TRUŠELIAIRYTINE KAVA- lauko apdaila, darbai viduj ILONUX- jau gyvenaga RENAMAMBU- projektas EDITUKE- jau gyvena RENATA C- jau gyvena RENNA - jau gyvena DANGA - jau gyvena SUPERTEVAI - pamatai HELLGA -pamatai NASTANKA - projektas MAZURISKIAI LALIQUE- laukia vidus DIGI- projektas RASAJ- daro projektą LUNACKAKLP1981 - dezute SIMBARELLA - kraustosi DIER - iesko langu KLIPSČIAIUOGUTE- vidaus darbai JURCIK- jau gyvena WESTA- jau gyvena JELENA 28- jau gyvena LAURA K - irengineja vidu GINDULIAIRAPOLIUTE- popierizmas DANGUOLE- jau gyvena ANGELUX - daro pamatus PORTISHEAD- projektas SEVILIJA -darbu pradzia SLENGIAISAMTA0204 - vidus SUDMANTAIYNGRYDA- statosi MAMELUKE- įsirenginėja INERGA - dezute S/B GULBĖPERLIUKAS- (netoli siu sodu) jau gyvena SVETLANA- pati pradžia RACKIENE- tvarko vidų D.LELIAITISINA- beveik gyvena RAMASKELEB- Leliai, pamatai ZUIKULIS- bando baigti dėžutę JOT.KA - Leliai, kyla sienos MILIRINA SARA77 - dezute RADAILIAIAGNELEV- netoli Eketes DARIJETA - įsirenginėja vidų A&T - dezute KLEMIŠKĖTRIVO- laukia popierių pabaigos PAKALNUTE INDRUCIUKAS ANTIGONE333- kraustosi JAKAIAVEVA - deda stoga EVANSMUM- (uz Jaku, Budrikiai) MEDUZA370- Gruzeikiu sodai, netoli Jaku, irengineja vidu TASKELIS - sklypas DAUPARAIBOMBA- prie Dauparų, jau gyvena GRUODA- prie Dauparų, jau gyvena VITAMAX- prie Dauparų RENISS- Dauparai, Eglynu km., jau gyvena COMMA- Dauparai, renovuoja namą PIJA - irengineja ILONA 24 - projektas BMX S/B DITUVAVIZIJA- laukia apdaila LAPERIK- jau gyvena GABBY27- jau gyvena MAMY5- projektas RAGANIUKETUKE - gyvena PADUSKELE- tuoj gyvens MNR - irengineja vidu NOVILA- jau gyvena ORINTUXX GARGŽDAIAMOUR- netoli Gargždų, jau gyvena JURGUGUTE - prie Gargždų MESYTE - tarp Gargždu ir Dauparų SANIA - jau gyvena VIKSVAITE - jau gyvena (tarp Gargzdu ir Vezaiciu) IEWIKE- 20 km. nuo Klaipėdos, važiuojant nuo Gargždų link Kretingos, 5 km. nuo autostrados...... - popierizmas LILIUX4 (tarp Gargzdu ir Dauparu, Slapsiles km.) - projektas MAMULIUX CHA CHA (netoli Dauparu, Slapsiles km.) - popierizmas VANESA3 - (prie Gargzdu, Zilvicio SB)- jau gyvena JRINGIENE- statybos leidimas DZESIKA- (soduose) ZVALUTE- (6km. link Kretingos) RAJA28- jau gyvena VIRGUTEJ - vidus BALTIKE- jau gyvena RAIMONDA-GEMA - sienos ir stogas yra MAREZAGARE- ieško sklypo Kretingos ribose XINGAX- pati pradžia darbų PLAZMA MEDUVE+ARGENTAS - Kretingos raj., Darbenai - stogas....... NANA - Darbenai, renovuoja nama AMRI VYDMANTAIMILANIJA - gyvena jau ELIVOD- pati pradzia PALANGAPALANG-MAMYTE - irengineja vidu SINDEA- pamatai EGILE NYLIUKE - prie Girkaliu, Grandusiai KLAIPEDALEAONA- Klemiskes g-ve, pamatai ROBLETA (mokyklos rajonas) - pradzia KYSKE- Kalote, irengineja vidu... SONATA B - irengineja vidu - (butas per 2 aukstus) AGLUONENAI...RUTULYTE- kyla sienos SKUBANTI- Kojeliu km. LUKSE- uz Agluonenu, link Priekules, Grieziuose. GIEDREGIE- prie Dovilu, svajoja apie pamatus DEVYNDARBE- Normantai, pamatai LIMBO- Tauro sodai LORA++ -Rimkai, pati pradzia MOONTE- prie Vezaiciu miestelio, 22km. nuo Klaipedos ONCE- Plikiu km., projektas yra, greit des pamatus AUSTULIS, Sventoji, Butinges sodai, tvarko leidimus INGULE- Peskojuose pirks sklypa GRIFE - prie Kalotes, SB "Pakrante" KLIUKVA777 - Klaipedos SB "Tolupis", vidaus darbai BURUZE - Veivizenai, stogas LOTAA Priekule GAZELE - dezute WINGA - , prie Kalotes, Purmaliu km., prie "Pakrantes" sodu- popierizmas REDAUTA ------------------------------------------------------------------------------------------- MUSU ALBUMAS: http://login.fotki.com/Prisijungimo duomenys duodami: pabendravus, susipazinus ir kai temoje 2 dienas niekas nepriestarauja tam. Taip pat su salyga, kad susikurs savo albuma ir kazka parodys. Nuotraukos sudetos private, o ne public. REKOMENDUOJAM:Bobcatas su priedais - stumdimo, lyginimo zemes darbai, poliu grezimas, tvorai stulpu isgrezimas, krovos darbai su sakem, blokeliu iskrovimas. Vibroplokste (tankina grunta). 867-882-600 (rekomenduoja Rytine Kava) ------------------------------------- Vidaus apdailos, remonto darbai: gipso plokščių tvirtinimas, sienų, lubų dažymas, glaistymas, plytelių klijavimas, laminato dėjimas, elektros instaliacija, santechnikos ir kt. darbai. Ričardas 861456123 (rekomenduoja Liliux4) -------------------------------------- Laiptininkai- 865205404 Murija, skardina, deda trinkeles- 8683-57924 (rekomenduoja Simbarela) ------------------------------------------- Pamatai- 865615722 Vytas. (rekomenduoja A&T) ---------------------------------------------------------- Stogdengiai - 862172110 Laimonas (rekomenduoja Dier) KELI PATARIMAI, gal kam pravers... 1) Perkant sklypa, issiaiskinti, kokie atstumai leidziami namui iki tvoros. Mes galvojom, kad 3 metrai palei viena tvora, o buvo 8m....... 2) Darant projekta, tiksliai apsispresti del namo vietos sklype, kiek metru bus iki kiekvieno krasto sklypo. Esu ne karta girdejusi, kad daug kas namo noretu truputi gyliau i sklypa, kad butu daugiau vietos paciam prieky..... 3) Darant projekta, mano asmeninis patarimas: vaikams atskira vonia ir kad uz miegamojo sienos nebutu iskart vaiku kambariu. Cia kiekvienam asmeniskai, bet teke girdet, kad kiti to noretu, bet apie tai nebuvo pagalvoje. 4) Gyvatukas geriausia, kad veiktu ir vasara..... 5)Ventiliacija butina kiekvienoj patalpoj. 6) Pries dedant parketa patikrint dregnuma patalpoj. 7) Garaze, skalbykloj nubegimai (trapai), gal net voniose..... 8)Jei po virtuviniu langu bus spinteles, tai lango auksti issiaikint, kad langas nepalystu po spintele.... 9) Projekte atkreipt demesi, kiek vietos palikta laiptam. Laiptu plotis, aukstis pakopos, gylis pakopos.... kad nesigautu per status ar panasiai... 10) Mano asmeninis patarimas, jei jau yra garazas, tebunie is jo iejimas iskart i nama (idealiausia i tambura). 11) Jei norite dumtraukio koto ne iki pat lubu, o kad baigtusi sulyg spinteliu virsum, ta apgalvokit vesdami dumtraukiui ventiliacija. 12) Jei saldytuvas gamina ledukus, jam reiks ateinancio vandens. 13) Labai issiaiskinkit zidinio diametra, nes didesnem kapsulem reikia didesnio kamino diametro... 14) Kai laiptams darysit tureklus, apmastykit, kad tarpai butu ne per dideli, kad vaikai netilptu islyst. 15) Paradinem durim nepridekit per daug stiklo, jei nera tamburo ir nakti uzdegus sviesas matysis visas holas, o gal net ir daugiau. O jei nera lango tambure, tai duryse, manau, kazkiek stiklo butinai reikia., kad matyt, kas stovi prie duru. 16) Pasto dezute siulyciau daryt imontuojama i kolona (vienoj pusej pasta ideda, o mes is vidaus pasiimam), jei darant tvora, tokios bus sonuose ivaziavimo vartu ar iejimo varteliu. 17) Stogo danga ir plyteles namo vidui stengtis pirkti is vienos pamainos darymo, nes gali skirtis atspalviai. 18) Per daug neissikelt namo, nes gali buti per aukstas bardiuras ivaziuot i garaza! Nebent ivaziavimo takas ilgas, tada nieko tokio. 19) Lubu auksti labai issiaiskinti, skaciuot kiek kelsis grindys ir kiek leisis lubos, o jei dar ileidziamos lempos ar koks rekuperacinis vedinimas.... zodziu kad nebutu finale per zemos lubos.... 20) Elektra: dumtraukiui, orkaitei, saldytuvui, gyvatukams voniose (jei jungsisi i rozetes), skalbenkei, dziovyklei, paciam duse pasidaryt lempa atskira, numatyt kur lyginsim - lygintuvui, terasos lempos ir jungiklis viduj, rozete terasoj, prie iejimo lempos, gal virs garazo lempa nuo judesio, vonioj fenui, bardaskutei, gal palepej kazkur lempa, garaze rozete kazkam (mes ten saldikli laikysim tarkim), eglutei rozete, kazkur lemputems kaledinems viduj ar lauke, nuvest kabeli iki ivaziavimo vartu nes jie su automatika bus ar kokiam dar domofonui reiks. Pagalvok i kuria puse darysis durys, kad nesigautu jungikliai uz duru...Dar lemputes po virtuvinem spintelem apgalvokit, jei reiks tokiu.Katilinej katilui, filtrams, boileriui rozetes.Gal kur megsit sedet su nesiojamu kompiuteriu, ten reiks rozetes. Patarciau nors viena rozete ant kiekvienos sienos, nes jei dabar nereik, gali veliau prireikt. Kur telefonus visada krausit, gal ant kokios tumbos laikysit, reiks rozetes prie jos. Vonioj prie veidrodzio geriausia deti lempas sonuose, o ne virs galvos, kad nesigautu seseliu ant veido (ypac dazantis), aukstis turi buti lempu - kazkur veido lygyje. Voniai sviestuvai hermetiski , ne maziau IP 44. Kur gali buti kontaktas su vandeniu ar yra betono arba plyteliu grindys , elektra turi buti pajungta per sroves nuotekio rele, reles normalaus galingumo ir saugiu mA (sita info pasitikslinkit). Turi buti atskiros grandines rozetems ir apsvietimui. 21) Patarciau daryti skalbykla tame aukste, kur miegamieji, kad nereiktu laiptais lakstyti daug daug kartu aukstyn zemyn su skalbiniais.... Jei miegamieji padaryti 2 aukste, o skalbykla 1-ame, gali praversti tokia kaip triuba, numesti drabuzius is 2 auksto tiesiai i skalbykla.
QUOTE(ilonux @ 2010 03 08, 14:07) Tai jei iesko vaikams kaip mamos, gal sau iesko kaip zmonos Nu nezinau, ka cia galetu sudominti, bet gal kuri ka pazista, kas galetu. O vat mane vis labiau domina jorksyro terjerai, kadangi tu ju spece, gal galetum atsakyt, ar tinka alergiskiems zmonems, ar seriasi labai ir ar megsta augalus iskapstyt lauke...  Po kazkiek laiko turesiu ispildyt pazada dukrai nupirkt suniuka, bet vis atidelioju...Jorkiai man atrodo patys geriausi pretendentai... na cia gal ateiciai kaip zmonos na sito negaliu atsakyti 100proc ar tinka elergiskiems,bet kad tinka tai esu girdejusi,ne nesiseria,tik tai kas issukuoji krenta,kaip zmogui.o augalu maniskiai neliecia tikrai.mano mergina dabar baigia rujoti,bet kolkas nesuleidinejau QUOTE(uogute @ 2010 03 08, 18:26) vajeiiiiiii, vyras su 5 vaikais  koks smagumelis   smagu,bet graudu QUOTE(palang-mamyte @ 2010 03 08, 19:14) Jurcik-labas nu labai jau senai matyta labas labas QUOTE(ilonux @ 2010 03 09, 15:07) .Man Bialystoke visai patiko, tik vat kad ner kaip nuvaziuot dabar su tais leliais, norec liustru, ten pasirinkimas buvo... o kokioje gatveje bialostoke ten yra? mes daznai vaziuojame i Bialostoka bet tik savais reikalais ir atgal. QUOTE(ilonux @ 2010 03 09, 16:15) Noreciau vis tiek vaziuot, bet gaila lelyte palikt, vis vien su nakvyne reiktu vaziuot norint apsipirkt rimtai. ir dar klausimas gal zinai del nakvynes kur geriau apsistot koki viesbutuka?rekomeduot gali?
Siandien 18.15val. meetas bare "ELDORADO" Herkaus Manto g. 44 / Lietuvininkų a. 2 BAIGIAM SENA TEMA
Rytine, tai apie 18 val.., kai vyras gris is darbo, pasuksiu tau.. Papildyta: Dar gavau pasiulyma del geoterminio, jeigu horizontalus kolektorius, tai su darbu apie 6000 , galvojam gal siemet lauke issivedzioti ta kolektoriu, kad galetumem biski aplinka aptavrkyti, medeliu pasodinti...
Dier, as anksciau vaziuosiu, prisiminiau, kad man reikia i alieju parduotuve uzeit, kazkaip greit baigiasi, kai nuo galvos iki koju pradejau jais teptis ir visa kosmetika is PC noriu po biski ismesti
As meete nezianu ar dalyvausiu.. Jei vyras spes grizti iki sesiu tada prileksiu Dier, cia lauko vamzdeliu isvedziojimo su medziagomis kaina?Na tada labai smarkiai kainos kritusios... O kiek dar tas silumos siurblys kainuoja kur name statosi? Varciau vakar "Mano Namai"zurnala, raso apie siuksliu rusiavima... tai tik atrodo,kad paprastas reikalas, mes savaite turejom rusiuoti tas siuksles- tai nu ir nafik  stovi su siuksle prie siukslines ir neapsisprendi ar i plastika ar i popieriu ja mesti  o su tuo "kompostu" tai visai
Rytine kava pirkis sviesmedzio sviesta, super produkatas tiek veido odai tiek kunui, tiek visoms raukslems
rytorasa
2010 03 10, 10:37
QUOTE(Reniss @ 2010 03 10, 11:21) Rytine kava pirkis sviesmedzio sviesta, super produkatas tiek veido odai tiek kunui, tiek visoms raukslems na, čia skonio reikalas. Aš jį turiu, man jis nepatinka. Nei kvapas, nei konsistensija. Kietokas, sunku užtepti.. Rytine Kava, labai ačiū už patarimus temos įvade, manau, kad daug kam jie bus naudingi..
QUOTE(Reniss @ 2010 03 10, 11:21) Rytine kava pirkis sviesmedzio sviesta, super produkatas tiek veido odai tiek kunui, tiek visoms raukslems Man atrodo,kad odos bukle daugiausiai priklauso nuo genu... Turiu drauge- ruko kaip garvezys,cigarete nuo cigaretes degasi  vyniaus kikekviena vakareli pagurksnoja...beveik po buteli- ir ka... oda veido kaip kudikio uzpakaliukas- lygi lygi ir nei vienos rauksles.. o ir kremus pacius paprasciausius tepa..
QUOTE(Reniss @ 2010 03 10, 10:21) Rytine kava pirkis sviesmedzio sviesta, super produkatas tiek veido odai tiek kunui, tiek visoms raukslems Kur pirkai, gal cia: http://www.aromata.lt/lt/shea/As tai bandau issirinkti daugiausiai veidui kazka is kvapunamai.lt, nes galeciau koki 1000 litu kaip niekur nieko isleist ten, kai pasiskaitai apie alieju, eteriniu alieju, hidrolatu (toniku) poveiki...  . Tai kita savaite pasiimsiu 200 litu ir ne centro daugiau  ir keliausiu i ta parduotuve, prie seno turgaus. Campaku pamada dar skaiciau merginos gyre is ten O siandien uzeisiu aliejus.com centre yra parduotuve, tai ten jie zymiai pigesni, kunui ir plaukams bus gerai Per gera pusmeti manau musu vonioj nebebus to brudo su nuodais is prekybos centru Kam idomu biski apie kremus ir panasiai : http://www.aromata.lt/lt/kosmetikos_rusys_sudetis/
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 10, 10:54) As meete nezianu ar dalyvausiu.. Jei vyras spes grizti iki sesiu tada prileksiu Dier, cia lauko vamzdeliu isvedziojimo su medziagomis kaina?Na tada labai smarkiai kainos kritusios... O kiek dar tas silumos siurblys kainuoja kur name statosi? Varciau vakar "Mano Namai"zurnala, raso apie siuksliu rusiavima... tai tik atrodo,kad paprastas reikalas, mes savaite turejom rusiuoti tas siuksles- tai nu ir nafik  stovi su siuksle prie siukslines ir neapsisprendi ar i plastika ar i popieriu ja mesti  o su tuo "kompostu" tai visai  jo, cia su vamzdelais ir darbu, bet cia horizontalusis, jei vertikalusis tai 15300  , dar katilines aprisimas 5000 + silumos siurblys , kuris kainuoja nuo 20000 iki 30000... taigi nieko cia pigaus.... viena SM dares pries gerus metus tokios kvadraturos namui kaip mano, tai uz vamzdelius ir darba mokejo 5000, pigiau nei man pasiule.. ziuresiu ka dar kiti pasiulys...
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 10, 10:37) na, čia skonio reikalas. Aš jį turiu, man jis nepatinka. Nei kvapas, nei konsistensija. Kietokas, sunku užtepti.. Rytine Kava, labai ačiū už patarimus temos įvade, manau, kad daug kam jie bus naudingi..  O kas patinka, ka turi  ? Maciau tave ekologiskose temose O patarimai tikiuosi, kad pades, stengiuos  , nes zinau kaip sunku kai dar tik pradedi kazka suprast apie namo statyma QUOTE(indruciukas @ 2010 03 10, 10:43) Man atrodo,kad odos bukle daugiausiai priklauso nuo genu... Turiu drauge- ruko kaip garvezys,cigarete nuo cigaretes degasi  vyniaus kikekviena vakareli pagurksnoja...beveik po buteli- ir ka... oda veido kaip kudikio uzpakaliukas- lygi lygi ir nei vienos rauksles.. o ir kremus pacius paprasciausius tepa.. Kazi kiek metu tavo draugei ir kaip ji atrodys po 10 metu  ? Ale drauge vos nedegradavusi Na o man genai nedave veido kaip sikna svelnumo, tai vat ir bandau dabar pradet tuo rupintis, kol ne velu dar  , nes ir veido ir viso kuno oda turiu tikrai problematiska ir jokie kremai su naftos atliekom nepadedavo Dar kazkaip istrigo vienas postas, bandysiu prisiminti: Naudoju 10 metu viska kas naturalu, daug ka darausi pati, zolelem plaukus skalauju, jas net renku pati, aliejai visokie ir t.t.t.t.t.t........ tai dabar 39-iu atrodau geriau nei 30-ies Nesiruosiu as aisku vien pries veidrodi sedet  , bet savo isvaizda tikrai stengsiuos pasirupint kazkiek. Tiesiog kazkokie dalykai turi tapti yprociu, tarkim 1 karta i savaite pasidaryt alieju kauke plaukams ir palaikyt 3 val., 1 karta i savaite kazka ant veido palaikyt ir pagrinde issiaiskint kokie produktai geriausia tarkim mano odai, nes bet kas irgi juk netiks.
QUOTE(dier @ 2010 03 10, 12:11) jo, cia su vamzdelais ir darbu, bet cia horizontalusis, jei vertikalusis tai 15300  , dar katilines aprisimas 5000 + silumos siurblys , kuris kainuoja nuo 20000 iki 30000... taigi nieko cia pigaus.... viena SM dares pries gerus metus tokios kvadraturos namui kaip mano, tai uz vamzdelius ir darba mokejo 5000, pigiau nei man pasiule.. ziuresiu ka dar kiti pasiulys... Kazkada,kol dar nebuvo fobijos geoterminiui  , mus paskaiciavo 60t  lauko vamzdeliai ir ju isvedziojimas buvo "ivertinti" 24t  tai man tie 6t pasirode labai mazai...
Jurgugute
2010 03 10, 11:17
RK , o tu tuos aliejus tik kunui naudoji ar ir maistui? Galiu tave pamesti iki parduotuves, as su masina busiu, ir paciai idomu pasidare.
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 10, 10:47) Kur pirkai, gal cia: http://www.aromata.lt/lt/shea/As tai bandau issirinkti daugiausiai veidui kazka is kvapunamai.lt, nes galeciau koki 1000 litu kaip niekur nieko isleist ten, kai pasiskaitai apie alieju, eteriniu alieju, hidrolatu (toniku) poveiki...  . Tai kita savaite pasiimsiu 200 litu ir ne centro daugiau  ir keliausiu i ta parduotuve, prie seno turgaus. Campaku pamada dar skaiciau merginos gyre is ten O siandien uzeisiu aliejus.com centre yra parduotuve, tai ten jie zymiai pigesni, kunui ir plaukams bus gerai Per gera pusmeti manau musu vonioj nebebus to brudo su nuodais is prekybos centru Kam idomu biski apie kremus ir panasiai : http://www.aromata.lt/lt/kosmetikos_rusys_sudetis/as ji siunciuos, nes cia tai kosmines ju kainos  na kas del kvapo tai gali pirkti su iv.kvapais juos, bet jau vel kur naturalumas, naturalus produktai (na be iv. kvapikliu, priedu) visad turi spec.kvapa  jo apie juos gali pasiskaityt tuose puslapiuose turbut netepet kakavos sviesto, nu tas tai oho kaip sunkiai tirpsta  dabar nebloga jo kaina cia http://www.delona.lt/250,kakavos-sviestas-100g.htmljis dar tinka nuo kosulio va kaip Ugnei yra, nu yra pilna aprasyta apie juos ir taip issipleciau dabar apie statybas, laukiu pagaliau atvarys man konsultante padeti su roletais, romanetemis, nu taip sunku issirinkti  jei yra noro galiu atsinesti pavyzdziu i meeta, naturalu sviestmedi, su kavpu, kakava
QUOTE(Jurgugute @ 2010 03 10, 11:17) RK , o tu tuos aliejus tik kunui naudoji ar ir maistui? Galiu tave pamesti iki parduotuves, as su masina busiu, ir paciai idomu pasidare.  naturalus aliejai plaukams: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=542958namines plauku kaukes: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=503245aliejai aliejukai: http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=538234sitam tinklapy labai daug info apie aliejus: http://www.kvapunamai.lt/lt/produktai/bazes/as jau kelios savaites skaitau, jau galva susisuko........ Siandien tik 1 koki alieju pirksiu is tos pigesnes pardes, tept kuna, nes jis toks sausas, kad issimaudzius ir pasitepus kremais, galiu oda nudraskyt........ ir kad plaukams dar tiktu. As koki pusmeti naudojau alyvuogiu, tai pliusas matosi  .. O kita savaite iki tos brangios pardes varysiu, noriu kazko veidui, nes visos tos neutrogenos ir eucerinai yra visgi sudas  ... O aliejus perku ne maistui. Tai gal varom kokia 5 val. tada  , tik reik paziuret iki kada jie dirba
o aš naudoju Goild aliejus .. turiu avokadų ir migdolų .. man tinka ir patinka .. http://www.naturalusgrozis.lt/Katalogas/Na...C13/Puslapis-1/
QUOTE(Reniss @ 2010 03 10, 11:18) as ji siunciuos, nes cia tai kosmines ju kainos  na kas del kvapo tai gali pirkti su iv.kvapais juos, bet jau vel kur naturalumas, naturalus produktai (na be iv. kvapikliu, priedu) visad turi spec.kvapa  jo apie juos gali pasiskaityt tuose puslapiuose turbut netepet kakavos sviesto, nu tas tai oho kaip sunkiai tirpsta  dabar nebloga jo kaina cia http://www.delona.lt/250,kakavos-sviestas-100g.htmljis dar tinka nuo kosulio va kaip Ugnei yra, nu yra pilna aprasyta apie juos ir taip issipleciau dabar apie statybas, laukiu pagaliau atvarys man konsultante padeti su roletais, romanetemis, nu taip sunku issirinkti  jei yra noro galiu atsinesti pavyzdziu i meeta, naturalu sviestmedi, su kavpu, kakava  Atsinesk ta sviesta O kur nuoroda nuo kosulio, tai kur jo pirkt ar tik siustis galima? Nu bus apie ka pasneket per meeta. As dar tik domiuos, konspektuojuos, tai dar zalia toj srity, bet stengsiuos tobulet
Jurgugute
2010 03 10, 11:51
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 10, 12:42) O aliejus perku ne maistui. Tai gal varom kokia 5 val. tada  , tik reik paziuret iki kada jie dirba  Tai gal bent iki sesiu tai tikrai dirbs. Tai gerai susitiksim apacioje.
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 09, 16:43) Turejau omeny, kad beveik NIEKS to netikrina. MB sake, kad tikrinsim, tik nelabai isivaizduoju kurioj stadijoj, o ir sildoma turi buti, o lauke dar salta  - Seniau netikrino, nes nebuvo kas tikrina, ir kas turi tinkama aparata tam - TAip tikrina saltuoju metu ir vakare (arba anksti ryte).
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 10, 12:14) tai dabar 39-iu atrodau geriau nei 30-ies Tai kiek tau metu  As visada galvojau, kad siais metais bus 30, o cia pasirodo, kad jau 39 As i meeta neateisiu, vyras sveciu uzkviete kaip tik siam vakarui, reikia ruostis priimt...
QUOTE(westa @ 2010 03 10, 11:44) o aš naudoju Goild aliejus .. turiu avokadų ir migdolų .. man tinka ir patinka .. http://www.naturalusgrozis.lt/Katalogas/Na...C13/Puslapis-1/Kuris labiau patinka ir kur naudoji? As taip balamutinuos kuri cia pirkt, nes brangus jie, velnias QUOTE(Jurgugute @ 2010 03 10, 11:51) Tai gal bent iki sesiu tai tikrai dirbs. Tai gerai susitiksim apacioje.  Ta pigesne parde iki 5val, o brangesne iki 6val (prie fridriho, BIOECO), tai ten uzsuksim, as pirksiu moli veidui praust, o daugiau sarasas ilgiausias, bet reik atsirinkt kazkaip ka pirkt Tai 5val kieme susitinkam Papildyta:QUOTE(ilonux @ 2010 03 10, 12:03) Tai kiek tau metu  As visada galvojau, kad siais metais bus 30, o cia pasirodo, kad jau 39 As i meeta neateisiu, vyras sveciu uzkviete kaip tik siam vakarui, reikia ruostis priimt... Ne, nu tu duodi  , gi as citavau viena pasisakyma tiktai Man bus 30 balandi
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 10, 12:14) Kazi kiek metu tavo draugei ir kaip ji atrodys po 10 metu  ? Ale drauge vos nedegradavusi Na drauge mano 5 metais uz mane vyresne, pazystu ja daugiau kaip 20 metu... Nu joooo, degrade  Pamatytum tu ta degradavusia
Ilonux gal neatidziai skaitei: Dar kazkaip istrigo vienas postas, bandysiu prisiminti: Naudoju 10 metu viska kas naturalu, daug ka darausi pati, zolelem plaukus skalauju, jas net renku pati, aliejai visokie ir t.t.t.t.t.t........ tai dabar 39-iu atrodau geriau nei 30-ies [/quote] .. QUOTE(indruciukas @ 2010 03 10, 10:43) Turiu drauge, kuri ruko kaip garvezys,cigarete nuo cigaretes degasi vyniaus kiekviena vakareli pagurksnoja...beveik po buteliQUOTE(indruciukas @ 2010 03 10, 12:10) Na drauge mano 5 metais uz mane vyresne, pazystu ja daugiau kaip 20 metu... Nu joooo, degrade  Pamatytum tu ta degradavusia  Gal tau gal ir normalu kiekviena vakara isgeriamas vyno butelis, bet man nenormalu. Kiekvienam savo. Degradavusia per riebiai pavadinau  , bet kazkokiu problemu turbut zmogus turi  arba tiesiog patinka toks gyvenimo budas, kad rupi tik uliavot, ryte atsipagiriot ir vel toliau gert
sveikos, kaip ir as noriu i meeta, bet vis neuztaikau, vyras tik kita savaite gryzta, vaikas serga Man irgi labai idomu butu suzinot kaip tas sviestas veikia , kaip isigeria, kazka irgi gundziausi aliejais tept veida bet bijau, ir taip[ riebi oda, tai kas uztepus aliejaus butu  dabar biski kitoki pakaitala suradau tad is PC kosmetikos jau metai kaip nenaudoju, bet tikiuos su laiku pereisiu visai prie naturaliu, nes igryso issausejusi oda
QUOTE(Raja28 @ 2010 03 10, 12:22) sveikos, kaip ir as noriu i meeta, bet vis neuztaikau, vyras tik kita savaite gryzta, vaikas serga Man irgi labai idomu butu suzinot kaip tas sviestas veikia , kaip isigeria, kazka irgi gundziausi aliejais tept veida bet bijau, ir taip[ riebi oda, tai kas uztepus aliejaus butu  dabar biski kitoki pakaitala suradau tad is PC kosmetikos jau metai kaip nenaudoju, bet tikiuos su laiku pereisiu visai prie naturaliu, nes igryso issausejusi oda  tai jei tavo labai riebi tau kakavos reiktu pabandyt sviesta, o siap geriausia ji tept einant gulti, ryte odele kaip kudykio
QUOTE(Raja28 @ 2010 03 10, 12:22) sveikos, kaip ir as noriu i meeta, bet vis neuztaikau, vyras tik kita savaite gryzta, vaikas serga Man irgi labai idomu butu suzinot kaip tas sviestas veikia , kaip isigeria, kazka irgi gundziausi aliejais tept veida bet bijau, ir taip[ riebi oda, tai kas uztepus aliejaus butu  dabar biski kitoki pakaitala suradau tad is PC kosmetikos jau metai kaip nenaudoju, bet tikiuos su laiku pereisiu visai prie naturaliu, nes igryso issausejusi oda  Aliejus tinka ir riebiai odai, paskaityk: http://www.kvapunamai.lt/lt/programa/Ka naudoji?
QUOTE(Reniss @ 2010 03 10, 13:25) tai jei tavo labai riebi tau kakavos reiktu pabandyt sviesta, o siap geriausia ji tept einant gulti, ryte odele kaip kudykio  matai man problema yra ta kad mano oda dienos begyje buna blizgi , paburkusi, uzsikimsusi, nors ryte nuprausiu, nuvalau  Man reiktu tokios priemones kuria patepus ryte galeciau diena but neriebalota QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 10, 13:26) Aliejus tinka ir riebiai odai, paskaityk: http://www.kvapunamai.lt/lt/programa/Ka naudoji? na nenoriu reklamos daryt ,(naudoju Amway) ne viskas tinka man is sios firmos, bet yra labai fainas prausiklis ir tonikas riebiai odai, kas man tiko ir patiko, ir kol neradau geresnio varianto uz mazdaug padoria kaina, tai naudoju sios firmos produktus, beto ir buities valymo priemones visas pakeiciau i ekologiskesnes, be dazikliu, koncervantu, fosfatu, bent pradziai biski geriau, nes informacijos dabar tikrai daug ir labai sunku atsirink kas geriausia nes visko neisbandysi juk
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 10, 13:10) Kuris labiau patinka ir kur naudoji? As taip balamutinuos kuri cia pirkt, nes brangus jie, velnias Ta pigesne parde iki 5val, o brangesne iki 6val (prie fridriho, BIOECO), tai ten uzsuksim, as pirksiu moli veidui praust, o daugiau sarasas ilgiausias, bet reik atsirinkt kazkaip ka pirkt Tai 5val kieme susitinkam Papildyta:Ne, nu tu duodi  , gi as citavau viena pasisakyma tiktai Man bus 30 balandi  QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 10, 13:21) Ilonux gal neatidziai skaitei: Dar kazkaip istrigo vienas postas, bandysiu prisiminti: Naudoju 10 metu viska kas naturalu, daug ka darausi pati, zolelem plaukus skalauju, jas net renku pati, aliejai visokie ir t.t.t.t.t.t........ tai dabar 39-iu atrodau geriau nei 30-ies Matyt neisiskaiciau  Bet poagalvojau, kad budama 39 tu atrodai kaip 25 As irgi prekybcentriu kosmetikos irgi nenaudoju jau seniai...Dazniausiai nenaudoju is viso jokios, tik alieju, grietine, agurkus...Kad ir vaistinej nupirkau leliukui krema tipo issausejusiems nuo ziemos skruostams, tai kai perskaiciau sudeti, kiek ten parabenu, pakraupau ir ne karto neuztepiau...
QUOTE(ilonux @ 2010 03 10, 13:04) Matyt neisiskaiciau  Bet poagalvojau, kad budama 39 tu atrodai kaip 25 As irgi prekybcentriu kosmetikos irgi nenaudoju jau seniai...Dazniausiai nenaudoju is viso jokios, tik alieju, grietine, agurkus...Kad ir vaistinej nupirkau leliukui krema tipo issausejusiems nuo ziemos skruostams, tai kai perskaiciau sudeti, kiek ten parabenu, pakraupau ir ne karto neuztepiau... as va einant i lauka tepu ta sviesmedi vaikui, arba strucio alieju
rytorasa
2010 03 10, 13:10
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 10, 12:14) O kas patinka, ka turi  ? Maciau tave ekologiskose temose O patarimai tikiuosi, kad pades, stengiuos  , nes zinau kaip sunku kai dar tik pradedi kazka suprast apie namo statyma naudoju aliejų mišinį normaliai odai ir rožių hidrolatą iš Kvapų Namų. Nežinau, ar man jie tinka, didelio įspūdžio nepadarė. Žodžiu esu ieškojimuose. .. geri patarimai yra gėris, tik dažniausiai juos išgirstam kai jau "šaukštai po pietų"...
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 10, 13:21) .. Gal tau gal ir normalu kiekviena vakara isgeriamas vyno butelis, bet man nenormalu. Kiekvienam savo. Degradavusia per riebiai pavadinau  , bet kazkokiu problemu turbut zmogus turi  arba tiesiog patinka toks gyvenimo budas, kad rupi tik uliavot, ryte atsipagiriot ir vel toliau gert  Siap tai pas pietiecius normalu prie vakarienes isgerti taure-dvi (ir daugiau  ) vyno... Ir siaip kalba ne apie degradavusias drauges,o apie kuno prieziuros priemones... Sakykit, o kas naudojate tuos sviestus ir aliejus, tai daugiau jokiu kremuku nenaudojat? As dabar labai patenkinta produktais kuriuos naudoju is vichy ir avene, meginau pora is nuxe ir caudale (na tie skaitosi be chemijos) tai man nelabai...
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 10, 13:12) Siap tai pas pietiecius normalu prie vakarienes isgerti taure-dvi (ir daugiau  ) vyno... Ir siaip kalba ne apie degradavusias drauges,o apie kuno prieziuros priemones... Sakykit, o kas naudojate tuos sviestus ir aliejus, tai daugiau jokiu kremuku nenaudojat? As dabar labai patenkinta produktais kuriuos naudoju is vichy ir avene, meginau pora is nuxe ir caudale (na tie skaitosi be chemijos) tai man nelabai... bent jau as tik rytini krema naudoju jei tik atsikelus greit reikia kur iseit, o jei neskubu pasitepu vienuis sviestu, jis susigeria ir tada jau nieko nebetepu, siap dziaugiuos dar ir del to jais kad mano oda problemiska, tai tu spuogeliu zymiai apmazejo
ir dar turiu klausimeli del darzeliu... ar persikrauste keitete vaiku darzeli? nezinau ka daryti, ar rasyti vaika i kita darzeli... jau reiktu pradeti galvoti..
rytorasa
2010 03 10, 13:23
QUOTE(westa @ 2010 03 10, 12:44) o aš naudoju Goild aliejus .. turiu avokadų ir migdolų .. man tinka ir patinka .. http://www.naturalusgrozis.lt/Katalogas/Na...C13/Puslapis-1/manau, kad dauguma čia parduodamų yra rafinuoti aliejai, nes bekvapiai.. Nerafinuotas aliejus turi specifinį kvapą.. Iš rafinuotų aliejų naudos-kaip iš ožio pieno.. Papildyta:QUOTE(indruciukas @ 2010 03 10, 14:12) Siap tai pas pietiecius normalu prie vakarienes isgerti taure-dvi (ir daugiau
Sakykit, o kas naudojate tuos sviestus ir aliejus, tai daugiau jokiu kremuku nenaudojat?
aš tai daugiau nieko nenaudoju, o kam?
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 10, 13:23) manau, kad dauguma čia parduodamų yra rafinuoti aliejai, nes bekvapiai.. Nerafinuotas aliejus turi specifinį kvapą.. Iš rafinuotų aliejų naudos-kaip iš ožio pieno..  o man jokio skirtumo, jei matau rezultatą..  esu išbandžius n visokių priemonių, kremų.. turiu odos ligą, todėl toli gražu ne viskas jai tinka. šie aliejai tiko.. papildomai dar naudoju Eucerin kremą pirmom raukšlėm. Apskritai mėgstu Eucerin produkciją
QUOTE(ilonux @ 2010 03 10, 13:04) Matyt neisiskaiciau  Bet poagalvojau, kad budama 39 tu atrodai kaip 25 As irgi prekybcentriu kosmetikos irgi nenaudoju jau seniai...Dazniausiai nenaudoju is viso jokios, tik alieju, grietine, agurkus...Kad ir vaistinej nupirkau leliukui krema tipo issausejusiems nuo ziemos skruostams, tai kai perskaiciau sudeti, kiek ten parabenu, pakraupau ir ne karto neuztepiau... Tai neblogai jei kaip 25-iu atrodau As irgi kai paskaiciau kad vaikiskuose aliejukuose naftos atliekos tai nutariau nebetept, nes jie tik kenkia, o nepadeda, kai jos oda alergiska, tik kazi nuo ko ji tokia ir pasidare QUOTE(rytorasa @ 2010 03 10, 13:10) naudoju aliejų mišinį normaliai odai ir rožių hidrolatą iš Kvapų Namų. Nežinau, ar man jie tinka, didelio įspūdžio nepadarė. Žodžiu esu ieškojimuose. .. geri patarimai yra gėris, tik dažniausiai juos išgirstam kai jau "šaukštai po pietų"...  A kazkaip apie tuos misinius geru atsiliepimu neradau. As tik pradedu ieskojimus, kazi ka nusipirksiu siandien Kokia pas jus statybu stadija? QUOTE(Reniss @ 2010 03 10, 13:15) bent jau as tik rytini krema naudoju jei tik atsikelus greit reikia kur iseit, o jei neskubu pasitepu vienuis sviestu, jis susigeria ir tada jau nieko nebetepu, siap dziaugiuos dar ir del to jais kad mano oda problemiska, tai tu spuogeliu zymiai apmazejo  Man su issipletusiais kapiliarais ir su spuogeliais, tai nuo paauglystes laiku kosmaras........... QUOTE(rytorasa @ 2010 03 10, 13:23) manau, kad dauguma čia parduodamų yra rafinuoti aliejai, nes bekvapiai.. Nerafinuotas aliejus turi specifinį kvapą.. Iš rafinuotų aliejų naudos-kaip iš ožio pieno..  JO JO, TURI BUTI NEEERAFINUOTI.
rytorasa
2010 03 10, 13:53
QUOTE(westa @ 2010 03 10, 14:39) o man jokio skirtumo, jei matau rezultatą..  esu išbandžius n visokių priemonių, kremų.. turiu odos ligą, todėl toli gražu ne viskas jai tinka. šie aliejai tiko.. papildomai dar naudoju Eucerin kremą pirmom raukšlėm. Apskritai mėgstu Eucerin produkciją kiekvienas turim teisę naudoti tai, kad mums patinka..  Tik, jeigu yra galimybė rinktis tarp rafinuoto ir nerafinuoto, rinkitės nerafinuotą.. Papildyta:QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 10, 14:49) Kokia pas jus statybu stadija?
Namas iš blokelių, su stogo danga, tik dar be langų.. Suku galvą dėl šiltinimo ir dėl klinkerio...  ir... dėl langų..
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 10, 13:53) kiekvienas turim teisę naudoti tai, kad mums patinka..  Tik, jeigu yra galimybė rinktis tarp rafinuoto ir nerafinuoto, rinkitės nerafinuotą..  ačiū  .. turiu galimybę rinktis tai kas man tinka
darzels mums isvis skaudi tema, o rinkomes kad butu pakeliui i darba
QUOTE(Reniss @ 2010 03 10, 15:02) darzels mums isvis skaudi tema, o rinkomes kad butu pakeliui i darba  Dabartiniame darzelyje gerai- patinka man ir aukletojos, ir pats darzelis, bet jau baisiai toli gautusi vezti nuo namo.. vyrui i darba "per tvora", man dar is vis neaisku  tai vezti is klemiskes i zarde gaunasi gabalas.. noreciau i "saltineli" uzrasyti, bet kazkaip priprato vaikas prie to darzelio,nesinori tu stresu nauju
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 10, 13:53) OI  ... Reniss, nebuvai uzsukus slengiuose darzely?
rytorasa
2010 03 10, 14:13
QUOTE(westa @ 2010 03 10, 15:02) ačiū  .. turiu galimybę rinktis tai kas man tinka  na, nereaguokit taip griežtai, aš čia nuoširdžiai patariu, kad ir iš tos pačios firmos, kur aliejus perkat, galite rinktis tokios pat rūšies aliejų , tik nerafinuotą. Iš kur žinot, kad jis netiks? Papildyta:QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 10, 15:10) OI  ... nu jo.. gerai sureagavot.. Nagi, kas apmūrijot blokelius klinkeriu, kokį apšiltinimą dėjot?
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 10, 14:13) na, nereaguokit taip griežtai, aš čia nuoširdžiai patariu, kad ir iš tos pačios firmos, kur aliejus perkat, galite rinktis tokios pat rūšies aliejų , tik nerafinuotą. Iš kur žinot, kad jis netiks? bandžiau vieną.. nežinau ar dėl to kad nerafinuotas netiko ar dėl kitų ngredientų .. aš nereaguoju tik sakau, kad man šis tinka ir tiek .. tikrai nenusimanau kurie ten geri kurie blogi.. bandau ir tiek na oščiup, kaip rusai sako  indruciuk esu jau rašius, kad maniškis Šaltinėlyje. dabar labai patogu, nes dukra šalia, ale va kitais metais į kitą pastatą išeina jau, tai bus daugiau vežiojimo
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 10, 15:13) Nagi, kas apmūrijot blokelius klinkeriu, kokį apšiltinimą dėjot? Pas mus fibo blokelis, 13 cm vatos, oro tarpas ir klinkeris
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 10, 14:09) Dabartiniame darzelyje gerai- patinka man ir aukletojos, ir pats darzelis, bet jau baisiai toli gautusi vezti nuo namo.. vyrui i darba "per tvora", man dar is vis neaisku  tai vezti is klemiskes i zarde gaunasi gabalas.. noreciau i "saltineli" uzrasyti, bet kazkaip priprato vaikas prie to darzelio,nesinori tu stresu nauju  jei sunkiai pratinosi tai tikrai nekankinciau QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 10, 14:10) OI  ... Reniss, nebuvai uzsukus slengiuose darzely? buvau, daba gali uzirasyt i eile nuo rugsejo men, bet beda ta kad ten tik ii 14val. tas darzelis, tai nezinau jei nedirbsiu gal ir vesiu, bus viena grupe tokio amziaus vaiku  aukletoja pasirode labai faina, kitos nemaciau, aplinka tai siap sau, tik plastikiniai langai
QUOTE(Reniss @ 2010 03 10, 15:02) darzels mums isvis skaudi tema, o rinkomes kad butu pakeliui i darba  kodel skaudi? ar dar tavo vaikinukas nepriprato?
QUOTE(westa @ 2010 03 10, 15:15) indruciuk[/b] esu jau rašius, kad maniškis Šaltinėlyje. dabar labai patogu, nes dukra šalia, ale va kitais metais į kitą pastatą išeina jau, tai bus daugiau vežiojimo brolis musu i "Saltineli" eina, kaip ir nieko, patenkinti. o ten ir pradine iki 4 klases yra? nezinau kaip geriau daryti, ar jau kitais metais pervesti i saltineli ar svirpliuka  ir pavezioti is cia,ar veliau  Maniskis puse lupu uzsimine, kad Kaledos name, tai visai susimarudijausu tais darzeliais... Jei i darba neisiu, tai galim ir pavezioti i ta zarde, bet jei darbas siaurinej miesto daly, darzelis pietinej, tai tikrai uzknis tas veziojimas
QUOTE(Reniss @ 2010 03 10, 15:17) jei sunkiai pratinosi tai tikrai nekankinciau nu normaliai jis pratinosi, ir dabar nera taip,kad i darzeli noretu... eina,kad reikia
O as pasiskambinau i parduotuve, tai sako, pas mus kaip tik sivakara 5 val. merginos gaminasi pacios kremus, kaip tik 2 vietos laisvos. Tai mes dar su Jurgugute varom ten  ... 18.15 val. susimatysim meete, kas bus ten
|
|