the_wanted
2010 03 08, 12:53
Sveiki užsukę į 20 breketininkių temą!
Džiugu, kad mūsų gretos didėja, naujos narės:
gold fish gydytoja Dalia Latkauskienė, Vilniuje. Breketai viršuje - keramikiniai/metaliniai - 2010.01.20. Apačioje planuojama dėti 2010.03.31 StOp! sudėjimo data: 2010 02 12 Metaliniai Gydytoja: Eglė Zasčiurinskienė breketininke breketus (metaliniai) dės 2010 m kovo 22 d. pas gyd Tomą Vencių, Vilniaus ortodontijos centras, Vilnius Andzeja, 2010 03 04 sudėjo viršų (metalas), pas gydytoja V. Budrienę. Darida09 Vasario 18d. 2010 viršus metalas, keramika. Kaunas Dalia Latkauskienė Primenu, kad mes turime savo nuotraukų albumą, kuriame demonstruojame savo grožį ir pokyčius Slaptažodžio, bet kam nedalinam, bet kai tapsite mūsų komandos nariu, duomenis jums suteiksime ir lauksime jūsų nuotraukyčių.
Ir dar primenam kai kurių iš mųsų gydytojų kontaktus:[COLOR=red]
Kaunas: [COLOR=red] Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60 Dalia Smailienė, 8-37-330533 , Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60 Ieva Buškienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6 Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6 Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379 , Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42 Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6 Ilona Tercijonaitė, 8-685-16674, "Senamiesčio stomatologijos klinika", J.Jablonskio g. 21 (tvirtai ir absoliučiai nerekomenduojam!!!) Vilnius: [I][COLOR=red] Mindaugas Šarva, 8-5-2715367 , "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2 Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, "Vilniaus implantologijos centras", Kalvarijų g. 121-2
 cia senbuviu duomenys ir dar, mergickos is Vilniaus parasykite savo gyd kontaktus  nes Vilnius atsilieka
QUOTE(natale @ 2010 03 09, 17:19) As dar nebandziau to melyno,nes norejau ir ta ir ana pradaryti bet galvou nuo sensodyne pradesiu. niekad jo nepirkdavau. skonis toks biski saldokas, i pirtusina panasus  bespalvis, ten tik buteliukas melynas. o ta nauja listerine nzn kada pradesiu reikia viena pabaigti. bet taip nekanrtrauju skoni suzinoti  o as irgi maciau kad atsirado dideliu bonkuciu,maximoj kanuoja 19.90 kazkas tokio, o mazas buteliukas maximoj 13.89 tai apsimoka ta dideli pirkti. pasakiau sau kad tik dideli pirksiu dabar  beto ir dideliu nauju melynu listerino yra  maximoj. as ryt varau hig.valyma daryti. paskambino is klinikos sako vieta laisva yra  natale, ištampei puslapį aha, listerine didelę bonkę labiau apsimoka pirkti  man irgi jau higieninį valymą reikia daryti. Pirmadienį 9 ryto užsirašiau į paveržimą p.s ačiū už temą
Keista,man gerai rodo puslapi  as visa ta paveiksliuka nukopinau ir viskas.nieko nekeiciau  as pirma karta su breketai darysiu higiena  net nezinau kiek laiko uztruks  sake 100 lt kainuoja. o vizitas gerai  kad ten suverztu taip kad cyyyyypdama iseitum  cip cip cip namo Kavyte lekia
Sveikos  aš breketus tik planuoju, todėl labai įdomu, kiek maždaug reikia turėti pirmam vizitui - konsultacijai, atspaudukam, nuotraukai? Ketinu eiti pas gyd. Latkauskienę Kaune, gal jos klientės painformuotų?  Ir klausimas visoms - kur gerai ir, jei įmanoma, už neskriaudžiančią kainą darėtės higieną?
QUOTE(Gardi @ 2010 03 09, 17:46) Sveikos  aš breketus tik planuoju, todėl labai įdomu, kiek maždaug reikia turėti pirmam vizitui - konsultacijai, atspaudukam, nuotraukai? Ketinu eiti pas gyd. Latkauskienę Kaune, gal jos klientės painformuotų?  Ir klausimas visoms - kur gerai ir, jei įmanoma, už neskriaudžiančią kainą darėtės higieną? Sveika,as pas Dalia lankaus- Kaune  Pirmas vizitas- 50 lt. gali pasidaryti foto Sukileliu pr. zandikauliu klinika berods vadinasi, antram aukste. Mokejau 40 lt. butu pirmas vizitas issamesnis, nes as kai atejau pas ja pirma karta tai dar fotkes neturejau,tai teko paskui vel pas ja eiti  maketus darys pries breketu uzklijavima,kiek kainuoja nzn. man ta diena pripliusavo ir breketu kaina ir maketu,tai net nzn kiek jis atskirai kainuoja. Higiena pries breketus dariaus savo poliklinikoj tai mokejau mazai. ten gi uz darba moket nereikia  ryt einu daryt higiena i Ortodontijos centra, Dalia sake turi iranga special higiena daryt kas breketus nesioja. kainuoja 100lt. ta tiek, jei bus dar klausimu rasyk
O, maniau, kad pirmas vizitas brangesnis. Tuomet taip ir padarysiu - pirma toje žandikaulių klinikoj pasidarysiu nuotrauką, higieną ir tada pas gydytoją. Higieną man teks darytis privačiai, nes aš studentė, ne kaunietė, kitur registruota. Tai reikia susirasti ne pačius plėšriausius privatininkus. Kaip pirmam kartui, tai gal nereikia tos specialios, juk aš dar be breketų  Lauksiu rekomendacijų O dažnai ją reikės daryti nešiojant breketus?
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 09, 16:32) natale, ištampei puslapį aha, listerine didelę bonkę labiau apsimoka pirkti  man irgi jau higieninį valymą reikia daryti. Pirmadienį 9 ryto užsirašiau į paveržimą p.s ačiū už temą  man irgi jau reikia higiena daryti, paskutini karta atrodo lapkriti buvau... siaip sake ateiti kas 3 men kai su breketais, bet kazkaip jautru man ten buvo kai paskutini karta dare, tai net nesinori, dar kelias savaites pratempsiu ir uzsirasysiu.. nors jau apsinese dantukai..... o paverzimas man tik balandzio 14d o kaip tu cia pati uzsirasai i paverzimus kada sugalvoji? mane is anksto visada uzraso kitam kartui
QUOTE(Gardi @ 2010 03 09, 18:04) O, maniau, kad pirmas vizitas brangesnis. Tuomet taip ir padarysiu - pirma toje žandikaulių klinikoj pasidarysiu nuotrauką, higieną ir tada pas gydytoją. Higieną man teks darytis privačiai, nes aš studentė, ne kaunietė, kitur registruota. Tai reikia susirasti ne pačius plėšriausius privatininkus. Kaip pirmam kartui, tai gal nereikia tos specialios, juk aš dar be breketų  Lauksiu rekomendacijų O dažnai ją reikės daryti nešiojant breketus? Na kas breketus nesioja reikia kas 3 men,bent taip pataria daktarai,bet seip pagal dantuku bukle gali sprest kada tau laikas daryt ja  as virs 5 men su breketias ir eisiu pirma karta daryt higiena  as ryt galiu higienistes paklaust kiek kainuotu nebreketuotam zmogui pasidaryt as kiek girdejau kad tokios kainos ir eina 100-150.
smilsee
2010 03 09, 18:18
Grizau is daktares,tai pakeite viela apacioj,dar uzdejo elastikus ''gorilas''kad prieskinius dantis i vidu stumtu,o virsuj tik uzvyniojo naujas vielutes plonas  Dabar jau taip tusia burnoj pasidare,nes turejau ir virsuj dar gumeliu,o dabar ju nebera  Jau aisku jauciu kaip skaudet pradeda,mamos paprasiau kad manu nupirktu  Ai o apacioj dar tokia idomia viela uzdejo su ''ragais''  Ten elastikus kabinsiu
QUOTE(smilsee @ 2010 03 09, 18:18) Grizau is daktares,tai pakeite viela apacioj,dar uzdejo elastikus ''gorilas''kad prieskinius dantis i vidu stumtu,o virsuj tik uzvyniojo naujas vielutes plonas  Dabar jau taip tusia burnoj pasidare,nes turejau ir virsuj dar gumeliu,o dabar ju nebera  Jau aisku jauciu kaip skaudet pradeda,mamos paprasiau kad manu nupirktu  Ai o apacioj dar tokia idomia viela uzdejo su ''ragais''  Ten elastikus kabinsiu  prasom foto  nes lb daug visko,tai sunku isivaizduoti Papildyta:QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 09, 16:10) Man tai niekas niekur nieko neskauda  man irgi nieko neskauda  bet man tai patinka
*Amelie*
2010 03 09, 18:42
QUOTE(natale @ 2010 03 09, 18:39) man irgi nieko neskauda  bet man tai patinka  Bet man tas separacines sudėjo, sakė be vaistų neišsisuksi, bet nieko
 aciu uz temele.. oo..ir as pirma k. matau toki Listerina..reiks pabandyti.. o man tai jau pora savaiciu be pertraukos visus dantukusvienas po kito paeiliui iki ketvirtuku skauda..  man tai jau patinka tas skausmas labai laukiu pasikeitimu ir balandzio 8d.paverzimas ir kartu apacioje ses..taip kad nusu visiskai breketuota..
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 09, 18:42) Bet man tas separacines sudėjo, sakė be vaistų neišsisuksi, bet nieko  gal tu skausmui atsparesne  jei ryt neskaudes tai  nes man skaudejo ne dantukus,bet kai sukasdavau tai tos gumos isirezdavo i dantenas  ir kramtyt sunku buvo. o tu nejauti tokio spiruokliavimo viduj, man tia pirmom dienom toks keistas jausmas buvo.sukandi dantukus ir atrodo atsoko atgal  aisku as perdedu bet seip as tos gumytes 5 d. burnoj jauciau Papildyta:QUOTE(Tinar @ 2010 03 09, 18:59)  aciu uz temele.. oo..ir as pirma k. matau toki Listerina..reiks pabandyti.. o man tai jau pora savaiciu be pertraukos visus dantukusvienas po kito paeiliui iki ketvirtuku skauda..  man tai jau patinka tas skausmas labai laukiu pasikeitimu ir balandzio 8d.paverzimas ir kartu apacioje ses..taip kad nusu visiskai breketuota..  jau greit turetu pasikeitimai atsirast,nes menesiukas praejo
Natale, būtų smagu, jei paklaustum
QUOTE(Gardi @ 2010 03 09, 19:14) Natale, būtų smagu, jei paklaustum  ok  man ryt velai vakare 19 h
QUOTE(natale @ 2010 03 09, 17:43) Keista,man gerai rodo puslapi  as visa ta paveiksliuka nukopinau ir viskas.nieko nekeiciau  as pirma karta su breketai darysiu higiena  net nezinau kiek laiko uztruks  sake 100 lt kainuoja. o vizitas gerai  kad ten suverztu taip kad cyyyyypdama iseitum  cip cip cip namo Kavyte lekia  O žinok aš taip ir norėčiau. Kai skauda, žinau, kad veiksmas vyksta  o man jo taaaip reikia!!! QUOTE(ajaja @ 2010 03 09, 18:04) man irgi jau reikia higiena daryti, paskutini karta atrodo lapkriti buvau... siaip sake ateiti kas 3 men kai su breketais, bet kazkaip jautru man ten buvo kai paskutini karta dare, tai net nesinori, dar kelias savaites pratempsiu ir uzsirasysiu.. nors jau apsinese dantukai..... o paverzimas man tik balandzio 14d o kaip tu cia pati uzsirasai i paverzimus kada sugalvoji? mane is anksto visada uzraso kitam kartui  Šiaip ir mane dažniausiai užrašo tiksliam laikui, bet paskutinius du kartus sakė tiesiog po kokių 2-3 sav. pasiskambinti, o dabar sakė po maždaug mėnesio pasiskambinti, nes jin žino, kad aš dažnai pas tėvus į Žemaitiją važiuoju, tai nenori manęs varžyti per daug su tiksliom datom, tiesiog pasako orientacinį laiką kada reikia apsilankyt (po savaitės ar po mėnesio) ir sako pasiskambinti ir užsirašyti tai dienai, kai galiu
smilsee
2010 03 09, 19:50
Gerai matos ta ''raguota'' viela  O cia elastikai(jie eina iki priespaskutinio danties)  Va tarpai,kurie man taaip nepatinka  Greiciau juos uztrauktu,nes is sono kai sypsaus baisiai atrodo
tai manau dabar atsiras judesiukas, su ragiukais ir elastikais to Kavyte, as pas savo gyd taip vietos nerasciau, kad paskambinu ir mazdaug as tada ir tada galiu  menesi maziausiai reiktu laukti
*fabulouslife*
2010 03 09, 19:59
QUOTE(smilsee @ 2010 03 09, 19:50) Gerai matos ta ''raguota'' viela  O cia elastikai(jie eina iki priespaskutinio danties)  Va tarpai,kurie man taaip nepatinka  Greiciau juos uztrauktu,nes is sono kai sypsaus baisiai atrodo  kokie grazus dantukai ir balti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 09, 19:59) kokie grazus dantukai ir balti   jusu dantukai
smilsee
2010 03 09, 20:09
QUOTE(natale @ 2010 03 09, 20:55) tai manau dabar atsiras judesiukas, su ragiukais ir elastikais to Kavyte, as pas savo gyd taip vietos nerasciau, kad paskambinu ir mazdaug as tada ir tada galiu  menesi maziausiai reiktu laukti  Tai pas mane ir taip juda,matau kaip tarpai tarp 3 ir 5 dantu vis mazeja,bet tarp kitu atsiranda ir dar labai matos Juste,o balti tik nuo blico
QUOTE(natale @ 2010 03 09, 19:55) tai manau dabar atsiras judesiukas, su ragiukais ir elastikais to Kavyte, as pas savo gyd taip vietos nerasciau, kad paskambinu ir mazdaug as tada ir tada galiu  menesi maziausiai reiktu laukti  man pakanka prieš savaitę paskambint. ir tai šian paskambinau, tai pirmadieniui tik vieną vietą laisvą beturėjo, anksti 9 ryto  teks keltis, o ką daryt
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 09, 20:09) man pakanka prieš savaitę paskambint. ir tai šian paskambinau, tai pirmadieniui tik vieną vietą laisvą beturėjo, anksti 9 ryto  teks keltis, o ką daryt  tai sekmadieni turesi i Vilniu vaziuot tada
aha, sekmadienį važiuosiu
*smile*
2010 03 09, 21:32
Sveikos  atradau labai aktualią temą šiuo metu  Vis tik prisireikė man dėtis breketus dėl ne visai taisyklingo sukandimo. Odontologė sakė, kad reiks nešiotis metus (gal kažkiek ilgiau). Aišku, tikiuosi kad reiks kuo trumpiau Tai štai, pirmadienį man jau dės breketus viršuje. Su gyd nusprendėm, kad geriausia būtų viršuje ant labiausiai matomų dantų (šešių) dėti keramikinius breketus, ant likusių - metalinius. O dabar labiausiai tas laukimas kankina..  Neramu kažkiek, neįsivaizduoju, kaip atrodysiu,kaip jausiuosi, ar skaudės, kaip sugebėsiu juos prižiūrėt ir t.t.  įdomu ar visoms (visiems) toks pat nerimas būna.. Beje, ar yra iš jūsų kompanijos kas nors irgi susidėjęs keramikinius breketus? įdomu būtų sužinoti atsiliepimus. (jei jau esat apie kalbėję ankstesnėse temose, tai tikrai susirasiu, tik pasakykit ar apskritai ką nors apie tai diskutavot
QUOTE(*smile* @ 2010 03 09, 21:32) Sveikos Beje, ar yra iš jūsų kompanijos kas nors irgi susidėjęs keramikinius breketus? įdomu būtų sužinoti atsiliepimus. (jei jau esat apie kalbėję ankstesnėse temose, tai tikrai susirasiu, tik pasakykit ar apskritai ką nors apie tai diskutavot  cia pasiziurek  mano keramikiniu breketu foto. dar jei i pabaiga pavartysi tai naujesnes foto rasi. as su keramika vaikstau. 6 keramika kt metaliukai - virsuje, apacioje viskas metalas. jei bus klausimu klausk, nzn kas tave domina pergyvenau ir lb lb laukiau ir as pas ka desi breketukus? ir kur?
Congeniality
2010 03 09, 22:20
Labas, as vis labiau isimyliu savo dantu forma, nemaniau, kad apacioje jie pakankamai grazus, kai susistume buvo, tai atrode tokia baisybe  o man Listerine zinokite nelabai, efekta dar anksti konstatuoti, dar nedaug naudojau, bet jis man atskiestas smirda, kaip kazkuo senu  fuiii. Perskaiciau priedo, kad jis aprobuotas odontologu rumu, tai man truputi vienareiksmiskai skamba, kad del tam tikru priezasciu nebutinai, kad jis pats is saves toks nuostabiai geras ji visi odontologai siulo. Nemanau, kad as tik ties juos apsistosiu, keisiu kaip turi buti ivairias firmas :ax
*smile*
2010 03 09, 22:46
QUOTE(natale @ 2010 03 09, 22:43) cia pasiziurek  mano keramikiniu breketu foto. dar jei i pabaiga pavartysi tai naujesnes foto rasi. as su keramika vaikstau. 6 keramika kt metaliukai - virsuje, apacioje viskas metalas. jei bus klausimu klausk, nzn kas tave domina pergyvenau ir lb lb laukiau ir as pas ka desi breketukus? ir kur? Kaip puikiai tavo dantukai atrodo  ir ačiū už nuorodą  reiks kurią dieną prisėst ir ilgiau paskaitinėti visas ankstesnes temas. Pasirodo visai neblogai atrodo tie keramikiniai breketai  aš iš tiesų norėjau iš vis tų permatomų (safyriniai lyg ir), bet odontologė jų nepatarė dėtis, nes jie nepatikimi, dažnai nulužta, su jais gydymo procesas tampa ilgesnis ir sunkiau pakoreaguoti dantukus. Be to, ir brangesni jie. Tai nutariau apsistoti ties keramikiniais  Klausimų tai spėju bus daugybė kai breketus susidėsiu  dbr net neįsivaizduoju ko laukt ir tikėtis Breketus dėsiuosi Kaune, Stomatologijos klinikoje (Vytauto pr.), gyd. Krušinskienė. (tikiuosi blogų atsiliepimų apie ją neturite..  ) Mano dantukai dbr atrodo štai taip (bandžiau surasti foto, kur pakankamai dantys matosi)  Man pačiai iš tiesų niekad nebūtų kilusi mintis, kad teks dėtis breketus  nebent kada nors kokį estetinį plombavimą daryti, kad palygint dantukų apačią.. Bet stomatologė pasakė, kad mano nelygus sukandimas ir kažkaip dantys ne taip prasilenkia vieni su kitais kaip turėtų. Tokiu atveju jie pastoviai brūžinasi vienas į kitą ir prigąsdino, kad jei dabar nieko nedarysiu (man dabar 24), tai iki kokių 40 metų iš mano dantukų gal tik pusė jų bus likę  Tai taip šiek tiek prigąsdina ir keliavau pas odontologus
Svajaaa
2010 03 09, 23:07
QUOTE(*smile* @ 2010 03 09, 22:46) Kaip puikiai tavo dantukai atrodo  ir ačiū už nuorodą  reiks kurią dieną prisėst ir ilgiau paskaitinėti visas ankstesnes temas. Pasirodo visai neblogai atrodo tie keramikiniai breketai  aš iš tiesų norėjau iš vis tų permatomų (safyriniai lyg ir), bet odontologė jų nepatarė dėtis, nes jie nepatikimi, dažnai nulužta, su jais gydymo procesas tampa ilgesnis ir sunkiau pakoreaguoti dantukus. Be to, ir brangesni jie. Tai nutariau apsistoti ties keramikiniais  Klausimų tai spėju bus daugybė kai breketus susidėsiu  dbr net neįsivaizduoju ko laukt ir tikėtis Breketus dėsiuosi Kaune, Stomatologijos klinikoje (Vytauto pr.), gyd. Krušinskienė. (tikiuosi blogų atsiliepimų apie ją neturite..  ) Mano dantukai dbr atrodo štai taip (bandžiau surasti foto, kur pakankamai dantys matosi)  Man pačiai iš tiesų niekad nebūtų kilusi mintis, kad teks dėtis breketus  nebent kada nors kokį estetinį plombavimą daryti, kad palygint dantukų apačią.. Bet stomatologė pasakė, kad mano nelygus sukandimas ir kažkaip dantys ne taip prasilenkia vieni su kitais kaip turėtų. Tokiu atveju jie pastoviai brūžinasi vienas į kitą ir prigąsdino, kad jei dabar nieko nedarysiu (man dabar 24), tai iki kokių 40 metų iš mano dantukų gal tik pusė jų bus likę  Tai taip šiek tiek prigąsdina ir keliavau pas odontologus  koks grzois,nesuprantu kam tie breketai,ar gydytojas neperdeda?
*Amelie*
2010 03 09, 23:30
QUOTE(natale @ 2010 03 09, 19:08) gal tu skausmui atsparesne  jei ryt neskaudes tai  nes man skaudejo ne dantukus,bet kai sukasdavau tai tos gumos isirezdavo i dantenas  ir kramtyt sunku buvo. o tu nejauti tokio spiruokliavimo viduj, man tia pirmom dienom toks keistas jausmas buvo.sukandi dantukus ir atrodo atsoko atgal  aisku as perdedu bet seip as tos gumytes 5 d. burnoj jauciau  Dalia taip ir sakė: labai atspari pacientė  Bet šiaip man pačiai keista, kad apie skausmą net kalbos nėra, sukąsti galiu normaliai, šioks toks diskomfortas, bet tik tiek. QUOTE(smilsee @ 2010 03 09, 20:09) Juste,o balti tik nuo blico  Nuo blico ir mano tampa baltut baltutėliai QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 09, 23:07) koks grzois,nesuprantu kam tie breketai,ar gydytojas neperdeda?  Įtariu, kas neturi ne minimaliai, o TIKRAI netaisyklingo sąkandžio, tas nesupras  Mano dantys irgi tiesūs, bet tik kai sudėjo breketus ir kai dantukai pradėjo judėti, realiai pamačiau koks blogas mano sąkandis.
QUOTE(Congeniality @ 2010 03 09, 22:20) Labas, as vis labiau isimyliu savo dantu forma, nemaniau, kad apacioje jie pakankamai grazus, kai susistume buvo, tai atrode tokia baisybe  o man Listerine zinokite nelabai, efekta dar anksti konstatuoti, dar nedaug naudojau, bet jis man atskiestas smirda, kaip kazkuo senu  fuiii. Perskaiciau priedo, kad jis aprobuotas odontologu rumu, tai man truputi vienareiksmiskai skamba, kad del tam tikru priezasciu nebutinai, kad jis pats is saves toks nuostabiai geras ji visi odontologai siulo. Nemanau, kad as tik ties juos apsistosiu, keisiu kaip turi buti ivairias firmas :ax tai kad jo negalima skiesti
*Amelie*
2010 03 09, 23:33
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 09, 23:31) tai kad jo negalima skiesti  Rašo, kad neskiesti, o odontologai liepia skiesti. Tai kuo tikėti?  Aš visada truputį praskiedžiu
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 09, 23:33) Rašo, kad neskiesti, o odontologai liepia skiesti. Tai kuo tikėti?  Aš visada truputį praskiedžiu o visi odontologai taip sako?  aš tai neskiedžiu
renachiuke
2010 03 10, 04:41
Apie Listerine kalbejot,tai ir as pasireiksit. Dabar naudoju rozini 'total care',o pas mus visokiu ju yra,gal kokios 7 rusys ir yra net 1litro talpoj tik niekada nepirkau,visad 500ml. Visalaika ji skiedziau,na per stiprus man jis,atrodo isgrauzia visa burna. Bet po truputi maziau skiedziu,kartais visai ne.
Smile,labai grazi sypsena!
Svajaaa
2010 03 10, 11:28
Ar dejotes kuri nors breketus pas Budriene?>
Andzeja
2010 03 10, 12:03
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 10, 12:28) Ar dejotes kuri nors breketus pas Budriene?> Sveikos, as praeita savaite susidejau
Svajaaa
2010 03 10, 12:05
QUOTE(Andzeja @ 2010 03 10, 12:03) Sveikos, as praeita savaite susidejau  ir kaip ta gydytoja?
amaral123
2010 03 10, 14:39
Sveikos, merginos  noreciau prisijungti prie jusu  uzsirasiau ir as detis breketus i viena zandikauli, desiu metalinius. bet visai pamirsau uzklausiti gydytojo kokie jie dydzio eina?  esu macius pas vienus buna vos ne per visa danti metalas, pas kitus tokie daug mazesni... gal galetumet apsviesti kaip ten yra is tikruju? ar jie eina vieno standarto?? aciu
Fudzijama
2010 03 10, 14:55
Sveikos gyvos As cia jau retas svecias patapau, kas liecia pasisakyti. Paskaityt dar vis bandau suspet, bet jei tokiais tempais ir toliau temeles naujas atidarinesit, tai jauciu greitai ir skaityt nespesiu Naujienos mano tokios. Kad ir kaip buvo liudna, kai teko praleist vizita ir kitam uzrase tik po menesio, bet tas laikas praleke zaibiskai. Kovo 8  buvo mano vizitas  Pasigrazinau taip sakant ta proga Virsuje pakeite viela i truputi storesne (bent jau vizualiai man taip atrodo, nes pasakyt nepasake, o as ir nepaklausiau) ir priklijavo dar du breketukus ant 6-tu dantuku, iki to buvo tik 10 breketu virsuj. Apacioj suklijavo breketus. Ir ant dantu ir virsuj ir apacioj prilipde tokiu nerealiu kalnu, kad as jau net nebesuprantu kuo apskritai sukandu savo dantis  Pirma nakti kol miegojau truputi prasiziojusi tol miegojau, vos tik sukasdavau dantis, is karto nubusdavau is skausmo  Maistas kolkas geriausias - trinta sriuba arba sutrintas sakute kotletas su bulviu kose  Na ir zinoma sokoladas prie arbatos Tai va... Sukaupsiu jegu pasifotkinsiu ir pasidalinsiu savo naujienomis
QUOTE(amaral123 @ 2010 03 10, 14:39) Sveikos, merginos  noreciau prisijungti prie jusu  uzsirasiau ir as detis breketus i viena zandikauli, desiu metalinius. bet visai pamirsau uzklausiti gydytojo kokie jie dydzio eina?  esu macius pas vienus buna vos ne per visa danti metalas, pas kitus tokie daug mazesni... gal galetumet apsviesti kaip ten yra is tikruju? ar jie eina vieno standarto?? aciu  Sveika, aš irgi pastebėjau, kad būna mažesni, būna didesni. Pas mane tai tokie kvadratiniai, bet būna pailgi.. nors aš kai atėjau dėtis breketų, tai nedavė nieko rinktis. Tokius turėjo, tokius klijavo
Congeniality
2010 03 10, 16:18
QUOTE(*smile* @ 2010 03 09, 23:46) Mano dantukai dbr atrodo štai taip (bandžiau surasti foto, kur pakankamai dantys matosi)  Man pačiai iš tiesų niekad nebūtų kilusi mintis, kad teks dėtis breketus  nebent kada nors kokį estetinį plombavimą daryti, kad palygint dantukų apačią.. Bet stomatologė pasakė, kad mano nelygus sukandimas ir kažkaip dantys ne taip prasilenkia vieni su kitais kaip turėtų. Tokiu atveju jie pastoviai brūžinasi vienas į kitą ir prigąsdino, kad jei dabar nieko nedarysiu (man dabar 24), tai iki kokių 40 metų iš mano dantukų gal tik pusė jų bus likę  Tai taip šiek tiek prigąsdina ir keliavau pas odontologus  Labas, kad man kas tokius duotu, tai tik uzjuokciau ta kuris siulytu breketuotis  aisku gal ten kazkas ir yra truputi su zandikauliu, bet galima ji mankstinti, nes kaip ten bebutu juk breketai nera vienareiksmiskas geris, mes visos labai rizikuojame ir po to gyvensim tik visokiu ploksteliu ir vielu palaikomos. Nedurniuok, apsigalvok kol gali, negyvensi gi 200 metu, pasiplombuosi jei koks vienas padils truputi, as su baisia situacija gyvenau ir tik kazkur ant 25 metu vienas padilo, bet tai sukandimas buvo tragiskas, ne toks kaip tavo Papildyta:QUOTE(Kavytė @ 2010 03 10, 00:31) tai kad jo negalima skiesti  pasimoviau ant kabliuko  neperskaiciau iki galo, pradejau skaityti ant buteliuko, kad ipilkite i stikline 20 ml ir mintyse pati pridejau, kad tuomet pripilkite stikline vandens  bet siaip vistiek skiesiu, tikrai tokio stipraus nenaudosiu, o ir finansai tada neisnes ir taip jau kiek nunaudojau. Manau, kad tikrai ieskosiu normaliai skiedziamo, negali tas vienintelis listerine buti toks stebuklas, o visi kiti blogi, netikiu Papildyta:QUOTE(amaral123 @ 2010 03 10, 15:39) Sveikos, merginos  noreciau prisijungti prie jusu  uzsirasiau ir as detis breketus i viena zandikauli, desiu metalinius. bet visai pamirsau uzklausiti gydytojo kokie jie dydzio eina?  esu macius pas vienus buna vos ne per visa danti metalas, pas kitus tokie daug mazesni... gal galetumet apsviesti kaip ten yra is tikruju? ar jie eina vieno standarto?? aciu  aplamai tik i viena desies? as labai vertinu savo gydytojos kompetencija ir milijonai ja vertina, jinai niekaip nenori deti ant vieno, nebent tik koks vienas ciut kreivas tavo dantukas butu, nes jei ne, tai kvaila nesioti tik ant vieno, nebus norimo rezultato, tikrai idealiai nesueis tau manau. Pataisykit jei klystu
renachiuke
2010 03 10, 16:47
Kavyte,pas mane taip pat breketukai kvadratiniai,o ne pailgi ir nera labai mazi,o dar kai mano dantukai nera dideli,tai is viso.Bet apsipratau ir neisivaizduoju kitokiu breketuku.
QUOTE(renachiuke @ 2010 03 10, 16:47) Kavyte,pas mane taip pat breketukai kvadratiniai,o ne pailgi ir nera labai mazi,o dar kai mano dantukai nera dideli,tai is viso.Bet apsipratau ir neisivaizduoju kitokiu breketuku. tai ir aš jau pripratau  man visokie gražūs
Sveikutes jau greitai tapsiu jusu nare jei priimsit nes kovo 18d. des breketus ant virsutinio zandikaulio kam parasau privacia zinute niekas neatraso,tai jusu klausiu kaip gauti ta slaptazodi nes labai noriu paziureti nuotraukytes jusu dantuku tai tiek
QUOTE(Brendy @ 2010 03 10, 18:13) Sveikutes jau greitai tapsiu jusu nare jei priimsit nes kovo 18d. des breketus ant virsutinio zandikaulio kam parasau privacia zinute niekas neatraso,tai jusu klausiu kaip gauti ta slaptazodi nes labai noriu paziureti nuotraukytes jusu dantuku tai tiek  sveika. na teks siek tiek su mumis pabendrauti ir isitraukti i musu pokalbius, kad gautum ta stebuklinga zodi - slaptazodi  ir kai kitoje temoje bus pateikti tavo duomenys, tada busi pilnaverte musu nare
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 10, 19:23) sveika. na teks siek tiek su mumis pabendrauti ir isitraukti i musu pokalbius, kad gautum ta stebuklinga zodi - slaptazodi  ir kai kitoje temoje bus pateikti tavo duomenys, tada busi pilnaverte musu nare  reikes daug laiko tapti tada jusu nare;DD
Ne taip ir daug.
Sveikos,as po higienos  sake kad as geria priziuriu dantukus  nes lb mazai apnasu  aisku ju buvo,pasake mano klaidos ir manau dabar dar maziau ju kaupsis  pralaike gera valaida,nes pavargau sedes isiziojus. bet lb maloni moteris.sumokejau 120 lt. seip sake kad kainyte priklauso nuo ideto darbo,nes pries mane buvo moteris,ta iji jai pasake: kadangi mazai valem tai -60lt. to smile, sake kad bazine kaina higienos-120 lt, nesvarbu as su breketais ar be ju. na jei pas tave liux dantukai bus gal ir maziau moketum. nezinau.man pilna programa pavare ir fluoro kauke padare ir dar, cia kazkas rase kad gyd per daug kliju uzvare ant dantuko. tipo salia breketo matosi balti lasiukai. tai zinokite tai yra apnasos  as irgi galvojau kad cia pas mane klijai,bet.. pasirodo prie pat breketo kur neprieinu su sepetuku tai ten tie balti tokie taskiukai yra apnasos. o as visaliak galvojau kad apnasos geltonos buna. dabar mano dantukai tokie baltuciai
*smile*
2010 03 10, 21:44
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 10, 00:07) koks grzois,nesuprantu kam tie breketai,ar gydytojas neperdeda?  Ačiū  o dėl gyd nemanau kad perdeda, jei sukandimas blogas, geriau jau susitvarkyti viską. Kažkaip pasitikiu gyd, jei sakė, kad reikia, vadinasi reik.. QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 10, 00:30) Įtariu, kas neturi ne minimaliai, o TIKRAI netaisyklingo sąkandžio, tas nesupras  Mano dantys irgi tiesūs, bet tik kai sudėjo breketus ir kai dantukai pradėjo judėti, realiai pamačiau koks blogas mano sąkandis. o pas tave panašiai kaip pas mane dantukai buvo anksčiau?  Kiek laiko nešiojai (nešioji) jau breketus? Kiek laiko iš viso reikės, kol visiškai atsistatys sąkandis? QUOTE(renachiuke @ 2010 03 10, 05:41) Smile,labai grazi sypsena! Ačiū QUOTE(Congeniality @ 2010 03 10, 17:18) Labas, kad man kas tokius duotu, tai tik uzjuokciau ta kuris siulytu breketuotis  aisku gal ten kazkas ir yra truputi su zandikauliu, bet galima ji mankstinti, nes kaip ten bebutu juk breketai nera vienareiksmiskas geris, mes visos labai rizikuojame ir po to gyvensim tik visokiu ploksteliu ir vielu palaikomos. Nedurniuok, apsigalvok kol gali, negyvensi gi 200 metu, pasiplombuosi jei koks vienas padils truputi, as su baisia situacija gyvenau ir tik kazkur ant 25 metu vienas padilo, bet tai sukandimas buvo tragiskas, ne toks kaip tavo Na, dėl to dilimo dantukų. Pas mane jau dabar sakė, kad matosi, jog kai kurie yra padilę, ir kuo toliau, tuo labiau jie gali dilti toliau. Galėčiau ir estetinį plombavimą atlikti, tačiau juk tam reikia ir sveikus dantis gerokai nušlifuoti, o man gaila savo natūralių dantukų...  jau geriau panešiosiu metus breketus, atstatysiu kiek įmanoma sukandimą ir sau laimingai toliau gyvensiu  (bent jau tikiuosi)
|
|