Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaiko šypsena :)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
ad23
skaiciau cia ta vaiko kalendoriu ir ypac kai kuriu mamu pasisakymus, kad ju mazyliai nesisypso!maniskis dar nebudamas menesio, kai pvz buna sotus ir priglaudi prie lupu kruti issiviepia ir tai tikrai panasu i sypsena. ar taip gali but!dar daznai sypsos miegodamas arba kai su juo zaidi?ar tai normalu?ir ar tikrai tai ta sypsena apie kuria ten kalbama!?
Cinderella
Tikriausiai sypsena thumbup.gif maniskis taip pat sypsojosi nuo pat pradziu,ypac daug per miega,dabar jau retai miegodamas sypsosi verysad.gif vis daugiau kazka kalba...
siulyciau nufilmuoti,mes neseniai ziurejom savo vasros atistogas ir ten kaip tik nufilmotos visokios sypseneles ir fainos minos-tai buvo labai smagu thumbup.gif thumbup.gif
Atrodo taip neseniai buvo, o taip daug pasikeite cray.gif net graudu
dowilia
maniskis irgi maziukas jau sypsojosi, dar ne man, bet kad buvo patenkintas viskuo, o dabar jau dalina savo sypsena visiems. Ir labai miela wub.gif
ladybird20
mano maziukas, irgi sypsodavosi nuo pat gimim. sako, kad is pradziu tai yra tik vaikucio mimika. jau po kokio menesiuko, kai vaikutis pradeda tyrineti veidus, nusisypsai ir jis tau tuo paciu atsako bigsmile.gif
zave
mano zuikis jau 3 sav bande sypsotis. sakau bande, nes atrode, kad issiviepia nesamoningai, tarsi netycia- miegodamas arba valgydamas. o kaip faina, kai veliau tik pamates mama issisiepia savo bedante burna biggrin.gif
ad23
na cia irgi taip panasiai, dbar jis sypsos, kai sotus o jam darsiulai, kartais bevalgydamas, kartais kai snekini, kartais kai miega!Kaip gera i tai ziuret!;)
jkrista
QUOTE(ad23 @ 2005 11 29, 17:02)
skaiciau cia ta vaiko kalendoriu ir ypac kai kuriu mamu pasisakymus, kad ju mazyliai nesisypso!maniskis dar nebudamas menesio, kai pvz buna sotus ir priglaudi prie lupu kruti issiviepia ir tai tikrai panasu i sypsena. ar taip gali but!dar daznai sypsos miegodamas arba kai su juo zaidi?ar tai normalu?ir ar tikrai tai ta sypsena apie kuria ten kalbama!?

ten kalbama apie socialnę šypseną, t.y. sąmoningą. nesąmoningai mano dukrytė taip pat nuo pirmųjų dienų vaipėsi, bet tik būdama maždaug 2,5 mėn ėmė "tikrai" šypsotis
d2006
user posted image 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Mazius_
mūsų bernužėlis nuo pat gimimo grimasinosi per miegus ir bandė iš pradžių vienu kampu, po to išmoko dviem kampučiais šypsotis. prieš savaitę pradėjo per miegus jau ir akytėm (ne tik lupytėm) šypsotis, sakau - gal jau artėja ta diena kai ištreniruos raumenis ir pradės...
bet vakar wub.gif wub.gif
po ilgo verkšlenimo priepuoliuko mus apdovanojo pirmu realiu bandymu nusišypsoti žiūrėdamas mamai į veidą ( 1mėn. ir 4d.) iš džiaugsmo vos neapsiverkiau wub.gif wub.gif

kai valgo ir jau būna sotus dar reikia truputį pažįsti papuką, bet jau per miegus, dažniausiai jo šypsena reiškia, kad jau sotus ir galima mamai paslėpti virtuvėlę drinks_cheers.gif
smileja
Pirmąją sūnelio šypsenėlę pamatėme jau antrąją jo gyvenimo savaitėlę, aišku tai buvo nesąmoninga šypsena, bet tokia jau graži ir miela.. wub.gif sąmoningai nusišypsojo jau antrojo mėnesio pradžioje, ir dabar tokią šypseną matome kasdien smile.gif O per miegus dar ir dabar išsišiepia, bet jau taip fainai wub.gif wub.gif Prieš kelias dienas kai nuogaliukas spardėsi (jam tada palaima) kalbinau jį, tai pradėjo kaip ir krykštaut, balsu juokėsi, nors ir labai trumpai jam dar taip gaunasi, bet net apsižliumbiau iš laimės doh.gif blush2.gif Gerai, kad vyras spėjo nufilmuot, labai bus įdomu pažiūrėt smile.gif
gytulka
mano angelelis jau antra gimimo diena nudziugino savo sypsena tevelius, zinoma ji buvo ne mum skirta, bet kaip buvo grazu ziureti wub.gif
smileja
QUOTE(gytulka @ 2006 05 20, 12:48)
mano angelelis jau antra gimimo diena nudziugino savo sypsena tevelius, zinoma ji buvo ne mum skirta, bet kaip buvo grazu ziureti  wub.gif
*

o kodėl manai, kad ne jums? smile.gif Gi sako, kai vaikutis šypsosi, nors ir nesąmoninga šypsena, reiškias jis jaučiasi saugus, patenkintas, ramus.. O visa tai manau suteikia būtent tėveliai mirksiukas.gif
Letaa
QUOTE(ad23 @ 2005 11 29, 16:02)
*

wub.gif taip pirma nesamoniga šypsena, o tu tikriausiai turėjai mintyje apie šypseną, kuri atsiranda 2 mėnesių- t.y. sąmoninga šypsena- atsakas į tavo kalbinimą ir šypseną, pati pajusi skirtumą.....
majule
Nuostabus dalykas ta mažiuko šypsena wub.gif wub.gif wub.gif iš pradžių šypsojosi pavalgius iš malonumo, miegodama, po to man, o dabr visiem visiem, net žaislam ax.gif
chriss
Tikrai,mazylio jau samoninga sypsenele yra nepakartojamas dalykas smile.gif
linuke
Kūdikio šypsena atrodo angeliškai wub.gif
Mano dukrytė pradėjo sąmoningai šypsotis žmonėms, kai suėjo lygiai 6 savaitės. Ir, aišku, pirmų pirmiausia nusišypsojo močiutei, mano mamai thumbup.gif
Dabar jau šypsosi visiems, kas šypsosi jai ir ilgiau pakalbina tongue.gif
Tangi
Musu sunus pirma karta nusisypsojo teciui biggrin.gif paskui seneliui, o tik paskui man biggrin.gif dabar sypsosi kalbinamas, kutenamas, sypsosi ir sotus pavalges ir pries uzmigdamas. Jausmas kaip kudikis i sypsena atsako sypsena nepakartojamas wub.gif
tiksliuke
Kūdikio šypsena nepakartojamas dalykas... sukelia viduje tokius šiltus jausmus... soske.gif o kai žiūri į tave ir šypsosi... ech... gali žiūrėti ir žiūrėti į savo angelėlį... biggrin.gif
Pppievute
Maniskis nesamoninga sypsena atsake jau po savaites po gimimo. Po to labai daznai sypsojosi valgydamas pienuka - ypac i pabaiga valgymo, kai jau beveik sotus buvo.
Samoninga sypsena atsako i kalbinimus jau kazkur nuo 1,5 men.
Jausmas fantastiskas
JO-ana
Nesąmoningai pradėjo šypsotis,kai jam buvo kelios dienos,net nepajutau kada pradėjo sąmoningai šypsotis:hm .Aplamai ir dabar daugiau šypsosi ir juokiasi nei verkia thumbup.gif
irmoshke
na manau visada atskirsi kada tavo vaikas sypsosi ax.gif
Mazhylja
manoji ir nuo pat gimimo per miegeli sypsojosi smile.gif aisku tada nesamoningai ta dare,bet uztat dabar jau supranta,todel pastovei ir sypsosi 4u.gif tik dantukai visa reikala gadina,skauda kai dygsta visa nerami verysad.gif
sursa
Mano mazes biggrin.gif man pats graziausias vaizdas ax.gif
regutis
Vaiko šypsena ir tave nuteikia optimistiskai smile.gif
baracuda1
sypsena graziausias dalykas, taciau kai verkia sirdi bado kaip supeiliu ax.gif
vetruze
mano mazyle labai megsta sypsotis,visiems,man,teciui, kaimynei,zaislams,tada ji man pati graziausia smile.gif
*Aila*
3 men maziukas jau sypsosi pilnai, kai pakalbintas wub.gif

user posted image
Raselelyte
QUOTE(*Aila* @ 2009 06 11, 15:27)
3 men maziukas jau sypsosi pilnai, kai pakalbintas  wub.gif

user posted image
*

vajeeeee koks kleckas lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
*Aila*
QUOTE(Raselelyte @ 2009 06 11, 14:29)
vajeeeee koks kleckas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  4u.gif
*

dyyyydelis vyras jau lotuliukas.gif guli salia ant kilimelio ir juokias vienas pats i zaislus ziuredamas ... brolis sedi, ziuri tv ir sako, matyt su protu susipyko, kad juokias velniai zino is ko doh.gif lotuliukas.gif
cioliuke
kaip ir visoms mamytems savo vaiko sypsenele pati graziausia pasaulyje biggrin.gif 4u.gif , kai sypsosi prajuokina ir mane lotuliukas.gif . tik kaip verkia sirdelej nesmagu labai verysad.gif
Sadika
Maniškė nuo gimimo šypsodavosi ir net juokdavosi per miegus, paskui pradėjo ir nemiegodama, bet žiūrėdama į veidą, kalbinama pradėjo šypsena atsakyt į šypseną turbūt ketvirtą savaitę. wub.gif Dabar tai ir garsus visokius leidžia ir šypsena iki ausų vos pakalbinus. biggrin.gif Būna naktį noriu patyliukais užmigdyt, o ji žiūri didelėm akim į mano akis ir TOOOOKIĄ šypseną išmeta, kad negali atgal nesišypsot. biggrin.gif wub.gif
Angeliocikas
tai kazkas stebuklingo ir neuzmirstamo thumbup.gif
maskanyte
Kai pirma kart pamaciau man skirta sypsenele,mano veidu nuriedejo asarele(dziaugsmo),sirdy taip gera buvo ax.gif Tai nuostabus ir nepamirstamas jausmas wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.