Vis paskaitineju kitu mamyciu gimdymo istorijas, vis asara pabrauki..ir prisimenu Carolytes atejima i pasauli...
O Carolyte prasidejo is labai labai dideles meiles

bet as net nezinojau, kad esu nestuke apie 2,5 men...ir jau buvo prasideje pirmieji nestumo pozymiai, kaip nuovargis...man taip buvo keista, kad sededavau namie ir nieko ypatingai neveikdavau ir vakare nuvaziuodavom su vyru apsiprekint ,grizdavau tokia nuvargus kad krisdavau tiesiai i lova...pradejau itart kad kazkas su manim negerai . dingo mens ,skaudedavo pilvuka .ir pasiskundziau vienai 'patarejai', kad turiu labai daug iskyru, ir galbut itariu, kad nestuke, tai ji man-gresiantis persileidimas!atvykus i darbeli, tik iejus pro duris, viena bendradarbe paklause kaip jauciuos(aisku, jos nezinojo ir as dar nebuvau 100%)pradejau taip verkt kaip mazas vaikutis,patareja nugasdino mane...

skambinau vyreliui, kad lektu namo(jis buvo konferencijoj uz 300 km)ir veztu mane i ligonine tikrintis(keistai skamba,bet as svedijo ir dar ne kartelio neteko but ligoninej)grizau namo,pasidariau testa,zinoma,teigiamas ir laukiau tevelio.Verkiau pasidejus testuka palei nosi,galbut is nezinomybes,baimes,dziaugsmo.Grizes teveliukas taip stipriai apkabino,buciavo pilvuka!Kita diena tiesiai lekem i poliklinika,pas gydytoja.Ji taip graziai pasveikino mus ,naujus tevelius

visokie popieriukai pildomi, o po viso sito ji sako:-pasiklausom, kaip sirdele plaka

surado plakancia sirdele,apsiverkiau

juk manyje plaka dar mazute mazute nauja sirdele!!!Dieve,koks nuostabus jausmas!Matau savaji issisiepusi laiminga!Nepamirsiu visu momentu,kai jis toks laimingas

Na, ir zinoma prasidejo musu savjones:mergaite ar berniukas, koki vardeli isrinksim...Bet kazkodel nujautem, kad mergyte ir pilvuka vadindavom Carolina

o berniukui vardo neturejom

nestumas leke greit,buvo problemyciu,su slapimo taku infekcija teko pagulet ligoninej...bet viskas buvo gerai...38 sav gydytoja pasake,kad jau kudikelis visiskai issivystes ir gali gimt.As vis laukiau greiciau greiciau, nes man buvo taip karsta,sutinus visa...Bet Carolytei pilvely buvo gerai,neskubejo nors mama ir prase.Gimdyt turejau rugpjucio 9 d.bet teko laukt keleta dieneliu ilgeliau. koks tas ilgas laukimas...viskas buvo neidomu,sededavau prie TV nuo ryto iki vakaro...kol...penktadienio vakara,kepiau blynus ir tik bamt toks reziantis skausmas pilvo apacioj

ai, galvoju kazkas vel cia man negerai,nes pries tai nakti buvau priimamajam,tulzies akmenukai pakankino mane,visa nakti nemiegojus

kepu kepu as tuos blynus ir vel tik bamt

greit pasiemiau laikrodi ir skaiciuot...kas keturios min...ir nustojo apie 10 val,kas 12 min ilgiau kartais, o as taip miego norejau,neisejo pamiegot

pirma nakties jau toks skausmas, kad dejavau su dideliu garsu ir dar spejau pagalvot apie kaimynus,kad nezadinciau...teveliukas nemiegojo ir vis lauke...kai pagaliau,truko jam kantrybe...vaziuojam i ligonine ir as turiu dar laiko pagalvot,kad greit jau greit susitiksiu su mazyle...siltai mus prieme,sauni akusere,patikrino atsidare tik 1 cm, o jau skausmas ,kad nebegaliu kentet,galbut, kad labai jau pavargus buvau...paliko mus su teveliu gimdykloj,leido ilsetis.

..,per saremi sukandus dantis dejavau,leidau tetukui pailset,o pati vis nemigau, nes uz sienos girdejau saukiancia dar viena mamyte ir kaip jai gime mazylis,apsiverkiau... ryte atejo patikrint,nieko sako tik 2 cm vaziuokit namo! as jau nebegalejau,vemiau nuo skausmo...norejo mus siust namo,bet manasis uzpyko,kada mums zinot kada vaziuot i ligonine kai saremiai jau buvo reguliarus...ir kad man labai jau skaudejo

pasiule vonia,kaip gera buvo ,bet labai jau trumpa momenta,prasidejo saremiai kas 3 min ir laaaabai jau ilgas man atrode,o tetukas tik isputes savo dideles akis ziurejo ir nieko man pagelbet negalejo...kad butu man lengviau

po vonios patikrino, jau buvo 4 cm, o atsidare per pusvalandi kol mirkau vonioj..zinoma, gavau nuskausminamuju,nes buvau visiskai be jegu,kad galeciau pailset...ir pagaliau prasikankinus ,pajutau,kad nebegaliu kentet ir laaabai noriu stumt!stumiau is visu jegu,laikiau vyro nyksti,kuris buvo pameles nuo suspaudimo

ir girdziu galvyte jau uzgimus,dar karteli stumtelejau...rugpjucio13d.21.12...tetukas ziuri i mane didelem akim,didziule sypsena ir sako:-zinai,kas?Mergyyyyyyteeeee!!Carolina!!uzdejo man ant krutines mano maza maza angeliuka,as taip verkiau ,biro tokios didziules dziaugsmo asaros!tas mazas zmogiukas augo po mano sirdele, o dabar mes ja turim,maziuka stebukliuka,musu meiles vaisiu
Mes labai labai laimingi...
p.s.niu,jau kad prirasiau