Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Breketai
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
natale
na pagaliau ir as prie kompo, idedu foto kaip ir zadejau
user posted image

user posted image
*fabulouslife*
QUOTE(juokutis @ 2010 03 25, 20:51)
aciu jums merginos  4u.gif nuraminot,tai tada dalauksiu kitos savaites.
Jo ,ji islindusi ir taip man trugde siandien,kad galvojau pirstu as ja palenksiu truputeli ir net nepastebejau kaip ji ten nuluzo.tik jauciu kad perdaug gerai-nebeduria i zanda.
o su kuo ja nukerpat?juk ji pakankamai stipri...
*

as jos nenukirpau.. as ja kasdiena ten idedinedavau su pincetu, nes kiekviena kart valgant ji islysdavo is paskutinio breketo ir viena kart uzlenkiau per daug ir nuluzo. smile.gif
blondie*
QUOTE(natale @ 2010 03 25, 20:54)
na pagaliau ir as prie kompo, idedu foto kaip ir zadejau
*

natale, atsimenu aš tavo dantukus, kai tik susidėjai breketus.. Ir dabar.. wub.gif Nerealus pokytis, nuostabūs dantukai, tikrai labai gražu.. 4u.gif
*fabulouslife*
o as savo dantukais vel nepatenkinta...
blondie*
QUOTE(justyte** @ 2010 03 25, 20:59)
o as savo dantukais vel nepatenkinta...
*

Tai, kad tavo išvis jau labai gražūs.. smile.gif Kas nepatinka? 4u.gif
*fabulouslife*
QUOTE(blondie-girl @ 2010 03 25, 21:02)
Tai, kad tavo išvis jau labai gražūs..  smile.gif  Kas nepatinka?  4u.gif
*

nepatinka priekiniu dantuku forma.. pirmuku abieju. vienas biski nuskiles buvo.. ir apatiniu dantuku virsunes nelb grazios.. ir pastebejau kad pirmukas lipa ant kito.. doh.gif
juokutis
QUOTE(justyte** @ 2010 03 25, 21:55)
as jos nenukirpau.. as ja kasdiena ten idedinedavau su pincetu, nes kiekviena kart valgant ji islysdavo is paskutinio breketo ir viena kart uzlenkiau per daug ir nuluzo. smile.gif
*

kavyte rase kad nukerpa.
bet justyte man atrodo mes ne apie ta pati snekam,nes dabar galvoju kaip kad tu turi omeni vielyte kuri eina aplink kiekviena breketuka,o as klausiau apie viela kuri eina horizontaliai per visus dantukus ir uzlenkta jau uz 6-tuku.Tai vat ,man tas galiukas vielos nuluzo kur paciam gale ,ji kaip ir nelaiko jau nieko..,bet ka gali zinot gal ji ten labai svarbi tongue.gif
*fabulouslife*
QUOTE(juokutis @ 2010 03 25, 21:06)
kavyte rase kad nukerpa.
bet justyte man atrodo mes ne apie ta pati snekam,nes dabar galvoju kaip kad tu turi omeni vielyte kuri eina aplink kiekviena breketuka,o as klausiau apie viela kuri eina horizontaliai per visus dantukus ir uzlenkta jau uz 6-tuku.Tai vat ,man tas galiukas vielos nuluzo kur paciam gale ,ji kaip ir nelaiko jau nieko..,bet ka gali zinot gal ji ten labai svarbi  tongue.gif
*

tai as apie ja ir kalbu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(juokutis @ 2010 03 25, 21:06)
kavyte rase kad nukerpa.
bet justyte man atrodo mes ne apie ta pati snekam,nes dabar galvoju kaip kad tu turi omeni vielyte kuri eina aplink kiekviena breketuka,o as klausiau apie viela kuri eina horizontaliai per visus dantukus ir uzlenkta jau uz 6-tuku.Tai vat ,man tas galiukas vielos nuluzo kur paciam gale ,ji kaip ir nelaiko jau nieko..,bet ka gali zinot gal ji ten labai svarbi  tongue.gif
*

as juk sakau kad menesi buvau su nulauztu ir nieko smile.gif bet tu gali pasikonsultuot su savo gydyt..
blondie*
QUOTE(justyte** @ 2010 03 25, 21:05)
nepatinka priekiniu dantuku forma.. pirmuku abieju. vienas biski nuskiles buvo.. ir apatiniu dantuku virsunes nelb grazios.. ir pastebejau kad pirmukas lipa ant kito.. doh.gif
*

Tai viršūnėles juk pašlifuos? 4u.gif Ir viską sulygins.. mirksiukas.gif O kad lipa, tai nelabai gerai.. Ar daug iki vizito liko?
*fabulouslife*
QUOTE(blondie-girl @ 2010 03 25, 21:09)
Tai viršūnėles juk pašlifuos?  4u.gif  Ir viską sulygins..  mirksiukas.gif  O kad lipa, tai nelabai gerai.. Ar daug iki vizito liko?
*

nzn ar slifuos, man ne kart neslifavo dar.. kovo 31 diena g.gif kazkaip dbr as pesimistiskai pradejau galvot..
juokutis
aaa, na tai tada as lygiai ta pati padariau "per daug ja uzlenkiau ".fsio einu rami miegot.
dekui 4u.gif
blondie*
QUOTE(justyte** @ 2010 03 25, 21:11)
nzn ar slifuos, man ne kart neslifavo dar.. kovo 31 diena  g.gif  kazkaip dbr as pesimistiskai pradejau galvot..
*

Tai gal tau nuėmus pašlifuos? O iki vizito netiek daug ir liko.. Nosiuką aukštyn, viską sutvarkys.. 4u.gif
*fabulouslife*
QUOTE(blondie-girl @ 2010 03 25, 21:13)
Tai gal tau nuėmus pašlifuos? O iki vizito netiek daug ir liko.. Nosiuką aukštyn, viską sutvarkys..  4u.gif
*

nezinau, reikes uzklaust smile.gif
pasistengsiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
natale
Tinar ir Amelie, jusu duomenu nepakeiciau nes nemoku naudotis fotosopu, negalejau pakeisti ju blush2.gif gal kitoj temukej jau bus viskas tvarkoj drinks_cheers.gif
nauju duomenu negavau tai ikeliau tik ta ka turejau ax.gif
21 pirma temuka yra cia, bet prasom pabaigti sita ax.gif
cia mano pirma temuke,tai prasom lb neteisti manes biggrin.gif tongue.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2010 03 25, 22:11)
Tinar ir Amelie, jusu duomenu nepakeiciau nes nemoku naudotis fotosopu, negalejau pakeisti ju  blush2.gif  gal kitoj temukej jau bus viskas tvarkoj  drinks_cheers.gif
nauju duomenu negavau tai ikeliau tik ta ka turejau  ax.gif
21 pirma temuka yra cia, bet prasom pabaigti sita  ax.gif 
cia mano pirma temuke,tai prasom lb neteisti manes  biggrin.gif  tongue.gif
*

labai grazus namuciai smile.gif aciu !!!! wub.gif
Kavytė
QUOTE(juokutis @ 2010 03 25, 20:51)
aciu jums merginos  4u.gif nuraminot,tai tada dalauksiu kitos savaites.
Jo ,ji islindusi ir taip man trugde siandien,kad galvojau pirstu as ja palenksiu truputeli ir net nepastebejau kaip ji ten nuluzo.tik jauciu kad perdaug gerai-nebeduria i zanda.
o su kuo ja nukerpat?juk ji pakankamai stipri...
*

O Dievuliau kokia gėda, su replėm doh.gif doh.gif doh.gif bet man ne pačiam gale buvo, man biški kitokia situacija su dantukais, kai dvi vielas dėjo, tai ji prieky per daug atsikišus buvo, tai draugas man patrumpino lotuliukas.gif nes gydytoja negalėjo priimti manęs , ko mes tik neprisigalvojam, ką? lotuliukas.gif

QUOTE(natale @ 2010 03 25, 22:11)
Tinar ir Amelie, jusu duomenu nepakeiciau nes nemoku naudotis fotosopu, negalejau pakeisti ju  blush2.gif  gal kitoj temukej jau bus viskas tvarkoj  drinks_cheers.gif
nauju duomenu negavau tai ikeliau tik ta ka turejau  ax.gif
21 pirma temuka yra cia, bet prasom pabaigti sita  ax.gif 
cia mano pirma temuke,tai prasom lb neteisti manes  biggrin.gif  tongue.gif
*

labai ačiū, tu pakrikštyta, mieloji wub.gif
bet kokia nereali tema - ei, panos, kada darom meeta? lotuliukas.gif
natale
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 25, 22:20)

labai ačiū, tu pakrikštyta, mieloji  wub.gif
*

karsta.gif hihihi.gif
ajaja
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 03 25, 11:18)
Labas mergaites  4u.gif
Noriu jūsų paklausti, ar įmanoma pasikonsultuot pirmą kartą su odontologe el.paštu? Šiuo metu gyvenu ir studijuoju Norvegijoj, pasitaupiau biškiuką ir noriu susidėti breketus. Kiek žinau netaisyklingas sakandis pas mane, ir dar lipa pirmas dantukas ant kito pirmo sad.gif Gegužės mėnesį galečiau jau atskristi į Kauna kokiom trim dienom, bet ar įmanoma būtų ir kelias skylutes pasitaisyt ir breketus įsidėti. Taip noriu.. ilgesniam laikui grizti nėr galimybės, o atidėlioti jau nebenoriu  ax.gif  Gal patarsit ką?  4u.gif
*

as manau per 3 dienas sunku suspeti, nors jei palankios aplinkybes gal ir imanoma. o konsultacija abejoju ar darys el pastu...
gal viskas pavyktu, jei nereikes tau dantuku rauti pries dedant breketus, jei nereikes separaciniu gumeliu, jei spesi pirmos dienos ryte pasidaryti panoramine nuotrauka ir nulekti i konsultacija. pirmos dienos popiete galetum speti pas odontologa susitvarkyti skyluciu. kita ryta sutvarkyti likusias skylutes ir pasidaryti higiena. trecia diena breketukai smile.gif bet jau cia reiketu visur is anksto skambintis ir is anksto tartis. o ypac del breketuku, nes jie neapziureje dazniausiai nepaskiria datos dejimui, bet gal pavyktu telefonu susitarti jei savo situacija paaiskintum...
bet tu zinai, kad reikes tada kas keleta menesiu pas gyd paverzimams apsilankyti. o tu Norvegijoj nenori uzsideti? as airijoj gyvenu, is pradziu galvojau lietuvoj desiuos ir skraidysiu i paverzimus, bet kai paskaiciavau visas kelioniu islaidas, isnaudotas atostogas, pamaciau, kad tas ant to iseina. dabar labai dziaugiuos, kad cia airijoj susidejau.
bet kuriuo atveju linkiu sekmes 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(natale @ 2010 03 25, 21:21)
karsta.gif  hihihi.gif
*

saunuole Natale, labai graziai gavosi thumbup.gif
natale
QUOTE(blondie-girl @ 2010 03 25, 20:57)
natale, atsimenu aš tavo dantukus, kai tik susidėjai breketus.. Ir dabar..  wub.gif  Nerealus pokytis, nuostabūs dantukai, tikrai labai gražu..  4u.gif
*

aciu wub.gif
tikrai tragedija burnoj turejau doh.gif
Gitusia
natale --> gražūs dantukai wub.gif
Shin
Natale grazi tema mirksiukas.gif speju teks man kitai temai zaist su fotoshopu smile.gif o tai ir keliauja ta pati foto jau kelias temas biggrin.gif
natale
QUOTE(Shin @ 2010 03 26, 09:38)
Natale grazi tema  mirksiukas.gif  speju teks man kitai temai zaist su fotoshopu smile.gif o tai ir keliauja ta pati foto jau kelias temas biggrin.gif
*

tai va kad jau noris kazko zalio ir pavasarisko ax.gif , bet man isejo tik keleta fraziu ikleti ant paveiksliuko, viso saraso nesugebejau blush2.gif
o as vis kaip kopinu tavo sarasa,plagiatinu doh.gif blush-anim-cl.gif
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2010 03 26, 09:29)
natale --> gražūs dantukai wub.gif
*

wub.gif friends.gif
Congeniality
Labas mergaites,
atejau pasiguosti sad.gif

jau buvo regis taip gerai, veidas pasitaises, dantys patiko kaip lygejo, taip laukiau ilciu skausmo, kad pamazu tarpus didziulius uzdarineti, kad jos stotusi i vietas ir staiga viskas pradejo eiti blogyn, vel jauciuosi begemotiskai, viena apatinio zandikaulio puse, ant kurio uzdeti breketai vaziuoja i prieki blink.gif tai kas cia darosi? negi cia taip normalu ir sakysite, kad gydytoja zino ka daro? beje, as su breketais truputi virs 3 savaiciu. Nu absurdas kazkoks, o paverzimas praktiskai tik uz menesio, vielos net nejauciu, ji man tokia laisva atrodo... O gal as pati kalta? As truputi darau zandikaulio manksta, nes esu mokyta tokiu pratimu del traskancio zandikaulio sanario, aisku, as pamirsau apie tai pasakyti savo daktarei D.L., bet kur ten nepamirsi, kai ji nieko neklausia, kaip robotas dryn dryn viska ir - sekantis pacientas rolleyes.gif kai tik uzdejo pamenu labai pikta ant jos buvau, nes net nepasake, kad nevalgyti 3-4 val. ikiso i rankas papke, as greitai permeciau ja akimis, kad ten tik dantu sepetukai ir neskaiciau visko, nes vaziavom i svecius, o ten is karto valgiau rolleyes.gif galejo bent burbtelti, kad butinai perskaityk papke, bet ji nieko, sakau tyliai ikiso ir viskas. O kas jei butu nespeje gerai prisiklijuoti breketai? Plius pas mane dar keramikos yra, kurios po to atgal nepriklijuotum, vel moketi blink.gif Tai kas butu kaltas, kad as po pusvalandzio jau pavalgiau?
Siaubai baubai zodziu, kaip pavydziu toms, kurios galite dziaugtis savo gelaztimis, nes as jei pasidziaugiu savaite, tai po to nors stauk. Nezinau, gal skambitni tai savo biznesmenei, amzinai laiko neturinciai daktarei ir klausti ar cia normalu, kad puse zandikaulio kaip ant paciuzu vazineja? taip pikta zinokit, o dar kas nors tuos breketus protingais vadinat... issiklebins, issivazines po visa burna, o po to vielom juos laikyti visa gyvenima. jau imu gailetis, kad neslifavau tu dantu nach....er, buciau jau apygraze ir nesukciau galvos sad.gif

atsiprasau, kad issiliejau blush2.gif
aistes_c
Merginos, turiu dar klausimuka...

Ar imanoma nuimti briketus ju nesugadinus ir vel uzdeti atgal? kiek tai kainuotu? ir ar kas nors esant panasiai dariusi?

Kaip suprantu keramikiniu tai nuimti negalima, o kaip su metaliniais????

Jeigu butu galimybe juos nusiimti ir visa tai nekainuotu milijonu, tai neatideciau sito viso reikalo 1.5 metams....

O jei nuimti neimanoma, arba jei nuemus vel reik 3000 lt moketi, tai tada teks visa sita malonuma nukelti porai meteliu.... doh.gif
natale
Sveika, o tu zinok nebijok jos paklausit smile.gif as anksciau irgi bijojau, bet paskui pastebejau tokia tendencija, ji kalba su tais kas ja prakalbina. jei pradedi vizito pradzioj su ja kalbet,tada ji visa vizita su tavim kalba,aiskina. o je pati tylesi tai ir ji tyliai viska darys, tik asistentei sakys : viela16, ne. ta ana, jo gerai. palaikyk. gerai. dabar gumytes... ir t.t. smile.gif daug kas sako kad ji nekalbi, bet nzn gal as tokia nagla. bet as kol visko neisiaiskinu neiseinu. biggrin.gif ir jai neiseina manes ispravodint kol man visko neisaiskins. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet man irigi taip buvo kad atrodo viskas gerai, dantukai vietoj o paskui kaip pradejo i prieki list doh.gif doh.gif jau kolega sako, o kada tau atgal dantukus stums? sakes kaip susinervavau. bet zinok viskas susitvarke bigsmile.gif nosiuka aukstyn mirksiukas.gif
Kavytė
QUOTE(aistes_c @ 2010 03 26, 10:25)

Ar imanoma nuimti briketus ju nesugadinus ir vel uzdeti atgal? kiek tai kainuotu? ir ar kas nors esant panasiai dariusi?

Jeigu butu galimybe juos nusiimti ir visa tai nekainuotu milijonu, tai neatideciau sito viso reikalo 1.5 metams....

O jei nuimti neimanoma, arba jei nuemus vel reik 3000 lt moketi, tai tada teks visa sita malonuma nukelti porai meteliu....  doh.gif
*

savaime aišku kad iš naujo už sudėjimą mokėtum, juk darbas tai kainuoja ax.gif na nebent tuos pačius nuimtus breketus klijuotų, tada gal pigiau, bet nemanau kad visi sveiki liktų po nuėmimo ax.gif
natale
QUOTE(aistes_c @ 2010 03 26, 10:25)

O jei nuimti neimanoma, arba jei nuemus vel reik 3000 lt moketi, tai tada teks visa sita malonuma nukelti porai meteliu....  doh.gif
*

zinok kainuos tiek pat kiek ir isnaujo klijotum. na aisku breketu kaina atsimeta ,jei tos pacius klijos (bet tik metalinius) ir nzn ar gyd sutiks tokiai avantiurai. nes jei ilgesniam laikui nusiimsi tai jai sunku gydymo tendencija numatyti. nuemimas irig kainuoja doh.gif bet kiek kainuoja perklijavimas tai nzn. g.gif zodziu man nepatinka tavojo ideja blush2.gif
Tinar
QUOTE(Brendy @ 2010 03 25, 18:20)
kaip sekas mergaites ir jusu dantukams? friends.gif
*

na po biskeli judam i prieki..
dabar iltinuka kitoj jau pusej pradejo skaudet ax.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 25, 19:51)
Man siandien irgi kazko skauda,nors atrodo vakar neverze biggrin.gif gydytojui sakiau noriu skausmo,matyt kazka ir padare biggrin.gif
*

smagu kad su sypsena apie skaumsa rasot biggrin.gif

QUOTE(Brendy @ 2010 03 25, 21:17)
idomiai tada cia,pas mane irgi "damon",bet man nei trina nei ka.
tik dantis paskausta ir viskas :
*

na man i netrina.. ax.gif idomu kaip ar apacia trins ar ne..

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 25, 22:24)
Na ir prirašėt čia per dieną kol aš dirbau intensyviai  biggrin.gif

Bet aš žinokit su BĖDA.. Vakar rašiau kad man kalnelį uždėjo, ir dar minėjau kad mėgstu naktį dantim pagriežt... tai va - šiandien rytą kalnelio LYG NEBŪTA...  bash.gif ar aš jį nugriežiau, ar jis blogai prisitvirtinęs buvo, nežinau... bet bėda kad gydytoja tik po švenčių gali priimt...  cray.gif Ir tas mano antrukas jaučiu neišlys, nes jam apatinis dantukas trukdo, užkanda jį  cray.gif Žodžiu... jaučiu teks man pirkt tokia apsauga nakčiai nuo griežimo (panaši kaip boksininkai dedasi  doh.gif ) nes tuoj dantis visus nubrūžinsiu...Tai va...  verysad.gif
*

gal raminamuju isgerk nakciai a? g.gif
va gal rimtai pabandyk antruka pastuminet kai nieko neveiki su pirstu..turetu pradet skaudet ir tada judes i prieki..as taip buvau pasidarius.cia kai rasiau 4dienas skaudejo..tai jau jis man beveik lanke stovi..dar vos vos truksta..tai vis pastumiu pastumiu su pirstu..

QUOTE(Kavytė @ 2010 03 25, 22:28)
taip pat žiūrėdama tv ar šiaip nieko neveikdama pastumk tą dantį su pirštu, kad eitų jis į priekį. man net pirštas paskausdavo nuo stūmimo.  rolleyes.gif  bet pagaliau parėjo jis ....
*

drinks_cheers.gif jo gal ir geras variantas..

QUOTE(natale @ 2010 03 26, 12:27)

*

grazuciai pas tave natele..jau visi lanke.. wub.gif
Svajaaa
QUOTE(justyte** @ 2010 03 25, 21:05)
*

pas mane pirmkukas irgi uzlipoo,taigi pasakiau gydytojui ziurejo is visu sonu,kol galiausiai pamate,tai ka as matau ir trecisdieni preklijuos priekyje viena breketa,nes sake matyt jis ne centre yra ir jo veikimo kryptis pasikeite:)
natale,jo as irgi pastebejau jeigu kalbini tik tada viska pasakoja.
Dar noreciau pakaulsti tu ,kurios nusieme breketus jau,gal galetu papasakoti kaip ten viskas vyksta?
IR ACIU UZ NAUJUS NAMUCIUS wub.gif nearelus wub.gif
tik noretusi,kad ir naujokes butu bendrama sarasiuke blush2.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 26, 13:10)
pas mane pirmkukas irgi uzlipoo,taigi pasakiau gydytojui ziurejo is visu sonu,kol galiausiai pamate,tai ka as matau ir trecisdieni preklijuos priekyje viena breketa,nes sake matyt jis ne centre yra ir jo veikimo kryptis pasikeite:)
natale,jo as irgi pastebejau jeigu kalbini tik tada viska pasakoja.
Dar noreciau pkalsuti tu kuurios nusieme breketus,gal galetu papasakoti kaio ten viskas vyksta?
IR ACIU UZ NAUJUS NAMUCIUS wub.gif nearelus wub.gif
tik noretusi,kad ir naujokes butu bendrama sarasiuke blush2.gif
*

tai reikes ir man sakyt gydytojai del pirmuko... nes tikrai man atrodo kad lipa..nes vienas zemiau kitas auksciau;/

nu turbut as kursiu kita tema tai ideisu biggrin.gif
Svajaaa
QUOTE(justyte** @ 2010 03 26, 13:13)
tai reikes ir man sakyt gydytojai del pirmuko... nes tikrai man atrodo kad lipa..nes vienas zemiau kitas auksciau;/

nu turbut as kursiu kita tema tai ideisu biggrin.gif
*

jo butinai sakyk,nes mano gydytojas net nemate,ziurejo gal 15 min kol pamate ka turiu omenyje,nes man foto viskas pasimate,istikruju kai nusifotografuoji,viskas pasimato,todel viska reikai idemiai ziureti smile.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 26, 13:17)
jo butinai sakyk,nes mano gydytojas net nemate,ziurejo gal 15 min kol pamate ka turiu omenyje,nes man foto viskas pasimate,istikruju kai nusifotografuoji,viskas pasimato,todel viska reikai idemiai ziureti smile.gif
*

as tai su nagu net nauciu, nes uzdedu naga ant pirmuku ir vienas lieciasi prie nago o kitas jau nebe g.gif
Svajaaa
QUOTE(justyte** @ 2010 03 26, 13:18)
as tai su nagu net nauciu, nes uzdedu naga ant pirmuku ir vienas lieciasi prie nago o kitas jau nebe g.gif
*

matyt irgi breketo kryptis bloga smile.gif
intelligence
Na aš tai apsisprendžiau darytis bruksizmo kapą.. Jau nuėjau pas savo odontologę (gerai kai ji virš mano kabineto dirba ax.gif ) tai sakė antradienį nuims jau anspaudus, ir padarys... Nes sakė dėl to griežimo galiu paskui turėt rimtų bėdų, o jis atsirado greičiausiai dėl breketų, nes kolkas dabar kol juos stato į lanką tai man jie tokie susigrūdę, aš nei sukandu juos normaliai, ir jaučiu aišku nepatogumą.. bet dieną tai nieko, o va naktį ir atsiimu už tai.. doh.gif Ot bėdukė.. jaučiu čia man vienintelei toks "pašalinis" breketų poveikis blush2.gif

P.S. kažkas siūlėt raminančių - nepadeda, geriu kas vakarą tokių silpnokų, o tą naktį kai kalnelį nuvariau tai net stiprių buvau išgėrus doh.gif
Brendy
natale mane irgi irasyk schmoll.gif lotuliukas.gif
the wanted parase duomenys neseniai cia,bet kaip matau nepastabejai tai pasikartosiu
"damon" breketai,2010-03-18 Pas G.Urboniene,Kaune ax.gif tongue.gif
aistes_c
QUOTE(natale @ 2010 03 26, 12:32)
zinok kainuos tiek pat kiek ir isnaujo klijotum. na aisku breketu kaina atsimeta ,jei tos pacius klijos (bet tik metalinius) ir nzn ar gyd sutiks tokiai avantiurai. nes jei ilgesniam laikui nusiimsi  tai  jai sunku gydymo tendencija numatyti. nuemimas irig kainuoja  doh.gif  bet kiek kainuoja perklijavimas tai nzn. g.gif  zodziu man nepatinka tavojo ideja  blush2.gif
*

na va... nuliudinot sad.gif

tada visa si procesa tikrai turesiu nukelti 1.5 metams.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif

nes man sake, jog nesiot reikes 2 - 2.5 m., o po 1.5 metu vestuves planuojamos...

tai nieko kito nebelieka, kaip tik atsokt vestuves ir tada tvarkytis dantukus....

taigi uzsuksiu pas jus veliau, kai jau busite visos grazios 4u.gif
natale
QUOTE(Brendy @ 2010 03 26, 13:47)
natale mane irgi irasyk  schmoll.gif  lotuliukas.gif
the wanted parase duomenys neseniai cia,bet kaip matau nepastabejai tai pasikartosiu
"damon" breketai,2010-03-18 Pas G.Urboniene,Kaune ax.gif  tongue.gif
*

jo.matyt praleidau doh.gif bet zinok temos greit pasibaigia, tai kt temukej jau visos vienam sarese busim mirksiukas.gif jau nebebus naujokiu,vosos bendrai busim drinks_cheers.gif as teisiog fotosopo nemoku
EvaFatale
Sveikinu visas naujokes įstojus į breketininkų gretas naujojoje temoje Čia... thumbup.gif
Kavytė
QUOTE(EvaFatale @ 2010 03 26, 14:20)
Sveikinu visas naujokes įstojus į breketininkų gretas naujojoje temoje Čia...  thumbup.gif
*

fuu, išsigandau, galvoju dar viena tema sukurta bus doh.gif
intelligence
Kokia graži temelė thumbup.gif
natale
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 26, 14:21)
fuu, išsigandau, galvoju dar viena tema sukurta bus  doh.gif
*

as ir lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif karsta.gif
smilsee
Svajaaa,man drauge sake kad gulejo ten dvi valandas biggrin.gif Tai per ta laika tik nuklijavo breketus,klijus nuslifavo,nueme antspaudus ir vielute apacioj uzklijavo mirksiukas.gif O jei kas konkreciau domina,tai galiu drauges paklaust mirksiukas.gif
Svajaaa
QUOTE(smilsee @ 2010 03 26, 15:33)
Svajaaa,man drauge sake kad gulejo ten dvi valandas biggrin.gif  Tai per ta laika tik nuklijavo breketus,klijus nuslifavo,nueme antspaudus  ir vielute apacioj uzklijavo mirksiukas.gif  O jei kas konkreciau domina,tai galiu drauges paklaust mirksiukas.gif
*

man labai idomu ar jai slifavo dantukus?smile.gif
*smile*
QUOTE(Brendy @ 2010 03 26, 14:47)
natale mane irgi irasyk  schmoll.gif  lotuliukas.gif
"damon" breketai,2010-03-18 Pas G.Urboniene,Kaune ax.gif  tongue.gif
*

O manęs naujam sąraše irgi nėra sad.gif
Aš susidėjau breketus 2010-03-15 Gyd. Krušinskienė, Kaunas. Breketai: viršuje keramika ir metaliniai.
ASTYT€
QUOTE(ajaja @ 2010 03 25, 22:02)
as manau per 3 dienas sunku suspeti, nors jei palankios aplinkybes gal ir imanoma. o konsultacija abejoju ar darys el pastu...
gal viskas pavyktu, jei ...
bet tu zinai, kad reikes tada kas keleta menesiu pas gyd paverzimams apsilankyti. o tu Norvegijoj nenori uzsideti? as airijoj gyvenu, is pradziu galvojau lietuvoj desiuos ir skraidysiu i paverzimus, bet kai paskaiciavau visas kelioniu islaidas, isnaudotas atostogas, pamaciau, kad tas ant to iseina. dabar labai dziaugiuos, kad cia airijoj susidejau.
bet kuriuo atveju linkiu sekmes  4u.gif

čia Norvegijoj kainuoja 8000 litų doh.gif tai tikrai pigiau bus i Lt parskristi kartą į mėnesį, beto ir dėl mokslų nusimato skraidymas.. tai du zuikiai vienu šūviu būtų. Bandysiu rašyt į kokią kliniką, gal kas paaiškės daugiau. Ačiū mergaitės 4u.gif
natale
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 03 26, 19:26)
čia Norvegijoj kainuoja 8000 litų  doh.gif  tai tikrai pigiau bus i Lt parskristi kartą į mėnesį, beto ir dėl mokslų nusimato skraidymas.. tai du zuikiai vienu šūviu būtų. Bandysiu rašyt į kokią kliniką, gal kas paaiškės daugiau. Ačiū mergaitės  4u.gif
*

na sekmes tada 4u.gif paskui mums pranesk kaip tau sekas mirksiukas.gif
ajaja
QUOTE(ASTYT€ @ 2010 03 26, 18:26)
čia Norvegijoj kainuoja 8000 litų  doh.gif  tai tikrai pigiau bus i Lt parskristi kartą į mėnesį, beto ir dėl mokslų nusimato skraidymas.. tai du zuikiai vienu šūviu būtų. Bandysiu rašyt į kokią kliniką, gal kas paaiškės daugiau. Ačiū mergaitės  4u.gif
*

cia airijoj apie 3500e, t.y. apie 11-12tukst Lt, bet as apskaiciavau kad vistiek pigiau iseina negu vazineti.
nes Lt breketukai kainuoja apie 2500-3500lt uz abu zandikaulius (na dar priklauso nuo breketu rusies). plius dar apie 100-150 uz kiekviena vizita, tai sakysim jei per 2 metus butu 20 vizitu vadinas dar mazdaug 2500lt. po to breketu nuemimas ir ploksteles dar apie 500lt. gaunasi jau virs 7000lt. kur dar keliones ir visa kita..

Mano viena drauge is anglijos vazineja tai jai jau bloga nuo orouostu ir visu skrydziu ir breketuku nesiojimas uzsitese keletu menesiu nes kartais ji negaledavo is darbo istrukti kad vizitui atvaziuoti ar pigiu bilietu gauti.

blush2.gif tikiuosi, kad negalvoji, kad as cia tau kisu savo nuomone, as tik rasau savo samprotavimus, o tu jau rinkis kaip tau geriau. turbut jei dar mokaisi Lietuvoj ir vistiek daznai teks vazineti, gal tada tau ir bus patogiau Lietuvoje. 4u.gif

beje Norvegijoj i ta kaina 8000lt ieina visi vizitai ir breketu nuemimas ir ploksteles, ar cia tik breketu kaina?? blink.gif
Gitusia
Šiandienos vizitas naujovių neatnešė verysad.gif ...
Nuėjau, apiūrėjo įdėmiai, po to su kažkokiu popieriuku ištikrino, ar gerai sukandu dantukus. Žodžiu įdėjo tarp apatinių ir viršutinių dantukų tokį spalvotą lapuką, man reikėjo stipriai sukasti, tada taip prie sekančių dantukų ir taip toliau po visą burną. Tad įdėmiai apžiūrėjus įvertino, kad vienoj pusėj per silpnai sukandu, kad dantų aukščiai nevienodi, liepė elastiką vieną nešioti, kad aukštį reguliuotų. Dar apžiurėjo su kažkokiu spec veidrodėliu ir rado, kad vienas dantukas viršuj truputį pakrypęs. Tad vielą palankstė, uždėjo tą pačią, dar grandinėlę iš vielos padarė, ir liepė po mėnesio ateiti.....
Tik po mėnesio blink.gif ! Siaubas! Klausiau, ką tada darys. Atsakymas - stebėsim, ar susitvarkė ką šiandien darė, o tada bus matyti.
Vadinas - ateitis miglota.
Tik paprašiau, kad apatinius dantukus sekančio vizito metu pašlifuotų. Sakė gerai.
Tokios naujienos.
Susirašysim po mėnesio.
Linksmų Vėlykų!
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.