Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skilusi lūpytė, nesuaugęs gomuriukas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Grazina*
QUOTE(vienišoji @ 2010 05 07, 11:36)
O man regis teks pabūti aukle, mano sesutė susirado darbą, tai teks su dviem padaužom namuose būti. ax.gif
*

Sekmes mirksiukas.gif
jusda
QUOTE(Skomantė @ 2010 05 06, 18:03)
Jusda, bet tavo vyrukas ohoho koks didelis, mano mergytė tokio pat amžiaus nė devynių kg. nesveria.
*

Vyrukas ir dantukus du turi biggrin.gif
Dabar mokosi ropinėti - atsistoja keturiom ir spiruokliuoja... tada gula ant pilvo ir šliaužia kur jam reik smile.gif
jausavaitė rimtus reikalus atlieka į puoduką ax.gif
luanda
[quote=Skomantė,2010 05 07, 10:54]
o musiskis 4,5 men. jau sveria 8kg ir 400gr. biggrin.gif
*

[/quote]

Oho tvirti vyrukai pas jus thumbup.gif , mums lygiai 8 kg 400 gr buvo kai buvom 6 mėn su trupučiu, ūgis tuo metu buvo beveik 72 cm.
*

[/quote]
mergytes juk smulkesnes buna biggrin.gif berniukai visada aukstesni ir daugiau sveria biggrin.gif o ugis 4 men. buvo 65cm biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jusda @ 2010 05 07, 16:41)
Vyrukas ir dantukus du turi  biggrin.gif
Dabar mokosi ropinėti - atsistoja keturiom ir spiruokliuoja... tada gula ant pilvo ir šliaužia kur jam reik  smile.gif
jausavaitė rimtus reikalus atlieka į puoduką  ax.gif
*

koks saunuolis 4u.gif
Papildyta:
O man regis teks pabūti aukle, mano sesutė susirado darbą, tai teks su dviem padaužom namuose būti. ax.gif
*

daug daug kantrybes, cia sunkiausiai darbas biggrin.gif nors ir teikiantis malonuma biggrin.gif
starke
QUOTE(luanda @ 2010 05 05, 08:23)
Norejau paklausti kaip dygsta toje vietoje dantukai kur yra alveolines ataugos nesuaugimas? ar keli neisdygsta, ar buna labai kreivi? g.gif
*

o kai jos atrodo? pas mus apacioj neisdygo vienas dantukas, tiksliau isdygo vienas didysis o is sonu jau normaliai tai gaunasi kad per vidury turime ne 2 dantukus, o 1 blink.gif bet kai ziuri nelabai matosi. Reikes daktarei parodyti.

QUOTE(vienišoji @ 2010 05 07, 10:36)
*

4u.gif sekmes, susitvarkysi mirksiukas.gif

mums po operacijos baigesi seiletekis, iki to tai tragedija doh.gif
beje mes irgi liepos pirmom dienom gryztam i Lt biggrin.gif
DOLLILYTE
*

tai nebus kada nuobodziaut...kartaisjau vieno uztenka,o kai du..
skaciun
Sveikutes,
deja, deja, mes dar ne namuose.. verysad.gif Prabuvau su vaiku ligoninej dvi savaites, o penktadienį vėl vaiką pasiėmė į reanimaciją.Tik baigėm antibijotikų kursą 14 dienų ir vėl pablogėjo.Aš tokioj nevilty...Jau lyg pagerėjo, pradėjom mokytis valgyt su tuo maitintuvu, o jam taip sunku matosi, taip sunku.Buvau jau beapsidžiaugianti, kad išmoksim valgyt ir namo, bet dabar vėl viskas nuo nulio.Kartais spoksau į lubas ir nesuprantu iš kur semtis stiprybės.Gydytojai taip ir sako, kad galim būti savaitę namie, dvi ligoninėj.Po operacijos vaiko širdutė dar silpna, tiesiog nepaveža ir plaučiam per didelė apkrova.Toks jausmas, kas šviesos tunelio gale nematau.Ta ligoninė be proto sekina, o dar nuolatinė įtampa, kad vaikui nepablogėtų.Kartais negaliu miegoti nei dienom, nei naktim.Man be proto baisu ir atrodo, kad nepavešiu.Trūksta namų, vyro...tiesiog gryno oro trūksta
DOLLILYTE
Sveika,skaciun,
ojej.. verysad.gif
numanau,kaip tau sunku...kai atrodo,kad situacija lyg pagerejo ir vel viskas nuo pradziu... doh.gif
laikykis,tu stipri mama... console.gif
Pumbukas
QUOTE(skaciun @ 2010 05 08, 20:09)
Sveikutes,
deja, deja, mes dar ne namuose.. verysad.gif Prabuvau su vaiku ligoninej dvi savaites, o penktadienį vėl vaiką pasiėmė į reanimaciją.Tik baigėm antibijotikų kursą 14 dienų ir vėl pablogėjo.Aš tokioj nevilty...Jau lyg pagerėjo, pradėjom mokytis valgyt su tuo maitintuvu, o jam taip sunku matosi, taip sunku.Buvau jau beapsidžiaugianti, kad išmoksim valgyt ir namo, bet dabar vėl viskas nuo nulio.Kartais spoksau į lubas ir nesuprantu iš kur semtis stiprybės.Gydytojai taip ir sako, kad galim būti savaitę namie, dvi ligoninėj.Po operacijos vaiko širdutė dar silpna, tiesiog nepaveža ir plaučiam per didelė apkrova.Toks jausmas, kas šviesos tunelio gale nematau.Ta ligoninė be proto sekina, o dar nuolatinė įtampa, kad vaikui nepablogėtų.Kartais negaliu miegoti nei dienom, nei naktim.Man be proto baisu ir atrodo, kad nepavešiu.Trūksta namų, vyro...tiesiog gryno oro trūksta
*

Sveika, Skaciun 4u.gif
suprantu, kad yra labai sunku verysad.gif , bet turi buti stipri, tiesiog privalai buti stipri, vien del savo mazo, glezno kleckiuko wub.gif
Laikykis console.gif Sveikateles mazyliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Skomantė
Sveikutes,
*

Skaiciun, suprantu dabar tau - sunku,laikykis.Dabar svarbiausia nepulk į neviltį juk yra visdėlto ta šviesa tunelio gale . Tavo vaikelis svarbiausia, kad jau ištvėrė tokią sunkią operaciją, o tai jau daug.Tu dabar privalai labai tikėti, kad viskas bus gerai, būk optimistė . reikia laiko laiko ir viskas susitvarkys. Sėkmės tau
*Grazina*
Sveikutes,
*

Oj kaip negerai verysad.gif tikrai labai liudna verysad.gif
stiprybes tau ir vyrui,taip pat Mindaugeliui friends.gif
luanda
Sveikutes,
*

Stiprybes Skaiciun, tau ir tavo mazyliui, motinos meile daro stebuklus, viskas bus gerai 4u.gif
starke
skaciun, stiprybes. Niekas kitas taip nepades tau ir Mindaugeliui tik tavo nusiteikimas ir tikejimas. Buk stipri, niekas kitas uz tave to nepadarys - tik TU! Kai buvo blogai nezinau is kur, bet manyje buvo tik stiprybe ir tikejimas, daugiau niekuo negalejau padeti, vijau blogas mintis salin ir tuo metu gyvenau tik del vaikelio, buvau stipri, galbut tai jam irgi suteike stiprybes. Laikykites 4u.gif
Zivilita
Sveikutės 4u.gif

Skaiciun stiprybės,laikykis,kad ir kaip bebūtų sunku... console.gif
O mes jau Lietuvėlėj nuo penktadienio, viskas gerai sekės,Tėjukas visą skrydį miegojo smile.gif
tik va,kad neatlaikė mažiukas ir suslogavo verysad.gif tai rytoj eisim pas gydytoją, ir aišku reiks skambint,kad atidėtų operaciją verysad.gif
*Grazina*
QUOTE(Zivilita @ 2010 05 09, 15:03)
Sveikutės  4u.gif

Skaiciun stiprybės,laikykis,kad ir kaip bebūtų sunku...  console.gif
O mes jau Lietuvėlėj nuo penktadienio, viskas gerai sekės,Tėjukas visą skrydį miegojo  smile.gif
tik va,kad neatlaikė mažiukas ir suslogavo  verysad.gif tai rytoj eisim pas gydytoją, ir aišku reiks skambint,kad atidėtų operaciją  verysad.gif
*

Sveiki sugrize namo 4u.gif
Niu kaip gaila,kad Tejukas susirgo verysad.gif
vienišoji
Sveikutės  4u.gif

O mes jau Lietuvėlėj nuo penktadienio, viskas gerai sekės,Tėjukas visą skrydį miegojo  smile.gif
tik va,kad neatlaikė mažiukas ir suslogavo  verysad.gif tai rytoj eisim pas gydytoją, ir aišku reiks skambint,kad atidėtų operaciją  verysad.gif
*

Sveiki sugrįžę, linkim kuo greičiau išvyti slogą. 4u.gif
Skaičiun, linkim daug stiprybės ir tikėjimo, kad viskas bus gerai. Nenukabink nosies, po kiekvienos nakties pateka saulė.
Skomantė
Sveikutės  4u.gif

*

Sveiki grįžę į Lietuvėlę. Nesmagu, kad prisikabino ta slogytė jums, bet gal iki operacijos dar praeis, nesmagu, jei reikės laukti kitos operacijos datos. Tad linkiu kuo greičiau pasveikti.
SOLVEIGUSIA
sveiki.....gal kas susidure su raidos centru? per kiek laiko eile ateina ? nes uzsirasiau su savo panenka beveik pries metus tai kai paskambinu vis sako kad palaukti dar reikia doh.gif toks jiausmas kad is vis nepateksim verysad.gif
konfeti
QUOTE(SOLVEIGUSIA @ 2010 05 09, 23:18)
sveiki.....gal kas susidure su raidos centru? per kiek laiko eile ateina ? nes uzsirasiau su savo panenka beveik pries metus tai kai paskambinu vis sako kad palaukti dar reikia doh.gif toks jiausmas kad is vis nepateksim verysad.gif
*

Patarimas, kovoti, važiuoti tiesiai pas juos, jei iš Vlniaus, jei ne, bandyti visais įmanomais būdais apibūdinti, kokia bloga jūsų šiuo metu situacija, ir kaip kuo greičiau rekia jų pagalbos. Kitaip nebus. doh.gif Lauksite ilgai ir nuobodžiai. Kaip ir visur šiuo metu ir VRC ilgos eilės. Jei norite kontaktų rašykite man A.Ž. 4u.gif
luanda
Sveikutės  4u.gif

*

Linkim kuo greiciau pasveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif gaila, kad teks nukelt operacija, bet gal greti praeis sloga.
Pumbukas
Sveikutės  4u.gif

*

Sveikatytes Tejukui 4u.gif Tikekimes, kad mazylis greitai pasveiks ir operacijos nereiks nukelti mirksiukas.gif
Zivilita
Sveikutės 4u.gif mes ką tik iš poliklinikos... darėm tyrimukus, bus matyt ką rodo...kaip norėčiau,kad nereiktų operacijos nukelt... o klausykit, nelabai supratau truputį daktarės,sakė čia pas mus Kelmėj nedaro kardiogramos, tai sako pasidarysit ten vietoj, gal kas esat susidūrę su tuo reikalu? g.gif subadė mano bernuką, nėra tiek verkęs dar verysad.gif
*Grazina*
QUOTE(Zivilita @ 2010 05 10, 14:20)
Sveikutės  4u.gif  mes ką tik iš poliklinikos... darėm tyrimukus, bus matyt ką rodo...kaip norėčiau,kad nereiktų operacijos nukelt... o klausykit, nelabai supratau truputį daktarės,sakė čia pas mus Kelmėj nedaro kardiogramos, tai sako pasidarysit ten vietoj, gal kas esat susidūrę su tuo reikalu? g.gif  subadė mano bernuką, nėra tiek verkęs dar  verysad.gif
*

na laikysim sukryziave pirstus,kad viskas butu gerai ax.gif O del kardiogramos tai idomiai,kaip nedaro? visos poliklinikose daro,tikrai nesamone... schmoll.gif g.gif
Zivilita
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 05 10, 16:36)
na laikysim sukryziave pirstus,kad viskas butu gerai  ax.gif  O del kardiogramos tai idomiai,kaip nedaro? visos poliklinikose daro,tikrai nesamone... schmoll.gif  g.gif
*

tai gal aš kažko nesupratau,tiek daug visko sakė,lapukus tik rašė,tiksliau siuntimus tyrimams,kad žinot gal kažką ne taip ir negirdau, nes kažkokia kardiogramą tikrai darėm,bet gal nepilną kokią ar kaip..rytoj išsiaiškinsiu ką ten man šnekėjo...
o klausykit gal galit ką nors patart kaip man ryte sisiuką pagaut tyrimui? g.gif
*Grazina*
QUOTE(Zivilita @ 2010 05 10, 23:04)
tai gal aš kažko nesupratau,tiek daug visko sakė,lapukus tik rašė,tiksliau siuntimus tyrimams,kad žinot gal kažką ne taip ir negirdau, nes kažkokia kardiogramą tikrai darėm,bet gal nepilną kokią ar kaip..rytoj išsiaiškinsiu ką ten man šnekėjo...
o klausykit gal galit ką nors patart kaip man ryte sisiuką pagaut tyrimui?  g.gif
*

Tejukas seda ant puoduko? jei taip tai lengva tau,o jei ne tada sunkiau,nes mano ziogas nesedo,tai teko prie pimpaliuko priklijavau buteliuka ir laukiau.. doh.gif bet as tai dariau vakare,nes ryte tai niekaip nesigautu..
Gal tau sake ne kardiograma,o florograma(jei teisingai parasiau) blush2.gif ?
luanda
QUOTE(Zivilita @ 2010 05 10, 23:04)
o klausykit gal galit ką nors patart kaip man ryte sisiuką pagaut tyrimui?  g.gif
*

labukas,
na mes tai privargom su tuo sisiuko pagavimo, bandem su tais slapimo surinkejais, bet musiskis nedare i juos schmoll.gif . tai nesem vakarini po maitinimo palikom be pamperso ir pagavom biggrin.gif
Papildyta:
labukas mamukai biggrin.gif
musiskis labai nenoriai pradejo valguti misinuka, savaites pabaigoje sueis 5 menesiukai, tai gydytoja leido pabandyti pratinti prie darzoviu kosytes, tai siandien bandysim ragauti pirmaji saukstuka. biggrin.gif norejau paklausti nuo keliu menesiu primaitinot vaikucius ir kaip sekesi mokytis valgyti tirstesni maista, man tai baisu labai bigsmile.gif
Ryt vaziuojam i vilniu pasirodyti Zaleckui, o dar turim neistirpusiu siulu ir kazkokia zilkute islindo is nosytes, idomu ka sakys g.gif
vienišoji
Zivilita, mes tai siusiuką gaudydavom į spec. maišiuką, skirtą vaikų šlapimui surinkti. Bet ne per seniausiai šito būdo atsisakėm, nes nebesileido priklijuoti to maišiuko prie pimpaliuko. Tai dabar praplaunu puoduką verdančiu vandeniu ir tada gaudom. smile.gif
Kai gyvenom Lentvaryje, tai ten gydytoja nenoriai darė kardiogramą Pauliukui ir tai tik prieš antrą operaciją, prieš pirmąją nedarė, pasakė, kad tokiam mažiukui nepadarys.
Papildyta:
QUOTE(luanda @ 2010 05 11, 09:24)
musiskis labai nenoriai pradejo valguti misinuka, savaites pabaigoje sueis 5 menesiukai, tai gydytoja leido pabandyti pratinti prie darzoviu kosytes, tai siandien bandysim ragauti pirmaji saukstuka. biggrin.gif norejau paklausti nuo keliu menesiu primaitinot vaikucius ir kaip sekesi mokytis valgyti tirstesni maista, man tai baisu labai bigsmile.gif
Ryt vaziuojam i vilniu pasirodyti Zaleckui, o dar turim neistirpusiu siulu ir kazkokia zilkute islindo is nosytes, idomu ka sakys g.gif
*

Aš nuo 4 mėnesių kartais po šaukštelį duodavau paragauti, o jau nuo 5-6 pradėjom gerai valgyt košytes. Iš pradžių lyg ir sunkokai prarydavo, nes dar liežuvio pasaitėlis pas Pauliuką per trumpas, bet po kokio mėnesio visai gerai jam sekėsi valgyti.
DOLLILYTE
*

kosytes pradejom ragauti 4 men.nes po operacijos mazokai misinuko suvalgydavo...bet tas kosyciu maitinimas nebuvo pastovus...budavo dienu kai ir negaudavo,o taip saziningai virti kiekviena diena pradejau nuo 6men.
pirmakartakai maitinau matyt prastai sutružyniau(sakute),ta ibuvo truputi gumuliuku,del ju pradejo ciaudet ir kose isciaudejo.. doh.gif paskui trindavau virtuviniu kombainu ir truputi skystesne darydavau,tai valge gerai thumbup.gif paskui pats pradejo noreti,kad tu gumuliuku butu,kad butu ka pakramtyt,tai dabar trinu tik sakute ax.gif

del kardiogramos,tai tikrai ne visur daro,nes ne visos poliklinikos turi aparatura tokiem maziem..mes nors ir Kaune,bet turejom keliaut i kita piliklinika kardiogramos darytis..
Skomantė
labukas,
na mes tai privargom su tuo sisiuko pagavimo, bandem su tais slapimo surinkejais, bet musiskis nedare i juos schmoll.gif . tai nesem vakarini po maitinimo palikom be pamperso ir pagavom biggrin.gif
Papildyta:
*

Mes tai košytę pradėjom ragauti maždaug nuo 4 mėn. Pats pirmas tirštesnio maisto maitinimo kartas buvo nekoks košytė bėgo pro nosytę . Po to po truputį po truputį mergytė išmoko valgyti ir viskas susitvarkė. Tik va kai turėjom slogytę su košytės valgymu vėl buvo atsiradę problemų tai dukrytė valgymo metu čiaudėjo ir košytė vėl pasirodydavo iš nosytės. O obuoliuką ar kokią barankytę pagraužti mergytei įdedu į tokį kieto maisto maitintuvą su tinkleliu.
luanda
aciu biggrin.gif tikiuosi, kad mums seksis gerai smile.gif per pietus pabandysim ir papasakosim kaip mums seksis.
*Grazina*
Labas rytas 4u.gif Ziuriu visi anksti pradejot primaitineti.. As ir jau nuo 4men tyreles is darzoviu ir po truputy perejom prie vistytes ir t.t.

Siandien diena nekokia... Paskambino tevelis,tai nakty masina ju pavoge doh.gif verysad.gif
luanda
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 05 11, 12:07)
Labas rytas  4u.gif  Ziuriu visi anksti pradejot primaitineti.. As ir jau nuo 4men tyreles is darzoviu ir po truputy perejom prie vistytes ir t.t.

Siandien diena nekokia... Paskambino tevelis,tai nakty masina ju pavoge  doh.gif  verysad.gif
*

tikrai nesmagi diena schmoll.gif bet gal pavyks surasti dar g.gif
Papildyta:
Na mes jau paragavome pirmosios ankstyvuju morku tyreles, nesitikejau, bet maziukui labai patiko, net krykstavo, taciau pradziai paragavom tik pora sauksteliu, kaip ir sakete, veliau nusiciaudejo ir dalis isbego pro nosyte, bet gerai, kad nespringsta. biggrin.gif
*Grazina*
QUOTE(luanda @ 2010 05 11, 16:45)
Papildyta:
Na mes jau paragavome pirmosios ankstyvuju morku tyreles, nesitikejau, bet maziukui labai patiko, net krykstavo, taciau pradziai paragavom tik pora sauksteliu, kaip ir sakete, veliau nusiciaudejo ir dalis isbego pro nosyte, bet gerai, kad nespringsta. biggrin.gif
*

Apsisarvuok kantrybe,nes ciaudes daug kai valgys.. O mazyliui jau atsibodo pienukas,norisi kazko skanaus.. smagu,kad patiko.. o tu banano neduodi?
Skomantė
QUOTE(luanda @ 2010 05 11, 16:45)
Papildyta:
*

Džiugu, kad mažyliui patiko košytė , o tas čiaudėjimas praeis , juk vaikučiai greitai mokosi. Sėkmės susipažystant su naujais skoniais.
*Grazina*
Turiu klausimuka- ar kiekviena diena valot nosytes savo maziukams? g.gif
DOLLILYTE
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 05 11, 17:56)
Turiu klausimuka- ar kiekviena diena valot nosytes savo maziukams?  g.gif
*

valau,kai matau,kad yra ka valyti..bet su jokiais juros vandenim neplaunu schmoll.gif
*Grazina*
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 11, 18:00)
valau,kai matau,kad yra ka valyti..bet su jokiais juros vandenim neplaunu schmoll.gif
*

O kaip? nes Gabrieliui po antros operacijos sunkiau kvepuojasi matyt kol pripras,prie gomuriuko,ar cia man taip atrodo g.gif doh.gif
DOLLILYTE
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 05 11, 18:10)
O kaip?  nes Gabrieliui po antros operacijos sunkiau kvepuojasi matyt kol pripras,prie gomuriuko,ar cia man taip atrodo  g.gif  doh.gif
*

paprastai valau krapstuku,skirtu nosies irausu valymui...jeibuna sloga,tai su tokiu siurbliuku..
kazi kaip mum bus pogomurio operacijos.. g.gif
*Grazina*
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 11, 18:57)
paprastai valau krapstuku,skirtu nosies irausu valymui...jeibuna sloga,tai su tokiu siurbliuku..
kazi kaip mum bus pogomurio operacijos.. g.gif
*

Na as kiekviena vakara issiurbiu kas ten yra nosyteje.. doh.gif
Skomantė
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 05 11, 17:56)
Turiu klausimuka- ar kiekviena diena valot nosytes savo maziukams?  g.gif
*

Aš tai kažkaip gana retai valau nosytę, nes man atrodo , kad ten nėra ir ką valyti.
Zivilita
Laba vakariuka mamytės 4u.gif
Užmigo zuikelis,sakau parašysiu naujienas,o jos tikrai neblogos sokiai.gif tyrimai visi geri, dabar tik reikia labai saugotis smile.gif hemoglobinas 114, tai manau tiks... daugiau viskas ok smile.gif tik va norėjau paklausti... mums padarė rentgeno nuotrauką, bet aprašymo niekas nerašo... yra tik rengeno atsakymas,lapukas ten tas ir nuotrauka, kaip ir viskas...tai va, pirmadienį keliausim į Vilnių smile.gif

o nosytės nevalau jei matau kad ten nieko nėra, kai slogytė aišku valau dažnai, vis išsiurbiu, jūros vandenukas purškiu, ir dabar vis plaunu nosytę,nes rytais bna tokių snargliukų...

*Grazina*
Ko greiciau padarysit operacija tuoj geriau.. 4u.gif
starke
QUOTE(Zivilita @ 2010 05 11, 22:14)
Užmigo zuikelis,sakau parašysiu naujienas,o jos tikrai neblogos  sokiai.gif
*

super 4u.gif clap.gif
luanda
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 05 11, 17:06)
Apsisarvuok kantrybe,nes ciaudes daug kai valgys.. O mazyliui jau atsibodo pienukas,norisi kazko skanaus.. smagu,kad patiko.. o tu banano neduodi?
*

Dar neduodu, sake gydytoja pirmiausiai pripratinti prie darzoviu tyreliu, paskui prie vaisiu biggrin.gif po truputi viska isbandysim ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Skomantė @ 2010 05 11, 17:52)
Džiugu, kad mažyliui patiko košytė , o tas čiaudėjimas praeis , juk vaikučiai greitai mokosi. Sėkmės susipažystant su naujais skoniais.
*

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivilita @ 2010 05 11, 23:14)
Laba vakariuka mamytės  4u.gif
Užmigo zuikelis,sakau parašysiu naujienas,o jos tikrai neblogos  sokiai.gif  tyrimai visi geri, dabar tik reikia labai saugotis  smile.gif hemoglobinas 114, tai manau tiks... daugiau viskas ok  smile.gif  tik va norėjau paklausti... mums padarė rentgeno nuotrauką, bet aprašymo niekas nerašo... yra tik rengeno atsakymas,lapukas ten tas ir nuotrauka, kaip ir viskas...tai va, pirmadienį keliausim į Vilnių  smile.gif 

o nosytės nevalau jei matau kad ten nieko nėra, kai slogytė aišku valau dažnai, vis išsiurbiu, jūros vandenukas purškiu, ir dabar vis plaunu nosytę,nes rytais bna tokių snargliukų...
*

smagu, kad jums viskas gerai 4u.gif
Mums irgi prie rengenogramos tik lapuka parase, kad pakitimu nera ir viskas biggrin.gif tiko nieko nesake del to.
sekmes laukiant operacijos 4u.gif
Zivilita
QUOTE(luanda @ 2010 05 12, 17:28)
Dar neduodu, sake gydytoja pirmiausiai pripratinti prie darzoviu tyreliu, paskui prie vaisiu biggrin.gif po truputi viska isbandysim ax.gif
Papildyta:

aciu 4u.gif
smagu, kad jums viskas gerai 4u.gif
Mums irgi prie rengenogramos tik lapuka parase, kad pakitimu nera ir viskas biggrin.gif tiko nieko nesake del to.
sekmes laukiant operacijos 4u.gif
*

Aš irgi pratinau prima nuo daržovyčių, kokias dvi savaites bulvytę daviau, paskui vedžiau morkytę, ir t.t. tik paskui atėjo eilė bananui,obuoliukui...

tai tada gerai jeigu to rengenogramos aprašymo nebūtina, nes tikrai mes jo neturim...
svabriausia,kad dabar išsilaikytumėm iki pirmadienio rolleyes.gif gal kas iš Vilniečių ateisit mūsų aplankyti? blush2.gif mano tel nr jei ką 860055880
labai labai laukiam pirmadienio,jau taip laukiu,kad negaliu apsakyti biggrin.gif
ivonka
Sveikos mamytes smile.gif
Begalo sienai buvau pas jus uzsukusi.. laiko nerandu beveik visai, kartais svajoju rast minute, kad dantis issivalyti smile.gif bet nieko tikiuosi greit praeis. Tetis musu mus paliko vienus ir isvaziavo i Norvegija, tai ruosiames ir mes, tik sakaiu tikrai ne vasara, nes ten sninga ir brrr salta, o mums norisi silumos smile.gif
Zivilita, smagu kad viskas ok smile.gif mes gal ir aplakytume jus, bet pati sluogoju ir vaikuciai truputi, o patys irgi ruosiames operacijai, tik mums geguzes 31. Uzsius mums skyluyte atsiradusia, kad jau viskas butu ciki smile.gif
Vaikai kartais mane varo is proto, buna atsisedu ir paverkiu tyliai... nezinau koks cia amziau skirtumas yra idealus, bet kol kas man sunkoka smile.gif bet nieko smile.gif nera nieko nepakeliamo smile.gif
ir as prisimenu, kad valgymas su tuo ciaudymu varo is proto, nes neaisku kiek vaikas suvalge ir siaip jam noras praeina valgyti, bet gal nuo kokiu 8 men. mano dukryte nusojo ciaudeti smile.gif ir siaip buvo bent mums labai svarbi valgymo padetis smile.gif
Linkejimai visoms ir kad jusu maziukai butu sveiki smile.gif
Papildyta:
ar Zivilita, gaila kad as be masinos, buciau tavo maziukui davus zvakuciu nuo skausmo. Ju pas mus lietuvoj neparduoda, o anesteziologe sake, kad super nuskausmina ir ilgesniam laikui. Tai mano mazoji po operacijos bevei is kart ir valgyt ir laksyt pradejo smile.gif tiesa, kiek sveria Tejukas? nes gal jam netiktu... ir kas labiausiai galila, kad as be masinos sad.gif
linaluka
Sveikos mamytes,

noriu pasidziaugti, kad musu seimyna pasipilde dar viena mergyte/gelyte 4u.gif

Skaciun - laikykis, tikrai patekes saule ir viskas anksciau ar veliau susitvarkys console.gif

Zivlita - gaila, kad si karta nepavyks mums susitikti Vilniuje. Jei ko reiketu - skambink. Linkim dideles sekmes Tejukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ivonka
Linaluka, dydziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aukit sveikos ir dideles 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir stiprybes tau smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
vienišoji
QUOTE(linaluka @ 2010 05 13, 07:47)
Sveikos mamytes,

noriu pasidziaugti, kad musu seimyna pasipilde dar viena mergyte/gelyte  4u.gif
*

Linaluka, labai labai sveikinam su šeimynos padidėjimu. 4u.gif Ot slapukė. biggrin.gif Pasipasakok daugiau. blush2.gif
DOLLILYTE
QUOTE(linaluka @ 2010 05 13, 07:47)
Sveikos mamytes,
noriu pasidziaugti, kad musu seimyna pasipilde dar viena mergyte/gelyte  4u.gif

kokios smagios zinios toki grazu ir sauleta ryta bigsmile.gif
patys didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif visa ko geriausia ir graziausia...sypsenu ir akiu spindesio 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Skomantė
Linaluka, kokia džiugi naujiena thumbup.gif Nuoširdžiausi sveikinimai susilaukus dukrytės 4u.gif Ištvermės sveikatos ir džiugių akimirkų tau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.