Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tas stebuklingas momentas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
ksenaite
Vis paskaitineju kitu mamyciu gimdymo istorijas, vis asara pabrauki..ir prisimenu Carolytes atejima i pasauli...
O Carolyte prasidejo is labai labai dideles meiles mirksiukas.gif bet as net nezinojau, kad esu nestuke apie 2,5 men...ir jau buvo prasideje pirmieji nestumo pozymiai, kaip nuovargis...man taip buvo keista, kad sededavau namie ir nieko ypatingai neveikdavau ir vakare nuvaziuodavom su vyru apsiprekint ,grizdavau tokia nuvargus kad krisdavau tiesiai i lova...pradejau itart kad kazkas su manim negerai . dingo mens ,skaudedavo pilvuka .ir pasiskundziau vienai 'patarejai', kad turiu labai daug iskyru, ir galbut itariu, kad nestuke, tai ji man-gresiantis persileidimas!atvykus i darbeli, tik iejus pro duris, viena bendradarbe paklause kaip jauciuos(aisku, jos nezinojo ir as dar nebuvau 100%)pradejau taip verkt kaip mazas vaikutis,patareja nugasdino mane... schmoll.gif skambinau vyreliui, kad lektu namo(jis buvo konferencijoj uz 300 km)ir veztu mane i ligonine tikrintis(keistai skamba,bet as svedijo ir dar ne kartelio neteko but ligoninej)grizau namo,pasidariau testa,zinoma,teigiamas ir laukiau tevelio.Verkiau pasidejus testuka palei nosi,galbut is nezinomybes,baimes,dziaugsmo.Grizes teveliukas taip stipriai apkabino,buciavo pilvuka!Kita diena tiesiai lekem i poliklinika,pas gydytoja.Ji taip graziai pasveikino mus ,naujus tevelius wub.gif visokie popieriukai pildomi, o po viso sito ji sako:-pasiklausom, kaip sirdele plaka biggrin.gif surado plakancia sirdele,apsiverkiau wub.gif juk manyje plaka dar mazute mazute nauja sirdele!!!Dieve,koks nuostabus jausmas!Matau savaji issisiepusi laiminga!Nepamirsiu visu momentu,kai jis toks laimingas wub.gif Na, ir zinoma prasidejo musu savjones:mergaite ar berniukas, koki vardeli isrinksim...Bet kazkodel nujautem, kad mergyte ir pilvuka vadindavom Carolina wub.gif o berniukui vardo neturejom blush2.gif nestumas leke greit,buvo problemyciu,su slapimo taku infekcija teko pagulet ligoninej...bet viskas buvo gerai...38 sav gydytoja pasake,kad jau kudikelis visiskai issivystes ir gali gimt.As vis laukiau greiciau greiciau, nes man buvo taip karsta,sutinus visa...Bet Carolytei pilvely buvo gerai,neskubejo nors mama ir prase.Gimdyt turejau rugpjucio 9 d.bet teko laukt keleta dieneliu ilgeliau. koks tas ilgas laukimas...viskas buvo neidomu,sededavau prie TV nuo ryto iki vakaro...kol...penktadienio vakara,kepiau blynus ir tik bamt toks reziantis skausmas pilvo apacioj blink.gif ai, galvoju kazkas vel cia man negerai,nes pries tai nakti buvau priimamajam,tulzies akmenukai pakankino mane,visa nakti nemiegojus doh.gif kepu kepu as tuos blynus ir vel tik bamt blink.gif greit pasiemiau laikrodi ir skaiciuot...kas keturios min...ir nustojo apie 10 val,kas 12 min ilgiau kartais, o as taip miego norejau,neisejo pamiegot schmoll.gif pirma nakties jau toks skausmas, kad dejavau su dideliu garsu ir dar spejau pagalvot apie kaimynus,kad nezadinciau...teveliukas nemiegojo ir vis lauke...kai pagaliau,truko jam kantrybe...vaziuojam i ligonine ir as turiu dar laiko pagalvot,kad greit jau greit susitiksiu su mazyle...siltai mus prieme,sauni akusere,patikrino atsidare tik 1 cm, o jau skausmas ,kad nebegaliu kentet,galbut, kad labai jau pavargus buvau...paliko mus su teveliu gimdykloj,leido ilsetis. doh.gif ..,per saremi sukandus dantis dejavau,leidau tetukui pailset,o pati vis nemigau, nes uz sienos girdejau saukiancia dar viena mamyte ir kaip jai gime mazylis,apsiverkiau... ryte atejo patikrint,nieko sako tik 2 cm vaziuokit namo! as jau nebegalejau,vemiau nuo skausmo...norejo mus siust namo,bet manasis uzpyko,kada mums zinot kada vaziuot i ligonine kai saremiai jau buvo reguliarus...ir kad man labai jau skaudejo blink.gif pasiule vonia,kaip gera buvo ,bet labai jau trumpa momenta,prasidejo saremiai kas 3 min ir laaaabai jau ilgas man atrode,o tetukas tik isputes savo dideles akis ziurejo ir nieko man pagelbet negalejo...kad butu man lengviau wub.gif po vonios patikrino, jau buvo 4 cm, o atsidare per pusvalandi kol mirkau vonioj..zinoma, gavau nuskausminamuju,nes buvau visiskai be jegu,kad galeciau pailset...ir pagaliau prasikankinus ,pajutau,kad nebegaliu kentet ir laaabai noriu stumt!stumiau is visu jegu,laikiau vyro nyksti,kuris buvo pameles nuo suspaudimo doh.gif lotuliukas.gif ir girdziu galvyte jau uzgimus,dar karteli stumtelejau...rugpjucio13d.21.12...tetukas ziuri i mane didelem akim,didziule sypsena ir sako:-zinai,kas?Mergyyyyyyteeeee!!Carolina!!uzdejo man ant krutines mano maza maza angeliuka,as taip verkiau ,biro tokios didziules dziaugsmo asaros!tas mazas zmogiukas augo po mano sirdele, o dabar mes ja turim,maziuka stebukliuka,musu meiles vaisiu wub.gif

Mes labai labai laimingi...

p.s.niu,jau kad prirasiau doh.gif
Veitė
Sveikinu pagimdzius dukryte, gi ne veltui pilvuka Carolina vadinot :)Gera, kai visa seimynele laiminga! Sekmes visiems!!
ksenaite
QUOTE(Veite @ 2005 11 29, 15:32)
Sveikinu pagimdzius dukryte, gi ne veltui pilvuka Carolina vadinot :)Gera, kai visa seimynele laiminga! Sekmes visiems!!
*

aciukas uz palinkejima 4u.gif wub.gif
Astrėja
Labai grazi tavo gimdymo istorija, wub.gif sekmes jums visiems, tik smalsu tu gimdei svedijoj ar ne taip supratau? smile.gif
ksenaite
QUOTE(astreja @ 2005 11 29, 23:42)
Labai grazi tavo gimdymo istorija,  wub.gif  sekmes jums visiems, tik smalsu tu gimdei svedijoj ar ne taip supratau? smile.gif
*

aciukas 4u.gif taip as gimdziau svedijoj thumbup.gif
A-Lika
4u.gif sveikos mamytės,skaitau jūsų istorijas ir galvoju,kad galėjau greitu laiku ir aš džiaugtis tokia laime...deja...parašysiu trumpą savo istoriją,gal kam taip irgi buvo,būtų įdomu pasidalinti mintimis.Pastojau,džiaugiamės visi,vyras ant rankų nešiojo,vyresnis sūnus laukė irgi mažojo kūdikėlio.visa laimė vyko iki 4mėn.nėštumo. schmoll.gif .Padarius echoskopą gyd.pasakė,kad negirdi širdies tonusų.Atsidūriau Kaune.Ten patvirtino tą patį,pasirodo,kad vaikas 2 savaitės kaip buvo negyvas.Būtų buvusi mergaitė,genetikos centre padarė tyrimus nuo ko galėjo mirti,tipo per makštį papuolė bacila ir apnuodijo vaisių,bet kokia bacila ir iš kur ji taip niekas ir nepaaiškino deramai. g.gif .Aišku skaudu,bet bandom vyti į šoną tokias slogias mintis,ir bandysim vėl,kad tik viskas laimingai nestuke.gif .Tai tokia nelabai linksma istorija,gal kam kažkas panašaus buvo?
sigitac
Labai grazi Carolinos gimimo istorija, apsiasarojau eilini kart beskaitant blush2.gif
Aukit sveikutes mergaites. 4u.gif

A-Lika, labai liudna tavo istorija. Stiprybes tau!!!!! Daug, daug stiprybes...
Džinė
QUOTE(ksenaite @ 2005 11 29, 16:15)
Mes labai labai laimingi...
*

cray.gif labai gražu, Ksenaite 4u.gif
tik pagalvok - atrodo viskas buvo tik vakar, o jau tavo pupai - metukai mirksiukas.gif ir pasakyk, kad laikas lėtai bėga... mastau.gif

Huliganka
labas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
grazu,as ir pazliumbiau,ir pasijuokiau...super drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif dabar laukiu savo istorijos wub.gif wub.gif wub.gif
*Lina*
labai graži istorija smile.gif
chriss
Kokia graži istorija wub.gif Net ašarėlė nuriedėjo blush2.gif
Sėkmės auginant mažąją saulutę 4u.gif
GudriLapė
Nuostabi istorija 4u.gif
Gelaite
Grazu wub.gif 4u.gif smile.gif
Vilija2
Labai graži istorija. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
bambiram
oj kaip linksmai graudu wub.gif ,nuostabi istorija,tokia silta,laimes jusu seimai 4u.gif
Dovile88
labai labai grazi istorija thumbup.gif wub.gif sekmes jum! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.