Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Polimerinis molis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Puodziute
QUOTE(tesulka @ 2010 03 17, 18:06)
Puodziute: man tavo tos gėlytės labai labai gražios, o tu su fimu jas lipdai? Kažkur skaičiau, kad ploniems darbeliams yra kitos rūšies molis, bet nepamenu pavaidinimo. O čia mano nauji karoliukai, bandžiau tą amerikietės techniką, bet žvaigždę dariau ne 12 bet 8 kampų. Nesinorėjosi daryti per daug didelių karoliukų, o ant mažų 12 kampų truputį per sunkiai atrodo, na bent jau mano akimis  schmoll.gif

user posted image
----------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
*

Aciu 4u.gif
joa su fimu, nes cernitas per minkstas ir su juo man sunkiai sekas, bet kadangi dabar didelio pasirinkimo fimo ner tai imaisau cernito jei kokios spalvos reikia ax.gif siaip jau minkau tokias geles gal virs puses metu, kazkaip uzkabino ir nepaleidzia 4u.gif
beje grazus karoliukai smile.gif
Puodziute
Dar papildau 4u.gif siandienos darbelis smile.gif
user posted image
Margareta
o va sitas siandienis bais idomus bigsmile.gif grazu...

Tesulka, puikus bandymas, dar biski pasitobulinsi ir darysi kaip ta amerikiete thumbup.gif
tesulka
Margareta: aha, ten truputi sudėtinga tą jau sujungtą storą dešrą išsukti iki plonos ir kad paveikslėlis gerai išsilaikytų, Kitą dieną įdėsiu kitus karoliukus, ten bandžiau su mažiau briaunų. Na kaip sakoma tobulumui ribų nėra ir reikia tik daug darbelio įdėti, kad pasiektum norimą rezultatą: tongue.gif

----------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Irunia
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 17, 09:40)
Irunia, kaip grazu smile.gif, gal papasakotum kokiu budu darei akmenuka? 4u.gif as labai noreciau pasidaryti kazka panasaus i agata smile.gif
*

Tai kad čia tikrai nieko ypatingo. Nėr ką pasakoti. Imi ir sluoksniuoji modeliną, suki dešrytę, o po to pjaustai 4u.gif
Almantaitė
QUOTE(Irunia @ 2010 03 17, 22:03)
Tai kad čia tikrai nieko ypatingo. Nėr ką pasakoti. Imi ir sluoksniuoji modeliną, suki dešrytę, o po to pjaustai 4u.gif
*

aciu smile.gif bandysiu. mano galvoje naujas auskaru projektas bresta biggrin.gif
Kazanova
QUOTE(Puodziute @ 2010 03 17, 11:41)
Dar papildau 4u.gif  siandienos darbelis  smile.gif
user posted image
*

idomus blynelis smile.gif sunku suprasti kas cia ir kaip smile.gif
Arbatėlė
Labai atsipra6au, kad braunuosi į temą. Aš tik pradedu pažinti šią nuostabią medžiagą, kol kas sunkiai sekasi išgauti tai, ko noriu. Bet aš su kitu reikalu.

Šiandien Vilniuje, Gedimino 9, nuo 17 val. bus knygos apie dekupažą pristatymas. O kartu ir prekės rankdarbiams (taip pat ir fimas) 15 procentų pigiau. ČIA NE REKLAMA. Tiesiog galima pasinaudoti proga.

Puodziute
QUOTE(Kazanova @ 2010 03 18, 12:00)
idomus blynelis smile.gif sunku suprasti kas cia ir kaip smile.gif
*

Vakarop idesiu kita foto sonu fotografuota, kur neatrodo tokia plokscia smile.gif
Cia mano interpretacija povandenines geres ax.gif
Kazanova
QUOTE(Puodziute @ 2010 03 18, 03:35)
Vakarop idesiu kita foto sonu fotografuota, kur neatrodo tokia plokscia smile.gif
Cia mano interpretacija povandenines geres  ax.gif
*

o akmenukus klijavai cia po to ar tiesiai i fima spaudei?
labai patiko thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 03 18, 02:12)
Labai atsipra6au, kad braunuosi į temą. Aš tik pradedu pažinti šią nuostabią medžiagą, kol kas sunkiai sekasi išgauti tai, ko noriu. Bet aš su kitu reikalu.

Šiandien Vilniuje, Gedimino 9, nuo 17 val. bus knygos apie dekupažą pristatymas. O kartu ir prekės rankdarbiams (taip pat ir fimas) 15 procentų pigiau. ČIA NE REKLAMA. Tiesiog galima pasinaudoti proga.
*

blogai suprantate zodi reklama, reklama tai informacijos skleidimas smile.gif))
taip kad reklama pati is esmes nera blogai, ji tiesiog placiau supazindina su preke, paslauga ar ivykiu. O va ikyrios, melagingos informacijos tai jau ira blogis, taip kad arbatele viskas cia ok wink.gif thumbup.gif
Puodziute
Sveikos, pamirsau ikelti tai keliu dabar smile.gif
user posted image
Akutes isispaudzia labai gerai kol dar aisku darbelis neiskepes smile.gif
Kazanova
QUOTE(Puodziute @ 2010 03 19, 14:18)
Sveikos, pamirsau ikelti tai keliu dabar smile.gif

Akutes isispaudzia labai gerai kol dar aisku darbelis neiskepes smile.gif
*

nerealiai thumbup.gif thumbup.gif, dabar gerai matos kiek cia darbo deta ohmy.gif
munyt
sveikutes,

jungiuosi ir as prie lipdanciuju, ikeliu viena is paskesniu darbeliu. pati vis dar esu techniku mokymosi ir isradinejimo visokio bieso stadijoj biggrin.gif

http://ramunespapuosalai.weebly.com/upload...466/8288009.jpg
Almantaitė
QUOTE(munyt @ 2010 03 20, 18:52)
sveikutes,

jungiuosi ir as prie lipdanciuju, ikeliu viena is paskesniu darbeliu. pati vis dar esu techniku mokymosi ir isradinejimo visokio bieso stadijoj biggrin.gif

http://ramunespapuosalai.weebly.com/upload...466/8288009.jpg
*

sveika, matau tu irgi netoli Dublino gyveni 4u.gif ka naudoji lipdymui, Fimo ar Sculpey? man pakeliui Omni shopingai o ten tik Sculpey gaunu smile.gif Kur tu savas zaliavas perki? Beje, labai grazus komplektukas smile.gif
munyt
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 20, 22:39)
sveika, matau tu irgi netoli Dublino gyveni 4u.gif ka naudoji lipdymui, Fimo ar Sculpey? man pakeliui  Omni shopingai o ten tik Sculpey gaunu smile.gif Kur tu savas zaliavas perki? Beje, labai grazus komplektukas smile.gif
*

sveikute,
brac ir nepastebejau, kad ir tu dubline! o tu omni tai santry turi galvoj? nes man tai butent omni prekybcentris arba centras arciausiai, na centras arciau iki ten peskom laisvai. as kol kas tik is fimo darau, nes ji man lengviausiai buvo gaut - iki siol visad easons centriniame pirkdavau, nes mazesni ne visi turi. bet va dabar kaip tik narsau inete ir manau, kad labiau apsimoketu internetu uzsisakinet ir noreciau pabandyt kitas rusis, nors fimo esu labai patenkinta - manau jau prisijaukinau smile.gif
Almantaitė
QUOTE(munyt @ 2010 03 20, 23:01)
sveikute,
brac ir nepastebejau, kad ir tu dubline! o tu omni tai santry turi galvoj? nes man tai butent omni prekybcentris arba centras arciausiai, na centras arciau iki ten peskom laisvai. as kol kas tik is fimo darau, nes ji man lengviausiai buvo gaut - iki siol visad easons centriniame pirkdavau, nes mazesni ne visi turi. bet va dabar kaip tik narsau inete ir manau, kad labiau apsimoketu internetu uzsisakinet ir noreciau pabandyt kitas rusis, nors fimo esu labai patenkinta - manau jau prisijaukinau smile.gif
*

kaip smagu kaimynu atrast drinks_cheers.gif omni, tikrai taip, tas kur santry wink.gif bet ten, kaip sakiau, sculpey smile.gif, kol fimo dar neisbandzius tai sculpey man labai gerai smile.gif o del fimo dabar zinosiu kur rasti smile.gif beje, ebay.co.uk gali rasti 12 spalvu fimo uz mazdaug 23 eu su parsiuntimu ir spalvas gali pati pasirinkti smile.gif o kiek tu moki uz fimo blokeli, nes sculpey tai 2.70 eu kainuoja g.gif
munyt
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 21, 08:59)
kaip smagu kaimynu atrast  drinks_cheers.gif omni, tikrai taip, tas kur  santry wink.gif bet ten, kaip sakiau, sculpey smile.gif, kol fimo dar neisbandzius tai sculpey man labai gerai smile.gif o del fimo dabar zinosiu kur rasti smile.gif beje, ebay.co.uk gali rasti 12 spalvu fimo uz mazdaug 23 eu su parsiuntimu ir spalvas gali pati pasirinkti smile.gif o kiek tu moki uz fimo blokeli, nes sculpey tai 2.70 eu kainuoja g.gif
*

tikrai smagu thumbup.gif kuriam rajone gyveni? as buvau macius kad toj hobby parduotuvej sculpey turi - is ten ir perki? as galvojau tada pabandyt, bet paziurejau, kad jis dar brangesnis uz fimo, o spalvu jie dar ir maziau turi, tai kazkaip ir pasilikau ties fimo. ta 56g kaladziuke easonuos kainuoja apie 2.40 kazkur (ten fimo soft ir effect) o dar viena vieta blanchardstowne yra kuri prekiaujau fimo classic, bet ten malyg brangiau ir irgi nedaug spalvu. ebay turi nemazai, bet ten ir kantrybes reik kol susirandi geriausia varianta. bet 12 spalvu jei po tuos 56g (nes jie turi ir mazesniau), tada labai gerai. cia vakar narsydama dar atradau pora neblogu vietu is uk kurie nebrangiai palyginus nebrangiai siuncia i airija ir manau i lietuva taip pat turetu

http://cuddlybuddly.com/

http://www.craftmerrily.co.uk/

http://www.polymerclaypit.co.uk/index.asp
Puodziute
QUOTE(Kazanova @ 2010 03 20, 18:56)
nerealiai  thumbup.gif  thumbup.gif, dabar gerai matos kiek cia darbo deta ohmy.gif
*

aciu uz pagiras 4u.gif sunkiausia cia nepalikti pirstu atspaudu blink.gif o visa kita tik laiko klausimas biggrin.gif
Almantaitė
QUOTE(munyt @ 2010 03 21, 17:31)
tikrai smagu<...>
*

as gyvenu Balbrigane smile.gif tai pas mus miestely klausiau modelino, tai sake kad ji labai sunku gauti ir kad ja pardavineja tik omnyje smile.gif o va dabar suzinojau kad galima ir easons ieskoti wink.gif o cia tie 12 blokeliu fimo wink.gif o gal dar zinai kokia "gyva" ne internetine parduotuve kur galeciau papuosalu gamybai reikmenu nusipirkt? kol kas tik Sayila.com apsipirkinejau smile.gif
munyt
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 21, 18:20)
as gyvenu Balbrigane smile.gif tai pas mus miestely klausiau modelino, tai sake kad ji labai sunku gauti ir kad ja pardavineja tik omnyje smile.gif o va dabar suzinojau kad galima ir easons ieskoti wink.gif o cia tie 12 blokeliu fimo wink.gif o gal dar zinai kokia "gyva" ne internetine parduotuve kur galeciau papuosalu gamybai reikmenu nusipirkt? kol kas tik Sayila.com apsipirkinejau smile.gif
*

kaina tikrai gera. as irgi kokius 98% visu reikalingu dalyku is sayila uzsisakinejau ir jie tikrai labai pigus palyginus su kitais tiekejais. o tau sayila nepatinka? 'gyvu' parduotuviu nera daug dubline:
viena centre yra 'yellow brick road' http://www.yellowbrickroad.ie/, pardavineja irgi visas reikalingas dalelytes, bet tikrai labai brangiai.
Kita centre 'Bead & Bling'(http://www.beadsandbling.com/store/)
zinau, kad centre bent trys buvo, bet tos trecios negaliu prisimint.
'Art & hobby' kaip zinai turi premo moli ir didesni filialai turi ir dalelyciu suverimui.
dar viena 'inspiring ideas' parduotuve blanchardstowne, jie turi truputi molio, vieluciu ir irgi visokiu irankiu ir dalelyciu verimui. daug is ten neperku, bet jie kartais turi to, ko kitur negaliu rast.
Almantaitė
QUOTE(munyt @ 2010 03 21, 18:45)
kaina tikrai gera. as irgi kokius 98% visu reikalingu dalyku is sayila uzsisakinejau ir jie  tikrai labai pigus palyginus su kitais tiekejais. o tau sayila nepatinka?  'gyvu' parduotuviu nera daug dubline:
viena centre yra 'yellow brick road' http://www.yellowbrickroad.ie/, pardavineja irgi visas reikalingas dalelytes, bet tikrai labai brangiai.
Kita centre 'Bead & Bling'(http://www.beadsandbling.com/store/)
zinau, kad centre bent trys buvo, bet tos trecios negaliu prisimint.
'Art & hobby' kaip zinai turi premo moli ir didesni filialai turi ir dalelyciu suverimui.
dar viena 'inspiring ideas' parduotuve blanchardstowne, jie turi truputi molio, vieluciu ir irgi visokiu irankiu ir dalelyciu verimui. daug is ten neperku, bet jie kartais turi to, ko kitur negaliu rast.
*

aciu uz tiek naudingos informacijos smile.gif as noriu bent jau apsiziureti kaip realiai atrodo prekes, nes papuosalu gamybai apsipirkinejau pirma karta ir nemazai apsigavau smile.gif
munyt
QUOTE(Hytka @ 2010 03 16, 19:09)
Rodausi toliau  mirksiukas.gif

user posted image
*

labai labai grazi rozyte, ir spalvos labai gerai dera! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 21, 18:59)
aciu uz tiek  naudingos informacijos smile.gif as noriu bent jau apsiziureti kaip realiai atrodo prekes, nes papuosalu gamybai apsipirkinejau pirma karta ir nemazai apsigavau smile.gif
*

nera uz ka, kad tik padetu mirksiukas.gif na o del to apsigavimo tai man is pradziu buvo maisalynes su dydziais doh.gif , bet paskui jau kone mintinai ismoksti ko reikia ir pan., o svarbiausia ismoksti skaityt kas parasyta lotuliukas.gif nes tos visos parduotuves gyvos ir negyvos biggrin.gif turi savo skirtingus tiekejus, tai labai sunku palygint.
Hytka
Aciu, Munyt 4u.gif Klientei irgi patiko, kad net uzsisake prie sio ziedo ir auskarus, ir apyranke showoff.gif
Almantaitė
paziurekit kokius grozius rusaite kuria va cia swoon.gif
munyt
kas gal zinot ar keliant nuotraukas i cia is flickr arba fotki perkeltu visa nuotrauka ar tik nuoroda? g.gif nes man keliant is savo puslapio tai tik nuoroda belieka ir ta pati rodo labai mazyte nuotrauka verysad.gif
ka tik pakepiau mozaikines sirdukes blush2.gif , ziuresiu kas gausis unsure.gif
tesulka
Pagaliau užbaigiau savo naujus karoliukus ir vėl čia ta iš amerikietiės pasiskolinta tachnika. Tiesa, pastebėjau, kad geriausia darosi tokie karoliukai iš labai minkšto polimero, jei jis kiek pastovėjęs ir pakietėjęs, tai nieko gero nesigauna, tiesiog tada trūksta plastiškumo paveikslėliui gerai išsukti.

user posted image

Mano darbai, mano blogas
Kazanova
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 21, 13:08)
paziurekit kokius grozius rusaite kuria va cia swoon.gif
*

jetau ta rusaite mane suzavejo, jau spalvu margumas, grazumas, thumbup.gif man patinka kad ryskios grazios spalvos, tie pilkumai ir minimalus pamarginimai jau taip atsibodo.

toks klausimukas, o jus nesibaiminat kad sukurus koki idomesni rasta ir imetus i interneta ji nusikopijuos auksarankes? Nors as kartais pagalvoju, kokios mes cia originales, tu rastu pilnas internetas, prisikopijuojam viena is kitos, kaip ir nera ko pykti , kad kazkas kieno nors rasta nukoses....
bet kai padarau kazka ypac idomaus, as siaip bijausi rodyt, jei atvirai, nz gal todel kad pati isgalvojai kazka blush2.gif kaip jums su tuo rodymusi? gal vis tik pasiliekat ir jus geriausius darbus tikl klientams biggrin.gif
Margareta
pamatyti rasta tai dar nereiskia zinot kaip ji isgauti o zinoti kaip tai daroma tai dar nereiskia, kad ir pavyks taip padaryti. smile.gif
tesulka
Kazanova: na nukosėti gali ir nesirodant. Pamatys pas ką nors ant kaklo ir rankos ir tiek tereikia. O kūryba gi vietoje nestovi, kaip sakoma, kuriam ir per daug nesigilinam kas ką kosėja. Aš dažnai lankausi parodose tiek europoje tiek amerikoje, kas yra buves, gali papasakoti kaip kiniečiai stovi su pieštukais ir kopijuoja darbus nes fotografuoti neleidžiama bigsmile.gif

Prieš kelias dienas perskaičiau tokią citatą ir taip taikliai pasakyta: "Daryti verslą be reklamos, tai tas pats kas mirgsėti merginai tamsoje. Tu žinai ką tu darai, bet niekas kitas to nežino" - Steuart Henderson Britt Na čia apie verslą, bet kai mes rodomės su darbeliais tai gi norime kaip ir pasireklamuoti ką mokame ax.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------

Man darbai, mano blogas
Margareta
tiesa, savotiskai reklamuojames...siaip tai as nesusireiksminu iki tokio lygio, kad bijociau jog mane pakopins..butu visai smagu jei kas nors mane kopijuotu biggrin.gif cia jau ivertinimas
Almantaitė
QUOTE(munyt @ 2010 03 21, 23:56)
kas gal zinot ar keliant nuotraukas i cia is flickr arba fotki perkeltu visa nuotrauka ar tik nuoroda?  g.gif  nes man keliant is savo puslapio tai tik nuoroda belieka ir ta pati rodo labai mazyte nuotrauka  verysad.gif
ka tik pakepiau mozaikines sirdukes  blush2.gif , ziuresiu kas gausis  unsure.gif
*

kai ikelsi nuotrauka i albuma, su desiniu paspausk ant jos ir pasirink view image, tada tave perkels i saita, kurio nuoroda baigiasi .jpg, ta nuoroda nukopink ir ikelk i cia per IMG mygtuka, tada nuotrauka matysim tokio dydzio, kokio ir ikelei wink.gif ar aiskiai paaiskinau?
Beje, pritariu tesulkai: kopijavimo neisvengsi niekaip smile.gif as pati siuo metu dar tik mokausi, tik ne konkreciai kopijuoju o pasiimu kaip ideja blush2.gif aisku, jei grynai kazka kopijuociau, tai tikrai nepardavineciau smile.gif noretusi kazko originalaus smile.gif
tesulka
Aš taip pat antrinu Almantei, pvz. paimti idėja nėra taip jau blogai ir pritaikyti ją savo kūryboje kaip priemonę o ne kaip copy paste. Aš taip užsižaidžiau tos amerikietės kurotmis gėlytėmis, kad pradėjau kurti auskarėlius, kažkaip sukau, sukau rankose karoliuką ir jis taip gržiai išvingiavo. O be je gi spalvos visiškai vienodos taip pat neis nukopinti.
Margareta: taip pat sutinku, kad jei jau tave kopina, tai kaip ir geras įvertinimas kurti toliau thumbup.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas

Kazanova
QUOTE(tesulka @ 2010 03 22, 02:36)
Aš taip pat antrinu Almantei, pvz. paimti idėja nėra taip jau blogai ir pritaikyti ją savo kūryboje kaip priemonę o ne kaip copy paste. Aš taip užsižaidžiau tos amerikietės kurotmis gėlytėmis, kad pradėjau kurti auskarėlius, kažkaip sukau, sukau rankose karoliuką ir jis taip gržiai išvingiavo. O be je gi spalvos visiškai vienodos taip pat neis nukopinti.
Margareta: taip pat sutinku, kad jei jau tave kopina, tai kaip ir geras įvertinimas kurti toliau  thumbup.gif

he he as tai pastebejau toki dalyka, kam fantazijos truksta tas kopijuoja spalva, rasta ir forma idealiai, o meniskos sielos zmonems, tiesiog rankos nekyla toki pati darba daryti, jos bent jau kazkuri is isvardintu priemoniu pakeicia smile.gif,
mokinau mergaites kelias, tai ta kuri pirma kart dare, padare lygiai toki pati koki rodziau pvz. , o kita su praktika ir su gyslele, padare net grazesni darbeli nei dorziau pavyzdi thumbup.gif taip kad galim sakyti meniskai kopojuojant gali net pralenkti pati originala biggrin.gif
Almantaitė
QUOTE(Kazanova @ 2010 03 22, 11:04)
he he as tai pastebejau toki dalyka, kam fantazijos truksta tas kopijuoja spalva, rasta ir forma idealiai
*

drinks_cheers.gif 100 proc pritariu smile.gif
o gal kas nors galetu man patarti del lakavimo. tas lakas, kur neturi acetono kvapo(aliejinis berods), ar jis atsparus vandeniui? nes pabandymui nulakavau akmenuka ir po poros dienu pabandziau nuplauti ir jis kuo graziausiai nusiplove blink.gif tai nesupratau, ar cia lakas sh.. ar tiesiog nepakankamai isdziuves buvo? ir ka darot kad teptuko zymiu neliktu? cia pabandziau kita laka, bet jis man tokias zymes palieka g.gif
Hytka
Cia uzsakymas toks buvo - pagaminti skaicius kabieto duru numeriui. Is pradziu galvojau bus lengva, 123 ir padarysiu. Nu bet teko pavargt ax.gif

user posted image

Cia skiriasi skaiciu stilius ir tekstura: melynas - pliusinis, baltas - labai suglamzytas ir netvarkingas, o raudonas - megztas...
Margareta
bet tai gavosi super thumbup.gif labai idomios tos teksturos bigsmile.gif ir dar ispjaustei taip kruopsciai didis.gif
Hytka
Aciu, Margareta smile.gif Kol ispjoviau ir ispaudziau teko pavargti. Penketa kokius 5 kartus perlipdziau. Su nuliu irgi teko pavargti. Labiausiai susinervinau, kai jau nulipdziau, nulakavau - galvojau viskas. Bet... Lakas per daug geltonas pasirode ant to balto 0. Ir vel is naujo reikejo daryt mad.gif
Margareta
nu tu saunuole, toks perfekcionizmas pagirtinas first.gif
munyt
QUOTE(almantė_k @ 2010 03 22, 10:30)
kai ikelsi nuotrauka i albuma, su desiniu paspausk ant jos ir pasirink view image, tada tave perkels i saita, kurio nuoroda baigiasi .jpg, ta nuoroda nukopink ir ikelk i cia per IMG mygtuka, tada nuotrauka matysim tokio dydzio, kokio ir ikelei wink.gif ar aiskiai paaiskinau?
*

nu bandau kelt dar syki..

http://ramunesjewellery.weebly.com/uploads...110175_orig.jpg
Papildyta:
mm g.gif nu sikart nors ir tik linkas bet labiau iziurima nuotrauka, aciu!
Papildyta:
QUOTE(Hytka @ 2010 03 22, 12:22)
Cia uzsakymas toks buvo - pagaminti skaicius kabieto duru numeriui. Is pradziu galvojau bus lengva, 123 ir padarysiu. Nu bet teko pavargt  ax.gif
*

ale idomus tavo uzsakymu projekteliai! Nenuobodu taip itariu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kazanova @ 2010 03 22, 11:04)
he he as tai pastebejau toki dalyka, kam fantazijos truksta tas kopijuoja spalva, rasta ir forma idealiai, o meniskos sielos zmonems, tiesiog rankos nekyla toki pati darba daryti, jos bent jau kazkuri is isvardintu priemoniu pakeicia smile.gif,
*

visiskai pritariu Kazanovai. As dauguma ivairiu tecnniku tik ir ismokau is internete pasidalintu gamybos budu, bet tokios pamokeles manau ir yra tam skirtos. o del kopijavimo nuo pamatyto darbelio, tai greiciau tik ideja gali pasigaut, o technika teks jau paciam isradinet.
Almantaitė
Munyt, vat sita linka reikejo tau ikelti kai rasei atsakyma, paspaudi ant IMG mygtuko ir ikeli si linka wink.gif labai grazus darbas wink.gif
o as skubu pasigirti savom sviezienom blush2.gif nauji riiiuuuzavi auskarai biggrin.gif ir pakabukas mamai dovanu smile.gif
user posted imageuser posted image
velgi, kritikos nebijau, nes zinau, kad netobula smile.gif
Hytka
Almante K, grazu, dailu smile.gif
As kai ziuriu pradedanciuju darbus, tai visada prisimenu savo pirmuosius darbelius smile.gif Manau visos pradzioje kazka panasaus dareme mirksiukas.gif
Almantaitė
mano darbai kol kas paprastuciai, nes dar nepribrendau sudetingesniems smile.gif net nesu isbandziusi Skinner blend padaryt smile.gif
hemetra
Sveikos merginos. Susigundziau ir as pabandyti smile.gif Siandien parduotuveje paprasiau modelino, tai man dave JOVI firmos, parasyta keramikine mase (molis). Ar gerai nusipirkau, ar nelabai? Kazkaip grizus namo pagalvojau, kad man pardave paprasta moli o ne modelina
*MAGIC*
QUOTE(hemetra @ 2010 03 22, 18:13)
Sveikos merginos. Susigundziau ir as pabandyti  smile.gif  Siandien parduotuveje paprasiau modelino, tai man dave JOVI firmos, parasyta keramikine mase (molis). Ar gerai nusipirkau, ar nelabai? Kazkaip grizus namo pagalvojau, kad man pardave paprasta moli o ne modelina
*

'Jovi'- ore džiūvantis modelinas (sukietėja išdžiūdamas savaime)
O, jei ieškojai polimerinio modelino, tai taip ir prašyk parduotuvėje- polimerinio modelino ("Fimo", "Kato" , "Sculpey", "Cernit" )
hemetra
QUOTE(*MAGIC* @ 2010 03 22, 19:42)
'Jovi'- ore džiūvantis modelinas (sukietėja išdžiūdamas savaime)
O, jei ieškojai polimerinio modelino, tai taip ir prašyk parduotuvėje- polimerinio modelino ("Fimo", "Kato" , "Sculpey", "Cernit" )
*

Aciu aciu clap.gif nuraminot
GaiLina
Labas, as irgi gavau fimo modelino tai vakarisemiau jo gabaliuka ir pameginau tik paminkyti, tai jis labai kietas palyginus ar taip ir turi buti? Jei taip tai kaip ji suminkstinti ?
Almantaitė
QUOTE(GaiLina @ 2010 03 22, 19:14)
Labas, as irgi gavau fimo modelino tai vakarisemiau jo gabaliuka ir pameginau tik paminkyti, tai jis labai kietas palyginus ar taip ir turi buti? Jei taip tai kaip ji suminkstinti ?
*

sveika, ji kaip ir paprasta plastelina, reikia paminkyti, pakocioti, kad nuo ranku susuiltu ir suminkstes wink.gif
millada
Sveikos smile.gif jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif palipdau karts nuo karto, tik vis dar kreivokai man gaunas viskas biggrin.gif vienas is naujesniu darbuku smile.gif

user posted image
Bjauruska
Labai originalus darbukas thumbup.gif
GaiLina
Tai kad meginu bet jis kaskoks visai kitoks nei plastelinas biggrin.gif "luzineja" kaskaip biggrin.gif nors ir kocioju nes maigyti tai neina.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.