Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sodyba
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
barric
labi visi - Gladijai, o je, tikrai nekas ten - jums gal kokio vandens dviracio reik?smile.gif http://www.dockaccents.com/water_bikes.htm

bet linkiu, kad viskas kuo greiciau nuslugtu ir issisprestu, kad nenukentetumet nei jus nei jusu turtas:) 4u.gif

ir niekas nesirkit 4u.gif

pas mane irgi dygsta kazkas - supainiojau dezutes ir neuzrasiau an ju nieko, tai kolkas nezinau kur ten kas bus:)) kai lapeliai pasirodys gal ir atskirsiu:))
MF2HD
Laba diena,

Gladijai, o kaip su gerimu vandeniu, ar turit? Ar maisto atsargu nepritrukot?

Imkit daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Karvė Supermodelis
Labas,

seniai bebuvau. Gal nepamiršot... ax.gif

tai va pasisodinau ant palangės petražolių, niekaip nesudygsta.ir saulėta ir šilta, o nedygsta. kažin kas joms netinka.
labai noriu šviežių salotų. parduotuvinės nevilioja, kažin ar jos ant palangės užaugtų?
QUOTE(Gladijus @ 2010 03 22, 08:54)
Na, nėra taip ir baisu... smile.gif Kiemas vis dar sausas.

Čia mūsų kelias namo ir mūsų namai smile.gif

...ir kita sodybos pusė... smile.gif

*

nu jo, Gladijaus vaizdai įspūdingi.
Brukne86
Gladijams stiprybės - valtį visgi netoli turėkit, o ir dokumentus į neperšlampamą maišelį susidėkit smile.gif 4u.gif 4u.gif

Ką tik sužinojau, kad bendradarbės namus palei Kauną apsėmė - vakar apie 11 val. vakaro, per 5 minutes - vandens kambary buvo iki kaklo. Mašinos, namai viskas patvino, mamą iškart į ligininę išvežė, bendradarbei - šokas verysad.gif verysad.gif Vž, palei Kauną - ekstremali padėtis, o ir mieste jau semia vietomis lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mes ant kalno, šeštame aukšte - pavojus negresia blink.gif bigsmile.gif
diasaja
QUOTE(Brukne86 @ 2010 03 22, 14:12)
- vandens kambary buvo iki kaklo.
*

negaliu patikėti blink.gif
Trakst
Kleopatra VII sveika gyva prazuvele 4u.gif

Petrazoles ilgai dygsta. Taip, kad nenusimink, gal sulauksi. Dar skaiciau, kad jei nori, kad greiciau sudygtu, paruozta sejai vieta reikia palaistyt verdanciu vandeniu ir tada i karsta zeme set. Atseit jos taip greiciau sudygsta.

Brukne86 siaubas blink.gif
diasaja
Šešupės potvynis:

user posted image

user posted image

O šioje vietoje mūsų pirties pakura po vandeniu:

user posted image
Karvė Supermodelis
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 22, 13:25)
Kleopatra VII sveika gyva prazuvele  4u.gif

Petrazoles ilgai dygsta. Taip, kad nenusimink, gal sulauksi. Dar skaiciau, kad jei nori, kad greiciau sudygtu, paruozta sejai vieta reikia palaistyt verdanciu vandeniu ir tada i karsta zeme set. Atseit jos taip greiciau sudygsta.

*

dabar jau nebeuzpilsiu, bet kita partija galima bus bandyti. o kas nors bandet salotas augintis ant palanges? Aš visiškas nulis daržininkystėj.
ka dar ant palanges sodinat, kad galima būtų valgyt pavasarį? pomidorai, agurkai, baklazanai ir kt. nesiskaito, nes jie eis į daržą.

kaip aš laukiu tikrojo pavasario. vaikai šiandien pamatė saulę pro langą pradėjo rėkti, kad atėjo pagaliau pavasaris, jau ir žmonių su megztukais matė. tai vyresnioji pradėjo fantazuoti, kaip ji eis be striukės jau smile.gif
Vilmora
QUOTE(Brukne86 @ 2010 03 22, 14:12)
Gladijams stiprybės - valtį visgi netoli turėkit, o ir dokumentus į neperšlampamą maišelį susidėkit smile.gif  4u.gif  4u.gif

Ką tik sužinojau, kad bendradarbės namus palei Kauną apsėmė - vakar apie 11 val. vakaro, per 5 minutes - vandens kambary buvo iki kaklo. Mašinos, namai viskas patvino, mamą iškart į ligininę išvežė, bendradarbei - šokas verysad.gif  verysad.gif Vž, palei Kauną - ekstremali padėtis, o ir mieste jau semia vietomis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Mes ant kalno, šeštame aukšte  - pavojus negresia blink.gif  bigsmile.gif
*

Su pavasariu 4u.gif bet kad taip greitai apsemtų g.gif o čia juos taip pirmą kartą apsemia, juk turbūt prie Neries gyvena? Mes irgi saugiai, ant kalno ax.gif

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 22, 14:25)
Kleopatra VII sveika gyva prazuvele  4u.gif

Brukne86 siaubas  blink.gif
*

Man petruškos pernai taip ir nesudygo, o čia tiesiai į dirvą sėjant patarimas ar galima taip ir ant palangės daiginant g.gif

Pasėjau ką tik gėlytes į dėžutes nuo kiaušinių, tai mastau: jas uždengus reik laikyti šiltai ,retkarčiais pravėdinant, ar padėt ant saulės atviras tas dėžutes g.gif anksčiau daiginau tik šiltnamį kai kuriuos augalus, šiemet noriu pamėgint daugiau ką užsiauginti.
diasaja
pavasariniai žiedeliai:

user posted image

IngridaB
Aš petražoles sėju tiesiai į daržą,nelieka vietos namie.
Vilmora,man nepasiteisino tos dėžutės nuo kiaušinių,daugiau viską sėjų į plastmasines visokias dėžutes,bet ne į dėklus.Popieriniuose dėkluose iš viso niekas nedygo,arba sudžiūvo žemė arba dėklai nuo vandens sukiužo.Dar dar tie plastmasiniai. g.gif
Bandžiau laistyti pomidorus tokiu marmalu.Dabar bijau,kad tik neatsirastų musyčių. ax.gif Mane tikrai išmes su visu daržu iš namų.Sako labai gerai uogienė,ar kokia gaiva surugūsi,dar įdėti mielių ir parauginti,tada laistyti pomidorus.Čia pagal Kurdiumovo teoriją.Gerai,kad nieko nėra namie,aš vis taikau,kai vina eksperimentuoti. g.gif
Mano petunijos kažko labai mažos.O jei aš jas paliečiau vos vos silpnomis trąšomis petunijoms?Nenusipirkau jokio aktyvatoriaus.Nu šiemet eksperimentuoju.Fuksijas numarinau su paukščiu mėšlu,bet už tai pelargonijoms -patiko. g.gif
diasaja
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 22, 15:36)

Mano petunijos kažko labai mažos.O  jei aš jas paliečiau vos vos silpnomis trąšomis petunijoms?
*

Būna trąšos specialiai daigams smile.gif
Brukne86
[quote=siaudukes,2010 03 19, 19:16]
negrauš,tikrai[/quote]

Tikrai...negraužė thumbup.gif

[quote=trakstbrakst,2010 03 19, 23:26]
As tai kadangi gandru nelabai megstu, tai geriau istolo i tuos gandrus paziuret. [/quote]

drinks_cheers.gif Kai pernai pamatėm iš lizdo išmestą gandriuką, tikrai geriau į juos iš tolo pažiūrėti. O pasidžiaugiam, kai į kiemą ateina varlių pagaudyt...

[quote=Sandr_e,2010 03 20, 08:23]
Plato junkis butinai, kaip ir mergaitės sako svajonės tikrai pildosi jei tik labai jų norėsi

kaži ar jau pargryžę varnėnai /quote]

Aha, pasakok, kokios sodybos norėtum mirksiukas.gif

Grįžo grįžo - ir jau į inkilus lenda, meilės trieles suokia - grožis akims ir malonumas širdžiai thumbup.gif

[quote=Žmona,2010 03 20, 09:13]
mane tai kamuoja nosis svarbiausia nei slogos nieko..ale uzgulta, galva skauda-spaudzia, neuzuodziu ..sinusitas kazkoks..[/quote]

Oje, ir man tokia bėda būna - sinusitas sinusitas doh.gif Šįkart neblogai man prasivalė, nes gėriau visokius -myrtolius, ilgo atpalaidavimo tab., purškiau visokius jūros vandenius, pirty kvėpavau eukaliptą, tai tikiuosi, bus geriau. Va, Barric idėja su boržomiu man labai patiko thumbup.gif

[quote=Žmona,2010 03 20, 09:22]
Ai tiesa jaučiuosi skolinga šeimai , visą savaitę jokio pyragėlio nieko kaip išėjo taip parėjo :[/quote]

Jeeetus, šaunuolė tu wub.gif

[quote=trakstbrakst,2010 03 20, 09:28]
Ziauriai nervuoja apmusije langai. [/quote]

g.gif Ar tai mums į susitikimą atsivežti langų valymo priemones? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

[quote=mazge1979,2010 03 20, 10:27]
laba diena, pas mus sniego jau visia mažai, lenda snieguolės, krokai, narcizai, tulpės, tik dumblynų nemažai. bet oras toks pavasarišaks, gražus.saulutė ir pradžiugina.[/quote]

g.gif Tik dvi snieguolės iš didžiulės balos galveles iškišo verysad.gif Anei krokų, anei narcizų, anei kitų gėlyčių :l
otuliukas:

[quote=trakstbrakst,2010 03 20, 13:29]
Oi Žmona nu ir turtai tavo gi [/quote]

drinks_cheers.gif Neįkainojami wub.gif

[quote=zebenkstiejka,2010 03 20, 15:59]
Nemokėjau išsireikšt, atrodo tas cūdas aukštapjove vadinamas[/quote]

Pernai per talką draugai buvo atsivežę - baisiai jau geras daiktas genėjimui, ale brangus gi rupūžiokas doh.gif

[quote=relija,2010 03 20, 17:24]
tai įkėliau dar visokios info iš šitos temos, kas pasirodė įdomu ir nuo šiol kviečiu visus jums įdomia tema surinkti info ir parašyti straipsniukus, kuriuos sudėsime į dienoraštį.
Taip pat reikia iš senų temų deras nuorodas surinkti ir sudėti...[/quote]

Ačiū visur suspėjančiai Relijai :wub:

[quote=diasaja,2010 03 22, 13:17]
negaliu patikėti [/quote]

Patikėk, draugė nedidukė, gal todėl taip baisiai skamba, bet baisu ir buvo, ji vis dar dar negali atsigauti, o namai vos prieš porą metų rekonstruoti, suremontuoti, kiemas taip gražiai buvo sutvarkytas, išpuoslėtas verysad.gif Bet svarbu, kad gyvi liko, tik mama neseniai po insulto , reik tikėtis, kad viskas baigsis gerai. Tik nežinia, ar tai paskutinis Neries pokštas lotuliukas.gif
Vilmora
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 22, 15:36)
Aš petražoles sėju tiesiai į daržą,nelieka vietos namie.
Vilmora,man nepasiteisino tos dėžutės nuo kiaušinių,daugiau viską sėjų į plastmasines visokias dėžutes,bet ne į dėklus.Popieriniuose dėkluose iš viso niekas nedygo,arba sudžiūvo žemė arba dėklai nuo vandens sukiužo.Dar dar tie plastmasiniai. g.gif
Bandžiau laistyti pomidorus tokiu marmalu.Dabar bijau,kad tik neatsirastų musyčių. ax.gif Mane tikrai išmes su visu daržu iš namų.Sako labai gerai uogienė,ar kokia gaiva surugūsi,dar įdėti mielių ir parauginti,tada laistyti pomidorus.Čia pagal Kurdiumovo teoriją.Gerai,kad nieko nėra namie,aš vis taikau,kai vina eksperimentuoti. g.gif
Mano petunijos kažko labai mažos.O  jei aš jas paliečiau vos vos silpnomis trąšomis petunijoms?Nenusipirkau jokio aktyvatoriaus.Nu šiemet eksperimentuoju.Fuksijas numarinau su paukščiu mėšlu,bet už tai pelargonijoms -patiko. g.gif
*

na va o aš pasinaudojau ta idėja, prikaupiau dėžių, bet gal ne dėl to nedygo g.gif

daigiukus galima palaistyti augimo stimuliatoriumi, kur prie sėklų būna.
Žmona
Sveiki sveiki biggrin.gif
apsemti ir atitirpę biggrin.gif

Gladijau..tavo vaizdai ne mano nervams unsure.gif aš jau naktį kėliaus pžėt ar mūsų tvora negriūna (kas jau panašu į paranoja lotuliukas.gif ), o jūsų vaizdai..man net šaltis nugara nukrėtė blink.gif

Brukniuk tai tu jau darbe bigsmile.gif nu, bet potvynis pas kolegę blink.gif aš apie jį per Puko radiją girdėjau ryte kaip vežiau Vinculį į polikliniką..tai net pasigarsinau, negalėjau patikėt, kad ant Lietuvos ir NET ne pajūry blink.gif tokios stichiojos darosi blink.gif siaubas kažkoks

belieka žmogiškai pasidžiaugti, kad mes neapsemti, žiauriai neišgasdinti ((na tik tvora vistiek mane liūdina verysad.gif )..padarysiu foto suprasit apie ką aš verysad.gif )) ir užjausti tuos kam nutiko netikėtų baisulių... unsure.gif

Nusipirkau senukuos baklažanų sėklų einu pasėsiu smile.gif

Bufeto antrą daly pirmakar įveikiau..jau greit greit anas bus baigtas biggrin.gif atsibodo jis jau man lotuliukas.gif
Gladijus
Na argi ne romantika turėti tokį vaizdą už miegamojo lango.. smile.gif ??

user posted image

Maniškė sugalvojo šltnamį šiandien laistyti, nes vanduo arti. Pasiūliau dar plaukti iki rytdienos.. smile.gif
Papildyta:
Šiandien vyko akmens vatos gelbėjimo darbai... Sodybietės turbūt įsivaizduoja ką reiškia 70 rulonų pernešti iš vieno ūkio pastato į kitą... juk ne iš kambario į kambarį... smile.gif
Dar teko hidroforą atjungti ir iš rūsio išnešti, nes vanduo jau ten teliuskuoja... net lemputes išsukiojau, kad neužrūdytų, nes vandens bus iki lubų smile.gif
Su saviške išbridome pas kaimyną pasižiūrėti ar dar jo nesemia, nes pas jį auto palikau... Na, viskas tvarkoje - vanduo dar toli. Tačiau namo parbridome sunkiai - ant keliuko susigrūdo ledo lytys. Lipome per viršų.. smile.gif O paskui dar parbristi puskilometrį per didelę srovę, kai vandens virš kelių, tai jau tokį sportą apturėjome... smile.gif
Žmona
QUOTE(Gladijus @ 2010 03 22, 16:09)
..............
Su saviške išbridome pas kaimyną ............ Tačiau namo parbridome sunkiai - ant keliuko susigrūdo ledo lytys. Lipome per viršų.. smile.gif O paskui dar parbristi puskilometrį per didelę srovę, kai vandens virš kelių, tai jau tokį sportą apturėjome.........
*

va čia tai romantika wub.gif

o visa kita ve fear.gif fear.gif nors vienok...jei tai butu ne potvynis Gladijau tai vaizdelis per langą tikrai gana gražus lotuliukas.gif
diasaja
QUOTE(Gladijus @ 2010 03 22, 17:09)
Na argi ne romantika turėti tokį vaizdą už miegamojo lango.. smile.gif ??

*

Smagu, kad žmonės tokiose situacijose gali ir pajuokauti biggrin.gif
trr
gladijai, laikom kumščius už jumi unsure.gif
reiks žinias žiūrėti, jaučiu bus vaizdų g.gif blink.gif vakar pasirodo tokį ledonešį nery pražiopsojom, gi netoli upės gyvenam, o nematėm doh.gif na o sodyba tai ant kalno, potvynis jai negresia. va ir kūdra apačioj ežeru pasidarytu, jei viskas pas kaimynus neišbėgtų..

tik saulutė išlenda iškart taip į kaimuką norisi.. wub.gif wub.gif rolleyes.gif taip norisi kažka jau pradėti lauke krapštytis. mūsų ąžuoliukas vakar vėl buvo pervažiuotas, draugai nepastebėjo doh.gif reikia jį persodint vos atšilus, bo jam ten galas bus, tokioj nedėkingoj vietoj augant. doh.gif
Gladijus
Vandens geriamo turime (ir ne geriamo smile.gif )
Vandens dviračiai nepadėtų (kaip ir valtys), nes srovė labai didelė... Prieš daug metų buvo atvažiavę gaisrininkai mūsų gelbėti, tai kai pradėjo srovė juos nešti... Gerai, kad mūsų valtis buvo didesnė (na, ir aš dar jaunesnis buvau smile.gif ), teko juos pačius gelbėti...
Mokiniai nuo vakar pas senelius... Beje, seneliai mieste gyvena irgi prie Nevėžio (panevėžiečiai turbūt žino Upės gatvę - priešais Kalnapilį), tai irgi gatvę jau uždarė... Liepiau sūnui auto išvaryti prie buto (gerai, kad neišnomuotas - bus kur ir jiems evakuotis smile.gif ) Šiandien jau dalino kažkokius lapus dėl evakuacijos...

O čia, kad lengviau įsivaizduoti koks gylis... Giliau negalėjau įlipti, nes batai "tik" iki pažastų... smile.gif

user posted image

Dėkui bendramintėms..!!! Laikykite laikykite kaumščius... smile.gif
Niurzga
Gladijau, kad tie kumščiai padėtų tai irkumščius galiu laikyti ir špygas, ale vanduo nuo ryto iki 17 val. dar pakilo doh.gif

Tai ką jau ten mūsų guminukė - pagalba nevykusi būtu, apie srovę juk nepagalvojau.

Žmonos įkeltoje nuorodoje matosi namas Panevėžyje tai pro jį važiavau ryte į darbą, grįžtant vaizdas buvo beveik normos lygyje, o kitoje aukštesnėje vietoje darbavosi ugniagesiai, vandenį iš rūsio pumpavo. na tokių vaizdų iki šiol Panevėžyje regėti neteko blink.gif

Žiūrėjom nuotraukas su vaizdais Kaune, siaubas kažkoks. Žmonių gaila, verysad.gif

Įdomu kaip sodyba laikosi, o tvenkiniuose irgi taip baisiai vanduo kyla ar čia tik upėse g.gif o tai jei kyla neprivažiuosi iki sodybos, nebent kitu keliu. na gal iki savaitgalio kas pasikeis. Matysim.

diasaja
QUOTE(Gladijus @ 2010 03 22, 18:49)

O čia, kad lengviau įsivaizduoti koks gylis... Giliau negalėjau įlipti, nes batai "tik" iki pažastų... smile.gif

*

Venecija blink.gif
metali
Kad ir kiek čia tuos kumščius laikysim, abejoju, ar Gladijų ir visų kitų kiemuose vandens pamažės. Saulės reikia, mano galva. O gal jau ir rimtesnės pagalbos. Vistiek, jūs ten laikykitės! linkiu kuo mažesnių visiems potvynio nuostolių. Daugiau jau nebelieka čia ko bepridurt... blink.gif
jurga11
QUOTE(Gladijus @ 2010 03 22, 18:49)
Vandens geriamo turime (ir ne geriamo smile.gif )

Pagal mano kalendoriu siandien Pasauline Vandens diena bigsmile.gif
Niurzga
lotuliukas.gif
bangelee
Labas vakaras,

su dukra šiandien netyčia pataikėm pamatyt ledonešį Ventos upėje ax.gif Na, vaizdas tikrai gražus, o žioplių doh.gif Mašinų pristatyta abiejose upės pusėse kaip per kokį piką doh.gif Vienais iš žioplių buvome ir mudvi blush2.gif , su telefonu nusifotografavome, gaila, tik, kad laidų neturime, negalime perkelti į kompą...

Gladijų sodybos vaizdai įspūdingi.Ir kaip tikra lietuvė pasidžiaugiau, kad tai ne mano kieme blush2.gif O pas mus kaimuke nei upės, nei ežero, net kūdros nėra, taip, kad potvynis negresia ax.gif
Brukne86
QUOTE(Žmona @ 2010 03 22, 15:57)
Brukniuk tai tu jau darbe

schmoll.gif namie....dar savaitei...laukiu, kol vielas ištrauks, tada jau bus galima verysad.gif

Niurzga
Bruknele nu pažiūrėk iš teigiamos pusės, juk vielas ištrauks, geriau bus, daugiau darbų ir namie pasidaryti galėsi mirksiukas.gif
O gal čia minusas, manau greit priprasčiau prie šeimynos lepinimų g.gif

Taigi mirkteli akį gydytojai (ui) ir dar savaitę prasitęsi biuletenį bigsmile.gif
zebenkstiejka
QUOTE(Brukne86 @ 2010 03 22, 14:53)
Pernai per talką draugai buvo atsivežę - baisiai jau geras daiktas genėjimui, ale brangus gi rupūžiokas [/color]doh.gif

Branguma tikrai.. neįmanoma įpirkti, juolab, kad nekiekvieną dieną mes jį naudotume. Perskambinau visokias nuomas- nu nieks nenuomoja tokio daikto, nesuprantu- tai ką- visi perkasi? verysad.gif
Gladijai, laikykitės.. 4u.gif
Pažiūrėjus potvynio nuotraukas, nebenuostabus man atrodo ir MB močiutės pasakojimas, kad prieš Nėries potvynį jos tėvas pirtį pririšdavo grandinėm prie medžių, kad "nenuneštų" blink.gif
siaudukes
blink.gif iki trakšt du šimtai km. doh.gif o kur dar paklaidžiojimai cool.gif
diasaja
Kaip Gladijai?
pas mus jau rūsio nesemia thumbup.gif
Trakst
Labas rytas,

Pro langa ziurint taip pradziuve atrodo. g.gif

Kaip, Gladijau, pas jus syryt?

Pagalvojus, kad dar ant Kursmariu kuo ramiausiai zvejai zvejoja, ledas dar storas.... g.gif Kur tie ledai ir vanduo desis Kursmarias pasieke???? unsure.gif

kepiau keksa. Nu koks superinis gavosi thumbup.gif . Per viena diena beveik visa vaikai suvalge. Aciu kristalka uz receptuka. 4u.gif

Brukne86 nu taip susivezkit visas valymo priemones pas mane. O as tik pistu rodysiu "ten pastumt, ten pavalyt, ten paplaut.... " Ot kitais metais norinciu pas save sodybiecius kviestis atsiras lotuliukas.gif As manau gal mes susitinkam ne darbam, o smagiam pasisedejimui nusiteike. Labai, labai visu laukiu. Taigi primenu - balandzio 24d. mirksiukas.gif
plato
Oi ačiū merginos, kad jūs tokios malonios wub.gif Man kažkaip nesmagu į tikrų sodybiečių būry jungtis be sodybos unsure.gif Labai toks sadomazochistinis jausmas būnna beskaitant jūsų džiaugsmus biggrin.gif Kad ir aš taip norėėč

QUOTE(barric @ 2010 03 20, 02:44)
plato, tai junkis, pasakok kur ta sodyba bus, ta prasme kuriam regione planuojat:) pas mus svajones issipildo greiciau biggrin.gif
*

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 20, 07:59)
plato  4u.gif

Juk svajones pildosi. Svarbu kazko labai noreti  rolleyes.gif  O musu pokalbiuose butinai dalyvauk. Pasisakyk, kokiam kraste ieskai. Gal kienonors kaimynai parduoda. O kartais gyvenime aplinkybes susidelioja, taip, kad viena diena svajone ima ir issipildo. Ko tau nuosirdziai ir linkiu.  4u.gif
*

Ačiū labai 4u.gif
Dar nieko neplanuojam konkrečiai, buvo mielas kraštas palei Šešupę, o dabar ir Panemunės kraštas prie širdies wub.gif Daugiau tai mano svajonė, nes vyras kilęs iš kaimo, visas jaunas dienas pravažinėjęs į didmiestį, tai kol kas tik man vienai sodyba tik pranašumai, o jam trūkumai, tai čia kol kas mano noras stipresnis unsure.gif Bet labai labai tikiu, kad aš vistiek joje gyvensiu wub.gif
Ir norėčiau kad Jūsų balsas apie svajonių išsipildymą tiesiai nueitų ten kur aukščiau mūs wub.gif

QUOTE(IngridaB @ 2010 03 20, 07:23)
Plato kaip gražiai parašei. wub.gif  wub.gif Junkis būryje bus linksmiau ir laukti bus lengviau. ax.gif
*

Ech ,kad gali tekti ilgai laukti, o belaukiant širdelę spaudžia, taip noris į gamtą.

Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 03 20, 09:00)
Plato, kartais svajonės pildosi anksčiau-aš sakiau, kad išeisiu gyventi į sodybą, kai išeisiu į penciją, tai man ta pencija atėjo sulaukus 32 metų thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif va mano žodžiai , aš ir tą patį kalbu visad, kad vistiek sodyboj gyvensiu, nors kai į pensiją išeisiu. Sėdėsiu sau prieangyje ant supamo krėslo, gersiu arbatą, kvėpsiu ryto gaivą, žiūrėsiu į tolumoj stūksantį mišką, o aplink kojas katinai raitysis blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Žmona @ 2010 03 20, 09:13)
Plato laba laba kazkur matyta lens.gif  biggrin.gif
*

Agam , tu man ir kažkur matyta biggrin.gif drinks_cheers.gif
Brukne86
Laba visoms 4u.gif Kažkoks apniukęs rytas unsure.gif Bet sniego jau nebematyti, bent mieste - palengvėjimas......

QUOTE(plato @ 2010 03 23, 09:24)
Ech ,kad gali tekti ilgai laukti, o belaukiant širdelę spaudžia, taip noris į gamtą.

Va va, turint sodybą, tas jausmas dar stipresnis mirksiukas.gif Nes dabar tik svajonė, o paskui ta svajonė tampa reali, o širdis kasdien šaukte šaukia - noriu į sodybą, nes ten ne šiukšliavežė, o varnėnai tave pažadina, nes ten žeme, o ne asfaltu kvepia, nes ten dangų ir žemę, o ne daugiaaukščius pro trobos langelį matai biggrin.gif

Gladijai, kas girdėti, gal vanduo jau slūgsta? g.gif

Trakst, sugundei, kalbinsiu savo jaunuolį, kad keksą iškeptų - jis man net formą kažkada padovanojo, bet aš ją kažkaip užmečiau blush2.gif
Irvel
Labas.

Paėmiau pavartyt RASAS, Nr. 6, ogi žiūriu, kad Relijos B inkilėlis besąs. bigsmile.gif 30 puslapyje. biggrin.gif
Brukne86
QUOTE(Niurzga @ 2010 03 22, 22:47)
Bruknele nu pažiūrėk iš teigiamos pusės, juk vielas ištrauks, geriau bus, daugiau darbų ir namie pasidaryti galėsi  mirksiukas.gif
O gal čia minusas, manau greit priprasčiau prie šeimynos lepinimų  g.gif

Taigi mirkteli akį gydytojai (ui) ir dar savaitę prasitęsi biuletenį  bigsmile.gif
*

Ai, Niurzga, net mirksėti nereikia - dar priklauso tęsti, tik aš jau nebenoriu schmoll.gif Man veiklos, žmonių reikia - jaučiu užsisėdėjusi namuose, oi, negalėčiau namų šeimininke būti lotuliukas.gif
Trakst
Brukne86 wub.gif KAIP GRAZIAI IR TAIKLIAI PARASEI APIE KAIMO PRIVALUMUS wub.gif

As irgi galvojau negalesiu namie sedet. Bet dabar laaaabai galiu. Vien tai, jog zinau, kad visa vasara kaime galesiu but viska atperka. Del finansu, taip sunkiau, bet dabar mano vyrai, taip priprato, kad as namie, kad net nezinau, kaip jie isgyventu lotuliukas.gif jei pradeciau eiti i darba. O dar as tiek veiklos prisigalvoju, kad man laiko maza. doh.gif Gailima sakyt dirbu ne 8, o visas 12 valandu ir daugiau. lotuliukas.gif

Irvel kai buvau prie relijos kioskelio, kaiptik "Rasos" fotkino. biggrin.gif

plato nenusimink, zmones keiciasi. Esu isitikinus, kad TB zemele pasauks. Manau, kad zmogus kaime uzauges, veliau ar anksciau ta trauka pajaucia. 4u.gif

O, kaip TB teviske. Ten negalit vaziuot?

Nori i Panemuni? Dabar? Kai potvynis? lotuliukas.gif

diasaja
QUOTE(plato @ 2010 03 23, 10:24)
Sėdėsiu sau prieangyje ant supamo krėslo, gersiu arbatą, kvėpsiu ryto gaivą, žiūrėsiu į tolumoj stūksantį mišką, o aplink kojas katinai raitysis blush2.gif  biggrin.gif

*

aš tą turiu-tik terasą reikia pastatyti, o raitosi tik vienas katinas thumbup.gif
Rašot apie keksus. O gal keksiukų receptą skanų išbandę? Noriu su dėkliukais popieriniais kepti. vaikų gimtadieniai artėja.
jurga11
QUOTE(diasaja @ 2010 03 23, 11:23)
aš tą turiu-tik terasą reikia pastatyti, o raitosi tik vienas katinas thumbup.gif
Rašot apie keksus. O gal keksiukų receptą skanų išbandę? Noriu su dėkliukais popieriniais kepti. vaikų gimtadieniai artėja.
*

Aš šituos kepiau, tik be užtepo - nespėjau užtepti, kaip dingo biggrin.gif
http://monkey-dinner.blogspot.com/2010/02/...iukai-nr-2.html

Aišku, tai skonio reikalas, bet mano vyrams labai patiko, kepiau iš dvigubos normos, iš vienos tai neapsimoka net terliotis. Aš tik su tarka patarkavau šokolado, prieš kepant ant viršaus pabarsčiau, tai tokia užsidėjo traški plona plutelė, niam niam. Tik jei kepsit, nenustebkit - tešla labai skysta gaunasi, bet taip ir turi būti, gaunasi labai geri keksiukai, purūs ir lengvi.
diasaja
QUOTE(jurga11 @ 2010 03 23, 11:39)
Aš tik su tarka patarkavau šokolado, prieš kepant ant viršaus pabarsčiau, tai tokia užsidėjo traški plona plutelė, niam niam.
*

dėkui. Kaip supratau aptepimui naudojai tik tarkuotą šokoladą?
jurga11
QUOTE(diasaja @ 2010 03 23, 11:46)
dėkui. Kaip supratau aptepimui naudojai tik tarkuotą šokoladą?
*

Aha, pabarsčiau dar prieš kepant, labai skaniai kvepėjo kai kepė. Dar įdėsiu pasirinkimui keksiukų nuorodą - jų nesu kepus, bet man iš šito blogo viskas gaunasi labai gerai: http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/v...anguolemis.html
Brukne86
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 03 23, 10:21)
Brukne86  wub.gif  KAIP GRAZIAI IR TAIKLIAI PARASEI APIE KAIMO PRIVALUMUS  wub.gif

wub.gif aciuks.gif Rašau, kaip jaučiu ax.gif
Gladijus
Matau į mūsų "sunkių ligonių palatą" dar nori prisijungti naujų ligonių. Ar ne taip, plato.. ?? smile.gif
O pas mus naktį vanduo stovėjo vietoje, bet dabar labai sparčiai vėl pradėjo kilti.
diasaja
QUOTE(Gladijus @ 2010 03 23, 12:14)

O pas mus naktį vanduo stovėjo vietoje, bet dabar labai sparčiai vėl pradėjo kilti.
*

Nu siaubas doh.gif O Šešupėje tai koks metras jau nukritę.
Brukne86
QUOTE(Gladijus @ 2010 03 23, 11:14)
Matau į mūsų "sunkių ligonių palatą" dar nori prisijungti naujų ligonių. Ar ne taip, plato.. ??  smile.gif
*

Siaubas lotuliukas.gif Laikykitės.....kad nenuneštų smile.gif
mazge1979
QUOTE(Gladijus @ 2010 03 23, 12:14)

*

4u.gif 4u.gif
Sandr_e
diasaja taigi maži keksiukai toks pats receptas kaip ir dedlio kekso tik maži dedami i mažas formeles su šaukštu į vidu idaras bet koks uogienė, sokolasdas, kremas, tik kepimo laikas daug trumpesnis(kada iškepes galima sužinot smeigtuka ismeigus)eksperimentuok tikrai gausis mirksiukas.gif
IngridaB

Laba diena.
Nu kaip gailiuosi,kad vakar nevažiavau sodybon. verysad.gif verysad.gif Toks geras oras buvo.Dabar jaučiu tik ketvirtadienį pajudėsiu,nes rytoj lietų praneša. g.gif
Gladijau,mes nors mintimis su jūmis.O kaip mieste Upės gatvė?Šiandien buvau Smėlynės gatvėje Snoro banke,užlietas nabagiukas,gaisrinių pilna,signalizacija kaukia.Moterys su papkėmis pernešinėja iš banko kitur,nu gi tikra stichija...Nevėžis net kunkuliuoja nuo srovės. doh.gif
Jurga ačiū už receptus,iš bandysiu su juodu šokoladu,nes turiu visus produktus.Eisiu mamos gimtadieniui tuo labaiu kepti medaus papločius,kad paskui būčiau laisvesnė. bigsmile.gif Dar kirba išbandyti kokosinių saldainių,jei gausis parašysiu receptą. g.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.