labi visi - Gladijai, o je, tikrai nekas ten - jums gal kokio vandens dviracio reik? http://www.dockaccents.com/water_bikes.htmbet linkiu, kad viskas kuo greiciau nuslugtu ir issisprestu, kad nenukentetumet nei jus nei jusu turtas:) ir niekas nesirkit pas mane irgi dygsta kazkas - supainiojau dezutes ir neuzrasiau an ju nieko, tai kolkas nezinau kur ten kas bus:)) kai lapeliai pasirodys gal ir atskirsiu:))
Laba diena, Gladijai, o kaip su gerimu vandeniu, ar turit? Ar maisto atsargu nepritrukot? Imkit daug
Karvė Supermodelis
2010 03 22, 13:10
Labas, seniai bebuvau. Gal nepamiršot... tai va pasisodinau ant palangės petražolių, niekaip nesudygsta.ir saulėta ir šilta, o nedygsta. kažin kas joms netinka. labai noriu šviežių salotų. parduotuvinės nevilioja, kažin ar jos ant palangės užaugtų? QUOTE(Gladijus @ 2010 03 22, 08:54) Na, nėra taip ir baisu...  Kiemas vis dar sausas. Čia mūsų kelias namo ir mūsų namai  ...ir kita sodybos pusė...  nu jo, Gladijaus vaizdai įspūdingi.
Brukne86
2010 03 22, 13:12
diasaja
2010 03 22, 13:17
QUOTE(Brukne86 @ 2010 03 22, 14:12) - vandens kambary buvo iki kaklo. negaliu patikėti
Kleopatra VII sveika gyva prazuvele Petrazoles ilgai dygsta. Taip, kad nenusimink, gal sulauksi. Dar skaiciau, kad jei nori, kad greiciau sudygtu, paruozta sejai vieta reikia palaistyt verdanciu vandeniu ir tada i karsta zeme set. Atseit jos taip greiciau sudygsta. Brukne86 siaubas
diasaja
2010 03 22, 14:13
Šešupės potvynis:   O šioje vietoje mūsų pirties pakura po vandeniu:
Karvė Supermodelis
2010 03 22, 14:25
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 22, 13:25) Kleopatra VII sveika gyva prazuvele Petrazoles ilgai dygsta. Taip, kad nenusimink, gal sulauksi. Dar skaiciau, kad jei nori, kad greiciau sudygtu, paruozta sejai vieta reikia palaistyt verdanciu vandeniu ir tada i karsta zeme set. Atseit jos taip greiciau sudygsta. dabar jau nebeuzpilsiu, bet kita partija galima bus bandyti. o kas nors bandet salotas augintis ant palanges? Aš visiškas nulis daržininkystėj. ka dar ant palanges sodinat, kad galima būtų valgyt pavasarį? pomidorai, agurkai, baklazanai ir kt. nesiskaito, nes jie eis į daržą. kaip aš laukiu tikrojo pavasario. vaikai šiandien pamatė saulę pro langą pradėjo rėkti, kad atėjo pagaliau pavasaris, jau ir žmonių su megztukais matė. tai vyresnioji pradėjo fantazuoti, kaip ji eis be striukės jau
Vilmora
2010 03 22, 14:28
QUOTE(Brukne86 @ 2010 03 22, 14:12) Su pavasariu  bet kad taip greitai apsemtų  o čia juos taip pirmą kartą apsemia, juk turbūt prie Neries gyvena? Mes irgi saugiai, ant kalno QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 22, 14:25) Kleopatra VII sveika gyva prazuvele Petrazoles ilgai dygsta. Taip, kad nenusimink, gal sulauksi. Dar skaiciau, kad jei nori, kad greiciau sudygtu, paruozta sejai vieta reikia palaistyt verdanciu vandeniu ir tada i karsta zeme set. Atseit jos taip greiciau sudygsta. Brukne86 siaubas  Man petruškos pernai taip ir nesudygo, o čia tiesiai į dirvą sėjant patarimas ar galima taip ir ant palangės daiginant Pasėjau ką tik gėlytes į dėžutes nuo kiaušinių, tai mastau: jas uždengus reik laikyti šiltai ,retkarčiais pravėdinant, ar padėt ant saulės atviras tas dėžutes  anksčiau daiginau tik šiltnamį kai kuriuos augalus, šiemet noriu pamėgint daugiau ką užsiauginti.
diasaja
2010 03 22, 14:34
pavasariniai žiedeliai:
IngridaB
2010 03 22, 14:36
Aš petražoles sėju tiesiai į daržą,nelieka vietos namie. Vilmora,man nepasiteisino tos dėžutės nuo kiaušinių,daugiau viską sėjų į plastmasines visokias dėžutes,bet ne į dėklus.Popieriniuose dėkluose iš viso niekas nedygo,arba sudžiūvo žemė arba dėklai nuo vandens sukiužo.Dar dar tie plastmasiniai. Bandžiau laistyti pomidorus tokiu marmalu.Dabar bijau,kad tik neatsirastų musyčių.  Mane tikrai išmes su visu daržu iš namų.Sako labai gerai uogienė,ar kokia gaiva surugūsi,dar įdėti mielių ir parauginti,tada laistyti pomidorus.Čia pagal Kurdiumovo teoriją.Gerai,kad nieko nėra namie,aš vis taikau,kai vina eksperimentuoti. Mano petunijos kažko labai mažos.O jei aš jas paliečiau vos vos silpnomis trąšomis petunijoms?Nenusipirkau jokio aktyvatoriaus.Nu šiemet eksperimentuoju.Fuksijas numarinau su paukščiu mėšlu,bet už tai pelargonijoms -patiko.
diasaja
2010 03 22, 14:47
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 22, 15:36) Mano petunijos kažko labai mažos.O jei aš jas paliečiau vos vos silpnomis trąšomis petunijoms? Būna trąšos specialiai daigams
Brukne86
2010 03 22, 14:53
[quote=siaudukes,2010 03 19, 19:16] negrauš,tikrai[/quote] Tikrai...negraužė [quote=trakstbrakst,2010 03 19, 23:26] As tai kadangi gandru nelabai megstu, tai geriau istolo i tuos gandrus paziuret. [/quote]  K ai pernai pamatėm iš lizdo išmestą gandriuką, tikrai geriau į juos iš tolo pažiūrėti. O pasidžiaugiam, kai į kiemą ateina varlių pagaudyt...
[quote=Sandr_e,2010 03 20, 08:23] Plato junkis butinai, kaip ir mergaitės sako svajonės tikrai pildosi jei tik labai jų norėsi kaži ar jau pargryžę varnėnai /quote] A ha, pasakok, kokios sodybos norėtum
Grįžo grįžo - ir jau į inkilus lenda, meilės trieles suokia - grožis akims ir malonumas širdžiai [quote=Žmona,2010 03 20, 09:13] mane tai kamuoja nosis svarbiausia nei slogos nieko..ale uzgulta, galva skauda-spaudzia, neuzuodziu ..sinusitas kazkoks..[/quote] Oje, ir man tokia bėda būna - sinusitas sinusitas Šįkart neblogai man prasivalė, nes gėriau visokius -myrtolius, ilgo atpalaidavimo tab., purškiau visokius jūros vandenius, pirty kvėpavau eukaliptą, tai tikiuosi, bus geriau. Va, Barric idėja su boržomiu man labai patiko [quote=Žmona,2010 03 20, 09:22] Ai tiesa jaučiuosi skolinga šeimai , visą savaitę jokio pyragėlio nieko kaip išėjo taip parėjo :[/quote] Jeeetus, šaunuolė tu [quote=trakstbrakst,2010 03 20, 09:28] Ziauriai nervuoja apmusije langai. [/quote]  A r tai mums į susitikimą atsivežti langų valymo priemones? [quote=mazge1979,2010 03 20, 10:27] laba diena, pas mus sniego jau visia mažai, lenda snieguolės, krokai, narcizai, tulpės, tik dumblynų nemažai. bet oras toks pavasarišaks, gražus.saulutė ir pradžiugina.[/quote] Tik dvi snieguolės iš didžiulės balos galveles iškišo Anei krokų, anei narcizų, anei kitų gėlyčių :lotuliukas: [quote=trakstbrakst,2010 03 20, 13:29] Oi Žmona nu ir turtai tavo gi [/quote] Neįkainojami [quote=zebenkstiejka,2010 03 20, 15:59] Nemokėjau išsireikšt, atrodo tas cūdas aukštapjove vadinamas[/quote] Pernai per talką draugai buvo atsivežę - baisiai jau geras daiktas genėjimui, ale brangus gi rupūžiokas [quote=relija,2010 03 20, 17:24] tai įkėliau dar visokios info iš šitos temos, kas pasirodė įdomu ir nuo šiol kviečiu visus jums įdomia tema surinkti info ir parašyti straipsniukus, kuriuos sudėsime į dienoraštį. Taip pat reikia iš senų temų deras nuorodas surinkti ir sudėti...[/quote] A čiū visur suspėjančiai Relijai :wub: [quote=diasaja,2010 03 22, 13:17] negaliu patikėti [/quote] Patikėk, draugė nedidukė, gal todėl taip baisiai skamba, bet baisu ir buvo, ji vis dar dar negali atsigauti, o namai vos prieš porą metų rekonstruoti, suremontuoti, kiemas taip gražiai buvo sutvarkytas, išpuoslėtas Bet svarbu, kad gyvi liko, tik mama neseniai po insulto , reik tikėtis, kad viskas baigsis gerai. Tik nežinia, ar tai paskutinis Neries pokštas
Vilmora
2010 03 22, 15:45
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 22, 15:36) Aš petražoles sėju tiesiai į daržą,nelieka vietos namie. Vilmora,man nepasiteisino tos dėžutės nuo kiaušinių,daugiau viską sėjų į plastmasines visokias dėžutes,bet ne į dėklus.Popieriniuose dėkluose iš viso niekas nedygo,arba sudžiūvo žemė arba dėklai nuo vandens sukiužo.Dar dar tie plastmasiniai. Bandžiau laistyti pomidorus tokiu marmalu.Dabar bijau,kad tik neatsirastų musyčių.  Mane tikrai išmes su visu daržu iš namų.Sako labai gerai uogienė,ar kokia gaiva surugūsi,dar įdėti mielių ir parauginti,tada laistyti pomidorus.Čia pagal Kurdiumovo teoriją.Gerai,kad nieko nėra namie,aš vis taikau,kai vina eksperimentuoti. Mano petunijos kažko labai mažos.O jei aš jas paliečiau vos vos silpnomis trąšomis petunijoms?Nenusipirkau jokio aktyvatoriaus.Nu šiemet eksperimentuoju.Fuksijas numarinau su paukščiu mėšlu,bet už tai pelargonijoms -patiko.  na va o aš pasinaudojau ta idėja, prikaupiau dėžių, bet gal ne dėl to nedygo daigiukus galima palaistyti augimo stimuliatoriumi, kur prie sėklų būna.
Sveiki sveiki apsemti ir atitirpę Gladijau..tavo vaizdai ne mano nervams  aš jau naktį kėliaus pžėt ar mūsų tvora negriūna (kas jau panašu į paranoja ), o jūsų vaizdai..man net šaltis nugara nukrėtė Brukniuk tai tu jau darbe  nu, bet potvynis pas kolegę  aš apie jį per Puko radiją girdėjau ryte kaip vežiau Vinculį į polikliniką..tai net pasigarsinau, negalėjau patikėt, kad ant Lietuvos ir NET ne pajūry  tokios stichiojos darosi  siaubas kažkoks belieka žmogiškai pasidžiaugti, kad mes neapsemti, žiauriai neišgasdinti ((na tik tvora vistiek mane liūdina  )..padarysiu foto suprasit apie ką aš  )) ir užjausti tuos kam nutiko netikėtų baisulių... Nusipirkau senukuos baklažanų sėklų einu pasėsiu Bufeto antrą daly pirmakar įveikiau..jau greit greit anas bus baigtas  atsibodo jis jau man
Gladijus
2010 03 22, 16:09
Na argi ne romantika turėti tokį vaizdą už miegamojo lango..  ??  Maniškė sugalvojo šltnamį šiandien laistyti, nes vanduo arti. Pasiūliau dar plaukti iki rytdienos.. Papildyta:Šiandien vyko akmens vatos gelbėjimo darbai... Sodybietės turbūt įsivaizduoja ką reiškia 70 rulonų pernešti iš vieno ūkio pastato į kitą... juk ne iš kambario į kambarį...  Dar teko hidroforą atjungti ir iš rūsio išnešti, nes vanduo jau ten teliuskuoja... net lemputes išsukiojau, kad neužrūdytų, nes vandens bus iki lubų  Su saviške išbridome pas kaimyną pasižiūrėti ar dar jo nesemia, nes pas jį auto palikau... Na, viskas tvarkoje - vanduo dar toli. Tačiau namo parbridome sunkiai - ant keliuko susigrūdo ledo lytys. Lipome per viršų..  O paskui dar parbristi puskilometrį per didelę srovę, kai vandens virš kelių, tai jau tokį sportą apturėjome...
QUOTE(Gladijus @ 2010 03 22, 16:09) .............. Su saviške išbridome pas kaimyną ............ Tačiau namo parbridome sunkiai - ant keliuko susigrūdo ledo lytys. Lipome per viršų..  O paskui dar parbristi puskilometrį per didelę srovę, kai vandens virš kelių, tai jau tokį sportą apturėjome......... va čia tai romantika  o visa kita ve  nors vienok...jei tai butu ne potvynis Gladijau tai vaizdelis per langą tikrai gana gražus
diasaja
2010 03 22, 17:15
QUOTE(Gladijus @ 2010 03 22, 17:09) Na argi ne romantika turėti tokį vaizdą už miegamojo lango..  ?? Smagu, kad žmonės tokiose situacijose gali ir pajuokauti
gladijai, laikom kumščius už jumi reiks žinias žiūrėti, jaučiu bus vaizdų  vakar pasirodo tokį ledonešį nery pražiopsojom, gi netoli upės gyvenam, o nematėm  na o sodyba tai ant kalno, potvynis jai negresia. va ir kūdra apačioj ežeru pasidarytu, jei viskas pas kaimynus neišbėgtų.. tik saulutė išlenda iškart taip į kaimuką norisi..  taip norisi kažka jau pradėti lauke krapštytis. mūsų ąžuoliukas vakar vėl buvo pervažiuotas, draugai nepastebėjo  reikia jį persodint vos atšilus, bo jam ten galas bus, tokioj nedėkingoj vietoj augant.
Gladijus
2010 03 22, 17:49
Vandens geriamo turime (ir ne geriamo  ) Vandens dviračiai nepadėtų (kaip ir valtys), nes srovė labai didelė... Prieš daug metų buvo atvažiavę gaisrininkai mūsų gelbėti, tai kai pradėjo srovė juos nešti... Gerai, kad mūsų valtis buvo didesnė (na, ir aš dar jaunesnis buvau  ), teko juos pačius gelbėti... Mokiniai nuo vakar pas senelius... Beje, seneliai mieste gyvena irgi prie Nevėžio (panevėžiečiai turbūt žino Upės gatvę - priešais Kalnapilį), tai irgi gatvę jau uždarė... Liepiau sūnui auto išvaryti prie buto (gerai, kad neišnomuotas - bus kur ir jiems evakuotis  ) Šiandien jau dalino kažkokius lapus dėl evakuacijos... O čia, kad lengviau įsivaizduoti koks gylis... Giliau negalėjau įlipti, nes batai "tik" iki pažastų...   Dėkui bendramintėms..!!! Laikykite laikykite kaumščius...
Niurzga
2010 03 22, 18:13
Gladijau, kad tie kumščiai padėtų tai irkumščius galiu laikyti ir špygas, ale vanduo nuo ryto iki 17 val. dar pakilo Tai ką jau ten mūsų guminukė - pagalba nevykusi būtu, apie srovę juk nepagalvojau. Žmonos įkeltoje nuorodoje matosi namas Panevėžyje tai pro jį važiavau ryte į darbą, grįžtant vaizdas buvo beveik normos lygyje, o kitoje aukštesnėje vietoje darbavosi ugniagesiai, vandenį iš rūsio pumpavo. na tokių vaizdų iki šiol Panevėžyje regėti neteko Žiūrėjom nuotraukas su vaizdais Kaune, siaubas kažkoks. Žmonių gaila, Įdomu kaip sodyba laikosi, o tvenkiniuose irgi taip baisiai vanduo kyla ar čia tik upėse  o tai jei kyla neprivažiuosi iki sodybos, nebent kitu keliu. na gal iki savaitgalio kas pasikeis. Matysim.
diasaja
2010 03 22, 18:20
QUOTE(Gladijus @ 2010 03 22, 18:49) O čia, kad lengviau įsivaizduoti koks gylis... Giliau negalėjau įlipti, nes batai "tik" iki pažastų...  Venecija
Kad ir kiek čia tuos kumščius laikysim, abejoju, ar Gladijų ir visų kitų kiemuose vandens pamažės. Saulės reikia, mano galva. O gal jau ir rimtesnės pagalbos. Vistiek, jūs ten laikykitės! linkiu kuo mažesnių visiems potvynio nuostolių. Daugiau jau nebelieka čia ko bepridurt...
jurga11
2010 03 22, 19:38
QUOTE(Gladijus @ 2010 03 22, 18:49) Vandens geriamo turime (ir ne geriamo  ) O čia, kad lengviau įsivaizduoti koks gylis... Giliau negalėjau įlipti, nes batai "tik" iki pažastų...  Pagal mano kalendoriu siandien Pasauline Vandens diena
Niurzga
2010 03 22, 19:45
bangelee
2010 03 22, 20:51
Labas vakaras, su dukra šiandien netyčia pataikėm pamatyt ledonešį Ventos upėje  Na, vaizdas tikrai gražus, o žioplių  Mašinų pristatyta abiejose upės pusėse kaip per kokį piką  Vienais iš žioplių buvome ir mudvi  , su telefonu nusifotografavome, gaila, tik, kad laidų neturime, negalime perkelti į kompą... Gladijų sodybos vaizdai įspūdingi.Ir kaip tikra lietuvė pasidžiaugiau, kad tai ne mano kieme  O pas mus kaimuke nei upės, nei ežero, net kūdros nėra, taip, kad potvynis negresia
Brukne86
2010 03 22, 21:40
QUOTE(Žmona @ 2010 03 22, 15:57) Brukniuk tai tu jau darbe  namie....dar savaitei...laukiu, kol vielas ištrauks, tada jau bus galima
Niurzga
2010 03 22, 22:47
Bruknele nu pažiūrėk iš teigiamos pusės, juk vielas ištrauks, geriau bus, daugiau darbų ir namie pasidaryti galėsi O gal čia minusas, manau greit priprasčiau prie šeimynos lepinimų Taigi mirkteli akį gydytojai (ui) ir dar savaitę prasitęsi biuletenį
zebenkstiejka
2010 03 22, 22:50
QUOTE(Brukne86 @ 2010 03 22, 14:53) Pernai per talką draugai buvo atsivežę - baisiai jau geras daiktas genėjimui, ale brangus gi rupūžiokas [/color] Branguma tikrai.. neįmanoma įpirkti, juolab, kad nekiekvieną dieną mes jį naudotume. Perskambinau visokias nuomas- nu nieks nenuomoja tokio daikto, nesuprantu- tai ką- visi perkasi? Gladijai, laikykitės.. Pažiūrėjus potvynio nuotraukas, nebenuostabus man atrodo ir MB močiutės pasakojimas, kad prieš Nėries potvynį jos tėvas pirtį pririšdavo grandinėm prie medžių, kad "nenuneštų"
siaudukes
2010 03 23, 07:30
 iki trakšt du šimtai km.  o kur dar paklaidžiojimai
diasaja
2010 03 23, 07:38
Kaip Gladijai? pas mus jau rūsio nesemia
Labas rytas, Pro langa ziurint taip pradziuve atrodo. Kaip, Gladijau, pas jus syryt? Pagalvojus, kad dar ant Kursmariu kuo ramiausiai zvejai zvejoja, ledas dar storas....  Kur tie ledai ir vanduo desis Kursmarias pasieke???? kepiau keksa. Nu koks superinis gavosi  . Per viena diena beveik visa vaikai suvalge. Aciu kristalka uz receptuka. Brukne86 nu taip susivezkit visas valymo priemones pas mane. O as tik pistu rodysiu "ten pastumt, ten pavalyt, ten paplaut.... " Ot kitais metais norinciu pas save sodybiecius kviestis atsiras  As manau gal mes susitinkam ne darbam, o smagiam pasisedejimui nusiteike. Labai, labai visu laukiu. Taigi primenu - balandzio 24d.
Oi ačiū merginos, kad jūs tokios malonios  Man kažkaip nesmagu į tikrų sodybiečių būry jungtis be sodybos  Labai toks sadomazochistinis jausmas būnna beskaitant jūsų džiaugsmus  Kad ir aš taip norėėč QUOTE(barric @ 2010 03 20, 02:44) plato, tai junkis, pasakok kur ta sodyba bus, ta prasme kuriam regione planuojat:) pas mus svajones issipildo greiciau  QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 20, 07:59) plato Juk svajones pildosi. Svarbu kazko labai noreti  O musu pokalbiuose butinai dalyvauk. Pasisakyk, kokiam kraste ieskai. Gal kienonors kaimynai parduoda. O kartais gyvenime aplinkybes susidelioja, taip, kad viena diena svajone ima ir issipildo. Ko tau nuosirdziai ir linkiu. Ačiū labai Dar nieko neplanuojam konkrečiai, buvo mielas kraštas palei Šešupę, o dabar ir Panemunės kraštas prie širdies  Daugiau tai mano svajonė, nes vyras kilęs iš kaimo, visas jaunas dienas pravažinėjęs į didmiestį, tai kol kas tik man vienai sodyba tik pranašumai, o jam trūkumai, tai čia kol kas mano noras stipresnis  Bet labai labai tikiu, kad aš vistiek joje gyvensiu Ir norėčiau kad Jūsų balsas apie svajonių išsipildymą tiesiai nueitų ten kur aukščiau mūs QUOTE(IngridaB @ 2010 03 20, 07:23) Plato kaip gražiai parašei.  Junkis būryje bus linksmiau ir laukti bus lengviau. Ech ,kad gali tekti ilgai laukti, o belaukiant širdelę spaudžia, taip noris į gamtą. Papildyta:QUOTE(diasaja @ 2010 03 20, 09:00)  va mano žodžiai , aš ir tą patį kalbu visad, kad vistiek sodyboj gyvensiu, nors kai į pensiją išeisiu. Sėdėsiu sau prieangyje ant supamo krėslo, gersiu arbatą, kvėpsiu ryto gaivą, žiūrėsiu į tolumoj stūksantį mišką, o aplink kojas katinai raitysis QUOTE(Žmona @ 2010 03 20, 09:13) Plato laba laba kazkur matyta Agam , tu man ir kažkur matyta
Brukne86
2010 03 23, 10:06
Laba visoms  Kažkoks apniukęs rytas  Bet sniego jau nebematyti, bent mieste - palengvėjimas...... QUOTE(plato @ 2010 03 23, 09:24) Ech ,kad gali tekti ilgai laukti, o belaukiant širdelę spaudžia, taip noris į gamtą. Va va, turint sodybą, tas jausmas dar stipresnis  Nes dabar tik svajonė, o paskui ta svajonė tampa reali, o širdis kasdien šaukte šaukia - noriu į sodybą, nes ten ne šiukšliavežė, o varnėnai tave pažadina, nes ten žeme, o ne asfaltu kvepia, nes ten dangų ir žemę, o ne daugiaaukščius pro trobos langelį matai Gladijai, kas girdėti, gal vanduo jau slūgsta? Trakst, sugundei, kalbinsiu savo jaunuolį, kad keksą iškeptų - jis man net formą kažkada padovanojo, bet aš ją kažkaip užmečiau
Labas. Paėmiau pavartyt RASAS, Nr. 6, ogi žiūriu, kad Relijos B inkilėlis besąs.  30 puslapyje.
Brukne86
2010 03 23, 10:09
QUOTE(Niurzga @ 2010 03 22, 22:47) Bruknele nu pažiūrėk iš teigiamos pusės, juk vielas ištrauks, geriau bus, daugiau darbų ir namie pasidaryti galėsi O gal čia minusas, manau greit priprasčiau prie šeimynos lepinimų Taigi mirkteli akį gydytojai (ui) ir dar savaitę prasitęsi biuletenį  Ai, Niurzga, net mirksėti nereikia - dar priklauso tęsti, tik aš jau nebenoriu  Man veiklos, žmonių reikia - jaučiu užsisėdėjusi namuose, oi, negalėčiau namų šeimininke būti
Brukne86  KAIP GRAZIAI IR TAIKLIAI PARASEI APIE KAIMO PRIVALUMUS As irgi galvojau negalesiu namie sedet. Bet dabar laaaabai galiu. Vien tai, jog zinau, kad visa vasara kaime galesiu but viska atperka. Del finansu, taip sunkiau, bet dabar mano vyrai, taip priprato, kad as namie, kad net nezinau, kaip jie isgyventu  jei pradeciau eiti i darba. O dar as tiek veiklos prisigalvoju, kad man laiko maza.  Gailima sakyt dirbu ne 8, o visas 12 valandu ir daugiau. Irvel kai buvau prie relijos kioskelio, kaiptik "Rasos" fotkino. plato nenusimink, zmones keiciasi. Esu isitikinus, kad TB zemele pasauks. Manau, kad zmogus kaime uzauges, veliau ar anksciau ta trauka pajaucia. O, kaip TB teviske. Ten negalit vaziuot? Nori i Panemuni? Dabar? Kai potvynis?
diasaja
2010 03 23, 10:23
QUOTE(plato @ 2010 03 23, 10:24) Sėdėsiu sau prieangyje ant supamo krėslo, gersiu arbatą, kvėpsiu ryto gaivą, žiūrėsiu į tolumoj stūksantį mišką, o aplink kojas katinai raitysis aš tą turiu-tik terasą reikia pastatyti, o raitosi tik vienas katinas Rašot apie keksus. O gal keksiukų receptą skanų išbandę? Noriu su dėkliukais popieriniais kepti. vaikų gimtadieniai artėja.
jurga11
2010 03 23, 10:39
QUOTE(diasaja @ 2010 03 23, 11:23) aš tą turiu-tik terasą reikia pastatyti, o raitosi tik vienas katinas Rašot apie keksus. O gal keksiukų receptą skanų išbandę? Noriu su dėkliukais popieriniais kepti. vaikų gimtadieniai artėja. Aš šituos kepiau, tik be užtepo - nespėjau užtepti, kaip dingo http://monkey-dinner.blogspot.com/2010/02/...iukai-nr-2.htmlAišku, tai skonio reikalas, bet mano vyrams labai patiko, kepiau iš dvigubos normos, iš vienos tai neapsimoka net terliotis. Aš tik su tarka patarkavau šokolado, prieš kepant ant viršaus pabarsčiau, tai tokia užsidėjo traški plona plutelė, niam niam. Tik jei kepsit, nenustebkit - tešla labai skysta gaunasi, bet taip ir turi būti, gaunasi labai geri keksiukai, purūs ir lengvi.
diasaja
2010 03 23, 10:46
QUOTE(jurga11 @ 2010 03 23, 11:39) Aš tik su tarka patarkavau šokolado, prieš kepant ant viršaus pabarsčiau, tai tokia užsidėjo traški plona plutelė, niam niam. dėkui. Kaip supratau aptepimui naudojai tik tarkuotą šokoladą?
jurga11
2010 03 23, 10:51
QUOTE(diasaja @ 2010 03 23, 11:46) dėkui. Kaip supratau aptepimui naudojai tik tarkuotą šokoladą? Aha, pabarsčiau dar prieš kepant, labai skaniai kvepėjo kai kepė. Dar įdėsiu pasirinkimui keksiukų nuorodą - jų nesu kepus, bet man iš šito blogo viskas gaunasi labai gerai: http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/v...anguolemis.html
Brukne86
2010 03 23, 11:11
Gladijus
2010 03 23, 11:14
Matau į mūsų "sunkių ligonių palatą" dar nori prisijungti naujų ligonių. Ar ne taip, plato.. ??  O pas mus naktį vanduo stovėjo vietoje, bet dabar labai sparčiai vėl pradėjo kilti.
diasaja
2010 03 23, 11:17
QUOTE(Gladijus @ 2010 03 23, 12:14) O pas mus naktį vanduo stovėjo vietoje, bet dabar labai sparčiai vėl pradėjo kilti. Nu siaubas  O Šešupėje tai koks metras jau nukritę.
Brukne86
2010 03 23, 11:21
QUOTE(Gladijus @ 2010 03 23, 11:14) Matau į mūsų "sunkių ligonių palatą" dar nori prisijungti naujų ligonių. Ar ne taip, plato.. ??  O pas mus naktį vanduo stovėjo vietoje, bet dabar labai sparčiai vėl pradėjo kilti. Siaubas  Laikykitės.....kad nenuneštų
mazge1979
2010 03 23, 11:43
QUOTE(Gladijus @ 2010 03 23, 12:14) O pas mus naktį vanduo stovėjo vietoje, bet dabar labai sparčiai vėl pradėjo kilti.
Sandr_e
2010 03 23, 12:44
diasaja taigi maži keksiukai toks pats receptas kaip ir dedlio kekso tik maži dedami i mažas formeles su šaukštu į vidu idaras bet koks uogienė, sokolasdas, kremas, tik kepimo laikas daug trumpesnis(kada iškepes galima sužinot smeigtuka ismeigus)eksperimentuok tikrai gausis
IngridaB
2010 03 23, 12:46
Laba diena. Nu kaip gailiuosi,kad vakar nevažiavau sodybon.  Toks geras oras buvo.Dabar jaučiu tik ketvirtadienį pajudėsiu,nes rytoj lietų praneša. Gladijau,mes nors mintimis su jūmis.O kaip mieste Upės gatvė?Šiandien buvau Smėlynės gatvėje Snoro banke,užlietas nabagiukas,gaisrinių pilna,signalizacija kaukia.Moterys su papkėmis pernešinėja iš banko kitur,nu gi tikra stichija...Nevėžis net kunkuliuoja nuo srovės. Jurga ačiū už receptus,iš bandysiu su juodu šokoladu,nes turiu visus produktus.Eisiu mamos gimtadieniui tuo labaiu kepti medaus papločius,kad paskui būčiau laisvesnė.  Dar kirba išbandyti kokosinių saldainių,jei gausis parašysiu receptą.
admin*1
2010 03 23, 12:46
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|