Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naktibalda
prisižadėjau rasti bulvyčių receptą, tai užkoduota , BULVUKĖS , teko gerai paplušėti biggrin.gif
naitas
QUOTE(Lion @ 2010 03 08, 19:54)
Ir tuo pačiu noriu pasidžiaugti, kad turime naują moderatorę, kuri jau sutvarkė viršutines temas ir po truputį imasi kitų  thumbup.gif  Ačiū Tau, HappyAngel  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Širdingas ačiū moderatorei 4u.gif . Kokia miela dabar ta viršutinė tema wub.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 08, 20:15)
prisižadėjau rasti bulvyčių receptą, tai užkoduota , BULVUKĖS , teko gerai paplušėti  biggrin.gif
*

Bulvukės laugh.gif tarmiškai ... mjooo.. cool.gif
xdina
Sveikos kepejėlės, atsiprasau kad nerandu laiko pagirti jūsų nuostabių tortuku, bet kiekvieną dieną peržiuriu kas ką naujo sukūrė smile.gif o pažiūrėti tikrai yra į ką...Šaunuolės
Aš ir vėl prisitaupiau keletą tortukų ir bandysiu įkelti.
Tortas su bateliu: viduje biskvitai su sviestiniu-karameliniu ir grietinėlės-karameliniu kremu,puošta grietinėle, lapeliai iš plikytos tešlos ir kiti papuošimai iš pastilažo berods...
Baltasis valentino dienai skirtas tortas: viduje rafaelo svajonė, amūras marcipano, širdelės pastilažo...
Trečiasis tortas viduje karamelinis.

user posted image

Kiti du tortukai kapotos tešlos blynai su grietinėlės-sviestiniu kremu, papuošimai:lapeliai plikyti, gėlytės iš visokių masių likučių smile.gif

user posted image

mažas jubiliejinis tortukas:viduje tortas snikersas,lapeliai plikyti, gėlytės ir iš visokių masių...

user posted image

Paskutinis šio savatgalio darbas, šventėme dukrytės gimtadienį drugelių tema,todėl tortas apie drugelius smile.gif
Viduje pirmas aukštas tortas jogurtinis su varškyte, antras aukštas-rafaelo svajonė. Dengiau marshmalow saldainių mase (labai patiko su ja dirbti, iš tu kur jau išbandžius tai ši pasirodė paklusniausia man) mergaitė-drugelis iš marcipano kūnelis o apdarai ir kiti drugeliai is "Gum paste" masės, nusipirkau "Gum Tragacanth" miltelių ir dariaus mase pati, tai šiaip ir visai man patiko dirbti su ja, ji tokia tąsi kaip guma buna, galima plonai iškočiot, kas su kitom masėm ir nepavykdavo. Na tiek iš manęs, pasižadu kitakart netaupyti o įkelti iš karto.

user posted image

user posted image
ŽaismingaStiklas
Na mergaitės, su KOVO 8-ąja Jus ir linkiu,kad rankos nedrebėtų tortus puošiant thumbup.gif

Na o torta, tortai, ką tu... bigsmile.gif Gražu žiūrėt nail.gif

Ta su katinai ,kaip įstrigo galvon... Tiesiog PASAKA thumbup.gif , o su bantais kokie nuostabūs, tiesiog griūk negyvas po klevu lotuliukas.gif thumbup.gif
Šaunuolės notworthy.gif ok.gif good.gif
JOLKA999
xdina, bigsmile.gif kokiu groziu cia atnese,grazus tvarkingi tortai,ir spalvos grazios,ypac tas paskutinis wub.gif wub.gif taip ir toliau 4u.gif
*Keila*
Naitai - aciu lb 4u.gif
Xdina - kokia gausa nuostabiu tortu 4u.gif
spyglis2
xdina, labai gražūs tortukai thumbup.gif o kaip tu ūsiukus padarei drugeliui? man šitam savaitgaliui kaip tik reikia boružės su ūsais, tai neišmąstau kaip juos padaryt unsure.gif
zuliaska
QUOTE(pupainga @ 2010 03 08, 17:59)
O man 9 kg 20 žmonių suvalgė per vakarą doh.gif Liko tik mažas mažas gabaliukas. Mano nuomone kiek bus, tiek užteks. Kuo po mažesnį gabaliuką gaus, tuo bus skanesnis rolleyes.gif
*

mes šį savaitgalį šventėm mamos gimkę, 26žmonės buvo, o torų tai apie 10kg tikrai. tai suvalgėsakyčiau apie 7kg tai tikrai. bet tikrai ir 4 kg manau užteks smile.gif
xdina
QUOTE(spyglis2 @ 2010 03 08, 17:30)
xdina, labai gražūs tortukai thumbup.gif o kaip tu ūsiukus padarei drugeliui? man šitam savaitgaliui kaip tik reikia boružės su ūsais, tai neišmąstau kaip juos padaryt unsure.gif
*

ūsiukai tai, turėjau pirktinių kuokelių gėlėm,tai atsikirpau to siūlo ir dalipdžiau burbuliukus iš masės
spyglis2
QUOTE(xdina @ 2010 03 08, 19:39)
ūsiukai tai, turėjau pirktinių kuokelių gėlėm,tai atsikirpau to siūlo ir dalipdžiau burbuliukus iš masės
*

o pačiom jų pasidaryt tikriausiai neįmanoma? unsure.gif

jau radau cool.gif
xdina
QUOTE(spyglis2 @ 2010 03 08, 17:42)
o pačiom jų pasidaryt tikriausiai neįmanoma? unsure.gif
*

Tai imk kokia plona vielute jei turi arba plona makaroną smile.gif
monyte
O as gal pabandyciau is lydyto cukraus istempti reikiamo storio "pagaliuka " g.gif
Man kazkaip norisi,kad ant torto viskas valgoma butu ax.gif
jurg@
Labas vakaras, mano medutis-lele wub.gif
user posted image
airius
Sveiko merginos.
O sakykit kur perkat maskarpones suri 4u.gif
Olesta
QUOTE(airius @ 2010 03 08, 20:52)
Sveiko merginos.
*

motušėj Maximoj, o kai turiu laiko pavažiuoju iki sanitexo Promo bazės, perku lietuvišką....

Xdin'e , žinok aš be žodžių 4u.gif vienas pastrigo man 4u.gif labai labai tvarkingi, šaunuolė 4u.gif
laimita
merginos, saukiuosi pagalbos help.gif eksperimentuoju su MMG ir kadangi niekur neradau glicerino, ydejau saukstu daugiau aliejaus. suvyniojau y plevele ir ant rytojaus ji man buvo kaip kaulas blink.gif aisku, mikrobange -visagale biggrin.gif bet ar nebus apdengtas tortas "kaip kaulas" g.gif antras klausimas: kodel ji man greitai dziusta? kol silta( is mikrobanges), viskas gerai, bet kai pakocioji ir dengi torta, ji greitai apziusta ir ima skilineti unsure.gif kodel taip yra? isaiskinkit man kvailai, nes kitaip graaus torto parodyt jums nepavyks blush2.gif aciu 4u.gif
vaiduliuke21
labutis,labai grazi lelyte smile.gif ,o mascarpones surio ira maximose.
Olesta
QUOTE(laimita @ 2010 03 08, 21:36)
merginos, saukiuosi pagalbos help.gif eksperimentuoju su MMG ir kadangi niekur neradau glicerino, ydejau saukstu daugiau aliejaus. suvyniojau y plevele ir ant rytojaus ji man buvo kaip kaulas  blink.gif  aisku, mikrobange -visagale biggrin.gif  bet ar nebus apdengtas tortas "kaip kaulas" g.gif  antras klausimas: kodel ji man greitai dziusta? kol silta( is mikrobanges), viskas gerai, bet kai pakocioji ir dengi torta, ji greitai apziusta ir ima skilineti unsure.gif kodel taip yra? isaiskinkit man kvailai, nes kitaip graaus torto parodyt jums nepavyks blush2.gif  aciu 4u.gif
*

viską padarei gerai, tik klausimas kiek sudėjai cukraus pudros, jei ant 125 ml gliukozės suvarei kilą, tai negerai, bet jei tik 0,5 kg, tai viskas tvarkoj turėjo būti, apart skilinėjimo, šita masė tikrai neskilinėja, pjaustosi apdengus tolygiai, man pati pačiausia iš visų bandytų masių.... thumbup.gif ten matyt klaidina merginas tas kilogramas cukraus pudros, nereikia jos vienai normai tiek, vienai normai pusė kilo ir viskas, bet aš kaip ir autorė Meian visada pasidarau iš kilogramo, nes jei ir lieka nuo didesnio torto puošimo tai labai puikūs gaunasi papuošimai.... trupėti tikrai netrupa, apdengus tortą dar ilgai išlieka elastinga, papuošimai pagaminti iš jos džiūna 1-3 paras, žiūrint kas pagaminta. Man ji patinka už tai, kad džiūna daug lėčiau nei kitos cukrinės masės, tinka ne tik tortų dengimui, įspaudams, įvairiausiems papuošimams, nesu nieko lipdžiusi iš figūrėlių, bet neabejoju, kad puikiai tiktų.... galų gale, skanesnė nei visos kitos.......kol kas aš jai ištikima, dariau anas dvi dienas papuošimus iš pastiliažo, tai buvau ir pamiršus kaip greit jis džiūna.....
neramuole
mano pirmasis kempiniukas, laukiu kritikos ir patarimu ax.gif

user posted image
zuliaska
QUOTE(airius @ 2010 03 08, 21:52)
Sveiko merginos.
*

nu aš pirkdavau maximoj, bet ten 14lt pusę kg, bet dabar sistra nuperka rimi ten 11lt. būna per akcijas ir 10lt.

olesta sanitexe būna lietuviško??????? kokia kaina??
Papildyta:
neramuole, man tai nėra ką kritikuoti, viskas labai gerai, tik gal nosis ne lygiai smile.gif žiūrint atrodo ji ne per vidurį lūpų smile.gif) bet šiaip aš gal prie smulkmenų kabiniejuos smile.gif) nes prašei smile.gif))))))))
laimita
QUOTE(Olesta @ 2010 03 08, 20:50)
viską padarei gerai, tik klausimas kiek sudėjai cukraus pudros, jei ant 125 ml gliukozės suvarei kilą, tai negerai, bet jei tik 0,5 kg, tai viskas tvarkoj turėjo būti, apart skilinėjimo, šita masė tikrai neskilinėja, pjaustosi apdengus tolygiai, man pati pačiausia iš visų bandytų masių.... thumbup.gif ten matyt klaidina merginas tas kilogramas cukraus pudros, nereikia jos vienai normai tiek, vienai normai pusė kilo ir viskas, bet aš kaip ir autorė Meian visada pasidarau iš kilogramo, nes jei ir lieka nuo didesnio torto puošimo tai labai puikūs gaunasi papuošimai.... 
*

vat kaip tik ta ir padariau, nors paciai sudejus puse kilo atrode pakanka, bet nenorejau savivaliauti, juk tj originalus receptas, tj ka as zn... tj db ka man su ja yanoma padaryt? taisyti turbut nebeiseis, bet gal bent ka palipinciau g.gif
@adrij@
QUOTE(zuliaska @ 2010 03 08, 22:05)
neramuole, man tai nėra ką kritikuoti, viskas labai gerai, tik gal nosis ne lygiai smile.gif žiūrint atrodo ji ne per vidurį lūpų smile.gif) bet šiaip aš gal prie smulkmenų kabiniejuos smile.gif) nes prašei smile.gif))))))))
*

Na tada galima dadėti , kad ..... vienas dantukas ilgesnis , blakstienos netiesios , kojos nelygiai suglaustos ....absurdas kažkoks tikrai doh.gif ....kempiniukas puikus thumbup.gif , tvarkingas darbas , padengta lygiai ....šaunuolė 4u.gif

kice
Ir aš pasigirsiu: pasinaudodama visų profesionalių patarimais iškepiau Napoleoną sesei, ir pavyko papuošti biggrin.gif
Tik mano fotoaparatui kazkas negerai su blicu.. teks taisyti..
user posted image
Olesta
Kice thumbup.gif laukiau kol čia atneši 4u.gif šaunuolė 4u.gif

Neramuole, šaunus pirmasis kempiniukas: ateičiai - dėmelės žalios, turi Wiltono kočėliuką, gi, pabaksnok šonus jam, kad duobučių būtų, marškinukų juostutę kai darai, įpjauk šiek tiek per vidurį, padaryk atvartukus ir atvartukų vidury priklijuosi šlipsiuką ax.gif o šiaip šaunu šaunu šaunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
@adrij@
kice ...pasakysiu tiesiai ....nu tikrai , kad pavyko bigsmile.gif ...ir dar kaip pavyko , thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .

kice
už tai kad pavyko reiktu dekoti Tau, Cipsiuk, Olestai, Asseni, Meian, RiMami ir dar kitoms nepaminetoms smile.gif Jus visos labai nesavanaudiskai dalinates receptais, patarimais.. smile.gif Aciu Jums smile.gif
@adrij@
QUOTE(kice @ 2010 03 09, 10:04)
už tai kad pavyko reiktu dekoti Tau, Cipsiuk, Olestai, Asseni, Meian, RiMami ir dar kitoms nepaminetoms smile.gif Jus visos labai nesavanaudiskai dalinates receptais, patarimais.. smile.gif Aciu Jums smile.gif
*

irnesakyk.gif ....mes jo nedarėme , tai tavo nuopelnas .

----------------------------------------------------------------------------------------

Medutis , pastilažas , beze , cipciuko masės gėlytės ir drugeliai .

user posted image

user posted image

*VaniLLa Sky*
Jubiliatė turėtų būti labai laiminga turėdama toookį gimtadieninį tortą ant savo stalo 4u.gif Skoninga ir labai miela wub.gif
tute28
QUOTE(Olesta @ 2010 03 09, 06:46)
Neramuole, šaunus pirmasis kempiniukas: ateičiai - dėmelės žalios, turi Wiltono kočėliuką, gi, pabaksnok šonus jam, kad duobučių būtų, marškinukų juostutę kai darai, įpjauk šiek tiek per vidurį, padaryk atvartukus ir atvartukų vidury priklijuosi šlipsiuką  ax.gif o šiaip šaunu šaunu šaunu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Va apie šitą daiktą norėčiau patarimo. Turiu medinį, tai doh.gif Jis blogai padarytas, nelygus ir sunku kočiot. Noriu įsigyt kokybišką. Gal gali patart, kokį rinktis? Kad ir iš Wilton.
Meduvė
SOS reikia skubaus patarimo. Darau torto apdengimo mase pagal mein. bet man tiek cukraus pudros nesusides, sudejau 300g ir jau ta mase tokia kieta. klausimas - ar gali ipilti truputi vandens, kas susidetu visi cakraus pudra? ar isminkyte mase turi buti minksta elastinga ar kieta?
kitas dalykas, raso, kad isminkyta reikia susukti i plevele ir palaikyti 12val, bet per ta laika ji sustings, o as mikrobandes neturiu g.gif
o jeigu minkant mase pradeda luzineti, vadinasi per daug cukraus pudros ar taip turi buti?
talita
Sveikutes,sakykit is ko padaryt tortui eziukui spyglius rudus,dazu neturiu
@adrij@
QUOTE(talita @ 2010 03 09, 11:50)
*

Lieka plikyta tešlą , bus natūralūs spygliukai ....kaip daroma ta tešla yra Asseni viršutinėje temoje .

JOLKA999
QUOTE(talita @ 2010 03 09, 12:50)
*

as daryciau is ganaso smile.gif
talita
aciu cipsiuk,o jei i plakta grietinele idet lydyta juoda sokolada?
Papildyta:
ir as galvoju is ganaso,tik idomu kiek iseina jo is 100g.sokolado ir 100g.grietineles?atrodo labai nedaug turetu gautis,o gal plakant padaugeja?
JOLKA999
plakant padaugeja,ziurint kokio dydzio eziukas g.gif
Grantee
Na merginos, noriu pasitikslinti:
kada dažyti MMG ? jau padarius masę?
decorgelis suteikia "stiklo" žvilgesį,taip ?
ir su kuo išlyginat ant torto grietinėlę? karštu peiliu ?
kirbe
QUOTE(talita @ 2010 03 09, 11:50)
*

aš kaip tik darysiu balandžio 1 d ežiuka,tai man geriausia beze su šokoladu ...galima ir rietinele su šokoladu ir po to per antgaliuka padaryt spygliukus
Denisute
help.gif help.gif help.gif kaip ikelti foto i foruma?taip noriu savo torciukus parodyt verysad.gif
Lion
QUOTE(tute28 @ 2010 03 09, 10:34)
Va apie šitą daiktą norėčiau patarimo. Turiu medinį, tai  doh.gif Jis blogai padarytas, nelygus ir sunku kočiot. Noriu įsigyt kokybišką. Gal gali patart, kokį rinktis? Kad ir iš Wilton.
*

Eini i Home store and more ir renkiesi, ten ir mediniu ir plastmasiniu yra mirksiukas.gif
As medinuka Tesco pirkau - vos keli eurai kainavo ir lygus, grazus tongue.gif
JOLKA999
QUOTE(kepejele @ 2010 03 09, 13:42)
help.gif  help.gif  help.gif kaip ikelti foto i foruma?taip noriu savo torciukus parodyt verysad.gif
*

kelk per radikal.ru,pasirink foto is kompo,nukopijuok antra nr ir iklijuok cia 4u.gif
tute28
QUOTE(Lion @ 2010 03 09, 10:44)
Eini i Home store and more ir renkiesi, ten ir mediniu ir plastmasiniu yra  mirksiukas.gif
As medinuka Tesco pirkau - vos keli eurai kainavo ir lygus, grazus  tongue.gif
*

Nu buvau ten praeitą savaitę, mačiau tik didelius medinius ir mažus vaikiškus. Plasmasinių nemačiau schmoll.gif Reiks dar kart eit. O beje ten dabar pusė kainos visos Wilton blėkos. Tai papirkau thumbup.gif Atsiprašau už off topic blush2.gif

Įmetu tortuko pavyzdį ne mano ir gal kas galit pasakyt, iš ko padaryta ten ant padėklo. Gal nelabai matosi, bet kaip kažkoks bespalvis, peršviečiamas kremas. Nu gal durnai paklausiau, bet.... blush2.gif

user posted image
Meian
Sveikos, damos 4u.gif

Šimtą metų nesilankiau čia pas Jus, betgi sakau, reikia ištaikyti minutėlę ir užsukti... Temų neskaičiau nuo... kalėdų berods? mastau.gif Bet šiaip ar taip, reikės ir tam kada ištaikyti minutėlę - tik numanyti galima, kokių grožių čia būsite prinešusios blush2.gif Vat ką užtat spėjau pastebėti, tai kitą siaubingą dalyką: vajeeee, MANE UŽKODAVO scare.gif už ką, už ką unsure.gif dabar tik į anoniminius alkoholikus belieka su tuo mmg keliaut ax.gif (alia gi reiks turėt omeny, vdrug ateity prasigert sugalvočiau hihihi.gif )

QUOTE(kice @ 2010 03 09, 11:04)
*

Negaliu patikėti, kad tokius pražuvėlius čia dar kažkas prisimena, bet ačiū 4u.gif

QUOTE(Lion @ 2010 03 09, 13:44)
Eini i Home store and more ir renkiesi, ten ir mediniu ir plastmasiniu yra  mirksiukas.gif
As medinuka Tesco pirkau - vos keli eurai kainavo ir lygus, grazus  tongue.gif
*

Galiu parekomenduoti? blush2.gif Tikrai maloniausias darbas yra silikoniniu kočėlu. Italai gamina nepakartojamus, medinės rankenos, masyvūs, daug jėgos nereikia kočiojant, o paties kočėlo paviršius maistiniu silikonu dengtas - malonumas, ne darbas. Nepamenu jau tos kompanijos pavadinimo, bet ją Wilton koncernas prieš kelis mėnesius įsigijo, tad tikriausiai šie kočėlai yra / bus pardavinėjami po Wilton ženklu (ar mažų mažiausiai "co-brand'inti").

Antroje vietoje - aukštos kokybės, "non-stick" plastiko, akrilo paviršiai (TW gamina tokius, į kuriuos pilamas karštas vanduo dar ir prideda svorio bei palengvina kočiojimą - apskritai neblogi).

Į trečiąją vietą statyčiau metalinius (aliejuoji ir turi, plius ant jų tiesiai galima lieti karamelės ornamentus), ir tik po viso to - medinius (ir dėl sukibimo, ir dėl higienos, ir dėl ilgaamžiškumo, lyginant su kitais), kad ir kaip būtų apmaudu natūralų daiktą palikti tokioje žemoje pozicijoje.

~~~
Kad jau apsireiškiau, tai ir kelias tortukų nuotraukėles įkelsiu... ką pavyko suspėt ne tik nufotkint, bet ir įrašyti...
Pora princesių (daugiau nuotraukų čia ). Figūrėlės cukrinės, dažyta teptuku, sijonai - mano apdengimo masė.
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Krikštynų vienas toks... (neikelia nuotraukos, dedu nuorodą )

Dar keli įdomesni...
user posted image
user posted image
( daugiau )

Papildyta:
user posted image
user posted image

O čia dar nuo Kalėdų nuotrauka likus...
user posted image

Na, užteks gal ax.gif (pagal viską, tai "laikantis tradicijos" kažką velykinio atvilksiu jau prieš Jonines lotuliukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2010 03 09, 15:04)
Įmetu tortuko pavyzdį ne mano ir gal kas galit pasakyt, iš ko padaryta ten ant padėklo. Gal nelabai matosi, bet kaip kažkoks bespalvis, peršviečiamas kremas. Nu gal durnai paklausiau, bet....  blush2.gif
*

Manau, kad tai - plastmasinis gofruotas padėklas. tongue.gif Būna ir tiesiog plastmasinių lakštų tokių, gofruotų, lanksčių.
@adrij@
Meian ....pražuvėle , net ekrane šviesiau pasidarė bigsmile.gif išvydus tavo niką .... tortai kaip visada - pritrenkentys wub.gif wub.gif wub.gif .... pora copi , jei nieko neturi prieš ax.gif

tute28
QUOTE(Meian @ 2010 03 09, 12:21)
Sveikos, damos  4u.gif

Šimtą metų nesilankiau čia pas Jus, betgi sakau, reikia ištaikyti minutėlę ir užsukti... Temų neskaičiau nuo... kalėdų berods? mastau.gif Bet šiaip ar taip, reikės ir tam kada ištaikyti minutėlę - tik numanyti galima, kokių grožių čia būsite prinešusios  blush2.gif Vat ką užtat spėjau pastebėti, tai kitą siaubingą dalyką: vajeeee, MANE UŽKODAVO :bijau: už ką, už ką  unsure.gif dabar tik į anoniminius alkoholikus belieka su tuo mmg keliaut  ax.gif (alia gi reiks turėt omeny, vdrug ateity prasigert sugalvočiau hihihi.gif )
Negaliu patikėti, kad tokius pražuvėlius čia dar kažkas prisimena, bet ačiū  4u.gif
Galiu parekomenduoti?  blush2.gif Tikrai maloniausias darbas yra silikoniniu kočėlu. Italai gamina nepakartojamus, medinės rankenos, masyvūs, daug jėgos nereikia kočiojant, o paties kočėlo paviršius maistiniu silikonu dengtas - malonumas, ne darbas. Nepamenu jau tos kompanijos pavadinimo, bet ją Wilton koncernas prieš kelis mėnesius įsigijo, tad tikriausiai šie kočėlai yra / bus pardavinėjami po Wilton ženklu (ar mažų mažiausiai "co-brand'inti").

Antroje vietoje - aukštos kokybės, "non-stick" plastiko, akrilo paviršiai (TW gamina tokius, į kuriuos pilamas karštas vanduo dar ir prideda svorio bei palengvina kočiojimą - apskritai neblogi).

Į trečiąją vietą statyčiau metalinius (aliejuoji ir turi, plius ant jų tiesiai galima lieti karamelės ornamentus), ir tik po viso to - medinius (ir dėl sukibimo, ir dėl higienos, ir dėl ilgaamžiškumo, lyginant su kitais), kad ir kaip būtų apmaudu natūralų daiktą palikti tokioje žemoje pozicijoje.

*

Ką tas reiškia? Aš čia neseniai ir matyt kažką praleidau g.gif
Oho kaip išsamiai apie kočėlus. AAAččiūūū laabai. O tą kur pilasi vanduo tai turiu, tik LT palikus. Visai buvau pamiršus. Tai jei tavo masę kočiot, ten pilt karštą vandenį ir jis puikiai tiks?
O tavo puslapiuką kai atradau, tai dažnai pažiūriu. Jau tie veidukai krikštynom ir leliukas ruriuką atkišęs, tai thumbup.gif Negaliu atsižiūrėt. O kaip tokią odos spalvą išgaut? Tik sakyk ten pas tave įdėta tik po kelis tortus, ar aš nerandu g.gif Galėtum visus sudėt. Būtų į ką akis paganyt. bigsmile.gif
Olesta
Meian wub.gif sugrįžai ir ne tuščiomis thumbup.gif malačius 4u.gif fantastiniai tortukai 4u.gif
daividija
Meian pagaliau sugrizo,ir kokiu princesiu graziu atnese ir ne tik wub.gif
Denisute
user posted imagestai ir mano pirmas blynas... ax.gif snikersas+saldainiu mase+zele galiukai ir truputis bezes..
Bomba
kokia faina undine lotuliukas.gif thumbup.gif
Meduvė
Meian labai grazus tortai wub.gif

o as patyriau fiasko bedarydama dengimo mase verysad.gif Po palaikymo, subyrejo ji visa i trupinius tad darau is naujo ir noriu pasitikslinti:

1. jeigu beminkant torto dengimo mase ji ima atsisloksiuoti, tai jau STOP?
2. galima iskarto dengti torta mase (zinau buvo 100kartu sis k lausimas, bet vaikas isikabines i koja rekia, kad nerodau jam demesio, o dar reikia torta baigti daryti)?
3. jeigu dengiant torta, mase pradejo plysti, tai per daug pudros?

kirbe
kepejele ,tikrai žavus tortas..... thumbup.gif
apie Meian ,šedevrus tai išvis patyliu.....nu tooookie gražus,tokie išbaigti,kad gražu žiuret...gaila valgyt tokius butu....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.