skaiciau cia ta vaiko kalendoriu ir ypac kai kuriu mamu pasisakymus, kad ju mazyliai nesisypso!maniskis dar nebudamas menesio, kai pvz buna sotus ir priglaudi prie lupu kruti issiviepia ir tai tikrai panasu i sypsena. ar taip gali but!dar daznai sypsos miegodamas arba kai su juo zaidi?ar tai normalu?ir ar tikrai tai ta sypsena apie kuria ten kalbama!?
Tikriausiai sypsena
siulyciau nufilmuoti,mes neseniai ziurejom savo vasros atistogas ir ten kaip tik nufilmotos visokios sypseneles ir fainos minos-tai buvo labai smagu Atrodo taip neseniai buvo, o taip daug pasikeite
maniskis irgi maziukas jau sypsojosi, dar ne man, bet kad buvo patenkintas viskuo, o dabar jau dalina savo sypsena visiems. Ir labai miela
mano maziukas, irgi sypsodavosi nuo pat gimim. sako, kad is pradziu tai yra tik vaikucio mimika. jau po kokio menesiuko, kai vaikutis pradeda tyrineti veidus, nusisypsai ir jis tau tuo paciu atsako
mano zuikis jau 3 sav bande sypsotis. sakau bande, nes atrode, kad issiviepia nesamoningai, tarsi netycia- miegodamas arba valgydamas. o kaip faina, kai veliau tik pamates mama issisiepia savo bedante burna
na cia irgi taip panasiai, dbar jis sypsos, kai sotus o jam darsiulai, kartais bevalgydamas, kartais kai snekini, kartais kai miega!Kaip gera i tai ziuret!;)
QUOTE(ad23 @ 2005 11 29, 17:02) skaiciau cia ta vaiko kalendoriu ir ypac kai kuriu mamu pasisakymus, kad ju mazyliai nesisypso!maniskis dar nebudamas menesio, kai pvz buna sotus ir priglaudi prie lupu kruti issiviepia ir tai tikrai panasu i sypsena. ar taip gali but!dar daznai sypsos miegodamas arba kai su juo zaidi?ar tai normalu?ir ar tikrai tai ta sypsena apie kuria ten kalbama!? ten kalbama apie socialnę šypseną, t.y. sąmoningą. nesąmoningai mano dukrytė taip pat nuo pirmųjų dienų vaipėsi, bet tik būdama maždaug 2,5 mėn ėmė "tikrai" šypsotis
mūsų bernužėlis nuo pat gimimo grimasinosi per miegus ir bandė iš pradžių vienu kampu, po to išmoko dviem kampučiais šypsotis. prieš savaitę pradėjo per miegus jau ir akytėm (ne tik lupytėm) šypsotis, sakau - gal jau artėja ta diena kai ištreniruos raumenis ir pradės...
bet vakar po ilgo verkšlenimo priepuoliuko mus apdovanojo pirmu realiu bandymu nusišypsoti žiūrėdamas mamai į veidą ( 1mėn. ir 4d.) iš džiaugsmo vos neapsiverkiau kai valgo ir jau būna sotus dar reikia truputį pažįsti papuką, bet jau per miegus, dažniausiai jo šypsena reiškia, kad jau sotus ir galima mamai paslėpti virtuvėlę
Pirmąją sūnelio šypsenėlę pamatėme jau antrąją jo gyvenimo savaitėlę, aišku tai buvo nesąmoninga šypsena, bet tokia jau graži ir miela..
mano angelelis jau antra gimimo diena nudziugino savo sypsena tevelius, zinoma ji buvo ne mum skirta, bet kaip buvo grazu ziureti
QUOTE(gytulka @ 2006 05 20, 12:48) mano angelelis jau antra gimimo diena nudziugino savo sypsena tevelius, zinoma ji buvo ne mum skirta, bet kaip buvo grazu ziureti o kodėl manai, kad ne jums? QUOTE(ad23 @ 2005 11 29, 16:02) skaiciau cia ta vaiko kalendoriu ir ypac kai kuriu mamu pasisakymus, kad ju mazyliai nesisypso!maniskis dar nebudamas menesio, kai pvz buna sotus ir priglaudi prie lupu kruti issiviepia ir tai tikrai panasu i sypsena. ar taip gali but!dar daznai sypsos miegodamas arba kai su juo zaidi?ar tai normalu?ir ar tikrai tai ta sypsena apie kuria ten kalbama!?
Nuostabus dalykas ta mažiuko šypsena
Tikrai,mazylio jau samoninga sypsenele yra nepakartojamas dalykas
Kūdikio šypsena atrodo angeliškai
Mano dukrytė pradėjo sąmoningai šypsotis žmonėms, kai suėjo lygiai 6 savaitės. Ir, aišku, pirmų pirmiausia nusišypsojo močiutei, mano mamai Dabar jau šypsosi visiems, kas šypsosi jai ir ilgiau pakalbina
Musu sunus pirma karta nusisypsojo teciui
Kūdikio šypsena nepakartojamas dalykas... sukelia viduje tokius šiltus jausmus...
Maniskis nesamoninga sypsena atsake jau po savaites po gimimo. Po to labai daznai sypsojosi valgydamas pienuka - ypac i pabaiga valgymo, kai jau beveik sotus buvo.
Samoninga sypsena atsako i kalbinimus jau kazkur nuo 1,5 men. Jausmas fantastiskas
Nesąmoningai pradėjo šypsotis,kai jam buvo kelios dienos,net nepajutau kada pradėjo sąmoningai šypsotis:hm .Aplamai ir dabar daugiau šypsosi ir juokiasi nei verkia
na manau visada atskirsi kada tavo vaikas sypsosi
manoji ir nuo pat gimimo per miegeli sypsojosi
Mano mazes
Vaiko šypsena ir tave nuteikia optimistiskai
sypsena graziausias dalykas, taciau kai verkia sirdi bado kaip supeiliu
mano mazyle labai megsta sypsotis,visiems,man,teciui, kaimynei,zaislams,tada ji man pati graziausia
3 men maziukas jau sypsosi pilnai, kai pakalbintas
kaip ir visoms mamytems savo vaiko sypsenele pati graziausia pasaulyje
Maniškė nuo gimimo šypsodavosi ir net juokdavosi per miegus, paskui pradėjo ir nemiegodama, bet žiūrėdama į veidą, kalbinama pradėjo šypsena atsakyt į šypseną turbūt ketvirtą savaitę.
tai kazkas stebuklingo ir neuzmirstamo
Kai pirma kart pamaciau man skirta sypsenele,mano veidu nuriedejo asarele(dziaugsmo),sirdy taip gera buvo
|