QUOTE(rytorasa @ 2010 03 24, 15:03)
mes dėjomės Fauga plastikinius 3 stiklų: selektyvas+paprastas+selektyvas, vidus baltas, išorė auksinis ąžuolas
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 24, 14:15) Apie langus skaičiau, kai diskutavot. Turiu šiek tiek info išsisaugojusi. Žinau, kad jūsų mediniai, įdomu būtų apie plastikinius išgirsti.... juk ne visos medinius dėjo.. QUOTE(rutulyte @ 2010 03 24, 16:26) mes dėjomės Fauga plastikinius 3 stiklų: selektyvas+paprastas+selektyvas, vidus baltas, išorė auksinis ąžuolas Pas mus irgi faugos, 3 stiklu du selektyvai- vidus baltas isore ne tas tamsiai rudas o biski sviesene (kazkokia nauja spalva vasara buvo). Kainos kvadrato nelabai isskaiciuosit, nes pas mus dvejos terasines durys ir daug kampiniu langu profiliu,kas gan smarkiai isbrangino langu kaina dier, o kokios spalvos langus beuzsisakei?
Mes irgi dejom Fauga
Oba, vien fauga
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 24, 16:18) http://www.sveikinimai.com/sveikinimai_com...a-ant-zoles.jpg http://www.ksb.lt/images/gallery/zole%20ir%20rasa.jpg.png http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...%26tbs%3Disch:1 http://www.sveikinimai.com/sveikinimai_com...s-laseliais.jpg http://www.efoto.lt/files/images/26649/200...see.preview.jpg http://1.bp.blogspot.com/_MhRRZn0fCOQ/Sbcp...7s+new+***.jpg paskutinis geras...
Sveikos statybininkes!
Kaip jums cia sekasi pavasariui atejus? Musu vel pamaitino pazadais, kad sia savaite paskambins. Ziuresim, kaip gausis. Tikejausi gauti tokia gera dovana gimtadieniui Paskaiciau, kad apie avatarus snekat. Tai ka apie manaji galit pasakyt? QUOTE(indruciukas @ 2010 03 24, 17:17) Pas mus irgi faugos, 3 stiklu du selektyvai- vidus baltas isore ne tas tamsiai rudas o biski sviesene (kazkokia nauja spalva vasara buvo). Kainos kvadrato nelabai isskaiciuosit, nes pas mus dvejos terasines durys ir daug kampiniu langu profiliu,kas gan smarkiai isbrangino langu kaina indruciuk, kiek jums uz langus isejo ir uz kiek kvm? I az QUOTE(rutulyte @ 2010 03 24, 16:26) mes dėjomės Fauga plastikinius 3 stiklų: selektyvas+paprastas+selektyvas, vidus baltas, išorė auksinis ąžuolas na, kiek domėjausi , tai visi langininkai aiškina, kad labai sunkūs trijų stiklų langai gaunasi ir didesnių net nerekomenduojama trijų stiklų daryti, nes gali išsikraipyti rėmas.. QUOTE(Nastanka @ 2010 03 24, 18:25) Sveikos statybininkes! Kaip jums cia sekasi pavasariui atejus? Musu vel pamaitino pazadais, kad sia savaite paskambins. Ziuresim, kaip gausis. Tikejausi gauti tokia gera dovana gimtadieniui Paskaiciau, kad apie avatarus snekat. Tai ka apie manaji galit pasakyt? indruciuk, kiek jums uz langus isejo ir uz kiek kvm? I az Tai kuo nuosirdziausiai sveikinu su vakar buvusiu gimtadieniu ir nebetkokiu, o jubiliejiniu Papildyta: QUOTE(Renna @ 2010 03 24, 09:41) Sveikos statybininkės, pasiilgau jūsų Aš iškart su klausimu puolu Einu lyst į albumą (tikiuosi RK slaptažodžio nepakeitė Sveikute, seniai girdeta Ar tu tikrai turesi laiko darzui ir gelynams? QUOTE(rytorasa @ 2010 03 24, 17:25) na, kiek domėjausi , tai visi langininkai aiškina, kad labai sunkūs trijų stiklų langai gaunasi ir didesnių net nerekomenduojama trijų stiklų daryti, nes gali išsikraipyti rėmas.. Na ką aš žinau, visi dedasi ir nieko Vyro brolis turi, treti metai, pakolkas niekas nesikraipo QUOTE(indruciukas @ 2010 03 23, 23:00) Sonata B, jauciu,jau ikirejau Sedim planuojam statybu biudzeta Sorry biski buvau dingusi... Va jos kontaktai: Lina Pauliukiene 861136911 linapaulik@gmail.com Siaip jos darbus gali paziureti cia: http://www.deviantart.com/#order=9&q=l...4&offset=48 Dar galiu atsiusti geros kokybes foto keliu jos darbu, jei nori i AZ atsiusk savo emaila, persiusiu QUOTE(indruciukas @ 2010 03 23, 23:00) Dar turiu klausmeli... ar ant nudazytos sienos galima klijuoti tapeta Papildyta: o ka ten tuos klavisus rinktis nelabai supratai ka norejau pasakyt ne apie kaina ir dizaina mygtuku sneku, o apie tai, kad nusipirksi rema ir paskui mygtukus baltus ar metalinius kaip tu sakai, ir jie tau nesusimontuos ant tavo remo! Todel kaip mums patare, pirma issirenki mygtukus (tarkim tece) ir tada jau pagal juos imi rema QUOTE(rytorasa @ 2010 03 24, 17:22) Prasom, o is paskutinio ir as zvengiau QUOTE(Nastanka @ 2010 03 24, 17:25) Sveikos statybininkes! Kaip jums cia sekasi pavasariui atejus? Musu vel pamaitino pazadais, kad sia savaite paskambins. Ziuresim, kaip gausis. Tikejausi gauti tokia gera dovana gimtadieniui Paskaiciau, kad apie avatarus snekat. Tai ka apie manaji galit pasakyt? indruciuk, kiek jums uz langus isejo ir uz kiek kvm? I az Labas, nu man tavo avataras tai nelabai Ir su gimtadieniu, kaimyne ! CIA TAU ![]() QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 24, 23:25) Todel kaip mums patare, pirma issirenki mygtukus (tarkim tece) ir tada jau pagal juos imi rema O mes rema ir mygtuka pirkom nieko nederine, o tai gali netikti QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 25, 00:04) Siaip jos darbus gali paziureti cia: http://www.deviantart.com/#order=9&q=l...4&offset=48 Dar galiu atsiusti geros kokybes foto keliu jos darbu, jei nori i AZ atsiusk savo emaila, persiusiu Aciu Tai pas ja freskos pagrinde... Jei saziningai, tai nelabai mano skonio... svindre@mail.com atsiusk didesnes,gal nelabai cia matosi visas grozis.. Papildyta: QUOTE(Nastanka @ 2010 03 24, 18:25) Sveikos statybininkes! Kaip jums cia sekasi pavasariui atejus? Musu vel pamaitino pazadais, kad sia savaite paskambins. Ziuresim, kaip gausis. Tikejausi gauti tokia gera dovana gimtadieniui Paskaiciau, kad apie avatarus snekat. Tai ka apie manaji galit pasakyt? indruciuk, kiek jums uz langus isejo ir uz kiek kvm? I az Su praejusiu tortadieniu jei del statybu leidimo,tai nenoriu buti blogas pranasas, bet geriau netiketi ju pazadais... pas mus taip terminai issikraipe Kadangi gavau kelias zinutes i az del langu rasau cia. Langu apie 70kvadratai, dvejos lauko durys, garazo vartai su automatika,dvi terasines durys, 5 kampiniai langai (tai penki kampiniai profiliai) +montavimas 32t Papildyta: Mergikes,kiek siltinot stoga? galvojam 25-30cm QUOTE(Renna @ 2010 03 24, 08:41) Sveikos statybininkės, pasiilgau jūsų Aš iškart su klausimu puolu Einu lyst į albumą (tikiuosi RK slaptažodžio nepakeitė sveikute
RK, Indruciuk, dekoju uz sveikinimus!
O jau tulpiu grozis! Del avataro - klausiau ir gavau atsakymus indruciukas, aciu uz atsakyma. Klausiau, kadangi musu namai panasus. Dabar zinosiu, kiek mazdaug mum iseis.. Panos, nejaugi pavasaris grizta i musu krasta!? QUOTE(Nastanka @ 2010 03 25, 11:13) indruciukas, aciu uz atsakyma. Klausiau, kadangi musu namai panasus. Dabar zinosiu, kiek mazdaug mum iseis.. Panos, nejaugi pavasaris grizta i musu krasta!? labai panasus- tik pas jus tu langu man atrodo koks 120kv/m bus.. Na jei kils koku klausimu- visada prasom kreiptis Mazi pastebejimai- pagal tai kuom ir kiek sildysit sienas- pasiziurekit,kad nebutu per siauri pamatai. Kiek pamenu , tai geotermini darysit, tai ir grindini sildyma visur? Jei galvojate daryt i radiatorius antrame aukste- tai ir su langu auksciu is karto reikia issispresti, ojei ileidziamus konvektorius- antro auksto grindu nulini auksti reikia ziureti... Na ir aisku sekmes su balkonu... QUOTE(Nastanka @ 2010 03 25, 10:13) Siuo metu kzkaip asocijuoju save su ta mergaite, tik kad va biski tamsus.. Panos, nejaugi pavasaris grizta i musu krasta!? Del avataro supratau Trumpam... Per velykas nulis... Indruciuk, pamirsau padekavot uz numerius, ACIU As vis laukiu ikvepimo ieskot kas darys virtuvini
nu ir dar turiu offtopica...
Gal kas galit padeti su tuo deklaravimu? Siais metais visiems privaloma iki geguzes kazkokios datos prisiduoti QUOTE(indruciukas @ 2010 03 25, 10:41) nu ir dar turiu offtopica... Gal kas galit padeti su tuo deklaravimu? Siais metais visiems privaloma iki geguzes kazkokios datos prisiduoti As pernai uz uzpernai nedeklaravau --------------------------------------------------------------- Nastanka, gal kazkoks toks tau patiktu avataras
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 25, 11:48) As pernai uz uzpernai nedeklaravau QUOTE(rutulyte @ 2010 03 25, 12:04) As niekada nedeklaravau, nes nereikejo (man),taip,kad baudos neturetum gauti Nezinau,kad nenusisnekeciau, gyventoju pajamu ar dar kazkokia deklaracija,kur nuo siu metu yra privaloma visiems.. na per banka gauni ta ruosini,o kaip paskui? Pas vyra mano ne visi laukeliai uzpildyti tai neleidzia pateikti Ir is vis,kaip daryti su grynais pingais? Kur ta suma nurodyti,ir iki kokios sumos galima tuos pinigelus rodyti,kad mokesciu neuzdetu QUOTE(rutulyte @ 2010 03 24, 21:07) reik dar pasidomėti... QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 25, 01:38) Prasom, o is paskutinio ir as zvengiau aha, ramų ir gaivų išsirinkau.. QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 25, 10:48) matau, kad temos greit prikalbamos, tai iš anksto sakau, kai kursi temą prie manęs gali rašyt dėžutė Pagaliau prisiruošiau išsikelt fotkes į kompą, tai ir albumiuką papildžiau QUOTE(indruciukas @ 2010 03 25, 11:22) As niekada nedeklaravau, nes nereikejo (man),taip,kad baudos neturetum gauti Nezinau,kad nenusisnekeciau, gyventoju pajamu ar dar kazkokia deklaracija,kur nuo siu metu yra privaloma visiems.. na per banka gauni ta ruosini,o kaip paskui? Pas vyra mano ne visi laukeliai uzpildyti tai neleidzia pateikti Ir is vis,kaip daryti su grynais pingais? Kur ta suma nurodyti,ir iki kokios sumos galima tuos pinigelus rodyti,kad mokesciu neuzdetu na žinok pildyt aš nemoku, man reikia deklaruot už mokslą, tai viskas jau užpildyta ir paruošta pas mane buvo, pasitikrinau tik viską ir išsiunčiau QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 25, 02:38) O mes rema ir mygtuka pirkom nieko nederine, o tai gali netikti Kiek supratau, remai skirti tik pakabinamiem tulikam, tai gal ir tiks bet koks, o jei remas is vienos operos o mygtukai is kitos, tai pasitikrink su santechnikais!!! nes sita reikala reikia derinant pries perkant, zinau tikrai, kad skiriasi labai jei mygtukai vienoki, o remas kitoks. Gal yra ir kurie atitinka, labai jau tiksliai tai tikrai nezinau Papildyta: QUOTE(indruciukas @ 2010 03 25, 11:45) Aciu Tai pas ja freskos pagrinde... Jei saziningai, tai nelabai mano skonio... svindre@mail.com atsiusk didesnes,gal nelabai cia matosi visas grozis.. ne tik freskos o tu perziurejei visus puslapius? ten ju ne vienas siaip tai del skonio neimanoma gincytis, man asmeniskai tas graikisko stiliaus moteriskes siluetas labai grazus, persiunciau tau emailu geros kokybes QUOTE(indruciukas @ 2010 03 25, 12:22) As niekada nedeklaravau, nes nereikejo (man),taip,kad baudos neturetum gauti Nezinau,kad nenusisnekeciau, gyventoju pajamu ar dar kazkokia deklaracija,kur nuo siu metu yra privaloma visiems.. na per banka gauni ta ruosini,o kaip paskui? Pas vyra mano ne visi laukeliai uzpildyti tai neleidzia pateikti Ir is vis,kaip daryti su grynais pingais? Kur ta suma nurodyti,ir iki kokios sumos galima tuos pinigelus rodyti,kad mokesciu neuzdetu nesuk galvos del deklaracijos, padesiu...
RK tu butinai pasidomek deklaracija, nes jei nebuvai idarbinta niekur esi skolinga valstybei po 72lt uz menesi. Po geguzes men. gali sulaukti laisko is VMi, o po to ir antstoliu.
MB tas pats velnias tures susimoketi uz tai, kad nedirbo ir nebuvo prisiregistraves darbo birzoje, apsurdas o ne istatymai. QUOTE(Jurgugute @ 2010 03 25, 21:31) RK tu butinai pasidomek deklaracija, nes jei nebuvai idarbinta niekur esi skolinga valstybei po 72lt uz menesi. Po geguzes men. gali sulaukti laisko is VMi, o po to ir antstoliu. MB tas pats velnias tures susimoketi uz tai, kad nedirbo ir nebuvo prisiregistraves darbo birzoje, apsurdas o ne istatymai. QUOTE(Jurgugute @ 2010 03 25, 22:31) RK tu butinai pasidomek deklaracija, nes jei nebuvai idarbinta niekur esi skolinga valstybei po 72lt uz menesi. Po geguzes men. gali sulaukti laisko is VMi, o po to ir antstoliu. MB tas pats velnias tures susimoketi uz tai, kad nedirbo ir nebuvo prisiregistraves darbo birzoje, apsurdas o ne istatymai. kaip suprast???/ jei be darbo esi ir dar moket turi???? ar cia tiems kas ind. imoniu nera uzdare??? QUOTE(Raja28 @ 2010 03 26, 00:29) Va va, suprast neimanoma sveiku protu sito istatymo pakeitimo.... siandien man sese pranese, ji praeitais metais baige mokslus, ir iki siol neisidarbino dar niekur. As is pradziu maniau, kad ji nusikalba arba kazka ne taip suprato, bet kai pasidomejau panasu, kad tai ir yra, tai va likau pakraupusi pati, kad nors ir neturi jokiu pajamu per metus turi susimoket sodrai uz nieka! Aisku man tai negresia, bet kiek yra jaunimelio, kurie gyvena pas tevus ir pan...??? kosmaras... http://www.peticijos.lt/visos/3265
Zodziu nera del Lietuvos politikos aplamai, neber net ka pasakyt, nes butu ppppyyyyypppppptttttttttttttttttttttt....................
As neieinu i ta kategorija, kaip vaika iki 3 metu auginanti, kaip supratau.
Nastanka
http://baby.more4kids.info/uploads/Image/May/baby-girl.jpg http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...%26tbs%3Disch:1 cia tikrai kokia foto i avatara issirinksi http://www.freakingnews.com/Smallest-Baby-...ures---1346.asp QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 25, 14:10) ne tik freskos o tu perziurejei visus puslapius? ten ju ne vienas siaip tai del skonio neimanoma gincytis, man asmeniskai tas graikisko stiliaus moteriskes siluetas labai grazus, persiunciau tau emailu geros kokybes Negavau as nuotraukyciu Na taip,grozis labai jau slidus dalykas .. Man pvz nesuprantamas dalykas, kai zmones perka buta senamiesti ir palieka tas apvarvejusias ar gabalais istrupejusias autentiskas sienas ar lubas..Man tokie namai nejaukus- turtinga landyne... Puske mano yra baigusi dailes akademija,tai pas kita puske keliose vietose yra papaisius- nu man nepatinka... bareljefai- dar nieko,o tos paprastos piestos freskos nea.. QUOTE(dier @ 2010 03 25, 15:45) Gelbetoja tu mano RK,kad jei vaika iki triju metu augini, tai skaitaisi socialiai drausta ir nereikia darbo birzoj but uzsiregistravus QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 26, 01:25) Va va, suprast neimanoma sveiku protu sito istatymo pakeitimo.... siandien man sese pranese, ji praeitais metais baige mokslus, ir iki siol neisidarbino dar niekur. As is pradziu maniau, kad ji nusikalba arba kazka ne taip suprato, bet kai pasidomejau panasu, kad tai ir yra, tai va likau pakraupusi pati, kad nors ir neturi jokiu pajamu per metus turi susimoket sodrai uz nieka! Aisku man tai negresia, bet kiek yra jaunimelio, kurie gyvena pas tevus ir pan...??? kosmaras... http://www.peticijos.lt/visos/3265
Nu su tom deklaracijom tai tikras siaubiakas, net bijau pradeti pildyti teks matyt ir man atiduoti ta reikala sprantanciam zmogeliui
Pas mus po poros savaiciu laiptine toks menininkas prades daryti grazumynus, ka esu sugalvojusi, na labai jau laukiu jo ir noriu pamatyti ka jis man ten isgimdys, kazkaip nebijau rizikuoti net nezinau kodel, vyras sake yra mates jo darbus ir jam labai patiko tai matyt pasitikesiu QUOTE(Taikute @ 2010 03 26, 14:00) Nu su tom deklaracijom tai tikras siaubiakas, net bijau pradeti pildyti teks matyt ir man atiduoti ta reikala sprantanciam zmogeliui Pas mus po poros savaiciu laiptine toks menininkas prades daryti grazumynus, ka esu sugalvojusi, na labai jau laukiu jo ir noriu pamatyti ka jis man ten isgimdys, kazkaip nebijau rizikuoti net nezinau kodel, vyras sake yra mates jo darbus ir jam labai patiko tai matyt pasitikesiu O kas toks??? Oj lauksim lauksim foto Papildyta: QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 26, 02:42) Zodziu nera del Lietuvos politikos aplamai, neber net ka pasakyt, nes butu ppppyyyyypppppptttttttttttttttttttttt.................... As neieinu i ta kategorija, kaip vaika iki 3 metu auginanti, kaip supratau. http://www.delfi.lt/news/economy/business/...a.d?id=30402223 Pasidomėk, nes šitie mūsų politikėliai gudručiai gal ir mamytes be gailesčio apmokėstino! Kaip džiaugiaus kai neseniai laimėjo ta pirmoji mama, kuri buvo nuteista kalėjimo už mokesčių sukčiavimą manau girdėjot, o kiek dar yra įtariamųjų.... vietoj jos aš dar ir moralinę dabar prisiteisčiau!
[quote=Sonata_B,2010 03 26, 14:20]
O kas toks??? Oj lauksim lauksim foto Toks Egidijus, zinau apie ji tik tiek, kad jau daug metu daro visokius meniskus dalykelius ir Vilniuje akropolyje ten tuos medzius dare berods kur Delano yra visokias gyvates israito, maciau foto atrodo kaip gyva
Pasirasykit peticija del genetiskai modifikuoto maisto nepraleidimo i rinka:
http://www.avaaz.org/en/eu_health_and_biod...f_sign=6vCjxs5S
Pas mus namuose nauja valiuta ivesta
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 26, 17:59) Pas mus namuose nauja valiuta ivesta QUOTE(indruciukas @ 2010 03 26, 18:59) Pas mus namuose nauja valiuta ivesta Pas mus tas pats QUOTE(indruciukas @ 2010 03 26, 17:59) Pas mus namuose nauja valiuta ivesta geras, skaniai pasijuokiau
Nu zinokit ir as prisizvengiau
MB sako, siandien buvo kazkas kluziko apziuret (kazka dar issimatuot turi namie O vonios nori kazkoks vilnietis, sako raskit kas atves, as sumokesiu QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 24, 11:43) Truputi esu per tuos du mėn. nuo gyvenimo atsilikus Užsukit kada su Iloniux i svečius Beje, gal mašiną jau turi QUOTE(ilonux @ 2010 03 24, 20:44) Sveikute, seniai girdeta Ar tu tikrai turesi laiko darzui ir gelynams? MB padarė dėžes daržui, tai ten tos žemės nedaug reikia, tai daba pirk juodžemį už 500 Lt QUOTE(gruoda @ 2010 03 25, 11:08) Nieko čia nėr ką pasakot, vat turiu dar vieną vyruką namie Kaip gera lauke vakar vakare buvo QUOTE(Renna @ 2010 03 27, 09:36) Truputi esu per tuos du mėn. nuo gyvenimo atsilikus Užsukit kada su Iloniux i svečius Beje, gal mašiną jau turi MB padarė dėžes daržui, tai ten tos žemės nedaug reikia, tai daba pirk juodžemį už 500 Lt Nieko čia nėr ką pasakot, vat turiu dar vieną vyruką namie Kaip gera lauke vakar vakare buvo Lauke is tiesu labai gerai...Ir i svecius noretusi, bet kol kas negalim - vejaraupiai pas mumi - susirgo didzioji, po to mazoji. O vos tik jos apsveiko - uzvakar kaip perkunas ir giedro dangaus - susirgo MB. Dvi dienas laikesi auksta tempa, galvojom gripas. Siryt atsikelia - visas isbertas vejaraupiais nuo koju iki galvos Del zemiu - mes vis tiek didele masina imsim, nes mums reikia prie kalnelio uzpilti zemiu, nes ten kaupiasi vanduo. Tai jei mums liktu, galetumem jums atiduot, galetumet kilometriuka parsivezt su karuciu arba bagazinej i maisus susideje Tik nezinau, kiek MB dar sirgs...Tikiuos, neilgai... QUOTE(Renna @ 2010 03 27, 08:36) MB padarė dėžes daržui, tai ten tos žemės nedaug reikia, tai daba pirk juodžemį už 500 Lt Pas mus į kiemą didžiosios mašinos neįvažiuoja, tai mes be vargo per pus mažesnę rasdavome - pernai už ją kažkur 270Lt mokėjome, bet juodžemis Aš vakar jau savo veją išsigrėbsčiau, šiandien MB žadėjo pervoluoti mūsų pirmametę, kur pašalas iškilnojo. Pajutus pavasarį ir aš jau spirgu lauko darbais užsiimti. Vakar dar dvi naujos palangės namie atsirado, tai šiandien užsiimsiu sėja, nes iki šiol dvi turėtosios jau kimšte užkimštos gėlėmis ir dygstančiais daigeliais, o pas mane dar tiek planų QUOTE(ilonux @ 2010 03 27, 11:46) Lauke is tiesu labai gerai...Ir i svecius noretusi, bet kol kas negalim - vejaraupiai pas mumi - susirgo didzioji, po to mazoji. O vos tik jos apsveiko - uzvakar kaip perkunas ir giedro dangaus - susirgo MB. Dvi dienas laikesi auksta tempa, galvojom gripas. Siryt atsikelia - visas isbertas vejaraupiais nuo koju iki galvos Del zemiu - mes vis tiek didele masina imsim, nes mums reikia prie kalnelio uzpilti zemiu, nes ten kaupiasi vanduo. Tai jei mums liktu, galetumem jums atiduot, galetumet kilometriuka parsivezt su karuciu arba bagazinej i maisus susideje Tik nezinau, kiek MB dar sirgs...Tikiuos, neilgai... Oho, laikykitės O dėl žemių - rasit patys kur panaudot. Ačiū už pasiūlymą QUOTE(Renna @ 2010 03 27, 09:36) MB padarė dėžes daržui, tai ten tos žemės nedaug reikia, tai daba pirk juodžemį už 500 Lt Gal galima placiau, kokio dydzio dezes, kokio aukscio, ar desit plevele.. na zodziu visas deziu irengimas labai domina QUOTE(Renna @ 2010 03 27, 11:54) ką čia dar pakvietus iš statybininkių mums reikia vejarupiu
Sveiki, norejau paklausti gal kas neseniai namui pamatus darete? kiek kainuoja kasimas ir isliejimas? Gal kokiu rekomendaciju turite?
|