaip dabar pirštukas atrodo? Beje dėl dabartinės jo išvaizdos nepergyvenk labai išsiims siūlai, iššviesės randai visai kitaip atrodys  mirksiukas.gif
beje turėjau bjaurų randą ir labai skeptiškai žiūrėjau į tepaliukus randams, ale Contractubex  thumbup.gif  nulygino iškilusį randą. Čia ne reklama, čia iš patirties.
*

Pirštas iš tiesų atsistatys, turėjau visiškai sumaitotą kojos pirštą, kai perišinėdavo atrodė visai mėsgalys, o užgijo ir nieko nesimato, po nagu tik mažytis randelis belikęs .Man toks vaizdas, kad jis ataugo, na kaip driežui uodega, nes tikrai neblogai nurėžtas buvo blush2.gif
trr
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 08, 17:18)
Dainų dainelė
Kas turite kantrybės,daunų dainelė ,kurioje mažoji dalyvavo,dainavo paskutinės,manoji viduryje su rožinėmis pėdkelnėmis. blush2.gif

*

a čia ta kur labai simpatiška, liūdnų romantiškų akių? bigsmile.gif biggrin.gif šaunuolė (nors nežinau kuris balsas) thumbup.gif. ir daina nebanali. o kaip ji pati, patenkinta visu renginiu?
Brukne86
QUOTE(Žmona @ 2010 03 08, 10:51)
Tai čia Jūsų kaip ir kita proga beveik  biggrin.gif graži proga  wub.gif  wub.gif
*

Ahaaaaa ax.gif
Papildyta:
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 08, 11:10)
[
Brukne86
tu labai siltas ir mielas zmogeliukas ir man labai negera, kad tau skauda. Net nezinau, kaip paguost. Gal tik, kad tai laikina. Gaila, kad nesusitikom, juk buvai visai arti. Butu buve tikrai smagu susimatyt.
O as irgi laukiu geliu. Man visos dienos tinkamos jas gauti.  smile.gif
*

Ačiū, Trakst, bet pavasario susitikime tikrai susimatysim, kaip sako vienas gerbiamas klebonas, nors šikna žemę rėšiu, bet būsiu bigsmile.gif
Gladijus
Na štai... saviškę jau pasveikinau. Dabar galima ir sodybietes pasveikinti su Švente... smile.gif Kas švenčia, tebūnie su moteriška švente, o kas nešvenčia - tegul būna ŠIAIP smile.gif Svarbu juk ne pavadinimas. Svarbu, kad ši diena būtų saulėta ne tik už lango, bet ir šią pus sienų... !!! 4u.gif
IngridaB
QUOTE(trr @ 2010 03 08, 17:51)
a čia ta kur labai simpatiška, liūdnų romantiškų akių?  bigsmile.gif  biggrin.gif  šaunuolė (nors nežinau kuris balsas)  thumbup.gif. ir daina nebanali.  o kaip ji pati, patenkinta visu renginiu?
*

Turbū tų romantiškų akių. ax.gif blush2.gif Patenkina?Kažkaip jau įparasta jau trečia dainų dainelė.Manau jau paskutinė?Po metų gimnazijon išeis turbūt? g.gif Aš tik džiaugiuosi,kad vaikai įpranta prie auditorijos,ne taip kaip aš pasimetu,jei kur nors reikia kalbėti,visur tampu bordo. blush2.gif
Brukne86
QUOTE(Žmona @ 2010 03 08, 11:36)
tai taip....čia kaip valentinkė vieniems šventė kitiems ne...mums šventė..taip ir šita diena..šioj dienoj gaut gėlių neesam pačios sau šeimininkės tai dar priklauso ir nuo B požiūrio, MB kažkaip  schmoll.gif  tai aš seniai jau su tuo susitaikius (nor ir nuo jaunumės kažkaip nieks nesveikino...) ir kaip gi aš galėčiau švest kai nieks su manim nešvenčia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Aha, tikrai, kai kuriems vyrams atrodo, kad tik tų gėlių be reikalo nepadovanoti blink.gif O va mano krikšto tėvas (kur serga ta baisia liga) šįryt MB paprašė nuvežt jį į ligoninę (dar vienas chemoterapijos seansas laukia), bet atvažiuodamas turėjo tulpių nupirkt - tiesiog privalėjo savo žmonai įteikti, ir man perdavė, ir visą glėbį vežė seselėms, daktarėms - jis toks, seno kirpimo, tiesiog visada sveikina, visas smile.gif
trr
gladijau, ačiū biggrin.gif
o aš vis prisimenu gatvėse su tulpėm rankose svyruojančius dėdes - škias, gėlytę tai padovanosiu, bet ta proga dar ir išgersiu. biggrin.gif lotuliukas.gif
bet aišku malonu kai pasveikina, o kur jau ten kvietkas moterą sunervins.. rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 08, 18:14)
Turbū tų romantiškų akių. ax.gif  blush2.gif Patenkina?Kažkaip jau įparasta jau trečia dainų dainelė.Manau jau paskutinė?Po metų gimnazijon išeis turbūt? g.gif Aš tik džiaugiuosi,kad vaikai įpranta prie auditorijos,ne taip kaip aš pasimetu,jei kur nors reikia kalbėti,visur tampu bordo. blush2.gif
*

joo, prie auditorijos tai sveika pratintis, ypač scenos žmogui. drinks_cheers.gif
Brukne86
QUOTE(Niurzga @ 2010 03 08, 15:12)
Brukne pamiršau paklausti kaip dabar pirštukas atrodo? Beje dėl dabartinės jo išvaizdos nepergyvenk labai išsiims siūlai, iššviesės randai visai kitaip atrodys  mirksiukas.gif
beje turėjau bjaurų randą ir labai skeptiškai žiūrėjau į tepaliukus randams, ale Contractubex  thumbup.gif  nulygino iškilusį randą. Čia ne reklama, čia iš patirties.
*

schmoll.gif negražiai schmoll.gif Žodis išvaizda dar labai čia netinka, o dar ir supūliavo....Kai pakrapštė šašus, tai net balta akyse pasidarė wacko.gif Trečiadienį planuoja siūlus traukt, nors rekomenduota tik po dviejų savaičių - gal taip geriau bus, gi plastikos chirurgas, grožiu rūpinasi, gal žino, ką daro? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandr_e @ 2010 03 08, 15:40)
Na ka gi imetu aš savo pasvylusius blynus blush2.gif i
user posted image

nu ir dar vienas, su neišėjusiom snieguolėm blush2.gif
user posted image
*

Ar kuri nors čia matot ką nors prisvilusio?????? lotuliukas.gif Man tai atrodo tikri šedevrai thumbup.gif

IngridaB, aš irgi Dainų dainelę žiūrėjau ir bandžiau spėliot, kuri galėtų būti tavo wub.gif
Žmona
Aš cibulius pačius pirmus beveik lauke sodinu ... pirmiausiai visų sėklų kiek pemenu smile.gif

Trakšt..kažka praleidau apie prazidentės linkėjimus mastau.gif... blush2.gif ale tavo tapkes kur imetei p[askutines 3 kaip profo tikrų tikriausio good.gif

Sandre ruper torčiukai atrodo labai kruopščiai ir gan profiškai padaryti smile.gif

Gladijau ačiū už sveikinimus tikrai taip Vilmora.švenčiam tada kai sveikina lotuliukas.gif jei nesveikina anokia čia šventė biggrin.gif

Brukne gal nori mano piršto vaizdų doh.gif Tikiuosi taviškis bus gražesnis linkiu to, aš mėnesi vaikščiojau gipsuota...paskui dar bintuota kažkiekžodžiu malonumas manekas...

Ingrida verysad.gif negaliu pažėt neveža šitas senukas kompas...bet džiaugiuosi už tave juk smagu kai vaikai kažka padaro daugiau nei kiti..kažkaip vakar tenisą žiūrėjau su B ir kai lietuviai laimėjo galvoju kokia palaimą jaučia jų tėvai...kaip jie jais didžiuojasi...labai džiaugiausi už jų tėvus..labiau nei už tuoj jaunus vaikinus smile.gif
Brukne86
QUOTE(barric @ 2010 03 08, 16:35)
alvijaxx, merginos, aciukas:) tai elementoriskai kaip ir tulpes tie svogunai auga:)

tai va, nieko nelaukiau, o pasirodo MB atsauke is komandiruotes del kazkokiu ten priezasciu ir grizo su puokste, tvarkingai smile.gif tai nustebau labai  thumbup.gif
*

Va, Barric, kaip gerai, kad paklausei, dabar ir aš žinosiu drinks_cheers.gif tik patikslinkit, kada tos Stanislovinės?

Smagu..... kad nustebai mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Gladijus @ 2010 03 08, 17:11)
Na štai... saviškę jau pasveikinau. Dabar galima ir sodybietes pasveikinti su Švente... smile.gif Kas švenčia, tebūnie su moteriška švente, o kas nešvenčia - tegul būna ŠIAIP smile.gif Svarbu juk ne pavadinimas. Svarbu, kad ši diena būtų saulėta ne tik už lango, bet ir šią pus sienų... !!!  4u.gif
*

wub.gif wub.gif Ačiū wub.gif ax.gif ax.gif

Trakst
Nu kagi ir as gavau savo roze. ax.gif Iskepiau pyraga su varske ir trintom zemuogem ir isverciau dar siltuteli ....... ant zemes blink.gif Ot nezgrabna. Net nesupratau, kaip man cia taip gavosi.... blush2.gif

Brukne86 ajajai gi negerai, kad supuliavo. unsure.gif
Cia visos pasakoja istorijas apie pirstus, tai ir as papasakosiu kaip galima trumpiau. Cia ne apie mano, o apie B pirsta bus. Viskas nutiko pries kokiu 15 metu. Sventem naujus metus, nu ir bekapodamas malkas, jis biski pasitrumpino pirsta. Visai nedaug.... tik galiuka. Bet kraujo daugybe... saltis -30, metu mums kam 20, o kam ir maziau. Suradom ta pirsto galiuka nuvaziavom i ligonine. Mus pasitiko girtas, zagsintis chirurgas, kuriam cia nieko tokio pasirode. Ta pirsto galiuka liepe ismest, uzbintavo, net miltukais nepabarstes,nes neturejo nieko ir viskas. Vilniuj per perrisima gydytojai kol atkrapste visus bintus..... prilipusius. Nustero, kad ner viso pirsto galo su visu nagu. Ir kauliukas nukirstas. Bet kas idomiausia, kad jam tas nagas ne pilnai, bet ataugo.

IngridaB
verysad.gif mano letapedis kompas irgi neuzkrauna. verysad.gif Norejau tavo mergaite pamatyt. As 11 metu choruose pradainavau.

Žmona
jap gavau paciu tikriausiu linkejimu is prezidentes uz savo slepetes. mirksiukas.gif Aciukas uz pagyras. blush2.gif

Gladijau aciu 4u.gif Vistik vieninteli tave turim. Esi pagirtas tarp moteru. mirksiukas.gif

barric ui kaip faina. Ner jau jis pas tave toks nesupratingas, kaip sakai.
Brukne86
Nagi, turiu dar vieną klausimą, nes visos visko žinot smile.gif Baisiai prastai skrandis ir žarnynas reaguoja į antibiotikus, nei valgyti, nei gert dėl to nebenoriu, o jausmas, - lyg viskas degtų viduje lotuliukas.gif Geriu ir jogurto tabletes su tom visom bakterijom, ir aktimelą su bakterijom, bet kažkaip nepagerėja unsure.gif Gal žinot kokių stebuklingų būdų, kaip greitai šitą reikalą sutvarkyti?

Trakst, o pyrago tai gaila verysad.gif
IngridaB
QUOTE(Brukne86 @ 2010 03 08, 18:57)
Va, Barric, kaip gerai, kad paklausei, dabar ir aš žinosiu drinks_cheers.gif tik patikslinkit, kada tos Stanislovinės?

Atrodo birželio 7.Bet aš irgi visada ankščiau sodinu. g.gif
jurga11
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 08, 20:18)
Atrodo birželio 7.Bet aš irgi visada ankščiau sodinu. g.gif
*

Pasitikslinau - kalendorius sako geguzes 7 smile.gif
siaudukes
nuostabus dalykas visas pūliuojančias žaizdas šrmukšnio žievės nuovire pamirkyt.išbandyta smile.gif viena moterėlė irgi kirviu per pirštą brūkštelėjo tik chirurgai jai prisiuvo tą galiuką.buvo toks negražus šlapiuojantis ,pūliuojantis,o daktarai liepė sausai perrišinėt,be mirkymo.tai ji pati persirišinėjo ir tik kai užgijo pasakė,kad kasdien po kelias min. mirkė šermukšniuose.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.