Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šiaulių lopšelis-darželis "Varpelis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3
tastyte
Sveikos labai mazai atsiliepimu butent apie si darzeli g.gif gal yra mamyciu ten vdanciu ar ketinanciu ten vesti savo vaikucius? g.gif
franciska
Na tikrai, mes ir nuo rugsejo turetume ten eiti...ir visai nerandu jokiu atsiliepimu apie ji ax.gif
Pasidalinkit kas informacija mirksiukas.gif
franciska
ko taip tylu? 4u.gif
Tina77
Mes "lankom" Varpelį. Kabutėse, nes nuo rugsėjo iki dabar susidarys gal tik mėnuo kiek ėjom, nes pastoviai ligos kamuoja unsure.gif Bet šiaip nieko blogo negaliu paskyt, mūsų lopšelio grupės šeimininkutė labai faina, visi vaikai ją dievina, auklėtojos irgi neprastos, tik kad abi jau serga ketvirtą mėnesį doh.gif , tai vaikai baigia susipažint su visom darželio auklėtojom...Pažįstamos dukrytė eina į kitą lopšeli ogrupę, tai irgi patenkinta....
franciska
QUOTE(Tina77 @ 2010 04 05, 12:17)
Mes "lankom"  Varpelį. Kabutėse, nes nuo rugsėjo iki dabar susidarys gal tik mėnuo kiek ėjom, nes pastoviai ligos kamuoja  unsure.gif  Bet šiaip nieko blogo negaliu paskyt, mūsų lopšelio grupės šeimininkutė labai faina, visi vaikai ją dievina, auklėtojos irgi neprastos, tik kad abi jau serga ketvirtą mėnesį  doh.gif , tai vaikai baigia susipažint su visom darželio auklėtojom...Pažįstamos dukrytė eina į kitą lopšeli ogrupę, tai irgi patenkinta....
*

Niu dziugina kad faina, na o sirgimai deja msuaiu visur daznas dalykas butu doh.gif
franciska
Niu va mes jau psairasem sutartele su darzeliu, tai nuo rugsejo jau eisim smile.gif zinokit, pasiklausinejau mamyciu vedanciu ten vaikucius...tai net nustebau visos labai patenkintos thumbup.gif tai ir as daba nusiraminau ir tiap nepergyvensiu jau daugiau mirksiukas.gif
sandva
mes nuo rugsejo irgi keliausim i si darzeli...atsiliepimu girdejom labai daug..ir visi tik geri
azi
darzelis, pedagoges, administracija-10 balu thumbup.gif O del vaikisku ligu,visi praeina adaptacija,praeis ir jusiskis vaikas 4u.gif
linoze
sveikos,na mes gyvenam prie pat darziuko ir bandysim i ji eiti,bet bendravau su daug mamyciu vedusiu vaikus i ji,ir girdejau daugiau blogu dalyku nei geru blink.gif
franciska
Niu ka siandiena stratavom darzeli saime, na ir man ir dukrytei labai patiko thumbup.gif wub.gif
Linoze tai kai suprantu musu vaikuciai vienoj grupei mirksiukas.gif
Bertute
4u.gif Sveikos, na mes jau pirma diena kaip "lankom" darželį.Tiesa lankymas tetruko 1 val. unsure.gif . Auklėtoja paskambino, kad vaikas verkia ir nenusiramina sad.gif
Tikėjausi šiltesnio priėmimo. Na, gal man čia taip pirmą dieną pasirodė. Matysim kaip seksis rytoj.Mes lankom"Boružėlės" grupę smile.gif
franciska
QUOTE(Bertute @ 2010 09 02, 11:46)
4u.gif Sveikos, na mes jau pirma diena kaip "lankom" darželį.Tiesa lankymas tetruko 1 val.  unsure.gif . Auklėtoja paskambino, kad vaikas verkia ir nenusiramina  sad.gif
Tikėjausi šiltesnio priėmimo. Na, gal man čia taip pirmą dieną pasirodė. Matysim kaip seksis rytoj.Mes lankom"Boružėlės" grupę  smile.gif
*

o tai tai ir l/d? kazkaip maniau kad tik dvi grupes, o pasiroda net trys smile.gif
Bertute
QUOTE(franciska @ 2010 09 02, 11:58)
o tai tai ir l/d? kazkaip maniau kad tik dvi grupes, o pasiroda net trys  smile.gif
*

jo, cia lopšelinukų grupė smile.gif
linoze
sveikos,jo 3 grupes yra.mes i nykstuku einam.labai verke manoji ir kai palikau ir kai atejau pasiimti.daviau 2 savaites,jei nepageres nei kiek,manau atsidesim kitiem metam ta darzeli.
apie aukletoja nieko blogo pasakyt negaliu.skambinau dar namo grizus,ramino ji mane sake viskas gerai.bet toks atsainumas gal jaucias biski,nezinau...arba jau ju per tiek metu niekas nestebina.
Papildyta:
o kaip kitose grupese?kaip aukletojos?kaip einasi jums>?
Bertute
QUOTE(linoze @ 2010 09 02, 12:34)

o kaip kitose grupese?kaip aukletojos?kaip einasi jums>?
*

na man ir sakyčiau iš auklėtojos pusės pritrūko švelnumo. Gal man čia taip pasirodė, nes liečia mano vaiką.
Palikau verkiančia, po valandos atėjau, dar tebeverkė unsure.gif .Grupėje buvo 10 tokių verkiančių. Iš šeimuninkutės supratau, kad jos čia nepageidauja, kad mamos užsibūtų...matysim kaip ryt seksis. Bet žodž, man pačiai jau stresas blink.gif
linoze
na taip,as tam pritariu,kad svelnumo tokio uzsiemimo su vaikais.butu idomu pamatyti kaip ten viskas vyksta kai ne vienos mamos nera.ar tik nepalieka likimo valiai.kazkaip vistiek manau jei nusivestu pazaistu tai ir neverktu istisai,o jei palieka ir gaunas taip,sako oi cia naturalu taip turi buti.bet kai matai klykianti vaika,girdi ta mamyte klyksma,tai juk plysta sirdis,kitas prie duru atsistijes asaroja,o manoji verzias paskui pro duris ir klykia.
Papildyta:
apie lopsiukus mazai esu girdejus atsiliepimu,bet apie vyresnius tai taip esu girdejus kad paliekami tie vaikai patys vieni zaisti ir tiek.
franciska
Niu ka dvi dienykes pasidziaugiau ir gana, siandien jau mano mazute su asarom buvo palikta, drauge veliau vede mergyte...sako dar verke mano dukryte verysad.gif
linoze
QUOTE(franciska @ 2010 09 03, 09:35)
Niu ka dvi dienykes pasidziaugiau ir gana, siandien jau mano mazute su asarom buvo palikta, drauge veliau vede mergyte...sako dar verke mano dukryte  verysad.gif
*

sveika,ar Milana tavo dukryte?as kai atvedziau siandien savaja tikrai ji labai verke,prases ant ranku net mane mama vadino unsure.gif taip gailu buvo,net manoji verkt nustojo i kitus ziuredama bigsmile.gif bet verke visi be galo,tik jau senieji pernai lanke neprisijunge aciu dievui 4u.gif
Bertute
4u.gif Sveikos,
iš po vakar, galvojau, kad šiandien nenutempsiu savosios į darželį. Nieko, atsikėlė su nuotaika , pati klausinėjo, ar eisim į darzelį smile.gif
Įvedus palikau pasodinus prie stalo, dar ate parodžiau rolleyes.gif . Iš paskos nebego, tai aš ir išėjau, girdėjau klausinėjo" kur mama".
Šiandien dirbo visai kita auklėtoja, tokia sakyčiau komunikabilesnė. Eisiu pasiimt 12 val. Bus matyt kokios būsenos rasiu unsure.gif
linoze
bertute,pas mus irgi kita buvo,tiksliau ne pagrindine o antroji aukletoja,kaip suprantu jos abi turetu buti su vaikais kasdien, idomu kodel nera,juk seimininkute iseina,o ji lieka viena su tiek verkianciu pypliuku.as savaja kai atvedziau tai sakau verke vienu metu visi isskyrus 3 kurie pernai jau lanke.kaip ju tiek nuraminti vienam zmogui...? unsure.gif
Bertute
QUOTE(linoze @ 2010 09 03, 09:14)
kaip ju tiek nuraminti vienam zmogui...? unsure.gif
*

net neisivaizduoju... aš nuprotėčiau doh.gif
giarto
QUOTE(linoze @ 2010 09 03, 09:14)
.kaip ju tiek nuraminti vienam zmogui...? unsure.gif
*

Paprasiausiai jos nebekreipia demesio. Vaikuciai paverkia ir nurimsta. tik jau tie kurie be paliovos verkia tai jau kviecia mamytes...
Sveikutes,
mes ir lankome si darzeli, lopselinuku grupe. Bet mes jau ten nuo praitu metu. smile.gif
franciska
QUOTE(linoze @ 2010 09 03, 09:33)
sveika,ar Milana tavo dukryte?as kai atvedziau siandien savaja tikrai ji labai verke,prases ant ranku net mane mama vadino unsure.gif taip gailu buvo,net manoji verkt nustojo i kitus ziuredama bigsmile.gif bet verke visi be galo,tik jau senieji pernai lanke neprisijunge aciu dievui 4u.gif
*

Laba, jo Milaniukas mano bigsmile.gif ssian dar drauge paskambino sake, kad verkia ir ja mama vadino doh.gif na bet jai akzkode suages reiskias mama...na bet kaid iena atejau pasiimti visai normalei buvo, na tikiuos viskas susitvarkys...ech bet sirdele tiap skauda uz ja blush2.gif
Tina77
Mes pernai lankėm Nykštukų grupę, superinė šeimininkutė, tikrai pasirūpins kiekvienu vaikučiu, ir ilgainiui visi vaikai ją labiausiai pamilsta wub.gif Dėl auklėtojų nelabai galiu pasakyti, nes vaikas dažnai sirgo, o ir abi auklėtojos 4 mėn. turėjo biuliotenį, o grįžusios dirbo nepilną darbo dieną. Dėl Boružėlės grupės neiko negaliu pasakyti, nes negirdėjau nei ko blogo, nei ko gero smile.gif Trečioji, berods, Balionėliai grupė, nuostabi auklėtoja Roma, nors draugė nesiskundė nei antrąja auklėtoja, nei šeimininkute....O vaikai turbūt visi pradžioj verkia, turi praeiti adaptaciją, vienam ilgiau užtrunka, kitam trumpiau...Sėkmės ir svarbu nesirkit 4u.gif
franciska
Ot seimininkele tikrai sauni, jau ir apti tuo isitikinau thumbup.gif
Bertute
4u.gif Kol kas aš nieko bloga negaliu pasakyti apie personalą (Boružėlės gr.). Aišku kiekvieną rytą pasiliekam dar su ašarom unsure.gif , bet tikiuosi priprasim.Manau, svarbiausia nesusirgt, nes musu grupėj penktadieni tik 6 vaikiukai tebuvo, kiti sake serga blink.gif
franciska
o pas mus is grupes po pietu miegiuko viena isveze namo su auksta temperatura verysad.gif ir dar vieas vaikas neatejo nes sirgo, o dar vienas vaiskto koseja...
Intor
sveikos, mamytes smile.gif
po pusmecio ir mes jau keliausim i darzeli. Kuo toliau skaitau, tuo labiau kinkos dreba. Kaip ir gavom vieta l/d "Saulute" prie Sodros. Prisikaiciau ne kokiu atsiliepimu, tai dabar taip neramu. Is visu komentaru apie si darzeli gal tik keletas buvo teigiami blink.gif
linoze
nepaguosiu tikrai jusu.nes jokios tvarkos nebuvo,vaikai sergantys,kaip ir normalu,aukletojos niekuom padet negalejo.iseje 2 dienas susirgdavome nes pastoviai keli vaikai su sloga ir kosuliais grupeje.sako darziuke jau geriau nei lopsiuke viskas.ziuresim.
viena mamyte mate vaikus lopsiukus lauke prie -14 prasegtais kakliukais ir nuimtais salikais schmoll.gif
*saules_zuikutis*
na,gal atsiras bendraminciu,nuo siu metu lankanciu ''varpelio'' lopseli? rolleyes.gif
Bertute
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 30, 20:48)
na,gal atsiras  bendraminciu,nuo siu metu lankanciu ''varpelio'' lopseli?  rolleyes.gif
*

Mano dukryte lanko si darzeli, na siais metais jau perejom is lopsio i darzeli, lankem ''Boruzeles'' grupe, buvau labai patenkinta. Aukletojos bendraujancios, mergyte noriai ejo i darzeli, atpratino ir nuo tiutes, ir ant puodo ismoko ir valgyt savarankiskai smile.gif Zodziu neturejau jokiu nusiskundimu ax.gif
aga123
sveikutes.na ir as palikau siandien savo dukryte 'varpelyje'.pirma karta.pasiliko be asaru,bet kaip toliau sekes tai kazin g.gif jau tuoj eisie parsivesti,nebesulaukiu,negaliu,kaip sirdis dauzos unsure.gif parasykit kaip jums mamytes sekesi?
Bertute
QUOTE(rozyteee @ 2011 09 01, 11:56)
sveikutes.na ir as palikau siandien savo dukryte 'varpelyje'.pirma karta.pasiliko be asaru,bet kaip toliau sekes tai kazin g.gif jau tuoj eisie parsivesti,nebesulaukiu,negaliu,kaip sirdis dauzos unsure.gif parasykit kaip jums mamytes sekesi?
*

kokia grupe lankote?
aga123
musu grupe 'rugelis'.siaip patiko dukrytei,tik nenori klausyti ir daryti ta ka ir kiti vaikai.nezinau kodel verysad.gif
Bertute
QUOTE(rozyteee @ 2011 09 01, 14:33)
musu grupe 'rugelis'.siaip patiko dukrytei,tik nenori klausyti ir daryti ta ka ir kiti vaikai.nezinau kodel verysad.gif
*

mes i "lineli', durys priesais smile.gif
O del klausymo, tai juk pirma diena dar tik, reikia biski laiko, juk viskas nauja, vaikui stresas 4u.gif
aga123
o kaip saunu 4u.gif dekui uz palaikyma drinks_cheers.gif na siande maziuke noriai pasiliko,dave bucki ir nubego i grupe bigsmile.gif ziuresim kaip bus kai nueisiu pasiimti g.gif
sriukis
Sveikos,mamytes 4u.gif mes siandien pasirasem sutarti ir nuo pirmadienio paliksiu pusei dienos.Jaudulio kazkaip ypatingo nera.Tik kazkaip pirmas priemimas g.gif (nzn turbut ten seimininkele buvo).Atvede i grupe,sako,va jums naujas lankytojas.Tai pareiske,tai kiek cia dabar 15 ir beveik vien bernai blink.gif Tai taip ir likau apsalus.Tokia nepatenkinta pasirode labai.sako,klauskit,kas neaisku.Pareiske,atnesk pampersu butinai.sakau,mes jau metai kaip be pamperiu.nu nunesiu,bet vaikui sakiau,kad nesidetu.Po to iejo aukletoja,tai apsiraminau,kad ji bus aukletoja.Taip ramiai isaiskino viska.sako tada triusikiuku ir giedruciu daugiau atneskit.Beje,musu grupe "Boruzeles".Matysim kaip seksis,tik ligu bijau blush2.gif
Bertute
QUOTE(sriukis @ 2011 09 02, 12:45)
...Beje,musu grupe "Boruzeles".Matysim kaip seksis,tik ligu bijau blush2.gif
*

mes lankem sia gr pernai, negaliu ne vieno blogo zodzio pasakyt, seimininkute savotiska is pirmo zvilgsnio, bet mano dukryte ja labai mego, o aukletoja Rima mums buvo kaip mociute thumbup.gif
mora 2
mes lankome ši darželį nuo šio rugsėjo kol kas įspūdis keistas, švelniai tariant šiandien ateinu paimti vaiko prieš pietų miegą klausiu ar jau vaikai pavalgė, sako nevalgėm ir nežinom kada duosim , nes mėsą vėluoja atvežti. Tai nelaukėm mes jau tos mėsos... o lovos jau buvo vaikams paklotos.. tai kažin ar jie begavo tos mėsos g.gif
g.gif
aga123
g.gif g.gif na maniske po 12val. tai po pietuku jau buvo
Papildyta:
beje o kokioj jus grupeje?
mora 2
mūsų grupė Linelis vadinasi...

Papildyta:
be to, einant į darželį apie pietus pirmame aukšte esančioje grupėje girdėjau kaip kažkokia auklėtoja klykia ant vaikų kėdes tranko ar kažką kitą.... Išsigandau galvojau pas mane grupėj, bet prie mūsų grupės priėjau prikišau pirma ausį,-tyla buvo.. tada įėjau į vidų tai maniškis kad puolė su ašarom į glėbį... verysad.gif Ta grupė kur klyksmai girdėjosi po Lineliu pirmajame aukšte.. reikės pažiūrėti kaip vadinasi , nes jau taip draskės ant vaikų net šiurpas suėmė
aga123
blink.gif o jezau,truksta zodziu, blink.gif musu tai rugelio grupe,mano dukryte parejus sake,kad aukletoja sauke,bet nesupratau ar ant visu ar ant jos g.gif
sriukis
Va taip ir atsitinka,kai zmones dirba tik del pinigu...Nzn kaip bus maniskiui,rytoj pirma diena.Tikiuos nesugalvos uzdet pamperso,nors maniskis taip lengvai nesileis,kad uzdetu. ax.gif Bet pats pirmas ispudis slogus-nei grupes parode,nei kalbejimo tonas buvo svelnus..na matysim,vaikas snekus,iskart pasisakys,kaip viskas buvo mirksiukas.gif
Bertute
QUOTE(mora 2 @ 2011 09 03, 15:47)
mūsų grupė Linelis vadinasi...
*

Mes ir ''Lineli'' lankom ax.gif , bet jau nuo birzelio pradejom, tai dukryte apsiprato su ta grupe, aukletojom ir tvarka. Pries pradedant lankyt mums tai buvo pravesta ''ekskursija'' ir su aukletojom susipazinom rolleyes.gif
mora 2
šiandien pažiūrėjau grupę, iš kur klyksmai sklido "kodėlčiukas" vadinasi. verysad.gif verysad.gif
sriukis
Miega mano vyrukas is po pirmos dienos darzelyje unsure.gif Zodziu nepasiliko jis,teko truputi pasibuti,apsiziureti.Beveik visi vaikai verkia ir kvieciasi mamas.Grupej vaiku 15 kaip visus nuramint.Vieni nuo kitu uzsikrecia doh.gif
mora 2
vargšai vaikiukai... šaukiasi pagalbos.. kur ten sužūrėsi 15. Apskritai jeigu nereiktų man eiti į darbą vesčiau i darželį vaiką tik metus prieš mokyklą.. Tokie jau dideli jų nenuskriausi.. Bet kai nėra kur palikti tai kenčia mažyliai.. O dar ligos žiemą kai prasidės.. ypač lopšelio grupėse, kai pajungs šildymą..O tualetuose langai kiaurą žiemą atviri.. iš po pietų miego sušilusius ant puodų susodina tai tik ligos ir laukti belieka. Maniškis pernai net inkstų uždegimu buvo tokiu būdu susargdintas teko mesti lopšelį.. Šiemet vėl iš naujo bandom pradėt darželinuko karjerą..gal geriau seksis g.gif
sriukis
Tai kad sunku isgyventi,turi eiti dirbti,o jei samdyti aukle,tai ir kiek kainuoja ax.gif as ir kad galeciau nevesciau,bet reikia darbo ieskotis.Jei nedirbciau vesciau kur iki puses dienos uzimtumo mokykleles.maziau vaiku,lengviau priziuret. g.gif Kazkaip ir pusryciai nustebino - sumustinis ir arbata.Bent jau mano nuomone turetu kokia kose,vaisiai,omletas,sriubyte butu... g.gif
lilayte
ir mums atsirado vieta 4u.gif
mora 2
valio šiandien pirma diena be raudų.. 4u.gif reiks bandyti pietų palikinėt
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.