Kazanova
2010 03 08, 22:00
Sveikute, Tema jau uzvedei  Tiesa toks pastebejimas, cia tie linkai kazkur 60-70% teveikiantys, kiti jau pasene ir nebegaliojantys, tai tik siaip mintis buvo, gal geriau pratrinti tuos neatsidarancius  merginos greit nauju prisakytu  va pvz. AGATAS - http://www.polymerclaycentral.com/faux_agate.html dar tikros spalvos partuotuve siaures miestelyje su fimu uzsidare  , dar toks mazytis pasikeitimas.
Margareta
2010 03 09, 11:29
o pagaliau lipdysim is polimerinio molio  is tikruju, tas pavadinimas modelinas tik supainioja naujai besidomincius del nuorodu, tai jo..galima butu atsviezinti Smegenu vingiai http://www.polymerclaycentral.com/braincane.html Gelyte grazi http://www.dancinghanddesigns.com/Splicedpg2.html odos imitacija http://www.polymerclayweb.com/leather.asp
mur`miaw
2010 03 09, 13:28
o-pa-pa
2010 03 09, 13:35
QUOTE(mur`miaw @ 2010 03 09, 15:28) grazteli nusipirkti kad ir senukuos,kainuoja jie centus ir prasigresit
mur`miaw
2010 03 09, 13:45
tai ten reikia mazo graztuko galvutes ir tiek ?
*MAGIC*
2010 03 09, 19:48
O aš turiu klausimą apie mažas kepimo krosnelės, naudojamas polimero kietinimui. Ar kuri kepa tokioje? Vis pamąstau, kad gal ir gerai būtų įsigyt, jei tiktų. Nes man kažkaip labai nepatinka naudot tą pačią orkaitę ir maistui gamint ir polimerui kietint. Kiek domėjausi, tai kažkaip tos mažos krosnelės kaprizingos temperatūros palaikyme/nustatyme. Pasidalinkit, prašau, patirtim, kas tokios turi.
Žiogienė
2010 03 09, 21:26
Turiu klausimėlį: kaip jums gaunasi tokios plonos, lygios, tiesios linijos darbeliuose? Gal darot kažkaip kitaip, ne kočiojant "dešrelėm? Permečiau tas nuorodas, bet nieko panašaus nerandu, o gal nemoku ieškot (su anglų nedraugauju  ) Arba pvz.:kvadračiukai
QUOTE(*MAGIC* @ 2010 03 09, 19:48) O aš turiu klausimą apie mažas kepimo krosnelės, naudojamas polimero kietinimui. Ar kuri kepa tokioje? Vis pamąstau, kad gal ir gerai būtų įsigyt, jei tiktų. Nes man kažkaip labai nepatinka naudot tą pačią orkaitę ir maistui gamint ir polimerui kietint. Kiek domėjausi, tai kažkaip tos mažos krosnelės kaprizingos temperatūros palaikyme/nustatyme. Pasidalinkit, prašau, patirtim, kas tokios turi. aš jau senai orkaitėj, kur kepu darbus, negaminu maisto  o elektrinių mačiau Thomas Philips, bet man jos peržemos žmogiukams  įsigyčiau iškart, jei tik aukštis viduj būtų bent 25 cm  manau, kad tiesiog visada reikia priprast prie naujo daiko ir jį prisijaukinti, labai gera išeitis su tom elektrinėm Papildyta:QUOTE(Žiogienė @ 2010 03 09, 21:26) Turiu klausimėlį: kaip jums gaunasi tokios plonos, lygios, tiesios linijos darbeliuose? Gal darot kažkaip kitaip, ne kočiojant "dešrelėm? Permečiau tas nuorodas, bet nieko panašaus nerandu, o gal nemoku ieškot (su anglų nedraugauju  ) Arba pvz.:kvadračiukai  jei parodytum darbelio pavyzdėlį, kad žinotumet ką turi omeny, tai pasakytume  nes dabar aš bent jau nelabai supratau apie ką klausimukas
tesulka
2010 03 09, 21:46
Su naujais namučiais ********************* Mano darbai
Almantaitė
2010 03 09, 22:19
QUOTE(mijaka @ 2010 03 09, 21:34) aš jau senai orkaitėj, kur kepu darbus, negaminu maisto  o elektrinių mačiau Thomas Philips, bet man jos peržemos žmogiukams  įsigyčiau iškart, jei tik aukštis viduj būtų bent 25 cm  manau, kad tiesiog visada reikia priprast prie naujo daiko ir jį prisijaukinti, labai gera išeitis su tom elektrinėm  o ka jis nuodingas smarkiai ?  as naudoju sculpey, tai jis jokio kvapo nei minkomas, nei kepamas neturi. bet jei jau pavojinags tai ga tikrai reiktu krosnele nusipirkt
*MAGIC*
2010 03 09, 22:25
QUOTE(mijaka @ 2010 03 09, 21:34) aš jau senai orkaitėj, kur kepu darbus, negaminu maisto  o elektrinių mačiau Thomas Philips, bet man jos peržemos žmogiukams  įsigyčiau iškart, jei tik aukštis viduj būtų bent 25 cm  manau, kad tiesiog visada reikia priprast prie naujo daiko ir jį prisijaukinti, labai gera išeitis su tom elektrinėm  nu tai, kad man gautųsi arba mest maisto gamybą orkaitėj, arba polimerą, jei jau rinktis, nes orkaitė tik viena namuose:) O dėl tų mažiukių elektrinių vat ir prisiskaičiau, kad ten ta temperatūra gaunasi nevisai tokia, kokią nureguliuoji. Kažkaip ten pradžioj stipriai užkaitina, paskui vėl ten šokinėja eigoje. Vos ne turi ten vidun įkišęs termometrą budėt ir dureles atidarinėt, kad nesudegintų. O kitos pigesnės išvis net ir minimalią temp. nustačius užkaitina stipriai daugiau nei reiktų polimerui. Va ir mąstau ar yra koks padorus modelis ar visų mažiukių panašios bėdos...
o-pa-pa
2010 03 09, 22:42
As irgi labai intensyviai galvoju apie maza krosnele,ir del maisto ir dar del to kad kartais tiesiog reikia kokias penkias sagas ar pora karoliuku issikept ir taip nesinori savo senos dujinukes kurt ir kaitint del keliu daikciuku.Del temperaturos as kazkaip nesibaiminu labai,kisiu i vidu papildomai termometra ir ziuresiu(siaip ar taip dabar beveik visas laika budziu prie dujines).
*MAGIC*
2010 03 09, 22:55
Na matai, kad tas temperatūros neatitikimas, apie kurį skaičiau, ne keli/keliolika laipsnių, o pvz. nustačius 65 laipsnius pagal tą reguliavimo rankenėlės skalę, pradžioje užkaitina iki kokių 200 , o paskui šokčiojant jau panašiai apie reikiamą 110-130 prisilaiko. O aš kiek žiūrinėjau tuos pečiukus, tai kai kuriuose jau minimali temp. nuo 110 kokių prasideda čia ant tos reguliavimo skalės, tai kiek jis realiai tada užkaitina Aš suprantu, kad kai maža talpa sudėtinga ten pastovią temp. palaikyt - atidarai- staigiai atšąla ir panašiai. Tai va ir bandau sužinoti, kas praktiškai naudojasi ir kaip ten yra iš tikro...
Mozaika...
ar kas slifuoja polimerinio molio 'akmenukus' su elektriniu slifuokliu?  kazkaip su rankomis sunku nuslifuot galvoju gal ta masinka nusipirkt, bet maciau yra tiesinis slifuoklis ir graviratorius ( tas, kaip suprantu irgi slifavimo antgalius turi ), tai gal geriau graviratoriu pirkt, dar suniui medaliona isgraviruot galetu kainuoja tai jie panasiai
ashypsena
2010 03 13, 10:06
Hytka, man labai patiko taviškė mozaika...
Kazanova
2010 03 13, 14:08
QUOTE(*acme* @ 2010 03 12, 10:23) ar kas slifuoja polimerinio molio 'akmenukus' su elektriniu slifuokliu?  kazkaip su rankomis sunku nuslifuot jo su tais slifavimai poliravimais man ir nepatiko su rankom bruzinti ar su tais graztais tai issigijau tokia tai masinele :  imetu, uztaisau, ir palieku... issiemu ir dziaugiuos  lietuvoje nemaciau tokio aparato, tai siunciaus is voketijos. Kiek slifavau, poliravau, rezultatu likau patenkinta, nuima nelygumus ant visokiu apvaliu pavirsiu, o stacius kampus vienodai graziai uzapvalina.
Kaip koks ufonautų laivas
QUOTE(Kazanova @ 2010 03 13, 16:08) jo su tais slifavimai poliravimais man ir nepatiko su rankom bruzinti ar su tais graztais tai issigijau tokia tai masinele :  tokio dar nemaciau  kazin, o kaip sis aparatas angliskai vadinasi  ? va cia tai tinginio svajone
Žiogienė
2010 03 13, 16:14
QUOTE(mijaka @ 2010 03 09, 22:34) jei parodytum darbelio pavyzdėlį, kad žinotumet ką turi omeny, tai pasakytume  nes dabar aš bent jau nelabai supratau apie ką klausimukas  Aš dar apie tą patį Sakykim, kad ir šitie auskariukai Margaritos(atsiprašau, kad pasiskolinau  )  Kaip tokios gražios plonos linijos jums gaunasi?  Man kočiojant jos išsikreivina, išsilieja ir pan. Papildyta:Arba: Kaip padaryt tokį?  Kaip tą ornamentą sudėliot tai aišku, bet kaip gražiai sulipdyt? Juk tik pridėjus nesulips, reik kažkaip kočiot? O kaip kočiot kai jis trikampės formos?
Mačiau naują Visi rankdarbiai. Malonu matyti pažįstamus darbelius - šaunuolės mergaitės Klausykit, kas yra Super Sculpey? Ką su juo veikt? Ir dar pamiršau ką sakėt apie šitą - geras ar ne?
Kazanova
2010 03 14, 00:32
QUOTE(*acme* @ 2010 03 13, 06:50) tokio dar nemaciau  kazin, o kaip sis aparatas angliskai vadinasi  ? va cia tai tinginio svajone  Angliskai ROCK TRUMBLER - akmenu slifavimo masina, joje akmenys nusislifuoja ir nusipoliruoja kaip juros akmeneliai( aisku po 3-4 dienu aparato veikimo), bet fimas pasiduoda slifavimui daug sparciau, nes yra ne toks kietas kaip akmuo. Dar i sita masina dedasi milteliai tokie kaip jusu perkamas slifavimo popierius 600-2000, tik tie milteliai palaidi, ne ant popieriaus. Todel galima poliruoti skirtingo grubumo milteliais, jei reikia nelygumus didelius panaikinti, imami zemesnio skaicio milteliai ir panasiai. Tiesa as isradau naujus receptus tu milteliu, nes nieko panasaus LT neradau, teko improbvizuoti is to kas yra. Buvo paprastesniu variantu tu masinu, bet man tas kosminis laivas labai patiko
QUOTE(Kazanova @ 2010 03 14, 02:32) Angliskai ROCK TRUMBLER - akmenu slifavimo masina, joje akmenys nusislifuoja ir nusipoliruoja kaip juros akmeneliai( aisku po 3-4 dienu aparato veikimo), bet fimas pasiduoda slifavimui daug sparciau, nes yra ne toks kietas kaip akmuo.
jau spejau ebay'juj paieskot  brangokas aparatas  bet itariu staciakampiams dirbiniams labiau tiktu tie elektriniai slifuokliai  kaip blogai, kad nera kokio super-duper aparato viskam
Margareta
2010 03 14, 11:27
Irunia, turiu ta laka - skystas kaip vandenelis, matinis ir man visai patinka Kazanova, tai va kas tai per masina, ia tu anksciau klausei as kas tokia naudojasi..esu maciusi internete, kad su ja slifuoja fima, bet nelabai zinojau kas ten per daiktas. tai keik kastavo tas dziaugsmas? Papildyta:Žiogiene, reikia ploniau iskocioti
Ar esate kuri nors naudojusi skysta fimo? Kaip su juo dirbti, kokios jo naudojimo galmybes? Gal darbeliu pavyzdziu turite arba kokiu nuorodu
Margareta
2010 03 14, 13:42
naudojau skysta tik ne fimo o sculpey  va cia http://picasaweb.google.com/margaryta.l/Ma...164465508676882 siaip jis geras kai nori suklijuoti kokias detales, tai pateplioji ir kepi
Kazanova
2010 03 15, 10:06
QUOTE(Margareta @ 2010 03 14, 03:27) Kazanova, tai va kas tai per masina, ia tu anksciau klausei as kas tokia naudojasi..esu maciusi internete, kad su ja slifuoja fima, bet nelabai zinojau kas ten per daiktas. tai keik kastavo tas dziaugsmas?  Kazkur 65 E su viskuo, bet dar dedas tie milteliai visokie, tai jie man 25 kartams kainavo ir apie 70 LT.
Margareta
2010 03 15, 10:35
nu brangoka brangoka...
Kristalė*
2010 03 15, 11:01
QUOTE(Žiogienė @ 2010 03 13, 17:14) Kaip padaryt tokį?  Kaip tą ornamentą sudėliot tai aišku, bet kaip gražiai sulipdyt? Juk tik pridėjus nesulips, reik kažkaip kočiot? O kaip kočiot kai jis trikampės formos?  cia su paveiksliukais parodyta http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...bD8aF-AaIp-yyBgir apacioje yra zodelis link, ji psapaudus viskas parodyta
Kristalė*
2010 03 15, 19:34
Siandien pirma karta nusipirkau polimerinio modelino, nes pamacius jusu darbelius labai susizavejau. Laaabai grazu  . Turiu toki klausimeli jau patyrusiom lipdytojom, noriu pasidayti auskariukus prie pat ausu, ar galima deti kaitinti darbeli su paciu uzsegimu (metaliuku)?
QUOTE(Kristinele123 @ 2010 03 15, 19:34) Siandien pirma karta nusipirkau polimerinio modelino, nes pamacius jusu darbelius labai susizavejau. Laaabai grazu  . Turiu toki klausimeli jau patyrusiom lipdytojom, noriu pasidayti auskariukus prie pat ausu, ar galima deti kaitinti darbeli su paciu uzsegimu (metaliuku)? galima
Almantaitė
2010 03 16, 18:40
Tsakant "Debiutas modelino papuosalu gamyboje" daug ka dar reikia tobulinti, bet jie jau labai smagiai kabaluoja mano ausyse  dar daug rutuliuku surident ir daug vielos prisukt reikes, kol gausis taip, kaip noriu  o ir kritikos nebijau
Margareta
2010 03 16, 19:04
tai, kad labai grazus debiutas
Almantė_k, grazus debiutas As jau nebe debiutante, o pastovi rodytoja  Rodausi toliau
Almantaitė
2010 03 16, 19:16
Hytka, grazi rozyte  Aciu,merginos, mano debiutas tik is toli neblogai atrodo,net kabliukai nuo vielos spalvos smarkiai skiriasi, apsigavau apsipirkinedama online
MergickaN
2010 03 16, 19:34
Gal galite patarti? Nesu nei karto lipdzius is modulino, taciau planuoju sunelio krikstynas ir noriu stalo kortelems nulipdyti laikiklius "soskes" is modulino. Ar reik ji po to isdeginti kad nesutrupetu?
Almante k, man irgi buvo taip nutike, kad perkant online splavos skyresi kabliuku ir vielos. Na bet gyveni zmogus ir mokasi MergickaN, o is kokio modelino planuoji lipdyti? Siaip ant kiekvieno modelino pakuotes parasyta, kaip naudoti...
MergickaN
2010 03 16, 19:49
ziurejau maximoj, rimi ir senukuose yra modulino tai mastau is tokio, nors nzn ar tinkamas  o kokiais dazais paskui galima nudazyti gamini?
Gali dazyti akriliniais dazais. Geriausiais modelinas man asmeniskai yra Fimo, jo ieskok kanceliarinese arba internetinese rankdarbiu parduotuvese. Jis spalvotas ir jo dazyti nereikia
MergickaN
2010 03 16, 20:20
QUOTE(Hytka @ 2010 03 16, 20:59) Gali dazyti akriliniais dazais. Geriausiais modelinas man asmeniskai yra Fimo, jo ieskok kanceliarinese arba internetinese rankdarbiu parduotuvese. Jis spalvotas ir jo dazyti nereikia  o ji reik deginti ar ne? Papildyta:QUOTE(Hytka @ 2010 03 16, 20:59) Gali dazyti akriliniais dazais. Geriausiais modelinas man asmeniskai yra Fimo, jo ieskok kanceliarinese arba internetinese rankdarbiu parduotuvese. Jis spalvotas ir jo dazyti nereikia  o ji reik deginti ar ne? Aciu tau Hytka su pagalba
Margareta
2010 03 16, 20:39
tiekur maximose, senukuose tai buna ore dzisutandys. nu gali bandyti is ju lipdyti ir dazyti akriliniais dazais. Fimo reikia kepti orkaiteje 110C apie 30min.
Nieko ypatingo. Tiesiog "įdarbinau" savo senai darytą akmenuką.
Kokia nuotaikinga sage
Almantaitė
2010 03 17, 09:40
Irunia, kaip grazu  , gal papasakotum kokiu budu darei akmenuka?  as labai noreciau pasidaryti kazka panasaus i agata
Puodziute
2010 03 17, 11:08
Sveikos lipdytojos, nu tik isvaziuok kur ir jau ziuriu cia pas jus pavasariu pakvipo labai grazu Almante nepatingek ir pasiziurek temele 1psl yra nuoroda AGATAS - http://www.polymerclaycentral.com/faux_agate.html  visa instrukcija yra  Mane tai saulyte ir keliones taip ikvepe, kad dabar tik noriu laiko atrast ir viska realizuoti taip pat turiu daug nauju foto is kaziuke eksponuotu darbeliu, gal kas pades ikelti?  nepasiekiau dar to statuso, kai savarankiskai galesiu keltis  dar augt ir augt
inieska
2010 03 17, 11:18
QUOTE(Puodziute @ 2010 03 17, 11:08) taip pat turiu daug nauju foto is kaziuke eksponuotu darbeliu, gal kas pades ikelti?  nepasiekiau dar to statuso, kai savarankiskai galesiu keltis  dar augt ir augt  Puodziute ner sudetinga foto ikelt  Nuotraukų kėlimas į forumą per www.part.lt: 1. Spaudžiame Talpink paveislėlį. 2. Pasirenkame nuotrauką iš kompiuterio. 3. Laukelyje Keisti paveikslėlio dydį pasirenkame dydį (forumui tinkamiausi 400 px arba 640 px). 4. Spaudžiame Talpinti. 5. Kopijuojame nuorodą Paveikslėlis forumui ir per Paste tiesiog įdedame ją rašydamos žinutę. Sėkmės!
Žiogienė
2010 03 17, 12:31
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 16, 19:40) Tsakant "Debiutas modelino papuosalu gamyboje" daug ka dar reikia tobulinti, bet jie jau labai smagiai kabaluoja mano ausyse  dar daug rutuliuku surident ir daug vielos prisukt reikes, kol gausis taip, kaip noriu  o ir kritikos nebijau Labai geras debiutas  Šaunuolė QUOTE(Hytka @ 2010 03 16, 20:09) As jau nebe debiutante, o pastovi rodytoja  Rodausi toliau Nepriekaištinga QUOTE(Irunia @ 2010 03 17, 00:15) Nieko ypatingo. Tiesiog "įdarbinau" savo senai darytą akmenuką. Niu gražuolė segė
Puodziute
2010 03 17, 15:26
QUOTE(inieska @ 2010 03 17, 13:18) Puodziute ner sudetinga foto ikelt  Nuotraukų kėlimas į forumą per www.part.lt: 1. Spaudžiame Talpink paveislėlį. 2. Pasirenkame nuotrauką iš kompiuterio. 3. Laukelyje Keisti paveikslėlio dydį pasirenkame dydį (forumui tinkamiausi 400 px arba 640 px). 4. Spaudžiame Talpinti. 5. Kopijuojame nuorodą Paveikslėlis forumui ir per Paste tiesiog įdedame ją rašydamos žinutę. Sėkmės! Ooo, kas diena po naujiena, na gi aciu labai uz tokia gera zinia nes as jau galvojau cia tik po kazkiek laiko leidzia kelti Aciukas! Papildyta:Tai va kad susizinojau kaip jums pasirodyti, tai ir rodausi  
tesulka
2010 03 17, 16:06
Puodziute: man tavo tos gėlytės labai labai gražios, o tu su fimu jas lipdai? Kažkur skaičiau, kad ploniems darbeliams yra kitos rūšies molis, bet nepamenu pavaidinimo. O čia mano nauji karoliukai, bandžiau tą amerikietės techniką, bet žvaigždę dariau ne 12 bet 8 kampų. Nesinorėjosi daryti per daug didelių karoliukų, o ant mažų 12 kampų truputį per sunkiai atrodo, na bent jau mano akimis  ---------------------------------------------------------------------------------------- Mano darbai, mano blogas
|
|