idomu kiek jusu esat psichologija baigusiu? ka dirbat? kaip sekes darba susirast? ir siaip kaip kas?
sweikos
idomu kiek jusu esat psichologija baigusiu? ka dirbat? kaip sekes darba susirast? ir siaip kaip kas?
as esu psichologe
labai smagu kad atsirado psichologiu pasnekesiai
sweika
tai gal tu vdu baigei?
nenoreciau mineti mokyklos pavadinimo, nes jauciu kad mesiu as ta darba
siandie direktore uzsipuole, visaip terorizuoja gal zinai kurioj mokykloj kaune ar kauno rajone reikia psichologo? taip reikia darbo, o sitoj mokykloj jau mano darbo dienos eina i pabaiga QUOTE(motce @ 2005 12 07, 08:22) nenoreciau mineti mokyklos pavadinimo, nes jauciu kad mesiu as ta darba siandie direktore uzsipuole, visaip terorizuoja gal zinai kurioj mokykloj kaune ar kauno rajone reikia psichologo? taip reikia darbo, o sitoj mokykloj jau mano darbo dienos eina i pabaiga nezinau
as tai matau gana daug tinkanciu darbo skelbimu, tik va kad reikia man dar magistra uzsibaigt
personalo vadybininku/personalo vadovu/zmogiskuju istekliu vadovu nemazai skelbimu
sveikutės, ar galiu prie jūsų prisijungti?
Aš šiame forume iki šiol tik į rankdarbių temas užsukdavau, ir štai atradau dar vieną mane dominančią temą. Šiuo metu studijuoju vdu mokyklinę psichologiją (nors bakalauras tai menotyros ir dirbu muziejaus vedėja), studijos tęstinęs, taigi lakstau iš savo užkampio kas antrą savaitgalį į Kauną. O šiuandien štai bėda prispyrė.Buvau pamiršus, kad rytojui reikia parašyt situacijos su netinkamu vaiko elgesiu analizę. Gal kartais kuri turit?
Sveikos
bandziau istot seis metais buvau istojus taciau del isvykimo i suomija ir todel kad neduoda akademiniu tik istojus teko mesti...
tai vat skaiciuoja bala is visu pazymiu kokius tik surinkai per keturis studiju metus o dar svarbu ir kiek gavai is bakalauro nes jis labai didele balu dali duoda... tai vat . toliau nunesi tik gavus bakalauro diploma nunesi dokumentus pas mus i katedra ir uzpildai prasymus. tai vat. ir lauki kol ateis ta diena kai reikes eiti i vadinama pokalbi kai klause kodel nori studijuoti... o i organizacine yra didziausias konkursas istoti yra 8 nemokamos vietos ir i jas pretenduoja ir is kitu univeru stojantieji jei jie turi aukstesnius balus.. . tai eina pirmesni nei mes netgi...
aisku, o kiek, jei nepaslaptis, vidurkis pas jus maziausias tarp istojusiu buvo nepameni
manau maziausias vidurkis buvo apie 8,8
viduris yra gana aukstas, testiniu organizacines nera; islyginamieji yra priklausomai nuo to, kokiam universitete psichologija baigta - pvz. is klaipedos universiteto nedaug, berods 1, o jei is kuno kulturos universiteto tai 6. Siaip is kitos specialybes stot tai nepatarciau: 1. Mokytis tikrai sunku, jei neturi psichologinio issilavinimo 2. Daug islyginamuju dalyku, gali but kad viena semestra bus kokie 9 dalykai 3. Tvarkarastis su darbu nesuderinamas O siaip mokytis faina
Tiesa, pas mus pokalbio nera
Pamirsau pamineti dar LABAI svarbu dalyka - paskaitu lankomumas yra privalomas, galima praleisti ne daugiau 25%. Ir zymi kiekviena paskaita, kadangi zmoniu nedaug ~10 tai atsimena visus ir tikrai negalima praleidinet
Tas mane labiausiai ir nervina
uch.. kaip suprantu paskaitos ne jokiais vakarais kaip kad kitur buna, o dienomis?
as taip pat studijuoju psichologijos bakalaura... bet kai baigsiu magirtranturai galvoju apie daugeli variantu, gal organizacine psichologija, o gal pedagogine... net neisivaizduoju, bet kaip cia raset, kad paskaitos butinos... na, nezinau, man darbelio tai tikrai reiktu... todel, net nezinau, ka reikia atrast...o galgalima neakivaizdziai organizacine?
tai va, tame ir problema kad organizacines dar nera neakivaizdinese, bent jau VDU ir VU. Nezinau, kuo toliau tuo labiau mane nervina paskaitu lankomumas
niu tai nezinau, reiks mastyt kazka kitka..
Vat sakykit mamytės, gal kurios žinot pgl. specialybę esu slaugytoja, bet baiginėju vpu psichologjos bakalurą, diplomo dar neturiu, ir man darbdavys siulo etatą psichologo ligoninėj kol baigsiu studijas, kaip manot, ar tai realu?Sesele dirba psichologe
QUOTE(otta @ 2006 01 29, 16:16) Vat sakykit mamytės, gal kurios žinot pgl. specialybę esu slaugytoja, bet baiginėju vpu psichologjos bakalurą, diplomo dar neturiu, ir man darbdavys siulo etatą psichologo ligoninėj kol baigsiu studijas, kaip manot, ar tai realu?Sesele dirba psichologe Kiek mano zinios nesa, teisiskai negalima net su bakalauro diplomu dirbt psichologu, butinai reikia magistro
O kiek kainuoja magistro semestras, ir kaip konkursas i kitas magistro specialybes, gal mazesnis?
O kaip tie isliginamieji? Pirmiausia istoji i tarkim organizacine psichologija ir dar mokaisi vienerius papildomai, ar pirma issilygini ir stoji? nu bukit geros papasakokit smulkiai viska apie magistra? QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2006 02 04, 21:00) O kiek kainuoja magistro semestras, ir kaip konkursas i kitas magistro specialybes, gal mazesnis? O kaip tie isliginamieji? Pirmiausia istoji i tarkim organizacine psichologija ir dar mokaisi vienerius papildomai, ar pirma issilygini ir stoji? nu bukit geros papasakokit smulkiai viska apie magistra? geriausiai viska apie techninius dalykus papasakos katedroje
gal kuri nors dirbate prichologe ar dirbote mokykloje? noreciau suzinoti... nes galvoju, kol mokysiuos magistranturoje, gal isidarbinti mokykloje... tik nezinau, kaip ten viskas vyksta... ar pamoku vedimas ieina i mokyklos psichologes pareigas? ar tai yra atskiras dalykas uz kuri atskirai moka... niu labai domina viskas
QUOTE(amber722 @ 2006 02 13, 11:44) gal kuri nors dirbate prichologe ar dirbote mokykloje? noreciau suzinoti... nes galvoju, kol mokysiuos magistranturoje, gal isidarbinti mokykloje... tik nezinau, kaip ten viskas vyksta... ar pamoku vedimas ieina i mokyklos psichologes pareigas? ar tai yra atskiras dalykas uz kuri atskirai moka... niu labai domina viskas as dirbu mokykloje, taciau man i pareigas neieina pamoku vedimas, manyciau, kad uz pamokas moka papildomai, bet garantuoti negaliu pareigine instrukcija buna panasi i sita: http://www.lps.vu.lt/index.php?id=pedagogine&doc=02 QUOTE(motce @ 2006 02 18, 17:09) as dirbu mokykloje, taciau man i pareigas neieina pamoku vedimas, manyciau, kad uz pamokas moka papildomai, bet garantuoti negaliu pareigine instrukcija buna panasi i sita: http://www.lps.vu.lt/index.php?id=pedagogine&doc=02 aciu uz informacija dar noreciau paklausti, ar imanoma isidarbinti mokykloj baigus tik bakalaura ir studijuojant magistrantura? ir nelabai suprantu is kur gauti QUOTE(amber722 @ 2006 02 18, 19:25) aciu uz informacija dar noreciau paklausti, ar imanoma isidarbinti mokykloj baigus tik bakalaura ir studijuojant magistrantura? ir nelabai suprantu is kur gauti yra mokyklu kurios nori kad butu butinai baiges magistra, kitoms mokykloms magistro diplomas ne taip svarbu, manau cia priklauso nuo to, kur yra mokykla, ar tai mokykla ar gimnazija ir pan. Pvz rajonuose truksta psichologu, tai nelabai jie turi is ko rinktis, todel ir priima baigusius bakalaura kuratoriu susirasi tada, kai jau dirbsi, yra rengiami psichologu susirinkimai, kur susirenka psichologai is to miesto/rajono mokyklu... Va ten ir gausi informacijos i ka kreiptis, kur ieskoti kuratoriaus QUOTE(motce @ 2006 02 19, 16:25) yra mokyklu kurios nori kad butu butinai baiges magistra, kitoms mokykloms magistro diplomas ne taip svarbu, manau cia priklauso nuo to, kur yra mokykla, ar tai mokykla ar gimnazija ir pan. Pvz rajonuose truksta psichologu, tai nelabai jie turi is ko rinktis, todel ir priima baigusius bakalaura kuratoriu susirasi tada, kai jau dirbsi, yra rengiami psichologu susirinkimai, kur susirenka psichologai is to miesto/rajono mokyklu... Va ten ir gausi informacijos i ka kreiptis, kur ieskoti kuratoriaus aciu uz informacija
turiu net tris pazystamas psichologes, derinancias mokyklos psichologes darba su magistranturos studijomis. Ir ne rajono mokyklose.
Sveikutes, labai reikia pagalbos
Sveikos, malonu susipazhinti...
perzhiurejau shiek tiek forumeli ir surpatau, kad i klinika nelabai kas einate... ar ash klystu? Ash ishdirbau 5 metus po magistro, dabar auginu dukra
Sveikutės
Aš studijuoju organizacinę psichologiją. Liko tik(o gal net) parašyti magistrinį darbą. Ir dar dukrytę auginu Beje, mūsų kurse beveik visos studentės įsidarbino dar pirmaisiais magistrantūros metais, lankyti buvo privaloma tik seminarus. QUOTE(buzhiukas @ 2006 04 25, 20:50) Sveikutės Aš studijuoju organizacinę psichologiją. Liko tik(o gal net) parašyti magistrinį darbą. Ir dar dukrytę auginu Beje, mūsų kurse beveik visos studentės įsidarbino dar pirmaisiais magistrantūros metais, lankyti buvo privaloma tik seminarus. labukas. o kur tu studijuoji?
Studijuoju VU.
sveikos, net nemaciau, kad tokia tema egzistuoja. as taip pat esu psichologe. baigiau 2004 metais bakalaura VU, dabar uz menesio baigsiu klinikines psichologijos magistra. kur dirbsiu dar nezinau, svarstau
Sveikos, gal kas galėtumėte patarti? Aš studijuoju VDU psichologiją, neakivaizdžiai. Nuo trečio kurso bus specialybės pasirenkamieji dalykai, dabar siūloma psichiatrija. Gal mokėtės, žinote kaip jinai? Ar verta ją rinktis, ar yra įdomesniu ir lengvesnių?
QUOTE(Joli19 @ 2006 06 06, 13:48) Sveikos, gal kas galėtumėte patarti? Aš studijuoju VDU psichologiją, neakivaizdžiai. Nuo trečio kurso bus specialybės pasirenkamieji dalykai, dabar siūloma psichiatrija. Gal mokėtės, žinote kaip jinai? Ar verta ją rinktis, ar yra įdomesniu ir lengvesnių? Na, pirmiausiai reikia apsispresti su tavo pasirinkimo kriterijais QUOTE(Joli19 @ 2006 06 07, 10:45) Na, kriterijus Nr. 1 tai įdomumas. Labiausiai nenorėčiau pakliūti ten, kur ir neįdomu, ir sunku... Tai ar kas nors geriau uz tave gali zinoti, kas tau idomu? QUOTE(Joli19 @ 2006 06 06, 13:48) Sveikos, gal kas galėtumėte patarti? Aš studijuoju VDU psichologiją, neakivaizdžiai. Nuo trečio kurso bus specialybės pasirenkamieji dalykai, dabar siūloma psichiatrija. Gal mokėtės, žinote kaip jinai? Ar verta ją rinktis, ar yra įdomesniu ir lengvesnių? Joli19, aš taip pat studijuoju VDU psichologiją, iki 3 kurso dar nedaėjau, tad ir psichiatrijos neturėjau, bet iš bendramokslių girdėjau, kad
Sveikos.Atleiskite,kad lendu i jusu skyreli.As nesu psichologe,ir dar net nestudijuoju...Bet labai labai noriu
QUOTE(ausyte2 @ 2006 06 18, 18:36) Sveikos.Atleiskite,kad lendu i jusu skyreli.As nesu psichologe,ir dar net nestudijuoju...Bet labai labai noriu As tau patarciau i katedra paskambinti ir paklausti, nes cia rimtas klausimas. Man atrodo, kad pedagoginis suteikia tik pedagogini laipsni, po jo gali dirbti mokykloje. Bet i klinikine sriti tikriausiai nelabai bus galima QUOTE(ausyte2 @ 2006 06 18, 18:36) Sveikos.Atleiskite,kad lendu i jusu skyreli.As nesu psichologe,ir dar net nestudijuoju...Bet labai labai noriu Kiek žinau, ir Vilniaus pedagoginiam ir KU psichologija tik pedagoginės pakraipos, teisingai Pleputė sako, galėsi dirbti tik mokykloje, konsultuoti tikrai ne, ypač turėdama tik bakalauro laipsnį
Buvau VPU priemimo komisijoj.Ten sake,kad baigus psichologijos studijas,suteikiama mokytojo kvalifikacija.Tai va dabar as nesuprantu,kokio mokytojo? Ka,reiks pamokas vesti
[/QUOTE] suteikiama mokytojo kvalifikacija.Tai va dabar as nesuprantu,kokio mokytojo? Ka,reiks pamokas vesti ? Ar galima bus dirbti psichologu mokykloje,arba darzelyje? [/QUOTE]
Mokyklos psichologas (teoriskai) turi turėti minimum magistro issilavinimą (nors praktiškai žianau dirbančių ir studijuojančių magistrantūroj). o apie psichologo darbą darželyje apskritai labai miglotai žinau. Berods tik pavieniai darželiai eksperimenuoja su psichologais. Taip kad realiausia bakalaura pabaigus ir būtų pamokas vesti. [QUOTE] O baigus bakalaura VPU arba KU,galima studijuoti magistaturoj kitur,pavyzdziui,VDU? [QUOTE] Siai dienai galima, bet neaišku, ar nepasikeis tai per keturis metus, nes pvz VDU'niečiai labai tuo nepatenkinti, kiek teko girdėti. QUOTE(ausyte2 @ 2006 06 30, 00:19) Buvau VPU priemimo komisijoj.Ten sake,kad baigus psichologijos studijas,suteikiama mokytojo kvalifikacija.Tai va dabar as nesuprantu,kokio mokytojo? Ka,reiks pamokas vesti :hm ? Ar galima bus dirbti psichologu mokykloje,arba darzelyje? O baigus bakalaura VPU arba KU,galima studijuoti magistaturoj kitur,pavyzdziui,VDU? Nu paaiskinkit man,kvailei :geda2: Baigiau VPU psichologiją ir iš karto įstojau į M. Romerio univ. socialinės psichologijos magistrantūrą, neak. skyrių. Tik baigus ir įstojus į mag. studijas buvau priimta dirbti švietimo įstaigoje psichologe (tik todėl ir priėmė, kad įstojau į magistrantūrą). pradirbau metus. Tačiau prieš savaitę gavau pranešimą, kad po dviejų mėn. būsiu atleista iš darbo, nes neturiu magistro laipsnio. Tai ir yra vienintelė priežastis, kodėl esu atleidžiama iš darbo. Esu šoke. Patariu ir Jums visoms gerai apsidrausti, jei Jus priima į tokias pareigas, kur yra reikalavimas magistro laipsnio. Beje, darbo sutartyje nebuvo paskirtas nei bandomasis laikotarpis, darbo sutartis pasirašyta neterminuota. Iki magistro laipsnio liko viena sesija ir darbo gynymas. Jaučiu, dabar man pačiai teks ieškoti psichologų pagalbos. QUOTE(Gricė @ 2006 07 12, 12:29) Baigiau VPU psichologiją ir iš karto įstojau į M. Romerio univ. socialinės psichologijos magistrantūrą, neak. skyrių. Tik baigus ir įstojus į mag. studijas buvau priimta dirbti švietimo įstaigoje psichologe (tik todėl ir priėmė, kad įstojau į magistrantūrą). pradirbau metus. Tačiau prieš savaitę gavau pranešimą, kad po dviejų mėn. būsiu atleista iš darbo, nes neturiu magistro laipsnio. Tai ir yra vienintelė priežastis, kodėl esu atleidžiama iš darbo. Esu šoke. Patariu ir Jums visoms gerai apsidrausti, jei Jus priima į tokias pareigas, kur yra reikalavimas magistro laipsnio. Beje, darbo sutartyje nebuvo paskirtas nei bandomasis laikotarpis, darbo sutartis pasirašyta neterminuota. Iki magistro laipsnio liko viena sesija ir darbo gynymas. Nieko sau Jaučiu, dabar man pačiai teks ieškoti psichologų pagalbos. QUOTE(Gricė @ 2006 07 12, 11:29) Baigiau VPU psichologiją ir iš karto įstojau į M. Romerio univ. socialinės psichologijos magistrantūrą, neak. skyrių. Tik baigus ir įstojus į mag. studijas buvau priimta dirbti švietimo įstaigoje psichologe (tik todėl ir priėmė, kad įstojau į magistrantūrą). pradirbau metus. Tačiau prieš savaitę gavau pranešimą, kad po dviejų mėn. būsiu atleista iš darbo, nes neturiu magistro laipsnio. Tai ir yra vienintelė priežastis, kodėl esu atleidžiama iš darbo. Esu šoke. Patariu ir Jums visoms gerai apsidrausti, jei Jus priima į tokias pareigas, kur yra reikalavimas magistro laipsnio. Beje, darbo sutartyje nebuvo paskirtas nei bandomasis laikotarpis, darbo sutartis pasirašyta neterminuota. Iki magistro laipsnio liko viena sesija ir darbo gynymas. Jaučiu, dabar man pačiai teks ieškoti psichologų pagalbos. netycia tavo posta apstebejau....nu bet jeigu darbo sutartis neterminuota...juolab, ar joje buvo reikalavimas tureti magistro laipsni? Juk tu ji kaip ir be 5 minuciu magistra ir turi....tai kokiu pagrindu gali atleisti????? Gal nereiktu taip visko palikti? QUOTE(mjk @ 2006 07 24, 19:20) netycia tavo posta apstebejau....nu bet jeigu darbo sutartis neterminuota...juolab, ar joje buvo reikalavimas tureti magistro laipsni? Juk tu ji kaip ir be 5 minuciu magistra ir turi....tai kokiu pagrindu gali atleisti????? Gal nereiktu taip visko palikti? Aš visą šį reikalą suprantu kaip paprasčiausią susidorojimą, deja... Dar pagrasino, kad nesikreipčiau į teismą, nes vistiek pralaimėsiu. Apmaudu, kad tokie darbdaviai egzistuoja... QUOTE(Gricė @ 2006 07 26, 09:53) Aš visą šį reikalą suprantu kaip paprasčiausią susidorojimą, deja... Dar pagrasino, kad nesikreipčiau į teismą, nes vistiek pralaimėsiu. Apmaudu, kad tokie darbdaviai egzistuoja... na bet tokia fraze dazniausiai sako tie, kurie labiausiai ir bijo del savo kailio... zinai, cia kaip is serijos - kiskis is tos baimes ir liuta pries kitus vaizduoja... Ar nemanai, kad reiktu vistik padaryti priesingai nei tau gasdina???? Gal konsultavaisi su geru advokatu? |