QUOTE(mora 2 @ 2011 09 07, 14:32)
na va, dar savaitele ir jau pats prasysis pas draugus i darzeli
Sveikos mamytes
Papildyta: QUOTE(sriukis @ 2011 09 08, 13:41) Sveikos mamytes Nu bet nebesuprantu interneto svetainej paziurejau,kad rugelio grupe 5-6 m. vaikai.
mes lankome 'rugeli'.taip,si grupe yra misri.o del personalo, mums tai
rugelis misri gruppe,cia kaip suprantu gal kaip eksperimentas.maziuku ten sake kazkur 5 bus,kiti didesni.o kodelciukai tai dideli kiek praeidama maciau priesmokyklinukai lyg.
mes i lineli einam,bent jau bandom.aukletoja angele patinka,o kaip kitiem kas eina ta jauna aurelija?
nu dėl mišrios grupės mano nuomonė tokia: kiek kalbėjau su mamom visos nelabai patenkintos tokiomis grupėmis, vistiek didesnieji vaikai tuos mažiukus skriaudžia žaislus atimineja, o jei vaikutis dar lėtesnis iš namų ne iš lopšio atėjęs tai iš viso jam košmaras turėtų atrodyt... nu gal aš klystu
QUOTE(linoze @ 2011 09 08, 20:24) rugelis misri gruppe,cia kaip suprantu gal kaip eksperimentas.maziuku ten sake kazkur 5 bus,kiti didesni.o kodelciukai tai dideli kiek praeidama maciau priesmokyklinukai lyg. mes i lineli einam,bent jau bandom.aukletoja angele patinka,o kaip kitiem kas eina ta jauna aurelija? Sveiki, mes einam i Lineli, bent jau mano dukrytei patinka abi aukletojos, jau lankom sia gr nuo birzelio
maniškis jau irgi apsiprato.. Ir šeimininkutė tokia nebloga moteris atrodo.. kažkaip gerėja įspūdis su laiku
mes lankom ''balioneliu'' grupe.kolkas nieko blogo negaliu pasakyti.mazoji pasilieka su asarom,bet randu kolkas visada laiminga,geros nuotaikos
o mes po savaitės lankymo susirgom..
siandien susitikau seimininkele musu,sake visa grupe sloguoja,tai ko noret.sako vaikstom pilnom kisenem nosiniu.neturiu ka daugiau as pasakyt.
gal kas lankot "nykstuku grupe"
Angina ir sloga...Teko ir antibiotikus gert.. bet jau pasveikom. pirmadienį vėl iš naujo karjerą darželinuko bandysim daryt
QUOTE(sriukis @ 2011 09 08, 13:53) Sveikos mamytes Papildyta: Nu bet nebesuprantu interneto svetainej paziurejau,kad rugelio grupe 5-6 m. vaikai. na ir kaip jums sekasi?ar patinka vaikiukui?
valio jau mes adaptavomės, miegam gerai ir valgom ir be ašarų pasiliekam.. kad tik ligos nekibtų
maniškis irgi nesiskundžia... Aš pati irgi nesu labai pastabi..Man tai tik pasisodė (gal aš klystu), kad jos mažai tuos vaikus ugdo.. kada beateitum kažkur kampe sulindusios plepa, o vaikai patys tik žaidžai vieni su kitais.. su kitom mamom kai pakalbi, tai ten tuos vaikus mokina daugiau sako pareina ir pradeda visokius eilėraščius deklamuot
QUOTE(mora 2 @ 2011 10 20, 09:11) maniškis irgi nesiskundžia... Aš pati irgi nesu labai pastabi..Man tai tik pasisodė (gal aš klystu), kad jos mažai tuos vaikus ugdo.. kada beateitum kažkur kampe sulindusios plepa, o vaikai patys tik žaidžai vieni su kitais.. su kitom mamom kai pakalbi, tai ten tuos vaikus mokina daugiau sako pareina ir pradeda visokius eilėraščius deklamuot nu mano kazkoki deklamuoja apie balioneli ir dainuoja kazkokia dainele ''labas rytas" QUOTE(mora 2 @ 2011 10 20, 09:11) maniškis irgi nesiskundžia... Aš pati irgi nesu labai pastabi..Man tai tik pasisodė (gal aš klystu), kad jos mažai tuos vaikus ugdo.. kada beateitum kažkur kampe sulindusios plepa, o vaikai patys tik žaidžai vieni su kitais.. su kitom mamom kai pakalbi, tai ten tuos vaikus mokina daugiau sako pareina ir pradeda visokius eilėraščius deklamuot Po pietų ir nepriklauso jokia veikla, auklėtoja tik paskirsto vaikus veiklai, duoda darbo kaip sakant ir vaikai patys užsiima.... Visa veikla yra ryte iki pietų miego, negi norit kad vaiku auklėtoja į ausis ištisą dieną zyztų - dainas, eilėraščius, klausinėtų, užduočių duotų O ar "pasirodo" savo išmoktus dalykus namie - irgi nuo vaiko priklauso... Mano sūnus niekad nei eilėraščių berdavo, nei dainų dainuodavo namie, nors puikiai mačiau ir žinau, kad auklėtojos su vaikais tikrai dirba..... Jei nedainuoja, nešoka ar nedeklamuoja - dar nereiškia, kad su vaikais grupėj neužsiima...
Sveikos, mamos.Mes vis dar stengiames adaptuotis prie darzelio.Jau ryte keliasi be asaru,bet atejes i grupe iskart verkti pradeda
QUOTE(Bertute @ 2011 10 20, 06:44) o kas butent jums nepatiko ? Mano dukryte nekalbi, nieko apie darzeli nepasakoja, gal kazko nepastebiu Man ten pora kaikurios nepatiko ponios...atrodo kad ne darzeli dirbtu o kaleime...uzeini i grupe, jos negirdi manes o as girdziu kaip saukia ant vaiku...asmeniniu patirimu yyyyypatingu nepsakosiu jau...bet is vieno zmogucio girdejau kad vaikus baudzia dar uzdarydami juos wc.... ir mano vaikas nors nelanke per vasara darzelio, vistiek verkdavo kieviena ryta ir sakydavo kad nenori eiti darzeli, ten teta pikta saukia. nors lopseli kai ejom viska gerai buvo...dabar naujoj grupei visai kitas reikalas, vaikas ir darzeliu dziaugiasi (antra diena einant i nauja grupes) ir pasakoja ka jie ten veikia ir kas man svarbiausia kad myli aukletoja, o isvada kokia is to...kad ten zmones moka dirbti su vaikais, taip turetu buti visur!
del uzdarymo i WC ir as girdejau, dukra tai patvirtino kai paklausiau
QUOTE(sriukis @ 2011 11 08, 09:58) Sveikos, mamos.Mes vis dar stengiames adaptuotis prie darzelio.Jau ryte keliasi be asaru,bet atejes i grupe iskart verkti pradeda QUOTE(Bertute @ 2011 11 09, 08:07) Buciau as prigavus jas,su savo vaiku...oj blogai jiems baigtusi!!! Musiau ne tik svietima pakelciau...visa Lietuva suzinuotu apie tokia raganas! Siaubas! Kaip as ant ju pikstu! O jus nesnekejot su aukletojom(taip vadinamom...)? QUOTE(franciska @ 2011 11 09, 09:18) Buciau as prigavus jas,su savo vaiku...oj blogai jiems baigtusi!!! Musiau ne tik svietima pakelciau...visa Lietuva suzinuotu apie tokia raganas! Siaubas! Kaip as ant ju pikstu! O jus nesnekejot su aukletojom(taip vadinamom...)? manai , kad jos patvirtintu
O man tai nera priimtina, kai aukletoja prie tevu nu jau taip su sypsena,maloniu tonu tokiu, o kai nera,tai greiciau renkis,kiek galima laukti,ar tu kitokios maikutes neturi,ar mama negali nupirkti?ka tas vaikelis zino,juk reikia tevams sakyti.Ir kas keisciausia,jog taip kalba man girdint, juk as patikiu savo vaika,tai kaip kalba man isejus?
o kokioj čia grupej vaikus i WC uždarinėja?
jeigu dar žiemą laiko vaikus WC uždarytus... Tai paskui ligos prasideda, o kur dar stresas.. nieko sau metodai..
QUOTE(sriukis @ 2011 11 09, 12:00) O man tai nera priimtina, kai aukletoja prie tevu nu jau taip su sypsena,maloniu tonu tokiu, o kai nera,tai greiciau renkis,kiek galima laukti,ar tu kitokios maikutes neturi,ar mama negali nupirkti?ka tas vaikelis zino,juk reikia tevams sakyti.Ir kas keisciausia,jog taip kalba man girdint, juk as patikiu savo vaika,tai kaip kalba man isejus? tai gal ir bijo vaikas tos aukletojos,jei ji taip "kalba" kasdien su jais QUOTE(rasaraselyte1976 @ 2011 11 10, 14:19) tai gal ir bijo vaikas tos aukletojos,jei ji taip "kalba" kasdien su jais Nzn ar kasdien ir neteko su kitom mamom pabendraut,bet as savo mazaji kelias sav laikydavau tik iki pietu,tai tekdavo isgirsti tokiu pasisakymu QUOTE(sriukis @ 2011 11 10, 14:04) Nzn ar kasdien ir neteko su kitom mamom pabendraut,bet as savo mazaji kelias sav laikydavau tik iki pietu,tai tekdavo isgirsti tokiu pasisakymu bet tai kaip tada elgias kai isvis tevu nebuna
Vakar paklausiau savo vaiko ar juos uždaro tualete, jeigu neklauso? Sako " taip" ir paminėjo kažkokios mergaitės vardą kurią buvo uždarę...
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 09 14, 16:40) mes lankom ''balioneliu'' grupe.kolkas nieko blogo negaliu pasakyti.mazoji pasilieka su asarom,bet randu kolkas visada laiminga,geros nuotaikos Ir mes lankem balioneliu grupe, man labai patiko Aukletoja Roma ji tokia mylinti tuos vaikus kaip savo, o ir seimininkute visai tokia gera, na aukletoja Tresese gera, bet tokia keistuole atrode visad, nor pamokint tas mamas,pasakyt va cia taip anaip. Visad abi aukletojos pasakodavo apie vaikuti,kaip jis praleido savo dienele. O dabar lankom arciau namu,nes iki varpelio mums 6km buvo Pasiemu vaika as ant 12h, nes nemiega ji kita kart pietu ten tai isvargsa, tai kai ateinu pasimt ir girdis tylekit, nutilkit,ar baigsit murmet,(ir daug asmeniniu gincu) o geriausia tai yra nevalgus vaikas ir vis sako jei valgysi tetis su mama nupirks masina macvyna, tai taip primoko vaika,o gal tevai nepirks tos masinos, tai vaikui ir oziuku bus ir sirdute skaudes, nu nz man tai didziulis skirtumas, butu laisvu vietu is kart vel i varpeli balioneliu grupe noreciau vesti QUOTE(galika @ 2011 12 07, 09:21) Ir mes lankem balioneliu grupe, man labai patiko Aukletoja Roma ji tokia mylinti tuos vaikus kaip savo, o ir seimininkute visai tokia gera, na aukletoja Tresese gera, bet tokia keistuole atrode visad, nor pamokint tas mamas,pasakyt va cia taip anaip. Visad abi aukletojos pasakodavo apie vaikuti,kaip jis praleido savo dienele. O dabar lankom arciau namu,nes iki varpelio mums 6km buvo Pasiemu vaika as ant 12h, nes nemiega ji kita kart pietu ten tai isvargsa, tai kai ateinu pasimt ir girdis tylekit, nutilkit,ar baigsit murmet,(ir daug asmeniniu gincu) o geriausia tai yra nevalgus vaikas ir vis sako jei valgysi tetis su mama nupirks masina macvyna, tai taip primoko vaika,o gal tevai nepirks tos masinos, tai vaikui ir oziuku bus ir sirdute skaudes, nu nz man tai didziulis skirtumas, butu laisvu vietu is kart vel i varpeli balioneliu grupe noreciau vesti na va,o pas mus atvirksciai
tai va kartais geriau toliau pavežioti (jei yra automobilis) jeigu jau pasiseka su auklėtojom. Mes anksčiau lankėm "rugiagėlę" tai ten buvo tokios raganos 2, kad vaikas net po metų bijo pravažiuot pro tą darželį. sako " čia gyvena Zita, kaka zita".. Dar ilgai klausdavo kai pakeitėm darželį ar neateis Zita.
Jinai specialiai sargdindavo vaikus QUOTE(mora 2 @ 2011 12 08, 13:36) tai va kartais geriau toliau pavežioti (jei yra automobilis) jeigu jau pasiseka su auklėtojom. Mes anksčiau lankėm "rugiagėlę" tai ten buvo tokios raganos 2, kad vaikas net po metų bijo pravažiuot pro tą darželį. sako " čia gyvena Zita, kaka zita".. Dar ilgai klausdavo kai pakeitėm darželį ar neateis Zita. Jinai specialiai sargdindavo vaikus nu bet as nesuprantu tu aukletoju,juk renkies specialybe po to darbo pobudi ir zino jog dirbs su vaikais,tai kam taip rinktis jei nemegsti vaiku net sunervina kita kart tokie zmones mane turiu pazystama tai skundzias vis kad jei sunku dirbt darzelio aukletoja, nu taip ir noris sakyt nedirbk nu
dabar mes lankom "Linelio" grupę. Bent jau matau, kad vaikas nebijo eit į darželį ir neserga ištisai. Tai gal ir neblogai. O dėl tų uždarytų vaikų tualete irgi galvoju, gal kartais neina kitaip susitvarkyt tom auklėtojom su kai kuriais vaikais,( mušt negalima, šaukimo neklauso, puola priešais) tai uždaro trumpam gal apsiramina. Net nežinau ką ir galvot kai nedirbu tokio darbo...
QUOTE(mora 2 @ 2011 12 09, 10:27) dabar mes lankom "Linelio" grupę. Bent jau matau, kad vaikas nebijo eit į darželį ir neserga ištisai. Tai gal ir neblogai. O dėl tų uždarytų vaikų tualete irgi galvoju, gal kartais neina kitaip susitvarkyt tom auklėtojom su kai kuriais vaikais,( mušt negalima, šaukimo neklauso, puola priešais) tai uždaro trumpam gal apsiramina. Net nežinau ką ir galvot kai nedirbu tokio darbo... Mano mergyte ir ta pacia lanko, as patenkinta, vaikas irgi noriai eina, patinka jai aukletojos. O as nepastebejau kazko negero, o kad drausme ir tvarka turi buti - sutinku QUOTE(galika @ 2011 12 07, 10:21) Ir mes lankem balioneliu grupe, man labai patiko Aukletoja Roma ji tokia mylinti tuos vaikus kaip savo, o ir seimininkute visai tokia gera, na aukletoja Tresese gera, bet tokia keistuole atrode visad, nor pamokint tas mamas,pasakyt va cia taip anaip. Visad abi aukletojos pasakodavo apie vaikuti,kaip jis praleido savo dienele. O dabar lankom arciau namu,nes iki varpelio mums 6km buvo Pasiemu vaika as ant 12h, nes nemiega ji kita kart pietu ten tai isvargsa, tai kai ateinu pasimt ir girdis tylekit, nutilkit,ar baigsit murmet,(ir daug asmeniniu gincu) o geriausia tai yra nevalgus vaikas ir vis sako jei valgysi tetis su mama nupirks masina macvyna, tai taip primoko vaika,o gal tevai nepirks tos masinos, tai vaikui ir oziuku bus ir sirdute skaudes, nu nz man tai didziulis skirtumas, butu laisvu vietu is kart vel i varpeli balioneliu grupe noreciau vesti jo,ta Terese tai keistoka biski,bet vistiek gera,su vaikais uzsiima QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 12 10, 11:21) jo,ta Terese tai keistoka biski,bet vistiek gera,su vaikais uzsiima mes ejom pernai vienus metus tik Mano mergyte Mija vardu buvo nea nerea vietu,o ir butume siais metais jau ne balioneliu grupej,nes butu kele pas viresnius jau tai skirtumo kaip ir nera,tik va tas salia namu mums tai QUOTE(galika @ 2011 12 10, 15:39) mes ejom pernai vienus metus tik Mano mergyte Mija vardu buvo nea nerea vietu,o ir butume siais metais jau ne balioneliu grupej,nes butu kele pas viresnius jau tai skirtumo kaip ir nera,tik va tas salia namu mums tai aaa...kazkaip netaip supratau :-) galvojau,kad siemet buvot pradeje lankyti balioneliu grupe
o kokį darželį dabar lankot? mes nuo rudens žadam pereit i "pupu pėdą" irgi arčiau namų
Sveiki, mes irgi lankome Varpeli, siuo metu Nykstuku grupeje, aukletojom ir seimininkele esu labai patenkinta, tik va ta pavaduojanti man laaaaaaabai nepatinka. O pupu peda, keik girdejau visokiu atsiliepimu, ir geru ir blogu. Man tai beveik kieme butu pupu peda, tik va kad vietu nera
Mes lankome "Boruzeliu" grupe, ir esam lb patenkintos lb geros aukletojos, tik gaila, kad mes daznai sergam, tokia jau dauguma vaiku dalia pradedi lankyti darzely ir pradedi sirgti:(. Siaip nuo kito rugsejo sulauskime vietos "Pupu pedoje", ten man salia namu ir darbo lb patogu, bet kazkodel ten musu netraukia, nes tikrai esu lb patenkinta darzeliu kuri dabar lankome.
QUOTE(IndraP @ 2011 12 28, 19:21) Mes lankome "Boruzeliu" grupe, ir esam lb patenkintos lb geros aukletojos, tik gaila, kad mes daznai sergam, tokia jau dauguma vaiku dalia pradedi lankyti darzely ir pradedi sirgti:(. Siaip nuo kito rugsejo sulauskime vietos "Pupu pedoje", ten man salia namu ir darbo lb patogu, bet kazkodel ten musu netraukia, nes tikrai esu lb patenkinta darzeliu kuri dabar lankome. pernai lankem,labai patiko |