Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ...Nesibaigianti pasaka...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
FEBI
...Nesibaigianti pasaka ....

Kartą senai senai, o gal visai ir ne taip senai sutikau savo princą, na ne ant balto žirgo, bet tiko ir toks. Palaiminus savo santykius žengėm bendru gyvenimo keliu...
user posted image

Laikas bėgo, medžiai numetė lapus, taip pat nepastebimai prabėgo ir žiema. Baigiantis pavasariui, kai gamta vis dažniau lepinama saulės, kai nepaprastu grožiu pasipuošia obelys, sukirbino man širdy, kad gyvenime kažko trūksta, juk man viduj taip tusčia...
Kaip tik ta naktį susapnavau maža šviesų garbanotą berniuką, kuris paprašė būti jo mama...ir atsibudus savo princui sušnabždėjau, kad musų pasakoj trūksta angeliuko.

Greitai bėgo laikas, štai ir paskutinis žiemos mėnuo, kai mūsų angelui jau laikas pas mus...ir jis pavirs mažu šviesiu garbanotu berniuku...laukimas buvo labai sunkus, taip norėjosi greičiau išvysti savo sūnelį.
user posted image
Kadangi net pasakose būna sunkių momentų, gimdymas buvo komplikuotas.
20d. 20 val. visą dieną jautūs sarėmius ir regulerius, tai užeidavo jie - tai praeidavo, kai jau vonioj pasilepinimas nepadėjo, sugalvojom nuvažiuoti pasitikrinti.
Kadangi man buvo virš 40 savaičių, tai iš kart siuntė į gimdyklą. Aparatas saremius fiksuoja kas dešimt minučių, bet kaklelis ilgas ir per viena prišta prasivėręs. Suleidžia vaistukų ir palieka nakčiai pailsėti, tuo pačiu truputi paskatins ir veiklą. Bet ryte 21d. 7 val. ryto veikla nei kiek nepasistumėjus, vis tie patys sarėmiai kas 10 min. Nuleidžia vandenis ir pastato skatinamųjų lašelinę uz 3 val. veiklos nulis, patampius gerai kakleli, telpa jau du pirštai. Pasiūlė epidiūrą, aš sutikau, kadangi jau ir taip buvau išvargus, nevalgius, be jėgų (nors net nenujaučiau, kas manęs dar laukia ir gerai, kad nesikankinau, medalio vis tiek niekas už tai neduos). Padvigubino skatinamųjų dozę, po 15val. tie patys du pirštai telpa..dar tampymas -pratampė iki 6 cm, bet kaklelis vis tiek ilgas. 18 val. ateina dvi daktarės, pasižiūri tie patys 6 cm. viena įrėmė į savo petį vieną mano koją, kita kitą, ir taip tampė kaklelį iki 8 cm. as ir alpinėjau ir traukuliavau (kadangi epidiuro veikla pasibaigus buvo) vyras šaukė- verkė, kad mane paleistu. Pavykūs pratampyti 8cm. pastatė trigubą skatinamųjų dozę (epidiuro jau nebegalima) pasakė gulėti tik šonu, kadangi vaikelis ne taip įstatęs galvą, gal pasisuks. Prakentus visa tai 1.5 val. vaikeliui vis neapsisukant, o be vandenų yra virš 12 val. nuspręstą daryti cezarį. Ir operacinei dar džiaugsmai nesibaigė, nesuveikė spiralinė nejautra, jaučiau, kaip pjauna, suriečiau kelius, tada užmigdė pilnai narkozei.
Ir 21d. 20.52 val. gimė mūsų lauktas angelas-sūnelis 3390kg. ir 55 cm. 9/10 balo.
Vyrui pasakė operacija 20min. laukti prie durų, o mane pralaikė 2 val. tai galvojo iš proto išeis, jau kai rodė sūnelį, jis tik klausė, kur mano žmona.
Parvežė mane į palatą, vaikelio neatvežė, praverkiau puse nakties, bet šiaip ne taip sulaukiau 6val. ryto ir išmaldavau savo vaiko...kai jį- mano angelą atvežė, jis savo didelėm akim taip i mane žiūrėjo, o aš į jį (jau ašarų turbūt nebebuvo verkti) taip žiūrėjom vienas į kitą ilgai...turbūt gyvenime neužmiršiu šios akimirkos, mano ir mano sūnelio susitikimo.
Ačiū dievui už mano abu vyrus, vienam už pagalbą gimdyme( nenuleidau nuo jo akių, vis priminė man, kad kvėpuočiau, kaip kvėpuočiau, labai padėjo) ir suneliui, kuris sunkiai, bet vis dėl to atėjo pas mane, padaręs mane pačia laimingiausia pasaulyje.
........IR GYVENO JIE ILGAI IR LAIMINGAI.......
Bona -pari
et šiurpas nupurtė ,kaip galima taip kankinti blink.gif gerai kak viskas gerai baigėsi ,aukit didučiai
GhostRider
baisu, kokie gydytojai. kaip galima taip elgtis su zmogum. as neturiu zodziu. aciu Dievui, kad viskas baigesi gerai ir kad esat sveiki. kad tik uzaugtumete sveikuciai
FEBI
Ačiū merginos už linkėjimus 4u.gif
Raimondulee
Vaikučio gimimas - didžiausia mamos pergalė gyvenime. Vaikelio auginimas - ne tik didžiulė meilė, bet ir atsakomybė. Beaugindama vaikutį mama sudeda visą savo meilę, pasakas, dainas ir svajas, taip siekdama išauginti gerą ir dorą žmogų. Tegu sekasi jums abiems: tau geltonplauki prince augti, o tau mylinčioji mamyte auginti. Sėkmės visai jūsų šeimynėlei 4u.gif 4u.gif
inetukea
kokia grazi pradzia..taip norejosi beskaitant kad wisa istorija tokia ir butu..bet gaila kad musu gydytojai tokie neatsakingi...svarbiausia kad wiskas baigesi laimingai mirksiukas.gif sekmes jums 4u.gif
Ryto@Rasa
thumbup.gif
liolia79
Saunuoliai jus visi 4u.gif ypac mamyte, nes tiek "maloniu" proceduru atkentejo..... Svarbiausia, kad viskas gerai baigesi thumbup.gif Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
FEBI
AČIŪ visoms už linkėjimus!!!! 4u.gif

QUOTE(Raimondulee @ 2010 03 07, 15:15)
Vaikučio gimimas - didžiausia mamos pergalė gyvenime. Vaikelio auginimas - ne tik didžiulė meilė, bet ir atsakomybė. Beaugindama vaikutį mama sudeda visą savo meilę, pasakas, dainas ir svajas, taip siekdama išauginti gerą ir dorą žmogų. Tegu sekasi jums abiems: tau geltonplauki prince augti, o tau mylinčioji mamyte auginti. Sėkmės visai jūsų šeimynėlei  4u.gif  4u.gif
*

Kokie gražūs žodžiai, pasirodo dar liko ašaru ir verkti wub.gif širdingai dėkoju.
cuoliukė
jo ne vienai iš mūsų teko patirti tuos gimdymo džiaugsmus verysad.gif bet svarbiausia laiminga pabaiga biggrin.gif
iowa
Ech sekiau vasarinukiu gimdymus ir strigai man i aki ,vis laukiau kada pabiresi ,o kai perskaiciau gimdyma blink.gif asaros pasirode verysad.gif
Gerai kad viskas jau praeiti , ir laimingi jus ir namie 4u.gif
aukit dideli ir sveiki 4u.gif
kaledaitis
4u.gif
S.A.T.I.N.E
svarbiausia kad viskas laimingai baigesi rolleyes.gif belieka palinket sekmes siai puikiai seimai 4u.gif 4u.gif
vi78
saunuole mamyte mirksiukas.gif nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif ir zinoma lauksim pasakos tesinio mirksiukas.gif
saule08
puiki pasaka 4u.gif wub.gif
lauksim tesinio ax.gif
Kreiduota
na ir prisikentejai... blink.gif svarbiausia,kad sunelis sveikas,ir kad pagaliau gali ji glausti prie saves wub.gif
Šarlote
Labai lyriškai parašyta wub.gif
FEBI
Didelis ačiū visoms...butinai tęsinys bus wub.gif
lile
Svarbu, kad po to dar tesinys bus smile.gif

Sekmes auginant suneli 4u.gif
Saunuole mamyte 4u.gif
irmaba
saunuole mamyte tiek iskentus 4u.gif
Jolanta19
vargsiuke unsure.gif bet svarbiausia rezultatas wub.gif sekmes jums 4u.gif
dianele
Svarbiausia, kad jau turi savo stebukleli, o visa kita pasimirs. mirksiukas.gif Sekmes jums! 4u.gif
brigitiki
kokia skaudi istorija unsure.gif taip tave iskankino unsure.gif bet svarbiausia,kad viskas gerai baigesi smile.gif
Mo(ni)ka
Gražiai parašyta, tik gaila, kad jūs tiek ilgai kankinotės. Sėkmės jums, aukit dideli ir stiprūs 4u.gif
erikiuxxx

šaunuolė mamytė 4u.gif , nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif svarbiausia kad viskas laimingai baigesi rolleyes.gif user posted image
lauroone
daug balionu uz tokia patirti 4u.gif
siroma
Svarbiausia viskas laimingai baigėsi 4u.gif Aukit sveiki 4u.gif
FEBI
Kaip malonu, ačiū labai už linkejimus 4u.gif
Ylarija
vargšė verysad.gif pjovė pilvą ir tu jutai skausmą blink.gif
svarbiausia pabaiga laiminga thumbup.gif
Šypsenėlė24
saunuole mamyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif Linkiu,kad visi vargai greiciau pasimirstu,svarbiausia,kad jau turite savo maziuka wub.gif
saule08
patarciau mamytei sudalyvauti kovo men gimdymo istoriku konkurse. labai grazi istorija 4u.gif
FEBI
Labai labai ačiū visoms wub.gif 4u.gif
Atige
Šiurpu. Pagailo net ir vyro. Juk skaudžiausia, kai mylimas žmogus kenčia, o tu padėti negali. Svarbiausia - viskas jau post factum happy.gif Linkiu tokių akimirkų nebepatirti.
GudriLapė
sėkmės jums dideliausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
VaiPė
Šaunuolė Sraige 4u.gif
HUNADI
labai grazi istorija 4u.gif
Kritulka
Šaunuolė mamytė, šitiek iškentusi 4u.gif Svarbiausia, kad pabaiga laiminga, o skausmas ir išgąstis turbūt pasimiršo jau senai? wub.gif
FEBI
Ačiū visoms 4u.gif
QUOTE(Kritulka @ 2010 04 28, 07:15)
Šaunuolė mamytė, šitiek iškentusi  4u.gif  Svarbiausia, kad pabaiga laiminga, o skausmas ir išgąstis turbūt pasimiršo jau senai?  wub.gif
*

Jau pasimiršo smile.gif dar gerai, kad kai ko ir neprisiminiau, vyras nesenai tik papasakojo, kad tokiom srovėm vėmiau puse gimydmo, kad ir jis šlapias ir visi daktarai nuo koju iki galvos buvo hihihi.gif dabar pasijuokiam iš visko ir tiek.
lakstingala77
Susigraudinau beskaitydama. Sekmes jums, aukit dideli ir grazus. wub.gif
~Serpentine~
mamyte tikra saunuole 4u.gif aukit sveikuciai ir diduciai 4u.gif sekmes jusu seimynai 4u.gif
FEBI
Ačiū merginos, Jums taip pat visko ko geriausia 4u.gif
*F_M*
Sraigut, tau uz kancias 4u.gif 4u.gif 4u.gif o Rojui,kad visad dziugintu savo sypsena 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif auki sveikas ir didelis wub.gif
FEBI
Didelis AČIŪ fluffy_marten oro_buckis.gif
Lady_W
oj oj oj unsure.gif ..man labai gaila kai mamytės iškenčia tiek ir vis tiek tenka daryti cezarį verysad.gif Stiprybės ir laimės jūsų pasakai smile.gif
Drugeliukas
Supermamytė thumbup.gif
JulieTa
tokia grazi pradzia... ikvepianti, bet ne viskas buna taip gerai, kaip noretume... labai gaila. bet jus viska istveret ir jau net pamirsot, tas manau labai svarbu 4u.gif Rojus stiprus ir charakteringas bicas bus wub.gif sekmes mirksiukas.gif
spaliuxe
tik ka perskaiciau tavo istorija..net sedziu ir asaroju blush2.gif Tikra supermama tu wub.gif
Rino
saunuole mamyte, aukit dideli
Žemietė
4u.gif
jul3ka
tokia nuostabi, pasakiška pradžia ir pabaiga nustumia į šalį beširdžių gydytojų veiksmus. aukit sveikutėliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.