Elentari,saunuole tu figureles graziai nulipdyta,atrodo,kad kaip
Rugiagele,man patinka Boltas
Olesta,grazi spalvike torto
Pirasa,kad ir ne daznai,bet pasirodai ir su
Elentari,saunuole tu figureles graziai nulipdyta,atrodo,kad kaip Rugiagele,man patinka Boltas Olesta,grazi spalvike torto
Niu kaip man grazu drugeliai, reikia man ju dabar kaip nezinau ko. Cia man su tais drugeliais, kaip Rugiagelei su riesutuku keptuve buvo
Jav, Rugiagele, kaip grazu
Prašau auksrankių pagalbos
Tai va - kremo receptas : 450gr grietinėlės 4 šaukštai cukraus 200 gr šokolado tirpios kavos truputį ( aš pagal skonį dėjau) vanilino gerai išplakus gaunasi gan standi masė.Klausimas: ar galima man kaip pradedančiajai ta pačia kremine mase išspausti ir papuošti torto apačią?Ar laikysis?Nes su beze ir kitom įmantrybėm bijau dar prasidėt, ir taip jau nemažai produktų sugadinau dabar kitas klausimas, bet jį perkelsiu jau į tortų o ne papuošimų temą. QUOTE(Gintarė Prašau auksrankių pagalbos Tai va - kremo receptas : 450gr grietinėlės 4 šaukštai cukraus 200 gr šokolado tirpios kavos truputį ( aš pagal skonį dėjau) vanilino gerai išplakus gaunasi gan standi masė.Klausimas: ar galima man kaip pradedančiajai ta pačia kremine mase išspausti ir papuošti torto apačią?Ar laikysis?Nes su beze ir kitom įmantrybėm bijau dar prasidėt, ir taip jau nemažai produktų sugadinau dabar kitas klausimas, bet jį perkelsiu jau į tortų o ne papuošimų temą. grietinele,toks dalykas- paprasta ir patogu, zinoma galima. jei tik gerai isplakta visada laikysis, a tjp daznai darau apacia
merginos ...dabar į temą lygtai bus, bet nežinau kaip dayt, išsikočiojau MMG baltą, o kaip dažoma ant viršaus
QUOTE(Olesta @ 2010 03 23, 22:15) tu esi mano gelbėtojas, aš tą makvyną .....vis darau.... durnas klausimas, bet degtinė išgaruos ane...nes į darželį nešiu paskui išvarys o tokį tortą neturėsiu kur dėt ...mėnesį valgytume
Olesta, o jums tie sratukai blizgantys ant grietineles neistirpsta? ar jau kai atiduodat- dzin
ir dar vienas klausimas: is kur gauti tu mazu mazu gelyciu formeliu. As didesniu turiu, bet cia vakar, uzvakar mergaites sudejo keleta tortu su miniatiurinem gelytem is masiu. Man taip grazu Papildyta: ![]() va tokios ar panasios...
Auksiuke, įtariu čia tokios, aš vis varvinu seilę, tik brangios labai
http://www.globalsugarart.com/product.php?...%20Set%20of%203
niu kad netirpsta
QUOTE(Olesta @ 2010 03 23, 23:27) niu kad netirpsta Del tu sratuku, tai as pirkusi Othker'io- man puse dienos saldytuve pabuvo ir ne tik kad aprasojo, o kai kurie visai sutirpo del formeliu, tai gal turi ko nenaudoji- prakalk pradedanciom Papildyta: QUOTE(tute28 @ 2010 03 23, 23:27) Auksiuke, įtariu čia tokios, aš vis varvinu seilę, tik brangios labai http://www.globalsugarart.com/product.php?...%20Set%20of%203 aga, tokiu noreciau, nu bet kaina
oi,kad jau labai brangias formeles radot
as pirkau sias http://www.cake-stuff.com/blossom-fmm-cutt...73fb249d8512cee + plungeris http://www.cake-stuff.com/ejector-plunger-...73fb249d8512cee QUOTE(tute28 @ 2010 03 23, 20:27) Auksiuke, įtariu čia tokios, aš vis varvinu seilę, tik brangios labai http://www.globalsugarart.com/product.php?...%20Set%20of%203 Oi, cia labai brangios. As Ebay pirkau 3 dydziu rinkinuka, dvigubai pigiau mokejau Rekaliuke, o teletabis koks mielas
fainas tabis
mano jau irgi gatavas, bet ....turbūt buvo pirmas ir paskutinis kartas QUOTE(JOLKA999 @ 2010 03 22, 21:51) elentari,bravo,saunuole tu QUOTE(gitule @ 2010 03 22, 22:32) Elentari, saunuole, be zodziu Ačiū QUOTE(kirbe @ 2010 03 23, 13:38) nugi labai fainas tortas...o figureles tikrai nuostabios....o dar mamos padaryta,tai tikiu ,kad sunelis nešiojasi vietoj žaisliuku... Dėjoku labai už įvertinimą, iš tokių profių girdėt be galo malonu Figūrėles taip ir nešiojasi, keista, kad neparagauja QUOTE(*Jonė* @ 2010 03 23, 19:42) Elentari,saunuole tu figureles graziai nulipdyta,atrodo,kad kaip QUOTE(rekaliuke @ 2010 03 23, 23:33) Elentari labai gražus tortukas, kokios figurėlės Labai dėkui jums už įvertinimus, labai stengiausi Gražūs visų tortčiukai, bet labiausiai man Olestos torto spalva ir drugeliai QUOTE(Agniuk@s @ 2010 03 23, 23:35) oi,kad jau labai brangias formeles radot Mano būtent tokios apvaliais kraščiukais gėlyčių formelės, tik plungerio neturiu, tai su virbalu dirbau, visai gerai, bukesnį paėmus. Žinoma, su plungeriu daug patogiau tikriausiai, bet kai užsakinėjau, jo paprasčiausiai neradau, kiaulystės dėsnis. Gal kitą kartą as pirkau sias http://www.cake-stuff.com/blossom-fmm-cutt...73fb249d8512cee+ plungeris Dabar labai noriu vis tik išmėginti su apdengimo mase tortą apdengt. Kadangi nepavyko marshmallow masė, kokią rekomenduotumėt pradedančiai, tikriausiai MMG? Ar jai būtinai reikia tokio siauro aukštesnio puodžiuko sirupui gaminti, nes neturiu tokio QUOTE(Elentari @ 2010 03 24, 02:54) Gražūs visų tortčiukai, bet labiausiai man Olestos torto spalva ir drugeliai Mano būtent tokios apvaliais kraščiukais gėlyčių formelės, tik plungerio neturiu, tai su virbalu dirbau, visai gerai, bukesnį paėmus. Žinoma, su plungeriu daug patogiau tikriausiai, bet kai užsakinėjau, jo paprasčiausiai neradau, kiaulystės dėsnis. Gal kitą kartą : Kam to virbalo Rekaliuke,teletabis
mergaites kurios daret drugelius ant torto puosti, tai darete su tuo kur cia pernai is uzsienio siuntetes? O su kuo dar galima pasaryti tokius grazius drugelius? Nu reikia man labai labai reikia, tiksliau labai jau noriu velykom drugeliu pasidaryti.
gal kas parduoadat drugeliu formele? QUOTE(Elentari @ 2010 03 24, 02:54) Dabar labai noriu vis tik išmėginti su apdengimo mase tortą apdengt. Kadangi nepavyko marshmallow masė, kokią rekomenduotumėt pradedančiai, tikriausiai MMG? Ar jai būtinai reikia tokio siauro aukštesnio puodžiuko sirupui gaminti, nes neturiu tokio na as pati pirma karta tai su saldainiais dariau, o antra mmg, sakyciau su saldainiais paprasciau, bet gal mmg malonesne dirbti tokio auksto siauro puodo ir as neturejau, ir neturiu galimybes netgi tureti, nes jei plotas butu mazas mano indukcine neveiktu, bet tai puikiai istirpo ir paprastam. beje, ar yra dar kas dare mmg ant indukcines ? as kai ijungiau poweri is pradziu tai per kelias akimirkas gliukoze pasileido ir pavirto i sirupa, taip ir nesupratau, gerai cia ar blogai QUOTE(rekaliuke @ 2010 03 24, 01:33) Elentari labai gražus tortukas, kokios figurėlės Jav tas su rožėm koks mielas Rugiagele26 drugeliai kaip gražiai nuspalvinti ir aplikacija Olesta kokia spalva Na o aš atnešu teletabį Dipsį ![]()
Labas rytas merginos
Visu tortu ir negirsiu,kasdien skaitau temuke,dziaugiuosiu jusu pasiekimais,pasidalinimu patirties ir be abejo ,labiausia nudziungu radus nauju torciuku Siandien atnesu ir saviski Biskvitai juodas miskas,tik i viena kepima nedejau kakavos,pertepimas grietinele,jogurtas,konservuoti vaisiai.Papuosimas viskas ka radau + pirktine mase,dengimo mase -sokoladine,maisyta ruda su sviesia,na ir truputis aisingo. ![]() Dar karteli didelis jums ACIU (Atsiprasau,kad toks pateikimas,leksteje,bet neturiu,nei vienos serveteles,o torciuka valgysime seimos rate)
kokie faini vaikiški tortukai
ačiū - torto spalva electric green maišyta su party green aš irgi neturiu plungerio mažoms gėlytėms, tik gerberos mano su jais ir rožių lapai
na nedrįstu lįsti, į tokių gražių tortų temą, bet noriu parodyti,kad klausinėjau ne be reikalo , ačiū už patarimus
![]() ![]()
Naktibalda , nežinau kur Cipciukas turi paslėpus žabytę per dupsę, kuklumas sveikintinas, bet šį kartą galėjai ir nesikuklinti, puiki mašina, o juo labiau, kad tai turbūt vienas pirmojo dešimtuko tortų - fantastika, puikiai padirbėjai, o ta maža rankytė antroje foto
QUOTE(Olesta @ 2010 03 24, 09:19) Naktibalda , nežinau kur Cipciukas turi paslėpus žabytę per dupsę, kuklumas sveikintinas, bet šį kartą galėjai ir nesikuklinti, puiki mašina, o juo labiau, kad tai turbūt vienas pirmojo dešimtuko tortų - fantastika, puikiai padirbėjai, o ta maža rankytė antroje foto tai mano pirmasis tokio tipo tortas , iki tol buvau kepus 3 medučius su trupiniais, ai dar vienas biskvitinis aplietas nevykusia beze QUOTE(guziukas @ 2010 03 24, 09:21) Kaip pirmas sakyciau net labai fainas,jau isivaizduoju kaip vaikas dziaugsis Sveikinam tavo septinmeti su TORTADIENIU nu jam patiko labai, ėjo iškėlęs galvą, bet vis klausia kodėl ratai violetiniai ačiū mergaitės , tikiuosi bus pakankamai skanus,kad suvalgyt
Sveikos
Olesta, Rugiagele26 - jau lb grazus tortukai Tik jus man pasakykit, kaip taip graziai ispjaunat drugelius? Ar jus stipriai isspaudziat ir mase lengvai nusiima, ar apipjaustot? Ir kaip kai pakeliat sparnelius, kad dziutu, jums nesuluzta per kuneli? Zinau, kad kvaili klausimai, nu bet turiu tas formeles ir nieko man neiseina QUOTE(Olesta @ 2010 03 23, 22:27) mes čia iš užsienių siunčiamės tas miniatiūras, aš turiu Wilton rinkinį visokių gėlių ir jau baisu ko turiu ir dar negana, dar visko reikia - o labiausiai sveiko proto Naktibalda - tikra saunuole
Sveikutės, kokių grožybių pridėjote
Naktibalda,super abu tortukai,tikrai nerealaus grožio,įsivaizduoju koks patenkintas vaikis,man dar toli iki tavęs,kaip tau baltai pavz vaidoses taip pat mielas,niekur nematytas rekaliuke,kaip gražiai apdzibuotas teletabis mergaitės vakar gavau dovanų paprastučių formelių ![]()
Vaidose šaunus torčiukas
Naktibalda oho koks makvynas, nu super QUOTE(gitule @ 2010 03 24, 03:48) Ačiū, o aš ir mastau ko jam trūksta? QUOTE(*Jonė* @ 2010 03 24, 08:58) Ačiū Guziukas, formą padariau su šablonu iš kartono QUOTE(*Bitutė* @ 2010 03 24, 07:39) mergaitės vakar gavau dovanų paprastučių formelių Na tikrai labai gražios gėlytės. O VLN kokia nors panaši parduotuvė yra?
Oi Olesta kokia saulytė nuostabi
O iš kur jūs perkat servetėles po tortais, nes aš buvau iki ir tomas philips nusipirkus tai nuo grietinėlės nusidažo ir patežta
Olesta aciu uz atsakyma
Olesta, o jau saulyte
Elentari, as neturiu to auksto puoduko sirupui virti, tai verdu paprastame mazame puode, viskas puikiai gaunasi
laba diena
norėčiau isigyti marcipano is DASITOS. Bet kažkuri iš kepėjėlių rašė, kad parduoda tik po 2,5 kg. Gal dar kas norėtų pirkti? Galėtume į kelias dalis pasidalinti, nes man vienai per daug Jei susigundysite, rašykite man ramashke@hotmail.com.
ačiū, paprastutė jinai visai
servetėles tas kur foto, tai pirkau Sanitex Promo bazėj, pigios, BET kokybiškos, man patinka
Olesta, labai grazi saulyte
QUOTE(mamkaa @ 2010 03 24, 07:02) mergaites kurios daret drugelius ant torto puosti, tai darete su tuo kur cia pernai is uzsienio siuntetes? O su kuo dar galima pasaryti tokius grazius drugelius? Nu reikia man labai labai reikia, tiksliau labai jau noriu velykom drugeliu pasidaryti. gal kas parduoadat drugeliu formele?
oj kuokis linksmuolis Kirbės mašiniukas
saulytė 18 cm skersmens pats tortas....o grietinėlės išsiplakiau indelį bet nesunaudojau tiek
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|