Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Asseni
user posted image

1-31 temos

Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti papuoštus, manau paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.
Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kievienam naujokui ir ne tik būtų aišku ir suprantoma.
Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos.
Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.

Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau.

Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus

TORTŲ PUOŠIMAS BE KOMENTARŲ

Taigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais! mirksiukas.gif

kristinikė
Dedu ir aš savo pirmąjį puoštą tortą ax.gif , įgūdžių dar oj kiek trūksta blush2.gif
Tortas "Juodasis miškas", puoštas šokoladu ir šokoladinės masės rožėm bei lapeliais. Šonus taip pat ištepiau šokoladu ir apdėliojau kepintomis migdolų drožlėmis. Beje kitą kartą tepčiau šonus sviestiniu kremu, tada gal lengviau tas riešutų drožles būtų dėliot g.gif ir ne taip išsiteptų tongue.gif nuo šokolado.

user posted image

Pjūvį kitą dieną galėsiu įdėt, nes dar fotike. tongue.gif
Olesta
[quote=kristinikė,2010 03 07, 21:24]

šaunuolė, apetitnas pirmasis tortukas thumbup.gif

Monyte, prašau nueiti į Medaus torto temą ir parašyti šalia medaus gulėjusio torto receptą ....
monyte
QUOTE(kristinikė @ 2010 03 07, 21:24)
... kitą kartą tepčiau šonus sviestiniu  kremu, tada gal lengviau tas riešutų drožles būtų dėliot  g.gif  ir ne taip išsiteptų  tongue.gif  nuo šokolado.

Gyveni ir mokaisi.Saunuole 4u.gif
*Jonė*
Kaip skaniai atrodo,Kristinike thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(monyte @ 2010 03 07, 22:33)
Gyveni ir mokaisi.Saunuole  4u.gif
*

Monyte,kaip pasidaryt toki dideli parasa?
miskouoga
Idedu ir as savo pastaruju dienu darba, pirma karta lipdziau baibokus. Patiko. biggrin.gif Pageidavimas buvo toras su sesiais katinais.
Viduj sokoladinis tortas, puosta MMG, pastiliazu ir beze.

user posted image

Olesta
Mieloji, jei mes visos susidėsim tokius parašus per pusę temos, tai užgošim ne tik tortus, bet ir bet kokius jų papuošimus blush2.gif gal dar gali persigalvoti blush2.gif

Miskouoga, noriu labai pagirti, kuklu, subtilu, išbaigta, tobula, labai mielas tortukas, ką ten tortukas, visas tortas thumbup.gif
monyte
miskouoga,bet taip pasistengei good.gif ,tuos pilkus katinus net rainus padarei blink.gif Naginga... naginga... bigsmile.gif
Raides irgi grazios padarytos. Tu cia jas ispjaustai ?
*Jonė*
Miskouoga,graziai kaciukai nulipdyti,tortas apdengtas idealiai,tobula,saunuole thumbup.gif
meskius
Miskouoga, man netgi labai, labai. Katinukai labai dailus. Kaip sakoma, turi tam skirtas rankas, tai ir nauduokis tuo 4u.gif . Turet visi tokias nori, bet......darai , darai ir snipstas. Po siandieninio savo torto tikrai sukratau , kad maniskes kreivokos

user posted image
user posted image
monyte
meskiau,tu nepergyvenk irnesakyk.gif ,net ir tobuloms yra kur tobuleti mirksiukas.gif Nezinau ar matei mano blynus ,jei ne ,tai paziurek biggrin.gif aprimsi savo "kreivas" rankas turedama.
@adrij@
QUOTE(miskouoga @ 2010 03 07, 22:48)
Idedu ir as savo pastaruju dienu darba, pirma karta lipdziau baibokus. Patiko. biggrin.gif  Pageidavimas buvo toras su sesiais katinais.
Viduj sokoladinis tortas, puosta MMG, pastiliazu ir beze.

Na va ...kaip gražu wub.gif ...ir skanu matyt buno essen.gif , su mase .....super tortas user posted imageuser posted image

Angel1203
cia naujove,uzsieny buna pirkt bigsmile.gif

Mmergyte doh.gif kokia cia tau naujove uzsisakiau jau jo pries kaledas fainas daigtas toks kaip smelis tik saldus thumbup.gif ir nedaug kainuoja

Miskouoga super katinu gimtadienis labai grazus ir labai tvarkingas tortulis

meskius thumbup.gif masinyte 4u.gif saunuole

Monyte labai saunu kad taip aktyviai seki sia tema ir dalyvauji pokalbiuose, bet jai galetum savo parasa rodyti reciau butu labai malonu nes tas raudonas plevesuojantis pasijonis jau mane pradeda erzinti ir jis uzima laaaaabai daug vietos o kadangi tu atsakineji i kiekviena zinute tai RAUDONA spalva pasidare dominuojanti
Stebinti
QUOTE(monyte @ 2010 03 07, 22:17)
O tai valgomas smelis,tai ne trupiniai?  biggrin.gif

Fainuoliai tortukai jusu  wub.gif 

O as nusivyliau tokiu meducio papuosimu  verysad.gif  ,daugiau niekada taip nepuosiu  schmoll.gif  ,ziureti i toki torta gal ir grazu,nu,bet jau valgyti  doh.gif  ,skonis meducio,lyg prie meducio nebutu gulejes schmoll.gif  Po to kai as pati tik is vidaus pradejau torta krapstyti ir valgyti,tada ir draugai taip eme daryti... Absoliuciai nesiderina ta apdengimo mase su tuo kas viduje ... feeeee... Pradzioj dar vaikai ta mase valge,bet paskui ir jiems sirdys apsalo,tai kas liko tas i siukslyne iskeliavo . Geriau as ismoksiu kaip nors graziai ,kad ir  su trafaretu,meduti trupiniais apibarstyti  g.gif
*

Skaitau ir niekap nesuprantu .... kam daryti kitos recepto tortą , jei tamsta turite savajį .... tuo labiau , kad Cipciukas aiškiai pasakė kiek medaus dedasi , jei turite savo receptą pilkite , kad ir litrą , be to mažiau peikusi kitų darbus ir receptus , galėtumėte įnešti į forumą ir savo vieną kitą receptą .

Valgiau keletos merginų darytus tortus su mase , ne paukščių pienas , bet kad taip išpeikti ir išmesti - nebuvo , pusei svečių ji buvo ne ką prastesnė nei torto vidus ...kiekvienas turime savo skonį .

O paskaičius jūsų žinutes ( kaip bendraujate ) .... matosi , kad stokojate kultūros .

jav
stai ir mano tortukai:

user posted image
user posted image
user posted image

na ,o uz spalvas labai atsiprasau
Olesta
JAV, mieloji, labai faini torčiukai, tvarkingi labai, sakyk Tu man antras tortas, kokia spalva jis dažytas, nu labai įdomi spalva, net labai bigsmile.gif šaunuolė, gražu thumbup.gif tas antras man pastrigo thumbup.gif

MOTERYS, MAMOS, MERGINOS ČIUPKIT PO VIENĄ
user posted image
*Jonė*
Jav,labai grazu,super :4u:Ypac dovaneles imk ir isvyniok
JOLKA999
jav,sauniai padirbejot,tortai nuostabus bigsmile.gif wub.gif
miskouoga
Aciu visoms uz pagyrimus blush2.gif 4u.gif

kice
QUOTE(meskius @ 2010 03 07, 23:06)
Miskouoga, man netgi labai, labai. Katinukai labai dailus. Kaip sakoma, turi tam skirtas rankas, tai ir nauduokis tuo 4u.gif . Turet visi tokias nori, bet......darai , darai ir snipstas. Po siandieninio savo torto tikrai sukratau , kad maniskes kreivokos

*

visai grazus tortukas.. tas kas toki gaus - bus maloniai nustebintas smile.gif O igudziai ateina per metus biggrin.gif
2jolitka
sveikutes,
norejau paklausti:vakar dariau gelytes is "frutelos"is kart uzdejau ant torto ir i saldytuva,ziuriu siandien visai isvaizdos neteke gelytes.ka ne taip dariau?
kirbe
Olesta ,ačiu už gelytes.....imu viena.... ax.gif
Jav ,tikrai šaunus tortai...labai tvarkingi ir gražus
miškouoga ,jau kos fainas su katiniukais...10 balu.... thumbup.gif
@adrij@
QUOTE(2jolitka @ 2010 03 08, 09:11)
sveikutes,
norejau paklausti:vakar dariau gelytes is "frutelos"is kart uzdejau ant torto ir i saldytuva,ziuriu siandien visai isvaizdos neteke gelytes.ka ne taip dariau?
*

Nereikia dėti ant torto , jei jis stovi per naktį , kad ir šaldytuve , ryte galima tai padaryti .

*Keila*
Kirbe, Olesta - dekui mergytes uz ivertinima 4u.gif

Olestuk - ciumpu viena geliuka ir lekiu tortukus dalinti biggrin.gif
Miskouoga - lb grazus tortukas su kaciukais.
JAV - visi tortai nuostabus, man pirmasis lb lb. Kuom dengta?
rugiagele26
QUOTE(monyte @ 2010 03 07, 22:17)
O tai valgomas smelis,tai ne trupiniai?  biggrin.gif

Fainuoliai tortukai jusu  wub.gif 

O as nusivyliau tokiu meducio papuosimu  verysad.gif  ,daugiau niekada taip nepuosiu  schmoll.gif  ,ziureti i toki torta gal ir grazu,nu,bet jau valgyti  doh.gif  ,skonis meducio,lyg prie meducio nebutu gulejes  schmoll.gif  Po to kai as pati tik is vidaus pradejau torta krapstyti ir valgyti,tada ir draugai taip eme daryti... Absoliuciai nesiderina ta apdengimo mase su tuo kas viduje ... feeeee... Pradzioj dar vaikai ta mase valge,bet paskui ir jiems sirdys apsalo,tai kas liko tas i siukslyne iskeliavo . Geriau as ismoksiu kaip nors graziai ,kad ir  su trafaretu,meduti trupiniais apibarstyti  g.gif
*

Medaus tortas ir rekomenduojamas puosti trupiniais. Arba beze dar tinka.
Papildyta:
QUOTE(Angel1203 @ 2010 03 07, 23:37)

Monyte labai saunu kad taip aktyviai seki sia tema ir dalyvauji pokalbiuose, bet jai galetum savo parasa rodyti reciau butu labai malonu nes tas raudonas plevesuojantis pasijonis jau mane pradeda erzinti ir jis uzima laaaaabai daug vietos o kadangi tu atsakineji i kiekviena zinute tai RAUDONA spalva pasidare dominuojanti 
*

Va man taip pat ta raudona spalva akis bado biggrin.gif
Naktibalda
merginos turiu klausimą, tų masių daugybė, aš dar jų neskiriu blush2.gif , ir nelabai įskiertu kas kaip, ar galit pravesti konsultaciją ....darysiu makvyną, turbūt medutis ...., reiks dar susirasti bulvyčių masę (tą rasiu), žinau,kad sviestiniu tepti viršų, o kuom ten dengti geriausiai, kuria mase g.gif , ten jų kelios rūšys, man kaip naujokei pirmakartei lotuliukas.gif , kuri būtų priimtiniausia ir geriausiai sukalbama ax.gif , ačiū kas nepasiųs skaityti temos, nes aš ją perkaičau daug kartų, tiesiog norėčiau patvirtinimo ir pasiūlymo su kuo geriau dirbti blush2.gif
@adrij@
QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 08, 11:41)
merginos turiu klausimą, tų masių daugybė, aš dar jų neskiriu  blush2.gif , ir nelabai įskiertu kas kaip, ar galit pravesti konsultaciją ....darysiu makvyną, turbūt medutis ...., reiks dar susirasti bulvyčių masę (tą rasiu), žinau,kad sviestiniu tepti viršų, o kuom ten dengti geriausiai, kuria mase  g.gif , ten jų kelios rūšys, man kaip naujokei pirmakartei  lotuliukas.gif , kuri būtų priimtiniausia ir geriausiai sukalbama  ax.gif , ačiū kas nepasiųs skaityti temos, nes aš ją perkaičau daug kartų, tiesiog norėčiau patvirtinimo ir pasiūlymo su kuo geriau dirbti  blush2.gif
*

Kiekviena iš mūsų esame atsirinkusios savo " mylimą " dengimo masę .... kai ką patobulini , kad būtu dar geresnė .... teks rinktis po vieną iš eilės , ir kuri tau " prilips " , tai ir atiduosi laurus ....man pastilažas su aliejum ir aromatais 4u.gif .

Naktibalda
QUOTE(Cipciukas @ 2010 03 08, 12:06)
Kiekviena iš mūsų esame atsirinkusios savo " mylimą " dengimo masę .... kai ką patobulini , kad būtu dar geresnė .... teks rinktis po vieną iš eilės , ir kuri tau " prilips " , tai ir atiduosi laurus ....man pastilažas su aliejum ir aromatais  4u.gif .
*

ačiū, reiks išmėginti ant kokio nors "bandominio " lotuliukas.gif , dabar eisiu ieškot kur tas gėris yra 4u.gif
*Bitutė*
Sveikutės mergytės 4u.gif
vis stebiu ir žaviuosi jumis,tiek fantazijos turit tortukų puošyboje,visom po balionėlį 4u.gif biggrin.gif šaunuolės thumbup.gif
o dabar klausimas;noriu padaryti krikšasūniui tortuką,ir noriu pagal Cipciuko tortuką ,kur futbolo kamuolys ir marškinėliai ax.gif kaip padaryti tą kamuoliuką lygų dailutį,apvalutį,gal kokią nuorodėlę parodytumėte mirksiukas.gif
liniuss
Naktibalda , truputi uztrukau su atsakymu, taigi gelytems mase darau labai paprastai, islaidinu zelatina (tiesiog pasinaudok instrukcija kur ant pakelio) ir ypilu i cukrau spudra, na, kad mase gautusi minkoma. Cia merginos gamina is pastiliazo, tai jis labai panasiai gaminasi, reikia tik kazkur forume paieskot receptuko. Pritvirtinimas labai paprastas - baltymas, tik ne vanduo, vanduo dengimo mase suskystins.
Naktibalda
QUOTE(liniuss @ 2010 03 08, 12:40)
Naktibalda ,  truputi uztrukau su atsakymu, taigi gelytems mase darau labai paprastai, islaidinu zelatina (tiesiog pasinaudok instrukcija kur ant pakelio) ir ypilu i cukrau spudra, na, kad mase gautusi minkoma. Cia merginos gamina is pastiliazo, tai jis labai panasiai gaminasi, reikia tik kazkur forume paieskot receptuko. Pritvirtinimas labai paprastas - baltymas, tik ne vanduo, vanduo dengimo mase suskystins.
*

labai geras patarimas, kitam kartui blush2.gif , vakar mb sužvejojo tu gumiaškių , radau temoj tai raičiau tas gėles, nu tokios kontūzitos pirmam kartui gavosi doh.gif , bet dabar žinau kaip kas valgoma biggrin.gif , sekantį kartą pamėgisniu tavo pasiūlytą thumbup.gif , o aš vandeniu lipinau nes ten taip parodyta buvo kažkurios merginos, nieko prilipinau, šiaip ne taip , nu veža torati...ne kitaip lotuliukas.gif ( o pastilažas tai kas blush2.gif ? , man visi tie pavadinimai kol kas nieko nesako reik ieškot apibrėžimų biggrin.gif )
@adrij@
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 25, 17:55)
Pastilažas pagal cipciuką

1 sriubinis  ( nubrauktas ) šaukštas želatinos .
3 sriubiniai  šaukštai dirbtinio medaus ( su natūraliu nebandžiau ) ,
60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,
5 sriubiniai šaukštai aliejaus .

Aliejus pilamas į jau užminkytą masę , puikiai , lygiai pasidengia tortai  thumbup.gif .....nerekomenduoju dėti ant grietininių kremų , geriau aptepti sviestiniu .

Šitos normos užtenka ( truputi lieka ) apdengti 30 cm. tortą .

QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 08, 13:28)
labai geras patarimas, kitam kartui  blush2.gif , vakar mb sužvejojo tu gumiaškių , radau temoj tai raičiau tas gėles, nu tokios kontūzitos pirmam kartui gavosi  doh.gif , bet dabar žinau kaip kas valgoma  biggrin.gif , sekantį kartą pamėgisniu tavo pasiūlytą  thumbup.gif , o aš vandeniu lipinau nes ten taip parodyta buvo kažkurios merginos, nieko prilipinau, šiaip ne taip , nu veža torati...ne kitaip  lotuliukas.gif ( o pastilažas tai kas   blush2.gif ? , man visi tie pavadinimai kol kas nieko nesako reik ieškot apibrėžimų   biggrin.gif  )
*

Naktibalda
Cipciuk kam taip išryškinai mano žioplumą lotuliukas.gif , viskas cool.gif einu viską atsispausdinsiu pasidarysiu knygą, nes nete sunku greit rasti blush2.gif , o man norisi iš kart žiot apie ką mes čia
@adrij@
QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 08, 13:38)
Cipciuk kam taip išryškinai mano žioplumą  lotuliukas.gif , viskas  cool.gif  einu viską atsispausdinsiu pasidarysiu knygą, nes nete sunku greit rasti  blush2.gif , o man norisi iš kart žiot apie ką mes čia
*

Kodėl žioplumą doh.gif ....pabandyk atkasti kur ir kas ....čia tik mano ( tiesa , patariu įlašinti konditerinių kvapų , puikus rezultatas ) .

Kitos mergaitės įmes nuorodėlių į kitas mases smile.gif

kice
Ir cia imesiu klausimeli:
merginos,
kiek kg torto reiktu 20-čiai žmonių? 4 kg užtektų?
olga25
Atnesu savo pirma bantuka 4u.gif Cipciuko medutis su zele gabaliukais. Labai aciu uz recepta. Gavosi net 2 26 cm tortai thumbup.gif Papuosimas MMG.

user posted image

Antra padengiau beze ir sokoladinem rozem. Gal nerodysiu, nes tas dziavimas nelabai gavosi, turiu tik prastokus plasmasinius antgalius, todel tiesiog padengiau. Bet pats beze skonis tai thumbup.gif Visa inda islaiziau blush2.gif
naitas
QUOTE(*Keila* @ 2010 03 07, 19:33)
Sveiki 4u.gif
Atnesu savo "maziukus":
*

bet aš pamačius tuos mažiukus, tiesiog išsilydžiau wub.gif kaip man gražu wub.gif

QUOTE(Bomba @ 2010 03 07, 20:50)
o kuo klijuojami dekorai ant mases ? ir baibokai ? vandeniu ar kokiais spec klijais ?
*

na gal galima būtų pamėginti baltymu klijuoti. Jeigu ant masės horizontaliai, guldomas dekoras, tai nėra taip svarbu - sudrėkinai masę ir prilipo. Bet jeigu ant šono, ir dar didesnis, sunkesnis dekoras.. tai mastau.gif aisingas? valgomi klijai?
Valgomų klijų 20 gramų ten gali kainuoti iki 10 litų.. tokia įdomi jų konsistencija.. va galvoju, jeigu taip pamaišyt želatiną ir baltymą, ar nebūtų galima išgauti tokius pačius klijus g.gif na dėl tirštumo gal kruopą krakmolo įberti..

QUOTE(mmergyte @ 2010 03 08, 00:20)
ne schmoll.gif  schmoll.gif  cia naujove,uzsieny buna pirkt bigsmile.gif
*

man atrodo, Danijoj, g.gif

QUOTE(miskouoga @ 2010 03 08, 00:48)
Idedu ir as savo pastaruju dienu darba, pirma karta lipdziau baibokus. Patiko. biggrin.gif  Pageidavimas buvo toras su sesiais katinais.
*

grooožis man tie katinai.. aš užsisakiau "kirstuką" katinų laugh.gif..pas mane bus tokie "plokšti" bigsmile.gif

QUOTE(2jolitka @ 2010 03 08, 11:11)
sveikutes,
*

Tu man atleisk... ne iš frutelos reik daryt gėlytes, jeigu jau klausi ką ne taip ... rolleyes.gif

Su šventėm, moterytės 4u.gif
tute28
QUOTE(kice @ 2010 03 08, 12:04)
Ir cia imesiu klausimeli:
merginos,
kiek kg torto reiktu 20-čiai žmonių? 4 kg užtektų?
*

Savo vestuvėm užsakiau 7kg 40žmonių. Tai per akis buvo. Daug liko. Dar poto savaitę valgėm bigsmile.gif Tai man atrodo, kad turėtų užtekti tau 4kg. Nors dar nuo torto priklauso. Jei labai sunkus, tai .... Na profės gal daugiau patars
Olesta
Tortas tortui nelygu, skaičiuok, kad žmogui tektų 150-200 g, 4 kg turėtų tikrai pakakti, ypač jei kepsi ne apvalų nors susipjausto ir apvalūs gerai 4u.gif yra tortų mažiukų o sveria ohoho, pasižiūrėk tortinę planuojamą pasiėmus, kad tortas susipjaustytų į 20 gabaliukų, bet 4 kg turėtų būti sočiai 4u.gif
Sandr_e
Sveikos mergaitės, su Kovo 8-tąja visas!
Ateinu ir aš su savo prisvylusiais blynais, kepiau juodaji mišką, tik va kai spalvų neturėjau tai į cukrinę masę įminkiau žalių kokoso drožlių, taj paskui oj oj kaip man ji nesiminkė, trupėjo, vienu žodžiu rodausi kas gavosi iš gražios idėjos nulipdyti snieguoles išlindusias iš po sniego, o tas šokoladas ale simbolizuoja pratirpuasią žemę blush2.gif

user posted image
Ievsius
QUOTE(naitas @ 2010 03 08, 15:26)

Tu man atleisk... ne iš frutelos reik daryt gėlytes, jeigu jau klausi ką ne taip ...  rolleyes.gif

Na, neklaidink. Aš dariau iš fruitelos, ir viskas čiki. thumbup.gif
pupainga
QUOTE(tute28 @ 2010 03 08, 14:52)
Savo vestuvėm užsakiau 7kg 40žmonių. Tai per akis buvo. Daug liko. Dar poto savaitę valgėm  bigsmile.gif  Tai man atrodo, kad turėtų užtekti tau 4kg. Nors dar nuo torto priklauso. Jei labai sunkus, tai .... Na profės gal daugiau patars
*

O man 9 kg 20 žmonių suvalgė per vakarą doh.gif Liko tik mažas mažas gabaliukas. Mano nuomone kiek bus, tiek užteks. Kuo po mažesnį gabaliuką gaus, tuo bus skanesnis rolleyes.gif
monyte
QUOTE(Stebinti @ 2010 03 07, 23:57)
Skaitau ir niekap nesuprantu .... kam daryti kitos recepto tortą , jei tamsta turite savajį .... tuo labiau , kad [b]Cipciukas aiškiai pasakė kiek medaus dedasi , jei turite savo receptą pilkite , kad ir litrą , be to mažiau peikusi kitų darbus ir receptus , galėtumėte įnešti į forumą ir savo vieną kitą receptą[B]  .

Valgiau keletos merginų darytus tortus su mase , ne paukščių pienas , bet kad taip išpeikti ir išmesti - nebuvo , pusei svečių ji buvo ne ką prastesnė nei torto vidus ...kiekvienas turime savo skonį .

As rasiau,kad dariau torta pagal Cipciuko recepta ? unsure.gif Dariau kaip visada - su MEDUM BE CUKRAUS ,tik per ta mase,nes ji ziauriai saldi,valgant kartu ja su tortu,medaus,nei citrinos nesijaute. Ir nereikia manes po kauliuka narstyti,tik del to,kad man mano pacios darytas medaus tortas,apdengtas mase man paciai nepatiko. Be mases tortas kaip visada wub.gif ,mase atskirai irgi wub.gif ,vaikai valge kol sirys apsalo ,o stai kartu... schmoll.gif Sorry,kad mano skonio receptoriai ir nuomone issikyre nuo daugumos cia verysad.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 03 08, 10:13)
Medaus tortas ir rekomenduojamas puosti trupiniais. Arba beze dar tinka.

Nezinojau as,kad taip rekomenduojama,bet dabar... patirtis smile.gif
mmergyte
Brangioji Monyte,jei gali nusiimk savo liniuote,nes per tokius dydzius ir dar judancius doh.gif kai kam net tortu normaliai neuzkrauna,negi taip sunku?kitur dek kur nori,nu bet cia buk gera,kaa?
rugiagele26
QUOTE(monyte @ 2010 03 08, 17:13)
As rasiau,kad dariau torta pagal Cipciuko recepta ?  unsure.gif Dariau kaip visada - su MEDUM BE CUKRAUS ,tik per ta mase,nes ji ziauriai saldi,valgant kartu ja su tortu,medaus,nei citrinos nesijaute. Ir nereikia manes po kauliuka narstyti,tik del to,kad man mano pacios darytas medaus tortas,apdengtas mase man paciai nepatiko. Be mases tortas kaip visada  wub.gif  ,mase atskirai irgi  wub.gif ,vaikai valge kol sirys apsalo  ,o stai kartu...  schmoll.gif  Sorry,kad mano skonio receptoriai ir nuomone issikyre nuo daugumos cia  verysad.gif  4u.gif
Papildyta:

Nezinojau as,kad taip rekomenduojama,bet dabar... patirtis  smile.gif
*

Man asmensikai isvis tortai su bet kokia mase nera skanus... blush2.gif bet labai grazus bigsmile.gif stengiuosi dengti tortus grietinele, trupiniais, ir pan...
mmergyte
monyte,prasom nesiuntineti man az!!!!!!!!!!! nori kazka pasakyti sakyk viesai,drasi esi kaip matau,vienodai tau pastabos,taigi...!!!
monyte
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 03 08, 17:27)
Man asmensikai isvis tortai su bet kokia mase nera skanus...  blush2.gif bet labai grazus  bigsmile.gif stengiuosi dengti tortus grietinele, trupiniais, ir pan...
*

Atsargiau su tokiais issireiskimais ( ar cia tik man negalima pasakyti,kad kazkas neskanu ? biggrin.gif ) Juokauju ,nesupykit mirksiukas.gif
As ateity,nei pati taip dengsiu meduti,nei kitiems rekomenduosiu ax.gif Mano nuomone ,geriau ismokti graziai trupiniais papuosti,tada ir grazu ir skanu bus. Kaip bebutu - Tortas ne tik privalo buti grazus,bet ir skanus 4u.gif Aisku,visiems neitiksi,bet pasistengit verta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2010 03 08, 17:30)
monyte,prasom nesiuntineti man az!!!!!!!!!!! nori kazka pasakyti sakyk viesai,drasi esi kaip matau,vienodai tau pastabos,taigi...!!!
*

Prasyciau netersti temos asmeniais pastebejimais. Tam yra AZ. Aciu.
mmergyte
QUOTE(monyte @ 2010 03 08, 17:36)
Prasyciau netersti temos asmeniais pastebejimais.
*

BUTENT!! tik po jusu 4u.gif
rugiagele26
user posted image user posted image
Lion
Miargai, nesimušam biggrin.gif

Visas sveikinu su kovo 8 wub.gif

user posted image

Ir tuo pačiu noriu pasidžiaugti, kad turime naują moderatorę, kuri jau sutvarkė viršutines temas ir po truputį imasi kitų thumbup.gif Ačiū Tau, HappyAngel wub.gif wub.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.