QUOTE(Kristigri @ 2011 10 12, 23:54)
Sveiki, na, ir mane sudomino šio tipo sulčiaspaudės...
Tik nesuprantu, kam lėtaeigėms sulčiaspaudėms reikalingas tas galingumas, jei šiuo atveju svarbu kuo mažesnis apsukų skaičius per minutę?
Gal aš kažko nesuprantu
- ar šie du dalykai (apsukų skaičius ir galia) nesusiję? Paaiškinkit, kuo tie 350 W (Kuvings) yra geriau prieš 150 W (Hurom ir Coway)?
Juk jei galingesnė, tai ir greičiau spaudžia ir turi daugiau apsukų??? Bet juk tokiu atveju daugiau ir tų naudingų medžiagų žūsta?..
Ir kaip skiriasi kiekvienos šių mašinų apsukų skaičius per minutę? (Žinau tik, kad Hurom daro 80 sūkių/min., o kiek kitos?)
Iš anksto ačiū už atsakymą!
Taip jus kazkuo nesuprantate, kam reikalingas galingumas, greitis islieka tas pats, tik jiega didesne ir variklis dirba lengviau, vadinasi jis dirba su maza apkrova tai ji perkaitinti yra mazesne tikimybe, ir tai kai spaudziam kietos ruses morkos ir gan didelias, ir sumgalingu varikliu daznai pastringa tam reikia ijungti reverso migtuka, su silpnesniais variklias sita problema dzniau kartojasi.
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2011 10 21, 08:27)
ir aš tikėjausi, kad bus bent jau kažkiek daugiau nei su centrifūgine. Bet kiekis kaip kiekis - labiausiai nervina, kad ji stringa vos ne su kiekvienu morkos gabaliuku
Labas. Kaip su kitais vaisiais sekasi? Butent Kuvingas yra galingiausias.