Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno Panemunės lopšelis - darželis.
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2
Vilmonas
Mamytes pasidalinkit savo mintimis kas leidziat savo turtelius i si darzeli. mes pradesim jau greitai, nuo balandzio 9d. Nuo kitos savaites pradesim pratinti, pirmomis dienomis po keleta val. paliksiu, bet nzn ar aukletojos taip leidzia, noreciau iki pietu palikti, paskui pasiimti. Ar greitai jusu vaikai priprato prie darzelio tvarkos? Kazkaip neramu pasidare paskaicius atsiliepimus, nors yra ir teigiamu, gal viskas bus gerai!!! smile.gif
Violetikas
As nesuprantu vieno dalyko, nejau nieks niekada nepastebi nieko gero? doh.gif
Bent musu dukrytes aukletoja Regina - auksinis zmogus. Tokia nuostabi aukletoja buvo tik mano sunaus lopselio aukletoja (o sunus lanke net keturis darzelius, nes mes pakeitem kelias gyvenamasias vietas). Ji net savo laisvas valandas pasiima per vaiku pietu miega, kad buti su vaikuciais kuo daugiau. As vis stebedavausi, kodel kai as atvedu vaika 7 val - ji jau yra, o kai paimu 6, ji vel yra. Sunaus darzeliuose po pietu jau ateidavo pakeicianti aukletoja.
Tvarka del valgyklos - pagirtina. Patalpose kuriose zaidziama - visada grynas, neprigaraves sriubu ir kotletu kvapo, oras, nera salygu maisto trupiniuose ir atliekose (net svariausiai valant, vis tiek lieka) veistis bakterijoms. O vaikuciai labai linksmai eina i valgyklele, ten jiems nera pagundu stotis nuo stalo ir begti prie zaislu, todel visi graziai valgo.
Pas mus grupej yra tvarka, kad visi vaikuciai turi seilinukus ir aukletoja tikrai juos saziningai uzrisa. O jei jau ivyksta "nesekme", tai visi vaikuciai turi drabuziukus perrengti ir pati maciau ne karta, kad aukletoja nei sekundes nelaukia ir is kart eina vaikucio nupraust ir perrengt.
Rudeni vaikai kasdien ejo i lauka, nors sunaus lopselyje aukletojos skusdavosi, kad visus aprengt ir isvest - neimanoma, todel eidavo tik tada, kai jau budavo pakankamai silta, kad nerengti striukiu ir kepuriu.
Kiek kartu esu atejus dukros paimti vidury dienos, ar atvedusi jau gerokai po pusryciu (neispejusi) rasdavau visus vaikucius dainuojancius su aukletoja, piesiancius, lipdancius, dukstancius (aukletoja kelis kart uztikau ir keturiom su vaikais ropojancia biggrin.gif). Zodziu, veiklos ir uzsiemimu jiems tikrai netruksta. Mano mazoji net namie istisai dainuoja.
Aukletoja per Kaledas suorganizavo, kad vaikuciu repeticijos butu nufilmuotos ir iteike visiems teveliams irasytus DVD diskus kaip dovana (pabreziu - nemokamai).
Mano mazoji po savaitgalio isskestom rankom bega aukleojai i glebi. Nezinau, ar tai blogas darzelis???
Grupe - sutvarkyta. O vedejos bjaurus budas ir koridoriuose nedarytas remontas, man neuzgozia viso to gero,ka gauna mano mazoji savo grupeje.

Patariu: jei noresite patekt pas puikia aukletoja, prasykit, kad uzrasytu pas Regina.
Darmin
Na mano vaikas sio darzelio nelanko,bet man labai keista,kai kitos mamos darzelio geruma/negeruma tapatina su vedejos gerumu/negerumu. juk su jusu vaikuciais buna aukletojos, o ne vedejos doh.gif

tik va man keista,kad lopselyje dirba tik viena aukletoja - cia sprendziu is Violetiko aprasymo g.gif vaikams tikrai geriau pailsejusi,nepervargusi aukletoja,nei visa savaite dirbanti ta pati. juk tikrai pavargstama per visa diena,todel ir visur tokia tvarka yra,kad grupeje dirba 2 aukletojos,kurios keiciasi.
ravesa
O gal daugiau kas galėtų pasidalinti patirtimi apie lopšelio auklėtojas? manau, kad nuo jų priklauso vaiko savijauta grupėje...
rutajon
QUOTE(vilijadab @ 2009 03 04, 11:53)
Ot cia tai geras- as pati panemuniete ir kazkaip net negirdejusi blogu atsiliepimu sita darzeli vis aplenkdavau... Vyresnele leidau i darzeli prie baznycios (kitoje gatves puseje, nei sis darzelis), o mazoji dabar lanko jau paskutine grupe logopedinio darzelio (ant kalno, prie Onkologinio), na ten super- jei kam reikia nedideliu grupiu, rupestingu aukletoju ir geros prieziuros- tai veskite ten savo vaikiukus... Dabar priesmokyklinej grupej 16 vaiku, tai cia laaaabai didele grupe skaitosi. Vaikai liuks priziureti. O del atskiros valgyklos- nematau nieko gero, kai vaikai makaluojasi po visa darzeli- siaip normaliai yra 2 patalpos- vienoje zaidzia ir valgo, kitoje miega, mano nuomone tai geriausia. thumbup.gif
*

kiek supratau tai net nesate maciusi kaip vaikai valgo valgyklose???
jie visi nesigruda kartu i valgykla kaip mokyklose per petraukas,kiekviena grupe eina savu laiku.cia tik pliusas darzeliui jei jis turi patalpas dar tokiam dalykui,nes dazniausiai kauno darzeliai visi uzpildyti,grupes pilnos.maniskis soliuoja i si darzeli ir atsidziaugt negali.kiekvienam savo.o kad vedeja tokia ar anokia,koks skirtumas,man svarbiausia kas dirba salia mano vaiko,kas ji grupej priziuri.
nebijokit mamytes jokiu kalbu,nuvesit ir pamatysit ar patinka jusu mazyliui ar ne!cia ne nuo darzelio cia nuo vaiko ir aukletojos priklauso.mano drauges mergaite kelis menesius iki isteriju reke klyke o dabar iskrapstyt is darzelio neimanoma?!tai pradzioj ir galvojo gal kas negerai.paprasciausiai vaikui sunku atsiskirt nuo tevu.
Papildyta:
QUOTE(Violetikas @ 2009 03 22, 13:37)
As nesuprantu vieno dalyko, nejau nieks niekada nepastebi nieko gero?  doh.gif
Bent musu dukrytes aukletoja Regina - auksinis zmogus. Tokia nuostabi aukletoja buvo tik mano sunaus lopselio aukletoja (o sunus lanke net keturis darzelius, nes mes pakeitem kelias gyvenamasias vietas). Ji net savo laisvas valandas pasiima per vaiku pietu miega, kad buti su vaikuciais kuo daugiau. As vis stebedavausi, kodel kai as atvedu vaika 7 val - ji jau yra, o kai paimu 6, ji vel yra. Sunaus darzeliuose po pietu jau ateidavo pakeicianti aukletoja.
Tvarka del valgyklos - pagirtina. Patalpose kuriose zaidziama - visada grynas, neprigaraves sriubu ir kotletu kvapo, oras, nera salygu maisto trupiniuose ir atliekose (net svariausiai valant, vis tiek lieka) veistis bakterijoms. O vaikuciai labai linksmai eina i valgyklele, ten jiems nera pagundu stotis nuo stalo ir begti prie zaislu, todel visi graziai valgo.
Pas mus grupej yra tvarka, kad visi vaikuciai turi seilinukus ir aukletoja tikrai juos saziningai uzrisa. O jei jau ivyksta "nesekme", tai visi vaikuciai turi drabuziukus perrengti ir pati maciau ne karta, kad aukletoja nei sekundes nelaukia ir is kart eina vaikucio nupraust ir perrengt.
Rudeni vaikai kasdien ejo i lauka, nors sunaus lopselyje aukletojos skusdavosi, kad visus aprengt ir isvest - neimanoma, todel eidavo tik tada, kai jau budavo pakankamai silta, kad nerengti striukiu ir kepuriu.
Kiek kartu esu atejus dukros paimti vidury dienos, ar atvedusi jau gerokai po pusryciu (neispejusi) rasdavau visus vaikucius dainuojancius su aukletoja, piesiancius, lipdancius, dukstancius (aukletoja kelis kart uztikau ir keturiom su vaikais ropojancia biggrin.gif). Zodziu, veiklos ir uzsiemimu jiems tikrai netruksta. Mano mazoji net namie istisai dainuoja.
Aukletoja per Kaledas suorganizavo, kad vaikuciu repeticijos butu nufilmuotos ir iteike visiems teveliams irasytus DVD diskus kaip dovana (pabreziu - nemokamai).
Mano mazoji po savaitgalio isskestom rankom bega aukleojai i glebi. Nezinau, ar tai blogas darzelis???
Grupe - sutvarkyta. O vedejos bjaurus budas ir koridoriuose nedarytas remontas, man neuzgozia viso to gero,ka gauna mano mazoji savo grupeje.

Patariu: jei noresite patekt pas puikia aukletoja, prasykit, kad uzrasytu pas Regina.
*

teisingas poziuris! thumbup.gif apie aukletoja Regina ir as esu girdejus daug geru atsiliepimu.kas liecia remontus,juos ne darzelis daro,tai savivaldybes istaiga taigi ji rupinasi tuo.kiek aukletojos renkasi pacios pinigelius tauposi tiek patalyne pirkosi nauja.musu valdziai sitie dalykai nerupi.langus istate ir jau fasadas kaip ir sutvarkytas skaitosi.
Papildyta:
QUOTE(Vilmonas @ 2009 03 10, 09:13)
geriau buciau neskaicius, as ir uzrasius dukra i si darzeli. Susigadinau tik nuotaika!!!!
*

net neimkit i galva,pacios nueist ir pasibandysit!
Agniess
Problema su šio darželiu bus tol, kol šitoji direktorė bus.Baisiai visur giriasi ir lenda, ir visi pagal jos komandqą turi šokti. Leidau savo dukrytę į šį daržą, tai kol patekau pas direktorę 3 kartus iš darbo atiprasius lekiau ir visai nesvarbu, kad buvau susiskambinus, pastoviai jos nerasdavau. O paskutinį kartą kai užsispyriau laukti- sulaukiau, grįžo iš kirpyklos akivaizdžiai, nes girdėjau kaip pavaduortoja, kuri jq dangsto, gyrė kaip jai tinka ši šukuosena. Apie pinigelius tai rinkliavos pastovios, reikia, reikia ir reikia, Busi lopšely duosi, pereisi į kitą grupę - duosi it t.t. Nes auklėtojos ir grupės beveik kas metai keičiasi. Kai mes lankėm šį darželį, vienas tėtis buvo prispaudęs direktorei truputį uodegą, dėl tvarkos. Nes jo berniukas jau 3( atrodo) traumas buvo patyręs šiodarželio teritorijoj. Tai po to gražu buvo žiūrėti, kaip tvarkytis pradėjo. Bet neilgam....
Nicola
rinkliavos, tai labai blogai. JUk mokam už kiekvieną dieną po 50 ct
rutajon
QUOTE(Agniess @ 2009 03 30, 08:40)
Problema su šio darželiu bus tol, kol šitoji direktorė bus.Baisiai visur giriasi ir lenda, ir visi pagal jos komandqą turi šokti. Leidau savo dukrytę į šį daržą, tai kol patekau pas direktorę 3 kartus iš darbo atiprasius lekiau ir visai nesvarbu, kad buvau susiskambinus, pastoviai jos nerasdavau. O paskutinį kartą kai užsispyriau laukti- sulaukiau, grįžo iš kirpyklos akivaizdžiai, nes girdėjau kaip pavaduortoja, kuri jq dangsto, gyrė kaip jai tinka ši šukuosena. Apie pinigelius tai rinkliavos pastovios, reikia, reikia ir reikia, Busi lopšely duosi, pereisi į kitą grupę - duosi it t.t. Nes auklėtojos ir grupės beveik kas metai keičiasi. Kai mes lankėm šį darželį, vienas tėtis buvo prispaudęs direktorei truputį uodegą, dėl tvarkos. Nes jo berniukas jau 3( atrodo) traumas buvo patyręs šiodarželio teritorijoj. Tai po to gražu buvo žiūrėti, kaip tvarkytis pradėjo. Bet neilgam....
*

vat iki galo nezinot o rasot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nenutuokiat ale neilaso kaip ten su ta vaiko istorija buvo.galiu pasakyt rasot ka girdejot.jus gal nebuvot kituose darzeliuose kokia ten aplinka.nebeturiu galimybes vest cia savo vaiko,einam i kita darza tai su aplinka nepalyginsi.prie ko cia ta vedeja jei ne ji su jusu vaikais sedi.jus ziurekit i aukletojas ,kalbekites su jom,tarkites apie vaiko auklejima ugdyma,o ne ikiskit pro duris vaikus ir galvokit kad isspres jusu visas problemas.dziaukites kad dar yra tie darzeliai,nes su tokia valdzia greitai ju neliks.o jei direktore landi ir sugeba visur "lyst" tai dziaukites cia tik paciam darzeliui geriau!!!!
Papildyta:
QUOTE(Nicola @ 2009 03 30, 09:49)
rinkliavos, tai labai blogai. JUk mokam už kiekvieną dieną po 50 ct
*

zinoma negerai,bet cia velgi musu valstybe del to kalta o ne darzelis.is kur tiem vaikam naujesniu zaislu nupirkt ar jus bent pamastot?ar pasidomejot uz ka tuos 50ct mokat,tikrai ne uz zaislus!valstybe nei maziausio pliusinio zaislo neskiria.reikia i darza ir toletinio ir ivairiu priemoniu ir ka padarysi?juk situ dalyku darzeliui ir lesu neskiria nupirkt.vienam darzely vienos taisykles kitam kitos.sitam panemunes indu nereik nestis,o dabar kur einam reikejo ir puoduka ir lekstute,ranksluosti viska atnest.
pasisamdykit moterys aukles jei norit kad jusu vaikui butu geriausia,jei jum taip darzeliai negerai!
forte
Norėjau sužinoti,nuo kokio amžiaus priima vaikus i šio darželio lopšelines grupes ir kiek vaikų yra tose grupėse.
ravesa
QUOTE(Agniess @ 2009 03 30, 08:40)
Problema su šio darželiu bus tol, kol šitoji direktorė bus.Baisiai visur giriasi ir lenda, ir visi pagal jos komandqą turi šokti. Leidau savo dukrytę į šį daržą, tai kol patekau pas direktorę 3 kartus iš darbo atiprasius lekiau ir visai nesvarbu, kad buvau susiskambinus, pastoviai jos nerasdavau. O
*

Tai dar Jus mazai kartu vaziavot...... kazkaip persasi mintis, jei jau istaigos vadovas taip ziuri i bendravima su tevais, tai ko noret del vaiku..... Po n-tojo vizito atejau i prota ir nebemedziojau direktores- kitaip sio proceso nepavadinsi- tik dar praeita rudeni pavaduotuja iteike 2 proc deklaracija, nors dar net prasymo nebuvom parase.... Apie visus darzelius esama ir palankiu, ir nepalankiu atsiliepimu, bet apie sita dauguma vienodi....
Siguldencija
sita darzeli lanko musu Gabke tai jai ten super aukletojas sokdina tik visada mielai eina, nes jai visur gerai, o ir jos mociute ten naktinele dirba tai jauciasi daugiau nei namuose, nes pas mane tai labai daug apribojimu buna, o ten sau laisvai plesia visas daias kiek moka ir vargo nemato, as tik nezinau kaip aukletojos istveria, ir vis pastoviai pas ja nauju dainu atsiranda, va kur yra dirbama su vaikais blush2.gif
zvaigzdute23
Sveiki, mano dukryte siemet jau atsisveikins su siuo darzeliu, bet nuo rugsejo pirmosios pasisveikins sunutis smile.gif Labai dziaugiuosi siuo darzeliu, labai daug ismoko dukryte, labai aukletojos fainos, dukra vis noredavo, kad jos dalyvautu jos gimtadienyje, nes mes gime vasara, o vasarom nelankydavom darzelio.... Negaleciau nieko blogo pasakyti, tik gerai, aukletoju kurybiskumas mane pribloske, jos pacios kuria vaikam vaidinimus, o kiek daineliu, kiek eilerasciu ismoko. Salia manes gyvenancios lanko salia baznycios esanti darzeli, tai vis stebejosi is kur Rimte moka tiek visko ir vis gyre mama tongue.gif Bet tai darzelio nuopelnas.....
lynutia
QUOTE(Violetikas @ 2009 03 22, 14:37)
As nesuprantu vieno dalyko, nejau nieks niekada nepastebi nieko gero?  doh.gif

*

visiskai pritariu sitai mamytei thumbup.gif mes taip pat einame pas Regina, tikrai puikus zmogus wub.gif 4u.gif tad mamytes neziurekit i koridorius ir i darbuotojus kurie visai nebuna su jusu vaikuciais, o ieskokit mielos aukletojos ax.gif
opyte
gal galite pasakyti kokioje grupeje dirba aukletoja Regina?ir kokio dydzio rinkliavos siame darzelyje? jei nenorite ivardinti aiskiu sumu, tai bent pasakykite ar proto ribose tos rinkliavos?
opa-opa
Aš tai irgi daug blogo negaliu apie šitą darželį pasakyti.
Sūnus lanko jau nuo pernai - pradėjom nuo lopšio, šiemet jau į darželinę grupę perkėlė. Gal remontas ir nėra labai super, bet darželis yra tvarkomas, liuks tvarka, kad vaikai eina valgyti į atskirą valgyklėlę, miegamieji visada išvėdinti.
Svarbu - į kritiką ir nusiskundimus direktorė sureagavo žaibiškai (pakeitė netinkamą darbuotoją per porą minučių) ir visiškai už dyką.. Pakako paskambint ir pasisikųst.
Lopšio auklėtojos - liuks, o dėl darželinių dar neturiu nuomonės, nes tik pradėjom su jomis bendraut.
Rinkliavos irgi proto ribose - neišgąsdino.
Nepatiko: palikinėju atsarginių rūbelių komplektuką nenumatytiems atvejams, tai nėra malonu, kad tuos rūbelius kitiems skolina.
Kažkada sūnų paėmė kaimynų berniukas - taip ir išleido net nepaklausę, kas jis toks..
O šiaip tai viskas normoj.
sigiukas
mes nuo sio rugsejo sitame darzelyje jau darzelinukai aciu Dievui nebe lopselinukai smile.gif is pradziu atrode, kad viskas gerai kol viena diena vaikas nebenorejo eiti i darzeli ne tai, kad nenorejo o su asarom didziausiom palikdavau rytais...nezinau kas bet tikrai kazkas atsitiko g.gif .Klausiau dukrytes kas???bet ji tik viena nenoriu, nemyliu tos aukletojos ir viskas...Dabar einam i kita grupe nors kol atostogavom visa laika suoke, kad neis ir jei tik kalba pasisukdavo apie darzeli akyse net asaros pasirodydavo, bet va jau visa rugseji eina patenkinta , laiminga be jokiu asaru thumbup.gif .
Tai va tokia ta musu istorija... darzelis kaip darzelis nieko blogo jame nematau tik manau , kad viskas priklauso nuo aukletoju... Jei aukletojos moka dirbti savo darba ir dirba is pasaukimo, o ne is pareigos tai ir vaikuciai laimingi smile.gif O aukletoju tokiu nelabai kokiu yra visuose darzeliuose... manau... tongue.gif
daluze1

NA ATGIME IR MAN ATSIMINIMAI APIE SI DARZELI.NORS MANO VAIKAI SENAI I JI EJO, BET DABAR RUOSIU MAZYLE IDARZELI TAI I SI NIEKAD GYVENIME NELEISCIAU.MANO VYRESNIEJI LANKE SAVAITINE GRUPE,NES KITAIP NEISEJO SU DARBAIS.ZINOMA LABAI VERKE,JAU PRADEDAVO NUO SEKMADIENIO VAKARO.LANKE ''AZUOLIUKU'' GRUPE,TUO METU LYG IR VISKAS GERAI BUVO ,IR AUKLETOJOS MALONIOS PASIRODE.PO KIEK LAIKO VAIKAS PRADEJO DARYTI I KELNES,PATI NESUPRATAU KAS ATSITIKO.VEDZIAU PAS PSICHOLOGA,PASAKE ,KAD TAI DARZELIO PROBLEMA ,KADVAIKUI BUVO KAZKOKS STRESAS ,AR JI BARA IR T.T.LIEPE NEVEST IDARZELI.PO KIEK LAIKO .KAI NUSTOJO EIT I DARZELI VISKAS IS TIKRO SUSITVARKE.AS PATI PRASIAU AUKLETOJU ,KAD PAZIURETU VAIKA,JOS BUVO ''LABAI MALONIOS''.VEZIAU DAUG DRABUZELIU,KAD NETRUKTU.DABAR ,KAI MANO VAIKAS SUAUGES,TIK NESENIAI PAPASOKOJO,KAD AUKLETOJOS LIEPDAVO JAM PACIAM PLAUTI KELNAITES IR T.T.TAI ZIAURU ,KA GALI MAZAS VAIKAS ISPLAUTI.VIENU ZODZIU SIS DARZELIS PALIKO IR VAIKAM IR MAN VIEN BLOGUS ATSIMINIMUS. gun_rifle.gif
Violetikas
QUOTE(Darmin @ 2009 03 22, 20:19)
Na mano vaikas sio darzelio nelanko,bet man labai keista,kai kitos mamos darzelio geruma/negeruma tapatina su vedejos gerumu/negerumu. juk su jusu vaikuciais buna aukletojos, o ne vedejos  doh.gif

tik va man keista,kad lopselyje dirba tik viena aukletoja - cia sprendziu is Violetiko aprasymo  g.gif  vaikams tikrai geriau pailsejusi,nepervargusi aukletoja,nei visa savaite dirbanti ta pati. juk tikrai pavargstama per visa diena,todel ir visur tokia tvarka yra,kad grupeje dirba 2 aukletojos,kurios keiciasi.
*

PO labai ilgo laiko vel ilindau paskaitineti apie musu darzeli smile.gif Na ir matau, kad vel dvi priesingos stovyklos: vienoms viskas gerai, kitoms viskas labai blogai. Idomiausia yra tai, kad toms, kam blogai, neitinka vedeja.

Parasysiu tiesiai sviesiai, be jokiu uzuolanku apie "baisias"rinkliavas, aukletoju kaita ir pan. "Baisios"rinkliavos yra apie 10 Lt per men, bet duoda tie tevai, kurie gali, kas negali neduoda is viso, arba duoda 5 Lt. Aukletojos tikrai nereketuoja ir nemedzioja, as pvz. jau tris men nedaviau (pamirstu blush2.gif ) ir man nei zodzio nesake.
Tie pinigeliai, kurie surenkami (pabreziu, jog duoda tikrai ne visi tevai, todel sumos nesusidaro grandiozines) isleidziami grupes grazinimui, higienos priemonems, popieriaus kopijavimui (aukletojos ruosia metodine m-ga ir pan), musu grupej pirko naujus, grazesnius indus vaikams valgyti ir t.t. Visi pirkimo cekiai susegami i segtuva ir kiekvienas tevas gali susiskaiciuoti kiek ir kur isleista, jei toks poreikis iskyla. Visi kas duoda pinigelius, iraso suma i lapa ir pasiraso.
Is tikrai dideles darzeliu patirties sakau, kad 10 Lt yra normalu, nes kituose darzeliuose paskaiciavus visus higienos reikmenis, kuriuos tekdavo nesti, kruvas popieriaus, dar po kelis litus ivairioms reikmems, gaudavosi tikrai daugiau.
Jokiu kitu, pasleptu rinklavu NERA. Kiek tevai renka per Kaledas, ar kitas sventes - grupes tevu reikalas, aukletojos i tai nesikisa.
Ai, gal pamelavau. Viena rinkliava buvo - atejus i darzeli. Paprase arba nupirkti zaisla i grupe, arba duoti pinigeliais (rasoma i ta pati grupes fondo lapa). Sumos nenurode, galejau duoti kiek turiu. Buciau nedavus ir nebutu reketave. Esme ta, kad tai ka duodi atitenka tavo pacios vaikui, nes uz tuos pinigus perkami nauji zaislai. O ju tikrai yra geru ir nemazai. Ypac lopselio grupese (nes dauguma vaiku ateina butent i lopselio grupes ir butent i jas atnesa pinigelius, ar zaislus). Kaip pavyzdi galiu pasakyti, kad visai netoli esanciame darzelyje (pavadinimo nesakysiu) priimant i darzeli praso nupirkti lovyte ir ciuzini. Garantuoju, kad zaislas pigiau smile.gif
Kad vedeja kisasi i viska, tai tik pagirti galima, nes kiek zinau, aukletojos, kurios susilaukia didelio tevu nepasitenkinimo iskart lekia is darbo.
Darzelio aplinka ir kiemas niekuo nesiskiria nuo kitu Panemunej esanciu darzeliu. Gal tik teritorija kiek didesne. Jei norit labai grazios aplinkos ir mediniu ciuozyklu - Roku darzelis visai netoli, tik va eiles i ji tokios, kad net rokiskiai ne visi patenka. O va apie aukletojas Rokuose as tikrai blogesnes nuomones.
Tiesa, aukletoja Regina isejus atostogu nestuke.gif biggrin.gif

Zodziu, niekuo sis darzelis ne blogesnis nei aplinkiniai. O jei vaikas paliekamas darzelyje savaitei ima daryti i kelnes... Ar vien tik aukletojos kaltos? Neginu pabaisu, kurios versdavo vaikus pacius plauti savo kelnaites, bet kazkodel abejoju, kad iki siu laiku jos islikusios.
Musu grupej irgi savaitinuku yra. Tevai atveza pirmadieni is ryto, o pasiima penktadieni vakare (neisivaizduoju kur buna tokiu "pamaininiu"darbu) ta tie vaikuciai eina prie svetimu mamu, pasakoja kazka, rankytes tiesa ir vis kartoja "o mano mama irgi atvaziuos ir saldainiu nupirks...". Bet aukletojas jie myli. Eina ant ranku, apsikabina, plaukus sukuoja... Vakarais savaitinukams filmukus rodo, vakariene duoda siek tiek veliau, nei iprastuose darzeliuose, kad iki miego neisalktu.
Nezinau, gal man tiesiog pasiseka, kad vaikams geros aukletojos papuola, o gal as tiesiog nesu tokia priekabi, nes visada pagalvoju, kad tik labai atsidave savo darbui zmones gali dirbti toki atsakinga darba uz tokias algas.
lavazia
Labutis visiems 4u.gif

Mes irgi uzsiraseme i si darzeli eisime kaip tikri pirmokeliai rugsejo 1 d. biggrin.gif
Tik kazkaip i galva nesove paklausti kaip ten su tais darzeliais yra, juk uz juos greiciausiai irgi kas menesi moketi reikia, gal kas galetu papasakoti kieno vaikuciai jau lanko. Aciu is anksto smile.gif
Katukė
Apsilankiau šiame lopšelyje/darželyje bigsmile.gif
Likau taip maloniai nustebus kai apžiūrėjau lopšelinukų grupę, o kai pasikalbėjau su jos auklėtoja - išvis likau be žodžių thumbup.gif
Tokie mažiukai, o tiek daug veikia : piešia pieštukais,flomasteriais, dažais, lipdo, daro aplikacijas... O kokie gražūs darbeliai wub.gif
Gavau sąrašiuką ką supirkti smile.gif išleidau virš 200lt. vien priemonėms unsure.gif Daugokai, bet tikiuosi, kad tos priemonės išties bus naudojamos ir mano mažė turės turiningą ir smagų laiką thumbup.gif
Gal kas lankote šį daržiuką, pasidalinkit kaip jūsų vaikiukai ten jaučiasi 4u.gif
sigiukas
QUOTE(Katukė @ 2010 04 26, 17:40)
Apsilankiau šiame lopšelyje/darželyje  bigsmile.gif
Likau taip maloniai nustebus kai apžiūrėjau lopšelinukų grupę, o kai pasikalbėjau su jos auklėtoja - išvis likau be žodžių  thumbup.gif
Tokie mažiukai, o tiek daug veikia : piešia pieštukais,flomasteriais, dažais, lipdo, daro aplikacijas... O kokie gražūs darbeliai  wub.gif
Gavau sąrašiuką ką supirkti smile.gif išleidau virš 200lt. vien priemonėms  unsure.gif Daugokai, bet tikiuosi, kad tos priemonės išties bus naudojamos ir mano mažė turės turiningą ir smagų laiką  thumbup.gif
Gal kas lankote šį daržiuką, pasidalinkit kaip jūsų vaikiukai ten jaučiasi  4u.gif
*

oho isleidau 200lt blink.gif tai kas ten per sarasiukas??? g.gif , i mokykla vaikui supirkti tiek reikia pinigeliu ir tai kazi ar tiek isleidziu... ax.gif siame darzelyje rugseji ir mes gavom sarasiuka, bet isleidau nepamenu gerai 50-70lt ...
Katukė
QUOTE(sigiukas @ 2010 05 03, 13:22)
oho isleidau 200lt  blink.gif tai kas ten per sarasiukas???  g.gif , i mokykla vaikui supirkti tiek reikia pinigeliu ir tai kazi ar tiek isleidziu...  ax.gif siame darzelyje rugseji ir mes gavom sarasiuka, bet isleidau nepamenu gerai 50-70lt ...
*

bigsmile.gif na, sąrašiukas nedidukas rolleyes.gif pavardinsiu ką prisimenu:
akvarelės lapai,
spalvotas dvipusis popierius,
spalvotas kardonas,
pieštukiniai klijai,
žirklės su spyruokle,
trintukas,
drožtukas,
pieštukai 3vnt.,
stori teptukai 3vnt.,
stori flamasteriai 12vnt.,
stori spalvoti pieštukai 12vnt.,
guašas,
modelinas,
vaškinės kreidelės,
spalvinimo knygelės 2vnt,
pasakų knygelės kietais lapais 2vnt.,
žaisliukas miegui

nebepamenu daugiau smile.gif
Kadangi šiais daiktais naudosis ir mano vaikas, tai nepirkau netikusių reikmenų, o geresni kainuoja...be to, knygutės brangios sad.gif Man kažkaip savam vaikui pirkti nepiešiančius pieštukus (nes jie pigūs) ar kitus neatsparius mažųjų naudojimui daiktus nelabai patinka schmoll.gif
O į mokyklą kai leidau 2-klasį tai nedaug, tik 500lt. išleidau lotuliukas.gif blink.gif juk jam daugiau reik,o pratybos, kuprinė, krepšiai aprangai ir kt. juk ne už dyką rolleyes.gif
sigiukas
QUOTE(Katukė @ 2010 05 04, 22:57)
bigsmile.gif na, sąrašiukas nedidukas  rolleyes.gif pavardinsiu ką prisimenu:
akvarelės lapai,
spalvotas dvipusis popierius,
spalvotas kardonas,
pieštukiniai klijai,
žirklės su spyruokle,
trintukas,
drožtukas,
pieštukai 3vnt.,
stori teptukai 3vnt.,
stori flamasteriai 12vnt.,
stori spalvoti pieštukai 12vnt.,
guašas,
modelinas,
vaškinės kreidelės,
spalvinimo knygelės 2vnt,
pasakų knygelės kietais lapais 2vnt.,
žaisliukas miegui

nebepamenu daugiau smile.gif
Kadangi šiais daiktais naudosis ir mano vaikas, tai nepirkau netikusių reikmenų,  o geresni kainuoja...be to, knygutės brangios sad.gif Man kažkaip savam vaikui pirkti nepiešiančius pieštukus (nes jie pigūs) ar kitus neatsparius mažųjų naudojimui daiktus nelabai patinka  schmoll.gif
O į mokyklą  kai leidau 2-klasį tai nedaug, tik 500lt. išleidau  lotuliukas.gif  blink.gif  juk jam daugiau reik,o pratybos, kuprinė, krepšiai aprangai ir kt. juk ne už dyką  rolleyes.gif
*

... na musu saraselis tikrai buvo trumpesnis smile.gif , jokiu knygu storais lapais nepirkome, o jos tai jo ir kainuoja biggrin.gif , taip pat nepiesianciu piestuku, flomasteriu ar kreideliu niekas neperka tongue.gif , tereikia islaukt ir neskubeti pirkti anksciau laiko, nes pries pat rugseji visoms primonems buna tai 40 procentu nuolaida tai dar kokia ax.gif

...o kalbant apie mokykla, tai as kalbejau tik apie priemones jokiu kupriniu, aprangu ir panasiai neskaiciavau smile.gif jei viska sudejus tai jo galima isleist ir 500 lt galima 1000lt cia jau manau pagal galimybes... mirksiukas.gif
Katukė
QUOTE(sigiukas @ 2010 05 07, 10:28)
... na musu saraselis tikrai buvo trumpesnis  smile.gif , jokiu knygu storais lapais nepirkome, o jos tai jo ir kainuoja  biggrin.gif , taip pat nepiesianciu piestuku, flomasteriu ar kreideliu niekas neperka  tongue.gif , tereikia islaukt ir neskubeti pirkti anksciau laiko, nes pries pat rugseji visoms primonems buna tai 40 procentu nuolaida tai dar kokia  ax.gif

...o kalbant apie mokykla, tai as kalbejau tik apie priemones jokiu kupriniu, aprangu ir panasiai neskaiciavau  smile.gif jei viska sudejus tai jo galima isleist ir 500 lt galima 1000lt cia jau manau pagal galimybes...  mirksiukas.gif
*

Bet kad mes dabar pradėjom lankyti blush2.gif Kažkaip negražu iki rugsėjo nenunešt rolleyes.gif
O kai rašiau "nepiešiančių" tai turėjau omeny tokius, kur papuola kažkoks ar tai smėlio gabaliukas ar dar koks š... įspaustas kartu į pieštuką ir paišyk kaip nori sad.gif nei spalvos nei naudos doh.gif O tokiem špokam juk svarbiausia ryškiai ir greitai thumbup.gif Tai va, teko pasipurtyt blush2.gif

Užtat kokius fainus storus pieštukus radau wub.gif Vieni visai be medžio, įvilkti į kažkokį kietą plastmasį, o kiti trikampiai. Kainytė nemaža 12spalvų beveik 16-18lt. Ale kaip paišo fainai bigsmile.gif

O dičkiui kuprinės ir aprangos atskirai perkamos buvo tongue.gif O pratybas vis dapirkt reikia, kažkaip negavau visų dalių kartu g.gif

Mes jau savaitėlė vaikštom į šitą daržiuką, sunkokai pana mane paleidžia, bet užsiimti kuo turi net kai manęs nėra bigsmile.gif Išsireikalavo muzikos, kad jai būtų lotuliukas.gif tai pašoka, pažaidžia tongue.gif
Auklėtojom esu labai patenkinta, grupė nereali wub.gif
skyler
QUOTE(Katukė @ 2010 05 07, 19:32)

Auklėtojom esu labai patenkinta, grupė nereali  wub.gif
*

o pas kokias aukletojas papuolet?
Katukė
QUOTE(skyler @ 2010 05 07, 21:46)
o pas kokias aukletojas papuolet?
*

Pas auklėtoją Editą (nors man rodos, abiejų grupių auklėtojos Editos tongue.gif ).
Šviesiais iki kaklo plaukais, lengvai apkūni. O auklytės smulkutės tamsiaplaukės smile.gif
mikepukuotukas
Sveiki visi teveliai, esu pasibaisejusi jusu pasisakymais apie ponia Vilija Geciene - darzelio direktore g.gif kazkaip skaitau ir matau, kad ne as viena su ja susiduriau. Jai priskambinti neimanoma, kiek is pazystamu girdejau 5kartus per savaite t.y. kiekviena diena tik po grozio salonus vaisto, plauku, nagu ir ragu tvarkytis. Kad darbo vietoje ja surast tai praktiskai neimanoma. plius man labai idomu koks darzelio direktores atlyginimas? Kad ponia Vilija Geciene taip laisvai gyvena ir dar kelis kartus per metus po uzsienius keliauja. Tik pries menesi grizo is Kinijos poilsines keliones, praeitais metais Indija, Amerika menesis laiko. Man idomu, ar tiek teveliai jai i pasone vokelius kisa ar ji kazkokiu budu sugeba puikiai suzaisti su viesaisiais pirkimais ir europos sajungos lesomis, kurios yra skiriamos Lopselio darzelio gerinimui ir renovacijai. Gal kas zino is teveliu kaip cia yra smile.gif drinks_cheers.gif
Nida liepa
Sanatorinis darziukas?
Katukė
QUOTE(mikepukuotukas @ 2010 06 22, 15:39)
Sveiki visi teveliai, esu pasibaisejusi jusu pasisakymais apie ponia Vilija Geciene - darzelio direktore  g.gif kazkaip skaitau ir matau, kad ne as viena su ja susiduriau. Jai priskambinti neimanoma, kiek is pazystamu girdejau 5kartus per savaite t.y. kiekviena diena tik po grozio salonus vaisto, plauku, nagu ir ragu tvarkytis. Kad darbo vietoje ja surast tai praktiskai neimanoma. plius man labai idomu koks darzelio direktores atlyginimas? Kad ponia Vilija Geciene taip laisvai gyvena ir dar kelis kartus per metus po uzsienius keliauja. Tik pries menesi grizo is Kinijos poilsines keliones, praeitais metais Indija, Amerika menesis laiko. Man idomu, ar tiek teveliai jai i pasone vokelius kisa ar ji kazkokiu budu sugeba puikiai suzaisti su viesaisiais pirkimais ir europos sajungos lesomis, kurios yra skiriamos Lopselio darzelio gerinimui ir renovacijai. Gal kas zino is teveliu kaip cia yra smile.gif drinks_cheers.gif
*

g.gif Labai įdomu, kodėl skaičiuojat ne savo? blink.gif
Vadinasi, kai vaiką priėmė, tai gera direktorė buvo, o dabar kas?

Man asmeniškai direktorė normalus žmogus, jokių pinigėlių iš manęs nereikalavo bigsmile.gif

Kiek beateidavau visada ją rasdavau darbo vietoje, maloni, kultūringa moteris pasirodė.
Kur kas ir kiek kartų važiuoja atostogų, tai yra kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas. Mažiau skaičiuokit svetimą turtą, bus jūsų gyvenimas šviesesnis lotuliukas.gif
cudo
QUOTE(mikepukuotukas @ 2010 06 22, 14:39)
Sveiki visi teveliai, esu pasibaisejusi jusu pasisakymais apie ponia Vilija Geciene - darzelio direktore  g.gif kazkaip skaitau ir matau, kad ne as viena su ja susiduriau. Jai priskambinti neimanoma, kiek is pazystamu girdejau 5kartus per savaite t.y. kiekviena diena tik po grozio salonus vaisto, plauku, nagu ir ragu tvarkytis. Kad darbo vietoje ja surast tai praktiskai neimanoma. plius man labai idomu koks darzelio direktores atlyginimas? Kad ponia Vilija Geciene taip laisvai gyvena ir dar kelis kartus per metus po uzsienius keliauja. Tik pries menesi grizo is Kinijos poilsines keliones, praeitais metais Indija, Amerika menesis laiko. Man idomu, ar tiek teveliai jai i pasone vokelius kisa ar ji kazkokiu budu sugeba puikiai suzaisti su viesaisiais pirkimais ir europos sajungos lesomis, kurios yra skiriamos Lopselio darzelio gerinimui ir renovacijai. Gal kas zino is teveliu kaip cia yra smile.gif drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif

Apie ja ta pati sneka ir aukles ir ne tik.. Mes davem,zadejom, no... vaika mes ten daugiau kaip savaite ne palikom. Aisku preklauso no aukles,mum gal ne pasiseke.

Katukė O kodel ne skaiciot ???? Cia tievu pynegai,ir jusu. Idomu kaip jus priime be kisiu g.gif
Zinau ka rasau.
Katukė
QUOTE(cudo @ 2010 07 20, 12:00)
drinks_cheers.gif

Apie ja ta pati sneka ir aukles ir ne tik..  Mes davem,zadejom, no... vaika mes ten daugiau kaip savaite ne palikom. Aisku preklauso no aukles,mum gal ne pasiseke.

Katukė O kodel ne skaiciot ???? Cia tievu pynegai,ir jusu. Idomu kaip jus priime be kisiu  g.gif
Zinau ka rasau.
*

blink.gif Sunkoka suprasti ką parašėt...klaidų daugoka doh.gif

Kas liečia skaičiavimus, aš žiūriu kitaip. Jei pinigėliai skirti atitinkamoms reikmėms yra panaudoti ten, kur ir turėjo būti panaudoti, o remontai atlikti kaip ir priklauso, vaikai sotūs, patenkinti - tai kam kištis kur ne jūsų? g.gif
Ar jūs matėt pajamų-išlaidų sąskaitas? Jei ne, tai nešnekėkit wink.gif Aš pati direktorę tikrai radau darbo vietoj rolleyes.gif
Paprastai į darželius papuolama pagal eilę, gyvenamą vietą arba išimtis, dėl kurių patenkama be eilės (bedarbių, soc.remtinų, daugiavaikių ir kt. vaikai).
Ar jūs pačios kyšius davėt? blink.gif Tai tada nesuprantu, jei pačios davėt, ko norit????? Kad kyšis būtų atiduotas į "bendrą kasą" lotuliukas.gif Jei man kas duotų ir aš į kelionę lėkčiau vacation4.gif
ravesa
QUOTE(Katukė @ 2010 07 25, 21:00)

Paprastai į darželius papuolama pagal eilę, gyvenamą vietą arba išimtis, dėl kurių patenkama be eilės (bedarbių, soc.remtinų, daugiavaikių ir kt. vaikai).
*

dažniausiai patenkama pagal išimtis....pagal kokias, visi gerai žinom... kai man daržely bandė įrodyti, kad nepatekom, nes kiti prašymus anksčiau pateikė, ir paparašius tai įrodyti (nes aš prašymą tik gimus vaikui parašiau), man pradėjo rodyti datas, ir pastebėjau, kad rodo ne prašymo pateikimo, o vaikų gimimo datas. tai pasakius, pareiškė, kad kišu nosį kur nereikia.
Katukė
QUOTE(ravesa @ 2010 07 26, 22:19)
dažniausiai patenkama pagal išimtis....pagal kokias, visi gerai žinom... kai man daržely bandė įrodyti, kad nepatekom, nes kiti prašymus anksčiau pateikė, ir paparašius tai įrodyti (nes aš prašymą tik gimus vaikui parašiau), man pradėjo rodyti datas, ir pastebėjau, kad rodo ne prašymo pateikimo, o vaikų gimimo datas. tai pasakius, pareiškė, kad kišu nosį kur nereikia.
*

Žmonių būna visokių unsure.gif
Bet kad yra ta senoji " tepimo" santvarka užsilikusi švietimo sistemoje, tai tikrai sad.gif Pamenu, sūnų į lopšiuką norėjau šalia namų užrašyti, tai nei per kur nepavyko blink.gif nėra vietų ir t.t. Suradau kitą, tolokai nuo namų - iškart priėmė, nei kapeikos nereikėjo ir dar paaiškino kodėl net nesant vietų mus priima bigsmile.gif Vieniša mama, dieninio studentė ir bedarbė ax.gif Tuo metu mums pasisekė, kad direktorė papuolė ne "litinė" o normalus žmogus thumbup.gif
Žinokit dėl dėl vietų pirkimo galite nusiraminti, nes kiek žinau, nuo Liepos mėnesio EILĖ fiksuojama per Švietimo ministeriją smile.gif Tai gi kyšių klausimėlis turi išsispręsti mirksiukas.gif Bent jau aš taip manau bigsmile.gif
Bet dabar kai tokia situacija Lietuvoje, net baisu unsure.gif Lopšiukų mažai sad.gif Visi pikti ...
ruta_zalia
Palikau siandien savo maziu lopsiuko grupeje, nes musu darzelis uzsidare ir 2 sav. juoda krize, nes nera kas vaika padabotu sad.gif Nu bet toli grazu nesuzavejo manes si istaiga, su asarom isvaziavau. Mano vaikas adaptuojasi labai greitai, svarbu vaiku aplink yra, bet man tai moraliskai sunku pamacius visa ta tvarka, aukletojas ir t.t... verysad.gif Dziaugiuosi, kad savo vaikui isrinkau kita darzeli rolleyes.gif
Katukė
QUOTE(ruta_zalia @ 2010 08 02, 13:55)
Palikau siandien savo maziu lopsiuko grupeje, nes musu darzelis uzsidare ir 2 sav. juoda krize, nes nera kas vaika padabotu sad.gif Nu bet toli grazu nesuzavejo manes si istaiga, su asarom isvaziavau. Mano vaikas adaptuojasi labai greitai, svarbu vaiku aplink yra, bet man tai moraliskai sunku pamacius visa ta tvarka, aukletojas ir t.t...  verysad.gif Dziaugiuosi, kad savo vaikui isrinkau kita darzeli  rolleyes.gif
*

blink.gif o kurioj grupėj palikot???
Šiaip lopšelinukų yra 3 grupės : 2 dieninės ir 1 savaitinė. Kadangi vasara, tai viena grupė (tiksliau jos auklėtojos, nes toje grupėje dabar kitos auklėtojos dirba) nedirba.
Savaitinukų auklėtojos tiesiog pasaka, prie žaizdos dėk (tamsiaplaukės jaunutės mergaitės) - mes lankom pas jas, kol grįš mūsų auklėtojos iš atostogų biggrin.gif Bet turbūt mielai ir pas jas liktume tongue.gif
Jūs turbūt pas kitas papuolėt, va apie jas aš nieko nežinau.
Įdomu, kokia tvarka jus išgąsdino g.gif Nes grupės tikrai tvarkingos, žaisliukai nauji, miegamukai taip pat sutvarkyti... Vaikiukai (bent jau tose grupėse, kur mes lankėm) tikrai prižiūrėti, švarūs ir pavalgę.
mama_giedre_
QUOTE(Katukė @ 2010 08 03, 14:20)
blink.gif o kurioj grupėj palikot???
Šiaip lopšelinukų yra 3 grupės : 2 dieninės ir 1 savaitinė. Kadangi vasara, tai viena grupė (tiksliau jos auklėtojos, nes toje grupėje dabar kitos auklėtojos dirba) nedirba.
Savaitinukų auklėtojos tiesiog pasaka, prie žaizdos dėk (tamsiaplaukės jaunutės mergaitės) - mes lankom pas jas, kol grįš mūsų auklėtojos iš atostogų biggrin.gif Bet turbūt mielai ir pas jas liktume  tongue.gif
Jūs turbūt pas kitas papuolėt, va apie jas aš nieko nežinau.
Įdomu, kokia tvarka jus išgąsdino  g.gif Nes grupės tikrai tvarkingos, žaisliukai nauji, miegamukai taip pat sutvarkyti... Vaikiukai (bent jau tose grupėse, kur mes lankėm) tikrai prižiūrėti, švarūs ir pavalgę.
*

Šaunu,kad yra ir teigiamų nuomonių drinks_cheers.gif Mūsų darželio grupė nuo liepos atostogaus,tai ir pereisim į šį darželį smile.gif .Mums jis pakeliui ir labai tinka pagal gyvenamą vietą...Tai jei viskas bus gerai,prašysimės,kad priimtų ax.gif
mirksiukele
Sveikos,

Nuo sio rudens mano mazoji eis i si darzeli. Gal kas galetu rekomenduoti gera sio lopselio aukletoja?
Labai aciu ax.gif
Saldu444
QUOTE(mirksiukele @ 2011 07 19, 14:46)
Sveikos,

Nuo sio rudens mano mazoji eis i si darzeli. Gal kas galetu rekomenduoti gera sio lopselio aukletoja?
Labai aciu  ax.gif
*

o tai aukletojas ne pats darzelis paskiria grupes sudarinedamas? g.gif
mirksiukele
Paskiria pats darzelis, bet galima ir paciam pasirinkti smile.gif
someday...
Musu mergyte siemet paskutinius menesius leidzia siame darziuke. Kadangi ji turi silpna regejima, mes buvom spec grupej, kur vaikuciu nedaug. Tai aukletojos tikrai geros, palikdavau ramia sirdim, viskas liuks. Man vienintelis dalykas, kad kitose grupes yra po labai daug vaikuciu, +- 30. Tai sunu rasysiu turbut i kita, nes kai pradejau leist mergaite ir mus nuvede i kita grupe, tai biski soke buvau nuo tiek vaiku. Aukletoja faina,bet nesuvokiu, kaip imanoma spet suziuret...
Saldu444
QUOTE(someday... @ 2011 07 29, 18:51)
Man vienintelis dalykas, kad kitose grupes yra po labai daug vaikuciu, +- 30. Tai sunu rasysiu turbut i kita, nes kai pradejau leist mergaite ir mus nuvede i kita grupe, tai biski soke buvau nuo tiek vaiku. Aukletoja faina,bet nesuvokiu, kaip imanoma spet suziuret...
*

Kažkaip nesitiki, kad vienoje grupėje tiek būtų.. Gal ten buvo dvi grupės?
someday...
QUOTE(Saldu444 @ 2011 07 29, 19:34)
Kažkaip nesitiki, kad vienoje grupėje tiek būtų.. Gal ten buvo dvi grupės?
*

Nu mums sake, kad tuo metu grupe lanko 28 vaikai. Gal kas pasikeite, bet pries nepilnus tris metus, kai mergaite pervedem i sita darziuka, mus pirma nuvede i tokia grupe, tai vaizdelis buvo toks . . . . Tai kaip supratau visos tokios grupes, o spec, kur vaikam reikia kitokios prieziuros (musu su regejimu) tai maziau vaiku..
Saldu444
Patekom i Šalpusnių grupę, pas Editą Bagdonavičienę. Gal kokių šviežesnių komentarų kas gali pasakyti?
Saldu444
QUOTE(Saldu444 @ 2011 07 31, 16:58)
Patekom i Šalpusnių grupę, pas Editą Bagdonavičienę. Gal kokių šviežesnių komentarų kas gali pasakyti?
*

Mes jau po truputi zingsniuojam i darzeli, ryt bandysiu palikt viena nuo pusryciu iki pietu. Siandien likes neverke. Kolkas jokiu nusiskundimu neturiu. Valgyti vaikai i atskira valgykla neina (na bent jau lopselinuikai neina, kaip kiti nezinau). Zodziu, kolkas nieko labai blogo nematau smile.gif
Liutuke!
Sveikutes,
Na mes pagaliau taip pat pradesim lankyti darzely.O jau nuomoniu ivairiu ivairiausiu... Bet pabandysim ant savo "skuros" smile.gif
O as kadangi nepavizdinga mama tai visiskai uzmirsau paklaust ko pradziai reikia vaikui? Ka reikia pirma diena nestis mums? ax.gif
Gal pades mamytes su atsakymais 4u.gif
jurgiuxm83
Noreciau paklaust ar yra prailgintos grupes kad vaikuti atvest nuo 7 val?nesmes ruosemes ten eit i paruosemukus jei aisku vietu bus blush2.gif
Saldu444
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2012 03 19, 08:58)
Noreciau paklaust ar yra prailgintos grupes kad vaikuti atvest nuo 7 val?nesmes ruosemes ten eit i paruosemukus jei aisku vietu bus blush2.gif
*

Nežinau kaip su paruošiamukais, bet lopšelinukuose yra. Mes patys ateinam nuo 07.00 blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.