va kiek pas Jus cia grozybiu prisiziurejau............ senai pasidarineju pas Jus, nes ir pacios gyvenimas sukasi aplink rankdarbius, tik vis nedrystu cia ikelti savo darbeliu.
Agotele1111, kelk ir drasiai
Ka tik prideginau visa savo 1,5 dienos darba
Ploniausio darbelio storis apie puse cm, storiausi 1,5 cm. Gamintojas raso 15min. esant 0,6 cm storiui.. Rimtai, ka padariau ne taip? QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 23, 18:09) Ka tik prideginau visa savo 1,5 dienos darba Ploniausio darbelio storis apie puse cm, storiausi 1,5 cm. Gamintojas raso 15min. esant 0,6 cm storiui.. Rimtai, ka padariau ne taip? buvau as cia anksciau rasius del tu temperaturu mazose orkaitese, bent maniskej uzstatyta temperatura labai skiriasi nuo realios, jei pvz noriu kept 120, tai uzstatau apie 70.. del to patariu nusipirkt termometra ir pasiziuret kokia reali temp. o del tu kaitinimo elementu tu irgi visiskai teisi, as vienus savo irgi taip sudeginau, nors aukstis tas pats, bet matyt kadangi zirniukai buvo mazi uzteko esamos temperaturos ir sudege, as tada maniau kad koks biesas sureago, nes taip duminant dar nebuvau macius
Na taip ir maniau
QUOTE(Viola fiola @ 2010 05 23, 19:38) Na taip ir maniau as savo termometra gavau dovanu, bet siaip ar taip jis malyg pirktas internetu, ir as matai kadangi ne lietuvoj, tai nesu tikra kur ten ieskot geriau.. nors tos parduotuveles kurios moli pardavineja tiketina, kad ir termometru turetu. imetu linka, kad parodyt kaip atrodo, nors net ir skirtingu firmu jie visi panasus: http://www.overstock.com/Crafts-Sewing/Stu...69/product.html tikiuosi daugiau nieks nesudegs, cia kiekviena turbut savo kailiu ne syki patyrus koks tas jausmas , kai visas darbas perniek nueina
dar vienas klausimelis?
QUOTE(munyt @ 2010 05 23, 23:59) as savo termometra gavau dovanu, bet siaip ar taip jis malyg pirktas internetu, ir as matai kadangi ne lietuvoj, tai nesu tikra kur ten ieskot geriau.. nors tos parduotuveles kurios moli pardavineja tiketina, kad ir termometru turetu. imetu linka, kad parodyt kaip atrodo, nors net ir skirtingu firmu jie visi panasus: http://www.overstock.com/Crafts-Sewing/Stu...69/product.html tikiuosi daugiau nieks nesudegs, cia kiekviena turbut savo kailiu ne syki patyrus koks tas jausmas , kai visas darbas perniek nueina Aciu uz info. Tiesa, labai idomus pastebejimas, as kepiau skirtingu firmu pol.moli ir sudege visi, isskyrus KATO moli. Absoliuciai visi darbeliai buvo juodi ir issilyde, o Kato firmos pol.molis ne tik islaike savo forma (beveik, trupuciuka tik deformavosi), bet ir spalva praktiskai nepakito. Zodziu viskas buvo juoda ir tik raudona spalva graziai ziurejosi tuose degesiuose Tiesa Kato yra kietesnis nei kiti mano bandyti, bet ta savybe netgi labiau pliusas, nes vasara su juo imanoma puikiausiai lipdyti ir, kaip matyt is praktikos, ji yra sunku sudeginti
Irunia, koks grozis
QUOTE(almantė_k @ 2010 05 24, 19:42) makalavau spalvas ir tiek. Nemokėčiau aš ten pagal technikas daryti. Imu gabaliuką to, ano, trečio ir visaip makaluoju. Pakabukas iš pirmo karto nepatiko, tai perminkiau. Šiaip ant greičio reikėjo dovanos, tai nelabai turėjau laiko terlintis - vienas vaiko pietų miegelis - limitas
Irunia, dailu
Irunia, labai grazus darbelis, man ypac auskariukai patiko, tokie kaip koraliukai savotiski
Ačiū
Man irgi auskarai pusė velnio. O vat su pakabuku nenusisekė. Tai kai perminkiau gavosi tik tiek, kad spalvos prie auskarų dera, o stilius jau kitoks. Nu bet dovanotam arkliui...
Irunia, o kaip tas skylutes padarei? as isivaizduoju, kad i viena spalva iminkai cukraus ir tada makaluoji su kitom spalvom? ar tas skylutes isbadai kazkaip?
Man rodos, kad ten paprasciausia baltam modeline isbadytos skylutes su kokia adata
QUOTE(Bjauruska @ 2010 05 24, 21:29) Su druska gražiau, bet neturėjau tam laiko. Tiesiog badžiau. Modelinas - juodas paprastas, žydra perlo, balta akmens imitacija, du skirtingo mėlynumo transparentai. Gal dar bespalvį dėjau. Jau nebepamenu
Sveikos, noriu pasirodyt, ka vakar nulipdziau. sikart darbu nelakavau, kazkaip nesinorejo
aplipdyti vaseliai ![]() Auskarai ![]() tik pries dedant nuotrauka pamaciau, kad spalvu derinys panasus i Irunios paskutini darbeli
Almante, labai faini vasiukai!
Aciu, munyt
Bet ziedelius galima ir paciai pasidaryti - labai paprasta
![]() pirmas labai labai seniai padarytas, bet tik dabar suvertas, kiti du pastaruju dienu darbas ![]() ![]() Almante, nors rinkutes ir duotu laisvumo, bet man taip atrodo net graziau!
Bjauruska, taip zinau apie savos gamybos ziedelius, bet reples blogai nukerpa ir net labai gerai suglaudus abu galus, vistiek lieka miniatiurinis tarpelis...
Munyt, grazios naujienos nu bet patys pirmieji karoliai tai fantastika as kazkada audziau minti padaryti verini is vamzdelio formos karoliuku, bet galvojau kad nekaip atrodys, bet pamacius munyt karolius, matau, kad atrodo puikiai! man paciai labai sunku sugalvoti skirtingu karoliuku formu derinius
Munyt, pirmieji karoliukai superiniai, toks ispudis, kad visi karoliukai idealiai vienodi
Almante, tokiu atveju reik dildes ar svitrinio popieriaus - padildini galiuka ir labai viskas graziai susieina
Tikrai, kaip as apie dilde nepagalvojau
Fainučių darbelių užderėjo.
Auskarai SUPERINIAI
aciu visoms labai!
Almante, technika tai labai paprasta, tik paaiskint gal sudetingiau, bet pabandysiu: vienu zodziu jei nori dvieju spalvu tik, tada is ju susluoksniuoji 4 sluoksniu 'pyraga' kaitaliojant spalvas, pagal originalias instrukcijas kiekvienas sluoksnis turetu but kazkur apie 1cm storumo. tada nuo viso to staciakampio nusipjauni irgi kazkur 1cm juostele, kuria isilgai perveri (kuo ilgesnis irankis tuo patogiau) ir suapvalini, o tada tiesiog rutolioji ta 'slieka' ant to kuo ten perverus bebutum ir taip jis pradeda persisukti ir suformuot rasta. rutulioji tol kol gauni norima rasta, jei reikia gali rankom ji dar pasukt pati, o tada juos pasimatavus susipjaustai vis dar jiems bunant pervertiems. tikiuosi ka nors is to supratai. beje, jei naudoji kazkoki trumpa perverimui iranki, tai tie sluoksniai turetu but kur tai plonesni, priesingu atveju vamzdeliai gausis labai dideli, tiesiog neuzteks irankio ilgio, kad butu galima isrutuliot iki mazesnes apimties.
Munyt, viska supratau, bet pas tave, kaip suprantu, sluoksniai nebuvo vienodo storio? ar tiesiog cia taip susisukus gavosi?
Munyt, tikrai labai labai grazu, ypac tie pirmieji
Almante k irgi geru ideju nestokoja
aciu Hytka! Almante, sluoksniai vienodo storio, kaip ir teisi manydama, kad rutuliojimas cia toki efekta duoda
kur yra pirkti sidabro molio? kokia kaina?
QUOTE(saulyte2 @ 2010 06 01, 12:17) tu cia turbut turi galvoj brangiojo metalo moli? siaip lietuvoj kur ir kiek tai net neisivaizduoju, bet jis labai brangus, eurais butu panasiai 5g - 10.00, daugiau perkant turbut pigiau gautusi. cia vienas is puslapiu kur gali internetu isigyt: www.i-beads.eu
Su tais rutuliavimais tikrai labai fainai gavos, niekada nebuciau sugalvojus
OI merginos, ziuriu gaminat neatsikvepdamos, as tai kartais uzmirstu palipdyti, duodu sau pailseti, bet is kur jus tiek energijos turt Sveikinu su vasara visas lipdytojas, esat auksarankes QUOTE(Kazanova @ 2010 06 03, 11:31) Su tais rutuliavimais tikrai labai fainai gavos, niekada nebuciau sugalvojus OI merginos, ziuriu gaminat neatsikvepdamos, as tai kartais uzmirstu palipdyti, duodu sau pailseti, bet is kur jus tiek energijos turt Sveikinu su vasara visas lipdytojas, esat auksarankes ir tave su vasara!
Gal bandėt kas tą susitraukiantį plastiką, kur lakštais parduoda?
Irunia, pasakok kas čia per daiktas ?
QUOTE(mijaka @ 2010 06 04, 22:46) Nu gi VA Galvoju vasarai gal ir būtų smagu kažką tokio plasdenančio pasidaryt QUOTE(Irunia @ 2010 06 04, 23:33) tai aš jau senokai jį išbandžiau . pvz.: ![]() ![]() ![]() ![]() Tik keista, kad Irunios parodyta parduotuvė nenurodo, koks būtent tai plastikas (gamintojo pavadinimo) Nes man pavyzdžiui yra skirtumas. Esu išbandžiusi "polyshrink" ir "shrinkles". Tai dabar rinkčiausi "shrinkles", nes balto plastiko viena pusė jau gatavai 'pašiaušta' ir galima iškarto piešti ir traukiasi tolygiau, rečiau pasitaiko 'klaidelių' , o 'polyshrink' lakštus, jei ant jų bus piešiama pieštukais (ką aš ir darau), prieš tai reikia pašiaušt švitriniu popierium pačiam ir sutraukinėjant (ypač kiek didesnius gabalėlius) pasitaiko visokių 'liapsusų' (ypač naudojantis karšto oro "fenu" sutraukinėjimui)
ajajai kokie groziai
Ui Magic, kaip gražu
O tai kur tu perki? QUOTE(Irunia @ 2010 06 05, 20:04) aš pirkau jau taip smarkiai seniau iš kažkokių "užsieninių" el. parduotuvių (jeigu domintų konkretūs adresai, reiktų perkratyt savo favoritus, tikriausiai atrasčiau...) Šiaip to plastiko tai įvairiausio yra- yra juodas, "šerkšno", skaidrus, baltas, arba pastelinių spalvų. Dar mačiau kažkokį specialų pritaikytą rašaliniams spausdintuvams. Man asmeniškai tai labiausiai einamas tai paprastas baltas- patinka piešti, darau "ženkliukus", magnetukus, "sagas"-emblemas. Jis toks labai "plastmasinis", nelabai puošnus šiaip man atrodo, nes lengvutis plonutis gaunasi, tai kažkokiems "papuošalams" man kažkaip nelabai įsivaizduojamas. Nors mačiau internete, kad daro ir pakabukus ir auskarus ir žiedus... Čia kaip kam, matyt, kaip ir visur kitur
visiska man naujiena tas plastikas, bet darbeliai tai pasakiski!
na va, pasiknaisiojus atkasiau, kur esu pirkusi :
http://www.bladerubberstamps.co.uk/onlines...;gallery_id=160 http://www.fredaldous.co.uk/product_452820132.htm ta pirmoji kur nuoroda, tai nėra pats pigiausias variantas, man rodos esu kažkada radusi ebay pigiau to paties "polyshrink" (tas geras tuom, kad turi "pabandomąjį" rinkinį- ten po du lapus juodo, balto, skaidraus ir "šerkšno".) Šiaip dar reikia žiūrėti aprašymus, nes yra visokių tų gamintojų ir įvairių rinkinukų- yra kur su gatavais paveiksliukais ("nuspalvink-iškirpk-sutrauk" grynai vaikiški), yra mažo formato gabaliukais. Va čia yra to spausdinimui skirto (iš tos vietos nesu niekada pirkusi, ten yra dar įvairiausių spausdinimui skirtų medžiagų, kurias galima pritaikyti įvairiuose rankdarbiuose) O tas darbas, tai niekuo neypatingas- kaip iškirpsi, kaip nupieši, prištampuosi, taip ir turėsi. Tik reikia turėti galvoje, kad traukdamasis darbas ne tik mažėja, bet ir stipriai "išryškėja", taigi reikia stengtis labai "prigesinti" spalvas ir vengt visokių netikslumų, nes po susitraukimo viskas laaabai išryškėja ir pasimato visi taškeliai/dulkeliai ir panašiai. Na ir ne visi rašikliai, pieštukai ir dažai tinka. Šiaip ant pakuotės netgi yra surašytos markės/gamintojai, kokios priemonės geriau tinka ir lieka atsparios po sutraukimo.
O kai tu su pieštukais pieši tai po to lakuoji?
QUOTE(Irunia @ 2010 06 05, 22:15) aha- palakuoju dėl savo ramybės Nors iš tikro, jei ten koks magnetukas, tai nėra tikriausiai būtina lakuot. Nes piešiant "riebiais" pieštukais (aš naudoju "prismacolor" tam tikslui) ant pašiaušto plastiko, po sutraukimo, tas piešinys kaip ir "užsirakina" tuose susitraukusiuose grioveliuose (bandžiau plauti po vandens srove- kažkiek plaunasi, bet nelabai žymiai)
MAGIC, koks grozis
rodausi darbeli - irgi vienas is anksciau pagamintu, bet tik dabar suvertas
karoliai ir apyranke: ![]() auskariukai: ![]() |