Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Laparoskopija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dendule
QUOTE(Duniu @ 2010 03 14, 15:23)
Sveikutes  4u.gif
Senai jau buvau pas Jus uzsukus cool.gif saraseli koreguoju tik tiek,kiek man i AZ merginos paraso smile.gif taigi, butu labai puiku jei kuri mergina perimtu parasiuka smile.gif
O mums sekasi puikiai wub.gif vis augam tongue.gif gyd. sako,kad berniukas bus dickis, nemaziau 4 kg wub.gif na bet viskas logiska, nes ir teveliai abu auksti smile.gif laikas lekia taip greitai, net nesitiki kai ziuriu i liniuote,kad jau finisas visai cia pat... wub.gif
Sekmes Jums merginos, einant link savo tikslo wub.gif ir nenustosiu kartoti,kad tam kelyje svarbiausias dalykas- besalygiskas tikejimas galutiniu rezultatu - nestuke.gif  wub.gif
*

Duniu.. wub.gif greit susitiksite su savo stebukliuku wub.gif
Linutas
Duniu, kaip greit laikas bega - atrodo, tik mums pasigyrei, kad laukiesi, o jau keliolika dieneliu liko iki susitikimo ax.gif Bus Velykinis marguciukas tavo thumbup.gif
Kas liecia sarasiuka, tai butu gerai ji kazkiek atnaujinti ir papildyti, nes pasiziuriu, kad net nuo 2003 m jis buvo pildomas ir gal jau tos mergytes jau net trecio zuikio laukiasi bigsmile.gif Taigi gal butu tikslinga atlikti grandiozini darba ir sudaryti nauja sarasiuka surasant ne tik kur operavosi, bet ir pas ka operavosi.

O vat su situ klausimu pas ka operuotis dabar as ir apsistosiu. Pasiziuriu gydytoju ivertinimus internetinese svetainese ir labai jie skiriasi. zinau, kaip medike, visem geras nebusi, bet kai vertina 20 zmoniu ir paraso 5 blogus atsiliepimus, tai jau vercia susimastyti g.gif
Kol kas visai geras gydytojas pasirode P. Vanagas. Kas pas ji operavosi, kokie atsiliepimai?
dendule
QUOTE(Linutas @ 2010 03 14, 17:08)
Duniu, kaip greit laikas bega - atrodo, tik mums pasigyrei, kad laukiesi, o jau keliolika dieneliu liko iki susitikimo  ax.gif Bus Velykinis marguciukas tavo  thumbup.gif
Kas liecia sarasiuka, tai butu gerai ji kazkiek atnaujinti ir papildyti, nes pasiziuriu, kad net nuo 2003 m jis buvo pildomas ir gal jau tos mergytes jau net trecio zuikio laukiasi  bigsmile.gif Taigi gal butu tikslinga atlikti grandiozini darba ir sudaryti nauja sarasiuka surasant ne tik kur operavosi, bet ir pas ka operavosi.

O vat su situ klausimu pas ka operuotis dabar as ir apsistosiu. Pasiziuriu gydytoju ivertinimus internetinese svetainese ir labai jie skiriasi. zinau, kaip medike, visem geras nebusi, bet kai vertina 20 zmoniu ir paraso 5 blogus atsiliepimus, tai jau vercia susimastyti  g.gif
Kol kas visai geras gydytojas pasirode P. Vanagas. Kas pas ji operavosi, kokie atsiliepimai?
*

klausyk gal tu nori uzsiimti blush2.gif nes daug nestukiu yra..... blush2.gif manau sitas sarasiukas labai daug vilties daug kam suteikia 4u.gif pamenu ir as paziuredavau... ax.gif blush2.gif
Linutas
QUOTE(dendule @ 2010 03 15, 08:24)
klausyk gal tu nori uzsiimti blush2.gif nes daug nestukiu yra..... blush2.gif manau sitas sarasiukas labai daug vilties daug kam suteikia 4u.gif pamenu ir as paziuredavau... ax.gif  blush2.gif
*

g.gif net nezinau... nemyliu as sitos nesulaukianciu gandro skyrelio lotuliukas.gif O dar labiau bijojau ir koja ikelti i sita operacijos tema doh.gif
Bet gal kaip medikei teks prisiimti sia didele atsakomybe jeigu kas dar prisijungs padeti ax.gif
urtike955
Mergaites,

Noriu Jusu pasiklausti ar darete suderinamumo su vyru testus ir ar tyret savo vyrus? As dariausi laparaskopija vasario 22 diena, kurios metu man buvo padarytas kiausidziu drilingas, viskas kitkas pas mane gerai ir dabar laukiu mmm, taip pat matuoju bazaline temperatura...taciau drauge siulo negaisti laiko ir pasidaryt vyro spermiuku tyrimus bei mudvieju suderinamumo..Kokia Jusu nuomone?
Busiukas
QUOTE(Linutas @ 2010 03 14, 18:08)

Labas rytas,
Mane operavo sis gydytojas,rezultato sulaukiau praejus menesiui po operacijos smile.gif .
Ingutevi
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 15, 09:53)
As dariausi laparaskopija vasario 22 diena, kurios metu man buvo padarytas kiausidziu drilingas, viskas kitkas pas mane gerai ir dabar laukiu mmm, taip pat matuoju bazaline temperatura...taciau drauge siulo negaisti laiko ir pasidaryt vyro spermiuku tyrimus bei mudvieju suderinamumo..Kokia Jusu nuomone?

Mano truputį vėliau daryta. 25 vasario. Tiek, kad mano vyro spermiukai jau seniai ištirti. Manyčiau pasidaryti spermos tyrimą tikrai reikia. thumbup.gif Juolab, kad tai tikrai neskausmingas ir nesudėtingas reikalas ax.gif
Sakai, jog matuoji BT, neparodė dar įvykusios O? g.gif
Linutas
QUOTE(Busiukas @ 2010 03 15, 08:59)
Labas rytas,
Mane operavo sis gydytojas,rezultato sulaukiau praejus menesiui po operacijos  smile.gif .
*

kaip fainai wub.gif clap.gif
o kiek jam reiketu atsidekoti? ar labai brangininkas? ax.gif

urtike955, jei ne karto nedarei spermos tyrimo reiktu pasidaryti, netgi nuo to ir pradeti, o ne nuo laparaskopijos biggrin.gif O kas liecia sudarinamuma - tai ne taip daznai ir pasitaiko, bet jei turit lesu, zinoma joks tyrimas jei nemacys, tai ir nepakenks mirksiukas.gif
Ingutevi man patinka tavo BT, bet nepatinka tas uzrasas prie tavo avataro mad.gif Greitai mars ji keisti i koki kita, pvz: tikiu stebuklu buna! mirksiukas.gif hihihi.gif
urtike955
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 15, 09:06)
Mano truputį vėliau daryta. 25 vasario. Tiek, kad mano vyro spermiukai jau seniai ištirti. Manyčiau pasidaryti spermos tyrimą tikrai reikia.  thumbup.gif Juolab, kad tai tikrai neskausmingas ir nesudėtingas reikalas  ax.gif
Sakai, jog matuoji BT, neparodė dar įvykusios O?  g.gif
*

As jau daug daug metu zinojau, kad man reikes daryt laparaskopija, todel nuo jos ir pradejom. Reiks pasidaryt ir spermos tyrimiuka.
BT matuoju tik kelias dienas, tai temp. svyruoja nuo 36.2 iki 36.6. Gydytoja sake, kad po laparaskopijos prasidejo mmm ( man vos vos tepliojo) ir dabar sekancios turetu buti apie kovo 24 d. Tai arba O dar nebuvo arba nepagavom si menesi.
Ingutevi, o ka tau gydytoja sake daryt dabar?
akilezna
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 15, 10:53)
Mergaites,
Noriu Jusu pasiklausti ar darete suderinamumo su vyru testus ir ar tyret savo vyrus? As dariausi laparaskopija vasario 22 diena, kurios metu man buvo padarytas kiausidziu drilingas, viskas kitkas pas mane gerai ir dabar laukiu mmm, taip pat matuoju bazaline temperatura...taciau drauge siulo negaisti laiko ir pasidaryt vyro spermiuku tyrimus bei mudvieju suderinamumo..Kokia Jusu nuomone?
*

Na man is vis labai idomu kodel nusprendei is karto daryt lapar. o ne tyrimus, ar tai buvo gines pasiulymas, nes manau reikia iki galo issitirti o tik tada jau daryti operacija, as pries lapar. buvau padariusi visus hormonu tyrimus, vyro spermiukai buvo istirti, o tik tada kai neiseidavo nestuke.gif nusprendem daryt lapar. Nebent nezinau visos tavo situacijos, todel is tikruju sunku komentuot, mano pasiulymas butu bandyt naturaliai pora menesiu, jeigu nepavyks tada padaryt spermograma ir sau hormonus istirt jeigu dar nedaryti, o nesuderinamuma tai dauguma giniu paskutiniu metu nepripazista, bet jeigu taip yra, kad pas jus nesuderinamumas tai padeda IUI.
QUOTE(Linutas @ 2010 03 15, 11:24)
Ingutevi man patinka tavo BT, bet nepatinka tas uzrasas prie tavo avataro  mad.gif Greitai mars ji keisti i koki kita, pvz: tikiu stebuklu buna!  mirksiukas.gif  hihihi.gif
*

drinks_cheers.gif suklydo rasydama Ingutevi mirksiukas.gif nes as tai sakau pas mane ivyko stebuklas, ir as ne viena tokia taigi stebuklu buna thumbup.gif
Ir man patinka sitie zodziai
Tikek tuo, ko dar nera, tam, kad butu... net ir tada, kai jau atrodo, kad nieko nebelieka, visada lieka viltis wub.gif
ir kai paradau vaikeli vis perskaitydavau ir is karto pakildavo nuotaika, nes tikejau, kad viskas bus gerai ir stebuklas ivyks.
dendule
QUOTE(akilezna @ 2010 03 15, 10:33)
Labas rytas  4u.gif

Na man is vis labai idomu kodel nusprendei is karto daryt lapar. o ne tyrimus, ar tai buvo gines pasiulymas, nes manau reikia iki galo issitirti o tik tada jau daryti operacija, as pries lapar. buvau padariusi visus hormonu tyrimus, vyro spermiukai buvo istirti, o tik tada kai neiseidavo  nestuke.gif nusprendem daryt lapar. Nebent nezinau visos tavo situacijos, todel is tikruju sunku  komentuot, mano pasiulymas butu bandyt naturaliai pora menesiu, jeigu nepavyks tada padaryt spermograma ir sau hormonus istirt jeigu dar nedaryti, o nesuderinamuma tai dauguma giniu paskutiniu metu nepripazista, bet jeigu taip yra, kad pas jus nesuderinamumas tai padeda IUI.

drinks_cheers.gif suklydo rasydama Ingutevi  mirksiukas.gif nes as tai sakau pas mane ivyko stebuklas, ir as ne viena tokia taigi stebuklu buna  thumbup.gif
Tikek tuo, ko dar nera, tam, kad butu... net ir tada, kai jau atrodo, kad nieko nebelieka, visada lieka viltis wub.gif
ir kai paradau vaikeli vis perskaitydavau ir is karto pakildavo nuotaika, nes tikejau, kad viskas bus gerai ir stebuklas ivyks.
*

labai grazi mintis... wub.gif
urtike955
QUOTE(akilezna @ 2010 03 15, 10:33)
Labas rytas  4u.gif

Na man is vis labai idomu kodel nusprendei is karto daryt lapar. o ne tyrimus, ar tai buvo gines pasiulymas, nes manau reikia iki galo issitirti o tik tada jau daryti operacija, as pries lapar. buvau padariusi visus hormonu tyrimus, vyro spermiukai buvo istirti, o tik tada kai neiseidavo  nestuke.gif nusprendem daryt lapar. Nebent nezinau visos tavo situacijos, todel is tikruju sunku  komentuot, mano pasiulymas butu bandyt naturaliai pora menesiu, jeigu nepavyks tada padaryt spermograma ir sau hormonus istirt jeigu dar nedaryti, o nesuderinamuma tai dauguma giniu paskutiniu metu nepripazista, bet jeigu taip yra, kad pas jus nesuderinamumas tai padeda IUI.

drinks_cheers.gif suklydo rasydama Ingutevi  mirksiukas.gif nes as tai sakau pas mane ivyko stebuklas, ir as ne viena tokia taigi stebuklu buna  thumbup.gif
*

Akilezna>, pas mane nereguliarios mmm nuo pat ju pradzios, taigi as zinojau, kad mano kiausides policistines ir kai noresiu pastot, kad turesiu daryti laparaskopija, nes naturaliai nevyko O..Hormonu tyrimai, be abejo, daryti daug kartu, ir visos gines kaip viena sake ta pati:laparaskopija, kai noresi pastot. Todel nuo jos ir pradejom, kai pradejom planuot nestuke.gif . Po laparaskopijos apziuros metu gines paklausiau, kodel nesiulet tirti vyro spermogramos. Tai ji sako, pora menesiu pabandot naturaliai, o jei neiseis, tai tirt vyra.
Linutas
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 15, 12:26)
Hormonu tyrimai, be abejo, daryti daug kartu, ir visos gines kaip viena sake ta pati:laparaskopija, kai noresi pastot. Todel nuo jos ir pradejom, kai pradejom planuot  nestuke.gif . Po laparaskopijos apziuros metu gines paklausiau, kodel nesiulet tirti vyro spermogramos. Tai ji sako, pora menesiu pabandot naturaliai, o jei neiseis, tai tirt vyra.
*

na kaip ten bebutu, linkiu kuo greiciau sulaukti savo rezultato blush2.gif

O as jau tika pasiemiau atsakymus - pas mane nerado jokiu chlamdiju, ureoplazmu, mikoplazmu clap.gif clap.gif clap.gif
ka man toliau daryti? blink.gif Lekiu pas gine pasiemu siuntima ir kur vaziuoti: i KMUK ar Krikscioniskus? g.gif
Ingutevi
QUOTE(Linutas @ 2010 03 15, 10:24)
Ingutevi man patinka tavo BT, bet nepatinka tas uzrasas prie tavo avataro  mad.gif Greitai mars ji keisti i koki kita, pvz: tikiu stebuklu buna! 

Aš tikiu, net ne tai, kad tikiu, aš ŽINAU, kad bus vaikiukas, tiesiog ne stebuklingai pradėtas, o su gydytojų pagalba ir mūsų pastangom pasigamintas hihihi.gif

QUOTE(urtike955 @ 2010 03 15, 10:47)
As jau daug daug metu zinojau, kad man reikes daryt laparaskopija, todel nuo jos ir pradejom. Reiks pasidaryt ir spermos tyrimiuka.
BT matuoju tik kelias dienas, tai temp. svyruoja nuo 36.2 iki 36.6. Gydytoja sake, kad po laparaskopijos prasidejo mmm ( man vos vos tepliojo) ir dabar sekancios turetu buti apie kovo 24 d. Tai arba O dar nebuvo arba nepagavom si menesi.
Ingutevi, o ka tau gydytoja sake daryt dabar?

Mano ciklas nuo pat pradžių buvo kas ketvirtis - pusmetis hihihi.gif bet pirmą vaikiuką pasigavom be jokio gydytojų įsikišimo, o va pradėjus antrąjį gaudyti vienas iš pirmų dalykų buvo - ištirti vyrą.
Man gydytoja liepė laukti 1,5~2 mėnesius, per kuriuos turėtų atsirasti ciklas, nes padarytas kiaušidžių drilingas. Savo nuožiūra aš matuoju BT, pakilimas lyg ir buvo... Todėl laukiu ir žiūriu toliau kas bus....

QUOTE(akilezna @ 2010 03 15, 11:33)
suklydo rasydama Ingutevi

Tikek tuo, ko dar nera, tam, kad butu... net ir tada, kai jau atrodo, kad nieko nebelieka, visada lieka viltis

Nea, nesuklydau bigsmile.gif
Geri žodžiai thumbup.gif

QUOTE(Linutas @ 2010 03 15, 14:46)
O as jau tika pasiemiau atsakymus - pas mane nerado jokiu chlamdiju, ureoplazmu, mikoplazmu 
ka man toliau daryti?  blink.gif Lekiu pas gine pasiemu siuntima ir kur vaziuoti: i KMUK ar Krikscioniskus?

clap.gif kaip gerai, kad nerado visų tų negerumų clap.gif
Aš už KMUK ax.gif
Arwena
QUOTE(Linutas @ 2010 03 15, 08:32)
Bet gal kaip medikei teks prisiimti sia didele atsakomybe jeigu kas dar prisijungs padeti  ax.gif
*

Linutas, aš čia dar naujokė, bet gal sugebėčiau kaip nors padėti g.gif
Tino
QUOTE(Linutas @ 2010 03 15, 14:46)
na kaip ten bebutu, linkiu kuo greiciau sulaukti savo rezultato  blush2.gif

O as jau tika pasiemiau atsakymus - pas mane nerado jokiu chlamdiju, ureoplazmu, mikoplazmu  clap.gif  clap.gif  clap.gif
ka man toliau daryti?  blink.gif Lekiu pas gine pasiemu siuntima ir kur vaziuoti: i KMUK ar Krikscioniskus?  g.gif
*

po mano tyrimo, kur operuotis, isvada viena - krikščioniški. KMUK man jie ten visi sužvėrėję, konvejeris. vienas pvz., kai pasakiau Vanagui, kad darytos stimuliacijos, tai jis sako, kad kiaušidės pasidarę kaip drebučiai vietoj kremzlinės formos ir nepadarysi gerai operacijos, reikia laukt 3 menesius. o KMUK manęs net nebūtų paklausę ir kai pasakiau, išvadino tai pasenusiu požiūriu. bet aš manau, kad Vanagas teisus. ir jis tikai labai malonus. mato žmogų, o ne jo pinigus, medicininį atvejį.
rekomenduoju tik krikščioniškus.
Adrutė
Labutis merginos 4u.gif

Norėčiau paklausti ax.gif o po laparaskopijos jum sanatorijos nesiūlė?Įdomu ar po šios operacijos indikuotina ar ne g.gif ?
liepsnele
QUOTE(Adrutė @ 2010 03 15, 18:10)
Labutis merginos 4u.gif

Norėčiau paklausti  ax.gif o po laparaskopijos jum sanatorijos nesiūlė?Įdomu ar po šios operacijos indikuotina ar ne g.gif ?
*

Mano gydytoja sake, kad neblogai butu, gali duot siuntima, bet viskas tavo saskaita - ligoniu kasos nepadengia.
dendule
QUOTE(liepsnele @ 2010 03 15, 18:22)
Mano gydytoja sake, kad neblogai butu, gali duot siuntima, bet viskas tavo saskaita - ligoniu kasos nepadengia.
*

o man rods priklauso nuo diagnozes reik gerai pasidomet nes gyd $ nori nes riboti siuntimai blush2.gif
Busiukas
QUOTE(Tino @ 2010 03 15, 15:42)
  vienas pvz., kai pasakiau Vanagui, kad darytos stimuliacijos, tai jis sako, kad kiaušidės pasidarę kaip drebučiai vietoj kremzlinės formos ir nepadarysi gerai operacijos, reikia laukt 3 menesius. 

Mano atveju po stimuliaciju jis irgi pasiule palaukti 3men,tam kad pailsetu ir tinkamai i operacija sureaguotu kiausides.
Adrutė
Ačiū už operatyvų atsakymą 4u.gif
Eisiu trečiadienį pas gydytoją tartis dėl tikslios operacijos datos,bandysiu išsiklausinėti.Kai turėsiu konkretesnių žinių parašysiu mirksiukas.gif
liepsnele
QUOTE(dendule @ 2010 03 15, 18:45)
o man rods priklauso nuo diagnozes reik gerai pasidomet nes gyd $ nori nes riboti siuntimai blush2.gif
*

tai kad ne nuo diagnozes, dabar beveik isvis niekam nedengia, net po insulto siusdavo nemokamai gal pries kokius 7 m., o dabar gali siust, jei pats imi atostogu ir apsimoki viska.
Linutas
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 15, 14:42)
Linutas, aš čia dar naujokė, bet gal sugebėčiau kaip nors padėti  g.gif
*

ok mirksiukas.gif , tuomet as gal pradesiu nuo savaitgalio. Gal reiktu parasyti AZ visoms?? g.gif Net nezinau nuo ko pradeti, nes tikrai jauciu sitas sarasiukas senai betvarkytas.
As galvoju, gal reiktu paklausti tu merginu ne tik kur jos operavosi, bet ir pas koki gyd, ir dar patikslinti kaip ten toliau reikalai su planavimu ar jau prisiplanavo biggrin.gif
QUOTE(Tino @ 2010 03 15, 14:42)
po mano tyrimo, kur operuotis, isvada viena - krikščioniški. KMUK man jie ten visi sužvėrėję, konvejeris. vienas pvz., kai pasakiau Vanagui, kad darytos stimuliacijos, tai jis sako, kad kiaušidės pasidarę kaip drebučiai vietoj kremzlinės formos ir nepadarysi gerai operacijos, reikia laukt 3 menesius.
*

o taip, as gi ten dirbusi, ir Vanagas buvo mano kolega. thumbup.gif Dar med mokslus bebaiginedama isidarbinau tai Vanagas ,,patikrino" mano zinias doh.gif Nu galvoju, sakes, kas do per... Bet jis tikrai nepiktybiskai, tiesiog toks jo budas, po to ledais dar pavaisino.. Et, o dabar kai koks ciucikas nuleidus galva kiutinsiu pas ji pagalbos prasytis.. Ka darysi, visi mes is to pacio molio kresti ax.gif
Dabar belieka ieskotis budu kaip iki jo ,,dasikapstyti", juk vis del to jau 7 metai praejo... blush2.gif
O kas liecia stimuliacijas - tai jos nera jau toks nekaltas reikalas, nezinau kodel gydytojai taip laisvai jomis ,,svaistosi". Aciu, Die, man dar uzteko proto ju atsisakyti doh.gif
Nu va issiplepejau hihihi.gif
QUOTE(Adrutė @ 2010 03 15, 18:10)
Norėčiau paklausti  ax.gif o po laparaskopijos jum sanatorijos nesiūlė?Įdomu ar po šios operacijos indikuotina ar ne g.gif ?
*

Tokia kaip laparaskopijos ,,diagnoze" nera indikacija sanatorijai. Jeigu rastu ka nors labai rimta, salintu gimda su saaugomis ar pan tragiskus dalykus - tau butu indikuotina sanatorija, tik kiek zinau nemokama yra pacios proceduros, o apgyvendinimas bei maistas yra mokamas bet kokiu atveju.
dendule
QUOTE(Linutas @ 2010 03 15, 20:24)
ok mirksiukas.gif , tuomet as gal pradesiu nuo savaitgalio. Gal reiktu parasyti AZ visoms??  g.gif  Net nezinau nuo ko pradeti, nes tikrai jauciu sitas sarasiukas senai betvarkytas.
As galvoju, gal reiktu paklausti tu merginu ne tik kur jos operavosi, bet ir pas koki gyd, ir dar patikslinti kaip ten toliau reikalai  su planavimu ar jau prisiplanavo biggrin.gif

o taip, as gi ten dirbusi, ir Vanagas buvo mano kolega.  thumbup.gif Dar med mokslus bebaiginedama isidarbinau tai Vanagas ,,patikrino" mano zinias  doh.gif Nu galvoju, sakes, kas do per... Bet jis tikrai nepiktybiskai, tiesiog toks jo budas, po to ledais dar pavaisino.. Et, o dabar kai koks ciucikas nuleidus galva kiutinsiu pas ji pagalbos prasytis.. Ka darysi, visi mes is to pacio molio kresti  ax.gif
Dabar belieka ieskotis budu kaip iki jo ,,dasikapstyti", juk vis del to jau 7 metai praejo...  blush2.gif
O kas liecia stimuliacijas - tai jos nera jau toks nekaltas reikalas, nezinau kodel gydytojai taip laisvai jomis ,,svaistosi". Aciu, Die, man dar uzteko proto ju atsisakyti  doh.gif

Tokia kaip laparaskopijos ,,diagnoze" nera indikacija sanatorijai. Jeigu rastu ka nors labai rimta, salintu gimda su saaugomis ar pan tragiskus dalykus - tau butu indikuotina sanatorija, tik kiek zinau nemokama yra pacios proceduros, o apgyvendinimas bei maistas yra mokamas bet kokiu atveju.
*

moteriskei su kuria gulejau pries metus skyre nes jai isoperavo gimda
Papildyta:
ok mirksiukas.gif , tuomet as gal pradesiu nuo savaitgalio. Gal reiktu parasyti AZ visoms??  g.gif  Net nezinau nuo ko pradeti, nes tikrai jauciu sitas sarasiukas senai betvarkytas.
As galvoju, gal reiktu paklausti tu merginu ne tik kur jos operavosi, bet ir pas koki gyd, ir dar patikslinti kaip ten toliau reikalai  su planavimu ar jau prisiplanavo biggrin.gif

o taip, as gi ten dirbusi, ir Vanagas buvo mano kolega.  thumbup.gif Dar med mokslus bebaiginedama isidarbinau tai Vanagas ,,patikrino" mano zinias  doh.gif Nu galvoju, sakes, kas do per... Bet jis tikrai nepiktybiskai, tiesiog toks jo budas, po to ledais dar pavaisino.. Et, o dabar kai koks ciucikas nuleidus galva kiutinsiu pas ji pagalbos prasytis.. Ka darysi, visi mes is to pacio molio kresti  ax.gif
Dabar belieka ieskotis budu kaip iki jo ,,dasikapstyti", juk vis del to jau 7 metai praejo...  blush2.gif
O kas liecia stimuliacijas - tai jos nera jau toks nekaltas reikalas, nezinau kodel gydytojai taip laisvai jomis ,,svaistosi". Aciu, Die, man dar uzteko proto ju atsisakyti  doh.gif

*

ta ir turejau uomenyje..moteriskei su kuria gulejau pries metus ispjove gimda..skyre 4u.gif
Arwena
ok mirksiukas.gif , tuomet as gal pradesiu nuo savaitgalio. Gal reiktu parasyti AZ visoms??
*

tai reik duoti į forumą užklausą, kad až atsakymus susiųstų g.gif Kada? Kelinta laporoskopija? kur? pas ką? kokie rezultatai? g.gif
Linutas
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 15, 21:05)
tai reik duoti į forumą užklausą, kad až atsakymus susiųstų  g.gif  Kada? Kelinta laporoskopija? kur? pas ką? kokie rezultatai?  g.gif
*

butent thumbup.gif
Taigi skelbiu naujo LAPARASKOPIJOS saraselio sudaryma ir seno papildyma/pataisyma:

Merginos, kurios ruošiasi laparaskopijai parašykite kada planuojate, kur ir pas koki gydytoja.

Toms, kurioms ji buvo atlikta parašykite:
* laparaskopijos vieta (gydymo istaiga) ir atlikes gydytojas
* laparaskopijos data
* kelinta laparasopija
* ka rado/ka atliko jos metu
* kokie rezultatai - aiksu laukiamas nestuke.gif , nurodant zinoma/numanoma pastojimo data

viska siusti man arba Siguliukui i AZ
urtike955
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 15, 14:13)
Aš tikiu, net ne tai, kad tikiu, aš ŽINAU, kad bus vaikiukas, tiesiog ne stebuklingai pradėtas, o su gydytojų pagalba ir mūsų pastangom pasigamintas hihihi.gif
Mano ciklas nuo pat pradžių buvo kas ketvirtis - pusmetis hihihi.gif bet pirmą vaikiuką pasigavom be jokio gydytojų įsikišimo, o va pradėjus antrąjį gaudyti vienas iš pirmų dalykų buvo - ištirti vyrą.
Man gydytoja liepė laukti 1,5~2 mėnesius, per kuriuos turėtų atsirasti ciklas, nes padarytas kiaušidžių drilingas. Savo nuožiūra aš matuoju BT, pakilimas lyg ir buvo... Todėl laukiu ir žiūriu toliau kas bus....
Nea, nesuklydau  bigsmile.gif
Geri žodžiai  thumbup.gif
clap.gif kaip gerai, kad nerado visų tų negerumų clap.gif
Aš už KMUK  ax.gif
*

Ingutevi, o ar tau tepliojo po laparaskopijos? Man irgi atliko kiausidziu drilinga, pora dienu po operacijos kiek tepliojo, gine sake, kad tai buvo mmm g.gif . Dabar laukiu normaliu mmm.
Ingutevi
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 15, 23:04)
Ingutevi, o ar tau tepliojo po laparaskopijos? Man irgi atliko kiausidziu drilinga, pora dienu po operacijos kiek tepliojo, gine sake, kad tai buvo mmm  g.gif . Dabar laukiu normaliu mmm.

Tepliojo. 3 dienas. Man nieko nesake, kad tai butu mm schmoll.gif Pateplioo tokiom kraujingom gleivem ir liovesi ir neuzilgo prasidejo EGG iskyros ax.gif As dabar laukiu arba II arba mm ir tas ir tas butu labai gerai bigsmile.gif
liepsnele
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 15, 22:04)
Ingutevi, o ar tau tepliojo po laparaskopijos? Man irgi atliko kiausidziu drilinga, pora dienu po operacijos kiek tepliojo, gine sake, kad tai buvo mmm  g.gif . Dabar laukiu normaliu mmm.
*

O tavo ciklas siaip reguliarus?
Man irgi tepliojo 3 dienas po operacijos, bet tai nebuvo mmm, sake, kad naturalu, kad taip buna pajudinus kiausides (man irgi drilinga dare, plius endo zidinukus ant vienos kiausides uzdegino, o nuo kitos saaugas atskyre), o dabar vat jau ateina tikruju mmm metas ir man jau teplioja, kaip visada pries susergant (o tikejausi, kad gal nustos po operacijos tepliot doh.gif ).
urtike955
QUOTE(liepsnele @ 2010 03 15, 22:16)
O tavo ciklas siaip reguliarus?
Man irgi tepliojo 3 dienas po operacijos, bet tai nebuvo mmm, sake, kad naturalu, kad taip buna pajudinus kiausides (man irgi drilinga dare, plius endo zidinukus ant vienos kiausides uzdegino, o nuo kitos saaugas atskyre), o dabar vat jau ateina tikruju mmm metas ir man jau teplioja, kaip visada pries susergant (o tikejausi, kad gal nustos po operacijos tepliot  doh.gif ).
*

Mano ciklas visai nereguliarus. As visalaik naudojau KT, be ju susirgdavau panasiai kaip Ingutevi- karta i kelis menesius. Pora savaiciu pries laparaskopija susirgau mmm. Gine sake pamirst kas buvo pries operacija-tipo, tas tepliojimas po laparaskopijos ir buvo mmm g.gif . Paziuresiu ar sulauksiu mmm, anot gines apie 24 kovo.
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 15, 22:15)
Tepliojo. 3 dienas. Man nieko nesake, kad tai butu mm  schmoll.gif Pateplioo tokiom kraujingom gleivem ir liovesi ir neuzilgo prasidejo EGG iskyros  ax.gif As dabar laukiu arba II arba mm ir tas ir tas butu labai gerai  bigsmile.gif
*

Linkiu kuo greiciau sulaukti nestuke.gif .
Ingutevi
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 16, 09:44)
Mano ciklas visai nereguliarus. As visalaik naudojau KT, be ju susirgdavau panasiai kaip Ingutevi- karta i kelis menesius. Pora savaiciu pries laparaskopija susirgau mmm. Gine sake pamirst kas buvo pries operacija-tipo, tas tepliojimas  po laparaskopijos ir buvo mmm  g.gif . Paziuresiu ar sulauksiu mmm, anot gines apie 24 kovo.
Papildyta:
Linkiu kuo greiciau sulaukti  nestuke.gif .

Sakei, jog matuoji BT, kaip pagal ją? Bus mm, ar ne?
Dėkui už linkėjimą, jau greitai pasirodys kas ir kaip ax.gif
akilezna
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 15, 14:26)
Akilezna>, pas mane nereguliarios mmm nuo pat ju pradzios, taigi as zinojau, kad mano kiausides policistines ir kai noresiu pastot, kad turesiu daryti laparaskopija, nes naturaliai nevyko O..Hormonu tyrimai, be abejo, daryti daug kartu, ir visos gines kaip viena sake ta pati:laparaskopija, kai noresi pastot. Todel nuo jos ir pradejom, kai pradejom planuot  nestuke.gif . Po laparaskopijos apziuros metu gines paklausiau, kodel nesiulet tirti vyro spermogramos. Tai ji sako, pora menesiu pabandot naturaliai, o jei neiseis, tai tirt vyra.
*

Panasi situacija kaip pas mano drauge, jai irgi pries daug metu pasake, kad jeigu noresi pastot reikes daryt lapar., nes PKS.
Tai gal tada gyd ir taisi, bet vistiek manau vyra reikejo pries tai istirt, bet yra kaip yra, taigi irgi sutinku, kad pradziai bandykit naturaliai ir gal nereikes papildomai isleidinet pinigeliu vyro istirimui, todel linkiu tau ko greiciau pranest geras zinias wub.gif
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 15, 16:13)
Nea, nesuklydau  bigsmile.gif
Geri žodžiai  thumbup.gif
*

Zinau, kad nesuklydai mirksiukas.gif tiesiog tikejausi, kad pakeisi savo nuomone ax.gif
urtike955
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 16, 09:04)
Dėkui už linkėjimą, jau greitai pasirodys kas ir kaip  ax.gif
*

Pradejau matuoti nuo praeitos savaites, tai temp. buvo 36.6, po to krito iki 36.2, 36.4, vakar buvo 36.6, siandien 36.7. Tai kaip suprantu nieko gero ane? Arba nebuvo O si menesi arba praziopsojom, nes nematavau bazines temp. Nors ND atlikinejom kiekviena diena blush2.gif .
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 16, 09:04)
Dėkui už linkėjimą, jau greitai pasirodys kas ir kaip  ax.gif
*

Ingutevi, o kokia tavo BT? Pasidaryk NT, netasyk tigro uz usu bigsmile.gif .
Papildyta:
QUOTE(akilezna @ 2010 03 16, 09:07)
Labas rytas  4u.gif

Panasi situacija kaip pas mano drauge, jai irgi pries daug metu pasake, kad jeigu noresi pastot reikes daryt lapar., nes PKS.
Tai gal tada gyd ir taisi, bet vistiek manau vyra reikejo pries tai istirt, bet yra kaip yra, taigi irgi sutinku, kad pradziai bandykit naturaliai ir gal nereikes papildomai isleidinet pinigeliu vyro istirimui, todel linkiu tau ko greiciau pranest geras zinias  wub.gif

Zinau, kad nesuklydai  mirksiukas.gif tiesiog tikejausi, kad pakeisi savo nuomone  ax.gif
*

Aciu Akilezna wub.gif . Palauksim sekanti cikla, stebesim kartu su Gine mano O, ar ji vyksta, ir jei vyksta, o nepastosiu, tirsim vyra ( taip patare gine, o as ja pasitikiu, nes giminaite).
Ingutevi
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 16, 10:27)
Pradejau matuoti nuo praeitos savaites, tai temp. buvo 36.6, po to krito iki 36.2, 36.4, vakar buvo 36.6, siandien 36.7. Tai kaip suprantu nieko gero ane? Arba nebuvo O si menesi arba praziopsojom, nes nematavau bazines temp. Nors ND atlikinejom kiekviena diena  blush2.gif .
Papildyta:
Ingutevi, o kokia tavo BT? Pasidaryk NT, netasyk tigro uz usu  bigsmile.gif .

Tai žinok sunku spręsti, bet gal ir įvyko praėjusią savaitę g.gif nes pakilimas kaip ir buvo, jei imti nuo 36,2 iki 36,7... Pabandyk grafike tai sudėlioti, tada aiškiau matosi mirksiukas.gif
Mano BT grafiką gali pamatyti spustelėjus ant liniuotės mirksiukas.gif
O su NT - tai ugdau valią hihihi.gif turiu namuose, bet tiesiog nedarau. Nes dar anksti, jei pamatysiu tik I vistiek nepatikėsiu, gyvensiu viltimis ir nežinioje toliau, todėl žiūriu kas rytą BT ir laukiu ax.gif
akilezna
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 16, 11:38)
O su NT - tai ugdau valią hihihi.gif turiu namuose, bet tiesiog nedarau. Nes dar anksti, jei pamatysiu tik I vistiek nepatikėsiu, gyvensiu viltimis ir nežinioje toliau, todėl žiūriu kas rytą BT ir laukiu  ax.gif
*

taisingai ugdyk, manau geriausia daryti NT ta diena kai turejo pasirodyt mmm, t.y. 14DPO ir tada jeigu nestumas yra tikrai turetu parodyt nors maza vaiduokliuka, nes 10DPO gali dar nieko nerodyt, nes tik galejo ivykt implantacija, pamatysi I ir vel sedi verysad.gif
laikau kumsciukus 4u.gif
Ingutevi
QUOTE(akilezna @ 2010 03 16, 10:43)
taisingai ugdyk, manau geriausia daryti NT ta diena kai turejo pasirodyt mmm, t.y. 14DPO ir tada jeigu nestumas yra tikrai turetu parodyt nors maza vaiduokliuka, nes 10DPO gali dar nieko nerodyt, nes tik galejo ivykt implantacija, pamatysi I  ir vel sedi  verysad.gif
laikau kumsciukus  4u.gif

Tai, va, kad išlaukus 2 metus, tas kelias dieneles tikrai palauksiu... irnesakyk.gif juolab, kad ir pamačius kažkokį šešėlį, 60 km aš nesitrenksiu, kad kraujo tyrimą pasidaryt ir kažkuo įsitikinti irnesakyk.gif
aciuks.gif
urtike955
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 16, 09:38)
Tai žinok sunku spręsti, bet gal ir įvyko praėjusią savaitę  g.gif nes pakilimas kaip ir buvo, jei imti nuo 36,2 iki 36,7... Pabandyk grafike tai sudėlioti, tada aiškiau matosi  mirksiukas.gif
Mano BT grafiką gali pamatyti spustelėjus ant liniuotės  mirksiukas.gif
O su NT - tai ugdau valią hihihi.gif turiu namuose, bet tiesiog nedarau. Nes dar anksti, jei pamatysiu tik I vistiek nepatikėsiu, gyvensiu viltimis ir nežinioje toliau, todėl žiūriu kas rytą BT ir laukiu  ax.gif
*

http://www.babyplan.ru/diary
imeciau savo grafikiuka, tik nezinau ar leis atidaryt.
Tave 25 vasario operavo? tai 3 dienom veliau nei mane drinks_cheers.gif
Ingutevi
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 16, 11:09)
http://www.babyplan.ru/diary
imeciau savo grafikiuka, tik nezinau ar leis atidaryt.
Tave 25 vasario operavo? tai 3 dienom veliau nei mane  drinks_cheers.gif
*

nuoroda bloga schmoll.gif reikia tokią su skaičiais dėti, kai šitą spaudžiu, mano pačios grafiką atidaro
taip, mane 25 vasario subadė hihihi.gif
urtike955
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 16, 10:22)
nuoroda bloga  schmoll.gif  reikia tokią su skaičiais dėti, kai šitą spaudžiu, mano pačios grafiką atidaro
*

o dabar? g.gif

user posted image
Linutas
na ka turiu pirmuosius ,,apklausos" rezultatus, bandau rodyti kaip jie atrodo.
Norejau surasyti taip, kad matytu pirmiausia kur galima atlikti sia operacija, po to koks gydytojas ,,sekmingiausias" biggrin.gif Na zodziu, mazdaug tokis vaizdelis gaunasi, a gerai? blush2.gif Tiesa, net klaviaturoje perjungiauLT raides, kad gražiau būtu ax.gif

Laparoskopijai ruošiasi:
duniaša 2010 03 25 Vilniaus Antakalnio klinikose, gyd. Gediminas Mečėjus
Tino 2010 03 25 Kauno Krikščioniškieji gimdymo namai, gyd. P. Vanagas

Palaikom visaip kaip ir padrąsinam mergaites group.gif

Jau po visko laukia arba jau džiaugiasi rezultatais:

Vilniaus gimdymo namai (VGN)
Siguliukas – I-oji 2010.02.08, gyd. R. Žiobakas; endo IV, pašalintos saaugos, kiaušidžių drilingas; skirta KT

Vilniaus Antakalnio klinikos
vaikai4 – I – oji 2010.01.21, gyd. O. Tamašauskas; endo II cista
urtike955 – I-oji 2010.02.22 gyd. O. Tamašauskas; kiaušidžių drilingas

Vilniaus greitosios pagalbos universitetinė ligoninė
akilezna – II-oji 2009-01-05 gyd. D.Vildaitė; endo II, kiaušintakių nepraeinamumas, saaugos. nestuke.gif 2009-09-18

KMUK
dendule – I –oji 2009.03.10 prof. Nadišauskiene - endo cista IV; nestuke.gif 2009.10.13

Klaipėdos Jūrininkų ligoninė
l'orage – I-oji 2009-12-04, gyd. V. Diržauskas. Nieko blogo nerado, kiaušidžių drilingas. nestuke.gif 2010 sausio pradžioje
zylutes
Sveikutės ir mane pridėk mane guldo KMUK balandžio 6 operuos 7 d. E.Tvarijonavičienė
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 16, 10:22)
nuoroda bloga  schmoll.gif  reikia tokią su skaičiais dėti, kai šitą spaudžiu, mano pačios grafiką atidaro
*

sveikutė,pameni kazkada plepėjom keliose temose,dar nezinojau kas man bus toliua,bet jau zinau tai pasistengsiu tave užknisti jei galim aklausimais,nes pas ta pačia gyd lankomės jei gerai pamenu blush2.gif
tave paguldė ir tik kitą dieną operavo?ka veikiai visą dieną palatoj pratupėjai?
ka darė iki operacijos?
ką reikėjo gerti, valytis organizmą ar pan?
kiek Lt davei kam ir kada paadvei? blush2.gif vienas iš svarbiausių klausimų blush2.gif
kaip jautiesi? mirksiukas.gif
ka rado tau?
kada namo vaziavai?

buk gera papasakok viską nes ginė tai nieko nesakė paklausiau ar kazka reikia nusipirkti operacijai na rinkinį kazkoki kaip kitos rašė tai pasakė kad nieko o daugiau visai nieko nepaaiškino jei ne SM tai tb išprotėčiau iš nežinios,GERAI KAD JŪS ESAT wub.gif
Ingutevi
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 16, 12:06)
o dabar?  :

Matosi thumbup.gif
Mano manymu, įvyko O. Tai pagalvojus, kad II fazė trunka 10-16 dienų, kažkada 29~35 c.d. turėtų būti arba mm arba II

QUOTE(zeroo7 @ 2010 03 16, 14:59)
......

Taip. Užknisti neužknisai, mielai pasidalinsiu tuo, ką pati žinau bigsmile.gif
Paguldė 24, operavo 25. Man dar reikėjo kortelę užsivesti, tai veiksmas prasidėjo nuo 9 registratūroje, kol viską supildė, surašė, visur eilutes atlaukiant - palatą pasiekiau apie 11. Sesutė (sorry nežinau kaip dabar jos vadinasi, aš senoviškai pasakau blush2.gif ) susakė kokius miltelius vietoje klizmos nusipirkti ir 14 val prasidėjo gėrimas. Varčiausi ant lovos, sprendžiau kryžiažodžius, telefu jungiausi į SM ir gėriau tą lakalą doh.gif taip diena ir praėjo. 25 d. ryte atėjusi sesutė pasiūlė "šukuoseną" pasidaryti hihihi.gif kadangi to nereikėjo liepė apie 10,30 būti pasiruošusiai. Apie 9 atėjo anesteziologas išsiklausinėjo kuo skundžiuosi, kokių narkozių turėjus, apžiūrėjo mano raudoną gerklę ir pasiėmęs "dovanėlę" išėjo.
Paskui taip ir gavosi pagal planą - prieš vienuolika į operacinę, berods pusę pirmos klausiau kiek valandų jau reanimacijoje. Ten paliepimas buvo - miegoti, na aš paklusau - miegojau toliau hihihi.gif Maždaug 14 val pervežė į palatą, vėl liepė miegoti - miegojau. Jau leido truputį gerti, link vakaro atsikėliau, nuėjau į tuliką, na žodžiu didelių problemų nekilo. Naktis nebuvo labai maloni, nes lovos nepatogios, plius viena kaimynė blūdino... 26 d. ryte atėjo operavusi E.T. pasakė, kad padarytos skylutės kiaušidėse, kad turėtų atsirasti ciklas, o daugiau jokių bėdų nėra, kiaušintakiai pratekami, kad pilną operacijos aprašymą gausiu atvažiavusi po 1,5~2 mėnesių, kadangi aš nenorėjau biuletenio ir norėjau namo - palinkėjo sėkmės ir išsiskyrėm. Tai gavosi, kad 26 dieną, praktiškai po 2 parų išvažiavau namo. Kelionė paėmus nebuvo ilga, bet jaučiau kiekvieną duobelę ir grįžus į namus greitai kritau lovon. Namuose pora dienų po to gėriau ketanovą. O paskui kuo toliau tuo geriau, dabar jau įprastą vaikščiojimą ritmą atgavau lotuliukas.gif
Jokio rinkinio pirkti nereikėjo schmoll.gif
Apie litus į až parašysiu mirksiukas.gif
zylutes
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 16, 14:32)
Matosi  thumbup.gif
Mano manymu, įvyko O. Tai pagalvojus, kad II fazė trunka 10-16 dienų, kažkada 29~35 c.d. turėtų būti arba mm arba II
Taip. Užknisti neužknisai, mielai pasidalinsiu tuo, ką pati žinau  bigsmile.gif
Paguldė 24, operavo 25. Man dar reikėjo kortelę užsivesti, tai veiksmas prasidėjo nuo 9 registratūroje, kol viską supildė, surašė, visur eilutes atlaukiant - palatą pasiekiau apie 11. Sesutė (sorry nežinau kaip dabar jos vadinasi, aš senoviškai pasakau  blush2.gif ) susakė kokius miltelius vietoje klizmos nusipirkti ir 14 val prasidėjo gėrimas. Varčiausi ant lovos, sprendžiau kryžiažodžius, telefu jungiausi į SM ir gėriau tą lakalą  doh.gif taip diena ir praėjo. 25 d. ryte atėjusi sesutė pasiūlė "šukuoseną" pasidaryti hihihi.gif kadangi to nereikėjo liepė apie 10,30 būti pasiruošusiai. Apie 9 atėjo anesteziologas išsiklausinėjo kuo skundžiuosi, kokių narkozių turėjus, apžiūrėjo mano raudoną gerklę ir pasiėmęs "dovanėlę" išėjo.
Paskui taip ir gavosi pagal planą - prieš vienuolika į operacinę, berods pusę pirmos klausiau kiek valandų jau reanimacijoje. Ten paliepimas buvo - miegoti, na aš paklusau - miegojau toliau hihihi.gif Maždaug 14 val pervežė į palatą, vėl liepė miegoti - miegojau. Jau leido truputį gerti, link vakaro atsikėliau, nuėjau į tuliką, na žodžiu didelių problemų nekilo. Naktis nebuvo labai maloni, nes lovos nepatogios, plius viena kaimynė blūdino... 26 d. ryte atėjo operavusi E.T. pasakė, kad padarytos skylutės kiaušidėse, kad turėtų atsirasti ciklas, o daugiau jokių bėdų nėra, kiaušintakiai pratekami, kad pilną operacijos aprašymą gausiu atvažiavusi po 1,5~2 mėnesių, kadangi aš nenorėjau biuletenio ir norėjau namo - palinkėjo sėkmės ir išsiskyrėm. Tai gavosi, kad 26 dieną, praktiškai po 2 parų išvažiavau namo. Kelionė paėmus nebuvo ilga, bet jaučiau kiekvieną duobelę ir grįžus į namus greitai kritau lovon. Namuose pora dienų po to gėriau ketanovą. O paskui kuo toliau tuo geriau, dabar jau įprastą vaikščiojimą ritmą atgavau  lotuliukas.gif
Jokio rinkinio pirkti nereikėjo  schmoll.gif
Apie litus į až parašysiu  mirksiukas.gif
*

aciuks.gif tu auksas kaip smulkiai aprašiai viską,o kur telefoną palikai kai operaciją darė?kad nenukniauktų jo bijau,galėčiau ir kompą su netu pasiimti nešiojama bet kad nebus kur jį per operacija pasideti,bet būtų ryšys su pasauliu blush2.gif
ir kaip su valgiu buvo.ka vezeisi ir šiaip iš daiktų ko reikėjo ir ko ne g.gif
o tuos miltelius pirkai ten vietoje vaistinėje?
operacijos aprašymą vaziuosi į VK pasiimti ar į KUMK?
Rute
Siguliukas, kadangi mums teko pabendrauti su tuo pačiu R. Žiobaku, kilo klausimukas: Kiek laiko tau skirta KT gerti? Gavai SKT (sudėtinės kontraceptinės tabletės) ?

Į jūsų sąrašiuką pretenduoti negaliu, nes man buvo atlikta laparotomija (laparoskopijos būdu tiesiog nebūtų pavykę pašalinti darinio) 4u.gif
duniaša
QUOTE(Linutas @ 2010 03 16, 13:20)
na ka turiu pirmuosius ,,apklausos" rezultatus, bandau rodyti kaip jie atrodo.
Norejau surasyti taip, kad matytu pirmiausia kur galima atlikti sia operacija, po to koks gydytojas ,,sekmingiausias"  biggrin.gif Na zodziu, mazdaug tokis vaizdelis gaunasi, a gerai?  blush2.gif Tiesa, net klaviaturoje perjungiauLT raides, kad gražiau būtu  ax.gif

Laparoskopijai ruošiasi:
duniaša 2010 03 25 Vilniaus Antakalnio klinikose, gyd. Gediminas Mečėjus
Tino 2010 03 25 Kauno Krikščioniškieji gimdymo namai, gyd. P. Vanagas

Palaikom visaip kaip ir padrąsinam mergaites group.gif

Jau po visko laukia arba jau džiaugiasi rezultatais:

Vilniaus gimdymo namai (VGN)
Siguliukas – I-oji 2010.02.08, gyd. R. Žiobakas; endo IV, pašalintos saaugos, kiaušidžių drilingas; skirta KT

Vilniaus Antakalnio klinikos
vaikai4 – I – oji 2010.01.21, gyd. O. Tamašauskas; endo II cista
urtike955 – I-oji 2010.02.22 gyd. O. Tamašauskas; kiaušidžių drilingas

Vilniaus greitosios pagalbos universitetinė ligoninė
akilezna – II-oji 2009-01-05 gyd. D.Vildaitė; endo II, kiaušintakių nepraeinamumas, saaugos. nestuke.gif  2009-09-18

KMUK
dendule – I –oji 2009.03.10 prof. Nadišauskiene - endo cista IV;  nestuke.gif  2009.10.13

Klaipėdos Jūrininkų ligoninė
l'orage – I-oji 2009-12-04, gyd. V. Diržauskas. Nieko blogo nerado, kiaušidžių drilingas.  nestuke.gif 2010 sausio pradžioje
*

puikus darbas thumbup.gif
Ingutevi
QUOTE(zeroo7 @ 2010 03 16, 15:43)
o kur telefoną palikai kai operaciją darė?kad nenukniauktų jo bijau,galėčiau ir kompą su netu pasiimti nešiojama bet kad nebus kur jį per operacija pasideti,bet būtų ryšys su pasauliu blush2.gif
ir kaip su valgiu buvo.ka vezeisi ir šiaip iš daiktų ko reikėjo ir ko ne g.gif
o tuos miltelius pirkai ten vietoje vaistinėje?
operacijos aprašymą vaziuosi į VK pasiimti ar į KUMK?

Telefonas buvo rankinėje, spintelėje prie lovos palatoje.
Kompą nemanau, kad tikslinga gabentis, nes jei viskas gerai - nelabai jo pritruks.
Su valgiu - atvažiavau tą rytą pavalgius, paskui tie milteliai valymui, maisto tikrai nereikėjo. Operacijos dieną - jokio maisto, o diena po operacijos davė kažko pusryčiams, bet aš tik košę paknebinėjau, valgyti noro nebuvo schmoll.gif
Milteliai - vaistinėje pačiose klinikose.
Iš daiktų - tai praktiškai viskas surašyta labai tiksliai temos pradžioje. Turėjau tik treningą į sąrašą neįeinantį hihihi.gif su treninginėm kelnėm parvažiavau į namus, nes pilvas buvo papūstas, bijojau džinsus temptis ant jo unsure.gif
Važiuosiu pas gydytoją į VK
dendule
Linutas - gal tu is Duniu paimk dar sarasiuka...ten daug irgi yra info paziurek jos profile matysis laparoskopijos parasiukas..
zylutes
QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 16, 15:16)
Telefonas buvo rankinėje, spintelėje prie lovos palatoje.
Kompą nemanau, kad tikslinga gabentis, nes jei viskas gerai - nelabai jo pritruks.
Su valgiu - atvažiavau tą rytą pavalgius, paskui tie milteliai valymui, maisto tikrai nereikėjo. Operacijos dieną - jokio maisto, o diena po operacijos davė kažko pusryčiams, bet aš tik košę paknebinėjau, valgyti noro nebuvo  schmoll.gif
Milteliai - vaistinėje pačiose klinikose.
Iš daiktų - tai praktiškai viskas surašyta labai tiksliai temos pradžioje. Turėjau tik treningą į sąrašą neįeinantį hihihi.gif su treninginėm kelnėm parvažiavau į namus, nes pilvas buvo papūstas, bijojau džinsus temptis ant jo  unsure.gif
Važiuosiu pas gydytoją į VK
*

aciuks.gif jėga jau viską įsivaizduoju panašiai kaip bus,daug ramiaui,dabar liko tik MB nuraminti,o taviškis atvažiavo tik pasiimti tave į namus jau? ne ir mums tolokai vaziuoti taimanua kad išbūsiu tą dieną po operacijos jie jau ant rytojaus paleis,nors jis tai pasiryžęs visas dienas kartu būti,bet darbas jam ir pavargs,užtenka kad aš jau pasiaukosiu dėl mūsų soske.gif
urtike955
[quote=Ingutevi,2010 03 16, 14:32]
Matosi thumbup.gif

Aciu Ingutevi blink.gif . Tikiuosi, kad mes visos sulauksim savo bendro tikslo greitu metu.
O as ta pacia diena grizau namo, jokiu milteliu negeriau, apie 11 isoperavo, o apie 17 val jau namo isleido thumbup.gif

Ingutevi
QUOTE(zeroo7 @ 2010 03 16, 17:08)
:....o taviškis atvažiavo tik pasiimti tave į namus jau? ...

jis mane atveze, na tiksliau as pati vaziavau hihihi.gif jis kartu buvo, paskui ikurdino mane palatoje, dar po kliniku teritorija prasiejom, tada jis isvaziavo ir atvaziavo pasiimti. Net nezinau, jei sunkiai po narkozes prabundant, tada reikalingas savas zmogus salia, bet kitu atveju... Nelabai buna kada bendrauti ir plepetis. Juolab, kad palatoje guli ir kitos moterys, kalbos pradeda su jomis virti thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(urtike955 @ 2010 03 16, 17:35)
....O as ta pacia diena grizau namo, jokiu milteliu negeriau, apie 11 isoperavo, o apie 17 val jau namo isleido  ...

Kiek maciau, tave Vilniuje operavo. Ten kiek dar domejausi, guldo-pjauna-leidzia namo ta pacia diena. O KMUK net i kalbas nesileido apie namus operacijos diena schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.