Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Breketai
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*fabulouslife*
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 24, 15:00)
Man geriausią paskatinimą mano odontologė pasakė, kai apsisprendžiau dėtis breketus, sako "Dabar visi kai nusišypsosi, sakys - va šita prie "babkių" turbūt, kad sau tokį brangų malonumą leido"  biggrin.gif  biggrin.gif nes pvz aš ir anksčiau kai dar neturėjau galimybių dėtis dėl finansų, kai pamatydavau kitus su breketais, galvodavau kad va, jie tai turtingi turbut  biggrin.gif  biggrin.gif  blush2.gif
*

man ta pati sake drauge biggrin.gif
irriss
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 24, 15:59)
Kaip man sakė Simonas: po operacijos aš žinosiu, kas pasikeitė, tu irgi žinosi, o visi aplinkiniai žiūrės ir galvos "kažkas kitaip, bet nesuprantam, kas"  biggrin.gif
*

Man tą patį Simonas sakė lotuliukas.gif Užtat ir apsisprendžiau darytis biggrin.gif Nors realiai tai man nepatinka tik mano dantys verysad.gif o dėl veido estetikos, ar blogo skandžio kažkaip net niekada nesusimasčiau g.gif
Bet, kadangi holiwudo šypsena garantuota tik po operacijos....tai ryžausi mirksiukas.gif
Svajaaa
Kavyte,tu labai teisingai parasei,patiko man tavo pamastymas smile.gif
as lekiu i vizita ax.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 16:20)
Kavyte,tu labai teisingai parasei,patiko man tavo pamastymas smile.gif
as lekiu i vizita  ax.gif
*

lauksim ziniu wink.gif sekmes 4u.gif 4u.gif
natale
Svajaaa gris be breketu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2010 03 24, 16:49)
Svajaaa gris be breketu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

butu bajeris biggrin.gif
Kavytė
QUOTE(natale @ 2010 03 24, 16:49)
Svajaaa gris be breketu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

kas čia dabar per isterinis juokas? užkrėtei lotuliukas.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 17:05)
kas čia dabar per isterinis juokas? užkrėtei  lotuliukas.gif
*

tai jau tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
intelligence
Aš irgi šiande jau po vizito thumbup.gif Na pagaliau jau prikabino mano antruką, ir jau turėtų jis išlysti kažkada iš po pirmuko cool.gif Tik tam kad jis galėtų išlysti, kad su apatiniais jo negalėčiau kliudyt, ant galinio danties uždėjo kalniuką doh.gif va čia tai nėr malonu... dantys nesusikanda, švepluoju, o ryt darbo reikalais su svarbiais žmonėm teks bendrauti doh.gif na bet reiks pasitreniruot šnekėt šiandien biggrin.gif o šeip sakė viskas gerai tiesinasi, ir po sekančio vizito jau dės apačią, tai čia manau į gegužės galą rolleyes.gif Tai vat tokios tokelės smile.gif Tik to antruko kuris išlįst turi prastoka būklė, sakė emalis pažeistas, plomba aptrupėjus, tai vaizdzelis nikoks bus biggrin.gif na ko norėt kai 20 metų palindęs po kitu dantim buvo... bet sakė poto su estetiniu padarys jį gražų thumbup.gif na jau prisigyriau į valias, einu košės srėbt, bo nieko nesukramtyčiau turbūt per tą kalną doh.gif
natale
tai geros zinios drinks_cheers.gif
dabar su tokia sypsena vaikstai,ane? --> user posted image
*fabulouslife*
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 24, 17:34)
Aš irgi šiande jau po vizito  thumbup.gif Na pagaliau jau prikabino mano antruką, ir jau turėtų jis išlysti kažkada iš po pirmuko  cool.gif Tik tam kad jis galėtų išlysti, kad su apatiniais jo negalėčiau kliudyt, ant galinio danties uždėjo kalniuką  doh.gif va čia tai nėr malonu... dantys nesusikanda, švepluoju, o ryt darbo reikalais su svarbiais žmonėm teks bendrauti  doh.gif na bet reiks pasitreniruot šnekėt šiandien  biggrin.gif o šeip sakė viskas gerai tiesinasi, ir po sekančio vizito jau dės apačią, tai čia manau į gegužės galą  rolleyes.gif Tai vat tokios tokelės  smile.gif Tik to antruko kuris išlįst turi prastoka būklė, sakė emalis pažeistas, plomba aptrupėjus, tai vaizdzelis nikoks bus  biggrin.gif na ko norėt kai 20 metų palindęs po kitu dantim buvo... bet sakė poto su estetiniu padarys jį gražų  thumbup.gif  na jau prisigyriau į valias, einu košės srėbt, bo nieko nesukramtyčiau turbūt per tą kalną  doh.gif
*

man kalniukus kai uzdejo tai ir kele kazkoki diskomforta is pradziu o poto viskas liux biggrin.gif nusivalge biski ir dbr nejauciu ju nors dar yra wink.gif o kokios spalvos jie? pas mane melyni biggrin.gif
ajaja
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 03 24, 14:00)
Jūs mergaitės pasakykit man, kodėl visos sakot, kad nusiėmus breketus turėsite holivudines šypsenas?  4u.gif

Aš manau, kad tiesūs dantys yra tik vienas gražios šypsenos  komponentas..nes dantų forma, jų prisiderinimas prie veido yra ne ką mažiau svarbu, o ką jau kalbėti apie dantų spalvą..
Na aišku, svarbu nuteikt save optimistiškai ir žingsnis po žingsnio žengti tikslo link..užtai aš rimtai nutariau savo zūbam paskelbt džichadą, kad iš tokios  smile.gif  šypsenos būtų tokia  biggrin.gif
*

todel, kad pas dauguma palyginus su tuo kas buvo iki breketu bus tikras grozis biggrin.gif pvz man iki breketu budavo geda sypsantis rodyti dantis ir kalbant kompleksuodavau, vis dengdavausi burna....
dabar jau placiai sypsaus, o nuemus breketus isvis neuzsiciaupsiu biggrin.gif nors pas mane dantys ne idealus ir kaulo spalva isvis geltona, bet pasibalinsiu, jei reikes pasitvarkysiu estetiniu plombavimu ir man bus tikras holivudas biggrin.gif
Kavytė
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 24, 17:34)
Aš irgi šiande jau po vizito  thumbup.gif Na pagaliau jau prikabino mano antruką, ir jau turėtų jis išlysti kažkada iš po pirmuko  cool.gif Tik tam kad jis galėtų išlysti, kad su apatiniais jo negalėčiau kliudyt, ant galinio danties uždėjo kalniuką  doh.gif va čia tai nėr malonu... dantys nesusikanda, švepluoju, o ryt darbo reikalais su svarbiais žmonėm teks bendrauti  doh.gif na bet reiks pasitreniruot šnekėt šiandien  biggrin.gif o šeip sakė viskas gerai tiesinasi, ir po sekančio vizito jau dės apačią, tai čia manau į gegužės galą  rolleyes.gif Tai vat tokios tokelės  smile.gif Tik to antruko kuris išlįst turi prastoka būklė, sakė emalis pažeistas, plomba aptrupėjus, tai vaizdzelis nikoks bus  biggrin.gif na ko norėt kai 20 metų palindęs po kitu dantim buvo... bet sakė poto su estetiniu padarys jį gražų  thumbup.gif  na jau prisigyriau į valias, einu košės srėbt, bo nieko nesukramtyčiau turbūt per tą kalną  doh.gif
*

na panaši situacija kaip ir man, tik aš ilgai vargstu su tuo antruku kurį nori atstumt. man irgi dėjo kalniukus ant krūminių dantų, kad neužkirsčiau kelio jam ateit į priekį, bet jie nepadėjo, nes labai nusikramtė greitai. tai vargom labai ilgai, kol galiausiai man tas dantukas parėjo į priekį. tik dar ne visiškai. mėnesio gale eisiu į vizitą, turbūt paverš labiau smile.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 17:48)
na panaši situacija kaip ir man, tik aš ilgai vargstu su tuo antruku kurį nori atstumt. man irgi dėjo kalniukus ant krūminių dantų, kad neužkirsčiau kelio jam ateit į priekį, bet jie nepadėjo, nes labai nusikramtė greitai. tai vargom labai ilgai, kol galiausiai man tas dantukas parėjo į priekį. tik dar ne visiškai. mėnesio gale eisiu į vizitą, turbūt paverš labiau  smile.gif
*

o kada tau jau zada apacia deti? thumbup.gif
intelligence
QUOTE(natale @ 2010 03 24, 18:41)
tai geros zinios  drinks_cheers.gif
dabar su tokia sypsena vaikstai,ane? --> user posted image
*

Aga, tik laukiu dabar pokyčių su tuo antruku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2010 03 24, 18:44)
man kalniukus kai uzdejo tai ir kele kazkoki diskomforta is pradziu o poto viskas liux  biggrin.gif nusivalge biski ir dbr nejauciu ju nors dar yra wink.gif o kokios spalvos jie? pas mane melyni biggrin.gif
*

Balti pas mane tongue.gif
*fabulouslife*
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 24, 17:58)

Balti pas mane  tongue.gif

pas mane tai tipo egzotika biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif MB issiagando net pamates biggrin.gif lotuliukas.gif
intelligence
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 18:48)
na panaši situacija kaip ir man, tik aš ilgai vargstu su tuo antruku kurį nori atstumt. man irgi dėjo kalniukus ant krūminių dantų, kad neužkirsčiau kelio jam ateit į priekį, bet jie nepadėjo, nes labai nusikramtė greitai. tai vargom labai ilgai, kol galiausiai man tas dantukas parėjo į priekį. tik dar ne visiškai. mėnesio gale eisiu į vizitą, turbūt paverš labiau  smile.gif
*

Ane? Na tikiuosi kad man nebus bėdų su juo... tpfu tpfu tpfu.. blush2.gif
Brendy
Sveikinu natale blush2.gif wub.gif
dziaugiuosi uz tave clap.gif
intelligence
QUOTE(justyte** @ 2010 03 24, 18:59)
pas mane tai tipo egzotika biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif MB issiagando net pamates biggrin.gif lotuliukas.gif
*

Aš manau MB šiąnakt pagąsdinsiu dantukų griežimu (dažnas atvejis pas mane, o su tais kalneliais bus dar žiauriau spėju doh.gif ) . Raiks uspakajoncu kokių išgert.. Nes ir MB ir kalnelio gaila biggrin.gif biggrin.gif
*fabulouslife*
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 24, 18:07)
Aš manau MB šiąnakt pagąsdinsiu dantukų griežimu (dažnas atvejis pas mane, o su tais kalneliais bus dar žiauriau spėju  doh.gif ) . Raiks uspakajoncu kokių išgert.. Nes ir MB ir kalnelio gaila  biggrin.gif  biggrin.gif
*

tai po nakties nebus pas tave kalniuku biggrin.gif o kur juos uzdejo virsuje ar apacioje? g.gif
natale
QUOTE(Brendy @ 2010 03 24, 18:03)
Sveikinu natale blush2.gif  wub.gif
dziaugiuosi uz tave clap.gif
*

aciu aciu user posted image
pas mane 6 men pas tave 6 d. turim panasumu hihihi.gif
Kavytė
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 24, 18:00)
Ane? Na tikiuosi kad man nebus bėdų su juo... tpfu tpfu tpfu.. blush2.gif
*

pas mane labai toli jis buvo. pas tave gal lengviau pareis. linkiu to 4u.gif
Juste, nežinau dėl apačios, dar nieko nesakė. ax.gif
intelligence
QUOTE(justyte** @ 2010 03 24, 19:08)
tai po nakties nebus pas tave kalniuku biggrin.gif o kur juos uzdejo virsuje ar apacioje? g.gif
*

Viršuj, ir tik vienoj pusėj g.gif Jaučiu reikėjo su gydytoja pasidalint savo griežimo dantimis naktim ypatumais, tai būtų gal ant visų kiek įmanoma užlipinus biggrin.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 18:17)
pas mane labai toli jis buvo. pas tave gal lengviau pareis. linkiu to  4u.gif
Juste, nežinau dėl apačios, dar nieko nesakė.  ax.gif
*

patariu pradet klausinet apie apacia, kad labai neuzsitestu kaip man doh.gif
Kavytė
na paklaust galiu, tik įtakos ką nors, nes gydytoja turbūt geriau žino, kada ir ką daryti. tuo labiau kad viršus dar nesuvarkytas, dantukas dar ne lanke ax.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 19:16)
na paklaust galiu, tik įtakos ką nors, nes gydytoja turbūt geriau žino, kada ir ką daryti. tuo labiau kad viršus dar nesuvarkytas, dantukas dar ne lanke  ax.gif
*

tai apacia deda ne visada kai jau virsus lanke. pagal viska turi dantukai eiti kartu, na ta prasme kartu tiesintis smile.gif

manau tikrai itakos tavo paklausimas, nes cia viskas remesi i lt:)
Kavytė
NU OK, REIKS UŽKLAUST, jei nepamiršiu ax.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 19:24)
NU OK, REIKS UŽKLAUST, jei nepamiršiu  ax.gif
*

nesipiktink tongue.gif as tik patariu
natale
vis tik nueme Svajai breketus, ir dabar nebeuzsuka i sita foruma biggrin.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2010 03 24, 20:25)
vis tik nueme Svajai breketus, ir dabar nebeuzsuka i sita foruma  biggrin.gif
*

Issizadejo musu biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kavytė
QUOTE(justyte** @ 2010 03 24, 19:24)
nesipiktink tongue.gif as tik patariu
*

nesipiktinu, tik buvau pamiršus kad Caps Lock'as įjungtas biggrin.gif
Svajaaa
dabar tik grizau,buvau valanda vizite 4u.gif grizau laiminga,dar niekad tokio gero vizito neturejau ax.gif zodziu viska apziurejo kas man nepatiko,ir radom t aminusiuka ,kad priekyje lipo dantukas,treciadieni preklijuos breketa ir jau tada bus viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sake sukandimas susitvarke geriau negu tikejosi,jau nieko geriau nepadarys,zodziu ,bet as sakiau,kad jis man patinka,graziai susikanda dantukai,nei pries tai buvo.Nieko nebekeicia,nieko nebedaro,tik berektuka preklijuos ir sake jau nuims breketus ,tai cia manau bus 1-2menesiu(aisku jei gerai tas pirmukas atsistos),bet zodziu esu neareliai laiminga,kai nueme visus lankus viska,tai pamaciau kokie grazus dantukai wub.gif
user posted image
*fabulouslife*
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 20:31)
dabar tik grizau,buvau valanda vizite 4u.gif grizau laiminga,dar niekad tokio gero vizito neturejau ax.gif zodziu viska apziurejo kas man nepatiko,ir radom t aminusiuka ,kad priekyje lipo dantukas,treciadieni preklijuos breketa ir jau tada bus viskas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif sake sukandimas susitvarke geriau negu tikejosi,jau nieko geriau nepadarys,zodziu ,bet as sakiau,kad jis man patinka,graziai susikanda dantukai,nei pries tai buvo.Nieko nebekeicia,nieko nebedaro,tik berektuka preklijuos ir sake jau nuims breketus ,tai cia manau bus 1-2menesiu(aisku jei gerai tas pirmukas atsistos),bet zodziu esu neareliai laiminga,kai nueme visus lankus viska,tai pamaciau kokie grazus dantukai wub.gif
*

sveikinu drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif nufotkink savo dantusikus user posted image

Natale, galima sakyt Svajaai beveik nueme breketus biggrin.gif
Kavytė
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 20:31)
dabar tik grizau,buvau valanda vizite 4u.gif grizau laiminga,dar niekad tokio gero vizito neturejau ax.gif zodziu viska apziurejo kas man nepatiko,ir radom t aminusiuka ,kad priekyje lipo dantukas,treciadieni preklijuos breketa ir jau tada bus viskas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif sake sukandimas susitvarke geriau negu tikejosi,jau nieko geriau nepadarys,zodziu ,bet as sakiau,kad jis man patinka,graziai susikanda dantukai,nei pries tai buvo.Nieko nebekeicia,nieko nebedaro,tik berektuka preklijuos ir sake jau nuims breketus ,tai cia manau bus 1-2menesiu(aisku jei gerai tas pirmukas atsistos),bet zodziu esu neareliai laiminga,kai nueme visus lankus viska,tai pamaciau kokie grazus dantukai wub.gif
*

labai geros žinios wub.gif , tik gaila kad mus paliksi kai nuims breketus, pamirši mus verysad.gif
Svajaaa
QUOTE(justyte** @ 2010 03 24, 20:33)
sveikinu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  nufotkink savo dantusikus user posted image

Natale, galima sakyt Svajaai beveik nueme breketus biggrin.gif
*

ikeliau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 20:35)
labai geros žinios wub.gif , tik gaila kad mus paliksi kai nuims breketus, pamirši mus  verysad.gif
*

nepamirsiu tikrai,bet uztad greiciau organizuojam meeta,nes jei jis vadinsis breketininkiu meetas,as negalesiu dalyvaut,jei dar lauksim puse metu lotuliukas.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 20:36)
ikeliau blush2.gif
*

tik dbr pamaciau smile.gif grazus tavo dantusikai wub.gif
Kavytė
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 20:37)
ikeliau blush2.gif
Papildyta:

nepamirsiu tikrai,bet uztad greiciau organizuojam meeta,nes jei jis vadinsis breketininkiu meetas,as negalesiu dalyvaut,jei dar lauksim puse metu lotuliukas.gif
*

tai nieko, mes tave po blatu priimsim biggrin.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 20:41)
tai nieko, mes tave po blatu priimsim  biggrin.gif
*

tures VIP kortele biggrin.gif
natale
Ale tikrai kokie grazus dantukai bigsmile.gif mano ne tokie unsure.gif kas sake kad grazus melavo user posted image
*Amelie*
QUOTE(justyte** @ 2010 03 24, 17:44)
man kalniukus kai uzdejo tai ir kele kazkoki diskomforta is pradziu o poto viskas liux  biggrin.gif nusivalge biski ir dbr nejauciu ju nors dar yra wink.gif o kokios spalvos jie? pas mane melyni biggrin.gif
*

Pas mane balti ax.gif Tai atrodo tarsi kramtoma guma prikibusi doh.gif

Tai niekas man neparašys, kaip jūs apatinių dantų tarpdančius išsivalote? g.gif
*fabulouslife*
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 24, 21:06)
Pas mane balti  ax.gif Tai atrodo tarsi kramtoma guma prikibusi  doh.gif

Tai niekas man neparašys, kaip jūs apatinių dantų tarpdančius išsivalote?  g.gif
*

man tai normaliai issivalo.. sunkiau kisasi siulas bet normaliai smile.gif
natale
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 24, 21:06)
Pas mane balti  ax.gif Tai atrodo tarsi kramtoma guma prikibusi  doh.gif

Tai niekas man neparašys, kaip jūs apatinių dantų tarpdančius išsivalote?  g.gif
*

na as kaip ir virsutinius, taip pat. prakisu siula pro vielute paskui jau tarp dantu ikisu. tarp kruminiu neiseina, tai ten tik aplink su sepetuku apvalau ir tikiuos val. skystis isvalo viska. ax.gif kadangi higieniste pasake kad as gerai valau dantukus,sprendzian is ju busienos tai manau nieko blogo nepadarau blush2.gif
Svajaaa
QUOTE(natale @ 2010 03 24, 20:56)
Ale tikrai kokie grazus dantukai  bigsmile.gif  mano ne tokie  unsure.gif  kas sake kad grazus melavo user posted image
*

tau tik 6 menesiukai dar ,nereikia noreti ,tu palauk dar metus va tada bus nearelu 4u.gif
*fabulouslife*
apacia

user posted image

virsus ir kalneliai matosi biggrin.gif

user posted image

user posted image

centras biski neatitinka sad.gif

user posted image

o cia elastikas smile.gif

user posted image
user posted image

stai koks vaizad po metu ir beveik 7men smile.gif
*Amelie*
O kodėl man nededa rožinių gumyčių verysad.gif Kaip norėčiau wub.gif
Svajaaa
justyt,primink man,tau trauke virsuj dantis?gaila,kad neidejai sukandus dantukus verysad.gif bet viskas labbai grazu,dar tau prieki manau vistiek paslifuos sulygins ir tada super viskas smile.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 21:55)
justyt,primink man,tau trauke virsuj dantis?
*

netrauke ne vieno, o kodel taip uzklausei?
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 24, 21:54)
O kodėl man nededa rožinių gumyčių  verysad.gif Kaip norėčiau  wub.gif
*

as beveik visa laika prabuvau su ruzavom gumytem smile.gif
natale
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 24, 21:54)
O kodėl man nededa rožinių gumyčių  verysad.gif Kaip norėčiau  wub.gif
*

ant keramikos netaip atrodis ax.gif ir Dalia sake kad ji tik vielutes deda ant keramikos kas pasirenka keramika, tipo jei pasirinkai keramika reiskia nori kad kuo maziau kristu demesys i dantukus , o spalvotos gumytes atkreipia demesi, tai ir nesiulo ju. turesi metaline apacia uzsi dek mirksiukas.gif
Svajaaa
QUOTE(justyte** @ 2010 03 24, 21:56)
netrauke ne vieno, o kodel taip uzklausei?
Papildyta:

as beveik visa laika prabuvau su ruzavom gumytem  smile.gif
*

nes paskaiciavau ,kad pas tave daugiau dantuku virsuj nei pas mane ax.gif
man patinka ,kad tavo iltinukai vienodi,o pas mane vienas ilgenis,sake jei noriu galiu kreiptis pas odontologe apipjaustyts danteas iltinio,ir bus vienodai
*fabulouslife*
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 22:00)
nes paskaiciavau ,kad pas tave daugiau dantuku virsuj nei pas mane ax.gif
man patinka ,kad tavo iltinukai vienodi,o pas mane vienas ilgenis,sake jei noriu galiu kreiptis pas odontologe apipjaustyts danteas iltinio,ir bus vienodai
*

o kiek pas tave? g.gif
bet mano pirmukai nelb grazus sad.gif tavo primukai lygus grazus wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.