Ziogutis
2010 03 08, 18:10
Mamos, kurios augina ir didžiuojasi savo vaikiukais Wiiddaa - dukrytė - 1999 01 05Pumbukas - Medeinė - 2008 01 12 Linaluka - dukrytė - 2009 01 26Žagsuliukas - Jūris - 2008 02 09 Rasilijus - Rojus - 2009 02 20Kodėlčiukas - Domantas - 2008 03 01Betse - Roberta - 2005 04 03 Konfeti - dukrytė - 2008 04 30Vilmux - Gediminas - 2006 06 27emamytė - Adomukas - 2009 07 01 Ziogutis - Vilius - 2004 07 08 Dollilytė - Jokūbas - 2009 07 21 @ukselio mamytė- Gabrielius - 2008 07 26 Čiurkutė - Marius - 2002 07 29Lapytia - sūnelis 2008 08 04rrrrita - Nojus - 2009 08 07 Vienišoji - Paulius - 2007 08 22Žibuttė - dukrytė - 2004 09 04Kristina3 - Rokas - 2005 09 16Jusda - Kostas 2009 09 19Skomantė - dukrytė - 2009 09 30Katanėlis17 - Viltutė 2007 11 01Fira - Paulius - 2006 11 03Ivonka - Olivija - 2007 11 09Živilita - Tėjas - 2008 11 15Luanda - Skomantas - 2009 12 16Sopfi - Eleni - 2006 12 18 Energija - sūnus - 2002Spylka - dukrytė - 2006 Zuze - Gustė SOLVEIGUSIA - dukrytė Aistėnė - sūnus Starke - Jonukas Mama su asmenine patirtimi - Vitulė Su asmenine patirtimi (nors dar ne mama) - Drobe Vaikiukai, kurie gimė turėdami lūpos vienpusį arba dvipusį nesaugimą, bei gomuriuko ar dantenų nesuagimą konsultuojami Žalgirio klinikoje (Vilniuje) trečiadieniais, ligoninės patalpose trečiame aukšte. Daugiau informacijos apie šių bėdelių sprendimą, gydymo būdus galima rasti www.cleft.ltDėmesio! Mūsų vaikams nuo gimimo priklauso neįgalumas ir valstybės piniginė kasmėnesinė parama. Visus reikalingus dokumentus turi sutvarkyti Jūsų vaiko gydytoja. Pinigėliai pradedami mokėti nuo paraiškos padavimo dienos. Dėl ligos kodų:Q89.8 ir Q37.3 Čia galima juos rasti: TLKŠeimos gyd. užpildo siuntimą į NDNT, sudeda išrašus (atliktus tyrimus, išrašus apie atliktas operacijas) Dar nuorodėlė NDNTDabar pagal įstatymą LRSČia yra oficialiai pateiktas klausimas ir atsakymas į jį: 2008 02 05 data
DOLLILYTE
2010 03 08, 20:47
sveiki,naujoj temutej aciu,Zioguti,kad rupiniesi naujais namuciais
*Grazina*
2010 03 08, 20:50
Jungiuosi ir as naujoj temukei Aciu Zioguti
*Grazina*
2010 03 08, 21:51
lapytia, tikrai butu susitikti,o jus is Vln?
lapytia
2010 03 08, 22:39
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 08, 21:51) lapytia, tikrai butu susitikti,o jus is Vln?  Nea, mes ne is Vilniaus. Bet busim su maziuku Vilniuje kovo 18, turim dar pasirodyti Martuseviciutei  (Gal tada ir pavyktu susitikti?)  Tolimesne prieziura musu maziuko jau bus Danijoje, ten jau laukia musu su Augustu daktariukai  Ir taip turejo gomurio operacija daryti DK, bet mes kazkaip pasirinkom LT. Na as vis papasakosiu kaip ten mus DK priziuri ir kas kitaip nei LT Tik va labai puikiai atsimenu, kad gydytojai ten pabreze mums viena dalyka - jokio maitinimo is kruties tokiems vaikiukams... Papildyta:P.S. Aciu Zioguciui uz nauja temele
*Grazina*
2010 03 08, 22:43
QUOTE(lapytia @ 2010 03 08, 23:39) Nea, mes ne is Vilniaus. Bet busim su maziuku Vilniuje kovo 18, turim dar pasirodyti Martuseviciutei  (Gal tada ir pavyktu susitikti?)  Tolimesne prieziura musu maziuko jau bus Danijoje, ten jau laukia musu su Augustu daktariukai  Ir taip turejo gomurio operacija daryti DK, bet mes kazkaip pasirinkom LT. Na as vis papasakosiu kaip ten mus DK priziuri ir kas kitaip nei LT Tik va labai puikiai atsimenu, kad gydytojai ten pabreze mums viena dalyka - jokio maitinimo is kruties tokiems vaikiukams... Papildyta:P.S. Aciu Zioguciui uz nauja temele  Na mes Martuseviciutei rytoj skambinsiu kada mums atvaziuoti  o siaip tai,dar logopede turim pasirodyti... O jums apkirpo liezuvio pasaiteli??  Tikrai gal ir gautusi,bet manu kada reikia kazkoki susitikima su visom mamom Beje kaip jums DK,ten tu dirbi ar su augustuku namie sedi? Jis ten eis i darzely?
kaip smagu sugryzti:) aciu uz naujus namucius
lapytia
2010 03 09, 10:08
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 08, 22:43) Na mes Martuseviciutei rytoj skambinsiu kada mums atvaziuoti  o siaip tai,dar logopede turim pasirodyti... O jums apkirpo liezuvio pasaiteli??  Tikrai gal ir gautusi,bet manu kada reikia kazkoki susitikima su visom mamom Beje kaip jums DK,ten tu dirbi ar su augustuku namie sedi? Jis ten eis i darzely? Mums logopede Zalgiryje pasake, kad tik nuo 3 metu gali vaiko demesi sukoncentruoti i logopedines pamokeles. Be to, logopede patare kaip ji mokyti visokiu garsu ir sake intensyviai pradesim mokytis kalbeti tik nuo 3 metu. O ka Jums logopede sake? As irgi labai noreciau pasimatyti su mamom ir ju maziukais DK dirba mano vyras, as dirbau siek tiek iki Augustelio gimimo. Musu maziukas prades eiti i darzeli nuo geguzes 1, ziuresim kaip mums seksis. Visgi kita kalba, bet gal kaip nors prisitaikysim. Logopede musu DK sako, kad nera skirtumo kurioje salyje logopedas padeda vaikui, nes jis moko ne kalbos, o kaip ismokti kalbeti  O Jus leisit NO Gabrieliu i darzeli? Ar dar namuciuose su juo pabusi kuri laika? Papildyta:Mums liezuvio pasaitelio nepakirpo, sake nereikejo  O Jums?
*Grazina*
2010 03 09, 10:57
QUOTE(lapytia @ 2010 03 09, 11:08) Mums logopede Zalgiryje pasake, kad tik nuo 3 metu gali vaiko demesi sukoncentruoti i logopedines pamokeles. Be to, logopede patare kaip ji mokyti visokiu garsu ir sake intensyviai pradesim mokytis kalbeti tik nuo 3 metu. O ka Jums logopede sake? As irgi labai noreciau pasimatyti su mamom ir ju maziukais DK dirba mano vyras, as dirbau siek tiek iki Augustelio gimimo. Musu maziukas prades eiti i darzeli nuo geguzes 1, ziuresim kaip mums seksis. Visgi kita kalba, bet gal kaip nors prisitaikysim. Logopede musu DK sako, kad nera skirtumo kurioje salyje logopedas padeda vaikui, nes jis moko ne kalbos, o kaip ismokti kalbeti  O Jus leisit NO Gabrieliu i darzeli? Ar dar namuciuose su juo pabusi kuri laika? Papildyta:Mums liezuvio pasaitelio nepakirpo, sake nereikejo  O Jums? Taip leisim i darzely,ir gal nuo geguzes dar nzn kaip man su darbu bus,jei bus darbas nuo balandzio tai po bisky leisim,po pora valandu,nes jis be manes negali,net su mociutem su verksmais lieka  Sunku man labai bus ji leisti i darzely,bet reikia... Mums pasaitely pakirpo truputuka,reikejo... O del logopedes,tai pasake pasirodyti po men tai turbut delto pasaitelio,ir parodys kokius pratimukus daryti su juo...
lapytia
2010 03 09, 19:27
Ech, atrodo matau pas Augusta ant gomuriuko skylute mazute....
*Grazina*
2010 03 09, 20:36
QUOTE(lapytia @ 2010 03 09, 20:27) Ech, atrodo matau pas Augusta ant gomuriuko skylute mazute....  ania,mes ryt vaziuojam pas Martuseviciute
Pumbukas
2010 03 09, 23:20
Sveikutes, sveiki sugryze, Zioguciai  Ir aciu uz naujus namucius Labai laukiam nuotraukyciu Lapytia, mes savo maze pas logopede vedam nuo 1,8men. Ir kuo puikiausiai susikaupia  Pirmas dienas buvau su ja kartu kabinete, o paskui jau laukdavau uz duru. Pas logopede eina su didziausiu noru. Ir rezultatas matosi. Lapytia, neskubet nusimint, gal tai visai ne skylute. Reikia laiko, kad visiskai sugytu.
*Grazina*
2010 03 09, 23:35
QUOTE(Pumbukas @ 2010 03 10, 00:20) Sveikutes, sveiki sugryze, Zioguciai  Ir aciu uz naujus namucius Labai laukiam nuotraukyciu Lapytia, mes savo maze pas logopede vedam nuo 1,8men. Ir kuo puikiausiai susikaupia  Pirmas dienas buvau su ja kartu kabinete, o paskui jau laukdavau uz duru. Pas logopede eina su didziausiu noru. Ir rezultatas matosi. Lapytia, neskubet nusimint, gal tai visai ne skylute. Reikia laiko, kad visiskai sugytu. Mums ir logopede pasake,kad nuo 2metu reiks vaikscioti
lapytia
2010 03 10, 09:33
As nezinau kodel mums logopede pasake, kad tik nuo 3 metuku galima vaika mokinti kalbeti  ...nesuprantu...As ir galvoju, kad tik nebutu velu toks vaiko amzius, todel tikrai Danijoje ziuresim ka gydytojai sakys. Nes jie musu Augustui jau nuo metu ir triju menesiu dave uzduotis logopedines daryti (burgzti, miaukti ir t.t.). Bet vakar taip susimasciau del tos skylutes pas maziuka burnytej...viliuosi, kad gal sugis...Na ziuresim kita savaite ka Martuseviciute pasakys. Papildyta:As net nezinau, gal cia tas lankymasis pas logopedus priklauso nuo to koks nesuaugimas gomurio... Mums tai su minkstuoju gerokai problemu(taip pat ir kietojo kazkiek), o logopede sake, kad minkstasis gomurys daug svarbiau kalbai nei kietasis..Tai gal tas minkstasis kol visiskai ten nesugis ar kas ten jam nepasidarys, tol ir nemokinti kalbeti....ai net nezinau, dabar tas logopedas man didelis didelis klaustukas...
QUOTE(lapytia @ 2010 03 10, 10:33) As nezinau kodel mums logopede pasake, kad tik nuo 3 metuku galima vaika mokinti kalbeti  ...nesuprantu...As ir galvoju, kad tik nebutu velu toks vaiko amzius, todel tikrai Danijoje ziuresim ka gydytojai sakys. Nes jie musu Augustui jau nuo metu ir triju menesiu dave uzduotis logopedines daryti (burgzti, miaukti ir t.t.). Bet vakar taip susimasciau del tos skylutes pas maziuka burnytej...viliuosi, kad gal sugis...Na ziuresim kita savaite ka Martuseviciute pasakys. Papildyta:As net nezinau, gal cia tas lankymasis pas logopedus priklauso nuo to koks nesuaugimas gomurio... Mums tai su minkstuoju gerokai problemu(taip pat ir kietojo kazkiek), o logopede sake, kad minkstasis gomurys daug svarbiau kalbai nei kietasis..Tai gal tas minkstasis kol visiskai ten nesugis ar kas ten jam nepasidarys, tol ir nemokinti kalbeti....ai net nezinau, dabar tas logopedas man didelis didelis klaustukas...  as darzelyje dirbu logopede, vaikus ivairiu manksteliu, zaidimu ir pratimeliu, skirtu liezuvio, lupu, gomurio lavinimui pradedu sulaukus 2 metu, o rimtesnis darbas pradedamas veliau, kuo anksciau atliekamos manksteles, tuo labiau vystosi kalba.ypac svarbu atlikti putimo pratimus ( pusti teniso kamuoliuka i vartus, su siaudeliu pusti i stikline vandens, pusti vejo malunelius) , kad pasalinti nosinini balsa.
lapytia
2010 03 10, 17:10
Aciu uz patarimus mamytes
*Grazina*
2010 03 11, 00:12
Sveikos  Buvom sian Zalgyri,tai viskas graziai uzgijo,db tik 2metuku reiks pasirodyti ir Martuseviciutei ir logopedei... Patare daryti pratimus-pusti svilpukus,pusti karstus patiekalus ir t.t. Gabrielius susipazino su labai faina mergyte Dominika jai 1,1metu tokia faina mergaiciuka,kad negaliu-buvo ji po gomurio operacijos  teveliai jos ir laabai faini Saldziu
lapytia
2010 03 11, 10:36
Labai dziaugiuosi, kad Jums viskas graziai uzgijo  Sekmiukes
*Grazina*
2010 03 11, 10:52
QUOTE(lapytia @ 2010 03 11, 11:36) Labai dziaugiuosi, kad Jums viskas graziai uzgijo  Sekmiukes  aciu  kaip tavo spokiukas laikosi?
Pumbukas
2010 03 11, 22:11
QUOTE(lapytia @ 2010 03 10, 10:33) As nezinau kodel mums logopede pasake, kad tik nuo 3 metuku galima vaika mokinti kalbeti  ...nesuprantu...As ir galvoju, kad tik nebutu velu toks vaiko amzius, todel tikrai Danijoje ziuresim ka gydytojai sakys. Nes jie musu Augustui jau nuo metu ir triju menesiu dave uzduotis logopedines daryti (burgzti, miaukti ir t.t.). Bet vakar taip susimasciau del tos skylutes pas maziuka burnytej...viliuosi, kad gal sugis...Na ziuresim kita savaite ka Martuseviciute pasakys. Papildyta:As net nezinau, gal cia tas lankymasis pas logopedus priklauso nuo to koks nesuaugimas gomurio... Mums tai su minkstuoju gerokai problemu(taip pat ir kietojo kazkiek), o logopede sake, kad minkstasis gomurys daug svarbiau kalbai nei kietasis..Tai gal tas minkstasis kol visiskai ten nesugis ar kas ten jam nepasidarys, tol ir nemokinti kalbeti....ai net nezinau, dabar tas logopedas man didelis didelis klaustukas...  Lapytia, musu mergaitei irgi minkstasis gomurys buvo nesuauges. Mano nuomone, kuo anksciau pradesit lankytis pas logopede, tuo vaikuciui bus geriau.
*Grazina*
2010 03 11, 23:02
QUOTE(Pumbukas @ 2010 03 11, 23:11) Lapytia, musu mergaitei irgi minkstasis gomurys buvo nesuauges. Mano nuomone, kuo anksciau pradesit lankytis pas logopede, tuo vaikuciui bus geriau. 
lapytia
2010 03 12, 10:43
Oi mamos, kaip gera su Jumis pasikalbeti  Kazkaip iskart lengviau pasidaro O mano zvirblis tai isdykelis  Duodasi po namus kaip tikras bosas  Jauciasi tikrai gerai, bet tik miegas dar ne koks... Va ir dabar sukasi cia aplink mane ir saukia GAGA GAGA ( tai reiskia kad ijungciau lady gaga  ) . Na as manau, kad pas logopede DK mes pradesim eiti tik grize ten. O kaip su ta skylute gomuryje bus, tai nezinau - isklausysim ir LT ir DK daktaru nuomones Sekmiukes visoms
*Grazina*
2010 03 12, 12:18
QUOTE(lapytia @ 2010 03 12, 11:43) Oi mamos, kaip gera su Jumis pasikalbeti  Kazkaip iskart lengviau pasidaro O mano zvirblis tai isdykelis  Duodasi po namus kaip tikras bosas  Jauciasi tikrai gerai, bet tik miegas dar ne koks... Va ir dabar sukasi cia aplink mane ir saukia GAGA GAGA ( tai reiskia kad ijungciau lady gaga  ) . Na as manau, kad pas logopede DK mes pradesim eiti tik grize ten. O kaip su ta skylute gomuryje bus, tai nezinau - isklausysim ir LT ir DK daktaru nuomones Sekmiukes visoms  Pamatysi bus viskas gerai  Faunu,kad lialius tavo atgauja jegas...
Mes irgi kovo 10 buvom, pas logopede, tai sake tik nuo 3 metu ateiti, o siaip tfiu tfiu sake, kad mazoji sneka taip lyg butu gimusi, be sito bedos... sake svarbiausia, kad tarku raides k ir t, o tas mums kuo puikiaiusiai gaunasi  ir siap sake, kad gerai savo amziui sneka.... o del skylutes sake daktare, kad iki 3 metu laukiam gal sugis
*Grazina*
2010 03 13, 11:36
QUOTE(ivonka @ 2010 03 13, 12:03) Mes irgi kovo 10 buvom, pas logopede, tai sake tik nuo 3 metu ateiti, o siaip tfiu tfiu sake, kad mazoji sneka taip lyg butu gimusi, be sito bedos... sake svarbiausia, kad tarku raides k ir t, o tas mums kuo puikiaiusiai gaunasi  ir siap sake, kad gerai savo amziui sneka.... o del skylutes sake daktare, kad iki 3 metu laukiam gal sugis O as kazkaip nemaciau tokios mergaites 2metuku,gal veliau buvot?
Labukas Mano leliui dantukas dygsta tai nėra kada nė prie kompo prisėsti...
Skomantė
2010 03 13, 18:17
QUOTE(jusda @ 2010 03 13, 14:35) Labukas Mano leliui dantukas dygsta tai nėra kada nė prie kompo prisėsti... O kaip jūs jaučiatės po operacijos. Nelengva tikriausiai mažiukui čia operacija dar nepasimiršo, o čia jau ir dantukas kalasi. Sėkmės jums
Pumbukas
2010 03 13, 22:42
QUOTE(ivonka @ 2010 03 13, 12:03) Mes irgi kovo 10 buvom, pas logopede, tai sake tik nuo 3 metu ateiti, o siaip tfiu tfiu sake, kad mazoji sneka taip lyg butu gimusi, be sito bedos... sake svarbiausia, kad tarku raides k ir t, o tas mums kuo puikiaiusiai gaunasi  ir siap sake, kad gerai savo amziui sneka.... o del skylutes sake daktare, kad iki 3 metu laukiam gal sugis Ivonka,o kada dukrytei buvo atlikta gomuriuko operacija? Mazyle jau daug ka sneka? Musiske irgi taria k ir t raides. Idomu, kaip musiskes kalba ivertintu Zalgirio logopedai? Mums liepe atvykti pas juos pasirodyti triju metuku, bet galvoju gal reiktu anksciau nuvaziuoti.
Vyras su dukryte buvo pas Martuseviciute prie 116 kab, apie 11.40. O peracija mums buvo atlikta balandzio 1.d. beveik pries metus  o sneka, tai neimanoma sustabdyti.... kaip pauksciukas... aisku nelabai dar taisyklingai, bet nera zodzio kurio neistartu. Sake, lyg logopede, kad nosiniu negirdi, kas labai gerai.... o kalbeti jai matyt tiesig atejo laikas, nors po operacijos greit pradejo tart naujus zodzius, bet geriau kalbet tik apie 2 metukus O noriu dar uzklausti mamu, kuriu vaikuciai turi neigaluma. Mes bandom susitvarkyti, tai mums paske, kad tipo nera gretutiniu susirgimu, tai ir negausit. O as ir galvoju, kad man atrodo kad pas mus mazai kas turi gretutines ligas, tokias kaip sirdies, inkstu...
*Grazina*
2010 03 14, 09:03
QUOTE(ivonka @ 2010 03 14, 07:58) Vyras su dukryte buvo pas Martuseviciute prie 116 kab, apie 11.40. O peracija mums buvo atlikta balandzio 1.d. beveik pries metus  o sneka, tai neimanoma sustabdyti.... kaip pauksciukas... aisku nelabai dar taisyklingai, bet nera zodzio kurio neistartu. Sake, lyg logopede, kad nosiniu negirdi, kas labai gerai.... o kalbeti jai matyt tiesig atejo laikas, nors po operacijos greit pradejo tart naujus zodzius, bet geriau kalbet tik apie 2 metukus O noriu dar uzklausti mamu, kuriu vaikuciai turi neigaluma. Mes bandom susitvarkyti, tai mums paske, kad tipo nera gretutiniu susirgimu, tai ir negausit. O as ir galvoju, kad man atrodo kad pas mus mazai kas turi gretutines ligas, tokias kaip sirdies, inkstu... A,nes ziuriu lyg mergaites nebuvo 2metuku  Na del neigalumo tai mes tokiu ligu neturim ir gavom lengva neigaluma...
vienišoji
2010 03 14, 09:51
Kokia aš žiopla  , tik dabar pamačiau naują temą.  Registruojuos. Aš turbūt iki šiol nepasigyriau  , kad su Pauliuku pakeitėm gyvenamąją vietą, išsikraustėm į Elektrėnus. Pas mus irgi lengvas neįgalumas, bet irgi labai kažko nenoriai gydytoja jį tvarkė.
DOLLILYTE
2010 03 14, 10:27
pas mus lengvas neigalumas,bet gydytoja sutvarke be jokiu problemu..mes net nezinojom,kad galim ji gauti,o kai grizom is GN,atejo pediatre irmus apsviete.. labas rytas  siryt taip sauleta..
rrrrita
2010 03 14, 11:04
QUOTE(vienišoji @ 2010 03 14, 10:51) Kokia aš žiopla  , tik dabar pamačiau naują temą.  Registruojuos. Aš turbūt iki šiol nepasigyriau  , kad su Pauliuku pakeitėm gyvenamąją vietą, išsikraustėm į Elektrėnus. Pas mus irgi lengvas neįgalumas, bet irgi labai kažko nenoriai gydytoja jį tvarkė.  Sveikos tai tik 10 km atstumu nuo musu
*Grazina*
2010 03 14, 12:16
QUOTE(vienišoji @ 2010 03 14, 10:51) Kokia aš žiopla  , tik dabar pamačiau naują temą.  Registruojuos. Aš turbūt iki šiol nepasigyriau  , kad su Pauliuku pakeitėm gyvenamąją vietą, išsikraustėm į Elektrėnus. Pas mus irgi lengvas neįgalumas, bet irgi labai kažko nenoriai gydytoja jį tvarkė.  Kaip faina vienisoji  sveikinu
Ziogutis
2010 03 14, 13:40
QUOTE(ivonka @ 2010 03 14, 06:58) O noriu dar uzklausti mamu, kuriu vaikuciai turi neigaluma. Mes bandom susitvarkyti, tai mums paske, kad tipo nera gretutiniu susirgimu, tai ir negausit. O as ir galvoju, kad man atrodo kad pas mus mazai kas turi gretutines ligas, tokias kaip sirdies, inkstu... mes taip pat jokių gretutinių ligų neturim.
Aciu uz atsakymus... Ta mums pasake Martuseviciute, bet daktare pildo dokumentus, tai ziuresim kaip bus
vilmux x
2010 03 14, 14:43
QUOTE(ivonka @ 2010 03 14, 08:58) O noriu dar uzklausti mamu, kuriu vaikuciai turi neigaluma. Mes bandom susitvarkyti, tai mums paske, kad tipo nera gretutiniu susirgimu, tai ir negausit. O as ir galvoju, kad man atrodo kad pas mus mazai kas turi gretutines ligas, tokias kaip sirdies, inkstu... Jei butu gretutiniu ligų jau turėtų priklausyti vidutinis neįgalumas,o su tik šia bėdele lengvas neįgalumas tai tikrai priklauso.
vienišoji
2010 03 14, 16:31
QUOTE(rrrrita @ 2010 03 14, 11:04) Sveikos tai tik 10 km atstumu nuo musu  O tai kur čia taip gyvenat?  Jei lankotės Elektrėnuose galėtume kada susitikti.
rrrrita
2010 03 14, 17:13
QUOTE(vienišoji @ 2010 03 14, 17:31) O tai kur čia taip gyvenat?  Jei lankotės Elektrėnuose galėtume kada susitikti.  Vievy kartais lankaus, kai i turgeli reik ar vaikui misinio  zinoma kada galim susimatyt
QUOTE(Skomantė @ 2010 03 13, 18:17) O kaip jūs jaučiatės po operacijos. Nelengva tikriausiai mažiukui čia operacija dar nepasimiršo, o čia jau ir dantukas kalasi. Sėkmės jums  Dantukas pagaliau prasikalė, tai lelius vėl toks kaip buvęs  Šiandien daviau jam čiulptuką - galvojau geriau miegos, o tai po 10 kartų per naktį keliasi - neįmė... QUOTE(ivonka @ 2010 03 14, 14:35) Aciu uz atsakymus... Ta mums pasake Martuseviciute, bet daktare pildo dokumentus, tai ziuresim kaip bus Kai operavo mažių, į palatą paguldė 7 mėn. berniuką su labai dideliu lupytės, nosytės, gomuriuko defektu. Jo mama sakė, kad komisija jiems nedavė neįgalumo, motyvuodami, kad tai ne liga ir viską pataisis operacijos
*Grazina*
2010 03 14, 23:33
linaluka
2010 03 15, 11:05
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 15, 00:33) Na mums panasiai su tais dantimis - pastebime tik po fakto Aciu uz komplimentus musu voverytei  Ir Gabrieliui aciu, kad leidosi musu mazosios gaudomas ir buciuojamas
DOLLILYTE
2010 03 15, 11:30
sveikos vis paskaitineju,bet kazkaip nesugalvoju ka parasyt.. po truputi augam,kasdien vis gudresni daromes..  vis ka nors naujo atranda,nelabai pavadovausi vyrukui-reikia vesti ten,kur nori.. nors ne uz kalnu 8men.bet dantu dar neturim..  nors laukiam jau seniai seniai
Pumbukas
2010 03 15, 12:00
QUOTE(ivonka @ 2010 03 14, 07:58) Vyras su dukryte buvo pas Martuseviciute prie 116 kab, apie 11.40. O peracija mums buvo atlikta balandzio 1.d. beveik pries metus  o sneka, tai neimanoma sustabdyti.... kaip pauksciukas... aisku nelabai dar taisyklingai, bet nera zodzio kurio neistartu. Sake, lyg logopede, kad nosiniu negirdi, kas labai gerai.... o kalbeti jai matyt tiesig atejo laikas, nors po operacijos greit pradejo tart naujus zodzius, bet geriau kalbet tik apie 2 metukus O noriu dar uzklausti mamu, kuriu vaikuciai turi neigaluma. Mes bandom susitvarkyti, tai mums paske, kad tipo nera gretutiniu susirgimu, tai ir negausit. O as ir galvoju, kad man atrodo kad pas mus mazai kas turi gretutines ligas, tokias kaip sirdies, inkstu... Smagu, kad su kalba jums sekasi puikiai  , pas mus lyg jauciasi nosine kalba, kai taria kai kuriuos zodzius. Bet ne visada. Tikiuos, kad ismoks graziai kalbeti QUOTE(jusda @ 2010 03 14, 18:50) Dantukas pagaliau prasikalė, tai lelius vėl toks kaip buvęs  Šiandien daviau jam čiulptuką - galvojau geriau miegos, o tai po 10 kartų per naktį keliasi - neįmė... Kai operavo mažių, į palatą paguldė 7 mėn. berniuką su labai dideliu lupytės, nosytės, gomuriuko defektu. Jo mama sakė, kad komisija jiems nedavė neįgalumo, motyvuodami, kad tai ne liga ir viską pataisis operacijos  Sveikinam su nauju dantuku Tai kas ten per komisija , jei priimineja tokius sprendimus  Pikta darosi QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 15, 00:33) Taip pat sveikinam su nauju dantuku
rrrrita
2010 03 15, 12:55
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 03 15, 12:30) sveikos vis paskaitineju,bet kazkaip nesugalvoju ka parasyt.. po truputi augam,kasdien vis gudresni daromes..  vis ka nors naujo atranda,nelabai pavadovausi vyrukui-reikia vesti ten,kur nori.. nors ne uz kalnu 8men.bet dantu dar neturim..  nors laukiam jau seniai seniai  Sveikos mes irgi dar datuku neturim, ir net nesisviecia, kad greitu laiku turesim
ia mes tokie ankstyvi net du iki pusmečio užsiauginom
rrrrita
2010 03 15, 13:00
QUOTE(jusda @ 2010 03 15, 13:58) ia mes tokie ankstyvi net du iki pusmečio užsiauginom  tai jau tikrai
Skomantė
2010 03 15, 13:16
QUOTE(jusda @ 2010 03 15, 13:58) ia mes tokie ankstyvi net du iki pusmečio užsiauginom  Tikrai,kad ankstyvi  o mes tai seilėjamės, seilėjamės, o dantukų dar nesimato.
rrrrita
2010 03 15, 13:20
QUOTE(Skomantė @ 2010 03 15, 14:16) Tikrai,kad ankstyvi  o mes tai seilėjamės, seilėjamės, o dantukų dar nesimato.  O mes net nesiseilejam
lapytia
2010 03 15, 14:51
Labutukas mamukai  Na va, mudu su mazuoju treciadieni lekiam pas Martuseviciute, suzinosim kas kaip su ta skylute gomuriukyje bus... Visiems sveikinimai isdygus dantukams  Mums dantuku dygimas tai kazkoks kosmaras....
|
|