[/quote]
Laba,ryte butinai geriu ir jau kavos nebegeriu,net nesinori iki pat pietu.Buna,kad isgeriu kavytes puodeli tik vakare.Buna,kad tirstuka dar dienos metu su pasukom ir vaisiais pasidarau.Siaip pietums darzoves su mesyte,jauciuosi puikiai
aidakurs, sveika prisijungus! Kiek kartų per dieną geri tirštukus?
[/quote] Laba,ryte butinai geriu ir jau kavos nebegeriu,net nesinori iki pat pietu.Buna,kad isgeriu kavytes puodeli tik vakare.Buna,kad tirstuka dar dienos metu su pasukom ir vaisiais pasidarau.Siaip pietums darzoves su mesyte,jauciuosi puikiai
Saunuole aidakurs
geros dieneles visoms
Oi merginos,jau senai esu dietu priesas,kai po dietos priaugai per menesi +15kg. reikia keisti gyvenimo buda.
Ryte budavo vandens stikline,po to 30min.-1val. dviracio mynimas,tada pilvo pilingas,kremas nuo celiulito,naudojau vibrotone po 25min./dienoje. Vasario menesi dar dariau tokia senai isbandyta 8min. manksta is yotobe (kam idomu parasykite savo skype atsiusiu..) labai efektyvi pilvo apimtys iskart ryskiai mazedavo (kas mums ir yra svarbiausia) ir zinoma mityba,jokiu dietu tik mazesnes porcijos,viskas be padazu,pries valgi vandens stikline,vakarais lengvas patiekalas is varskes,o svarbiausia ME (maziau est
Sveikutes
Noreciau prisijungti i jusu bureli nes niekaip svorio neatsikratau na man daug mesti ir nereikia bet koki 5-7 reiktu:) Kazkaip gal galit pasidalinti savo patirtim kaip ir kokius geriate jeigu nesunku:) As nroiu truputi i zaliavalgyste pereiti o dabar pavasaris kokteiliukus galima pagardinti pieniu lapais ar net dilgeliu:)
Mergaites o kur Lietuvoje galima gauti Jasson Vale knyga?? Kaip man jos reikia:(
QUOTE(mazhulinka @ 2011 03 18, 00:30) Hey hey hey mano mielosios!!! Nuojauta kuzdejo, kad reiketu pagaliau prisesti ir rasti laiko senai pamirstai SM! Matau yra pasiilgusiu As gyvenu labai gerai! Po paskutinio karto susitvarkiau gyvenima, pati sugebejau nugaleti VS ir palaikyti +-2kg ta pati svori, maziausia koki prisimenu nuo jaunu dienu Mazhulinka, kaip gerai, kad tau nuostabiai sekasi QUOTE(blykse @ 2010 03 09, 18:25) nesutinku su teiginiais apie piena ir druska. Matosi, kad ne itin susipazinta su zmogaus fiziologija, apykaitos procesais. Druska gyvybiskai reikalinga zmogui, zinoma normaliais kiekiais, o piena virskinanciu fermentu neturi nedidele dalis zmoniu, o ne visa zmonija. Jei rasot informacija, tai bent teisinga rasykit. Manau čia kalba eina apie tas baltas išvalytas druskas. Natūrali druska ( pvz : Himalajų) organizme nesikaupia. o tos baltos , joduotos ir kitaip apdirbtos tai tikrai ten nieko gero
Labukas mergaites,as ir vel cia
Laukiu jusu labai
Vaje kaip man patiko sitos temos mintis
|