Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kas iš mamų yra psichologės?
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Darbas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
plume
sweikos 4u.gif
idomu kiek jusu esat psichologija baigusiu? ka dirbat? kaip sekes darba susirast? ir siaip kaip kas?
motce
as esu psichologe smile.gif pernai baigiau bakalaura, dabar organizacines psichologijos magistre, todel dirbu tik puse etato blush2.gif mokykloj blush2.gif
labai smagu kad atsirado psichologiu pasnekesiai smile.gif
plume
sweika drinks_cheers.gif
tai gal tu vdu baigei? bigsmile.gif kur dirbi? jei ne paslaptis blush2.gif blush2.gif
motce
nenoreciau mineti mokyklos pavadinimo, nes jauciu kad mesiu as ta darba doh.gif
siandie direktore uzsipuole, visaip terorizuoja verysad.gif
gal zinai kurioj mokykloj kaune ar kauno rajone reikia psichologo? taip reikia darbo, o sitoj mokykloj jau mano darbo dienos eina i pabaiga verysad.gif
plume
QUOTE(motce @ 2005 12 07, 08:22)
nenoreciau mineti mokyklos pavadinimo, nes jauciu kad mesiu as ta darba  doh.gif 
siandie direktore uzsipuole, visaip terorizuoja  verysad.gif 
gal zinai kurioj mokykloj kaune ar kauno rajone reikia psichologo? taip reikia darbo, o sitoj mokykloj jau mano darbo dienos eina i pabaiga  verysad.gif
*

nezinau schmoll.gif as ir pati ieskau darbo g.gif nes tuoj grisiu is suomijos kur dabar buvau tris menesius mirksiukas.gif tai vat ieskau visokiu variantu net ir nelabai pagal specialybe g.gif ka darysi doh.gif tokia tu psichologu dalia doh.gif
motce
as tai matau gana daug tinkanciu darbo skelbimu, tik va kad reikia man dar magistra uzsibaigt g.gif
personalo vadybininku/personalo vadovu/zmogiskuju istekliu vadovu nemazai skelbimu mirksiukas.gif , jei aisku tokia sritis domina biggrin.gif
myte
sveikutės, ar galiu prie jūsų prisijungti? 4u.gif
Aš šiame forume iki šiol tik į rankdarbių temas užsukdavau, ir štai atradau dar vieną mane dominančią temą. Šiuo metu studijuoju vdu mokyklinę psichologiją (nors bakalauras tai menotyros ir dirbu muziejaus vedėja), studijos tęstinęs, taigi lakstau iš savo užkampio kas antrą savaitgalį į Kauną. O šiuandien štai bėda prispyrė.Buvau pamiršus, kad rytojui reikia parašyt situacijos su netinkamu vaiko elgesiu analizę. Gal kartais kuri turit? blush2.gif
Gintyte
Sveikos smile.gif aš baiginėju bakalaurą psichologijos ir norėčiau kažkaip į organizacinę vdu magistratūrą sto 4u.gif gal kuri susidūrėt koki ten reikalavimai, kiek nemokamų vietų, kiek mokėt reikia, ar reik išlyginamų studijų, kaip perspektyvos? smile.gif oi kiek klausimų smile.gif jei atsiras žinančių daugiau paklausiu ax.gif
plume
bandziau istot seis metais buvau istojus taciau del isvykimo i suomija ir todel kad neduoda akademiniu tik istojus teko mesti...
tai vat skaiciuoja bala is visu pazymiu kokius tik surinkai per keturis studiju metus o dar svarbu ir kiek gavai is bakalauro nes jis labai didele balu dali duoda... tai vat . toliau nunesi tik gavus bakalauro diploma nunesi dokumentus pas mus i katedra ir uzpildai prasymus. tai vat. ir lauki kol ateis ta diena kai reikes eiti i vadinama pokalbi kai klause kodel nori studijuoti... o i organizacine yra didziausias konkursas istoti yra 8 nemokamos vietos ir i jas pretenduoja ir is kitu univeru stojantieji jei jie turi aukstesnius balus.. . tai eina pirmesni nei mes netgi... blink.gif tai vat ... toliau i sveikatos taip pat didelis konkursas... blink.gif o i mokykline tai lengviausia istot... g.gif vat . dar mokamu yra man berods po 2 ar tris vietas ir viskas.apie testines tai nieko nezinau tik kiek girdejau jos mokamos ir gana brangiai. doh.gif na jei dar turi klausimu klausk kai prisesiu prie neto atrasysiu smile.gif
Gintyte
aisku, o kiek, jei nepaslaptis, vidurkis pas jus maziausias tarp istojusiu buvo nepameni ax.gif o tam pokalbi kaip? Vu girdėjau, kad jis ten ant juoko, o pas jus?
motce
manau maziausias vidurkis buvo apie 8,8 4u.gif
viduris yra gana aukstas, testiniu organizacines nera; islyginamieji yra priklausomai nuo to, kokiam universitete psichologija baigta - pvz. is klaipedos universiteto nedaug, berods 1, o jei is kuno kulturos universiteto tai 6.

Siaip is kitos specialybes stot tai nepatarciau:
1. Mokytis tikrai sunku, jei neturi psichologinio issilavinimo
2. Daug islyginamuju dalyku, gali but kad viena semestra bus kokie 9 dalykai blink.gif
3. Tvarkarastis su darbu nesuderinamas

O siaip mokytis faina smile.gif
motce
Tiesa, pas mus pokalbio nera smile.gif
motce
Pamirsau pamineti dar LABAI svarbu dalyka - paskaitu lankomumas yra privalomas, galima praleisti ne daugiau 25%. Ir zymi kiekviena paskaita, kadangi zmoniu nedaug ~10 tai atsimena visus ir tikrai negalima praleidinet schmoll.gif Taip kad apie darba pamirsk blush2.gif
Tas mane labiausiai ir nervina biggrin.gif
Gintyte
uch.. kaip suprantu paskaitos ne jokiais vakarais kaip kad kitur buna, o dienomis? verysad.gif ir vidurkis... kai nezinojau kur stot noriu ramiau buvo ax.gif
amber722
as taip pat studijuoju psichologijos bakalaura... bet kai baigsiu magirtranturai galvoju apie daugeli variantu, gal organizacine psichologija, o gal pedagogine... net neisivaizduoju, bet kaip cia raset, kad paskaitos butinos... na, nezinau, man darbelio tai tikrai reiktu... todel, net nezinau, ka reikia atrast...o galgalima neakivaizdziai organizacine?
motce
tai va, tame ir problema kad organizacines dar nera neakivaizdinese, bent jau VDU ir VU. Nezinau, kuo toliau tuo labiau mane nervina paskaitu lankomumas verysad.gif
amber722
niu tai nezinau, reiks mastyt kazka kitka.. g.gif magistranturos dieninam studijuot tikrai negalesiu... nes pinigeliu verkiant reik...
Pichouette
Vat sakykit mamytės, gal kurios žinot pgl. specialybę esu slaugytoja, bet baiginėju vpu psichologjos bakalurą, diplomo dar neturiu, ir man darbdavys siulo etatą psichologo ligoninėj kol baigsiu studijas, kaip manot, ar tai realu?Sesele dirba psichologe g.gif g.gif
motce
QUOTE(otta @ 2006 01 29, 16:16)
Vat sakykit mamytės, gal kurios žinot pgl. specialybę esu slaugytoja, bet baiginėju vpu psichologjos bakalurą, diplomo dar neturiu, ir man darbdavys siulo etatą psichologo ligoninėj kol baigsiu studijas, kaip manot, ar tai realu?Sesele dirba psichologe g.gif  g.gif
*

Kiek mano zinios nesa, teisiskai negalima net su bakalauro diplomu dirbt psichologu, butinai reikia magistro blush2.gif na bet jeigu priims, tai bandyt, nes bent jau man tai magistro studijos nelabai nauju ziniu duoda 4u.gif
Mojito
O kiek kainuoja magistro semestras, ir kaip konkursas i kitas magistro specialybes, gal mazesnis?
O kaip tie isliginamieji? Pirmiausia istoji i tarkim organizacine psichologija ir dar mokaisi vienerius papildomai, ar pirma issilygini ir stoji? nu bukit geros papasakokit smulkiai viska apie magistra?
motce
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2006 02 04, 21:00)
O kiek kainuoja magistro semestras, ir kaip konkursas i kitas magistro specialybes, gal mazesnis?
O kaip tie isliginamieji? Pirmiausia istoji i tarkim organizacine psichologija ir dar mokaisi vienerius papildomai, ar pirma issilygini ir stoji? nu bukit geros papasakokit smulkiai viska apie magistra?
*

geriausiai viska apie techninius dalykus papasakos katedroje biggrin.gif islyginamuosius privalai issilaikyt per pirmus magistro metus, taip kad jie prisides prie esanciu dalyku blink.gif
amber722
gal kuri nors dirbate prichologe ar dirbote mokykloje? noreciau suzinoti... nes galvoju, kol mokysiuos magistranturoje, gal isidarbinti mokykloje... tik nezinau, kaip ten viskas vyksta... ar pamoku vedimas ieina i mokyklos psichologes pareigas? ar tai yra atskiras dalykas uz kuri atskirai moka... niu labai domina viskas smile.gif jei galit parasykit... aciu 4u.gif
motce
QUOTE(amber722 @ 2006 02 13, 11:44)
gal kuri nors dirbate prichologe ar dirbote mokykloje? noreciau suzinoti... nes galvoju, kol mokysiuos magistranturoje, gal isidarbinti mokykloje... tik nezinau, kaip ten viskas vyksta... ar pamoku vedimas ieina i mokyklos psichologes pareigas? ar tai yra atskiras dalykas uz kuri atskirai moka... niu labai domina viskas smile.gif jei galit parasykit... aciu  4u.gif
*

as dirbu mokykloje, taciau man i pareigas neieina pamoku vedimas, manyciau, kad uz pamokas moka papildomai, bet garantuoti negaliu g.gif o siaip pries priimant i darba yra pasirasoma pareigine instrukcija, kur ir yra aprasomas darbo pobudis...
pareigine instrukcija buna panasi i sita:
http://www.lps.vu.lt/index.php?id=pedagogine&doc=02
amber722
QUOTE(motce @ 2006 02 18, 17:09)
as dirbu mokykloje, taciau man i pareigas neieina pamoku vedimas, manyciau, kad uz pamokas moka papildomai, bet garantuoti negaliu  g.gif    o siaip pries priimant i darba yra pasirasoma pareigine instrukcija, kur ir yra aprasomas darbo pobudis...
pareigine instrukcija buna panasi i sita:
http://www.lps.vu.lt/index.php?id=pedagogine&doc=02
*

aciu uz informacija biggrin.gif
dar noreciau paklausti, ar imanoma isidarbinti mokykloj baigus tik bakalaura ir studijuojant magistrantura? ir nelabai suprantu is kur gauti biggrin.gif ta kuratoriu smile.gif ar tai turi buti toje mokykloje, kurioje nori isidarbinti tuo metu dirbantis psichologas?
motce
QUOTE(amber722 @ 2006 02 18, 19:25)
aciu uz informacija  biggrin.gif
dar noreciau paklausti, ar imanoma isidarbinti mokykloj baigus tik bakalaura ir studijuojant magistrantura? ir nelabai suprantu is kur gauti  biggrin.gif  ta kuratoriu smile.gif ar tai turi buti toje mokykloje, kurioje nori isidarbinti tuo metu dirbantis psichologas?
*

yra mokyklu kurios nori kad butu butinai baiges magistra, kitoms mokykloms magistro diplomas ne taip svarbu, manau cia priklauso nuo to, kur yra mokykla, ar tai mokykla ar gimnazija ir pan. Pvz rajonuose truksta psichologu, tai nelabai jie turi is ko rinktis, todel ir priima baigusius bakalaura ax.gif cia aisku tik mano nuomone 4u.gif

kuratoriu susirasi tada, kai jau dirbsi, yra rengiami psichologu susirinkimai, kur susirenka psichologai is to miesto/rajono mokyklu... Va ten ir gausi informacijos i ka kreiptis, kur ieskoti kuratoriaus tongue.gif
amber722
QUOTE(motce @ 2006 02 19, 16:25)
yra mokyklu kurios nori kad butu butinai baiges magistra, kitoms mokykloms magistro diplomas ne taip svarbu, manau cia priklauso nuo to, kur yra mokykla, ar tai mokykla ar gimnazija ir pan. Pvz rajonuose truksta psichologu, tai nelabai jie turi is  ko rinktis, todel ir priima baigusius bakalaura  ax.gif  cia aisku tik mano nuomone  4u.gif

kuratoriu susirasi tada, kai jau dirbsi, yra rengiami psichologu susirinkimai, kur susirenka psichologai is to miesto/rajono mokyklu... Va ten ir gausi informacijos i ka kreiptis, kur ieskoti kuratoriaus  tongue.gif
*

aciu uz informacija 4u.gif
Uno
turiu net tris pazystamas psichologes, derinancias mokyklos psichologes darba su magistranturos studijomis. Ir ne rajono mokyklose.
Netta
Sveikutes, labai reikia pagalbos bigsmile.gif Gal kas pazistate zmoniu, kurie uzsiima dailes terapija su vaikais? Kaip tik apie tai rasau darba ir reikia apklausai respondentu. Buciau labai dekinga, jei parasytumet man i AZ. Gal ir is jusu kuri nors uzsiima dailes terapija? bigsmile.gif Labai lauksiu atsakymo 4u.gif
curry
Sveikos, malonu susipazhinti... smile.gif

perzhiurejau shiek tiek forumeli ir surpatau, kad i klinika nelabai kas einate... ar ash klystu?
Ash ishdirbau 5 metus po magistro, dabar auginu dukra smile.gif
buzhiukas
Sveikutės 4u.gif Smagu rasti kolegų skyrelį forume thumbup.gif
Aš studijuoju organizacinę psichologiją. Liko tik(o gal net) parašyti magistrinį darbą.
Ir dar dukrytę auginu wub.gif
Beje, mūsų kurse beveik visos studentės įsidarbino dar pirmaisiais magistrantūros metais, lankyti buvo privaloma tik seminarus.
amber722
QUOTE(buzhiukas @ 2006 04 25, 20:50)
Sveikutės  4u.gif  Smagu rasti kolegų skyrelį forume  thumbup.gif
Aš studijuoju organizacinę psichologiją. Liko tik(o gal net) parašyti magistrinį darbą.
Ir dar dukrytę auginu  wub.gif
Beje, mūsų kurse beveik visos studentės įsidarbino dar pirmaisiais magistrantūros metais, lankyti buvo privaloma tik seminarus.
*

labukas. o kur tu studijuoji?
buzhiukas
Studijuoju VU.
Jorky
sveikos, net nemaciau, kad tokia tema egzistuoja. as taip pat esu psichologe. baigiau 2004 metais bakalaura VU, dabar uz menesio baigsiu klinikines psichologijos magistra. kur dirbsiu dar nezinau, svarstau mirksiukas.gif
CESARIA
Sveikos, gal kas galėtumėte patarti? Aš studijuoju VDU psichologiją, neakivaizdžiai. Nuo trečio kurso bus specialybės pasirenkamieji dalykai, dabar siūloma psichiatrija. Gal mokėtės, žinote kaip jinai? Ar verta ją rinktis, ar yra įdomesniu ir lengvesnių?
*plepute*
QUOTE(Joli19 @ 2006 06 06, 13:48)
Sveikos, gal kas galėtumėte patarti? Aš studijuoju VDU psichologiją, neakivaizdžiai. Nuo trečio kurso bus specialybės pasirenkamieji dalykai, dabar siūloma psichiatrija. Gal mokėtės, žinote kaip jinai? Ar verta ją rinktis, ar yra įdomesniu ir lengvesnių?
Na, pirmiausiai reikia apsispresti su tavo pasirinkimo kriterijais mirksiukas.gif Ar nori idomiausio kurso, ar lengviausio, ar dar kokio? g.gif
CESARIA
QUOTE(*plepute* @ 2006 06 06, 19:55)
Na, pirmiausiai reikia apsispresti su tavo pasirinkimo kriterijais mirksiukas.gif Ar nori idomiausio kurso, ar lengviausio, ar dar kokio? g.gif
*

Na, kriterijus Nr. 1 tai įdomumas. Labiausiai nenorėčiau pakliūti ten, kur ir neįdomu, ir sunku... blush2.gif
*plepute*
QUOTE(Joli19 @ 2006 06 07, 10:45)
Na, kriterijus Nr. 1 tai įdomumas. Labiausiai nenorėčiau pakliūti ten, kur ir neįdomu, ir sunku...  blush2.gif
Tai ar kas nors geriau uz tave gali zinoti, kas tau idomu? mirksiukas.gif
dontstop
QUOTE(Joli19 @ 2006 06 06, 13:48)
*

Joli19, aš taip pat studijuoju VDU psichologiją, iki 3 kurso dar nedaėjau, tad ir psichiatrijos neturėjau, bet iš bendramokslių girdėjau, kad thumbup.gif dalykas
tinto
Sveikos.Atleiskite,kad lendu i jusu skyreli.As nesu psichologe,ir dar net nestudijuoju...Bet labai labai noriu wub.gif .Noreciau studijuoti neakivaizdziai,bet niekaip neapsisprendziu kur.Gyvenu Kaune,taciau studijos VDU labai brangios.Dar galvojau apie Vilniaus pedagogini,bet ar ji baigus galeciau dirbti psichologe? O gal yra baigusiu KU? Labai prasau,patarkite 4u.gif
CESARIA

Joli19, aš taip pat studijuoju VDU psichologiją, iki 3 kurso dar nedaėjau, tad ir psichiatrijos neturėjau, bet iš bendramokslių girdėjau, kad thumbup.gif dalykas
*

[/quote]

Tai gal mes kursiokės? biggrin.gif
*plepute*
QUOTE(ausyte2 @ 2006 06 18, 18:36)
Sveikos.Atleiskite,kad lendu i jusu skyreli.As nesu psichologe,ir dar net nestudijuoju...Bet labai labai noriu wub.gif .Noreciau studijuoti neakivaizdziai,bet niekaip neapsisprendziu kur.Gyvenu Kaune,taciau studijos VDU labai brangios.Dar galvojau apie Vilniaus pedagogini,bet ar ji baigus galeciau dirbti psichologe? O gal yra baigusiu KU? Labai prasau,patarkite 4u.gif
As tau patarciau i katedra paskambinti ir paklausti, nes cia rimtas klausimas. Man atrodo, kad pedagoginis suteikia tik pedagogini laipsni, po jo gali dirbti mokykloje. Bet i klinikine sriti tikriausiai nelabai bus galima g.gif bet nezinau tiksliai blush2.gif
dontstop
QUOTE(ausyte2 @ 2006 06 18, 18:36)
*

Kiek žinau, ir Vilniaus pedagoginiam ir KU psichologija tik pedagoginės pakraipos, teisingai Pleputė sako, galėsi dirbti tik mokykloje, konsultuoti tikrai ne, ypač turėdama tik bakalauro laipsnį unsure.gif
tinto
Buvau VPU priemimo komisijoj.Ten sake,kad baigus psichologijos studijas,suteikiama mokytojo kvalifikacija.Tai va dabar as nesuprantu,kokio mokytojo? Ka,reiks pamokas vesti g.gif ? Ar galima bus dirbti psichologu mokykloje,arba darzelyje? O baigus bakalaura VPU arba KU,galima studijuoti magistaturoj kitur,pavyzdziui,VDU? Nu paaiskinkit man,kvailei blush2.gif
Uno
[/QUOTE] suteikiama mokytojo kvalifikacija.Tai va dabar as nesuprantu,kokio mokytojo? Ka,reiks pamokas vesti ? Ar galima bus dirbti psichologu mokykloje,arba darzelyje? [/QUOTE]
Mokyklos psichologas (teoriskai) turi turėti minimum magistro issilavinimą (nors praktiškai žianau dirbančių ir studijuojančių magistrantūroj). o apie psichologo darbą darželyje apskritai labai miglotai žinau. Berods tik pavieniai darželiai eksperimenuoja su psichologais. Taip kad realiausia bakalaura pabaigus ir būtų pamokas vesti.

[QUOTE] O baigus bakalaura VPU arba KU,galima studijuoti magistaturoj kitur,pavyzdziui,VDU? [QUOTE]
Siai dienai galima, bet neaišku, ar nepasikeis tai per keturis metus, nes pvz VDU'niečiai labai tuo nepatenkinti, kiek teko girdėti.
Gricė
QUOTE(ausyte2 @ 2006 06 30, 00:19)
Buvau VPU priemimo komisijoj.Ten sake,kad baigus psichologijos studijas,suteikiama mokytojo kvalifikacija.Tai va dabar as nesuprantu,kokio mokytojo? Ka,reiks pamokas vesti :hm ? Ar galima bus dirbti psichologu mokykloje,arba darzelyje? O baigus bakalaura VPU arba KU,galima studijuoti magistaturoj kitur,pavyzdziui,VDU? Nu paaiskinkit man,kvailei :geda2:
*

Baigiau VPU psichologiją ir iš karto įstojau į M. Romerio univ. socialinės psichologijos magistrantūrą, neak. skyrių. Tik baigus ir įstojus į mag. studijas buvau priimta dirbti švietimo įstaigoje psichologe (tik todėl ir priėmė, kad įstojau į magistrantūrą). pradirbau metus. Tačiau prieš savaitę gavau pranešimą, kad po dviejų mėn. būsiu atleista iš darbo, nes neturiu magistro laipsnio. Tai ir yra vienintelė priežastis, kodėl esu atleidžiama iš darbo. Esu šoke. Patariu ir Jums visoms gerai apsidrausti, jei Jus priima į tokias pareigas, kur yra reikalavimas magistro laipsnio. Beje, darbo sutartyje nebuvo paskirtas nei bandomasis laikotarpis, darbo sutartis pasirašyta neterminuota. Iki magistro laipsnio liko viena sesija ir darbo gynymas.
Jaučiu, dabar man pačiai teks ieškoti psichologų pagalbos.
*plepute*
QUOTE(Gricė @ 2006 07 12, 12:29)
Baigiau VPU psichologiją ir iš karto įstojau į M. Romerio univ. socialinės psichologijos magistrantūrą, neak. skyrių. Tik baigus ir įstojus į mag. studijas buvau priimta dirbti švietimo įstaigoje psichologe (tik todėl ir priėmė, kad įstojau į magistrantūrą). pradirbau metus. Tačiau prieš savaitę gavau pranešimą, kad po dviejų mėn. būsiu atleista iš darbo, nes neturiu magistro laipsnio. Tai ir yra vienintelė priežastis, kodėl esu atleidžiama iš darbo. Esu šoke. Patariu ir Jums visoms gerai apsidrausti, jei Jus priima į tokias pareigas, kur yra reikalavimas magistro laipsnio. Beje, darbo sutartyje nebuvo paskirtas nei bandomasis laikotarpis, darbo sutartis pasirašyta neterminuota. Iki magistro laipsnio liko viena sesija ir darbo gynymas.
Nieko sau blink.gif man atrodo, jie turi tau sumoketi kompensacija, nors, aisku, kiek tai tave paguos... doh.gif Laikykis console.gif
Gricė
QUOTE(*plepute* @ 2006 07 12, 13:03)
Nieko sau :blink: man atrodo, jie turi tau sumoketi kompensacija, nors, aisku, kiek tai tave paguos... :oh  Laikykis :console:
*

Ačiū už palikymą. Ieškosiu darbo. Bijau nusitart blogą minutę, bet norėčiau ne švietimo sistemoje..., nes jau pasimokiau.
mjk
QUOTE(Gricė @ 2006 07 12, 11:29)
*

netycia tavo posta apstebejau....nu bet jeigu darbo sutartis neterminuota...juolab, ar joje buvo reikalavimas tureti magistro laipsni? Juk tu ji kaip ir be 5 minuciu magistra ir turi....tai kokiu pagrindu gali atleisti?????
Gal nereiktu taip visko palikti?
Gricė
QUOTE(mjk @ 2006 07 24, 19:20)
netycia tavo posta apstebejau....nu bet jeigu darbo sutartis neterminuota...juolab, ar joje buvo reikalavimas tureti magistro laipsni? Juk tu ji kaip ir be 5 minuciu magistra ir turi....tai kokiu pagrindu gali atleisti?????
Gal nereiktu taip visko palikti?
*

Aš visą šį reikalą suprantu kaip paprasčiausią susidorojimą, deja... Dar pagrasino, kad nesikreipčiau į teismą, nes vistiek pralaimėsiu. Apmaudu, kad tokie darbdaviai egzistuoja...
mjk
QUOTE(Gricė @ 2006 07 26, 09:53)
Aš visą šį reikalą suprantu kaip paprasčiausią susidorojimą, deja... Dar pagrasino, kad nesikreipčiau į teismą, nes vistiek pralaimėsiu. Apmaudu, kad tokie darbdaviai egzistuoja...
*

na bet tokia fraze dazniausiai sako tie, kurie labiausiai ir bijo del savo kailio...
zinai, cia kaip is serijos - kiskis is tos baimes ir liuta pries kitus vaizduoja...
Ar nemanai, kad reiktu vistik padaryti priesingai nei tau gasdina???? Gal konsultavaisi su geru advokatu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.