Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skilusi lūpytė, nesuaugęs gomuriukas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ziogutis
Mamos, kurios augina ir didžiuojasi savo vaikiukais

Wiiddaa - dukrytė - 1999 01 05
Pumbukas - Medeinė - 2008 01 12
Linaluka - dukrytė - 2009 01 26

Žagsuliukas - Jūris - 2008 02 09
Rasilijus - Rojus - 2009 02 20

Kodėlčiukas - Domantas - 2008 03 01

Betse - Roberta - 2005 04 03
Konfeti - dukrytė - 2008 04 30

Vilmux - Gediminas - 2006 06 27

emamytė - Adomukas - 2009 07 01
Ziogutis - Vilius - 2004 07 08
Dollilytė - Jokūbas - 2009 07 21
@ukselio mamytė- Gabrielius - 2008 07 26
Čiurkutė - Marius - 2002 07 29

Lapytia - sūnelis 2008 08 04
rrrrita - Nojus - 2009 08 07
Vienišoji - Paulius - 2007 08 22

Žibuttė - dukrytė - 2004 09 04
Kristina3 - Rokas - 2005 09 16
Jusda - Kostas 2009 09 19
Skomantė - dukrytė - 2009 09 30

Katanėlis17 - Viltutė 2007 11 01
Fira - Paulius - 2006 11 03
Ivonka - Olivija - 2007 11 09
Živilita - Tėjas - 2008 11 15

Luanda - Skomantas - 2009 12 16
Sopfi - Eleni - 2006 12 18

Energija - sūnus - 2002
Spylka - dukrytė - 2006

Zuze - Gustė
SOLVEIGUSIA - dukrytė

Aistėnė - sūnus
Starke - Jonukas

Mama su asmenine patirtimi - Vitulė
Su asmenine patirtimi (nors dar ne mama) - Drobe

Vaikiukai, kurie gimė turėdami lūpos vienpusį arba dvipusį nesaugimą, bei gomuriuko ar dantenų nesuagimą konsultuojami Žalgirio klinikoje (Vilniuje) trečiadieniais, ligoninės patalpose trečiame aukšte.

Daugiau informacijos apie šių bėdelių sprendimą, gydymo būdus galima rasti
www.cleft.lt

Dėmesio! Mūsų vaikams nuo gimimo priklauso neįgalumas ir valstybės piniginė kasmėnesinė parama. Visus reikalingus dokumentus turi sutvarkyti Jūsų vaiko gydytoja. Pinigėliai pradedami mokėti nuo paraiškos padavimo dienos.
Dėl ligos kodų:Q89.8 ir Q37.3
Čia galima juos rasti: TLK
Šeimos gyd. užpildo siuntimą į NDNT, sudeda išrašus (atliktus tyrimus, išrašus apie atliktas operacijas)

Dar nuorodėlė NDNT
Dabar pagal įstatymą LRS

Čia yra oficialiai pateiktas klausimas ir atsakymas į jį: 2008 02 05 data
DOLLILYTE
sveiki,naujoj temutej 4u.gif
aciu,Zioguti,kad rupiniesi naujais namuciais 4u.gif
*Grazina*
Jungiuosi ir as naujoj temukei 4u.gif

Aciu Zioguti thumbup.gif
*Grazina*
lapytia, tikrai butu susitikti,o jus is Vln? 4u.gif
lapytia
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 08, 21:51)
lapytia, tikrai butu susitikti,o jus is Vln? 4u.gif
*

Nea, mes ne is Vilniaus. Bet busim su maziuku Vilniuje kovo 18, turim dar pasirodyti Martuseviciutei smile.gif (Gal tada ir pavyktu susitikti?) blush2.gif Tolimesne prieziura musu maziuko jau bus Danijoje, ten jau laukia musu su Augustu daktariukai mirksiukas.gif Ir taip turejo gomurio operacija daryti DK, bet mes kazkaip pasirinkom LT. Na as vis papasakosiu kaip ten mus DK priziuri ir kas kitaip nei LT smile.gif
Tik va labai puikiai atsimenu, kad gydytojai ten pabreze mums viena dalyka - jokio maitinimo is kruties tokiems vaikiukams...
Papildyta:
P.S. Aciu Zioguciui uz nauja temele 4u.gif
*Grazina*
QUOTE(lapytia @ 2010 03 08, 23:39)
Nea, mes ne is Vilniaus. Bet busim su maziuku Vilniuje kovo 18, turim dar pasirodyti Martuseviciutei  smile.gif (Gal tada ir pavyktu susitikti?)  blush2.gif  Tolimesne prieziura musu maziuko jau bus Danijoje, ten jau laukia musu su Augustu daktariukai mirksiukas.gif Ir taip turejo gomurio operacija daryti DK, bet mes kazkaip pasirinkom LT. Na as vis papasakosiu kaip ten mus DK priziuri ir kas kitaip nei LT  smile.gif
Tik va labai puikiai atsimenu, kad gydytojai ten pabreze mums viena dalyka - jokio maitinimo is kruties tokiems vaikiukams...
Papildyta:
P.S. Aciu Zioguciui uz nauja temele 4u.gif
*

Na mes Martuseviciutei rytoj skambinsiu kada mums atvaziuoti 4u.gif o siaip tai,dar logopede turim pasirodyti...
O jums apkirpo liezuvio pasaiteli?? g.gif Tikrai gal ir gautusi,bet manu kada reikia kazkoki susitikima su visom mamom 4u.gif 4u.gif

Beje kaip jums DK,ten tu dirbi ar su augustuku namie sedi? Jis ten eis i darzely?
luanda
kaip smagu sugryzti:) aciu uz naujus namucius 4u.gif
lapytia
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 08, 22:43)
Na mes Martuseviciutei rytoj skambinsiu kada mums atvaziuoti 4u.gif  o siaip tai,dar logopede turim pasirodyti...
O jums apkirpo liezuvio pasaiteli??  g.gif  Tikrai gal ir gautusi,bet manu kada reikia kazkoki susitikima su visom mamom  4u.gif  4u.gif

Beje kaip jums DK,ten tu dirbi ar su augustuku namie sedi? Jis ten eis i darzely?
*

Mums logopede Zalgiryje pasake, kad tik nuo 3 metu gali vaiko demesi sukoncentruoti i logopedines pamokeles. Be to, logopede patare kaip ji mokyti visokiu garsu ir sake intensyviai pradesim mokytis kalbeti tik nuo 3 metu. O ka Jums logopede sake?
As irgi labai noreciau pasimatyti su mamom ir ju maziukais blush2.gif

DK dirba mano vyras, as dirbau siek tiek iki Augustelio gimimo. Musu maziukas prades eiti i darzeli nuo geguzes 1, ziuresim kaip mums seksis. Visgi kita kalba, bet gal kaip nors prisitaikysim. Logopede musu DK sako, kad nera skirtumo kurioje salyje logopedas padeda vaikui, nes jis moko ne kalbos, o kaip ismokti kalbeti smile.gif

O Jus leisit NO Gabrieliu i darzeli? Ar dar namuciuose su juo pabusi kuri laika? smile.gif
Papildyta:
Mums liezuvio pasaitelio nepakirpo, sake nereikejo smile.gif O Jums?
*Grazina*
QUOTE(lapytia @ 2010 03 09, 11:08)
Mums logopede Zalgiryje pasake, kad tik nuo 3 metu gali vaiko demesi sukoncentruoti i logopedines pamokeles. Be to, logopede patare kaip ji mokyti visokiu garsu ir sake intensyviai pradesim mokytis kalbeti tik nuo 3 metu. O ka Jums logopede sake?
As irgi labai noreciau pasimatyti su mamom ir ju maziukais blush2.gif

DK dirba mano vyras, as dirbau siek tiek iki Augustelio gimimo. Musu maziukas prades eiti i darzeli nuo geguzes 1, ziuresim kaip mums seksis. Visgi kita kalba, bet gal kaip nors prisitaikysim. Logopede musu DK sako, kad nera skirtumo kurioje salyje logopedas padeda vaikui, nes jis moko ne kalbos, o kaip ismokti kalbeti smile.gif

O Jus leisit NO Gabrieliu i darzeli? Ar dar namuciuose su juo pabusi kuri laika? smile.gif
Papildyta:
Mums liezuvio pasaitelio nepakirpo, sake nereikejo smile.gif  O Jums?
*

Taip leisim i darzely,ir gal nuo geguzes dar nzn kaip man su darbu bus,jei bus darbas nuo balandzio tai po bisky leisim,po pora valandu,nes jis be manes negali,net su mociutem su verksmais lieka doh.gif verysad.gif Sunku man labai bus ji leisti i darzely,bet reikia...
Mums pasaitely pakirpo truputuka,reikejo...

O del logopedes,tai pasake pasirodyti po men tai turbut delto pasaitelio,ir parodys kokius pratimukus daryti su juo... ax.gif
lapytia
Ech, atrodo matau pas Augusta ant gomuriuko skylute mazute.... verysad.gif
*Grazina*
QUOTE(lapytia @ 2010 03 09, 20:27)
Ech, atrodo matau pas Augusta ant gomuriuko skylute mazute....  verysad.gif
*

ania,mes ryt vaziuojam pas Martuseviciute 4u.gif
Pumbukas
Sveikutes,

sveiki sugryze, Zioguciai 4u.gif Ir aciu uz naujus namucius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai laukiam nuotraukyciu bigsmile.gif

Lapytia, mes savo maze pas logopede vedam nuo 1,8men. Ir kuo puikiausiai susikaupia thumbup.gif Pirmas dienas buvau su ja kartu kabinete, o paskui jau laukdavau uz duru. Pas logopede eina su didziausiu noru. Ir rezultatas matosi.

Lapytia, neskubet nusimint, gal tai visai ne skylute. Reikia laiko, kad visiskai sugytu.
*Grazina*
QUOTE(Pumbukas @ 2010 03 10, 00:20)
Sveikutes,

sveiki sugryze, Zioguciai 4u.gif  Ir aciu uz naujus namucius 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Labai laukiam nuotraukyciu  bigsmile.gif

Lapytia, mes savo maze pas logopede vedam nuo 1,8men. Ir kuo puikiausiai susikaupia  thumbup.gif  Pirmas dienas buvau su ja kartu kabinete, o paskui jau laukdavau uz duru. Pas logopede eina su didziausiu noru. Ir rezultatas matosi.

Lapytia, neskubet nusimint, gal tai visai ne skylute. Reikia laiko, kad visiskai sugytu.
*

Mums ir logopede pasake,kad nuo 2metu reiks vaikscioti smile.gif
lapytia
As nezinau kodel mums logopede pasake, kad tik nuo 3 metuku galima vaika mokinti kalbeti g.gif ...nesuprantu...As ir galvoju, kad tik nebutu velu toks vaiko amzius, todel tikrai Danijoje ziuresim ka gydytojai sakys. Nes jie musu Augustui jau nuo metu ir triju menesiu dave uzduotis logopedines daryti (burgzti, miaukti ir t.t.). rolleyes.gif
Bet vakar taip susimasciau del tos skylutes pas maziuka burnytej...viliuosi, kad gal sugis...Na ziuresim kita savaite ka Martuseviciute pasakys.
Papildyta:
As net nezinau, gal cia tas lankymasis pas logopedus priklauso nuo to koks nesuaugimas gomurio... Mums tai su minkstuoju gerokai problemu(taip pat ir kietojo kazkiek), o logopede sake, kad minkstasis gomurys daug svarbiau kalbai nei kietasis..Tai gal tas minkstasis kol visiskai ten nesugis ar kas ten jam nepasidarys, tol ir nemokinti kalbeti....ai net nezinau, dabar tas logopedas man didelis didelis klaustukas... g.gif doh.gif
luanda
QUOTE(lapytia @ 2010 03 10, 10:33)
As nezinau kodel mums logopede pasake, kad tik nuo 3 metuku galima vaika mokinti kalbeti g.gif ...nesuprantu...As ir galvoju, kad tik nebutu velu toks vaiko amzius, todel tikrai Danijoje ziuresim ka gydytojai sakys. Nes jie musu Augustui jau nuo metu ir triju menesiu dave uzduotis logopedines daryti (burgzti, miaukti ir t.t.).  rolleyes.gif
Bet vakar taip susimasciau del tos skylutes pas maziuka burnytej...viliuosi, kad gal sugis...Na ziuresim kita savaite ka Martuseviciute pasakys.
Papildyta:
As net nezinau, gal cia tas lankymasis pas logopedus priklauso nuo to koks nesuaugimas gomurio... Mums tai su minkstuoju gerokai problemu(taip pat ir kietojo kazkiek), o logopede sake, kad minkstasis gomurys daug svarbiau kalbai nei kietasis..Tai gal tas minkstasis kol visiskai ten nesugis ar kas ten jam nepasidarys, tol ir nemokinti kalbeti....ai net nezinau, dabar tas logopedas man didelis didelis klaustukas... g.gif  doh.gif
*

as darzelyje dirbu logopede, vaikus ivairiu manksteliu, zaidimu ir pratimeliu, skirtu liezuvio, lupu, gomurio lavinimui pradedu sulaukus 2 metu, o rimtesnis darbas pradedamas veliau, kuo anksciau atliekamos manksteles, tuo labiau vystosi kalba.ypac svarbu atlikti putimo pratimus ( pusti teniso kamuoliuka i vartus, su siaudeliu pusti i stikline vandens, pusti vejo malunelius) , kad pasalinti nosinini balsa.
lapytia
Aciu uz patarimus mamytes 4u.gif
*Grazina*
Sveikos 4u.gif Buvom sian Zalgyri,tai viskas graziai uzgijo,db tik 2metuku reiks pasirodyti ir Martuseviciutei ir logopedei... Patare daryti pratimus-pusti svilpukus,pusti karstus patiekalus ir t.t.

Gabrielius susipazino su labai faina mergyte Dominika jai 1,1metu tokia faina mergaiciuka,kad negaliu-buvo ji po gomurio operacijos ax.gif teveliai jos ir laabai faini thumbup.gif thumbup.gif

Saldziu 4u.gif
lapytia
Labai dziaugiuosi, kad Jums viskas graziai uzgijo thumbup.gif Sekmiukes 4u.gif
*Grazina*
QUOTE(lapytia @ 2010 03 11, 11:36)
Labai dziaugiuosi, kad Jums viskas graziai uzgijo thumbup.gif  Sekmiukes 4u.gif
*

aciu mirksiukas.gif kaip tavo spokiukas laikosi? wub.gif
Pumbukas
QUOTE(lapytia @ 2010 03 10, 10:33)
As nezinau kodel mums logopede pasake, kad tik nuo 3 metuku galima vaika mokinti kalbeti g.gif ...nesuprantu...As ir galvoju, kad tik nebutu velu toks vaiko amzius, todel tikrai Danijoje ziuresim ka gydytojai sakys. Nes jie musu Augustui jau nuo metu ir triju menesiu dave uzduotis logopedines daryti (burgzti, miaukti ir t.t.).  rolleyes.gif
Papildyta:
As net nezinau, gal cia tas lankymasis pas logopedus priklauso nuo to koks nesuaugimas gomurio... Mums tai su minkstuoju gerokai problemu(taip pat ir kietojo kazkiek), o logopede sake, kad minkstasis gomurys daug svarbiau kalbai nei kietasis..Tai gal tas minkstasis kol visiskai ten nesugis ar kas ten jam nepasidarys, tol ir nemokinti kalbeti....ai net nezinau, dabar tas logopedas man didelis didelis klaustukas... g.gif  doh.gif
*

Lapytia, musu mergaitei irgi minkstasis gomurys buvo nesuauges.
Mano nuomone, kuo anksciau pradesit lankytis pas logopede, tuo vaikuciui bus geriau. 4u.gif
*Grazina*
QUOTE(Pumbukas @ 2010 03 11, 23:11)
Lapytia, musu mergaitei irgi minkstasis gomurys buvo nesuauges.
Mano nuomone, kuo anksciau pradesit lankytis pas logopede, tuo vaikuciui bus geriau.  4u.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
lapytia
Oi mamos, kaip gera su Jumis pasikalbeti ax.gif Kazkaip iskart lengviau pasidaro 4u.gif

O mano zvirblis tai isdykelis lotuliukas.gif Duodasi po namus kaip tikras bosas doh.gif Jauciasi tikrai gerai, bet tik miegas dar ne koks... Va ir dabar sukasi cia aplink mane ir saukia GAGA GAGA ( tai reiskia kad ijungciau lady gaga lotuliukas.gif ) . Na as manau, kad pas logopede DK mes pradesim eiti tik grize ten. O kaip su ta skylute gomuryje bus, tai nezinau - isklausysim ir LT ir DK daktaru nuomones smile.gif
Sekmiukes visoms 4u.gif
*Grazina*
QUOTE(lapytia @ 2010 03 12, 11:43)
Oi mamos, kaip gera su Jumis pasikalbeti ax.gif  Kazkaip iskart lengviau pasidaro 4u.gif

O mano zvirblis tai isdykelis lotuliukas.gif  Duodasi po namus kaip tikras bosas doh.gif Jauciasi tikrai gerai, bet tik miegas dar ne koks... Va ir dabar sukasi cia aplink mane ir saukia GAGA GAGA ( tai reiskia kad ijungciau lady gaga  lotuliukas.gif ) . Na as manau, kad pas logopede DK mes pradesim eiti tik grize ten. O kaip su ta skylute gomuryje bus, tai nezinau - isklausysim ir LT ir DK daktaru nuomones  smile.gif
Sekmiukes visoms 4u.gif
*

Pamatysi bus viskas gerai ax.gif Faunu,kad lialius tavo atgauja jegas... thumbup.gif wub.gif
ivonka
Mes irgi kovo 10 buvom, pas logopede, tai sake tik nuo 3 metu ateiti, o siaip tfiu tfiu sake, kad mazoji sneka taip lyg butu gimusi, be sito bedos... sake svarbiausia, kad tarku raides k ir t, o tas mums kuo puikiaiusiai gaunasi smile.gif ir siap sake, kad gerai savo amziui sneka....
o del skylutes sake daktare, kad iki 3 metu laukiam gal sugis
*Grazina*
QUOTE(ivonka @ 2010 03 13, 12:03)
Mes irgi kovo 10 buvom, pas logopede, tai sake tik nuo 3 metu ateiti, o siaip tfiu tfiu sake, kad mazoji sneka taip  lyg butu gimusi, be sito bedos... sake svarbiausia, kad tarku raides k ir t, o tas mums kuo puikiaiusiai gaunasi smile.gif ir siap sake, kad gerai savo amziui sneka....
*

O as kazkaip nemaciau tokios mergaites 2metuku,gal veliau buvot? g.gif
jusda
Labukas 4u.gif
Mano leliui dantukas dygsta tai nėra kada nė prie kompo prisėsti...
Skomantė
QUOTE(jusda @ 2010 03 13, 14:35)
Labukas  4u.gif
Mano leliui dantukas dygsta tai nėra kada nė prie kompo prisėsti...
*

O kaip jūs jaučiatės po operacijos. Nelengva tikriausiai mažiukui čia operacija dar nepasimiršo, o čia jau ir dantukas kalasi. Sėkmės jums smile.gif
Pumbukas
QUOTE(ivonka @ 2010 03 13, 12:03)
Mes irgi kovo 10 buvom, pas logopede, tai sake tik nuo 3 metu ateiti, o siaip tfiu tfiu sake, kad mazoji sneka taip  lyg butu gimusi, be sito bedos... sake svarbiausia, kad tarku raides k ir t, o tas mums kuo puikiaiusiai gaunasi smile.gif ir siap sake, kad gerai savo amziui sneka....
*

Ivonka,o kada dukrytei buvo atlikta gomuriuko operacija? Mazyle jau daug ka sneka? Musiske irgi taria k ir t raides. Idomu, kaip musiskes kalba ivertintu Zalgirio logopedai? Mums liepe atvykti pas juos pasirodyti triju metuku, bet galvoju gal reiktu anksciau nuvaziuoti. g.gif
ivonka
Vyras su dukryte buvo pas Martuseviciute prie 116 kab, apie 11.40.
O peracija mums buvo atlikta balandzio 1.d. beveik pries metus smile.gif o sneka, tai neimanoma sustabdyti.... kaip pauksciukas... aisku nelabai dar taisyklingai, bet nera zodzio kurio neistartu. Sake, lyg logopede, kad nosiniu negirdi, kas labai gerai.... o kalbeti jai matyt tiesig atejo laikas, nors po operacijos greit pradejo tart naujus zodzius, bet geriau kalbet tik apie 2 metukus
O noriu dar uzklausti mamu, kuriu vaikuciai turi neigaluma. Mes bandom susitvarkyti, tai mums paske, kad tipo nera gretutiniu susirgimu, tai ir negausit. O as ir galvoju, kad man atrodo kad pas mus mazai kas turi gretutines ligas, tokias kaip sirdies, inkstu...
*Grazina*
QUOTE(ivonka @ 2010 03 14, 07:58)
O peracija mums buvo atlikta balandzio 1.d. beveik pries metus smile.gif o sneka, tai neimanoma sustabdyti.... kaip pauksciukas... aisku nelabai dar taisyklingai, bet nera zodzio kurio neistartu. Sake, lyg logopede, kad nosiniu negirdi, kas labai gerai.... o kalbeti jai matyt tiesig atejo laikas, nors po operacijos greit pradejo tart naujus zodzius, bet geriau kalbet tik apie 2 metukus
O noriu dar uzklausti mamu, kuriu vaikuciai turi neigaluma. Mes bandom susitvarkyti, tai mums paske, kad tipo nera gretutiniu susirgimu, tai ir negausit. O as ir galvoju, kad man atrodo kad pas mus mazai kas turi gretutines ligas, tokias kaip sirdies, inkstu...
*

A,nes ziuriu lyg mergaites nebuvo 2metuku mirksiukas.gif Na del neigalumo tai mes tokiu ligu neturim ir gavom lengva neigaluma...
vienišoji
Kokia aš žiopla doh.gif , tik dabar pamačiau naują temą. biggrin.gif Registruojuos. ax.gif
Aš turbūt iki šiol nepasigyriau g.gif , kad su Pauliuku pakeitėm gyvenamąją vietą, išsikraustėm į Elektrėnus.
Pas mus irgi lengvas neįgalumas, bet irgi labai kažko nenoriai gydytoja jį tvarkė. g.gif
DOLLILYTE
pas mus lengvas neigalumas,bet gydytoja sutvarke be jokiu problemu..mes net nezinojom,kad galim ji gauti,o kai grizom is GN,atejo pediatre irmus apsviete.. ax.gif
labas rytas 4u.gif siryt taip sauleta.. rolleyes.gif
rrrrita
QUOTE(vienišoji @ 2010 03 14, 10:51)
Kokia aš žiopla doh.gif , tik dabar pamačiau naują temą. biggrin.gif Registruojuos. ax.gif
Aš turbūt iki šiol nepasigyriau g.gif , kad su Pauliuku pakeitėm gyvenamąją vietą, išsikraustėm į Elektrėnus.
Pas mus irgi lengvas neįgalumas, bet irgi labai kažko nenoriai gydytoja jį tvarkė. g.gif
*

Sveikos smile.gif

tai tik 10 km atstumu nuo musu mirksiukas.gif
*Grazina*
QUOTE(vienišoji @ 2010 03 14, 10:51)
*

Kaip faina vienisoji thumbup.gif sveikinu mirksiukas.gif
Ziogutis
QUOTE(ivonka @ 2010 03 14, 06:58)

*

mes taip pat jokių gretutinių ligų neturim.
ivonka
Aciu uz atsakymus...
Ta mums pasake Martuseviciute, bet daktare pildo dokumentus, tai ziuresim kaip bus
vilmux x
QUOTE(ivonka @ 2010 03 14, 08:58)

*

Jei butu gretutiniu ligų jau turėtų priklausyti vidutinis neįgalumas,o su tik šia bėdele lengvas neįgalumas tai tikrai priklauso.
vienišoji
QUOTE(rrrrita @ 2010 03 14, 11:04)
Sveikos  smile.gif

tai tik 10 km atstumu nuo musu  mirksiukas.gif
*

O tai kur čia taip gyvenat? bigsmile.gif Jei lankotės Elektrėnuose galėtume kada susitikti. ax.gif
rrrrita
QUOTE(vienišoji @ 2010 03 14, 17:31)
O tai kur čia taip gyvenat? bigsmile.gif Jei lankotės Elektrėnuose galėtume kada susitikti. ax.gif
*

Vievy smile.gif

kartais lankaus, kai i turgeli reik ar vaikui misinio smile.gif zinoma kada galim susimatyt mirksiukas.gif
jusda
QUOTE(Skomantė @ 2010 03 13, 18:17)
O kaip jūs jaučiatės po operacijos.  Nelengva tikriausiai mažiukui čia operacija dar nepasimiršo, o čia jau ir dantukas kalasi. Sėkmės jums smile.gif
*

Dantukas pagaliau prasikalė, tai lelius vėl toks kaip buvęs biggrin.gif Šiandien daviau jam čiulptuką - galvojau geriau miegos, o tai po 10 kartų per naktį keliasi - neįmė...

QUOTE(ivonka @ 2010 03 14, 14:35)
Aciu uz atsakymus...
Ta mums pasake Martuseviciute, bet daktare pildo dokumentus, tai ziuresim kaip bus
*

Kai operavo mažių, į palatą paguldė 7 mėn. berniuką su labai dideliu lupytės, nosytės, gomuriuko defektu. Jo mama sakė, kad komisija jiems nedavė neįgalumo, motyvuodami, kad tai ne liga ir viską pataisis operacijos g.gif
*Grazina*
Kokia as ziopla mama doh.gif bigsmile.gif pas sunelis dantukas isdygo,o as tik sian pamaciau doh.gif blush2.gif taigi turim pirma iltiny 4u.gif
linaluka
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 15, 00:33)
Kokia as ziopla mama  doh.gif  bigsmile.gif  pas sunelis dantukas isdygo,o as tik sian pamaciau doh.gif  blush2.gif  taigi turim pirma iltiny  4u.gif
*

Na mums panasiai su tais dantimis - pastebime tik po fakto tongue.gif

Aciu uz komplimentus musu voverytei 4u.gif Ir Gabrieliui aciu, kad leidosi musu mazosios gaudomas ir buciuojamas biggrin.gif
DOLLILYTE
sveikos 4u.gif
vis paskaitineju,bet kazkaip nesugalvoju ka parasyt.. blush2.gif
po truputi augam,kasdien vis gudresni daromes.. rolleyes.gif vis ka nors naujo atranda,nelabai pavadovausi vyrukui-reikia vesti ten,kur nori..
nors ne uz kalnu 8men.bet dantu dar neturim.. schmoll.gif nors laukiam jau seniai seniai ax.gif
Pumbukas
QUOTE(ivonka @ 2010 03 14, 07:58)
*

Smagu, kad su kalba jums sekasi puikiai thumbup.gif , pas mus lyg jauciasi nosine kalba, kai taria kai kuriuos zodzius. Bet ne visada. Tikiuos, kad ismoks graziai kalbeti smile.gif

QUOTE(jusda @ 2010 03 14, 18:50)
Dantukas pagaliau prasikalė, tai lelius vėl toks kaip buvęs  biggrin.gif  Šiandien daviau jam čiulptuką - galvojau geriau miegos, o tai po 10 kartų per naktį keliasi - neįmė...
Kai operavo mažių, į palatą paguldė 7 mėn. berniuką su labai dideliu lupytės, nosytės, gomuriuko defektu. Jo mama sakė, kad komisija jiems nedavė neįgalumo, motyvuodami, kad tai ne liga ir viską pataisis operacijos  g.gif
*

Sveikinam su nauju dantuku 4u.gif
Tai kas ten per komisija , jei priimineja tokius sprendimus doh.gif Pikta darosi mad.gif

QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 15, 00:33)
Kokia as ziopla mama  doh.gif  bigsmile.gif  pas sunelis dantukas isdygo,o as tik sian pamaciau doh.gif  blush2.gif  taigi turim pirma iltiny  4u.gif
*

Taip pat sveikinam su nauju dantuku 4u.gif

rrrrita
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 03 15, 12:30)
sveikos 4u.gif
vis paskaitineju,bet kazkaip nesugalvoju ka parasyt.. blush2.gif
po truputi augam,kasdien vis gudresni daromes.. rolleyes.gif vis ka nors naujo atranda,nelabai pavadovausi vyrukui-reikia vesti ten,kur nori..
nors ne uz kalnu 8men.bet dantu dar neturim.. schmoll.gif nors laukiam jau seniai seniai ax.gif
*

Sveikos 4u.gif

mes irgi dar datuku neturim, ir net nesisviecia, kad greitu laiku turesim blush2.gif
jusda
ia mes tokie ankstyvi net du iki pusmečio užsiauginom biggrin.gif
rrrrita
QUOTE(jusda @ 2010 03 15, 13:58)
ia mes tokie ankstyvi net du iki pusmečio užsiauginom  biggrin.gif
*

tai jau tikrai biggrin.gif
Skomantė
QUOTE(jusda @ 2010 03 15, 13:58)
ia mes tokie ankstyvi net du iki pusmečio užsiauginom  biggrin.gif
*

Tikrai,kad ankstyvi smile.gif o mes tai seilėjamės, seilėjamės, o dantukų dar nesimato. mirksiukas.gif
rrrrita
QUOTE(Skomantė @ 2010 03 15, 14:16)
Tikrai,kad ankstyvi smile.gif o mes tai seilėjamės, seilėjamės, o dantukų dar nesimato. mirksiukas.gif
*

O mes net nesiseilejam smile.gif
lapytia
Labutukas mamukai smile.gif 4u.gif Na va, mudu su mazuoju treciadieni lekiam pas Martuseviciute, suzinosim kas kaip su ta skylute gomuriukyje bus... unsure.gif

Visiems sveikinimai isdygus dantukams thumbup.gif smile.gif Mums dantuku dygimas tai kazkoks kosmaras.... doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.