1-31 temosĮ PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti papuoštus, manau paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne. Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kievienam naujokui ir ne tik būtų aišku ir suprantoma. Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema. Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos. Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam. Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau.Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus TORTŲ PUOŠIMAS BE KOMENTARŲTaigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais! 
kristinikė
2010 03 07, 21:24
Dedu ir aš savo pirmąjį puoštą tortą  , įgūdžių dar oj kiek trūksta Tortas "Juodasis miškas", puoštas šokoladu ir šokoladinės masės rožėm bei lapeliais. Šonus taip pat ištepiau šokoladu ir apdėliojau kepintomis migdolų drožlėmis. Beje kitą kartą tepčiau šonus sviestiniu kremu, tada gal lengviau tas riešutų drožles būtų dėliot  ir ne taip išsiteptų  nuo šokolado.  Pjūvį kitą dieną galėsiu įdėt, nes dar fotike.
[quote=kristinikė,2010 03 07, 21:24] šaunuolė, apetitnas pirmasis tortukas Monyte, prašau nueiti į Medaus torto temą ir parašyti šalia medaus gulėjusio torto receptą ....
QUOTE(kristinikė @ 2010 03 07, 21:24) ... kitą kartą tepčiau šonus sviestiniu kremu, tada gal lengviau tas riešutų drožles būtų dėliot  ir ne taip išsiteptų  nuo šokolado. Gyveni ir mokaisi.Saunuole
Kaip skaniai atrodo,Kristinike Papildyta:QUOTE(monyte @ 2010 03 07, 22:33) Gyveni ir mokaisi.Saunuole  Monyte ,kaip pasidaryt toki dideli parasa?
miskouoga
2010 03 07, 22:48
Idedu ir as savo pastaruju dienu darba, pirma karta lipdziau baibokus. Patiko.  Pageidavimas buvo toras su sesiais katinais. Viduj sokoladinis tortas, puosta MMG, pastiliazu ir beze.
Mieloji, jei mes visos susidėsim tokius parašus per pusę temos, tai užgošim ne tik tortus, bet ir bet kokius jų papuošimus gal dar gali persigalvoti Miskouoga, noriu labai pagirti, kuklu, subtilu, išbaigta, tobula, labai mielas tortukas, ką ten tortukas, visas tortas
miskouoga,bet taip pasistengei  ,tuos pilkus katinus net rainus padarei  Naginga... naginga...  Raides irgi grazios padarytos. Tu cia jas ispjaustai ?
Miskouoga,graziai kaciukai nulipdyti,tortas apdengtas idealiai,tobula,saunuole
meskius
2010 03 07, 23:06
Miskouoga, man netgi labai, labai. Katinukai labai dailus. Kaip sakoma, turi tam skirtas rankas, tai ir nauduokis tuo  . Turet visi tokias nori, bet......darai , darai ir snipstas. Po siandieninio savo torto tikrai sukratau , kad maniskes kreivokos 
meskiau,tu nepergyvenk  ,net ir tobuloms yra kur tobuleti  Nezinau ar matei mano blynus ,jei ne ,tai paziurek  aprimsi savo "kreivas" rankas turedama.
@adrij@
2010 03 07, 23:26
QUOTE(miskouoga @ 2010 03 07, 22:48) Idedu ir as savo pastaruju dienu darba, pirma karta lipdziau baibokus. Patiko.  Pageidavimas buvo toras su sesiais katinais. Viduj sokoladinis tortas, puosta MMG, pastiliazu ir beze. Na va ...kaip gražu  ...ir skanu matyt buno  , su mase .....super tortas 
Angel1203
2010 03 07, 23:37
QUOTE cia naujove,uzsieny buna pirkt bigsmile.gif
Mmergyte  kokia cia tau naujove uzsisakiau jau jo pries kaledas fainas daigtas toks kaip smelis tik saldus  ir nedaug kainuoja Miskouoga super katinu gimtadienis labai grazus ir labai tvarkingas tortulis meskius  masinyte  saunuole Monyte labai saunu kad taip aktyviai seki sia tema ir dalyvauji pokalbiuose, bet jai galetum savo parasa rodyti reciau butu labai malonu nes tas raudonas plevesuojantis pasijonis jau mane pradeda erzinti ir jis uzima laaaaabai daug vietos o kadangi tu atsakineji i kiekviena zinute tai RAUDONA spalva pasidare dominuojanti
Stebinti
2010 03 07, 23:57
QUOTE(monyte @ 2010 03 07, 22:17) O tai valgomas smelis,tai ne trupiniai?  Fainuoliai tortukai jusu O as nusivyliau tokiu meducio papuosimu  ,daugiau niekada taip nepuosiu  ,ziureti i toki torta gal ir grazu,nu,bet jau valgyti  ,skonis meducio, lyg prie meducio nebutu gulejes  Po to kai as pati tik is vidaus pradejau torta krapstyti ir valgyti,tada ir draugai taip eme daryti... Absoliuciai nesiderina ta apdengimo mase su tuo kas viduje ... feeeee... Pradzioj dar vaikai ta mase valge,bet paskui ir jiems sirdys apsalo,tai kas liko tas i siukslyne iskeliavo . Geriau as ismoksiu kaip nors graziai ,kad ir su trafaretu,meduti trupiniais apibarstyti  Skaitau ir niekap nesuprantu .... kam daryti kitos recepto tortą , jei tamsta turite savajį .... tuo labiau , kad Cipciukas aiškiai pasakė kiek medaus dedasi , jei turite savo receptą pilkite , kad ir litrą , be to mažiau peikusi kitų darbus ir receptus , galėtumėte įnešti į forumą ir savo vieną kitą receptą . Valgiau keletos merginų darytus tortus su mase , ne paukščių pienas , bet kad taip išpeikti ir išmesti - nebuvo , pusei svečių ji buvo ne ką prastesnė nei torto vidus ...kiekvienas turime savo skonį . O paskaičius jūsų žinutes ( kaip bendraujate ) .... matosi , kad stokojate kultūros .
stai ir mano tortukai:    na ,o uz spalvas labai atsiprasau
JAV, mieloji, labai faini torčiukai, tvarkingi labai, sakyk Tu man antras tortas, kokia spalva jis dažytas, nu labai įdomi spalva, net labai  šaunuolė, gražu  tas antras man pastrigo  MOTERYS, MAMOS, MERGINOS ČIUPKIT PO VIENĄ
Jav,labai grazu,super :4u:Ypac dovaneles imk ir isvyniok
JOLKA999
2010 03 08, 08:29
jav,sauniai padirbejot,tortai nuostabus
miskouoga
2010 03 08, 08:33
Aciu visoms uz pagyrimus
QUOTE(meskius @ 2010 03 07, 23:06) Miskouoga, man netgi labai, labai. Katinukai labai dailus. Kaip sakoma, turi tam skirtas rankas, tai ir nauduokis tuo  . Turet visi tokias nori, bet......darai , darai ir snipstas. Po siandieninio savo torto tikrai sukratau , kad maniskes kreivokos visai grazus tortukas.. tas kas toki gaus - bus maloniai nustebintas  O igudziai ateina per metus
2jolitka
2010 03 08, 09:11
sveikutes, norejau paklausti:vakar dariau gelytes is "frutelos"is kart uzdejau ant torto ir i saldytuva,ziuriu siandien visai isvaizdos neteke gelytes.ka ne taip dariau?
Olesta ,ačiu už gelytes.....imu viena.... Jav ,tikrai šaunus tortai...labai tvarkingi ir gražus miškouoga ,jau kos fainas su katiniukais...10 balu....
@adrij@
2010 03 08, 09:36
QUOTE(2jolitka @ 2010 03 08, 09:11) sveikutes, norejau paklausti:vakar dariau gelytes is "frutelos "is kart uzdejau ant torto ir i saldytuva,ziuriu siandien visai isvaizdos neteke gelytes.ka ne taip dariau? Nereikia dėti ant torto , jei jis stovi per naktį , kad ir šaldytuve , ryte galima tai padaryti .
*Keila*
2010 03 08, 10:07
Kirbe, Olesta - dekui mergytes uz ivertinima Olestuk - ciumpu viena geliuka ir lekiu tortukus dalinti Miskouoga - lb grazus tortukas su kaciukais. JAV - visi tortai nuostabus, man pirmasis lb lb. Kuom dengta?
rugiagele26
2010 03 08, 10:13
QUOTE(monyte @ 2010 03 07, 22:17) O tai valgomas smelis,tai ne trupiniai?  Fainuoliai tortukai jusu O as nusivyliau tokiu meducio papuosimu  ,daugiau niekada taip nepuosiu  ,ziureti i toki torta gal ir grazu,nu,bet jau valgyti  ,skonis meducio,lyg prie meducio nebutu gulejes  Po to kai as pati tik is vidaus pradejau torta krapstyti ir valgyti,tada ir draugai taip eme daryti... Absoliuciai nesiderina ta apdengimo mase su tuo kas viduje ... feeeee... Pradzioj dar vaikai ta mase valge,bet paskui ir jiems sirdys apsalo,tai kas liko tas i siukslyne iskeliavo . Geriau as ismoksiu kaip nors graziai ,kad ir su trafaretu,meduti trupiniais apibarstyti  Medaus tortas ir rekomenduojamas puosti trupiniais. Arba beze dar tinka. Papildyta:QUOTE(Angel1203 @ 2010 03 07, 23:37) Monyte labai saunu kad taip aktyviai seki sia tema ir dalyvauji pokalbiuose, bet jai galetum savo parasa rodyti reciau butu labai malonu nes tas raudonas plevesuojantis pasijonis jau mane pradeda erzinti ir jis uzima laaaaabai daug vietos o kadangi tu atsakineji i kiekviena zinute tai RAUDONA spalva pasidare dominuojanti Va man taip pat ta raudona spalva akis bado
Naktibalda
2010 03 08, 11:41
merginos turiu klausimą, tų masių daugybė, aš dar jų neskiriu  , ir nelabai įskiertu kas kaip, ar galit pravesti konsultaciją ....darysiu makvyną, turbūt medutis ...., reiks dar susirasti bulvyčių masę (tą rasiu), žinau,kad sviestiniu tepti viršų, o kuom ten dengti geriausiai, kuria mase  , ten jų kelios rūšys, man kaip naujokei pirmakartei  , kuri būtų priimtiniausia ir geriausiai sukalbama  , ačiū kas nepasiųs skaityti temos, nes aš ją perkaičau daug kartų, tiesiog norėčiau patvirtinimo ir pasiūlymo su kuo geriau dirbti
@adrij@
2010 03 08, 12:06
QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 08, 11:41) merginos turiu klausimą, tų masių daugybė, aš dar jų neskiriu  , ir nelabai įskiertu kas kaip, ar galit pravesti konsultaciją ....darysiu makvyną, turbūt medutis ...., reiks dar susirasti bulvyčių masę (tą rasiu), žinau,kad sviestiniu tepti viršų, o kuom ten dengti geriausiai, kuria mase  , ten jų kelios rūšys, man kaip naujokei pirmakartei  , kuri būtų priimtiniausia ir geriausiai sukalbama  , ačiū kas nepasiųs skaityti temos, nes aš ją perkaičau daug kartų, tiesiog norėčiau patvirtinimo ir pasiūlymo su kuo geriau dirbti  Kiekviena iš mūsų esame atsirinkusios savo " mylimą " dengimo masę .... kai ką patobulini , kad būtu dar geresnė .... teks rinktis po vieną iš eilės , ir kuri tau " prilips " , tai ir atiduosi laurus ....man pastilažas su aliejum ir aromatais  .
Naktibalda
2010 03 08, 12:11
QUOTE(Cipciukas @ 2010 03 08, 12:06) Kiekviena iš mūsų esame atsirinkusios savo " mylimą " dengimo masę .... kai ką patobulini , kad būtu dar geresnė .... teks rinktis po vieną iš eilės , ir kuri tau " prilips " , tai ir atiduosi laurus ....man pastilažas su aliejum ir aromatais  . ačiū, reiks išmėginti ant kokio nors "bandominio "  , dabar eisiu ieškot kur tas gėris yra
*Bitutė*
2010 03 08, 12:16
Sveikutės mergytės vis stebiu ir žaviuosi jumis,tiek fantazijos turit tortukų puošyboje,visom po balionėlį  šaunuolės o dabar klausimas;noriu padaryti krikšasūniui tortuką,ir noriu pagal Cipciuko tortuką ,kur futbolo kamuolys ir marškinėliai  kaip padaryti tą kamuoliuką lygų dailutį,apvalutį,gal kokią nuorodėlę parodytumėte
liniuss
2010 03 08, 12:40
Naktibalda , truputi uztrukau su atsakymu, taigi gelytems mase darau labai paprastai, islaidinu zelatina (tiesiog pasinaudok instrukcija kur ant pakelio) ir ypilu i cukrau spudra, na, kad mase gautusi minkoma. Cia merginos gamina is pastiliazo, tai jis labai panasiai gaminasi, reikia tik kazkur forume paieskot receptuko. Pritvirtinimas labai paprastas - baltymas, tik ne vanduo, vanduo dengimo mase suskystins.
Naktibalda
2010 03 08, 13:28
QUOTE(liniuss @ 2010 03 08, 12:40) Naktibalda , truputi uztrukau su atsakymu, taigi gelytems mase darau labai paprastai, islaidinu zelatina (tiesiog pasinaudok instrukcija kur ant pakelio) ir ypilu i cukrau spudra, na, kad mase gautusi minkoma. Cia merginos gamina is pastiliazo, tai jis labai panasiai gaminasi, reikia tik kazkur forume paieskot receptuko. Pritvirtinimas labai paprastas - baltymas, tik ne vanduo, vanduo dengimo mase suskystins. labai geras patarimas, kitam kartui  , vakar mb sužvejojo tu gumiaškių , radau temoj tai raičiau tas gėles, nu tokios kontūzitos pirmam kartui gavosi  , bet dabar žinau kaip kas valgoma  , sekantį kartą pamėgisniu tavo pasiūlytą  , o aš vandeniu lipinau nes ten taip parodyta buvo kažkurios merginos, nieko prilipinau, šiaip ne taip , nu veža torati...ne kitaip  ( o pastilažas tai kas ? , man visi tie pavadinimai kol kas nieko nesako reik ieškot apibrėžimų  )
@adrij@
2010 03 08, 13:35
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 25, 17:55) Pastilažas pagal cipciuką 1 sriubinis ( nubrauktas ) šaukštas želatinos . 3 sriubiniai šaukštai dirbtinio medaus ( su natūraliu nebandžiau ) , 60 ml. vandens , 120 g. krakmolo , 500 g. pudros , 5 sriubiniai šaukštai aliejaus . Aliejus pilamas į jau užminkytą masę , puikiai , lygiai pasidengia tortai  .....nerekomenduoju dėti ant grietininių kremų , geriau aptepti sviestiniu . Šitos normos užtenka ( truputi lieka ) apdengti 30 cm. tortą . QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 08, 13:28) labai geras patarimas, kitam kartui  , vakar mb sužvejojo tu gumiaškių , radau temoj tai raičiau tas gėles, nu tokios kontūzitos pirmam kartui gavosi  , bet dabar žinau kaip kas valgoma  , sekantį kartą pamėgisniu tavo pasiūlytą  , o aš vandeniu lipinau nes ten taip parodyta buvo kažkurios merginos, nieko prilipinau, šiaip ne taip , nu veža torati...ne kitaip  ( o pastilažas tai kas ? , man visi tie pavadinimai kol kas nieko nesako reik ieškot apibrėžimų  )
Naktibalda
2010 03 08, 13:38
Cipciuk kam taip išryškinai mano žioplumą  , viskas  einu viską atsispausdinsiu pasidarysiu knygą, nes nete sunku greit rasti  , o man norisi iš kart žiot apie ką mes čia
@adrij@
2010 03 08, 13:59
QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 08, 13:38) Cipciuk kam taip išryškinai mano žioplumą  , viskas  einu viską atsispausdinsiu pasidarysiu knygą, nes nete sunku greit rasti  , o man norisi iš kart žiot apie ką mes čia Kodėl žioplumą  ....pabandyk atkasti kur ir kas ....čia tik mano ( tiesa , patariu įlašinti konditerinių kvapų , puikus rezultatas ) . Kitos mergaitės įmes nuorodėlių į kitas mases
Ir cia imesiu klausimeli: merginos, kiek kg torto reiktu 20-čiai žmonių? 4 kg užtektų?
Atnesu savo pirma bantuka  Cipciuko medutis su zele gabaliukais. Labai aciu uz recepta. Gavosi net 2 26 cm tortai  Papuosimas MMG.  Antra padengiau beze ir sokoladinem rozem. Gal nerodysiu, nes tas dziavimas nelabai gavosi, turiu tik prastokus plasmasinius antgalius, todel tiesiog padengiau. Bet pats beze skonis tai  Visa inda islaiziau
QUOTE(*Keila* @ 2010 03 07, 19:33) Sveiki Atnesu savo "maziukus": bet aš pamačius tuos mažiukus, tiesiog išsilydžiau  kaip man gražu QUOTE(Bomba @ 2010 03 07, 20:50) o kuo klijuojami dekorai ant mases ? ir baibokai ? vandeniu ar kokiais spec klijais ? na gal galima būtų pamėginti baltymu klijuoti. Jeigu ant masės horizontaliai, guldomas dekoras, tai nėra taip svarbu - sudrėkinai masę ir prilipo. Bet jeigu ant šono, ir dar didesnis, sunkesnis dekoras.. tai  aisingas? valgomi klijai? Valgomų klijų 20 gramų ten gali kainuoti iki 10 litų.. tokia įdomi jų konsistencija.. va galvoju, jeigu taip pamaišyt želatiną ir baltymą, ar nebūtų galima išgauti tokius pačius klijus  na dėl tirštumo gal kruopą krakmolo įberti.. QUOTE(mmergyte @ 2010 03 08, 00:20) ne  cia naujove,uzsieny buna pirkt  man atrodo, Danijoj, QUOTE(miskouoga @ 2010 03 08, 00:48) Idedu ir as savo pastaruju dienu darba, pirma karta lipdziau baibokus. Patiko.  Pageidavimas buvo toras su sesiais katinais. grooožis man tie katinai.. aš užsisakiau "kirstuką" katinų  ..pas mane bus tokie "plokšti" QUOTE(2jolitka @ 2010 03 08, 11:11) sveikutes, norejau paklausti:vakar dariau gelytes is "frutelos"is kart uzdejau ant torto ir i saldytuva,ziuriu siandien visai isvaizdos neteke gelytes. ka ne taip dariau? Tu man atleisk... ne iš frutelos reik daryt gėlytes, jeigu jau klausi ką ne taip ... Su šventėm, moterytės
QUOTE(kice @ 2010 03 08, 12:04) Ir cia imesiu klausimeli: merginos, kiek kg torto reiktu 20-čiai žmonių? 4 kg užtektų? Savo vestuvėm užsakiau 7kg 40žmonių. Tai per akis buvo. Daug liko. Dar poto savaitę valgėm  Tai man atrodo, kad turėtų užtekti tau 4kg. Nors dar nuo torto priklauso. Jei labai sunkus, tai .... Na profės gal daugiau patars
Tortas tortui nelygu, skaičiuok, kad žmogui tektų 150-200 g, 4 kg turėtų tikrai pakakti, ypač jei kepsi ne apvalų nors susipjausto ir apvalūs gerai  yra tortų mažiukų o sveria ohoho, pasižiūrėk tortinę planuojamą pasiėmus, kad tortas susipjaustytų į 20 gabaliukų, bet 4 kg turėtų būti sočiai
Sandr_e
2010 03 08, 16:05
Sveikos mergaitės, su Kovo 8-tąja visas! Ateinu ir aš su savo prisvylusiais blynais, kepiau juodaji mišką, tik va kai spalvų neturėjau tai į cukrinę masę įminkiau žalių kokoso drožlių, taj paskui oj oj kaip man ji nesiminkė, trupėjo, vienu žodžiu rodausi kas gavosi iš gražios idėjos nulipdyti snieguoles išlindusias iš po sniego, o tas šokoladas ale simbolizuoja pratirpuasią žemę
Ievsius
2010 03 08, 16:11
QUOTE(naitas @ 2010 03 08, 15:26) Tu man atleisk... ne iš frutelos reik daryt gėlytes, jeigu jau klausi ką ne taip ... Na, neklaidink. Aš dariau iš fruitelos, ir viskas čiki.
pupainga
2010 03 08, 16:59
QUOTE(tute28 @ 2010 03 08, 14:52) Savo vestuvėm užsakiau 7kg 40žmonių. Tai per akis buvo. Daug liko. Dar poto savaitę valgėm  Tai man atrodo, kad turėtų užtekti tau 4kg. Nors dar nuo torto priklauso. Jei labai sunkus, tai .... Na profės gal daugiau patars O man 9 kg 20 žmonių suvalgė per vakarą  Liko tik mažas mažas gabaliukas. Mano nuomone kiek bus, tiek užteks. Kuo po mažesnį gabaliuką gaus, tuo bus skanesnis
QUOTE(Stebinti @ 2010 03 07, 23:57) Skaitau ir niekap nesuprantu .... kam daryti kitos recepto tortą , jei tamsta turite savajį .... tuo labiau , kad [b]Cipciukas aiškiai pasakė kiek medaus dedasi , jei turite savo receptą pilkite , kad ir litrą , be to mažiau peikusi kitų darbus ir receptus , galėtumėte įnešti į forumą ir savo vieną kitą receptą[B] .
Valgiau keletos merginų darytus tortus su mase , ne paukščių pienas , bet kad taip išpeikti ir išmesti - nebuvo , pusei svečių ji buvo ne ką prastesnė nei torto vidus ...kiekvienas turime savo skonį .
As rasiau,kad dariau torta pagal Cipciuko recepta ?  Dariau kaip visada - su MEDUM BE CUKRAUS ,tik per ta mase,nes ji ziauriai saldi,valgant kartu ja su tortu,medaus,nei citrinos nesijaute. Ir nereikia manes po kauliuka narstyti,tik del to,kad man mano pacios darytas medaus tortas,apdengtas mase man paciai nepatiko. Be mases tortas kaip visada  ,mase atskirai irgi  ,vaikai valge kol sirys apsalo ,o stai kartu...  Sorry,kad mano skonio receptoriai ir nuomone issikyre nuo daugumos cia Papildyta:QUOTE(rugiagele26 @ 2010 03 08, 10:13) Medaus tortas ir rekomenduojamas puosti trupiniais. Arba beze dar tinka.
Nezinojau as,kad taip rekomenduojama,bet dabar... patirtis
mmergyte
2010 03 08, 17:17
Brangioji Monyte,jei gali nusiimk savo liniuote,nes per tokius dydzius ir dar judancius kai kam net tortu normaliai neuzkrauna,negi taip sunku?kitur dek kur nori,nu bet cia buk gera,kaa?
rugiagele26
2010 03 08, 17:27
QUOTE(monyte @ 2010 03 08, 17:13) As rasiau,kad dariau torta pagal Cipciuko recepta ?  Dariau kaip visada - su MEDUM BE CUKRAUS ,tik per ta mase,nes ji ziauriai saldi,valgant kartu ja su tortu,medaus,nei citrinos nesijaute. Ir nereikia manes po kauliuka narstyti,tik del to,kad man mano pacios darytas medaus tortas,apdengtas mase man paciai nepatiko. Be mases tortas kaip visada  ,mase atskirai irgi  ,vaikai valge kol sirys apsalo ,o stai kartu...  Sorry,kad mano skonio receptoriai ir nuomone issikyre nuo daugumos cia Papildyta:Nezinojau as,kad taip rekomenduojama,bet dabar... patirtis  Man asmensikai isvis tortai su bet kokia mase nera skanus...  bet labai grazus  stengiuosi dengti tortus grietinele, trupiniais, ir pan...
mmergyte
2010 03 08, 17:30
monyte,prasom nesiuntineti man az!!!!!!!!!!! nori kazka pasakyti sakyk viesai,drasi esi kaip matau,vienodai tau pastabos,taigi...!!!
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 03 08, 17:27) Man asmensikai isvis tortai su bet kokia mase nera skanus...  bet labai grazus  stengiuosi dengti tortus grietinele, trupiniais, ir pan... Atsargiau su tokiais issireiskimais ( ar cia tik man negalima pasakyti,kad kazkas neskanu ?  ) Juokauju ,nesupykit As ateity,nei pati taip dengsiu meduti,nei kitiems rekomenduosiu  Mano nuomone ,geriau ismokti graziai trupiniais papuosti,tada ir grazu ir skanu bus. Kaip bebutu - Tortas ne tik privalo buti grazus,bet ir skanus  Aisku,visiems neitiksi,bet pasistengit verta Papildyta:QUOTE(mmergyte @ 2010 03 08, 17:30) monyte,prasom nesiuntineti man az!!!!!!!!!!! nori kazka pasakyti sakyk viesai,drasi esi kaip matau,vienodai tau pastabos,taigi...!!! Prasyciau netersti temos asmeniais pastebejimais. Tam yra AZ. Aciu.
mmergyte
2010 03 08, 17:36
QUOTE(monyte @ 2010 03 08, 17:36) Prasyciau netersti temos asmeniais pastebejimais. BUTENT!! tik po jusu
rugiagele26
2010 03 08, 17:40
|
|