Sveikos Klaipedos mamytes,
Maciau yra gyvenanciu Slengiuose. Planuojame ysigyti sklypa ir statytis nama Svajoniu krante. Klausimas, gal yra gyvenanciu jau ten? Kaip ten tas miesto 7 marsrutas, kaip daznai vaziuoja, ar nera problemu?
Sveikos Klaipedos mamytes,
Maciau yra gyvenanciu Slengiuose. Planuojame ysigyti sklypa ir statytis nama Svajoniu krante. Klausimas, gal yra gyvenanciu jau ten? Kaip ten tas miesto 7 marsrutas, kaip daznai vaziuoja, ar nera problemu? QUOTE(egis_klp @ 2010 03 10, 19:48) Sveikos Klaipedos mamytes, Maciau yra gyvenanciu Slengiuose. Planuojame ysigyti sklypa ir statytis nama Svajoniu krante. Klausimas, gal yra gyvenanciu jau ten? Kaip ten tas miesto 7 marsrutas, kaip daznai vaziuoja, ar nera problemu? va va, mes sklypo paieskas pradejom butent nuo svajoniu kranto, tik nuvaziave supratom, kad ne musu vieta...dar reikes palaukti, manau, gerokai ilgai, kol susitvarkys i gyvenviete...o gal labai klystu.. QUOTE(pra @ 2010 03 10, 21:04) va va, mes sklypo paieskas pradejom butent nuo svajoniu kranto, tik nuvaziave supratom, kad ne musu vieta...dar reikes palaukti, manau, gerokai ilgai, kol susitvarkys i gyvenviete...o gal labai klystu.. O kas ten Jums nepatiko.? Mes dar nebuvome net nuvaziave ten. Bet namu kainos uz buto kaina tai tikrai vilioja...Su pilna apdaila 320 tks lt.
Gal kas turi pasistatę savo svajonių namą iš Ytong blokelių Pakomentuokite, kokie pliusai, minusai. Ar rekomenduotumėte?
Mergelikes, kaip praejo susitikimas?
QUOTE(egis_klp @ 2010 03 10, 19:16) O kas ten Jums nepatiko.? Mes dar nebuvome net nuvaziave ten. Bet namu kainos uz buto kaina tai tikrai vilioja...Su pilna apdaila 320 tks lt. Tai gal pradzioj nuvaziuokit, gal nepatiks, o jus jau marsrutais domites Cia kaina su vidaus apdaila? Namo statyto pardavimui nepirkciau, nerizikuociau. Ir kur cia tas kvartalas? QUOTE(Taikute @ 2010 03 10, 22:25) Susitikimai visada gerai praeina:D . Mes dar su Jurgugute velavom, nes gaminomes ekologiskus kremus, matavom, kaitinom, pilstem, plakem. O picos tai jau man nelabai tam bare QUOTE(rytorasa @ 2010 03 11, 10:04) mes irgi vatą esame susipirkę, tačiau MB jos nebenori.. sako sukrenta, nėra sandarumo ir pan. Na iki termovizines mums toloka- reik sildyma issivedzioti ir sekancios ziemos laukti del sienu kazkaip snekejo, kad su klinkeriu butinai turi buti vata, nes polistirolas nekvepuoja Dabar del stogo sildymo mastom ka daryti- galvojom 25cm vatos,lyg ir su tom termoputom neblogai, bet tai kaip jas pripurksti ten QUOTE(indruciukas @ 2010 03 11, 10:50) Na iki termovizines mums toloka- reik sildyma issivedzioti ir sekancios ziemos laukti del sienu kazkaip snekejo, kad su klinkeriu butinai turi buti vata, nes polistirolas nekvepuoja Dabar del stogo sildymo mastom ka daryti- galvojom 25cm vatos,lyg ir su tom termoputom neblogai, bet tai kaip jas pripurksti ten galvojau, kad jūs jau gyvenat naujame name.. apie polistirolą negalvojam.. o vat tos termoputos vilioja.. QUOTE(rytorasa @ 2010 03 11, 11:55) Pas giminaicius senos statybos name oro tarpas pripurkstas kazkokiu putu pries pora metu- stebuklo nepadare- saskaitos uz sildyma zenkliai nesumazejo... Na gal tos ekovatos purskiamos dabar kokios gersenes,ir gal purskiant ne i tarpa geresnis efektas gaunamas Ir dar tos putos mane baugina tuom,kad tipo nekvepuoja- tai jei stogo gegnes jomis apipurksti- ar neprades po kazkiek metu puti medis? QUOTE(egis_klp @ 2010 03 10, 18:48) Sveikos Klaipedos mamytes, Maciau yra gyvenanciu Slengiuose. Planuojame ysigyti sklypa ir statytis nama Svajoniu krante. Klausimas, gal yra gyvenanciu jau ten? Kaip ten tas miesto 7 marsrutas, kaip daznai vaziuoja, ar nera problemu? gyvenam salia svajoniu kranto,t.y. klipsciuose.o 7 marsrutas puikiai kursuoja kas 5 minutes
Sveikos, mergaitės...va mums ta stadija, kai renkamės "pečių", labai norėčiau iš Jūsų sulaukti patarimo...Norim malkinio, veikiančio dujų generacijos principu.
Kokios galios šildymo katilą rinkoties pagal plotą? Ar dėjote akumulaicinę talpą... Koks modelis Jūsų katilo... QUOTE(indruciukas @ 2010 03 10, 15:12) Siap tai pas pietiecius normalu prie vakarienes isgerti taure-dvi (ir daugiau QUOTE(indruciukas @ 2010 03 10, 15:12) Sakykit, o kas naudojate tuos sviestus ir aliejus, tai daugiau jokiu kremuku nenaudojat? As dabar labai patenkinta produktais kuriuos naudoju is vichy ir avene, meginau pora is nuxe ir caudale (na tie skaitosi be chemijos) tai man nelabai... Cia as gal biski paveluotai apie kremukus, bet man Vichy irgi buvo pati geriausia kosmetika, tikrai super produkcija. Is kremu ypac patiko myokine, kai tik 30 suejo as ji ismeginau. Dabar kazkaip nukrypau i sona nuo vichy, nes vis norisi kazka ismegint. Matis`a naudojau jaunystes kremuka, nu ne stebuklas... Rodial turiu balzama naktini - fantastika man, vyro sesei jis smirdi, tai va, tai labai jau individualu. Dabar susizavejau labai Maria Galland kremais, kaukem, toniku, pylingu Ir jau man atleiskit esu visiskai pries namudiniu kremukus, grietines ir agurkus ir visa kita... man tai nepriimtina is vis aisku kievienam savo QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 11, 23:22) Ir jau man atleiskit esu visiskai pries namudiniu kremukus, grietines ir agurkus ir visa kita... man tai nepriimtina is vis Kazkada ir as taip sakiau ir juokiausi. Pasidariau as vat krema (ne namie, bet vistiek dariaus Su kavos tirsciais irgi darau pilinga, tik ji dar apipilu alyvuogiu nerafinuotu aliejum, kad paminkstetu, tai kai issitrinu, nusiskalauju, dar jaucias aliejuko, tai net kremo nereik kartais. Kai makalavaus ta krema, tai sake dar dadet i pilinga rupios druskos labai gerai arba tik su ja daryt pilinga arba tik su ruduoju cukrum. Jei nebijai tept kazka ant kuno, tai nebijok ir ant plauku bei veido O tie nerafinuoti aliejai tai labai giriami, kokosu, avokadu......... Argano aliejus, va pasiskaityk http://www.kvapunamai.lt/lt/produktas/215/ (skaityk paryskintas vietas) O brangiuose neekologiskuose kremuose to gerio tikrai mazai jauciu, daugiau chemija veikia (cia tik mano nuomone, nes Amerikoj galejau sau leisti brangesne kosmetika, tik veido oda kokia buvo, tokia buvo). Ziuresiu kaip uz keliu men. ar kas pasikeis
Dar pilingui tinka kokosu drozles
QUOTE(egis_klp @ 2010 03 10, 20:16) O kas ten Jums nepatiko.? Mes dar nebuvome net nuvaziave ten. Bet namu kainos uz buto kaina tai tikrai vilioja...Su pilna apdaila 320 tks lt. visu pirma, nuvaziuokit...mes irgi susizavejom ju pateikiama vizualizacija, o nuvaziave dar ilgai negalejom patiketi, kad tai tas pats... namu ten dar nera, tiesiog baisiai sustumdytos zemes ir pravesta komunikacija, nei keliu, nei taku....sklypai maziukai, o kur didesni, tai salai elektros stulpu eilute... nemanau, kad nuo rugsejo men ten butu kas pasikeite....bet pasiziurekit... o pirkti tai, ko dar nera... rizika, manyciau... beje, merginos is Triuseliu, ar as teisingai supratau, kad pradedama jau to kelio rekonstrukcija? vakar vaziavom paziureti, kaip sklypukas, tai nustebom pamate nupjautus medzius...RK, graziai zalias tavo nameliukas....
Atsiprašau už spam, bet labai būčiau dėkinga, jei porą minučių skirtumėt apklausai:
http://www.surveymonkey.com/s/VQKZJX6 nesuprantantiems angliškai: http://www.surveymonkey.com/s/VTLCB3H QUOTE(indruciukas @ 2010 03 11, 12:01) Pas giminaicius senos statybos name oro tarpas pripurkstas kazkokiu putu pries pora metu- stebuklo nepadare- saskaitos uz sildyma zenkliai nesumazejo... Na gal tos ekovatos purskiamos dabar kokios gersenes,ir gal purskiant ne i tarpa geresnis efektas gaunamas Ir dar tos putos mane baugina tuom,kad tipo nekvepuoja- tai jei stogo gegnes jomis apipurksti- ar neprades po kazkiek metu puti medis? matai, tų termoputų visokių rūšių yra.. Man atrodo, kad Gamo kvėpuoja... QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 02:36) Kazkada ir as taip sakiau ir juokiausi. Pasidariau as vat krema (ne namie, bet vistiek dariaus Labas rytelis. Na nieko pries as situos eko produktus, nu ale gamintis paciai krema nu nezinau nezinau O kremo kokybe jau isitikinau nepriklauso nuo jo kainos, buvo laikas kai Margarita naudojau kol nei vienos rauksleles nebuvo ir nieko, viskas ciki, dabar jau ieskau profesionalios kokybiskos kosmetikos. QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 00:36) Kazkada ir as taip sakiau ir juokiausi. Pasidariau as vat krema (ne namie, bet vistiek dariaus http://www.kvapunamai.lt/lt/produktas/215/ (skaityk paryskintas vietas) RK, pas mane ta pati bėda su kapiliarais, papasakok truputį daugiau ką susžnojai? QUOTE(pra @ 2010 03 12, 09:54) beje, merginos is Triuseliu, ar as teisingai supratau, kad pradedama jau to kelio rekonstrukcija? vakar vaziavom paziureti, kaip sklypukas, tai nustebom pamate nupjautus medzius...RK, graziai zalias tavo nameliukas.... As irgi taip supratau Iki geguzes be sansu, nes viduj dar nieko nera, neissipylem betono gruodi ir ba ba Siandien pradeda lyg deti fibrocementines lentas, tai des 2 sav. tikrai, o po to prieky klinkeri isdes tie patys, tai iki geguzes tik pilnas vaizdas is lauko bus. Kazi kada mes cia susiorganizuosim kaimyniu susitikima pas ILonuxa QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 12, 11:36) Labas rytelis. Na nieko pries as situos eko produktus, nu ale gamintis paciai krema nu nezinau nezinau O kremo kokybe jau isitikinau nepriklauso nuo jo kainos, buvo laikas kai Margarita naudojau kol nei vienos rauksleles nebuvo ir nieko, viskas ciki, dabar jau ieskau profesionalios kokybiskos kosmetikos. Na visada gamintis kremus tikrai nesiruosiu, cia toks pasiterliojimas neplanuotas buvo Man tai kazkoks bludas uzejo apie kosmetika pasidometi daugiau . QUOTE(rackiene @ 2010 03 12, 11:57) RK, pas mane ta pati bėda su kapiliarais, papasakok truputį daugiau ką susžnojai? Skaiciau kad Ivosin maziau tu bloguju ingridientu turi, nei kiti kremai. Kai mazoji uzmigs, parasysiu del tu kapiliaru kanors QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 14:14) Na visada gamintis kremus tikrai nesiruosiu, cia toks pasiterliojimas neplanuotas buvo Man tai kazkoks bludas uzejo apie kosmetika pasidometi daugiau. Tai suprantamas tas nors Bet va kaukes collageno--labai geros. Pas mane irgi kailiarai pavirsiui, nelabai galiu eksperimentuoti su kaukem, nes ismusa raudonumai pastoviai, tai collageno drekinancios, tikrai super kol kas geresnes nesu meginusi. QUOTE(pra @ 2010 03 12, 14:17) As tai pusiau dirbanti liaudis
o pas mus liuks naujiena, tiesa, ne statybine
O del tu naturaliu kremu... manau vien ju neuztenka, cia jau ir maitintis sveikai reikia, ir sportuoti... tada gaunas tokia gyvenimo filosofija... na ir netikiu as LT prekiaujama "naturalia" ar "ekologiska" produkcija- ypatingai maisto produktais... visokie eko bio jogurtai, kuriu galiojimas po tris savaites- tai kur cia naturalumas Iki 30 metu maniau,kad senatve ir rauksles man negresia QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 13:41) o pas mus liuks naujiena, tiesa, ne statybine O del tu naturaliu kremu... manau vien ju neuztenka, cia jau ir maitintis sveikai reikia, ir sportuoti... tada gaunas tokia gyvenimo filosofija... na ir netikiu as LT prekiaujama "naturalia" ar "ekologiska" produkcija- ypatingai maisto produktais... visokie eko bio jogurtai, kuriu galiojimas po tris savaites- tai kur cia naturalumas Iki 30 metu maniau,kad senatve ir rauksles man negresia šaunuolis vaikinas oi, jnet iki dabar jokiuosi QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 14:41) o pas mus liuks naujiena, tiesa, ne statybine O del tu naturaliu kremu... manau vien ju neuztenka, cia jau ir maitintis sveikai reikia, ir sportuoti... tada gaunas tokia gyvenimo filosofija... na ir netikiu as LT prekiaujama "naturalia" ar "ekologiska" produkcija- ypatingai maisto produktais... visokie eko bio jogurtai, kuriu galiojimas po tris savaites- tai kur cia naturalumas Iki 30 metu maniau,kad senatve ir rauksles man negresia laba, o tai kam tu stumdai ta lova??? as savo vaiki 4 men i kita kambari iskrausciau ir ramu ziuriu vis apie kosmetika snekat, tai gal kuri esat atradusi rutulini dezodoranta be aliuminio? QUOTE(Raja28 @ 2010 03 12, 14:49) laba, ziuriu vis apie kosmetika snekat, tai gal kuri esat atradusi rutulini dezodoranta be aliuminio? man atrodo, kad visi ekologiški dezodorantai yra be aliuminio.. Aš pati naudoju Thai kristalą. QUOTE(rytorasa @ 2010 03 12, 15:09) man atrodo, kad visi ekologiški dezodorantai yra be aliuminio.. Aš pati naudoju Thai kristalą. nu vat ir mastau uzsukt nebent ten rasciau o kaip tas kristalas, ar gerai veikia? QUOTE(Raja28 @ 2010 03 12, 14:49) nu pas mus sofke su "istraukiamu miegamu mechanizmu" mano vaikas iki metu miegojo savo lovytej,paskui po biski iprato ir pas tevus lovoj pamiegoti QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 15:14) nu pas mus sofke su "istraukiamu miegamu mechanizmu" mano vaikas iki metu miegojo savo lovytej,paskui po biski iprato ir pas tevus lovoj pamiegoti mes tik dabar pirma karta rimtai susirgom, tai kol tetes nera miega su manim, tik pietu miego pas saves, o taip tai visu baimiu atsikraciau kai racija padejom prie lovytes, tai girdziu kiekviena snaresi.O taip tai jis pas manes ir geriau miega ir greiciau uzmiega savo lovytej, as isvedinu visad kambariuka, grynas oras, ramu ir vaikui gerai. QUOTE(Raja28 @ 2010 03 12, 15:13) nu vat ir mastau uzsukt nebent ten rasciau o kaip tas kristalas, ar gerai veikia? kristalas yra bekvapis, prakaitavimo nestabdo, tik naikina bakterijas, kurios sukelia prakaito kvapą. Tikrai veikia.. QUOTE(Raja28 @ 2010 03 12, 15:18) mes tik dabar pirma karta rimtai susirgom, tai kol tetes nera miega su manim, tik pietu miego pas saves, o taip tai visu baimiu atsikraciau kai racija padejom prie lovytes, tai girdziu kiekviena snaresi.O taip tai jis pas manes ir geriau miega ir greiciau uzmiega savo lovytej, as isvedinu visad kambariuka, grynas oras, ramu ir vaikui gerai. Saunuole QUOTE(rytorasa @ 2010 03 12, 15:09) Man nelabai patiko tas kristalas... ziema dar nieko, bet vasara tai jokios naudos is jo.. kazkaip as vis tiek jausdavausi "nesvari" Papildyta: merges, o kur jus perkate lavasus? ararate jie skanus, bet brangus.. Vingio "iki" lavsinej tai tokie neypatingi... QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 15:36) Man nelabai patiko tas kristalas... ziema dar nieko, bet vasara tai jokios naudos is jo.. kazkaip as vis tiek jausdavausi "nesvari" gali būti , nes jis nestabdo prakaitavimo. Bet gerai pagalvojus, tai to daryti ir negalima, juk su prakaitu pasišalina nereikalingos medžiagos, šlakai.. Žinoma, menkas malonumas vaikščioti šlapiomis pažastimis. Tad turim teisę rinktis.. QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 15:31) Saunuole na zinoma kiekviena juk auginam pagal save, kaip geriau pacios matom ir nusprendziam su maniskiu pasiglaustyt tai neimanoma misija buvo QUOTE(rytorasa @ 2010 03 12, 15:32) Aš pirkau Euro vaistinėj, mokėjau apie 22lt. Bet jo labai ilgam užtenka, neįsivaizduoju kada jį sunaudosiu... reiks isbandyt QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 12, 12:43) Tai suprantamas tas nors Bet va kaukes collageno--labai geros. Pas mane irgi kailiarai pavirsiui, nelabai galiu eksperimentuoti su kaukem, nes ismusa raudonumai pastoviai, tai collageno drekinancios, tikrai super kol kas geresnes nesu meginusi. Ir tu ziuriu su tais kapiliarais kaip ir Rackiene. Mane tai jie uzkniso todel ir pradejau dometis kazka. Geri atsiliepimai buvo apie vichy aqualia thermal mat. Ir christinos serumas su hialiuronu. Cia kol eco nesidomejau. Paziurek apie juos, gal kas tiks. Rackiene, bandysiu kazka parasyt, bet dar tokia ten is manes ir zinove... Gasulo molio kaukes daryt, praust veida, jis pats svelniausias, pasiskaityk: http://www.kvapunamai.lt/lt/gasulas/ Sutraukia poras kauke: kiausinio baltymas su aviziniais dribsniais. Sumaisau, palieku pastovet truputi, po to atsigulus uzsidedu (su veidroduku kitoj rankoj), laikau 10-15min., veido nejudinu nes dziusta kauke. Juokinga, bet man patiko. Hamameliu hidrolatas (purkst kaip tonika ant veido), sita butinai pirksiu (is aromanatural, geresne kaina), o cia aprasymas kvapunamuose: http://www.kvapunamai.lt/lt/produktas/288/ .. Aliejai kapiliarams: tamanu, kiparisu, petrazoliu, pelargoniju, rozmedziu, pipirmeciu, nerolio, rozmarino. Turi skaityt aprasymus ir issirinkt. As kol krema turiu, tai nesidomejau ka tepsiu po jo... Dar turiu perskaityt visus aprasymus eteriniu alieju, nes labai gerai lasint po kelis lasus i kaukes plauku, veido, kremus. QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 13:41) O del tu naturaliu kremu... manau vien ju neuztenka, cia jau ir maitintis sveikai reikia, ir sportuoti... Zinoma. Dar pamirsai GERA NUOTAIKA, cia NR. 1 QUOTE(Raja28 @ 2010 03 12, 13:49) ziuriu vis apie kosmetika snekat, tai gal kuri esat atradusi rutulini dezodoranta be aliuminio? As irgi Thai nusipirkus, tai normalus jis, o kaip bus vasara, nezinau. Pries tai turejau kazkoki uz 50 litu, be to aliuminio, nu bet ilgai naudojau, 2 metus, taip kad verta. Sanex lyg be aliuminio, cia sasiuviny savo radau, patikrink kaip ten is tikruju. QUOTE(Raja28 @ 2010 03 12, 14:54) as kazkaip daugiau linkusi prie savarankiskumo ugdymo nuo mazumes As irgi Gal kam idmu. Dar ziurinejau sampunus eco, tai kainos kai kuriu dideles, o jie greit naudojasi, juk ne as viena eco naudociau. Tai issirinkau "urtekram", jis kainuoja 32 litus, 500ml. Daug yra kur raso eco, o sudetis nelabai jau eco... Daug kas gyre savaiminio idegio krema, "LAVERA". Pradejau tept antakius ir blakstienas su ricinu aliejum vakare, skatina augima. Dabar visa buteliuka ricinu aliejaus uzsidejus ant galvos, tipo kauke
...
Raja28, va nebrangus deo: http://www.tik-ekologiski.lt/goods/cat,242...zodorantai.html Gal kas nori koperuotis uzsakinet ka nors bendrai? Dar isgyre forumietes kondicionieriu: SANTE briliant care, 250ml.-28lt. (sita pirksiu) Dar ieskau vaikui kremo kazkokio, losjono. QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 16:00) Ir tu ziuriu su tais kapiliarais kaip ir Rackiene. Mane tai jie uzkniso todel ir pradejau dometis kazka. Geri atsiliepimai buvo apie vichy aqualia thermal mat. Ir christinos serumas su hialiuronu. Cia kol eco nesidomejau. Paziurek apie juos, gal kas tiks. Rackiene, bandysiu kazka parasyt, bet dar tokia ten is manes ir zinove... Gasulo molio kaukes daryt, praust veida, jis pats svelniausias, pasiskaityk: http://www.kvapunamai.lt/lt/gasulas/ Sutraukia poras kauke: kiausinio baltymas su aviziniais dribsniais. Sumaisau, palieku pastovet truputi, po to atsigulus uzsidedu (su veidroduku kitoj rankoj), laikau 10-15min., veido nejudinu nes dziusta kauke. Juokinga, bet man patiko. Hamameliu hidrolatas (purkst kaip tonika ant veido), sita butinai pirksiu (is aromanatural, geresne kaina), o cia aprasymas kvapunamuose: http://www.kvapunamai.lt/lt/produktas/288/ .. Aliejai kapiliarams: tamanu, kiparisu, petrazoliu, pelargoniju, rozmedziu, pipirmeciu, nerolio, rozmarino. Turi skaityt aprasymus ir issirinkt. As kol krema turiu, tai nesidomejau ka tepsiu po jo... Dar turiu perskaityt visus aprasymus eteriniu alieju, nes labai gerai lasint po kelis lasus i kaukes plauku, veido, kremus. Dabar visa buteliuka ricinu aliejaus uzsidejus ant galvos, tipo kauke koks įdomus daiktas tas gosulo molis QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 16:17) ... Raja28, va nebrangus deo: http://www.tik-ekologiski.lt/goods/cat,242...zodorantai.html Gal kas nori koperuotis uzsakinet ka nors bendrai? Dar isgyre forumietes kondicionieriu: SANTE briliant care, 250ml.-28lt. (sita pirksiu) Dar ieskau vaikui kremo kazkokio, losjono. o iš kur žadi sakytis? QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 17:00) Gal kam idmu. Dar ziurinejau sampunus eco, tai kainos kai kuriu dideles, o jie greit naudojasi, juk ne as viena eco naudociau. Tai issirinkau "urtekram", jis kainuoja 32 litus, 500ml. Daug yra kur raso eco, o sudetis nelabai jau eco... labai neblogi šampūnai Natura Siberica, jų vastinėse yra. Be SLS, sertifikuoti Ecocert. Aš jau senokai juos naudoju, dar pigesni nei Urtekram. QUOTE(indruciukas @ 2010 03 12, 16:31) Gerai vienas protingas zmogus paporino (tiksliau dalyvavau kursuose-seminare) - gi nemiegos tas vaikas paauglys budamas su tavim kartu, tuoj tas laikas prabegs, tai kol mazutis pasidziaug, paskui kazin ar pasiglaustysi su juo... Ir kas pasikeis,jei vaikas iseis i kita kambari,kam nuo to bus geriau? Nu zodziu daug dalyku apie vaiko auginima as permasciau tada... Papildyta: Del eko kremuku..., tai manau labai sunku pas mus rasti gryna ekologiska produkta...Na nebent zaist su grietinem agurkais ir t.t.Bet tada ir tie turi but eko... As tepuos kremukais, kurie pakolkas tinka man ir mano odai...ir labai saikingai naudoju kosmetika(visokias pudras, tusus, lupdazius ir t.t.) QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 17:17) RK, jei jau taip susidomejai naturalia kosmetika, tai galiu pasiulyti paskaityti knyga Rita Stiens "Naturalioji kosmetika" (~180 psl.). Gan idomi knygute, yra visokiu receptu. Pati irgi nelabai tikiu prierasu "ECO" cia musu saly... Geriau tada tikrai agurkus ar grietine deti... Del pagamintos kosmetikos. RK, tikiuosi jus perspejo, kad pagaminta kremuka reikia laikyti saldytuve? Jei ne, tai paaiskinsiu kodel. Tame kreme nera konservantu (kuriu tu ir baiminaisi, kaip supratau), tad kremas gali greit sugesti. QUOTE(rackiene @ 2010 03 12, 16:29) Dar nezinau. Pradzioj nuvaziuosiu i eco parduotuve , kazkaip komunos 25. QUOTE(rytorasa @ 2010 03 12, 16:37) labai neblogi šampūnai Natura Siberica, jų vastinėse yra. Be SLS, sertifikuoti Ecocert. Aš jau senokai juos naudoju, dar pigesni nei Urtekram. O as i juos ziurejau ir kazkodel abejojau Gal zinai koki vaikiska krema nebrangu QUOTE(Nastanka @ 2010 03 12, 17:20) RK, jei jau taip susidomejai naturalia kosmetika, tai galiu pasiulyti paskaityti knyga Rita Stiens "Naturalioji kosmetika" (~180 psl.). Gan idomi knygute, yra visokiu receptu. Pati irgi nelabai tikiu prierasu "ECO" cia musu saly... Geriau tada tikrai agurkus ar grietine deti... Del pagamintos kosmetikos. RK, tikiuosi jus perspejo, kad pagaminta kremuka reikia laikyti saldytuve? Jei ne, tai paaiskinsiu kodel. Tame kreme nera konservantu (kuriu tu ir baiminaisi, kaip supratau), tad kremas gali greit sugesti. Knyga butu idomu Oi as irgi netikiu eco, turi but sertifikuota ir dar sudeti paziuriu, nors nedaug dar as ka ten suprantu. Nesu ir nebusiu kazkokia pakvaisus del eco ir panasiai, tik yra noras tept ant saves maziau sudu ir ypac ant vaiko... Jeigu yra galimybe rinktis maziau brudo, tai kodel gi nea QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 18:38) Gal zinai koki vaikiska krema nebrangu nerafinuotas kokosų aliejus.. Aš savo vaikams netepu jokių kremų ant veido, tik rankoms ir lūpoms žiemą naudoju sviestmedžio aliejų/sviestą . QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 18:38) ... ir dar sudeti paziuriu, nors nedaug dar as ka ten suprantu. ...Jeigu yra galimybe rinktis maziau brudo, tai kodel gi nea Del sudetes yra taip, kad dazniausiai yra irasyti paprastu dalyku cheminiai pavadinimai. O del knygos paskiai priminsi QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 12, 13:43) Tai suprantamas tas nors Bet va kaukes collageno--labai geros. Pas mane irgi kailiarai pavirsiui, nelabai galiu eksperimentuoti su kaukem, nes ismusa raudonumai pastoviai, tai collageno drekinancios, tikrai super kol kas geresnes nesu meginusi. Nuo kapiliaru is avene yra kazkoks kremukas, mano draugei labai O as kaip tik siandien parsiveziau siuntinuka- su savo nuostabiausiu balzamu plaukams (3butelius http://www2.victoriassecret.com/commerce/o...&rfnbr=2556 Gaila, tik kad siuntimas is usa nepigus,tai pabrangsta dvigubai jis QUOTE(rytorasa @ 2010 03 12, 17:54) nerafinuotas kokosų aliejus.. Aš savo vaikams netepu jokių kremų ant veido, tik rankoms ir lūpoms žiemą naudoju sviestmedžio aliejų/sviestą . Kaip tik zadu pirkt sita, tai tepsiu QUOTE(Nastanka @ 2010 03 12, 17:59) O del knygos paskiai priminsi Super, aciu |