*fabulouslife*
2010 03 24, 15:22
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 24, 15:00) man ta pati sake drauge
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 24, 15:59) Kaip man sakė Simonas: po operacijos aš žinosiu, kas pasikeitė, tu irgi žinosi, o visi aplinkiniai žiūrės ir galvos "kažkas kitaip, bet nesuprantam, kas"  Man tą patį Simonas sakė  Užtat ir apsisprendžiau darytis  Nors realiai tai man nepatinka tik mano dantys  o dėl veido estetikos, ar blogo skandžio kažkaip net niekada nesusimasčiau Bet, kadangi holiwudo šypsena garantuota tik po operacijos....tai ryžausi
Svajaaa
2010 03 24, 16:20
Kavyte,tu labai teisingai parasei,patiko man tavo pamastymas  as lekiu i vizita
*fabulouslife*
2010 03 24, 16:23
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 16:20) Kavyte,tu labai teisingai parasei,patiko man tavo pamastymas  as lekiu i vizita  lauksim ziniu  sekmes
*fabulouslife*
2010 03 24, 16:50
QUOTE(natale @ 2010 03 24, 16:49) butu bajeris
QUOTE(natale @ 2010 03 24, 16:49) kas čia dabar per isterinis juokas? užkrėtei
*fabulouslife*
2010 03 24, 17:07
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 17:05) kas čia dabar per isterinis juokas? užkrėtei  tai jau tikrai
intelligence
2010 03 24, 17:34
Aš irgi šiande jau po vizito  Na pagaliau jau prikabino mano antruką, ir jau turėtų jis išlysti kažkada iš po pirmuko  Tik tam kad jis galėtų išlysti, kad su apatiniais jo negalėčiau kliudyt, ant galinio danties uždėjo kalniuką  va čia tai nėr malonu... dantys nesusikanda, švepluoju, o ryt darbo reikalais su svarbiais žmonėm teks bendrauti  na bet reiks pasitreniruot šnekėt šiandien  o šeip sakė viskas gerai tiesinasi, ir po sekančio vizito jau dės apačią, tai čia manau į gegužės galą  Tai vat tokios tokelės  Tik to antruko kuris išlįst turi prastoka būklė, sakė emalis pažeistas, plomba aptrupėjus, tai vaizdzelis nikoks bus  na ko norėt kai 20 metų palindęs po kitu dantim buvo... bet sakė poto su estetiniu padarys jį gražų  na jau prisigyriau į valias, einu košės srėbt, bo nieko nesukramtyčiau turbūt per tą kalną
tai geros zinios dabar su tokia sypsena vaikstai,ane? -->
*fabulouslife*
2010 03 24, 17:44
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 24, 17:34) Aš irgi šiande jau po vizito  Na pagaliau jau prikabino mano antruką, ir jau turėtų jis išlysti kažkada iš po pirmuko  Tik tam kad jis galėtų išlysti, kad su apatiniais jo negalėčiau kliudyt, ant galinio danties uždėjo kalniuką  va čia tai nėr malonu... dantys nesusikanda, švepluoju, o ryt darbo reikalais su svarbiais žmonėm teks bendrauti  na bet reiks pasitreniruot šnekėt šiandien  o šeip sakė viskas gerai tiesinasi, ir po sekančio vizito jau dės apačią, tai čia manau į gegužės galą  Tai vat tokios tokelės  Tik to antruko kuris išlįst turi prastoka būklė, sakė emalis pažeistas, plomba aptrupėjus, tai vaizdzelis nikoks bus  na ko norėt kai 20 metų palindęs po kitu dantim buvo... bet sakė poto su estetiniu padarys jį gražų  na jau prisigyriau į valias, einu košės srėbt, bo nieko nesukramtyčiau turbūt per tą kalną  man kalniukus kai uzdejo tai ir kele kazkoki diskomforta is pradziu o poto viskas liux  nusivalge biski ir dbr nejauciu ju nors dar yra  o kokios spalvos jie? pas mane melyni
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 03 24, 14:00) Jūs mergaitės pasakykit man, kodėl visos sakot, kad nusiėmus breketus turėsite holivudines šypsenas? Aš manau, kad tiesūs dantys yra tik vienas gražios šypsenos komponentas..nes dantų forma, jų prisiderinimas prie veido yra ne ką mažiau svarbu, o ką jau kalbėti apie dantų spalvą.. Na aišku, svarbu nuteikt save optimistiškai ir žingsnis po žingsnio žengti tikslo link..užtai aš rimtai nutariau savo zūbam paskelbt džichadą, kad iš tokios  šypsenos būtų tokia  todel, kad pas dauguma palyginus su tuo kas buvo iki breketu bus tikras grozis  pvz man iki breketu budavo geda sypsantis rodyti dantis ir kalbant kompleksuodavau, vis dengdavausi burna.... dabar jau placiai sypsaus, o nuemus breketus isvis neuzsiciaupsiu  nors pas mane dantys ne idealus ir kaulo spalva isvis geltona, bet pasibalinsiu, jei reikes pasitvarkysiu estetiniu plombavimu ir man bus tikras holivudas
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 24, 17:34) Aš irgi šiande jau po vizito  Na pagaliau jau prikabino mano antruką, ir jau turėtų jis išlysti kažkada iš po pirmuko  Tik tam kad jis galėtų išlysti, kad su apatiniais jo negalėčiau kliudyt, ant galinio danties uždėjo kalniuką  va čia tai nėr malonu... dantys nesusikanda, švepluoju, o ryt darbo reikalais su svarbiais žmonėm teks bendrauti  na bet reiks pasitreniruot šnekėt šiandien  o šeip sakė viskas gerai tiesinasi, ir po sekančio vizito jau dės apačią, tai čia manau į gegužės galą  Tai vat tokios tokelės  Tik to antruko kuris išlįst turi prastoka būklė, sakė emalis pažeistas, plomba aptrupėjus, tai vaizdzelis nikoks bus  na ko norėt kai 20 metų palindęs po kitu dantim buvo... bet sakė poto su estetiniu padarys jį gražų  na jau prisigyriau į valias, einu košės srėbt, bo nieko nesukramtyčiau turbūt per tą kalną  na panaši situacija kaip ir man, tik aš ilgai vargstu su tuo antruku kurį nori atstumt. man irgi dėjo kalniukus ant krūminių dantų, kad neužkirsčiau kelio jam ateit į priekį, bet jie nepadėjo, nes labai nusikramtė greitai. tai vargom labai ilgai, kol galiausiai man tas dantukas parėjo į priekį. tik dar ne visiškai. mėnesio gale eisiu į vizitą, turbūt paverš labiau
*fabulouslife*
2010 03 24, 17:50
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 17:48) na panaši situacija kaip ir man, tik aš ilgai vargstu su tuo antruku kurį nori atstumt. man irgi dėjo kalniukus ant krūminių dantų, kad neužkirsčiau kelio jam ateit į priekį, bet jie nepadėjo, nes labai nusikramtė greitai. tai vargom labai ilgai, kol galiausiai man tas dantukas parėjo į priekį. tik dar ne visiškai. mėnesio gale eisiu į vizitą, turbūt paverš labiau  o kada tau jau zada apacia deti?
intelligence
2010 03 24, 17:58
QUOTE(natale @ 2010 03 24, 18:41) tai geros zinios dabar su tokia sypsena vaikstai,ane? -->  Aga, tik laukiu dabar pokyčių su tuo antruku Papildyta:QUOTE(justyte** @ 2010 03 24, 18:44) man kalniukus kai uzdejo tai ir kele kazkoki diskomforta is pradziu o poto viskas liux  nusivalge biski ir dbr nejauciu ju nors dar yra  o kokios spalvos jie? pas mane melyni  Balti pas mane
*fabulouslife*
2010 03 24, 17:59
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 24, 17:58) Balti pas mane  pas mane tai tipo egzotika  MB issiagando net pamates
intelligence
2010 03 24, 18:00
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 18:48) na panaši situacija kaip ir man, tik aš ilgai vargstu su tuo antruku kurį nori atstumt. man irgi dėjo kalniukus ant krūminių dantų, kad neužkirsčiau kelio jam ateit į priekį, bet jie nepadėjo, nes labai nusikramtė greitai. tai vargom labai ilgai, kol galiausiai man tas dantukas parėjo į priekį. tik dar ne visiškai. mėnesio gale eisiu į vizitą, turbūt paverš labiau  Ane? Na tikiuosi kad man nebus bėdų su juo... tpfu tpfu tpfu..
Sveikinu natale dziaugiuosi uz tave
intelligence
2010 03 24, 18:07
QUOTE(justyte** @ 2010 03 24, 18:59) Aš manau MB šiąnakt pagąsdinsiu dantukų griežimu (dažnas atvejis pas mane, o su tais kalneliais bus dar žiauriau spėju  ) . Raiks uspakajoncu kokių išgert.. Nes ir MB ir kalnelio gaila
*fabulouslife*
2010 03 24, 18:08
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 24, 18:07) Aš manau MB šiąnakt pagąsdinsiu dantukų griežimu (dažnas atvejis pas mane, o su tais kalneliais bus dar žiauriau spėju  ) . Raiks uspakajoncu kokių išgert.. Nes ir MB ir kalnelio gaila  tai po nakties nebus pas tave kalniuku  o kur juos uzdejo virsuje ar apacioje?
QUOTE(Brendy @ 2010 03 24, 18:03) Sveikinu natale dziaugiuosi uz tave  aciu aciu  pas mane 6 men pas tave 6 d. turim panasumu
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 24, 18:00) Ane? Na tikiuosi kad man nebus bėdų su juo... tpfu tpfu tpfu..  pas mane labai toli jis buvo. pas tave gal lengviau pareis. linkiu to Juste, nežinau dėl apačios, dar nieko nesakė.
intelligence
2010 03 24, 18:20
QUOTE(justyte** @ 2010 03 24, 19:08) tai po nakties nebus pas tave kalniuku  o kur juos uzdejo virsuje ar apacioje?  Viršuj, ir tik vienoj pusėj  Jaučiu reikėjo su gydytoja pasidalint savo griežimo dantimis naktim ypatumais, tai būtų gal ant visų kiek įmanoma užlipinus
*fabulouslife*
2010 03 24, 18:20
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 18:17) pas mane labai toli jis buvo. pas tave gal lengviau pareis. linkiu to Juste, nežinau dėl apačios, dar nieko nesakė.  patariu pradet klausinet apie apacia, kad labai neuzsitestu kaip man
na paklaust galiu, tik įtakos ką nors, nes gydytoja turbūt geriau žino, kada ir ką daryti. tuo labiau kad viršus dar nesuvarkytas, dantukas dar ne lanke
*fabulouslife*
2010 03 24, 19:21
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 19:16) na paklaust galiu, tik įtakos ką nors, nes gydytoja turbūt geriau žino, kada ir ką daryti. tuo labiau kad viršus dar nesuvarkytas, dantukas dar ne lanke  tai apacia deda ne visada kai jau virsus lanke. pagal viska turi dantukai eiti kartu, na ta prasme kartu tiesintis  manau tikrai itakos tavo paklausimas, nes cia viskas remesi i lt:)
NU OK, REIKS UŽKLAUST, jei nepamiršiu
*fabulouslife*
2010 03 24, 19:24
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 19:24) NU OK, REIKS UŽKLAUST, jei nepamiršiu  nesipiktink  as tik patariu
vis tik nueme Svajai breketus, ir dabar nebeuzsuka i sita foruma
*fabulouslife*
2010 03 24, 20:27
QUOTE(natale @ 2010 03 24, 20:25) vis tik nueme Svajai breketus, ir dabar nebeuzsuka i sita foruma  Issizadejo musu
QUOTE(justyte** @ 2010 03 24, 19:24) nesipiktink  as tik patariu nesipiktinu, tik buvau pamiršus kad Caps Lock'as įjungtas
Svajaaa
2010 03 24, 20:31
dabar tik grizau,buvau valanda vizite  grizau laiminga,dar niekad tokio gero vizito neturejau  zodziu viska apziurejo kas man nepatiko,ir radom t aminusiuka ,kad priekyje lipo dantukas,treciadieni preklijuos breketa ir jau tada bus viskas  sake sukandimas susitvarke geriau negu tikejosi,jau nieko geriau nepadarys,zodziu ,bet as sakiau,kad jis man patinka,graziai susikanda dantukai,nei pries tai buvo.Nieko nebekeicia,nieko nebedaro,tik berektuka preklijuos ir sake jau nuims breketus ,tai cia manau bus 1-2menesiu(aisku jei gerai tas pirmukas atsistos),bet zodziu esu neareliai laiminga,kai nueme visus lankus viska,tai pamaciau kokie grazus dantukai 
*fabulouslife*
2010 03 24, 20:33
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 20:31) dabar tik grizau,buvau valanda vizite  grizau laiminga,dar niekad tokio gero vizito neturejau  zodziu viska apziurejo kas man nepatiko,ir radom t aminusiuka ,kad priekyje lipo dantukas,treciadieni preklijuos breketa ir jau tada bus viskas  sake sukandimas susitvarke geriau negu tikejosi,jau nieko geriau nepadarys,zodziu ,bet as sakiau,kad jis man patinka,graziai susikanda dantukai,nei pries tai buvo.Nieko nebekeicia,nieko nebedaro,tik berektuka preklijuos ir sake jau nuims breketus ,tai cia manau bus 1-2menesiu(aisku jei gerai tas pirmukas atsistos),bet zodziu esu neareliai laiminga,kai nueme visus lankus viska,tai pamaciau kokie grazus dantukai  sveikinu  nufotkink savo dantusikus  Natale, galima sakyt Svajaai beveik nueme breketus
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 20:31) dabar tik grizau,buvau valanda vizite  grizau laiminga,dar niekad tokio gero vizito neturejau  zodziu viska apziurejo kas man nepatiko,ir radom t aminusiuka ,kad priekyje lipo dantukas,treciadieni preklijuos breketa ir jau tada bus viskas  sake sukandimas susitvarke geriau negu tikejosi,jau nieko geriau nepadarys,zodziu ,bet as sakiau,kad jis man patinka,graziai susikanda dantukai,nei pries tai buvo.Nieko nebekeicia,nieko nebedaro,tik berektuka preklijuos ir sake jau nuims breketus ,tai cia manau bus 1-2menesiu(aisku jei gerai tas pirmukas atsistos),bet zodziu esu neareliai laiminga,kai nueme visus lankus viska,tai pamaciau kokie grazus dantukai  labai geros žinios  , tik gaila kad mus paliksi kai nuims breketus, pamirši mus
Svajaaa
2010 03 24, 20:37
QUOTE(justyte** @ 2010 03 24, 20:33) ikeliau Papildyta:QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 20:35) labai geros žinios  , tik gaila kad mus paliksi kai nuims breketus, pamirši mus  nepamirsiu tikrai,bet uztad greiciau organizuojam meeta,nes jei jis vadinsis breketininkiu meetas,as negalesiu dalyvaut,jei dar lauksim puse metu
*fabulouslife*
2010 03 24, 20:37
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 20:36) ikeliau  tik dbr pamaciau  grazus tavo dantusikai
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 20:37) ikeliau Papildyta:nepamirsiu tikrai,bet uztad greiciau organizuojam meeta,nes jei jis vadinsis breketininkiu meetas,as negalesiu dalyvaut,jei dar lauksim puse metu  tai nieko, mes tave po blatu priimsim
*fabulouslife*
2010 03 24, 20:42
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 24, 20:41) tai nieko, mes tave po blatu priimsim  tures VIP kortele
Ale tikrai kokie grazus dantukai  mano ne tokie  kas sake kad grazus melavo
*Amelie*
2010 03 24, 21:06
QUOTE(justyte** @ 2010 03 24, 17:44) man kalniukus kai uzdejo tai ir kele kazkoki diskomforta is pradziu o poto viskas liux  nusivalge biski ir dbr nejauciu ju nors dar yra  o kokios spalvos jie? pas mane melyni  Pas mane balti  Tai atrodo tarsi kramtoma guma prikibusi Tai niekas man neparašys, kaip jūs apatinių dantų tarpdančius išsivalote?
*fabulouslife*
2010 03 24, 21:13
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 24, 21:06) Pas mane balti  Tai atrodo tarsi kramtoma guma prikibusi Tai niekas man neparašys, kaip jūs apatinių dantų tarpdančius išsivalote?  man tai normaliai issivalo.. sunkiau kisasi siulas bet normaliai
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 24, 21:06) Pas mane balti  Tai atrodo tarsi kramtoma guma prikibusi Tai niekas man neparašys, kaip jūs apatinių dantų tarpdančius išsivalote?  na as kaip ir virsutinius, taip pat. prakisu siula pro vielute paskui jau tarp dantu ikisu. tarp kruminiu neiseina, tai ten tik aplink su sepetuku apvalau ir tikiuos val. skystis isvalo viska.  kadangi higieniste pasake kad as gerai valau dantukus,sprendzian is ju busienos tai manau nieko blogo nepadarau
Svajaaa
2010 03 24, 21:48
QUOTE(natale @ 2010 03 24, 20:56) Ale tikrai kokie grazus dantukai  mano ne tokie  kas sake kad grazus melavo  tau tik 6 menesiukai dar ,nereikia noreti ,tu palauk dar metus va tada bus nearelu
*fabulouslife*
2010 03 24, 21:51
*Amelie*
2010 03 24, 21:54
O kodėl man nededa rožinių gumyčių  Kaip norėčiau
Svajaaa
2010 03 24, 21:55
justyt,primink man,tau trauke virsuj dantis?gaila,kad neidejai sukandus dantukus  bet viskas labbai grazu,dar tau prieki manau vistiek paslifuos sulygins ir tada super viskas
*fabulouslife*
2010 03 24, 21:56
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 21:55) justyt,primink man,tau trauke virsuj dantis? netrauke ne vieno, o kodel taip uzklausei? Papildyta:QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 24, 21:54) O kodėl man nededa rožinių gumyčių  Kaip norėčiau  as beveik visa laika prabuvau su ruzavom gumytem
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 24, 21:54) O kodėl man nededa rožinių gumyčių  Kaip norėčiau  ant keramikos netaip atrodis  ir Dalia sake kad ji tik vielutes deda ant keramikos kas pasirenka keramika, tipo jei pasirinkai keramika reiskia nori kad kuo maziau kristu demesys i dantukus , o spalvotos gumytes atkreipia demesi, tai ir nesiulo ju. turesi metaline apacia uzsi dek
Svajaaa
2010 03 24, 22:00
QUOTE(justyte** @ 2010 03 24, 21:56) netrauke ne vieno, o kodel taip uzklausei? Papildyta:as beveik visa laika prabuvau su ruzavom gumytem  nes paskaiciavau ,kad pas tave daugiau dantuku virsuj nei pas mane man patinka ,kad tavo iltinukai vienodi,o pas mane vienas ilgenis,sake jei noriu galiu kreiptis pas odontologe apipjaustyts danteas iltinio,ir bus vienodai
*fabulouslife*
2010 03 24, 22:01
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 24, 22:00) nes paskaiciavau ,kad pas tave daugiau dantuku virsuj nei pas mane man patinka ,kad tavo iltinukai vienodi,o pas mane vienas ilgenis,sake jei noriu galiu kreiptis pas odontologe apipjaustyts danteas iltinio,ir bus vienodai o kiek pas tave? bet mano pirmukai nelb grazus  tavo primukai lygus grazus
|
|