Mielos mamytės labai svarbi šita apklausa ,tai norėciau kad pasirinktumėte iš varijantu ,kur leistumėte savo vaikutį
As vedu i valstybini ir esu tuo patenkinta
Vedu i valstybini darzeli,pati esu daug kuo nepatenkinta tame darzelyje,bet vaikui patinka,nes maniskis maistui neisrankus,tai jam nekliuva,nei maistas.Ugdymas prastas,bet vaikams svarbiausia bendravimas tarpusavi.Privatus yra man per brangus.Nors tikiu kad ir privaciuose visko buna.
QUOTE(Gluosneta @ 2010 03 14, 09:43) ,.Ugdymas prastas,bet vaikams svarbiausia bendravimas tarpusavi. Manyčiau kad ugdymas priklauso ne nuo darželio statuso, o nuo žmonių dirbančių jame. Aišku privačiame ir priemonių daugiau ir jos naujesnės, ir vaikų grupėse mažiau, bet jeigu dirba nekoks žmogus, tai ugdymas irgi bus prastas, negelbės ir dideli pinigai. Aš labai patenkinta valstybiniu darželiu, nors grupės didelės, bet vaikų užimtumas ir ugdymas puikiai organizuotas. Manyčiau su mano vaiku dirba tam darbui tinkantys žmonės.
vedu į valstybinį. Net nežinočiau į kokį dar vest
Sveiki,
viskas priklauso nuo kainos...
Manau, tai priklauso ne nuo statuso ar darzelis valstybinis, ar privatus, o nuo to, kokie ten pedagogai, valdzia... nes vaikui viskas priklauso nuo to.. dabar yra sudaromos salygos pasivaikscioti po darzeli, pakalbeti su direktore, grupes aukletojomis. pamatyti kaip toje grupeje jauciasi kiti vaikai, kaip ten jauciasi jusu vaikas. taip pat labai svarbu apsispresti kokia ugdymo sistema jums labiau patinka, valdorfas, montessori, gera pradzia, verinelis ar egmonto projektas.
butent i siuos dalykus reikia atkreipti demesi renkantis darzeli
vedu į valstybinį ir neturiu jokių nusiskundimų
Į valstybinį. Neturiu galimybės mokėti už privatų, tačiau nesiskundžiu ir valstybiniu
Vedu į valstybinį, turėčiau pinigų, vesčiau į privatų.
Nesiskundziu ir valstybiniu darzeliu
Vedu jau i antra valstybini darzeli, tai galiu pasakyt, kad ne tik privaciam darzelyje viskas gali buti grazu. Neturiu jokiu priekaistu dabartiniam darzeliui, tiek maistas, tiek aukletoja (viena, nes kita nelabai pedagogiska), tiek ugdymas, uzimtumas man nekliuna. Aisku, jei tureciau milijona, vesciau vaika i privatu darzeli.
Tiesa nelabai suprantu, kas tas namu darzelis? Jei kur aukle pasiima kelis vaikus pas save...tai nevesciau. Juk saugumas, garantijos didesnes valstybiniame darziukyje, ypac siais laikais
neesu patenkinta valstybineis darzeleis !!!!!!!!!!!!!!!
tik i valstybini darzeli..ir tik ten. Jau personaliju (t.y aukletoju ir seimininkiu) klausimas yra atskira tema..bet visgi - esu patenkinta valstybiniu darzeliu.
I alstybini, nes nemanau kad išgalėčiau mokėt didelės sumos už namų darželį.
vedu i alstybini darzeli ir esu patenkinta
Vedu i valstybini. Turiu galimybiu vesti i privatu, bet tas, i kuri vaikstome siuo metu, mums labai patinka. Tik viena dalyka noreciau keisti/ tobulinti - maista
vedu savo dukrą į valdišką ir jai patinka
vedu į valstybinį, nėra kitokios galimybės kolkas
vedu i valstybini ir esu labai patenkinta
Vedu į valstybinį, nusiskundimų kaip ir daugeliui yra, bet vaikas eina noriai ir be jokių kaprizų, vadinasi nėra jau ten taip blogai...
Mes kaip tik baigėm lankyti valstybinį darželį. Žinoma buvo visko ,bet kaži ar geriau privatus. Manau jei žmogus reiklus tai kaži kur ar privatus ar valstybinis bus geras. Visur dirba žmonės ir jie kartais suchaltūrina savo darbą,o kartais (nors tokių žmonių dabar reta) dirba labai sąžiningai...vis tik tikiu,kad labiausiai vaikas lavinamas ir teisingai auklėjamas pačios mamos
|