Turiu problemele su laku.
nieko mandro bet man grazu
QUOTE(Margareta @ 2010 07 02, 08:37) Irunia man maneirgi ploni kepinukai buna elastingi pakepiau QUOTE(Hytka @ 2010 07 02, 12:53) Irunia, labai grazus akmenukas. Del kietejimo as pastebejau, kad skirtingos spalvos ne tik skirtingai lipdosi, bet ir sukieteja kitaip. Va pvz, aukso spalva labai minksta minkant ir iskepus ji tokia elastinga labai, minksta. O va sidarbo splava labai man kieta pasirode, per pistoleta neisspausi taip lengvai, ir pakaitinta kietesne buna. radau atsakyma vaikiuko antspaudukus iamzinom, o as ipareigota buvau "iskepti", todel labai atsakinga jauciuosi margareta - paprasta bet tikrai laabai grazu - kaip suprantu tai cia metalines detales ispaustos? QUOTE(Marincik @ 2010 07 02, 16:48) Turiu problemele su laku. lakuoju su šiuo laku, bet problemų niekad nėra buvę Margareta, man gražu
Margareta, labai labai grazu
As lakavau EberhardFaber laku Fimo modelinui, bet nebepirksiu jo (gerai, kad mazas indelis buvo), jau po poros menesiu maiselyje laikyti auskarai gana tvirtai sulipo Dabar naudoju Efco laka dekupazui, bet labai gerai tinka ir modelinui, nesulimpa, graziai ir lygiai nusilakuoja QUOTE(Hytka @ 2010 07 02, 19:44) Margareta, labai labai grazu As lakavau EberhardFaber laku Fimo modelinui, bet nebepirksiu jo (gerai, kad mazas indelis buvo), jau po poros menesiu maiselyje laikyti auskarai gana tvirtai sulipo Dabar naudoju Efco laka dekupazui, bet labai gerai tinka ir modelinui, nesulimpa, graziai ir lygiai nusilakuoja Tai va ir man tas pats, istraukiu verinius is dezutes, o jie sulipe O kur tas Efko parsiduoda?
Mergickos, patarkit kaip kocioti modelino blynuka, kad paskui iskepus pusles neissoktu? Pakrapsciau iskepta darbeli, tai tikrai kai pusles susidare, po nedideliu sluoksniu oro tarpai tokie
QUOTE(Viola fiola @ 2010 07 02, 20:21) Mergickos, patarkit kaip kocioti modelino blynuka, kad paskui iskepus pusles neissoktu? Pakrapsciau iskepta darbeli, tai tikrai kai pusles susidare, po nedideliu sluoksniu oro tarpai tokie nuo pusliu yra keli patarimai: *kuo daugiau minkai tuo daugiau oro priminkai i moli *sulenkus laksta kocioti reikia pradeti nuo lenkimo krasto, kad oras geriau iseitu *nedideles pusleles galima pasalinti slifavimu
Margareta, gražučiai auskarai. Rimti tokie, "retravi"
Dėl minkštumo. Mano vieni auskarai blynukai buvo ploni ir dėl to minkštoki. Tai padariau "cinkelį" - kitoje pusėje priklijavau medžiagą spalviškai į temą - ir gražu ir patvaru Dėl burbuliukų. Kadangi aš kepu ant stiklo, tai visada apsukus patikrinu - ar ant paruošto kepti gaminuko nėra oro pūslių. Jos kuo puikiausiai matosi. Tada tiesiog nuimu nuo stiklo ir vėl palengva nuo kraštelio dedu. Ne šliopt visą blyną, o šiek tiek sulenkiu gaminį ir nuo kraštelio "genu bangą" (nežinau kaip aiškiau parašyt). Tada nebūna pūslių. Apsukus kitą stiklo pusę dar patikrinu ir viskas būna liuks Tiesa, dar klausimas. Žinau kad milijoną kartų buvo atsakymas, bet aš sklerotikė.
merginos, o nenorit papuošaliukams pabandyt Darwi spiritinį laką ? aš jau gerą pusmetį juo lakuoju skulptūrėles. po ilgų ieškojimų jis man atrodo pats geriausias, greit džiūsta ir labai panašus į tą senąjį Fimo laką raudonu kamšteliu, gražiai padengia. Tiesa - ant papuošalų nebandžiau, nes jų jau senokai negaminų, bet įsivaizduoju, kad turetų super tikt
sveikos, seniai lankiausi
Almane k, parodyk, idomu labai
kai nufotografuosiu - butinai parodysiu
Kol fotografuoja Almante k parodysiu as savo sege
Viename konkurse dalyvaves, bet nieko nelaimes darbelis
labai grazus spaudas
Tokia senobinė sagė gavosi.
Man iškart kilo asociacijos su vienu giminaičiu medžiotoju
Aciu
Spauda radau pas mama, senu papuosalu dezuteje. Ten irgi buvo sege
norejau paklausti ar sagutes 2 cm diametro irgi kept 30 min kaip parasyta instrukcijoj is Fimo modelino?? jos nera storos kokiu 2-3 mm
Gaga*, manau, kad taip
aciu HYTKA
Gaga*, nera uz ka, pasirodyk ka iskepei
lipdytojoms turėtų būti įdomi medžiaga
polymorph
Nu tikrai, kad įdomi
Skubiai reikia atsakymo
ar polimerinis molis yra siaip nuodingas? ar nescia moteris gali su juo dirbti? aciuuuu
sveikos, merginos. parsisiunciau visai nebloga knyga apie karoliuku daryma:) sakau, jei reikia, galiu persiust. bet pas mane laaabai letas netas, tai galiu issiust vienai, o po to ji padalintu visoms, kaip manot?
QUOTE(almantė_k @ 2010 07 15, 19:09) sveikos, merginos. parsisiunciau visai nebloga knyga apie karoliuku daryma:) sakau, jei reikia, galiu persiust. bet pas mane laaabai letas netas, tai galiu issiust vienai, o po to ji padalintu visoms, kaip manot? noriu
Ir as lauksiu
siunciu bjauruskai ir margaritai, jei ka, kreipkites i jas
Aciu, as jau gavau
as ir gavau
ir as noriu
QUOTE(Margareta @ 2010 07 15, 23:06) aciu Margarita bet tai eina sau grazu, neikandami groziai tik vat toks klausimas iskilo foto toookiais gabalais modelina jie ten kocioja jus ir su tokiais dideliais gabalais dirbate? beje kaip fakturas jumi darote? nes kiek ieskojau niekur nerandu su kuo tas fakturas ismust
sveikutes, gal kuri ir man ta knygele galetumet atsiust?
dovile.sinkeviciute@hotmail.com
as asmeniskai su tokiais kiekiais niekad nedribu
del fakturu tai nzn...gal jas pasidaro is kokio tai silikono man idomu, kad tuos karolius daro ten at kazkokiu virbalu iskarto ir kaip suprantu kepa kartu o paskui iskepusius nuima tokie dalykai kaip tekinimas su kaltu tai cia neikandama man...va kai ko nesupratau..to kur toki dviguba karoli kociojo ant molio ivynioto i plevele Papildyta: QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2010 07 16, 07:55) tavo pasto dezute arba pilna arba netalpina tokio informacijos kiekio
Sveikutes
ir as noteciau knygutes: rasa.jaselioniene@not-perfect.com Aciu Papildyta: Jau gavau, aciu Margaritai
aciu Almante, gavau knygele
buvau vartinejus as ta knygele pasirodo seniau, yra neblogu ideju, bet tik va, kad ten praktiskai reikia turet dirbtuves su staklem ir visokiais irengimais, kad tokius dalykus daryt
galima ir man tą knygą atsiųst? astyyte@gmail.com
ačiū jau gavau
Merginos, ir aš norėčiau tos knygutės - labai jau masinančiai apie ją čia pasakojat psigita(eta)takas.lt
QUOTE(Margareta @ 2010 07 16, 11:08) Yra specialių priemonių atspaudams ir tekstūroms gaminti. Lietuvoj aš mačiau tik tokią. Dar neišbandžiau, bet nagai niežti... QUOTE(Margareta @ 2010 07 16, 11:08) man idomu, kad tuos karolius daro ten at kazkokiu virbalu iskarto ir kaip suprantu kepa kartu o paskui iskepusius nuima Būna tefloniniai virbalai, tai prie jų nelimpa tas molis. Bet ir nuo paprastų metalinių nusimauna, tik šiek tiek suktelt su jėga reikia. Ant virbalo daryt nebandžiau, bet esu kepus - nusimovė nesunkiai
Smilga, gavai ar atsiusti dar?
Ne dar, negavau. Atsiųsk, jei gali
gal galit ir man kas ikelti klnygele
kristinajanusev@gmail.com
LABAI SKUBIAI NORECIAU SUZINOTI: GAL VILNIUJE KAS MATET PIRKTI FIMO DECO LIQUID CLAY? ar panasiai vadinasi. reiktu skubiai, internetu per ilgai. nuvaziuociau ir nupirkciau
Nieks nezino?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|