Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Koplikacijos po aborto
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Aaeesha
Sveikos merginos. Gal atsiras kas galetu man patarti. Pries tris savaites man atliko aborta, viskas praejo gerai, be jokiu komplikaciju (ji atliko privacioje klinikoje Anglijoje). Ta pacia diena man idejo maza kontraceptini inplanta i vidine rankos puse 3 metams.
Praejo daugiau nei 2 savaites, kraujuoti nustojau, bet. po lytiniu santykiu vis dar pasirodo siek tiek kraujo, ir didziausia problema, labai daug nemalonaus kvapo iskyru, tiesiog baisu. niekada iki siol taip nebuvo.
Priezastis kodel rasau cia, o neiskarto einu pas daktarus, pirmiausia galbut kam nors taip jau yra buve ir turesit kokiu nors patarimu, antra cia uk daktarai ne patys geriausi, jeigu norint eiti i privacia klinika reikia labai labai toli vazoiuoti (gyvenu siokiam tokiam priemiestyje) ir ilgai laukti kada paskirs laika.
Bukit geros, patarkit... verysad.gif
Loram
patarciau kuo greiciau kreiptis i gydytoja.
Jasper
Įprasta organizmo reakcija po kontraceptinio implanto su sąlyga... kad yra neseniai atliktas tepinėlis dėl gimdos kaklelio ląstelių.
Aaeesha
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2010 03 09, 11:57)
Įprasta organizmo reakcija po kontraceptinio implanto su sąlyga... kad yra neseniai atliktas tepinėlis dėl gimdos kaklelio ląstelių.
*

man cia i kokia ifekcija labiau panasu... negi ir tesis tai visada kol implanta nesiosiu....kazkaip keistai man cia schmoll.gif
semke
Gal pienlige kokia pristojo? gal imanoma kokiu zvakuciu panaudot nusipirkt? ir visgi- geriau kreiptis pas daktarus...

sekmes 4u.gif
Aaeesha
QUOTE(semke @ 2010 03 09, 13:00)
Gal pienlige kokia pristojo?  gal imanoma kokiu zvakuciu panaudot nusipirkt? ir visgi- geriau kreiptis pas daktarus...

sekmes  4u.gif
*

as irgi maniau , kad pienlige ar kas, g.gif bet man nera taip ziauru, as jokio skausmo nejauciu nei slapinuntis nei nieko blush2.gif na jau pirmadieni pas daktare , tikiuosi si karta bus atidesne ir ben tau tyrimus kokius normalius atliks g.gif
lligitaa1
Laba wakara.gal galetumete padeti,nes nebezinau ka galwoti.pries nepilnaj 3menesius pasidariau aborta,nes turiu suneli,o antra waikeli tikrai nebutu galimybes auginti,taj wa. .praejus menesiui po aborto susirgau men,jau 2 kartus jos bw,ir lb skaudzios,bei kraujingos.bet krutys wiswien kietos kazkokios,ir venos melynos islindusios wiswien,per men,kaip ir praeina,o td wel iki kitu men taip.ir pilwa pamygus skauda,ipac pilwo apacia,gal zinote kodel tajp? verysad.gif
alisia31
QUOTE(lligitaa1 @ 2011 01 18, 21:11)
Laba wakara.gal galetumete padeti,nes nebezinau ka galwoti.pries nepilnaj 3menesius pasidariau aborta,nes turiu suneli,o antra waikeli tikrai nebutu galimybes auginti,taj wa. .praejus menesiui po aborto susirgau men,jau 2 kartus jos bw,ir lb skaudzios,bei kraujingos.bet krutys wiswien kietos kazkokios,ir venos melynos islindusios wiswien,per men,kaip ir praeina,o td wel iki kitu men taip.ir pilwa pamygus skauda,ipac pilwo apacia,gal zinote kodel tajp? verysad.gif
*

vaikeli, eik pas gyd. su sveikata nejuokaujama
Neffertitė
šiaip po aborto, kiek man sakė gydytoja, tai jeigu per 3 dienas nepakyla labai aukšta temperatūra, tai viskas turėtų būt gerai. Bet šiaip, dabar neatsimenu kiek laiko praėjus reikia pasitikrint, man atrodo po 2 sav., bet tikrai reikia pasitikrint. Ir būtinai reikia pasitikrint po mėnesio, praėjus pirmoms mėnesinėms.
Paradoksualė
QUOTE(lligitaa1 @ 2011 01 18, 21:11)
*

Pas gydytojus eik..
*Pabuciuota
Pasikonsultuokit su gydytoja, nereikės nervintis ir spėliot, kas gali būti.
lligitaa2
bet kajp bijau eiti,tajp nemegstu daktaru verysad.gif na sulauksiu galo menesio,turi buti menesines,kai tik baigsis,jeigu ir toliau pilwa skaudes,tai teks kreiptis pas daktare unsure.gif
Moonte
QUOTE(lligitaa2 @ 2011 01 19, 10:28)
bet kajp bijau eiti,tajp nemegstu daktaru verysad.gif  na sulauksiu galo menesio,turi buti menesines,kai tik baigsis,jeigu ir toliau pilwa skaudes,tai teks kreiptis pas daktare unsure.gif
*

Jokiu ten jeigu, skaudes neskaudes, mars pas gydytoja, geriau profilaktika nei rimtas gydymas.
Paradoksualė
QUOTE(lligitaa2 @ 2011 01 19, 09:28)
bet kajp bijau eiti,tajp nemegstu daktaru verysad.gif  na sulauksiu galo menesio,turi buti menesines,kai tik baigsis,jeigu ir toliau pilwa skaudes,tai teks kreiptis pas daktare unsure.gif
*

Jums skauda pilva pastoviai ar tik per menesines?
is tiesu nueikit pas gydytoja,suaugusi moteris juk esat smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.