mmazuliuke
2010 03 08, 09:00
Žinau kaip tyliai tyliai verkia miškas... Žinau kaip jūra išsilieja iš krantų. Žinau, kad vieną šviesų laimės rytą Išgirsiu tavo balsą: ATEINU Pačiu tyriausiu ilgesiu mane svaiginsi, Kol mano akys tavo rankutes išvys... Žinau, kad nieko niekada taip nemylėsiu Kaip savo angelėlio mažojo akis... REKOMENDUOJAMŲ DAIKTŲ SĄRAŠAS (Vykstant į ligoninę) 1.Chalatas 2. Higienos priemones(iskaitant paketukus+ vienkartines serveteles) 3. Vanduo negazuotas (+ klizmom su milteliais 2*1 litrai) 4. Du vokeliai 5. Naktinukai (geriau nei pizama) 6. Tapkes 7. Knyga- zurnalas 8. Ranksluostukas 9. Siltos kojines
Pasiruosimas pries: 1. Tyrimai 2. Depiliacija 3. Visu aksesuaru saugus pasidejimas namie
Ačiū, mazuliuk
mmazuliuke
2010 03 08, 09:59
Visoms vaisingu plepejimu
dendule
2010 03 08, 15:16
QUOTE(mmazuliuke @ 2010 03 08, 09:59) Visoms vaisingu plepejimu  as jau ruosiausi sukurti temute kad galetu merginos dalintis Reiketu paimt Duniu parasiuka ir pamodifikuot ten su nestukem nes labai daug nauju atsirade... Beje maciau Grechene turi vaikiukus....
...sara...
2010 03 08, 16:37
QUOTE(dendule @ 2010 03 08, 16:16) as jau ruosiausi sukurti temute kad galetu merginos dalintis Reiketu paimt Duniu parasiuka ir pamodifikuot ten su nestukem nes labai daug nauju atsirade... Beje maciau Grechene turi vaikiukus.... ...aš irgi užmačiau, kad grechene mazuciai anksti pasibeldė  nu bet sveikatytės visiems
dendule
2010 03 08, 18:04
QUOTE(...sara... @ 2010 03 08, 16:37) ...aš irgi užmačiau, kad grechene mazuciai anksti pasibeldė  nu bet sveikatytės visiems  na jau ir taip istempe nes turejo dar anksciau...sveikatytes dideliausios lauksim su ispudziais
mmazuliuke
2010 03 08, 19:42
QUOTE(dendule @ 2010 03 08, 15:16) Beje maciau Grechene turi vaikiukus.... Sveikinu
sveikos mergaites na as jau irgi po laparaskopijos. operacija praejo gerai atliko kauno klinikose  .tik kad operavusi gyditoja nieko nepaiskino (nesivargino).O pas savo gin tik po menesio . Norejau paklausti tu kurios visa tai praejo ,po kiek laiko galima planuoti  aciu
Ingutevi
2010 03 08, 21:20
QUOTE(puuke @ 2010 03 08, 22:13) sveikos mergaites na as jau irgi po laparaskopijos. operacija praejo gerai atliko kauno klinikose  .tik kad operavusi gyditoja nieko nepaiskino (nesivargino).O pas savo gin tik po menesio . Norejau paklausti tu kurios visa tai praejo ,po kiek laiko galima planuoti  aciu  Priklauso nuo to ka rado. Kadangi man nieko daugiau blogo be policistiniu kiausidziu nerado, tai planuoti leido is karto ka mes ir bandome daryti
liepsnele
2010 03 08, 21:45
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 08, 21:20) Priklauso nuo to ka rado. Kadangi man nieko daugiau blogo be policistiniu kiausidziu nerado, tai planuoti leido is karto ka mes ir bandome daryti Tai is karto taip jau ir imat jauti uz ragu  ? Nezinau, man tai kazkaip stabdos, nors operacija buvo pries savaite, siandien iseme siulus, tai taip visa pilva aplink bamba skauduliuoja, nelabai noris apie isdykavimus galvot, nors sake jau iskart galima. O ir MB taip dar nori pasaugot mane
salino saaugas ir pravale kiausintaki daugiau blogybiu nerado  manau ir mums laikas[COLOR=yellow]pradeti rimtais darbais uzsijimti
Ingutevi
2010 03 08, 21:48
QUOTE(liepsnele @ 2010 03 08, 22:45) Tai is karto taip jau ir imat jauti uz ragu  ? Nezinau, man tai kazkaip stabdos, nors operacija buvo pries savaite, siandien iseme siulus, tai taip visa pilva aplink bamba skauduliuoja, nelabai noris apie isdykavimus galvot, nors sake jau iskart galima. O ir MB taip dar nori pasaugot mane  na mes 10 dienu islaukem  o paskui atsargiai atsargiai... Manyciau savaites dar truputi mazai QUOTE(puuke @ 2010 03 08, 22:45) salino saaugas ir pravale kiausintaki daugiau blogybiu nerado  manau ir mums laikas[COLOR=yellow]pradeti rimtais darbais uzsijimti  sekmes ir greito
akilezna
2010 03 08, 22:16
QUOTE(dendule @ 2010 03 08, 20:04) na jau ir taip istempe nes turejo dar anksciau...sveikatytes dideliausios lauksim su ispudziais  maciau sarase pas ja kovo 20d. terminas buvo, o vaikuciams jau siek tiek daugiau negu 3 savaiteles, tai manau gal nieko tokio, daznai buna, kad anksciau pagimdo, svarbiausia kaip supratau vaikams viskas gerai ir pas mama dabar daug mazu dvigubu reikaliuku  gerai butu jeigu pasirodytu ir papasakotu pati
QUOTE(puuke @ 2010 03 08, 21:13) Norejau paklausti tu kurios visa tai praejo ,po kiek laiko galima planuoti  aciu  turbūt nuo savijautos priklauso, nes gi mergytės sugeba net pastoti tam pačiam cikle QUOTE(liepsnele @ 2010 03 08, 21:45) Nezinau, man tai kazkaip stabdos, siandien iseme siulus, tai taip visa pilva aplink bamba skauduliuoja, nelabai noris apie isdykavimus galvot, nors sake jau iskart galima. O ir MB taip dar nori pasaugot mane  nu žinokit mes paišdykavom tik po 14 dienų. Man ta operacija buvo sudėtingesnė, visą pilvuką skaudėjo, MB bijojo o ir tie pirmi kartai  BRRR nemalonūs buvo nors ir išsiilgę buvom.
dendule
2010 03 09, 08:14
QUOTE(akilezna @ 2010 03 08, 22:16) maciau sarase pas ja kovo 20d. terminas buvo, o vaikuciams jau siek tiek daugiau negu 3 savaiteles, tai manau gal nieko tokio, daznai buna, kad anksciau pagimdo, svarbiausia kaip supratau vaikams viskas gerai ir pas mama dabar daug mazu dvigubu reikaliuku  gerai butu jeigu pasirodytu ir papasakotu pati  aga labai jau norisi....isgirsti...smagu kad islauke jos panele nes gi l.anksti norejo pabegti nuo mamytes i gyvenima  lauksim jos cia sveciuose  Pamenu kai pasake kad laukiasi ir kad laukiasi dvyniu  privargo per nestuma bet kaip sako zmones "isgulejo" ir turi savo du mazus dziaugsmus
asstukas
2010 03 09, 10:05
Sveikos, as cia naujoke, man laparaskopija kovo 16d. bus...gal galite pasakyti, kaip ten buna po operacijos, po kiek laiko i darbeli gryzti galima... aciu uz atsakyma
Murauskė
2010 03 09, 10:10
QUOTE(asstukas @ 2010 03 09, 11:05) Sveikos, as cia naujoke, man laparaskopija kovo 16d. bus...gal galite pasakyti, kaip ten buna po operacijos, po kiek laiko i darbeli gryzti galima... aciu uz atsakyma  Na, aš abu kartus grįžau po mėnesio ir tai man atrodė normalu,nes vis tik tai yra intervenciją į organizmą, narkozė, turi praeiti laiko,kad pilnai atsistatytum  Šiaip yra merginų, kurios po savaitės jau yra darbingos,bet aš jau ne iš tų
asstukas
2010 03 09, 10:25
Aiškiukas, aš pasiėmiau savaite atostogu, tai gautusi kovo 22d. i darba...na manau, kad per greitai, nes darbas sedimas...na nieko teks imti nedarbingumo lapeli labai bijau tos operacijos...
Murauskė
2010 03 09, 10:31
QUOTE(asstukas @ 2010 03 09, 11:25) Aiškiukas, aš pasiėmiau savaite atostogu, tai gautusi kovo 22d. i darba...na manau, kad per greitai, nes darbas sedimas...na nieko teks imti nedarbingumo lapeli labai bijau tos operacijos...  Patikėk,tikrai nėra nieko bijoti  Užmigsi, pabusi ir viskas  Aišku,tas pooperacinis periodas nėra labai lengvas,bet jis praeina.Sėkmės
Ingutevi
2010 03 09, 10:35
QUOTE(asstukas @ 2010 03 09, 11:05) Sveikos, as cia naujoke, man laparaskopija kovo 16d. bus...gal galite pasakyti, kaip ten buna po operacijos, po kiek laiko i darbeli gryzti galima... Operavo ketvirtadienį, 24 vasario, o pirmadienį jau buvau darbe. Na nepasakyčiau, kad labai stipriai jaučiausi, bet darbas sėdimas, prabuvau QUOTE(asstukas @ 2010 03 09, 11:25) Aiškiukas, aš pasiėmiau savaite atostogu, tai gautusi kovo 22d. i darba...na manau, kad per greitai, nes darbas sedimas...na nieko teks imti nedarbingumo lapeli labai bijau tos operacijos... Neskubėk dar. Gal ir nereikės. O dėl baimės - man merginos sakė "bijok. Nes kas iš to, jei sakysim, nebijok, vistiek bijosi" Aš tą patį kartoju - bijok, bet kai praeis viskas - tada suprasi, kad nebuvo taip ir baisu
asstukas
2010 03 09, 10:39
Na pirma narkoze, va tas labai ir gasdina...jau jauciu, kad ima stresas..dar niekaip su daktare negaliu susisiekti, nzn. kokius tyrimus reik pasidaryti  , o kiek pinigeliu daktarei duoti  nes operacija bus Lazdynu klinikose....o gal kas operavotes pas Vildaite? kokie atsiliepimai???
QUOTE(asstukas @ 2010 03 09, 10:39) Na pirma narkoze, va tas labai ir gasdina...jau jauciu, kad ima stresas..dar niekaip su daktare negaliu susisiekti, nzn. kokius tyrimus reik pasidaryti  , o kiek pinigeliu daktarei duoti  nes operacija bus Lazdynu klinikose....o gal kas operavotes pas Vildaite? kokie atsiliepimai??? nuostabus zmogus, puikus gydytojas. Operavo skyriaus vedeja ir Vildaite. Klaidu neturejo buti, tad buvau rami, kaip niekad.
liepsnele
2010 03 09, 11:39
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 09, 06:45) turbūt nuo savijautos priklauso, nes gi mergytės sugeba net pastoti tam pačiam cikle nu žinokit mes paišdykavom tik po 14 dienų. Man ta operacija buvo sudėtingesnė, visą pilvuką skaudėjo, MB bijojo o ir tie pirmi kartai  BRRR nemalonūs buvo nors ir išsiilgę buvom. o ka tau dare, kad sakai, sudetingesne buvo  ? Man kazkaip labiau skauduliuoja pilva po siulu isemimo vakar, ypac desini sona - jame saaugas salino. Siandien kulniuoju pas gine del nedarbingumo, kazkaip dar nenoriu skubet ryt i darbuka, gal dar prasyt pratest siai savaitei
sveikos, man laparokopija numatyta kovo 25 d., bet aš tokį įdomų klausimą turiu. ar Jūs prieš operaciją visiškai sveikos buvot? ar nepavojinga operuotis jeigu esu nusilpus pos peršalimų maratono? man jau kokias tris savaites nesibaigia sloga, gerklės skausmas, nebeišmanau, ką daryt, bet operacijos atidėt jau irgi nenoriu... ką patartumėt?
liepsnele
2010 03 09, 12:05
Tino, o tu gydaisi kazkaip, nes 3 savaites - tai jau ilgokai Siaip tai nepageidautina, kad pacientai butu persale pries operacija, nes tos bacilos gali isitaisyt i operuojama vieta ir dar kitus aplinkinius pacientus uzkrest. Jei turesi temperaturos, kad ir nedaug, tai tikrai taves neoperuos. O gal iseitu dabar kazkaip pavartot visokiu imuniteta stiprinanciu ir iki operacijos but jau sveikai kaip ridikeliui - juk dar laiko daug
QUOTE(liepsnele @ 2010 03 09, 13:05) Tino, o tu gydaisi kazkaip, nes 3 savaites - tai jau ilgokai Siaip tai nepageidautina, kad pacientai butu persale pries operacija, nes tos bacilos gali isitaisyt i operuojama vieta ir dar kitus aplinkinius pacientus uzkrest. Jei turesi temperaturos, kad ir nedaug, tai tikrai taves neoperuos. O gal iseitu dabar kazkaip pavartot visokiu imuniteta stiprinanciu ir iki operacijos but jau sveikai kaip ridikeliui - juk dar laiko daug  gydausi visaip: ir Gelomyrtolį geriu, ir daug ką geriu, ir liaudiškom priemonėm, bet mano kalbamas darbas, tai vis tą gerklę ir pradeda skaudėt iš naujo, gal dar pašalu, vitaminus geriu, net antibiotikų sugėriau kursą. temperatūros neturiu visiškai. gydausi, bet jau stresuoju, kad niekas neveikia... ir nesustiprėsiu iki operacijos...
liepsnele
2010 03 09, 12:29
QUOTE(Tino @ 2010 03 09, 12:13) gydausi visaip: ir Gelomyrtolį geriu, ir daug ką geriu, ir liaudiškom priemonėm, bet mano kalbamas darbas, tai vis tą gerklę ir pradeda skaudėt iš naujo, gal dar pašalu, vitaminus geriu, net antibiotikų sugėriau kursą. temperatūros neturiu visiškai. gydausi, bet jau stresuoju, kad niekas neveikia... ir nesustiprėsiu iki operacijos... Gal tai ir negerai, kad daug ka vienu metu geri. Ir kodel butent Gelomyrtol? Jis skirtas sinusitui ir skrepliam bronchuose valyt, o ne del skaudancios gerkles ir nuolatinio pasalimo. Manau, viskas bus gerai, tiesiog reikia duoti organizmui imuniteta stiprinanciu, gerklei kokio Propodezo ir visada gerai issimiegot. Nors siaip ne pro sali butu gydytojai pasirodyt.
dendule
2010 03 09, 14:05
QUOTE(Tino @ 2010 03 09, 11:57) sveikos, man laparokopija numatyta kovo 25 d., bet aš tokį įdomų klausimą turiu. ar Jūs prieš operaciją visiškai sveikos buvot? ar nepavojinga operuotis jeigu esu nusilpus pos peršalimų maratono? man jau kokias tris savaites nesibaigia sloga, gerklės skausmas, nebeišmanau, ką daryt, bet operacijos atidėt jau irgi nenoriu... ką patartumėt? teisinga is dalies viena mergina parase aisku geriau nebut serganciai. Tarkim mano gerkle visus metus galima sakyt raudona buna  nes turiu gerkles problemu ir jas is esmes reiketu tvarkyti. PRies operacija sirgau ir neblogai buvo istine limfmazgiai ir kraujo tyrimas rode uzdegima ir nelabai stabde tos operacijos nors pati prisipazinau kad ne koks. Aisku po operacijos tas gali itakoti siokia tokia temperaturos pakilima, man tarkim 2dienas buvo iki 38 mazdaug pakile bet sake normalu  man atrodo maziau streso...daugiau atsipalaidavimo ir pasveiksi. Gerklyte skalauk...gerk daug siltu gerimu ir daug daug geru emociju ir busi sveika kaip ridikas
Ingutevi
2010 03 09, 14:14
QUOTE(Tino @ 2010 03 09, 12:57) man laparokopija numatyta kovo 25 d., bet aš tokį įdomų klausimą turiu. ar Jūs prieš operaciją visiškai sveikos buvot? ar nepavojinga operuotis jeigu esu nusilpus pos peršalimų maratono? man jau kokias tris savaites nesibaigia sloga, gerklės skausmas, nebeišmanau, ką daryt, bet operacijos atidėt jau irgi nenoriu... ką patartumėt?
Mane operavo su raudona gerkle, pakostinčią ir tokia vos besibaigiančia sloga. Anestezologas prieš operaciją net pasakė, kad gerklė raudona. Bet matyt operacija suveikė, kad kelias paras po net nekostelėjau  O tau dar iki 25 dienos laiko yra, stiprinkis
QUOTE(dendule @ 2010 03 09, 15:05) teisinga is dalies viena mergina parase aisku geriau nebut serganciai. Tarkim mano gerkle visus metus galima sakyt raudona buna  nes turiu gerkles problemu ir jas is esmes reiketu tvarkyti. PRies operacija sirgau ir neblogai buvo istine limfmazgiai ir kraujo tyrimas rode uzdegima ir nelabai stabde tos operacijos nors pati prisipazinau kad ne koks. Aisku po operacijos tas gali itakoti siokia tokia temperaturos pakilima, man tarkim 2dienas buvo iki 38 mazdaug pakile bet sake normalu  man atrodo maziau streso...daugiau atsipalaidavimo ir pasveiksi. Gerklyte skalauk...gerk daug siltu gerimu ir daug daug geru emociju ir busi sveika kaip ridikas  vat vat, ir man panasiai. as kiek ziuriu, tai ta gerkle visada raudona, tik nesigilinu, kol neskauda. o dabar kai skauda, po skausmo man visada sloga prasideda. tai taip ir stresuoju. bet nuraminot, kad nestabdo operacijos del blogo kraujo. man temperaturos nera, tai tas kraujas dar gal spes pageret. prasitesiau ilgaji savaitgali, gal issiugulesiu
dendule
2010 03 09, 14:28
QUOTE(Tino @ 2010 03 09, 14:17) vat vat, ir man panasiai. as kiek ziuriu, tai ta gerkle visada raudona, tik nesigilinu, kol neskauda. o dabar kai skauda, po skausmo man visada sloga prasideda. tai taip ir stresuoju. bet nuraminot, kad nestabdo operacijos del blogo kraujo. man temperaturos nera, tai tas kraujas dar gal spes pageret. prasitesiau ilgaji savaitgali, gal issiugulesiu  pas mane nusedimas buvo didelis bet i ji neziuri is tikro  nes jis berods 2men laikosi o nusedimas gali but net del cistos...svarbu tikejimo ir geros nuotaikos optimizmo ir busi sveika
QUOTE(dendule @ 2010 03 09, 15:28) pas mane nusedimas buvo didelis bet i ji neziuri is tikro  nes jis berods 2men laikosi o nusedimas gali but net del cistos...svarbu tikejimo ir geros nuotaikos optimizmo ir busi sveika  nulekaiu pas gydytoja, persviete plaucius, rado bronchita. tai dabar jau ramiau, kad tikrai issigydysiu, kai gydo profesionalas, o ne pati, ir tiksliai zinom, ka gydyti  aciu merginos uz palaikyma, dabar jau ir nuotaika turetu pakilt, vistik sventes lovoj bus ilgos
Linutas
2010 03 09, 20:03
QUOTE(Tino @ 2010 03 09, 11:57) sveikos, man laparokopija numatyta kovo 25 d., bet aš tokį įdomų klausimą turiu. ar Jūs prieš operaciją visiškai sveikos buvot? ar nepavojinga operuotis jeigu esu nusilpus pos peršalimų maratono? man jau kokias tris savaites nesibaigia sloga, gerklės skausmas, nebeišmanau, ką daryt, bet operacijos atidėt jau irgi nenoriu... ką patartumėt? jau tau kaip ir atsake. Bet as dar noriu prideti i tavo klausima dar viena klausima: ar tu sutinki rizikuoti, kad geriau sveikimas po operacijos bus sunkesnis ir ilgesnis nei pacios operacijos atidejimas? O siaip tai tikrai turi labai stiprinti organizma, siulau homeopatiniais, pvz, gerklei yra toks homeovox ciulpiamos tabletes, o imuninei istemai stimuliuoti echinacejos zirniukai, taip pat nepamirstant prolonguotio vitamino c (pvz, gerai yra rutin forte). O man antra diena teplioja po tepinelio paemimo, nestipriai, panikuoti nenoriu, bet smalsu kas man pasidare?
duniaša
2010 03 09, 20:04
Sveikos kovo 25 dienai paskirta laparaskopija antakalnio klinikose pas vedeja Meceju, gal kokiu atsiliepimu turite?
liepsnele
2010 03 09, 22:35
QUOTE(Linutas @ 2010 03 09, 20:03) jau tau kaip ir atsake. Bet as dar noriu prideti i tavo klausima dar viena klausima: ar tu sutinki rizikuoti, kad geriau sveikimas po operacijos bus sunkesnis ir ilgesnis nei pacios operacijos atidejimas? Teisingas klausimas QUOTE(Linutas @ 2010 03 09, 20:03) O man antra diena teplioja po tepinelio paemimo, nestipriai, panikuoti nenoriu, bet smalsu kas man pasidare?  Tai nieko baisaus, man po vieno tepinelio irgi gerokai patepliojo, tiesiog jau taip sureagavo i sia procedura, juk tai visgi siokios tokios zaizdeles padarymas. Ir tai tikrai nerodo, kad blogas atsakymas bus, jeigu ka  , pvz. man buvo geras po tu tepliojimu Papildyta:QUOTE(Tino @ 2010 03 09, 18:57) nulekaiu pas gydytoja, persviete plaucius, rado bronchita. tai dabar jau ramiau, kad tikrai issigydysiu, kai gydo profesionalas, o ne pati, ir tiksliai zinom, ka gydyti  aciu merginos uz palaikyma, dabar jau ir nuotaika turetu pakilt, vistik sventes lovoj bus ilgos  nu va, saunuole, geriau negu savigyda uzsiimt  Juk sako, jei persalimas tesias ilgiau nei 7d., reiketu pasirodyt gydytojui. Pasveikt dar turi laiko tikrai, ypac kai dabar tiek daug iseiginiu nusimato issigulejimui
QUOTE(Linutas @ 2010 03 09, 21:03) jau tau kaip ir atsake. Bet as dar noriu prideti i tavo klausima dar viena klausima: ar tu sutinki rizikuoti, kad geriau sveikimas po operacijos bus sunkesnis ir ilgesnis nei pacios operacijos atidejimas?
jooo, klausimas tai zinoma kad geras  ale kai operacijos data derinau prie darbu ir galiu minimaliai po jos atsigavinet, tai jau geriau dabar 5 dienas (viena diena issiprasiau is darbu papildomai) gulesiu namie negu atideliot ta operacija. as jau ir taip ja atideliojau 1.3 metu, tai dabar noriu kad tik greiciau, kad nebereiktu nervuotis, kai jau nuspresta
vitalyte25
2010 03 10, 19:48
QUOTE(dendule @ 2010 03 08, 17:16) as jau ruosiausi sukurti temute kad galetu merginos dalintis Reiketu paimt Duniu parasiuka ir pamodifikuot ten su nestukem nes labai daug nauju atsirade... Beje maciau Grechene turi vaikiukus.... sveikos, mane gal dar atsimena senbuves kokia jau liniuote pas tavi  kaip dziaugiuosi.. mes kazkaip intensyviai darom sese , bet kolkas nieko... tik mmm kasmenesi smagu del Grechenes  labai noreciau irgirs jos istorija ... QUOTE(akilezna @ 2010 03 09, 00:16) maciau sarase pas ja kovo 20d. terminas buvo, o vaikuciams jau siek tiek daugiau negu 3 savaiteles, tai manau gal nieko tokio, daznai buna, kad anksciau pagimdo, svarbiausia kaip supratau vaikams viskas gerai ir pas mama dabar daug mazu dvigubu reikaliuku  gerai butu jeigu pasirodytu ir papasakotu pati  ir tavo liniuote jau toli nukeliavo  noreciau vel nestuke but  kaip buvo gera... aga 3 sav anksciau visai nieko blogo... jau isnesioti siaip skaitosi 37 sav... QUOTE(Murauskė @ 2010 03 09, 12:10) Na, aš abu kartus grįžau po mėnesio ir tai man atrodė normalu,nes vis tik tai yra intervenciją į organizmą, narkozė, turi praeiti laiko,kad pilnai atsistatytum  Šiaip yra merginų, kurios po savaitės jau yra darbingos,bet aš jau ne iš tų  kaip tau mazyte sekasi?
akilezna
2010 03 10, 20:05
QUOTE(vitalyte25 @ 2010 03 10, 21:48) sveikos, mane gal dar atsimena senbuves mes kazkaip intensyviai darom sese , bet kolkas nieko... tik mmm kasmenesi OOO kokie zmones, sveikute  malonu tave matyt  jau ir bernuzelis kaip paaugo 5 menesiai tai ka jau darbuojates su sese  na nepergyvenk, gal dar ne laikas, pati zinai ir nestumas buvo nelengvas ir gimdymas ankstyvas, reikia organizmui atsistatyt, ne prievartauk jo  viskas bus gerai, butinai pranesk kai turesi geras zinias
vitalyte25
2010 03 10, 20:10
QUOTE(akilezna @ 2010 03 10, 22:05) OOO kokie zmones, sveikute  malonu tave matyt  jau ir bernuzelis kaip paaugo 5 menesiai tai ka jau darbuojates su sese  na nepergyvenk, gal dar ne laikas, pati zinai ir nestumas buvo nelengvas ir gimdymas ankstyvas, reikia organizmui atsistatyt, ne prievartauk jo  viskas bus gerai, butinai pranesk kai turesi geras zinias  malonu,kad nepamirsai manes aj kazkaip esu pilnai atsigavusi... nebaisu nei gimdymas nei nestumas... noriu vel buti storule mano kavalierius jau tikras vyras... snekasi, guguoja... juokiasi... labai geras jausmas... linkiu visoms ta patirti
akilezna
2010 03 10, 20:37
QUOTE(vitalyte25 @ 2010 03 10, 22:10) malonu,kad nepamirsai manes aj kazkaip esu pilnai atsigavusi... nebaisu nei gimdymas nei nestumas... noriu vel buti storule mano kavalierius jau tikras vyras... snekasi, guguoja... juokiasi... labai geras jausmas... linkiu visoms ta patirti  Na saunu del kavaleriaus, o linkiu panelytes iki pilnos laimes
Linutas
2010 03 10, 21:28
Tino, as pilnai tave suprantu. Ir tegaliu tik is visos sirdies linketi pasveikti iki operacijos. As taip pat planuoju neimti jokiu bileteniu ir po operacijos tuoj pat gristi i darba. Planuoju viska atlikti taip, kad niekas nieko nesuzinotu  Ot, optimiste - tik kad dirbu bobu kolektyve ir viskas tuom pasakyta
dendule
2010 03 10, 22:28
QUOTE(vitalyte25 @ 2010 03 10, 19:48) sveikos, mane gal dar atsimena senbuves kokia jau liniuote pas tavi  kaip dziaugiuosi.. mes kazkaip intensyviai darom sese , bet kolkas nieko... tik mmm kasmenesi smagu del Grechenes  labai noreciau irgirs jos istorija ... ir tavo liniuote jau toli nukeliavo  noreciau vel nestuke but  kaip buvo gera... aga 3 sav anksciau visai nieko blogo... jau isnesioti siaip skaitosi 37 sav... kaip tau mazyte sekasi?  Sveikute  aisku atsimenam kokie jus dideli.. Lauksim geru ziniu del seses!  tavo maziukas kada gime?kiek savaiteliu?
vitalyte25
2010 03 11, 10:35
QUOTE(dendule @ 2010 03 11, 00:28) Sveikute  aisku atsimenam kokie jus dideli.. Lauksim geru ziniu del seses!  tavo maziukas kada gime?kiek savaiteliu?  mano mazius 29 sav ir kelios dienos, na beveik 30sav  bet pamatytumet dabar koks kavalierius  net nepasakytum kad galejo toks mazas buti, jis daba daugiau sveria nei kiti normaliai 5men
liepsnele
2010 03 11, 10:55
Merginos, as su klausimuku Kada jums po sitos proceduros pilvas grizo i savo iprastini dydi? Esu kokiu vienu dydziu padidejus, galvoju, is kur cia kelnes gaut i darba eit
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 08, 21:20) Priklauso nuo to ka rado. Kadangi man nieko daugiau blogo be policistiniu kiausidziu nerado, tai planuoti leido is karto ka mes ir bandome daryti Labukas, kaip tu jautiesi? Ar tau gydytoja liepe pas ja pasirodyti ar pan? Ar viska paliko likimo valiai? Nes dabar as nzn ka man daryti Artimausiom dienom mmes turetu ateiti. Kazi ar nebuna,kad po ciklas issiderina? Gyd. kazka minejo,kad pas ja apie 23 d pasirodyti, nes tik tada dokumentai is skyriaus suvaiksto. Tik gaila,kad 23, bus apie 8 cd ir jokiu stimuliaciju nebespesiu pradeti darytis. Bet sakau,kad ir i gera dar menuo pertrauka,gal savo vyra nusiusciau issitirti...pasimetus Papildyta:QUOTE(asstukas @ 2010 03 09, 10:05) Sveikos, as cia naujoke, man laparaskopija kovo 16d. bus...gal galite pasakyti, kaip ten buna po operacijos, po kiek laiko i darbeli gryzti galima... Mane visos turbut visos pasmerks , treciadieni -operavo, ketvirtadieni - namo isleido, penkt - as jau dirbau.. Zianau,kad niekas neivertins, bet gerai jauciausiu, darbas mano sedimas, tai tik kai staigiai atsistodavau, truputi siules pamausdavo. Cia visoms skirtingai, jei gali, tai zinoma,kad savaite kita - pagulinek!
Ingutevi
2010 03 11, 12:41
QUOTE(r@mke @ 2010 03 11, 13:33) Labukas, kaip tu jautiesi? Ar tau gydytoja liepe pas ja pasirodyti ar pan? Ar viska paliko likimo valiai? Nes dabar as nzn ka man daryti Artimausiom dienom mmes turetu ateiti. Kazi ar nebuna,kad po ciklas issiderina? Gyd. kazka minejo,kad pas ja apie 23 d pasirodyti, nes tik tada dokumentai is skyriaus suvaiksto. Tik gaila,kad 23, bus apie 8 cd ir jokiu stimuliaciju nebespesiu pradeti darytis. Bet sakau,kad ir i gera dar menuo pertrauka,gal savo vyra nusiusciau issitirti...pasimetus  Labuks Jauciuosi jau galima sakyti visai gerai. Jau atgavau judejimo greiti, nes pradzioje tai ne laksciau kaip ipratus, bet letai solidziai vaiksciojau  man liepe pasirodyti po 1.5~2 menesiu. Nes man ciklo visai nebudavo  tai tiek laiko dave palaukti ziurint, ar atsiras savaime O ir mmm. Tai man rodos, kad O man ivyko, nes BT matuoju, pakilimas kaip ir buvo, o ir tu egg isskyru as buvau nemacius jau nezinia kiek metu, tai dabar pamaciau kelias dienas  Todel ziuresiu, kad dabar pavyko tapti  nesitikiu, nes po pirmo karto man pora dienu raize pilva, todel nesiryztu kartoti  zodziu laukiu... O tau iki operacijos ciklas savaime budavo? Kaip savijauta? Vyro tyrimai neilgai trunka  tos kelios dienos susilaikymui kiek trunka ir viskas... Gal palauk tos 23 dienos, o tada kreipkis pas gydytoja?
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 11, 12:41) man liepe pasirodyti po 1.5~2 menesiu. Nes man ciklo visai nebudavo  tai tiek laiko dave palaukti ziurint, ar atsiras savaime O ir mmm. O tau iki operacijos ciklas savaime budavo? Labukas, aga as irgi po operacijos isdidziai vaiksciojau Nes nuo staigiu judesiu siules suskausdavo, dabar nieko nejauciu, tik mazi randukai liko. Ciklas mano idealus kas 28 d. Darem lapar. nes 2 metai pastot nepavyksta.. Vyro turtas neidealus,bet sake ir natur gali pavykti, bet as pati skubinu ivykius Pries inseminacijas, sperma atplauna,tada skaiciukai grazus, bet kas is to, jei be rezultato? Turbut si menesi dar palauksiu,kazkokiu budu be talonelio bandysiu pas Tvar.i kmuk papulti (nes jo gauti neimanoma, o ji dar zadejo koki tai kraujo tyrima padaryti). O tada ziuresim koki veiksmu plana ji pasiulys. O tu pas ja turi po 2 men pasirodyti ? Gal pasidarysi  ir jau del kitu reikalu kreipsies ?
Ingutevi
2010 03 11, 13:49
QUOTE(r@mke @ 2010 03 11, 14:15) O tu pas ja turi po 2 men pasirodyti ? Gal pasidarysi  ir jau del kitu reikalu kreipsies ?  Na gal pavyks  Tada tik pasiimciau pilna aprasyma apie operacija ir painformuociau, kad jos operacija eilini karta "dave vaisiu"
QUOTE(liepsnele @ 2010 03 11, 10:55) Merginos, as su klausimuku Kada jums po sitos proceduros pilvas grizo i savo iprastini dydi? Esu kokiu vienu dydziu padidejus, galvoju, is kur cia kelnes gaut i darba eit  as padidejusi, tai gerai kad atostogos  Jau 7 diena, taciau jauciu kad slugsta po truputi mano pilvuzas
Sveikutes Senai jau buvau pas Jus uzsukus  saraseli koreguoju tik tiek,kiek man i AZ merginos paraso  taigi, butu labai puiku jei kuri mergina perimtu parasiuka O mums sekasi puikiai  vis augam  gyd. sako,kad berniukas bus dickis, nemaziau 4 kg  na bet viskas logiska, nes ir teveliai abu auksti  laikas lekia taip greitai, net nesitiki kai ziuriu i liniuote,kad jau finisas visai cia pat... Sekmes Jums merginos, einant link savo tikslo  ir nenustosiu kartoti,kad tam kelyje svarbiausias dalykas- besalygiskas tikejimas galutiniu rezultatu -
|
|