Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Olesta
kokios rožėsssss bigsmile.gif ir gėlytė miela 4u.gif
mazuliux
Laba dar kart 4u.gif

Asseni, truksta zodziu blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Rekaliuke, tikrai, kokios rozes nuostabios wub.gif

Kaipo zadejau, atvelku dar viena savo tortuka mazam berniukui ax.gif
user posted image
Balti biskvitai, grietineles - jogurto pertepimas su bananais ir konservuotais persikais. Visi papuosimai MMG ir laseliukas icing'o blush2.gif
neli
kersiene, labai daili kriauklytė thumbup.gif

spyglis2, gal ir kuklus, bet tikrai gražus torčiukas thumbup.gif boružiukas wub.gif

zuliaska, kaip dabar sugraužčiau tas morkytes bigsmile.gif

Olesta, Madagaskaras bigsmile.gif ir beždžioniukas mielas mirksiukas.gif

Asseni, tikrai šauniai suderinai visas temas thumbup.gif

rekaliuke, labai daili gėlytė thumbup.gif ir rožytės wub.gif

Mazuliux, thumbup.gif torčiukas su rožytėmis, o ten tie ornamentai piešti?
Ir koks vienetukas bigsmile.gif

Draugės mergaičiukei torčiukas, napoleonas, rankinukas - keksas su šarlotės kremu, MMG masė ir detalės, aisingas.
user posted image
tute28
Rekaliuke meškučiai meilučiai wub.gif O jau raudonos rožės thumbup.gif
Mazuliux thumbup.gif kuo raidės rašytos? Formelės raidžių?Jau tokios dailios thumbup.gif
Neli thumbup.gif tiek kosmetikos ne tik mergaitės, bet ir moters svajonė bigsmile.gif Šaunus darbas.
mazuliux
QUOTE(neli @ 2010 03 20, 20:08)
Mazuliuxthumbup.gif torčiukas su rožytėmis, o ten tie ornamentai piešti?
Ir koks vienetukas bigsmile.gif

Taip, tuos lasiukus piesiau su teptuku mirksiukas.gif
O tavo koks grazus tortukas wub.gif

QUOTE(tute28 @ 2010 03 20, 20:51)
Mazuliux thumbup.gif kuo raidės rašytos? Formelės raidžių?Jau tokios dailios thumbup.gif

Taip, raides dariau su formelemis ax.gif

Naitai, man tie istesti lasiukai irgi grazu, o kaip jie angliskai vadinasi, zinok, net nesidomejau kazkaip niekada blush2.gif
Olesta
nu pagaliau forumas atsigavo thumbup.gif čia šiandien visi iš serijos NEREALIEJI thumbup.gif šaunuolės merginos 4u.gif
Asseni
Nu, mergos, Jus duodat, griuk negyvas
Jau darbai visu wub.gif

Ateinu dar parodyt savo pirma lelyte. Kaz kaip sudetingai man ja buvo daryt. LAbai nenorejau daug mases ant suknes det. Tai visai suknelei sunaudojau 200 gr mases, net baisu buvo i rankas paimt, tokio plonumo buvo. Viduje jogurtinis tortas, MMG, aisingas

user posted image

ir dar vienas, net nezinau, kaip cia geriau pavadint unsure.gif ,

trapios teslos tortas, sokoladine saldainiu mase
paciu rezultatu esu nepatenkinta, nes turejau galvoje siek tiek kita, bet nelabai pavyko padaryt, kita karta zinosiu ka reiks daryt kitaip

user posted image

guziukas
QUOTE(mazuliux @ 2010 03 20, 23:05)

Kaipo zadejau, atvelku dar viena savo tortuka mazam berniukui  ax.gif

*

nerealiai bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(neli @ 2010 03 20, 23:08)

Draugės mergaičiukei torčiukas, napoleonas,
*

o pagal koki Npaleono receptuka kepei? ax.gif nes kiek varciau tai labai daug receptu duota doh.gif
nereali fantazija thumbup.gif ir aisku grozis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 03 21, 00:41)

*

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
kirbe
Na va ka reiškia pabart merginas ir pilnas forumas grožybiu..... lotuliukas.gif Olesta,Asseni, ka galima bepridurti-nuostabu
mažuliux,Neli,Rekaliuke -tiesiog puiku.....

o čia dar pora maniškiu......
tortas su grietinele,jogurtu ir kons.vaisiais..atsibodo jis man,bet kaip visi jo nori -taip... doh.gif doh.gif doh.gif MMG
user posted image
user posted image

Vienetukas irgi toks pat tortas,dengta MMG ir pastilažo mišiniu,nes pritrukau MMG,meškiukai -MMG

user posted image
guziukas
QUOTE(kirbe @ 2010 03 21, 00:46)
Na va ka reiškia pabart merginas ir pilnas forumas grožybiu..... lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif Gerai kad jus jau visos usimerkusios cia tuos tortus lipdot ax.gif o va jei nori pradet tai reik laukt kol kas pades doh.gif aciu kas parasot i az aciuks.gif nebijokit ir i foruma viesai rasyt,juk tokiu zaliuku kaip as ne vienas cia,o forumas viesas biggrin.gif lai meto tais pomidorais,kuo daugiau tuo geriau lotuliukas.gif
o siaip as suzaveta merginu rankdarbiais saldziais wub.gif jauciu ir toliau teks tik pasigrozeti ir pardei nusipirkti ko nors kai reiks lotuliukas.gif
o gal kas Pajuri tokius grozius gaminat,ko as cia vargsiu ax.gif
Naktibalda
QUOTE(*Keila* @ 2010 03 20, 19:14)
[color=yellow]As radau tokia eiga ir reca:
I
sorry mergaites oz off topic 4u.gif
*

4u.gif jau tik kitąkart išmėginsiu , nes neradau niekur tai kepiau kitą , bet širdingai dėkoju copy paste bigsmile.gif ,
QUOTE(zuliaska @ 2010 03 20, 20:24)
nepykit, bet gal nebeklauskit čia su tortais susijusių klausimų. juk puošimų tema. laukit ten kur yra tema. vistiek sulauksit atsakymo. gal ir per riebiai skeliau, nu bet atsibodo tuos klausimus skaityt.
*

jums pasisekė, jei viską iš kart mokėjot, o aš tikrai sąžiningai vartau temas ir ne pirmą mėnesį mirksiukas.gif , klausiu tuomet kaip tikrai matau,kad kitaip negaliu, pagaliau išdrįsau kepti, ir tikrai nemoku dauk ko blush2.gif ,klausiau ir kitoj temoj , todėl pasikartosiu, ten daugiau klausiančiųjų nei atsakančiųjų, ir man kaip ir visoms reikia kuo greičiau blush2.gif , o šitoj temoj daugiau būna profių , todėl labai atsiprašau jei sugaišinau brangų eterio laiką 4u.gif , ir labai apteršiau klausimu ne į temą cool.gif

dar p.s anoj temoj dar nesulaukiau atsakymo verysad.gif , o čia sulaukiau, ką darysi toks gyvenimas bigsmile.gif

merginos super tortai, visi alei vieno, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kaip aš jums pavydžiu blush2.gif
guziukas
QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 21, 00:54)

*

friends.gif
*Bitutė*
Labas vakarėlis 4u.gif
O jau paskutiniai tortai jūsų rolleyes.gif wub.gif Olestos,Nelli,Asseni,kitų merginų,aš apakus,kiek daug fantazijos turite,tiesiog šaunuolės,bet labai užkrečia mane,bandžiau ir aš trečią tortą gaminti,pirmą sykį puošiau su grietinėle,tai galiu pasakyti,nėra taip lengva kaip atrodo,kaip Olesta mūsų profė,kiek kartų su šaukštu braukiau velniop,bet tikiuosi kitus kartus pavyks geriau ax.gif tai bandau įdėt
torto viduje:baltas biskvitas,perteptas pl grietinėle,ir vaisiais,1-bananais,2-kivi,3-persikai,gėlytės Cipciuko sukrinė masė.
user posted image
user posted image
Olesta
ko Jūs čia nervuojatės, a Jūs mislijat, kad tai Olestai iš pirmo torto šedevrai gavosi???? būtų prieš du metus kas pasakęs, kad aš kepsiu tortus, būčiau pasukiojus pirštu aplink smilkinį...... taip, man labai pasisekė, kad patekaui į papuošimų pačią pirmą, ar antrą temą, ir pasilikau čia, nes labai patiko, bet ir mano pastangų, tam, kad išmokčiau įdėta nemažai, aš neapsiriboju vien SM skaitymu, yra tiek dauig info motulėje google.... tų pačių papuošimo idėjų, pažingsniui darymo, Youtoube pražiūrėtas skersai išilgai, rožių darymas ir dzibavimas aš nežinau po kelis kartus tie patys kadrai peržiūrėti, kiek naktų prasėdėta.... kartais vien atsakymo nepakanka, reikia ir įdirbio....labai daug padėjo viršutinė papuošimų tema, labai daug čia bendraujančios mergaitės, aš iki šiol mokausi 4u.gif nemoku šokoladinių rožių, nemoku cukrinių spiralių, ir dar daug ko nemoku, bet persiversiu per galvą ir išmoksiu blush2.gif

nenuleiskit rankų ištikus pirmai nesėkmei, arba pažiūrėjusios, kad neva tai viskas per sudėtinga, kai pradedi daryti, viskas atrodo lengviau.....o ten pajūtry plėskitės plėskitės, nėra ten Jūsų taip daug, o klausimų tokių, kas kepat sulaukiam neretai 4u.gif

Kirbe super tortukai 4u.gif
rekaliuke
Mazuliux nuostabus vienetukas, labai mielas meškutis su zuikiu wub.gif
Neli o rankinukas bigsmile.gif
Asseni barbie labai graži thumbup.gif bet kaip tą masę taip plonai iškočiotą apdengt, kad neplyštų? g.gif O galva blink.gif
Kirbe labai mieli abu tortukai thumbup.gif
*Bitute* gerai apdžipuotas tas tortukas thumbup.gif
adriu
atsikėliau nuo ryto,o šitiek grožių bigsmile.gif asseni,kkirbe,olesta ,rekaliuke-SUPER thumbup.gif thumbup.gif
Aš ir bandžiau tą mien tailandietiškų bananų tortą-skanu labai smile.gif
user posted image
o čia tai pavargau-nu nemėgstu tų mašinų daryt-tikiuos paskutinė doh.gif
user posted image
Naktibalda
QUOTE(Olesta @ 2010 03 21, 07:55)
ko Jūs čia nervuojatės, a Jūs mislijat, kad tai Olestai iš pirmo torto šedevrai gavosi???? būtų prieš du metus kas pasakęs, kad aš kepsiu tortus, būčiau pasukiojus pirštu aplink smilkinį...... taip, man labai pasisekė, kad patekaui į papuošimų pačią pirmą, ar antrą temą, ir pasilikau čia, nes labai patiko, bet ir mano pastangų, tam, kad išmokčiau įdėta nemažai, aš neapsiriboju vien SM skaitymu, yra tiek dauig info motulėje google.... tų pačių papuošimo idėjų, pažingsniui darymo, Youtoube pražiūrėtas skersai išilgai, rožių darymas ir dzibavimas aš nežinau po kelis kartus tie patys kadrai peržiūrėti, kiek naktų prasėdėta.... kartais vien atsakymo nepakanka, reikia ir įdirbio....labai daug padėjo viršutinė papuošimų tema, labai daug čia bendraujančios mergaitės, aš iki šiol mokausi  4u.gif  nemoku šokoladinių rožių, nemoku cukrinių spiralių, ir dar daug ko nemoku, bet persiversiu per galvą ir išmoksiu  blush2.gif

nenuleiskit rankų ištikus pirmai nesėkmei, arba pažiūrėjusios, kad neva tai viskas per sudėtinga, kai pradedi daryti, viskas atrodo lengviau.....o ten pajūtry plėskitės plėskitės, nėra ten Jūsų taip daug, o klausimų tokių, kas kepat sulaukiam neretai  4u.gif
Kirbe super tortukai  4u.gif
*

tai aš ir nesinervuoju, ir kantrybės turiu, tik žinau,kad pramokusias ir kurioms jau tik papuošime tenka paplušėti nebeįdomūs klausimai apie patį torto procesą biggrin.gif
bet tavo Olesta torati superiniai, atrodo, kad ne du metus prie jų dirbi thumbup.gif

QUOTE(adriu @ 2010 03 21, 09:25)
atsikėliau nuo ryto,o šitiek grožių bigsmile.gif  asseni,kkirbe,olesta ,rekaliuke-SUPER thumbup.gif  thumbup.gif

*

labai man gražu wub.gif , esu užsispyrus daryt mašiną, bet kaip persiatau tokį komentarą sparnai silpsta lotuliukas.gif
Denisute
klausimukas kepusioms tailandietisku bananu torta...zadu ir as ji isbandyti,tik galvoju jei ant torto virsaus pastatyciau nameli is kekso ir jis neismuktu? g.gif
Olesta
aš irgi nemėgstu mašinų daryti blush2.gif trys dienos darbo, o malonumo ax.gif blush2.gif

tai kad pasižuiūrėkit ir šitoj temoj, tie patys klausimai per tą patį, nors 1-3 puslapiai atgal jau buvo atsakymas.... doh.gif visko būna ax.gif
Dianocka
Sveikos merginos,
Tortu grozybe tai neispasakyta, visu net neisvardinisu tikrai labai grazus thumbup.gif saunuoles kepejeles 4u.gif

Atvelku ir as savo sakyciau toki pirma darbeli puosta gelytemis ax.gif

snickersas puostas MMG...

user posted image

user posted image
*Jonė*
QUOTE(Meian @ 2010 03 20, 13:21)
RiMami buvo minėjusi, kad kažkas išbandė, bet tada taip ir nesuradau progos pasigilint  blush2.gif Labai džiugu, kad jis patiko -- kad ir koks paprastas bebūtų  4u.gif
*

Nepaprastas blink.gif jis,vertas demesio kam daviau paragaut,tai pirstus laizesi thumbup.gif
Olesta-uz lipdyma 4u.gif va kur nuejo grietineles karaliene lotuliukas.gif
Asseni-idomus tortas,daile lelyte,o ta egiptiecio galva,kokia proga toks tortas,man tai nieko jame netruksta,o tu padaryt gali viska 4u.gif
Rekaliuke-gelyte miela ir Juozines atsvestos mirksiukas.gif
Mazuliux-koks vienetukas tobulas thumbup.gif
Neli-oho oho ir man tokio reikia,saunuole 4u.gif
Kirbe-abu kaip visada thumbup.gif
Adriu-vajej kaip man tie tinkleliai patinka,ir koks modeliukas auto thumbup.gif
Dianocka-grazu taip subtilu,spalvos gerules 4u.gif
JOLKA999
QUOTE(kepejele @ 2010 03 21, 10:55)
klausimukas kepusioms tailandietisku bananu torta...zadu ir as ji isbandyti,tik galvoju jei ant torto virsaus pastatyciau nameli is kekso ir jis neismuktu? g.gif
*

gali drasiai statyti,tai tvirtas tortas 4u.gif
pirasa
Mano pirmoji boružėlė ( maskarponės tortas su persikais, puošta grietinėle, gėlytės - Cipciuko masė):
user posted image
adriu
kokia miela boružėlė wub.gif
nieko nebesuprantu,ar čia man tik vienai taip blush2.gif jei dedu MMG ant sviestinio kremo -gražu lygu gaunas,jei ant grietinėlės-kaip beišliginčiau vistiek matosi visokie nelygūmai doh.gif doh.gif ar storiau man tą masę kučiot-bet taip nesinori tos mases pridėt,stengiuosoi kad jos nesigautų storai g.gif
*Jonė*
QUOTE(pirasa @ 2010 03 21, 10:35)
Mano pirmoji boružėlė ( maskarponės tortas su persikais, puošta grietinėle, gėlytės - Cipciuko masė):
*

Daili boruzele 4u.gif
sraigyte :)
labas rytas smile.gif visos saunuoles, laaabai grazus tortai thumbup.gif o as cia su klausimu..
atsiprasau, jei kazkur buvo apie tai kalbeta, o as nedaskaiciau ar nepamaciau, bet jei kuri zinot prasau pagelbekit... unsure.gif ant meduoliu parduodamu prie baznycios buna tokie spalvoti rastai padaryti... jei kuri zino, is ko ir kaip jie daromi, parasykit, prasau.... blush2.gif aciu labai uz atsakymus 4u.gif
p.s. dar karta atsiprasau, jei apie tai jau buvo kalbeta, ar apskritai ne toj temoj klausiu..
Migle79
Labas rytas, merginos,

prisižiūrėjau jūsų kūrinių, net galva susisuko bigsmile.gif Kiekvienai įteikiu po balioną 4u.gif

Olesta labai teisi, kad ne iš karto gaunasi tobuli tortai. Šiam tikslui pasiekti reikia mokytis, bandyti, eksperimentuoti ir nebijoti rodyti savo kūrinius, klausti bei išklausyti patarimus. Prisimenu daugelio merginų, aišku ir savo, pirmuosius darbus, tai palyginti tuos ir šiandieninius tortus, pažanga akivaizdi. Viskas pasiekiama per darbą mirksiukas.gif

Pas mane "Svajonių namas" merginai 25-ojo gimtadienio proga:

user posted image

Nuotrauka nelabai vykusi - netikros spalvos, nesimato detalių doh.gif

Viduje - medaus tortas, papuošimai - pastilažas, šok. sald. masė, aisingas.
kirbe
smile.gif+2010 03 21, 10:52-->
QUOTE(sraigyte smile.gif @ 2010 03 21, 10:52)
ant meduoliu parduodamu prie baznycios buna tokie spalvoti rastai padaryti... jei kuri zino, is ko ir kaip jie daromi, parasykit, prasau.... blush2.gif  aciu labai uz atsakymus 4u.gif
p.s. dar karta atsiprasau, jei apie tai jau buvo kalbeta, ar apskritai ne toj temoj klausiu..
*

tie raštai daromi aisingu-cukraus pudros,baltymo ir citr. rugšteles plakinys......viršutinej temukej yra receptukas.......po to visokiom spalvom nudažyti galima ir piešti raštus.....
Migle79
smile.gif+2010 03 21, 10:52-->
QUOTE(sraigyte smile.gif @ 2010 03 21, 10:52)
labas rytas smile.gif  visos saunuoles, laaabai grazus tortai thumbup.gif  o as cia su klausimu..
atsiprasau, jei kazkur buvo apie tai kalbeta, o as nedaskaiciau ar nepamaciau, bet jei kuri zinot prasau pagelbekit... unsure.gif  ant meduoliu parduodamu prie baznycios buna tokie spalvoti rastai padaryti... jei kuri zino, is ko ir kaip jie daromi, parasykit, prasau.... blush2.gif  aciu labai uz atsakymus 4u.gif
*

Man atrodo tie raštai padaryti iš baltyminės glazūros, kitaip tariant aisingo g.gif
Asseni
Migle, kaip as laukiau sito torto, man jis superinis, jau visas detales apziurejau.
Beprotiskai fantastiska. I auksine kolekcija prasom biggrin.gif
spyglis2
Asseni, lelytė tavo labai graži thumbup.gif o ta galva irgi gera thumbup.gif

kirbe, jubiliejinis thumbup.gif o vienetukas labai mielas wub.gif

*Bitutė*, visai vykęs tavo pirmas kartas thumbup.gif

adriu, pirmasis tortukas thumbup.gif ir mašinytė fainulka thumbup.gif

Dianocka, moteriškas man labai tavo tortukas ax.gif

pirasa, boružėlė labai miela ax.gif

Migle79, jau namukas koks wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 03 21, 09:57)
aš irgi nemėgstu mašinų daryti  blush2.gif  trys dienos darbo, o malonumo  ax.gif  blush2.gif

*

o man mašinos kaifas, ras ras ir yra ax.gif pirmą kartą kai sūnui dariau su olestos pagalba aciuks.gif prasikankinau nerealiai karsta.gif dabar kiekvienam savaitgaliui po mašiną iškepu (jau čia nebededu, nemanau, kad idomu tas pats per tą patį blush2.gif ) ax.gif jau užsimerkus išformuoju, masė ir viskas. bendroj sumoj jei be kepimo pusdienis cool.gif MB juokias, kad tuoj mašinas sapnuosiu lotuliukas.gif

Olesta
Migle, man vien Tavo niką pamačius jau norisi eiti apsidraudimui Valerijonų buteliuką eiti prisigriebti 4u.gif nu šedevras, kitaip nepavadinsi blink.gif

boružiulka kokia fainulka thumbup.gif ir tortas su gėlytėmis labai dailus 4u.gif 4u.gif
*Jonė*
Oi,Migle,ne tortai,o meno kuriniai thumbup.gif Dievazi valerijonu ar sirdies lasu reikia po ranka turet blink.gif
Bomba
niu ka, sita liga uzkreciama, pries savaite sakiau daugiau niekada, ale matyt greitai pamirsau doh.gif lotuliukas.gif taigi mano antrasis tortas, papuosimo pavadinimas - kermosiaus saldainiai lotuliukas.gif sugaisau valanda laiko doh.gif . sy syki mmg, mase labai puiki, elsatinga, viskas butu ciki piki, bet ji man suskydo unsure.gif ar tortas per slapias ar per plonai iskociojau ar negeros torto laikymo salygos (laikiau sandeliuke ten apie +5 bet MB sako gal dregnoka) ? torto vidus - rafaelo biskvitas us trupuciu kakavos, saldytos rugscios sausmedzio uogos ir mascarpones ir grietineles kremes blush2.gif skonis buvo pasakiskas, tik vat kaip del mmg isskystejimo ? g.gif
dziudita
labas visoms,
eilini kart as isputus akis nuo jusu sukurtu groziu...
jungiuosi prie jusu su dar vienu savo blynu biggrin.gif
medutis su zele gabaliukais ir aguonomis,cipciuko mase,gelytes taip pat is tos pacios mases,daziukai deka cipciuko 4u.gif ir siaip uzejo tackavimo manija man siandien.. smile.gif rezultatas va cia..
user posted image
Bomba
QUOTE(dziudita @ 2010 03 21, 13:29)
ir siaip uzejo tackavimo manija man siandien.. smile.gif
*

o su kuo cia taskiuota ? bigsmile.gif man labai grazu
dziudita
QUOTE(Bomba @ 2010 03 21, 14:35)
o su kuo cia taskiuota ? bigsmile.gif man labai grazu
*

kazkada lenkuose pirkau tubeles-flomasteriukas,jie 4 spalvu,tai cia su jais,patingejau aisingo pasidaryt.. ax.gif
naitas
ar turi kas idėjų kaip nusiplauti nuo rankų juodus maistinius dažus? susiminkiau juodo kaip naktis pastilažo. Net blizga iš juodumo. Kad tik pavyktų rožes padaryt.. bet va rankos.. juk nakčiop reikės baltą masę daryt doh.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 03 21, 09:55)
ko Jūs čia nervuojatės, a Jūs mislijat, kad tai Olestai iš pirmo torto šedevrai gavosi???? būtų prieš du metus kas pasakęs, kad aš kepsiu tortus, būčiau pasukiojus pirštu aplink smilkinį......
*

rekomenduoju naujokėms šitą maldelę išmokti, ir kartoti kartoti kartoti, ir dirbti dirbti dirbti. respects notworthy.gif

QUOTE(rekaliuke @ 2010 03 21, 11:01)
Asseni barbie labai graži  thumbup.gif  bet kaip tą masę taip plonai iškočiotą apdengt, kad neplyštų?
*

tačiau kokia gera išeitis plonai kočiota masė. Vienas dalykas, ant jos vis dar galima kokį nors subtilų papuošimą lipdyt, kitas dalykas - ji tokia plona, kad "staltiesių" nemėgėjai nutyli, jog buvo per saldu. O kaip kad nesuplyštų.. nugi praktika viską daro. ir trumpi nagai.

QUOTE(adriu @ 2010 03 21, 11:25)
*

tačiau graži.. žiūrėk, jau ir servisą galima atidaryt biggrin.gif

QUOTE(Dianocka @ 2010 03 21, 12:00)
Atvelku ir as savo sakyciau toki pirma darbeli puosta gelytemis  ax.gif
*

man tokios gėlytės labai patinka. calyx' čia? g.gif

QUOTE(Migle79 @ 2010 03 21, 13:01)
Pas mane "Svajonių namas" merginai 25-ojo gimtadienio proga:
*

siaubas... išsigandau.. kai bus visa apdaila padaryta, tai va taip atrodys mano, mūsų šeimos troba .. net susmėčiau...

šiaip tai merginos, artėjančių šv. Velykų proga norėčiau palinkėti visoms ramybės: dvasios ramybės, forumo ramybės, ramybės reaguojant į naujokių klausimus, tolerancijos 4u.gif

Pasigendu "raudonos suknelės".. tikrai.. mane irgi iš pradžių trikdė, po to nervavo ta skraistė.. bet ji tokia ispaniška. Qiero Espana. Quisiera que vivir en Espana 4u.gif Bet po kurio laiko žinot ką supratau.. juk tai tik forumas.. tik virtualus pasaulis.. nereikia labai pykti ant tų, kurios gal nepataiko į temą, tiesiog dalinasi savo pastebėjimais apie savo išbandytus receptus. Galbūt žmogus randa čia tai, ko neranda kitur. Galbūt JŪS savo buvimu kitoms forumietėms praskaidrinat sunkią buitį, ribotą aplinką ir pan.. ilgainiui atsisijos tos, kurios netyčia atėjo į šitas temas.

Žodžiu, su artėjančiom šventėm 4u.gif PEACE 4u.gif
neramuole
mergaites, kokiu groziu pridejusios, kiek nauju ideju, labai grazu wub.gif
Olesta
Po Naito žinutės aš sakau - ALELIUJA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
eiwile
Laba diena,kartais po darbo paskaitau si foruma,pasiziuriu kiek groziu prikepat net nezinau ka parasyti,kaip pagirti tiesiog esat visos saunuoles wub.gif

Na ir as mokinuosi,kartais si bei ta iskepu ax.gif
O cia krikstynu tortas berniukui,viduje rafaelo biskvitai,konservuoti persikai pertepta grietineles+abrikosines varskes kremu su abrikosu gabaliukais ax.gif
user posted image

Laukiu kritikos,man jam kazko truksta g.gif
*Jonė*
Eivile,grazus tortukas ir sepciukai faini 4u.gif
Dianocka
man tokios gėlytės labai patinka. calyx' čia? g.gif
zinok cia lelija ax.gif ju yra pirkti Vilniuje parduotuve SCILIS 4u.gif

user posted image
neli
Asseni, kokia lėlytė wub.gif o ta galva įdomi, tik man kraupu būtų ją valgyti lotuliukas.gif

QUOTE(guziukas @ 2010 03 20, 23:46)
o pagal koki Npaleono receptuka kepei? ax.gif nes kiek varciau tai labai daug receptu duota
*

Dariau pagal Asseni receptą, tą iš vaikystės lotuliukas.gif

kirbe, torčiukai thumbup.gif kaip miela į juos žiūrėti.

*Bitutė*, gražus torčiukas, tik, atrodo, grietinėlėje dažai nebus ištirpę g.gif

adriu, o man visai šauni mašinytė bigsmile.gif

Dianocka, kuklus ir puošnus torčiukas thumbup.gif

pirasa, boružėlė bigsmile.gif

Migle79, et, ir aš Miglės pamačius torčiukus nugriūnu, idealus torčiukas wub.gif ir kiek kruopštumo bigsmile.gif

eiwile, bačiukai gražūs thumbup.gif
Meduvė
As suprantu, kad turbut durnus klausimus uzdavineju, kad niekas nesiteiki atsakyti......
eiwile
Aciu uz pagyrimus ax.gif

Pirasa isduok paslapti,su kokiais dazais dazei grietinele,kad boruze tokia ryyyyskiai raudona,man labai grazi spalva wub.gif

QUOTE(Meduvė @ 2010 03 21, 19:24)
As suprantu, kad turbut durnus klausimus uzdavineju, kad niekas nesiteiki atsakyti......
*

Klausimas nedurnas,tik nereikia pykti,as gelytems kocioju ploniau,o torta kai dengiu truputi storiau na taip kad nepersisviestu ax.gif o zele nezinau ar galima deti - nesu bandziusi ax.gif
Naktibalda
QUOTE(Meduvė @ 2010 03 21, 18:24)
*

kantrybė dorybė , 4u.gif , aš tai iš vis dar nieko nežinau irnesakyk.gif

dariau beze ...atrodo taip kaip reikia...bet visiškas fiasko bis.gif: lotuliukas.gif , bet su beze aplietas tortas irgi labai gražus laugh.gif
kaip tėtušis leninas sakė ....mokytis mokytis ir dar kartą mokytis , ryt išbandysiu virti kol paruduos, nes manau,kad nedaviriau sirupo doh.gif , reik išsiaiškint kaip ten jis verda , ryt eksperimentuosiu kaip nebus nieko namie , nes vyrui labai keistai atrodo mano burtai prie viryklės, bet tyli, nes gauna torto į darbą nusinešt prie kavutės lotuliukas.gif , sakiau valgyk kol eksperimentuoju už dyką, paskui su geru beze tai reiks susimokėt babkes biggrin.gif

eiwile tikras krikštyninis tortas wub.gif , labai graži spalva tokia tikra nemaišyta žydra wub.gif
benomama
WAUUUUUuu user posted image

kelias dienas neikisk nosies ir tiek graziu tortu priderejo, nu jus saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif net nedristu vardinti bigsmile.gif
Migle79
Merginos, ačiū visoms už pagyriamuosius žodžius apie mano tortuką 4u.gif Negalvojau, kad daugeliui mano nikas įvaro stresą biggrin.gif , stengsiuos jūsų nenervuoti lotuliukas.gif

QUOTE(eiwile @ 2010 03 21, 15:55)
O cia krikstynu tortas berniukui,

Laukiu kritikos,man jam kazko truksta  g.gif
*

Man atrodo, kad kažko trūksta viršutinio torto prekyje g.gif Galima įrašyti berniuko vardą ar krikštynų datą, gal kokį kryžiuką ar seilinuką padaryti arba pastumti batukus link centro mirksiukas.gif
kirbe
QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 21, 21:48)

dariau beze ...atrodo taip kaip reikia...bet visiškas fiasko bis.giflotuliukas.gif , bet su beze aplietas tortas irgi labai gražus laugh.gif
kaip tėtušis leninas sakė ....mokytis mokytis ir dar kartą mokytis , ryt išbandysiu virti kol paruduos, nes manau,kad nedaviriau sirupo  doh.gif , reik išsiaiškint kaip ten jis verda , ryt eksperimentuosiu kaip nebus nieko namie , nes vyrui labai keistai atrodo mano burtai prie viryklės, bet tyli, nes gauna torto į darbą nusinešt prie kavutės  :lotuliukas: , sakiau valgyk kol eksperimentuoju už dyką, paskui su geru beze tai reiks susimokėt babkes  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi prajuokinai......o del bezes tai nereikia tikrai virti,kol paruduos...tiesiog pasiimk šakute ir pusk burbulus iš sirupo...kai jau burbulai puikiai pučiasi-sirupas išvires......sekmes.... 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.