Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno Panemunės lopšelis - darželis.
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2
Digliuke
SVEIKOS MAMYTES, GAL GALIT KA NORS PASAKYTI APIE SI DARZELI. NES RUOSIUOS LEISTI SAVO LIALIUKA. TAI GALOJU I SITA. LABAI LAUKIU NUOMONIU
Gizele
As irgi galvoju į šitą darželį, tiksliau lopšelį leisti. Būtų tikrai įdomu paskaityti komentarus apie šitą įstaigą. Nesuprantu - toks didelis darželis, o nė vieno pasisakymo... g.gif smile.gif
engels
QUOTE(Gizele @ 2006 03 06, 19:58)
As irgi galvoju į šitą darželį, tiksliau lopšelį leisti. Būtų tikrai įdomu paskaityti komentarus apie šitą įstaigą. Nesuprantu - toks didelis darželis, o nė vieno pasisakymo... g.gif  smile.gif
*

labuka, noreciau patarti paskaityri atsiliepimus apie lopseli-darzeli "Pusynelis". tarp ju taip pat yra atsiliepimai apie Panemunes lopseli
mucka
gal vis dėl to atsiras lankančių šį lopšelį? mes galvojam į jį užrašyti, bet nieko nesam girdėję sad.gif
MamyteVK
Sveikos,

na tai ar leidžiat savo mažius kuri nors į šį darželį?
Nejaugi ten visai nėra vaikų, kad nėra mamų atsiliepimų apie šį darželį?
Aš kaip tik noriu saviškę ten leisti, todėl noriu info............
mucka
QUOTE(MamyteVK @ 2006 05 25, 22:16)
Sveikos,

na tai ar leidžiat savo mažius kuri nors į šį darželį?
Nejaugi ten visai nėra vaikų, kad nėra mamų atsiliepimų apie šį darželį?
Aš kaip tik noriu saviškę ten leisti, todėl noriu info............

*

aš buvau ten pasižiūrėt, vedėjos nebuvo. buvo kažkokia labai nemaloni pavaduotoja. Nieko neparodė, net ir aprėkė, ko čia taip anksti ieškom to lopšelio doh.gif bet po to normaliai kalbėjo, prašė sulaukt kol vedėja gryš ir dar kartą atvažiuot. Nežinau, man slogus įspūdis susidarė, nors vaikų tikrai daug ten. Po kokios savaitės bandysiu vėl važiuot pakalbėt su vedėja. jei nepatiks - leisiu kitur ax.gif
MamyteVK
Sveikos,

Mucka, matai, aš pati tame darželyje dar nebuvau,, bet viena mano pažįstama ten savo vaiką vedė, tai sakė, kad labai patiko, ji ir antrą ten pat vestų. Tai jei tu ten vėl apsilankysi, parašyk savo įspūdžius.
MamyteVK
Sveikos,

kaip suprantu nėra lankančių šio darželio, ar ką? sad.gif
Praeitą savaitę buvau ten, man visai patiko, visi tokie malonūs, mandagūs, vaikučių ten tikrai netrūksta, bet pažadėjo ir maniškę priimti. Nuo rudenėlio keliausim ten.

Gal kas nors turit savo pastebėjimų dėl šio darželio?
cudo
QUOTE(MamyteVK @ 2006 06 22, 00:25)
Sveikos,

kaip suprantu nėra lankančių šio darželio, ar ką? sad.gif
Praeitą savaitę buvau ten, man visai patiko, visi tokie malonūs, mandagūs, vaikučių ten tikrai netrūksta, bet pažadėjo ir maniškę priimti. Nuo rudenėlio keliausim ten.

Gal kas nors turit savo pastebėjimų dėl šio darželio?
*

blush2.gif Už klaidas.
Pirma ka ne patiko;Vedėja sunku pagaut,net susitarus per tel.jos nebuna.,už anketa (prastos kokibes )reike užmoket 5 lt,lasbei renkasi ka preim,o ka ne.Ir drauge sake kad 100 lt pirmas mokestis vedei.Ir ne patiko kad labei doug apie seima reike parasit ankete.
No atselipimai apie pati daržele geri,ir mes nuo kovos eisim lotuliukas.gif
Redi
Mamyte VK> keliausit i lopseli ar i darzelio grupe???
Tafi
Mes nuo pirmadienio vesim i si darzeli, nes musiskis uzsidaro vasarai, tad manau cia daug laisvu vietu, nes is musu darzelio cia eis dauguma
MamyteVK
QUOTE(Redi @ 2006 07 03, 19:11)
Mamyte VK> keliausit i lopseli ar i darzelio grupe???
*

Į lopšelinę grupę, pas auklėtoją Eglę Bagdonavičienę, jei gerai atsimenu
smile.gif
Redi
sveikutes gal kas naujo girdet apie si darzeli?

Papildyta:
Pirma ka ne patiko;Vedėja sunku pagaut,net susitarus per tel.jos nebuna.,už anketa (prastos kokibes )reike užmoket 5 lt,lasbei renkasi ka preim,o ka ne.Ir drauge sake kad 100 lt pirmas mokestis vedei.Ir ne patiko kad labei doug apie seima reike parasit ankete.
No atselipimai apie pati daržele geri,ir mes nuo kovos eisim lotuliukas.gif

kažin, kaip čia dėl tų 100 lt ? ar padeda? nes mes vedėjai nieko nedavėm tai ir nepriima , nors zadėjo, nelefonu prisiskambinti neina, nekelia ragelio?
Tafi
Šitą darželį menu kaip didžiausia vaikystes košmarą, lankiau nuo 1,3m iki 5metų. Nepatiko niekas, nei auklėtojos, nei tvarka, nei bausmės vaikams, net ir maistas - kotletas su slyva.Kaip žinia direktorė dar vis ta pati, reiškiasi ir tvarka ta pati, teko apsilankyti vasarą šiame daržiuke, vaikai murzini, auklėtojos sau, vaikai sau. Direktorė kaip kažkas minėjo, susitari konkrečia valandą, o ji nepasirodo, skambini, sako kad tuoj bus, lauki, po kurio laiko darzelio personalas pats pasiulo nebelaukt, nes ji gali ir nepasirodyti. Lopšio grupėje dauguma vaikų sloguojantys, net nosyčių niekas jiems nesiteikia nuvalyti, netvarka grupėje. Ryte vaikai atsikelia murzini, galima daryti išvada, kad iš vakaro net veidukų ir rankyčių jiems niekas neprausia. Kalba jau eina apie savaitinukų grupę. Nežinau kaip tėvai to nemato, o gal jiems tai tinka. Arba vaikai žaidžia rūbinėje, o auklėtojos geria kavyte grupėje. Vaizdelis gražus. Atėjus paimti savo vaiko kiekvieno kito vaiko akytės tik ir prašo, paimk ir mane.
Nežinau, už ką mokėt, kad priimtų į šį darželį, gal vyresnių vaikų grupėse tvarka yra. Didesni jau moka pasakyti , kas jiems blogai, o va mažiukai dar ne. unsure.gif
Čia tik mano nuomonė 4u.gif
cudo
4u.gif Ar ira dar nuomainiu g.gif
Redi
mes jau einam i si lopseli
MamyteVK
QUOTE(Redi @ 2006 09 28, 12:13)
mes jau einam i si lopseli
*

Kaip sekasi? I kokia grupe einate? Ar patenkinti esat? Mes irgi planuojam eiti greitu metu...
Redi
Mes einam i salpusniu grupe, kaip supratau ir jus eisit i ta pacia. Mums nelabai sekasi, bunam iki pietu, aukletoja ir auklyte dukrai patinka, bet ji bijo vaikuciu, kada galesiu palikti pietu miego tai net isivaizduot negaliu. O siaip labai svaru, maitina tikrai neblogai.
Mazdaug tuo paciu metu pradejo eiti ir dar vienas zmogutis kartu, tai jam lyg ir viskas kitaip, jis greit pritapo.
MamyteVK
Redi,

na tai iki pasimatymo grupeje.
Mes buvome susirge, tai truputi nusikele musu pratinimasis prie darzelio. 4u.gif
FOSA
Tikrai Panemunėj didelis pasirinkimas darželių, todėl siųlau gerai apsvarstyti, vien jau tai, kad grupės perpildytos ir vaikai nuo ryto filmukus susodinti žiūri, tai jau nelabai gerai.Sesers vaikai perkelti į kitą darželį prie onkologinio tapo daug laimingesni ir labai noriai eina, o ankščiau su didžiausiais riksmai tempdavo
Redi
na lopselinukai tai tikrai filmuku neziuri. o grupes tikrai neperpildytos, bet man ir jau nelabai patinka sis darzelis, gal todel, kad man atrodo, kad aukletojos nemoka uzimti vaikuciu verysad.gif
MamyteVK
Redi,

taip mes irgi eisime i Salpusniu grupe, jau pratinames smile.gif .
Kodel sakot, kad aukletojos su vaikais neuzsiima? Kiek as maciau tai man visai patiko... Ar as kazko dar nespejau perprasti? g.gif Ar kazka praleidau?
Redi
Redi,

taip mes irgi eisime i Salpusniu grupe, jau pratinames  .
Kodel sakot, kad aukletojos su vaikais neuzsiima? Kiek as maciau tai man visai patiko... Ar as kazko dar nespejau perprasti?  Ar kazka praleidau?

man atrod, kad auklėtojų dėmesio tai jiems užtenka, bet permažai juos moko žaisti vienus su kitais ir su žaislais, bet čia tik mano nuomonė.

O kaip jums sekasi pratintis? Mums tai labai nesiseka, taip visai nesirgdavo, o dabar 1 sav. eina, 2 sav serga verysad.gif .
MamyteVK
Redi,

mes kol kas dar maze darzelyje esam palike kelata dienu po valandziuke, tai sekesi neblogai...
Bet va, susirgom ir musu pratybos lotuliukas.gif baigesi.
Kita savaite vel pradesim eiti.
O Jusu maziuke kuri, koks jos vardas?
cudo
QUOTE(Daisy @ 2006 09 05, 07:31)
į tą lopšelį keliaus mano mažius
*

Tei kaip sekasi jum ?Mano mazas nuo kovos jou turi lankit si darzeli,tei labei ne ramu.Kaip su pamporsinems vaikais elgesi ar pomokina eit ant podu ar pomaitina ? Parasik ka znai.
Redi
QUOTE(cudo @ 2007 02 02, 12:26)
Tei kaip sekasi jum ?Mano mazas nuo kovos jou turi lankit si darzeli,tei labei ne ramu.Kaip su pamporsinems vaikais elgesi ar pomokina eit ant podu ar pomaitina ? Parasik ka znai.
*

4u.gif ir pamaitina ir pakeicia pampersiukus
jurgele1818
Mes ir buvom eilėje šitame darželyje,bet labai nepatiko,man nei aplinka,nei vedėja unsure.gif auklėtojos gal ir geros,apie vaiku priežiūra nieko nežinau,bet kai akivaizdžiai reikalauja pinigų neva žaislams ir net ne pagal galimybes,tai man visa nora numušė vest ten vaika.O nupirkt žaislu už 120lt.kažkodėl negalima,reikia grynais paduot ir jokio dokumento mainais,tai man čia korupcija kvepia .Pasirinkom labai puiku darželi"Šnekutis"prie Onkologijos ligoninės thumbup.gif Puiki vedėja,dar puikesnės auklėtojos ir aplinka darželyje puiki,esam labai patenkinti,leisim ier mažaji ten pat wub.gif
*Alyvuoge*
Nepatiko aplinka ir pati vedėja blink.gif
Rupestingoji
sveikos mamytes,
jai dar nepavelavau tai noreciau pasidalinti savo ispudziais apie si darzeli bei jo aukletojas blush2.gif
turiu 3m. suneli,kuri vedu i si darzeli. Pradzioje pakliuvome i aukletojos Editos Bagdonavicienes grupe. Toje grupeje budamas vaikas vergdavo ir nenorei eidavo i darzeli. Aukletoja vaikus aukleja ciut ne pagal rusiska metoda ir neleidziama mazyliams zaisti su zaislais.Jie per zaidimams skirta laika buna susodinti prie stalu ir liepema ten sedeti.O zaislai grupes lentynose stovi kaip parodoje ir draudziama vaikams su jais zaisti,kad nesujauktu grupes tvarkos. Net "vaiku piesiniai" buna piesemi aukletojos ranka ir sukabinami ant stendu. doh.gif Kai vaikas pravirksta tai buna nuvedamas i prausykla ir saltu vandeniu buna nupraustas veidas,kad vaikas apsiramintu verysad.gif
Paprasius,kad pervestu mus i kita grupe pakliuvome pas aukletoja Edita Dapkeviciene,vaiko elgesys bei nuotaikos pasikeite ir dabar mano maziukas su dziaugsmu eina i darzeli bei susitikti su ten sutiktais naujais draugais biggrin.gif
thumbup.gif
cudo
Tei va,RASOU SEAUBAS a ne darzas. doh.gif Laukem puse metu eile,2 men.skambinou kada jou galima atvest maza.Po 2 menisiu nueiu--ir 3 dienas po 2val.aisku gerai kada as sale-paskui asoros.,NO macijou savo akim kaip aukle lopseliju grupe per pusricius dave per rankite maziukui vaikui us ta kad paime su rankite maista,ir cia akivaidzei matont man(o kada nekas nemato? g.gif )Cia aukle lopseles grupe su akineis.Vaikus nemaitina ,o aukle ir auklite skaito laikrasti doh.gif As pasibaisejou vaikai su snargleis ir nera kada nuovalit,o maza margeite su pilnu pamporsu aprenge ir i louka isvedi.Mano irge ne pretapo,mano labei jaudrus tei ne tiko,matosi kad nenori tokiu vaiku biggrin.gif po 4dienu kanciu vel name,ir visai ne noriu atidot i tokius rankus doh.gif
ATSEPRASUOU UZ KLAIDAS.
I SI DARZA jai milite savo vaikus (bent i lopseli ne veskite)maziukai dar nemoka papasokit kas ir kaip.
Tafi
QUOTE(cudo @ 2007 04 05, 14:06)
Tei va,RASOU  SEAUBAS a ne darzas. doh.gif Laukem puse metu eile,2 men.skambinou kada jou galima atvest maza.Po 2 menisiu nueiu--ir 3 dienas po 2val.aisku gerai kada as sale-paskui asoros.,NO macijou savo akim kaip aukle lopseliju grupe per pusricius dave per rankite maziukui vaikui us ta kad paime su rankite maista,ir cia akivaidzei matont man(o kada nekas nemato?  g.gif )Cia aukle lopseles grupe su akineis.Vaikus nemaitina ,o aukle ir auklite skaito laikrasti  doh.gif As pasibaisejou vaikai su snargleis ir nera kada nuovalit,o maza margeite su pilnu pamporsu aprenge ir i louka isvedi.Mano irge ne pretapo,mano labei jaudrus tei ne tiko,matosi kad nenori tokiu vaiku  biggrin.gif po 4dienu kanciu vel name,ir visai ne noriu atidot i tokius rankus  doh.gif
ATSEPRASUOU UZ KLAIDAS.
I SI DARZA jai milite savo vaikus (bent i lopseli ne veskite)maziukai dar nemoka papasokit kas ir kaip.
*

Per klaidas net sunkiai skaitosi biggrin.gif , esme ta pati, po 3 dienu viskas tapo aisku, kalbu apie lopselio grupe, sakyciau maciau ta pati, tik net nereike sedet, uzteko atvest ir paimt vaika, rezultatas tas pats. Nezinau kas ten veda vaikus, bet matyt jiems yra gerai jei veda, kiekvieni mes su skirtingais poziuriais i viska
Daisy
Keista skaityt tokius atsiliepimus g.gif
Nežinau ar aš nereikli, bet mane ten tenkina viskas. Dėl maitinimo - aš už, kad vaikas pats valgytų - greičiau išmoks, negi sunku atnešt rūbelių, kad perrengtų po valgio (ir tikrai perrengia) ir puodu naudotis mano vaiką ten išmokino. O dėl piešinėlių ir didesni vaikai (priešmokykliniai) darbus daro 60 proc. su auklėtojų pagalba, o ko norėt iš kūdikių biggrin.gif
Taip sakant - kiekvienas su skirtingais poreikiais, man patinka, kad mano vaikas ten turi būt savarankiškas.
p.s. aš čia apie Šalpusnio grupę

sonsa
QUOTE(sonsa @ 2007 07 21, 23:17)
Papildyta:
*

baisus darzelis visom prasmem.tarybinis.vaikai vedami i valgykla,net patys maziausi. vaiku lopselio grupese labai daug.aukletojos nebepajegia ju nkamai priziureti.direktorei,kaip man atrodo,visai nerupi vaiku gerove.kazkokia ziauri ji man pasirode.laiku atsiemiau savo vaika is sio darzelio.dabar abu laimingi. o kad kysius ima,tai kaipgi nuo lovi atsitrauks,kai jis pilnas. gal galit,teveliai,nebekisti ir taip persisotinusoms darzeliu vedejoms,nes nuo to vaiko prieziura visai nepageres.rinkites arzelius,kur vaiku nedaug grupeje.pasidomekite,pries leisdami,ar neteks miegoti vakui vienoje lovoje su draugu// galvojat,o kaip gi higienos normos? viskas paperkama. retkarciais pasidomekit,ar svari lovele,ar ne saltas maistas.juk mes turim teise zinoti,kokiomis salygomis vaikas gyvena didziaja dienos dali,ar net visa savaite. schmoll.gif
rainbow777
mes ir pradejom lankyt šį darželį, nes tas kurį lankėm užsidarė 2 men. remontui. nelabai man šis darželis patinka ir vaikas labai sunkiai pratinasi, su anuo darželiu nebuvo jokių problemų, ir mazius mano retai kada paliekant verkdavo. Bet aukletoja tai visai nieko, kiek suprantu tik vasarai priimta. O dėl vedejos, tai nemaloni boba. Gerai kad tik mieno liko eit į šį darželį.
Redi
Vedeja juk vaiku tai neaukleja, nesizaviu labiausiai siuo darzeliu, bet ir nematau nieko jame tokio kas cia rasoma"tarybinio". Lopselio grupes tikrai neperpildytos, bet jau pas mus grupeje tikrai viskas labai tvarkinga,sutvarkyta naujai visa santechnika, tualetai, perdengta grindu danga, patalyne svari, miego zaisliukus iskalbia, visur tobula svara. Istiesu kaikurios grupes eina valgyt i valgykla, nematau nieko blogo tame.
olė
QUOTE(Redi @ 2007 07 29, 19:32)
Vedeja juk vaiku tai neaukleja, nesizaviu labiausiai siuo darzeliu, bet ir nematau nieko jame tokio kas cia rasoma"tarybinio". Lopselio grupes tikrai neperpildytos, bet jau pas mus grupeje tikrai viskas labai tvarkinga,sutvarkyta naujai visa santechnika, tualetai, perdengta grindu danga, patalyne svari, miego zaisliukus iskalbia, visur tobula svara. Istiesu kaikurios grupes eina valgyt i valgykla, nematau nieko blogo tame.
*

susidariau įspūdį.nekokį.bet man atrodo,kad direktore tikrai vaiku neaukleja.svarbu grupe. bet tikrai nesinori net pagalvoti apie toki tarybini doh.gif
kulverstukas22
mielosios,mamytes,o kokia Jusu nuomone yra apie apsilankiusi per svente kaledu seneli-darzelyje??? g.gif blink.gif
Pastarasis net i seneli nepanasus,kur tai matyta,kad vaikai begtu salin nuo senelio bijodami vien jo isvaizdos doh.gif Pasamdytas senelis isvis vaikams demesio neskyre bijodamas nuo savo scenarijaus nukrypti. Maunau atejo "siuolaikiniu" kaledu seneliu era biggrin.gif biggrin.gif kai senelis atejas aplankyti i darzeli vaikuciu,demesio skiria daugiau ne maziausiems,o ju mamytems biggrin.gif Gal sakau savaja snieguole pamete,tai kartu ir issirinkti sau pagalbininke taikesi biggrin.gif lotuliukas.gif Kaip sakoma "vienu suviu du zuikiai" biggrin.gif su zmona stebejome svente pakraupe vien nuo senelio isvaizdos,jau nekalbant apie jo tolimesnius veiksmus verysad.gif
Plius darzelio vedejai reklama padare kuklia,paklausdamas vaiku (lopselinuku) "as zinote,vaikuciai,kas jums papuose sita eglute.... ogi ja taip graziai isdabino vilija Geciene-jusu direktore...
Mano manymu tai visiskas apsurdas... gal as jau perdauk senamadisku aziuru ir nebesuprantu siuolaikiniu egluciu reiksmes? verysad.gif biggrin.gif biggrin.gif
olė
QUOTE(kulverstukas22 @ 2008 01 11, 21:10)
mielosios,mamytes,o kokia Jusu nuomone yra apie apsilankiusi per svente kaledu seneli-darzelyje??? g.gif  blink.gif
Pastarasis net i seneli nepanasus,kur tai matyta,kad vaikai begtu salin nuo senelio bijodami vien jo isvaizdos doh.gif Pasamdytas senelis isvis vaikams demesio neskyre bijodamas nuo savo scenarijaus nukrypti. Maunau atejo "siuolaikiniu" kaledu seneliu era  biggrin.gif  biggrin.gif  kai senelis atejas aplankyti i darzeli vaikuciu,demesio skiria daugiau ne maziausiems,o ju mamytems biggrin.gif Gal sakau savaja snieguole pamete,tai kartu ir issirinkti sau pagalbininke  taikesi  biggrin.gif  lotuliukas.gif  Kaip sakoma "vienu suviu du zuikiai" biggrin.gif su zmona stebejome svente pakraupe vien nuo senelio isvaizdos,jau nekalbant apie jo tolimesnius veiksmus verysad.gif
Plius darzelio vedejai reklama padare kuklia,paklausdamas vaiku (lopselinuku) "as zinote,vaikuciai,kas jums papuose sita eglute.... ogi ja taip graziai isdabino vilija Geciene-jusu direktore...
Mano manymu tai visiskas apsurdas... gal as jau perdauk senamadisku aziuru ir nebesuprantu siuolaikiniu egluciu reiksmes? verysad.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

cha cha cha.cia tai geras. pasirodo,darzeliuose direktores ne tik virtuve ''puosia'',bet ir eglutes lotuliukas.gif
kulverstukas22
Sita yra universale ir visose srityse sugeba pasizymeti biggrin.gif bigsmile.gif
tiek virtuveje,eglutes puosime,tiek "seneliu salciu" paieskose taupumo sumetimais thumbup.gif tongue.gif tongue.gif
alinali
Pati esu dirbusi siame darzelyje. Jei ten ta pati vedeja, kurios niekada nebuna darbe.....ne uz ka neleisciau ten savo vaiku... blink.gif
O jau tie ,kurie dar pinigus moka, kad patekti i toki darzeli, tai is vis..... fool.gif
cudo
QUOTE(alinali @ 2008 01 23, 18:01)
Pati esu dirbusi siame darzelyje. Jei ten ta pati vedeja, kurios niekada nebuna darbe.....ne uz ka neleisciau ten savo vaiku... blink.gif
O jau tie ,kurie dar pinigus moka, kad patekti i toki darzeli, tai is vis..... fool.gif
*

drinks_cheers.gif dar ta pati lotuliukas.gif mes davem.No po dveju savaiciu pabegom is ten doh.gif man buvo ten baisu,o jou vaikam g.gif doh.gif
gili_upė
niekada ten savo vaiko neleisčiau schmoll.gif
rutajon
QUOTE(sonsa @ 2007 07 21, 23:34)
baisus darzelis visom prasmem.tarybinis.vaikai vedami i valgykla,net patys maziausi. vaiku lopselio grupese labai daug.aukletojos nebepajegia ju nkamai priziureti.direktorei,kaip man atrodo,visai nerupi vaiku gerove.kazkokia ziauri ji man pasirode.laiku atsiemiau savo vaika is sio darzelio.dabar abu laimingi. o kad kysius ima,tai kaipgi nuo lovi atsitrauks,kai jis pilnas. gal galit,teveliai,nebekisti ir taip persisotinusoms darzeliu vedejoms,nes nuo to vaiko prieziura visai nepageres.rinkites arzelius,kur vaiku nedaug grupeje.pasidomekite,pries leisdami,ar neteks miegoti vakui vienoje lovoje su draugu// galvojat,o kaip gi higienos normos? viskas paperkama. retkarciais pasidomekit,ar svari lovele,ar ne saltas maistas.juk mes turim teise zinoti,kokiomis salygomis vaikas gyvena didziaja dienos dali,ar net visa savaite. schmoll.gif
*

kip tik darzelis ne tarybinis,jei vedami vaikai i valgykla.jau praejo tie laikai kai vaikai valgydavo grupese!!!!cia tik pliusas kad jie turi atskiras patalpas ir pavalgyt ir pamiegot.ne taip kaip kituose darzuose miega grupese is spintu isverciamose lovoje.cia daugiau yra baisu!!!ir tarybiska!!!normalus tevai nesikabineja del kazkokiu nesamoningu dalyku!!!!pacios pamastykit ar tikrai jau easat tokios 100% rupestingos mamos!!!!
cudo
QUOTE(rutajon @ 2008 07 21, 19:38)
kip tik darzelis ne tarybinis,jei vedami vaikai i valgykla.jau praejo tie laikai kai vaikai valgydavo grupese!!!!cia tik pliusas kad jie turi atskiras patalpas ir pavalgyt ir pamiegot.ne taip kaip kituose darzuose miega grupese is spintu isverciamose lovoje.cia daugiau yra baisu!!!ir tarybiska!!!normalus tevai nesikabineja del kazkokiu nesamoningu dalyku!!!!pacios pamastykit ar tikrai jau easat tokios 100% rupestingos mamos!!!!
*

AS TAIP. biggrin.gif O darzeles siaubingas.Dabar turiu ten pazistama aukle,tai daug ka girdejau neigemu.
sigiukas
mes einam nuo sio rugsejo i si darzeli, lopselio grupe. Pokolkas jokiu nusiskundimu neturiu... vaikas visada svarus, perrengtas, susukuotas tai, kad eina i valgykla as tik uztai... nesuprantu kur cia blogai??? juk pacios norim, kad musu maziukai kuo greiciau viska ismoktu ir darytu patys cia kaip tik tai... Beje mano mergina yra su kokiu ohoho charakteriu tikrai visi galvojom, kad ji nepritaps darzelyje... bet stai jau be asaru ryte issiskiriame, miegame valgome... Manau cia tik irodymas, kad aukletojos puikiai dirba savo darbą smile.gif O kokia direktore ar gera ar bloga ar keista man atvirai nlb rupi... juk ne ji aukleja mano vaika...
rutajon
QUOTE(sigiukas @ 2008 10 15, 10:22)
mes einam nuo sio rugsejo i si darzeli, lopselio grupe. Pokolkas jokiu nusiskundimu neturiu... vaikas visada svarus, perrengtas, susukuotas tai, kad eina i valgykla as tik uztai... nesuprantu kur cia blogai??? juk pacios norim, kad musu maziukai kuo greiciau viska ismoktu ir darytu patys cia kaip tik tai... Beje mano mergina yra su kokiu ohoho charakteriu tikrai visi galvojom, kad ji nepritaps darzelyje... bet stai jau be asaru ryte issiskiriame, miegame valgome... Manau cia tik irodymas, kad aukletojos puikiai dirba savo darbą  smile.gif O kokia direktore ar gera ar bloga ar keista man atvirai nlb rupi... juk ne ji aukleja mano vaika...
*

teisingai masto mamyte thumbup.gif drinks_cheers.gif
Deimike
pries 30 metu ir as ejau i sita darzeli smile.gif man labai patikdavo, o va dabar prisiskaitau tokiu dalyku... tik ka uzrasiau i ji... geriau buciau neskaicius...

forte
QUOTE(Deimike @ 2009 03 03, 19:19)
pries 30 metu ir as ejau i sita darzeli smile.gif man labai patikdavo, o va dabar prisiskaitau tokiu dalyku... tik ka uzrasiau i ji... geriau buciau neskaicius...
*

norejau paklausti,kaip vyko uzsirasymas i darzeli.Ir kur leisit savo turta,i darzeli ar i lopseli,beje nuo kada zadate pradeti lankyti,ta prasme ,pries kiek laiko reikia uzsirasyti.
vilijadab
Ot cia tai geras- as pati panemuniete ir kazkaip net negirdejusi blogu atsiliepimu sita darzeli vis aplenkdavau... Vyresnele leidau i darzeli prie baznycios (kitoje gatves puseje, nei sis darzelis), o mazoji dabar lanko jau paskutine grupe logopedinio darzelio (ant kalno, prie Onkologinio), na ten super- jei kam reikia nedideliu grupiu, rupestingu aukletoju ir geros prieziuros- tai veskite ten savo vaikiukus... Dabar priesmokyklinej grupej 16 vaiku, tai cia laaaabai didele grupe skaitosi. Vaikai liuks priziureti. O del atskiros valgyklos- nematau nieko gero, kai vaikai makaluojasi po visa darzeli- siaip normaliai yra 2 patalpos- vienoje zaidzia ir valgo, kitoje miega, mano nuomone tai geriausia. thumbup.gif
Vilmonas
geriau buciau neskaicius, as ir uzrasius dukra i si darzeli. Susigadinau tik nuotaika!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.