na pagaliau ir as prie kompo, idedu foto kaip ir zadejau
![]()
QUOTE(juokutis @ 2010 03 25, 20:51) aciu jums merginos Jo ,ji islindusi ir taip man trugde siandien,kad galvojau pirstu as ja palenksiu truputeli ir net nepastebejau kaip ji ten nuluzo.tik jauciu kad perdaug gerai-nebeduria i zanda. o su kuo ja nukerpat?juk ji pakankamai stipri... as jos nenukirpau.. as ja kasdiena ten idedinedavau su pincetu, nes kiekviena kart valgant ji islysdavo is paskutinio breketo ir viena kart uzlenkiau per daug ir nuluzo.
o as savo dantukais vel nepatenkinta...
QUOTE(justyte** @ 2010 03 25, 21:55) as jos nenukirpau.. as ja kasdiena ten idedinedavau su pincetu, nes kiekviena kart valgant ji islysdavo is paskutinio breketo ir viena kart uzlenkiau per daug ir nuluzo. kavyte rase kad nukerpa. bet justyte man atrodo mes ne apie ta pati snekam,nes dabar galvoju kaip kad tu turi omeni vielyte kuri eina aplink kiekviena breketuka,o as klausiau apie viela kuri eina horizontaliai per visus dantukus ir uzlenkta jau uz 6-tuku.Tai vat ,man tas galiukas vielos nuluzo kur paciam gale ,ji kaip ir nelaiko jau nieko..,bet ka gali zinot gal ji ten labai svarbi QUOTE(juokutis @ 2010 03 25, 21:06) kavyte rase kad nukerpa. bet justyte man atrodo mes ne apie ta pati snekam,nes dabar galvoju kaip kad tu turi omeni vielyte kuri eina aplink kiekviena breketuka,o as klausiau apie viela kuri eina horizontaliai per visus dantukus ir uzlenkta jau uz 6-tuku.Tai vat ,man tas galiukas vielos nuluzo kur paciam gale ,ji kaip ir nelaiko jau nieko..,bet ka gali zinot gal ji ten labai svarbi tai as apie ja ir kalbu Papildyta: QUOTE(juokutis @ 2010 03 25, 21:06) kavyte rase kad nukerpa. bet justyte man atrodo mes ne apie ta pati snekam,nes dabar galvoju kaip kad tu turi omeni vielyte kuri eina aplink kiekviena breketuka,o as klausiau apie viela kuri eina horizontaliai per visus dantukus ir uzlenkta jau uz 6-tuku.Tai vat ,man tas galiukas vielos nuluzo kur paciam gale ,ji kaip ir nelaiko jau nieko..,bet ka gali zinot gal ji ten labai svarbi as juk sakau kad menesi buvau su nulauztu ir nieko QUOTE(justyte** @ 2010 03 25, 21:05) nepatinka priekiniu dantuku forma.. pirmuku abieju. vienas biski nuskiles buvo.. ir apatiniu dantuku virsunes nelb grazios.. ir pastebejau kad pirmukas lipa ant kito.. Tai viršūnėles juk pašlifuos?
aaa, na tai tada as lygiai ta pati padariau "per daug ja uzlenkiau ".fsio einu rami miegot.
dekui
Tinar ir Amelie, jusu duomenu nepakeiciau nes nemoku naudotis fotosopu, negalejau pakeisti ju
nauju duomenu negavau tai ikeliau tik ta ka turejau 21 pirma temuka yra cia, bet prasom pabaigti sita cia mano pirma temuke,tai prasom lb neteisti manes QUOTE(natale @ 2010 03 25, 22:11) Tinar ir Amelie, jusu duomenu nepakeiciau nes nemoku naudotis fotosopu, negalejau pakeisti ju nauju duomenu negavau tai ikeliau tik ta ka turejau 21 pirma temuka yra cia, bet prasom pabaigti sita cia mano pirma temuke,tai prasom lb neteisti manes labai grazus namuciai QUOTE(juokutis @ 2010 03 25, 20:51) aciu jums merginos Jo ,ji islindusi ir taip man trugde siandien,kad galvojau pirstu as ja palenksiu truputeli ir net nepastebejau kaip ji ten nuluzo.tik jauciu kad perdaug gerai-nebeduria i zanda. o su kuo ja nukerpat?juk ji pakankamai stipri... O Dievuliau kokia gėda, su replėm QUOTE(natale @ 2010 03 25, 22:11) Tinar ir Amelie, jusu duomenu nepakeiciau nes nemoku naudotis fotosopu, negalejau pakeisti ju nauju duomenu negavau tai ikeliau tik ta ka turejau 21 pirma temuka yra cia, bet prasom pabaigti sita cia mano pirma temuke,tai prasom lb neteisti manes labai ačiū, tu pakrikštyta, mieloji bet kokia nereali tema - ei, panos, kada darom meeta? QUOTE(ASTYT @ 2010 03 25, 11:18) Labas mergaites Noriu jūsų paklausti, ar įmanoma pasikonsultuot pirmą kartą su odontologe el.paštu? Šiuo metu gyvenu ir studijuoju Norvegijoj, pasitaupiau biškiuką ir noriu susidėti breketus. Kiek žinau netaisyklingas sakandis pas mane, ir dar lipa pirmas dantukas ant kito pirmo as manau per 3 dienas sunku suspeti, nors jei palankios aplinkybes gal ir imanoma. o konsultacija abejoju ar darys el pastu... gal viskas pavyktu, jei nereikes tau dantuku rauti pries dedant breketus, jei nereikes separaciniu gumeliu, jei spesi pirmos dienos ryte pasidaryti panoramine nuotrauka ir nulekti i konsultacija. pirmos dienos popiete galetum speti pas odontologa susitvarkyti skyluciu. kita ryta sutvarkyti likusias skylutes ir pasidaryti higiena. trecia diena breketukai bet tu zinai, kad reikes tada kas keleta menesiu pas gyd paverzimams apsilankyti. o tu Norvegijoj nenori uzsideti? as airijoj gyvenu, is pradziu galvojau lietuvoj desiuos ir skraidysiu i paverzimus, bet kai paskaiciavau visas kelioniu islaidas, isnaudotas atostogas, pamaciau, kad tas ant to iseina. dabar labai dziaugiuos, kad cia airijoj susidejau. bet kuriuo atveju linkiu sekmes Papildyta: QUOTE(natale @ 2010 03 25, 21:21) saunuole Natale, labai graziai gavosi
natale --> gražūs dantukai
Natale grazi tema
QUOTE(Shin @ 2010 03 26, 09:38) Natale grazi tema tai va kad jau noris kazko zalio ir pavasarisko o as vis kaip kopinu tavo sarasa,plagiatinu Papildyta: QUOTE(Gitusia @ 2010 03 26, 09:29)
Labas mergaites,
atejau pasiguosti jau buvo regis taip gerai, veidas pasitaises, dantys patiko kaip lygejo, taip laukiau ilciu skausmo, kad pamazu tarpus didziulius uzdarineti, kad jos stotusi i vietas ir staiga viskas pradejo eiti blogyn, vel jauciuosi begemotiskai, viena apatinio zandikaulio puse, ant kurio uzdeti breketai vaziuoja i prieki Siaubai baubai zodziu, kaip pavydziu toms, kurios galite dziaugtis savo gelaztimis, nes as jei pasidziaugiu savaite, tai po to nors stauk. Nezinau, gal skambitni tai savo biznesmenei, amzinai laiko neturinciai daktarei ir klausti ar cia normalu, kad puse zandikaulio kaip ant paciuzu vazineja? taip pikta zinokit, o dar kas nors tuos breketus protingais vadinat... issiklebins, issivazines po visa burna, o po to vielom juos laikyti visa gyvenima. jau imu gailetis, kad neslifavau tu dantu nach....er, buciau jau apygraze ir nesukciau galvos atsiprasau, kad issiliejau
Merginos, turiu dar klausimuka...
Ar imanoma nuimti briketus ju nesugadinus ir vel uzdeti atgal? kiek tai kainuotu? ir ar kas nors esant panasiai dariusi? Kaip suprantu keramikiniu tai nuimti negalima, o kaip su metaliniais???? Jeigu butu galimybe juos nusiimti ir visa tai nekainuotu milijonu, tai neatideciau sito viso reikalo 1.5 metams.... O jei nuimti neimanoma, arba jei nuemus vel reik 3000 lt moketi, tai tada teks visa sita malonuma nukelti porai meteliu....
Sveika, o tu zinok nebijok jos paklausit
bet man irigi taip buvo kad atrodo viskas gerai, dantukai vietoj o paskui kaip pradejo i prieki list QUOTE(aistes_c @ 2010 03 26, 10:25) Merginos, turiu dar klausimuka... Ar imanoma nuimti briketus ju nesugadinus ir vel uzdeti atgal? kiek tai kainuotu? ir ar kas nors esant panasiai dariusi? Kaip suprantu keramikiniu tai nuimti negalima, o kaip su metaliniais???? Jeigu butu galimybe juos nusiimti ir visa tai nekainuotu milijonu, tai neatideciau sito viso reikalo 1.5 metams.... O jei nuimti neimanoma, arba jei nuemus vel reik 3000 lt moketi, tai tada teks visa sita malonuma nukelti porai meteliu.... savaime aišku kad iš naujo už sudėjimą mokėtum, juk darbas tai kainuoja QUOTE(aistes_c @ 2010 03 26, 10:25) Merginos, turiu dar klausimuka... Ar imanoma nuimti briketus ju nesugadinus ir vel uzdeti atgal? kiek tai kainuotu? ir ar kas nors esant panasiai dariusi? Kaip suprantu keramikiniu tai nuimti negalima, o kaip su metaliniais???? Jeigu butu galimybe juos nusiimti ir visa tai nekainuotu milijonu, tai neatideciau sito viso reikalo 1.5 metams.... O jei nuimti neimanoma, arba jei nuemus vel reik 3000 lt moketi, tai tada teks visa sita malonuma nukelti porai meteliu.... zinok kainuos tiek pat kiek ir isnaujo klijotum. na aisku breketu kaina atsimeta ,jei tos pacius klijos (bet tik metalinius) ir nzn ar gyd sutiks tokiai avantiurai. nes jei ilgesniam laikui nusiimsi tai jai sunku gydymo tendencija numatyti. nuemimas irig kainuoja QUOTE(Brendy @ 2010 03 25, 18:20) na po biskeli judam i prieki.. dabar iltinuka kitoj jau pusej pradejo skaudet QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 25, 19:51) Man siandien irgi kazko skauda,nors atrodo vakar neverze smagu kad su sypsena apie skaumsa rasot QUOTE(Brendy @ 2010 03 25, 21:17) na man i netrina.. QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 25, 22:24) Na ir prirašėt čia per dieną kol aš dirbau intensyviai Bet aš žinokit su BĖDA.. Vakar rašiau kad man kalnelį uždėjo, ir dar minėjau kad mėgstu naktį dantim pagriežt... tai va - šiandien rytą kalnelio LYG NEBŪTA... gal raminamuju isgerk nakciai a? va gal rimtai pabandyk antruka pastuminet kai nieko neveiki su pirstu..turetu pradet skaudet ir tada judes i prieki..as taip buvau pasidarius.cia kai rasiau 4dienas skaudejo..tai jau jis man beveik lanke stovi..dar vos vos truksta..tai vis pastumiu pastumiu su pirstu.. QUOTE(Kavytė @ 2010 03 25, 22:28) taip pat žiūrėdama tv ar šiaip nieko neveikdama pastumk tą dantį su pirštu, kad eitų jis į priekį. man net pirštas paskausdavo nuo stūmimo. QUOTE(natale @ 2010 03 26, 12:27) grazuciai pas tave natele..jau visi lanke.. QUOTE(justyte** @ 2010 03 25, 21:05) nepatinka priekiniu dantuku forma.. pirmuku abieju. vienas biski nuskiles buvo.. ir apatiniu dantuku virsunes nelb grazios.. ir pastebejau kad pirmukas lipa ant kito.. pas mane pirmkukas irgi uzlipoo,taigi pasakiau gydytojui ziurejo is visu sonu,kol galiausiai pamate,tai ka as matau ir trecisdieni preklijuos priekyje viena breketa,nes sake matyt jis ne centre yra ir jo veikimo kryptis pasikeite:) natale,jo as irgi pastebejau jeigu kalbini tik tada viska pasakoja. Dar noreciau pakaulsti tu ,kurios nusieme breketus jau,gal galetu papasakoti kaip ten viskas vyksta? IR ACIU UZ NAUJUS NAMUCIUS tik noretusi,kad ir naujokes butu bendrama sarasiuke QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 26, 13:10) pas mane pirmkukas irgi uzlipoo,taigi pasakiau gydytojui ziurejo is visu sonu,kol galiausiai pamate,tai ka as matau ir trecisdieni preklijuos priekyje viena breketa,nes sake matyt jis ne centre yra ir jo veikimo kryptis pasikeite:) natale,jo as irgi pastebejau jeigu kalbini tik tada viska pasakoja. Dar noreciau pkalsuti tu kuurios nusieme breketus,gal galetu papasakoti kaio ten viskas vyksta? IR ACIU UZ NAUJUS NAMUCIUS tik noretusi,kad ir naujokes butu bendrama sarasiuke tai reikes ir man sakyt gydytojai del pirmuko... nes tikrai man atrodo kad lipa..nes vienas zemiau kitas auksciau;/ nu turbut as kursiu kita tema tai ideisu QUOTE(justyte** @ 2010 03 26, 13:13) tai reikes ir man sakyt gydytojai del pirmuko... nes tikrai man atrodo kad lipa..nes vienas zemiau kitas auksciau;/ nu turbut as kursiu kita tema tai ideisu jo butinai sakyk,nes mano gydytojas net nemate,ziurejo gal 15 min kol pamate ka turiu omenyje,nes man foto viskas pasimate,istikruju kai nusifotografuoji,viskas pasimato,todel viska reikai idemiai ziureti QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 26, 13:17) jo butinai sakyk,nes mano gydytojas net nemate,ziurejo gal 15 min kol pamate ka turiu omenyje,nes man foto viskas pasimate,istikruju kai nusifotografuoji,viskas pasimato,todel viska reikai idemiai ziureti as tai su nagu net nauciu, nes uzdedu naga ant pirmuku ir vienas lieciasi prie nago o kitas jau nebe
Na aš tai apsisprendžiau darytis bruksizmo kapą.. Jau nuėjau pas savo odontologę (gerai kai ji virš mano kabineto dirba
P.S. kažkas siūlėt raminančių - nepadeda, geriu kas vakarą tokių silpnokų, o tą naktį kai kalnelį nuvariau tai net stiprių buvau išgėrus
natale mane irgi irasyk
the wanted parase duomenys neseniai cia,bet kaip matau nepastabejai tai pasikartosiu "damon" breketai,2010-03-18 Pas G.Urboniene,Kaune QUOTE(natale @ 2010 03 26, 12:32) zinok kainuos tiek pat kiek ir isnaujo klijotum. na aisku breketu kaina atsimeta ,jei tos pacius klijos (bet tik metalinius) ir nzn ar gyd sutiks tokiai avantiurai. nes jei ilgesniam laikui nusiimsi tai jai sunku gydymo tendencija numatyti. nuemimas irig kainuoja na va... nuliudinot tada visa si procesa tikrai turesiu nukelti 1.5 metams.... nes man sake, jog nesiot reikes 2 - 2.5 m., o po 1.5 metu vestuves planuojamos... tai nieko kito nebelieka, kaip tik atsokt vestuves ir tada tvarkytis dantukus.... taigi uzsuksiu pas jus veliau, kai jau busite visos grazios QUOTE(Brendy @ 2010 03 26, 13:47) natale mane irgi irasyk the wanted parase duomenys neseniai cia,bet kaip matau nepastabejai tai pasikartosiu "damon" breketai,2010-03-18 Pas G.Urboniene,Kaune jo.matyt praleidau
Sveikinu visas naujokes įstojus į breketininkų gretas naujojoje temoje Čia...
QUOTE(EvaFatale @ 2010 03 26, 14:20) fuu, išsigandau, galvoju dar viena tema sukurta bus
Kokia graži temelė
Svajaaa,man drauge sake kad gulejo ten dvi valandas
QUOTE(Brendy @ 2010 03 26, 14:47) natale mane irgi irasyk the wanted parase duomenys neseniai cia,bet kaip matau nepastabejai tai pasikartosiu "damon" breketai,2010-03-18 Pas G.Urboniene,Kaune O manęs naujam sąraše irgi nėra Aš susidėjau breketus 2010-03-15 Gyd. Krušinskienė, Kaunas. Breketai: viršuje keramika ir metaliniai. QUOTE(ajaja @ 2010 03 25, 22:02) as manau per 3 dienas sunku suspeti, nors jei palankios aplinkybes gal ir imanoma. o konsultacija abejoju ar darys el pastu... gal viskas pavyktu, jei ... bet tu zinai, kad reikes tada kas keleta menesiu pas gyd paverzimams apsilankyti. o tu Norvegijoj nenori uzsideti? as airijoj gyvenu, is pradziu galvojau lietuvoj desiuos ir skraidysiu i paverzimus, bet kai paskaiciavau visas kelioniu islaidas, isnaudotas atostogas, pamaciau, kad tas ant to iseina. dabar labai dziaugiuos, kad cia airijoj susidejau. bet kuriuo atveju linkiu sekmes čia Norvegijoj kainuoja 8000 litų QUOTE(ASTYT @ 2010 03 26, 19:26) čia Norvegijoj kainuoja 8000 litų na sekmes tada QUOTE(ASTYT @ 2010 03 26, 18:26) čia Norvegijoj kainuoja 8000 litų cia airijoj apie 3500e, t.y. apie 11-12tukst Lt, bet as apskaiciavau kad vistiek pigiau iseina negu vazineti. nes Lt breketukai kainuoja apie 2500-3500lt uz abu zandikaulius (na dar priklauso nuo breketu rusies). plius dar apie 100-150 uz kiekviena vizita, tai sakysim jei per 2 metus butu 20 vizitu vadinas dar mazdaug 2500lt. po to breketu nuemimas ir ploksteles dar apie 500lt. gaunasi jau virs 7000lt. kur dar keliones ir visa kita.. Mano viena drauge is anglijos vazineja tai jai jau bloga nuo orouostu ir visu skrydziu ir breketuku nesiojimas uzsitese keletu menesiu nes kartais ji negaledavo is darbo istrukti kad vizitui atvaziuoti ar pigiu bilietu gauti. beje Norvegijoj i ta kaina 8000lt ieina visi vizitai ir breketu nuemimas ir ploksteles, ar cia tik breketu kaina??
Šiandienos vizitas naujovių neatnešė
Nuėjau, apiūrėjo įdėmiai, po to su kažkokiu popieriuku ištikrino, ar gerai sukandu dantukus. Žodžiu įdėjo tarp apatinių ir viršutinių dantukų tokį spalvotą lapuką, man reikėjo stipriai sukasti, tada taip prie sekančių dantukų ir taip toliau po visą burną. Tad įdėmiai apžiūrėjus įvertino, kad vienoj pusėj per silpnai sukandu, kad dantų aukščiai nevienodi, liepė elastiką vieną nešioti, kad aukštį reguliuotų. Dar apžiurėjo su kažkokiu spec veidrodėliu ir rado, kad vienas dantukas viršuj truputį pakrypęs. Tad vielą palankstė, uždėjo tą pačią, dar grandinėlę iš vielos padarė, ir liepė po mėnesio ateiti..... Tik po mėnesio Vadinas - ateitis miglota. Tik paprašiau, kad apatinius dantukus sekančio vizito metu pašlifuotų. Sakė gerai. Tokios naujienos. Susirašysim po mėnesio. Linksmų Vėlykų!
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|