[/quote] Zeroo7
Malonu girdeti kad viskas gerai nusiseke na ka reikia kibti i darbus
QUOTE(Tino @ 2010 04 09, 19:53) ai nezinau.. QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 08, 20:26) kaip man malonu kad manimi rupinotes Sveika Zeroo7, matai kokia tu saunuole, be reikalo pergyvenai, dziaugiuosi, kad nieko blogo nerado, o su teigiamom emocijom greiciau patapsi O tau pries opeacija mate tas cistas? Nes as kiek pamenu is tavo pasakojimo, kad lap tau dare diagnostine ir net gyde siek tiek atkalbinejo nuo operacijos Kai atsigausi, parasyk kaip tau sekesi QUOTE(Tino @ 2010 04 09, 18:53) kaip Tau gavosi tie 16 proc. praradimo, tai nesuprantu dėl motinystės atostogų mažėjimo, tai netgi galiu sutikti su Tavim. iš tikrųjų labai nedaug sumažina, nes iš visų metų kai skaičiuojasi, tai vos keli procentai gaunasi. bet kas labai skaičiuoja kiekvieną litą, tai galėtų įvertinti. be to, kai tampi aš tai kai turėjau sukaupusi nemažai atostogų, tai net nesusimąstydama ėmiau atostogas ir lepinausi visas 10 dienų Papildyta: rutaute, net nejuokauk taip Tavo susitarimas su šefu reiškia, kad jis rodys, kad Tu dirbi, o ligoninė rodys, kad Tu guli ligoninėj, Tau lovadieniai skaičiuosis. Čia labai blogas dalykas... paskui šefas gali ir nukentėti... nedaryk taip Na va matot o as ne nepagalvojau apie tai
sveikos visos jungiuosi ir as prie jusu LINUTO pakviesta
rosoiusi laparaskopijai balandzio 25 gulu 26 operuos krikscioniskuose gimdymo namuose pas gyd Vanaga perskaicius jusu temele emociju buvo visokiu ir baimes anpludiu ir nusiraminimo bet gerai kad viskas tapo aiskiau gal netucia atsiras kas is sito forumo pas su manim ta pacia diena toj pacioj vietoj operuosis kaip butu smagu
sveikutė
Smagu,kad prisijungei QUOTE(r@mke @ 2010 04 09, 20:21) Sveika Zeroo7, matai kokia tu saunuole, be reikalo pergyvenai, dziaugiuosi, kad nieko blogo nerado, o su teigiamom emocijom greiciau patapsi O tau pries opeacija mate tas cistas? Nes as kiek pamenu is tavo pasakojimo, kad lap tau dare diagnostine ir net gyde siek tiek atkalbinejo nuo operacijos Kai atsigausi, parasyk kaip tau sekesi nemate ji nieko,nes miomos buvo ne gimdoje o isoreje. nakti pabudau nuo nugaros skusmo jau nuo gulejimo,atsibodo man guleti kas del biuleteniu tai ir as jo nenorejau,turiu daug atostogu bet darbe tokia situacija kad daug darbo,tai nebutu leide atostogu,tai nieko nesakius isejau ir pasakiau kad susirgau.
zeroo,tik kai gausi tikra israsa suzinosi kas ir kaip,nes man irgi kaip susake vska...o pasirodo mano endometrioze visai ne gimdoj,o pilvaplevej, arba cia as dar apglusus buvau ir nepamenu. O kaip tau pati gyd?
Papildyta: ADRUTE, as uz cololyt mokejau apie 40, tiksliai nepamenu, pirkau pas mus ginekologiniam,tai dar nuolaida buvo, o nete maciau raso,kad jis 37.90,bet kiek kuri vaistine nori tiek uzsideda
GYDYTA NUOSTABI nezinau kito zodzio kuris geriau tiktu,jos pagauti nejo "atsidekojau" jai tik jau kai namo isleisti ejo dokumentu tvarkyti pasaugojau i kur eina ir nutipenau is paskos
geriausia buvo renimacijojgirdziu klausia ar jus .... (pasake mano pavarde) parodziau galva kad taip sako o koks jusu vardas nusisypsojau nes tingejau kalbeti (na man taip tada atrode kad tingiu QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 10, 10:04) GYDYTA NUOSTABI aha,as irgi pavargau kol ja pasigavau O reanimacijoj tau pasiseke,man jei ka ir leido tai nepamenu, atrodo ir niekas nekalbino QUOTE(zylute81 @ 2010 04 09, 21:46) sveikos visos jungiuosi ir as prie jusu LINUTO pakviesta rosoiusi laparaskopijai balandzio 25 gulu 26 operuos krikscioniskuose gimdymo namuose pas gyd Vanaga gal netucia atsiras kas is sito forumo pas su manim ta pacia diena toj pacioj vietoj operuosis kaip butu smagu As mielai prisijungciau siom dienom, jei tik gyd. sutiktu mane ta diena priimti. As savo laika taip kvailai praradau O dabar kabu ,,ant plauko" ir vel pradedu nervuotis, kada paskirs data ir ar nebus pasibaiges galiojimas siuntimo, ka reikes daryti su darbu ir t.t. QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 10, 09:04) tada sako skauda kanors? rodau kad ne nes tikrai neskaudejo,o ta BOBA pakele marskinius ir na į šlaunį taip skaudziai suleido vaistus kad jau tada pilnai pabudau galvoju kad tave s... sutrauktu sakiau kad neskauda o dabar jau puse subines ziauriai skauda Oij, zero, cia tai gera juoko doze, nors tau tada tikiu buvo ne saldu padariau isvada, kad duotu pasirasyti popierius, kol nereksiu, kad skauda, kad jokiu vaistu neleistu QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 10, 09:04) GYDYTA NUOSTABI nezinau kito zodzio kuris geriau tiktu,jos pagauti nejo "atsidekojau" jai tik jau kai namo isleisti ejo dokumentu tvarkyti Man ji irgi l.faina, daug nekalba,tik apie tai ka reikia. As liepiau savo vyrui, ja susirasti, o jis kadangi laiko turejo, kol as po oparacijos atsigaudinejau, tai kazkokiu budu pagavo, nors sake,kad ji spyriojosi Gerai, kad operacija jau praeityje, gaudykit gandrus dabar O mano IUI dar menesiui nusikels, nors gydytoja jau vaistuku plana sudeliojo, bet turiu savaitei i komandiruote isvaizuoti ir kaip tik gautusi per IUI, nors 2 dienom butu veliau, pasidaryciau ir isvaziuociau. O nevaziuoti irgi kazkaip neiseina, nenoriu darbe aiskinti, kad turime bedu.. O kad natur iseis, nebetikiu
Sveikos mergytės,
aš naujokėlė pas jus būsiu. Metus gydausi dėl nevaisingumo, tad vis užsuku į jūsų skyrelį. Skaitinėjau skaitinėjau apie laparaskopija, pilnas kelnes baimės prikroviau, bet vis tiek pasiryžau šiai procedūrai! Ir ką gi aš galiu pasakyti. O gi tik tiek, kad bijoti visai nera ko. Ši operacija tokia paprastutė, kad nėra ko nervintis ir per daug gilintis. Man ją atliko vakar, Klaipėdoje, Jūrininkų ligonionėje. Personalas ten taip, kad merginos nieko nebijokit ir drasiai ryžkitės, tikrai verta. Kaip jau minėjau vakar operavo, o šiandien aš jau namučiuose. Nieko neskauda, kaip nebūta operacijos Būkit stiprios ir šalin visas baimes
[quote=Mylimoy,2010 04 10, 19:08]
Sveikos mergytės, Man ją atliko vakar, Klaipėdoje, Jūrininkų ligonionėje. SVeika prisijungus Mylimoy. Tikekimes, LP kuo greiciausiai atnes tau nuostabu rezultata O kokia gydytoja tave operavo? Ar tai buvo diagnostine operacija? Stebiuosi, kad vakar operavo, o siandien tu jau namie. As taip pat klaipediete, ir tas dziaugsmas manes laukia jau antradieni.
[quote=odotus,2010 04 10, 21:15]
[quote=Mylimoy,2010 04 10, 19:08] Sveikos mergytės, Man ją atliko vakar, Klaipėdoje, Jūrininkų ligonionėje. SVeika prisijungus Mylimoy. Tikekimes, LP kuo greiciausiai atnes tau nuostabu rezultata O kokia gydytoja tave operavo? Ar tai buvo diagnostine operacija? Stebiuosi, kad vakar operavo, o siandien tu jau namie. As taip pat klaipediete, ir tas dziaugsmas manes laukia jau antradieni. [/quote] Mane operavo gyd. Salygiene siandien antra diena po operacijos, jauciuose puikiai, jokiu skausmu, jokiu negalavimu, nors polka sok Didizusios tau sekmes Odotus, pamatysi, kaip lengvai ta operacija praeina. Parasyk kaip sekesi, labai lauksiu QUOTE(Mylimoy @ 2010 04 10, 18:08) Sveikos mergytės, aš naujokėlė pas jus būsiu. Metus gydausi dėl nevaisingumo, tad vis užsuku į jūsų skyrelį. Skaitinėjau skaitinėjau apie laparaskopija, pilnas kelnes baimės prikroviau, bet vis tiek pasiryžau šiai procedūrai! Ir ką gi aš galiu pasakyti. O gi tik tiek, kad bijoti visai nera ko. Ši operacija tokia paprastutė, kad nėra ko nervintis ir per daug gilintis. Man ją atliko vakar, Klaipėdoje, Jūrininkų ligonionėje. Personalas ten taip, kad merginos nieko nebijokit ir drasiai ryžkitės, tikrai verta. Kaip jau minėjau vakar operavo, o šiandien aš jau namučiuose. Nieko neskauda, kaip nebūta operacijos Būkit stiprios ir šalin visas baimes QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 11, 11:43) griuk negyvas is juoko del TB o as tai uzsiklijuociau kokius kuno spalvos plestrukus apsirengciau kokius sexy naktinukus, kurie dar ir pamaskuotu tas skylutes o dar geriau uzirsciau jam akis ir isprievartauciau
o mums liepe sulaukti mmm ir tik tada pradeti planuoti..
Sveikos mielosios,
Nezinau kuo as netikau gydytojai, jog apziurejus mane santariskese - nusprende, kad man laparoskopijos nereikia, pradzioje bandysim, sako, praputima kiausintakiu daryti, o paskui ziuresim. Zinau, kad jau dabar ne ta tema, bet apie kontrasta ir nuotrauka tai girdejau, o apie praputimus tai nic nieko. Mergaites, gal kur kuri nors ka nors apie tai zinote, o gal kad "dovanu$" nedaviau?? tai ir neskiria tos operacijos?
rudaakeingri, o kiek laiko jau planuojat? Kokie tyrimai daryti? Ar turi kokiu nusiskundimu, ar teplioja, ar esi turejus ginekol. operacija?
QUOTE(rudaakeingri @ 2010 04 11, 12:52) Sveikos mielosios, Nezinau kuo as netikau gydytojai, jog apziurejus mane santariskese - nusprende, kad man laparoskopijos nereikia, pradzioje bandysim, sako, praputima kiausintakiu daryti, o paskui ziuresim. Zinau, kad jau dabar ne ta tema, bet apie kontrasta ir nuotrauka tai girdejau, o apie praputimus tai nic nieko. Mergaites, gal kur kuri nors ka nors apie tai zinote, o gal kad "dovanu$" nedaviau?? tai ir neskiria tos operacijos? Nemanau,kad dėl to kad nedavei dovanų neskyrė LP
Na, ka atejo eile Adrutei ir Ice Tea. Rytoj jos gulasi i ligonines, pakaikom palaikom jas!
liepsnele
planuojame jau 2 metukus, daryti vyro - normospermija, man hormonai gerai, nors paskutini menesi ir israse duphaston, bet nepastojau, teplioja ir pries Mm ir po Mm kokias tris dienas. Ciklas kaip ir normalus - vidurkis 24,5 dienos, siunte i santorius, nes lyg mate endometrioze, bet santoruose sake, kad kaip ir nera. QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 11, 11:43) o tu zeroo7 tyliai tyliai, kad net nepajustu, kaip i meiles glebi papuole
ADRUTE,nepamirsk man pranesk kaip tau viskas ryt ir jei ko prireiks iskart rasyk,juk zinai,kad as salia busiu
merginos, tingiu ieškot po šią temą kalbų apie tai, bet turiu klausimą
o kada po PL Jūs sulaukėte mmm? ar savu laiku, kaip ir turi būti, ar kaip nors jos sugrybavo? aš kažko jų nesulaukiu ... patepliojo kurią dieną ir tiek žinių ... jaučiuosi taip, kad visada O vyktų, tai darbuotis belieka QUOTE(Tino @ 2010 04 11, 18:21) merginos, tingiu ieškot po šią temą kalbų apie tai, bet turiu klausimą o kada po PL Jūs sulaukėte mmm? ar savu laiku, kaip ir turi būti, ar kaip nors jos sugrybavo? aš kažko jų nesulaukiu ... patepliojo kurią dieną ir tiek žinių ... jaučiuosi taip, kad visada O vyktų, tai darbuotis belieka Man atejo laiku kaip ir turejo. QUOTE(Tino @ 2010 04 11, 18:21) merginos, tingiu ieškot po šią temą kalbų apie tai, bet turiu klausimą o kada po PL Jūs sulaukėte mmm? ar savu laiku, kaip ir turi būti, ar kaip nors jos sugrybavo? aš kažko jų nesulaukiu ... patepliojo kurią dieną ir tiek žinių ... jaučiuosi taip, kad visada O vyktų, tai darbuotis belieka atejo po 28 dienu po operacijos. Iki tol nebudavo jokio ciklo QUOTE(Tino @ 2010 04 11, 17:21) merginos, tingiu ieškot po šią temą kalbų apie tai, bet turiu klausimą o kada po PL Jūs sulaukėte mmm? ar savu laiku, kaip ir turi būti, ar kaip nors jos sugrybavo? aš kažko jų nesulaukiu ... patepliojo kurią dieną ir tiek žinių ... jaučiuosi taip, kad visada O vyktų, tai darbuotis belieka nepamenu tiksliai kiek bet velavo gerokai gal 2sav
Chepka iš kart kaip tik būsiu palatoje duosiu žinią
Jaučiu kai grįšiu jūs jau naujuose namučiuose būsit QUOTE(dendule @ 2010 04 11, 18:59) nepamenu tiksliai kiek bet velavo gerokai gal 2sav ačiū, merginos QUOTE(rudaakeingri @ 2010 04 11, 16:50) yra ji ar ne-matosi tik per laporoskopija. Iki toj ją tik įtaria. QUOTE(Tino @ 2010 04 11, 18:21) merginos, o kada po PL Jūs sulaukėte mmm? aš kažko jų nesulaukiu ... patepliojo kurią dieną ir tiek žinių ... jaučiuosi taip, kad visada O vyktų, tai darbuotis belieka *24-tą dieną po operacijos, t.y. 38CD **tai gal jau sveikint galėsim? QUOTE(rudaakeingri @ 2010 04 11, 15:50) planuojame jau 2 metukus, daryti vyro - normospermija, man hormonai gerai, nors paskutini menesi ir israse duphaston, bet nepastojau, teplioja ir pries Mm ir po Mm kokias tris dienas. Ciklas kaip ir normalus - vidurkis 24,5 dienos, siunte i santorius, nes lyg mate endometrioze, bet santoruose sake, kad kaip ir nera. O progesteronas irgi darytas - nes tai gali but viena is tepliojimo priezasciu. Na del endometriozes jau kitos mergytes tau pakomentavo, kad ja pamato tik operacijos metu, iki tol tik itart gali. Sunku komentuot toki gydytojos sprendima, bet tikrai kiek zinau, kas dares lapar., niekas is anksto nemokejo, tik kas norejo, po jos atsidekojo, arba pries pat ja darant. O ar pas vaisingumo specus lankais ar siaip ginekologus? Papildyta: QUOTE(Tino @ 2010 04 11, 17:21) man viskas buvo kaip turi but, lygiai 28 d. ciklas, nors gydyt. sake, kad gali pagrybaut ciklas po to, mat kiausides uzjudintos.
Nesuprantu, tai nejau negalima iskart padaryti operacijos - apziureti ar viskas ok ir tiek, o tai ne, dar reikia visokiu praputimu
Jau ir taip kartais stogiukas lenvai vaziuoti pradeda, kai visi klausia: na, kada kada leliukas bus.. Tiesiog nrisi, jog greiciau viskas susitvarkytu. QUOTE(rudaakeingri @ 2010 04 12, 06:59) Nesuprantu, tai nejau negalima iskart padaryti operacijos - apziureti ar viskas ok ir tiek, o tai ne, dar reikia visokiu praputimu Jau ir taip kartais stogiukas lenvai vaziuoti pradeda, kai visi klausia: na, kada kada leliukas bus.. Tiesiog nrisi, jog greiciau viskas susitvarkytu. Oi koks žinomas jausmas Aš taip pat patarčiau keisk gydytoją jei yra galimybė aišku Odotus ir Ice Tea didelės jum sėkmės.Susitiksim naujuose namučiuose
Gal Linutas
Sveikos mergaitės
Kumščiai suspausti už šios savaitės herojes Linutas - kaip tavo dpo?
man siandien 13 DPO, Nt vakar neigiamas, neistveriau is pasidariau, BT sian pakrito iki 36,8. jokiu pozymiu apart pajuotrejusios krutines (bet taip kaip ir iprasta) nejauciu. tiesa, pries kelias dienas taip suspazmuodavo gimda, tokius skausmelius gan stiprokus jauciau, o dbabar nieko absoliuciai
Beje, kad neliktume be namu teko pakurti nauja temute QUOTE(Linutas @ 2010 04 11, 16:33) Na, ka atejo eile Adrutei ir Ice Tea. Rytoj jos gulasi i ligonines, pakaikom palaikom jas! AHA Tašė sukrauta, šukuosena padaryta beje, niekaip nesuprantu- kam man tas marmalas- aš ir be jo kuo puikiausiai klizminuosi Nu vsio, mergaitės, atsijungiu galbūt iš ligoninės dar ką nors parašysiu, jei tryda smegenų neužspaus QUOTE(Linutas @ 2010 04 11, 11:55) griuk negyvas is juoko del TB o as tai uzsiklijuociau kokius kuno spalvos plestrukus apsirengciau kokius sexy naktinukus, kurie dar ir pamaskuotu tas skylutes o dar geriau uzirsciau jam akis ir isprievartauciau QUOTE(Siguliukas @ 2010 04 11, 11:58) žinok man tie pirmi kartai sunkūs buvo, tu jam sakyk, kad gydytojas liepė darbuotis ir kuo greičiau. tai sakiau kad liepe gydytoja,nors istikro tj nieko nesake QUOTE(Linutas @ 2010 04 11, 15:33) Na, ka atejo eile Adrutei ir Ice Tea. Rytoj jos gulasi i ligonines, pakaikom palaikom jas! merginos sakykit jums taip nebuvo kad po lapor eitu gleives tokios nes isskyromis pavadinti neina net kai tokiais kiekiais eina,skaidrios tokios bespalves,,bet gausiai taip
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|