SVEIKOS MAMYTES, GAL GALIT KA NORS PASAKYTI APIE SI DARZELI. NES RUOSIUOS LEISTI SAVO LIALIUKA. TAI GALOJU I SITA. LABAI LAUKIU NUOMONIU
As irgi galvoju į šitą darželį, tiksliau lopšelį leisti. Būtų tikrai įdomu paskaityti komentarus apie šitą įstaigą. Nesuprantu - toks didelis darželis, o nė vieno pasisakymo...
QUOTE(Gizele @ 2006 03 06, 19:58) As irgi galvoju į šitą darželį, tiksliau lopšelį leisti. Būtų tikrai įdomu paskaityti komentarus apie šitą įstaigą. Nesuprantu - toks didelis darželis, o nė vieno pasisakymo... labuka, noreciau patarti paskaityri atsiliepimus apie lopseli-darzeli "Pusynelis". tarp ju taip pat yra atsiliepimai apie Panemunes lopseli
gal vis dėl to atsiras lankančių šį lopšelį? mes galvojam į jį užrašyti, bet nieko nesam girdėję
Sveikos,
na tai ar leidžiat savo mažius kuri nors į šį darželį? Nejaugi ten visai nėra vaikų, kad nėra mamų atsiliepimų apie šį darželį? Aš kaip tik noriu saviškę ten leisti, todėl noriu info............ QUOTE(MamyteVK @ 2006 05 25, 22:16) Sveikos, na tai ar leidžiat savo mažius kuri nors į šį darželį? Nejaugi ten visai nėra vaikų, kad nėra mamų atsiliepimų apie šį darželį? Aš kaip tik noriu saviškę ten leisti, todėl noriu info............ aš buvau ten pasižiūrėt, vedėjos nebuvo. buvo kažkokia labai nemaloni pavaduotoja. Nieko neparodė, net ir aprėkė, ko čia taip anksti ieškom to lopšelio
Sveikos,
Mucka, matai, aš pati tame darželyje dar nebuvau,, bet viena mano pažįstama ten savo vaiką vedė, tai sakė, kad labai patiko, ji ir antrą ten pat vestų. Tai jei tu ten vėl apsilankysi, parašyk savo įspūdžius.
Sveikos,
kaip suprantu nėra lankančių šio darželio, ar ką? Praeitą savaitę buvau ten, man visai patiko, visi tokie malonūs, mandagūs, vaikučių ten tikrai netrūksta, bet pažadėjo ir maniškę priimti. Nuo rudenėlio keliausim ten. Gal kas nors turit savo pastebėjimų dėl šio darželio? QUOTE(MamyteVK @ 2006 06 22, 00:25) Sveikos, kaip suprantu nėra lankančių šio darželio, ar ką? Praeitą savaitę buvau ten, man visai patiko, visi tokie malonūs, mandagūs, vaikučių ten tikrai netrūksta, bet pažadėjo ir maniškę priimti. Nuo rudenėlio keliausim ten. Gal kas nors turit savo pastebėjimų dėl šio darželio? Pirma ka ne patiko;Vedėja sunku pagaut,net susitarus per tel.jos nebuna.,už anketa (prastos kokibes )reike užmoket 5 lt,lasbei renkasi ka preim,o ka ne.Ir drauge sake kad 100 lt pirmas mokestis vedei.Ir ne patiko kad labei doug apie seima reike parasit ankete. No atselipimai apie pati daržele geri,ir mes nuo kovos eisim
Mamyte VK> keliausit i lopseli ar i darzelio grupe???
Mes nuo pirmadienio vesim i si darzeli, nes musiskis uzsidaro vasarai, tad manau cia daug laisvu vietu, nes is musu darzelio cia eis dauguma
sveikutes gal kas naujo girdet apie si darzeli?
Papildyta: QUOTE Pirma ka ne patiko;Vedėja sunku pagaut,net susitarus per tel.jos nebuna.,už anketa (prastos kokibes )reike užmoket 5 lt,lasbei renkasi ka preim,o ka ne.Ir drauge sake kad 100 lt pirmas mokestis vedei.Ir ne patiko kad labei doug apie seima reike parasit ankete. No atselipimai apie pati daržele geri,ir mes nuo kovos eisim lotuliukas.gif kažin, kaip čia dėl tų 100 lt ? ar padeda? nes mes vedėjai nieko nedavėm tai ir nepriima , nors zadėjo, nelefonu prisiskambinti neina, nekelia ragelio?
Šitą darželį menu kaip didžiausia vaikystes košmarą, lankiau nuo 1,3m iki 5metų. Nepatiko niekas, nei auklėtojos, nei tvarka, nei bausmės vaikams, net ir maistas - kotletas su slyva.Kaip žinia direktorė dar vis ta pati, reiškiasi ir tvarka ta pati, teko apsilankyti vasarą šiame daržiuke, vaikai murzini, auklėtojos sau, vaikai sau. Direktorė kaip kažkas minėjo, susitari konkrečia valandą, o ji nepasirodo, skambini, sako kad tuoj bus, lauki, po kurio laiko darzelio personalas pats pasiulo nebelaukt, nes ji gali ir nepasirodyti. Lopšio grupėje dauguma vaikų sloguojantys, net nosyčių niekas jiems nesiteikia nuvalyti, netvarka grupėje. Ryte vaikai atsikelia murzini, galima daryti išvada, kad iš vakaro net veidukų ir rankyčių jiems niekas neprausia. Kalba jau eina apie savaitinukų grupę. Nežinau kaip tėvai to nemato, o gal jiems tai tinka. Arba vaikai žaidžia rūbinėje, o auklėtojos geria kavyte grupėje. Vaizdelis gražus. Atėjus paimti savo vaiko kiekvieno kito vaiko akytės tik ir prašo, paimk ir mane.
Nežinau, už ką mokėt, kad priimtų į šį darželį, gal vyresnių vaikų grupėse tvarka yra. Didesni jau moka pasakyti , kas jiems blogai, o va mažiukai dar ne. Čia tik mano nuomonė
mes jau einam i si lopseli
Mes einam i salpusniu grupe, kaip supratau ir jus eisit i ta pacia. Mums nelabai sekasi, bunam iki pietu, aukletoja ir auklyte dukrai patinka, bet ji bijo vaikuciu, kada galesiu palikti pietu miego tai net isivaizduot negaliu. O siaip labai svaru, maitina tikrai neblogai.
Mazdaug tuo paciu metu pradejo eiti ir dar vienas zmogutis kartu, tai jam lyg ir viskas kitaip, jis greit pritapo.
Redi,
na tai iki pasimatymo grupeje. Mes buvome susirge, tai truputi nusikele musu pratinimasis prie darzelio.
Tikrai Panemunėj didelis pasirinkimas darželių, todėl siųlau gerai apsvarstyti, vien jau tai, kad grupės perpildytos ir vaikai nuo ryto filmukus susodinti žiūri, tai jau nelabai gerai.Sesers vaikai perkelti į kitą darželį prie onkologinio tapo daug laimingesni ir labai noriai eina, o ankščiau su didžiausiais riksmai tempdavo
na lopselinukai tai tikrai filmuku neziuri. o grupes tikrai neperpildytos, bet man ir jau nelabai patinka sis darzelis, gal todel, kad man atrodo, kad aukletojos nemoka uzimti vaikuciu
Redi,
taip mes irgi eisime i Salpusniu grupe, jau pratinames Kodel sakot, kad aukletojos su vaikais neuzsiima? Kiek as maciau tai man visai patiko... Ar as kazko dar nespejau perprasti? QUOTE Redi, taip mes irgi eisime i Salpusniu grupe, jau pratinames . Kodel sakot, kad aukletojos su vaikais neuzsiima? Kiek as maciau tai man visai patiko... Ar as kazko dar nespejau perprasti? Ar kazka praleidau? man atrod, kad auklėtojų dėmesio tai jiems užtenka, bet permažai juos moko žaisti vienus su kitais ir su žaislais, bet čia tik mano nuomonė. O kaip jums sekasi pratintis? Mums tai labai nesiseka, taip visai nesirgdavo, o dabar 1 sav. eina, 2 sav serga
Redi,
mes kol kas dar maze darzelyje esam palike kelata dienu po valandziuke, tai sekesi neblogai... Bet va, susirgom ir musu pratybos Kita savaite vel pradesim eiti. O Jusu maziuke kuri, koks jos vardas?
Mes ir buvom eilėje šitame darželyje,bet labai nepatiko,man nei aplinka,nei vedėja
Nepatiko aplinka ir pati vedėja
sveikos mamytes,
jai dar nepavelavau tai noreciau pasidalinti savo ispudziais apie si darzeli bei jo aukletojas turiu 3m. suneli,kuri vedu i si darzeli. Pradzioje pakliuvome i aukletojos Editos Bagdonavicienes grupe. Toje grupeje budamas vaikas vergdavo ir nenorei eidavo i darzeli. Aukletoja vaikus aukleja ciut ne pagal rusiska metoda ir neleidziama mazyliams zaisti su zaislais.Jie per zaidimams skirta laika buna susodinti prie stalu ir liepema ten sedeti.O zaislai grupes lentynose stovi kaip parodoje ir draudziama vaikams su jais zaisti,kad nesujauktu grupes tvarkos. Net "vaiku piesiniai" buna piesemi aukletojos ranka ir sukabinami ant stendu. Paprasius,kad pervestu mus i kita grupe pakliuvome pas aukletoja Edita Dapkeviciene,vaiko elgesys bei nuotaikos pasikeite ir dabar mano maziukas su dziaugsmu eina i darzeli bei susitikti su ten sutiktais naujais draugais
Tei va,RASOU SEAUBAS a ne darzas.
ATSEPRASUOU UZ KLAIDAS. I SI DARZA jai milite savo vaikus (bent i lopseli ne veskite)maziukai dar nemoka papasokit kas ir kaip. QUOTE(cudo @ 2007 04 05, 14:06) Tei va,RASOU SEAUBAS a ne darzas. ATSEPRASUOU UZ KLAIDAS. I SI DARZA jai milite savo vaikus (bent i lopseli ne veskite)maziukai dar nemoka papasokit kas ir kaip. Per klaidas net sunkiai skaitosi
Keista skaityt tokius atsiliepimus
Nežinau ar aš nereikli, bet mane ten tenkina viskas. Dėl maitinimo - aš už, kad vaikas pats valgytų - greičiau išmoks, negi sunku atnešt rūbelių, kad perrengtų po valgio (ir tikrai perrengia) ir puodu naudotis mano vaiką ten išmokino. O dėl piešinėlių ir didesni vaikai (priešmokykliniai) darbus daro 60 proc. su auklėtojų pagalba, o ko norėt iš kūdikių Taip sakant - kiekvienas su skirtingais poreikiais, man patinka, kad mano vaikas ten turi būt savarankiškas. p.s. aš čia apie Šalpusnio grupę QUOTE(sonsa @ 2007 07 21, 23:17) baisus darzelis visom prasmem.tarybinis.vaikai vedami i valgykla,net patys maziausi. vaiku lopselio grupese labai daug.aukletojos nebepajegia ju nkamai priziureti.direktorei,kaip man atrodo,visai nerupi vaiku gerove.kazkokia ziauri ji man pasirode.laiku atsiemiau savo vaika is sio darzelio.dabar abu laimingi. o kad kysius ima,tai kaipgi nuo lovi atsitrauks,kai jis pilnas. gal galit,teveliai,nebekisti ir taip persisotinusoms darzeliu vedejoms,nes nuo to vaiko prieziura visai nepageres.rinkites arzelius,kur vaiku nedaug grupeje.pasidomekite,pries leisdami,ar neteks miegoti vakui vienoje lovoje su draugu// galvojat,o kaip gi higienos normos? viskas paperkama. retkarciais pasidomekit,ar svari lovele,ar ne saltas maistas.juk mes turim teise zinoti,kokiomis salygomis vaikas gyvena didziaja dienos dali,ar net visa savaite.
mes ir pradejom lankyt šį darželį, nes tas kurį lankėm užsidarė 2 men. remontui. nelabai man šis darželis patinka ir vaikas labai sunkiai pratinasi, su anuo darželiu nebuvo jokių problemų, ir mazius mano retai kada paliekant verkdavo. Bet aukletoja tai visai nieko, kiek suprantu tik vasarai priimta. O dėl vedejos, tai nemaloni boba. Gerai kad tik mieno liko eit į šį darželį.
Vedeja juk vaiku tai neaukleja, nesizaviu labiausiai siuo darzeliu, bet ir nematau nieko jame tokio kas cia rasoma"tarybinio". Lopselio grupes tikrai neperpildytos, bet jau pas mus grupeje tikrai viskas labai tvarkinga,sutvarkyta naujai visa santechnika, tualetai, perdengta grindu danga, patalyne svari, miego zaisliukus iskalbia, visur tobula svara. Istiesu kaikurios grupes eina valgyt i valgykla, nematau nieko blogo tame.
QUOTE(Redi @ 2007 07 29, 19:32) Vedeja juk vaiku tai neaukleja, nesizaviu labiausiai siuo darzeliu, bet ir nematau nieko jame tokio kas cia rasoma"tarybinio". Lopselio grupes tikrai neperpildytos, bet jau pas mus grupeje tikrai viskas labai tvarkinga,sutvarkyta naujai visa santechnika, tualetai, perdengta grindu danga, patalyne svari, miego zaisliukus iskalbia, visur tobula svara. Istiesu kaikurios grupes eina valgyt i valgykla, nematau nieko blogo tame. susidariau įspūdį.nekokį.bet man atrodo,kad direktore tikrai vaiku neaukleja.svarbu grupe. bet tikrai nesinori net pagalvoti apie toki tarybini
mielosios,mamytes,o kokia Jusu nuomone yra apie apsilankiusi per svente kaledu seneli-darzelyje???
Pastarasis net i seneli nepanasus,kur tai matyta,kad vaikai begtu salin nuo senelio bijodami vien jo isvaizdos Plius darzelio vedejai reklama padare kuklia,paklausdamas vaiku (lopselinuku) "as zinote,vaikuciai,kas jums papuose sita eglute.... ogi ja taip graziai isdabino vilija Geciene-jusu direktore... Mano manymu tai visiskas apsurdas... gal as jau perdauk senamadisku aziuru ir nebesuprantu siuolaikiniu egluciu reiksmes? QUOTE(kulverstukas22 @ 2008 01 11, 21:10) mielosios,mamytes,o kokia Jusu nuomone yra apie apsilankiusi per svente kaledu seneli-darzelyje??? Pastarasis net i seneli nepanasus,kur tai matyta,kad vaikai begtu salin nuo senelio bijodami vien jo isvaizdos Plius darzelio vedejai reklama padare kuklia,paklausdamas vaiku (lopselinuku) "as zinote,vaikuciai,kas jums papuose sita eglute.... ogi ja taip graziai isdabino vilija Geciene-jusu direktore... Mano manymu tai visiskas apsurdas... gal as jau perdauk senamadisku aziuru ir nebesuprantu siuolaikiniu egluciu reiksmes? cha cha cha.cia tai geras. pasirodo,darzeliuose direktores ne tik virtuve ''puosia'',bet ir eglutes
Sita yra universale ir visose srityse sugeba pasizymeti
tiek virtuveje,eglutes puosime,tiek "seneliu salciu" paieskose taupumo sumetimais
Pati esu dirbusi siame darzelyje. Jei ten ta pati vedeja, kurios niekada nebuna darbe.....ne uz ka neleisciau ten savo vaiku...
O jau tie ,kurie dar pinigus moka, kad patekti i toki darzeli, tai is vis..... QUOTE(alinali @ 2008 01 23, 18:01) Pati esu dirbusi siame darzelyje. Jei ten ta pati vedeja, kurios niekada nebuna darbe.....ne uz ka neleisciau ten savo vaiku... O jau tie ,kurie dar pinigus moka, kad patekti i toki darzeli, tai is vis.....
niekada ten savo vaiko neleisčiau
QUOTE(sonsa @ 2007 07 21, 23:34) baisus darzelis visom prasmem.tarybinis.vaikai vedami i valgykla,net patys maziausi. vaiku lopselio grupese labai daug.aukletojos nebepajegia ju nkamai priziureti.direktorei,kaip man atrodo,visai nerupi vaiku gerove.kazkokia ziauri ji man pasirode.laiku atsiemiau savo vaika is sio darzelio.dabar abu laimingi. o kad kysius ima,tai kaipgi nuo lovi atsitrauks,kai jis pilnas. gal galit,teveliai,nebekisti ir taip persisotinusoms darzeliu vedejoms,nes nuo to vaiko prieziura visai nepageres.rinkites arzelius,kur vaiku nedaug grupeje.pasidomekite,pries leisdami,ar neteks miegoti vakui vienoje lovoje su draugu// galvojat,o kaip gi higienos normos? viskas paperkama. retkarciais pasidomekit,ar svari lovele,ar ne saltas maistas.juk mes turim teise zinoti,kokiomis salygomis vaikas gyvena didziaja dienos dali,ar net visa savaite. kip tik darzelis ne tarybinis,jei vedami vaikai i valgykla.jau praejo tie laikai kai vaikai valgydavo grupese!!!!cia tik pliusas kad jie turi atskiras patalpas ir pavalgyt ir pamiegot.ne taip kaip kituose darzuose miega grupese is spintu isverciamose lovoje.cia daugiau yra baisu!!!ir tarybiska!!!normalus tevai nesikabineja del kazkokiu nesamoningu dalyku!!!!pacios pamastykit ar tikrai jau easat tokios 100% rupestingos mamos!!!! QUOTE(rutajon @ 2008 07 21, 19:38) kip tik darzelis ne tarybinis,jei vedami vaikai i valgykla.jau praejo tie laikai kai vaikai valgydavo grupese!!!!cia tik pliusas kad jie turi atskiras patalpas ir pavalgyt ir pamiegot.ne taip kaip kituose darzuose miega grupese is spintu isverciamose lovoje.cia daugiau yra baisu!!!ir tarybiska!!!normalus tevai nesikabineja del kazkokiu nesamoningu dalyku!!!!pacios pamastykit ar tikrai jau easat tokios 100% rupestingos mamos!!!! AS TAIP.
mes einam nuo sio rugsejo i si darzeli, lopselio grupe. Pokolkas jokiu nusiskundimu neturiu... vaikas visada svarus, perrengtas, susukuotas tai, kad eina i valgykla as tik uztai... nesuprantu kur cia blogai??? juk pacios norim, kad musu maziukai kuo greiciau viska ismoktu ir darytu patys cia kaip tik tai... Beje mano mergina yra su kokiu ohoho charakteriu tikrai visi galvojom, kad ji nepritaps darzelyje... bet stai jau be asaru ryte issiskiriame, miegame valgome... Manau cia tik irodymas, kad aukletojos puikiai dirba savo darbą
QUOTE(sigiukas @ 2008 10 15, 10:22) mes einam nuo sio rugsejo i si darzeli, lopselio grupe. Pokolkas jokiu nusiskundimu neturiu... vaikas visada svarus, perrengtas, susukuotas tai, kad eina i valgykla as tik uztai... nesuprantu kur cia blogai??? juk pacios norim, kad musu maziukai kuo greiciau viska ismoktu ir darytu patys cia kaip tik tai... Beje mano mergina yra su kokiu ohoho charakteriu tikrai visi galvojom, kad ji nepritaps darzelyje... bet stai jau be asaru ryte issiskiriame, miegame valgome... Manau cia tik irodymas, kad aukletojos puikiai dirba savo darbą teisingai masto mamyte
pries 30 metu ir as ejau i sita darzeli
QUOTE(Deimike @ 2009 03 03, 19:19) pries 30 metu ir as ejau i sita darzeli norejau paklausti,kaip vyko uzsirasymas i darzeli.Ir kur leisit savo turta,i darzeli ar i lopseli,beje nuo kada zadate pradeti lankyti,ta prasme ,pries kiek laiko reikia uzsirasyti.
Ot cia tai geras- as pati panemuniete ir kazkaip net negirdejusi blogu atsiliepimu sita darzeli vis aplenkdavau... Vyresnele leidau i darzeli prie baznycios (kitoje gatves puseje, nei sis darzelis), o mazoji dabar lanko jau paskutine grupe logopedinio darzelio (ant kalno, prie Onkologinio), na ten super- jei kam reikia nedideliu grupiu, rupestingu aukletoju ir geros prieziuros- tai veskite ten savo vaikiukus... Dabar priesmokyklinej grupej 16 vaiku, tai cia laaaabai didele grupe skaitosi. Vaikai liuks priziureti. O del atskiros valgyklos- nematau nieko gero, kai vaikai makaluojasi po visa darzeli- siaip normaliai yra 2 patalpos- vienoje zaidzia ir valgo, kitoje miega, mano nuomone tai geriausia.
geriau buciau neskaicius, as ir uzrasius dukra i si darzeli. Susigadinau tik nuotaika!!!!
|