url
Tikrai super atrodo
Ech....gražu...
na tobulėja Gyliukas...super
Laba, aš dar su langais neapsisprendžiu....
1. Kokią spalvą jūs viduje darėte baltą ar kaip išorėje? 2. vIRTUVĖJE DIČKIS LANGAS ats tik į viršų...ar darot neatsidarantys, nes valg durys???? 3.aR PASITEISINA vonioje toks nemažas langas?ką kabinsite ant langų ar dėsite matinį stiklą? 4. aR LANGUS DERINOTE(JEI VIDUJE SPALVOTI)SU VIDINĖMIS DURIMIS? Lauksiu komentarų ir patarimų ačiū QUOTE(Ytė @ 2011 09 29, 14:45) Laba, aš dar su langais neapsisprendžiu.... 1. Kokią spalvą jūs viduje darėte baltą ar kaip išorėje? 2. vIRTUVĖJE DIČKIS LANGAS ats tik į viršų...ar darot neatsidarantys, nes valg durys???? 3.aR PASITEISINA vonioje toks nemažas langas?ką kabinsite ant langų ar dėsite matinį stiklą? 4. aR LANGUS DERINOTE(JEI VIDUJE SPALVOTI)SU VIDINĖMIS DURIMIS? Lauksiu komentarų ir patarimų ačiū 1. balta 2. nesupratau... 3. pas mus austrijiete sekmes QUOTE(Ytė @ 2011 09 29, 13:45) Laba, aš dar su langais neapsisprendžiu.... 1. Kokią spalvą jūs viduje darėte baltą ar kaip išorėje? 2. vIRTUVĖJE DIČKIS LANGAS ats tik į viršų...ar darot neatsidarantys, nes valg durys???? 3.aR PASITEISINA vonioje toks nemažas langas?ką kabinsite ant langų ar dėsite matinį stiklą? 4. aR LANGUS DERINOTE(JEI VIDUJE SPALVOTI)SU VIDINĖMIS DURIMIS? Lauksiu komentarų ir patarimų ačiū 1.Viduje,kaip ir isorėje - azuolo spalvos. 2. mes virtuvej viena langa, kur vitrininis - isejima darem. Kitas, kur mazas - atsidaro ivairiom kryptim. 3.musu pakeistas projektuktukas, tai ir langas kitoks (siauras ir ilgas) 4.dar negalvojom apie tai QUOTE(Ytė @ 2011 09 29, 14:45) Laba, aš dar su langais neapsisprendžiu.... 1. Kokią spalvą jūs viduje darėte baltą ar kaip išorėje? 2. vIRTUVĖJE DIČKIS LANGAS ats tik į viršų...ar darot neatsidarantys, nes valg durys???? 3.aR PASITEISINA vonioje toks nemažas langas?ką kabinsite ant langų ar dėsite matinį stiklą? 4. aR LANGUS DERINOTE(JEI VIDUJE SPALVOTI)SU VIDINĖMIS DURIMIS? Lauksiu komentarų ir patarimų ačiū Pas mus langai iš lauko pilki, iš vidaus pelkių ąžuolo, Virtuvėje langą padalinau į dvi dalis, kad viena pusė atsidarytų, nes ten labai didelis langas gaunasi ir su atsidarymu prastai būtų, o pas mane numatyta ten prie lango kriauklė. Vonioje lygiai taip pat, langą padalinau į dvi dalis, viena pusė atsidarys, man labai patinka didelis langas, juk šviesos daugiau, o jį uždengti tai tikrai yra kuom, žaliužės, ruletai irt.t. Mano nuomone, jei langai iš vidaus yra su spalva(ne balti) tai kažkokia detalė irgi atsiras su tokia pat spalva. Pvz, pas mane, bent šiai dienai, aš susiplanavusi,kad durys bus tokios pat spalvos, kaip langų spalva iš vidaus. Na ir šiaip, man labai gražu. kad langai išryškės.
Gal kas galit imest nuotrauką, kad matytųsi kampinių langų palangės. Kaip jos padarytos, sujungtos
O gal šiaip kokį internetinį psl galit užrodyt
Laba, mes patys statėm ir nenorėjome metalo viduje, tai kaip norėjom nepavyko su tais blokeliais sužaisti kampinių langų. Kaip užsakinėjom langus didžiulis klausimas IŠKILO KAIP ČIA BUS DABAR....
Langų firmose siūlo kampinius apdėjimus, bet mums netinka, nes reikėjo dėti kitaip su tais blokeliais. Visur važinėjom ir žiūrinėjom ką galima sugalvoti, Vidus apšildytas ir dėta stogo spalvos skarda (išlankstyta) visai nieko atrodo. P,S AČIŪ už išsakytas nuomones apie langų spalvą - Riešutas iš abiejų pusių. Man ir gražu kai derinama su interjeru langų spalva. Jau lauksim langų lapkričio mėn. Ir garažo vartus šiandien išsirinkom lietuviškus. Mūsų Giliukas jau su stogu QUOTE(Ytė @ 2011 10 05, 14:59) Laba, mes patys statėm ir nenorėjome metalo viduje, tai kaip norėjom nepavyko su tais blokeliais sužaisti kampinių langų. Kaip užsakinėjom langus didžiulis klausimas IŠKILO KAIP ČIA BUS DABAR.... Langų firmose siūlo kampinius apdėjimus, bet mums netinka, nes reikėjo dėti kitaip su tais blokeliais. Visur važinėjom ir žiūrinėjom ką galima sugalvoti, Vidus apšildytas ir dėta stogo spalvos skarda (išlankstyta) visai nieko atrodo. P,S AČIŪ už išsakytas nuomones apie langų spalvą - Riešutas iš abiejų pusių. Man ir gražu kai derinama su interjeru langų spalva. Jau lauksim langų lapkričio mėn. Ir garažo vartus šiandien išsirinkom lietuviškus. Mūsų Giliukas jau su stogu mes irgi nenorejom metalo kampuose, tai kolonu kampe nedarem. deje dar neturim palangiu nei viduje nei isoreje ir dar nesidomejom kokie imanomi variantai Bet jeigu si informacija dar kam nors aktuali galiu imesti nuotraukas kaip atrodo kampiniai langai be kolonu.
Laba, tikriausiai dėjot blokelius arba plytas vietoj metalo
QUOTE(Ytė @ 2011 10 07, 10:43) Laba, ne nieko nedejom. Kampas be jokiu ramsciu. siek tiek mazinom langu plota, todel kampe nebenorejom jokiu kolonu. nezinau ar gerai cia padarem, galesiu parasyti kai jau gyvensim Papildyta: QUOTE(Ytė @ 2011 10 07, 10:43) QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 10 08, 10:08) Laba, ne nieko nedejom. Kampas be jokiu ramsciu. siek tiek mazinom langu plota, todel kampe nebenorejom jokiu kolonu. nezinau ar gerai cia padarem, galesiu parasyti kai jau gyvensim Papildyta: Gal turit nuotraukų ir iš kitos pusės? kažkaip mažas man namas atrodo. mes savo namą turėjom per kelias plytas pakelti, kad galėtume išsivedžioti rekoperacija, tai atrodo didelis palyginus su foruma žiūrėtom nuotraukom.
Pasiziurejau, kad viena "Giles" temele pabaigta, o naujos neradau, tai uzvedziau pati
Ar vis dar yra besistatanciu as mastanciu statyti "Gile"? Butu smagu ir idomu pasidalinti idejomis, vargais, ispudziais ir nuotraukelemis QUOTE(vikaq @ 2011 10 10, 12:07) Gal turit nuotraukų ir iš kitos pusės? kažkaip mažas man namas atrodo. mes savo namą turėjom per kelias plytas pakelti, kad galėtume išsivedžioti rekoperacija, tai atrodo didelis palyginus su foruma žiūrėtom nuotraukom. padariau siandien keleta nuotrauku is vidaus, tiks statybininkai ten plevelem apsikarste, atsiprasau uz vaizda Papildyta: QUOTE(vikaq @ 2011 10 10, 12:07) Gal turit nuotraukų ir iš kitos pusės? kažkaip mažas man namas atrodo. mes savo namą turėjom per kelias plytas pakelti, kad galėtume išsivedžioti rekoperacija, tai atrodo didelis palyginus su foruma žiūrėtom nuotraukom.
beje, labai reiketu pagalbos tokiu klausimu:
kaip darete vandens nuvedima is balkono? jei darete kokius nors lietvamzdzius per kur juos nuvedete? o gal nieko ten nereikia daryti? is anksto dekinga uz atsakymus ..
Cia kazkoks modifikuotas giles variantas?
http://www.aruodas.lt/2-178548 PS norejau paklaust, ar del giles stogo konstrukcijos nero kokiu tai oro-vejo sroviu turbulenciju
Mes tai dėsim per visą balkoną lietvamzdžius, o kur jų nubėgimas bus va dabar tai susimasčiau, nes to šiu metu nežinau reikės pasiklausti.
Sveikos, giliukes
prisijungsiu prie jusu ir as. Mes siemet savo "Gile " nuo pamatu uzauginome iki stogo. kitais metais laukia sienu apdirbimas is lauko ir langu dejimas labai mazai nuotraukyciu cia. ko taip syksciai dalinates savo laimem ir vargais? man nerodo ir tos nuotraukos su grazia apdaila Gal galite pasidalinti kainomis, kiek kainuoja namo sienu sildymas ir apdaila (medziu/klinkeriu) Beje, kokiuose miestuose statotes savo namukus? QUOTE(ble @ 2011 10 17, 09:15) Cia kazkoks modifikuotas giles variantas? http://www.aruodas.lt/2-178548 PS norejau paklaust, ar del giles stogo konstrukcijos nero kokiu tai oro-vejo sroviu turbulenciju Aga, modifikuotas... sita nama jau gal 2 metus pardavineja O pas jus yra kokiu nors turbulenciju QUOTE(Blue_rose @ 2011 10 18, 16:34) Aga, modifikuotas... sita nama jau gal 2 metus pardavineja O pas jus yra kokiu nors turbulenciju man apie sita stoga porino kad vejai gali problemas kelt http://www.archdivizija.lt/kartotiniai-nam...io/show/43.html As giliuko nesistatau, tik siaip prijauciantis, pirmas labiau krites i aki projektas.
o ko cia taip ramu? baigesi Giliu statyba?
Laba, noriu paklausti kokio gylio spintas darėte vaikų kambariuose?
AČIŪ P,S Sveika prisijungusi prie giliukų
Sveiki "Gyliukai", čia yra daugiau klausianciu negu atsakančių. Ir aš turiu klausimą, ar jūs balkoną (virš terasos) apkalėt lentelėm?
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 10 15, 22:39) beje, labai reiketu pagalbos tokiu klausimu: kaip darete vandens nuvedima is balkono? jei darete kokius nors lietvamzdzius per kur juos nuvedete? o gal nieko ten nereikia daryti? is anksto dekinga uz atsakymus .. mes kalsime visa balkono isore dailylentem, va ir iskylo klausimas kaip nuvesti lietaus vandeni ir kur deti lietvamzdzius. gal kas is gyvenanciu galite pasidalinti patirtimi? Papildyta: QUOTE(2aistulka @ 2011 10 17, 18:59) Sveikos, giliukes prisijungsiu prie jusu ir as. Mes siemet savo "Gile " nuo pamatu uzauginome iki stogo. kitais metais laukia sienu apdirbimas is lauko ir langu dejimas labai mazai nuotraukyciu cia. ko taip syksciai dalinates savo laimem ir vargais? man nerodo ir tos nuotraukos su grazia apdaila Gal galite pasidalinti kainomis, kiek kainuoja namo sienu sildymas ir apdaila (medziu/klinkeriu) Beje, kokiuose miestuose statotes savo namukus? Sveika prisijungusi na nuotraukyciu cia tikrai nemazai, be to temos paskirtis ne dienorastis o diskusijos, konsultacijos. jeigu reikia kokios nors nuotraukos konkreciai, tai klauskite, prisegsim Namo sienu sildymas su apdaila gali kainuoti labai ivairiai, priklauso kokias medziagas naudosite ir kiek ju desite, dirbsite patys ar su meistrais ... o jei domina kiek kas atskirai sumokejo, tai mes planuojame tilpti i 70kLt su balkonu, nezinau ar tai Jums ka nors sako Papildyta: QUOTE(Ytė @ 2011 10 20, 20:23) Laba, noriu paklausti kokio gylio spintas darėte vaikų kambariuose? AČIŪ P,S Sveika prisijungusi prie giliukų na mums iki spintu gylio dar laaabai toli siai dienai ismurijome tik pertvarines sienas ir "prailginimu" spintai nedarysime, nes jas planuojame daryti pastatomas, o ne nisoje ir deti jas ten, kur jos labiau tiks. Ir siaip, nezinau ar vaikams tokiu dideliu ju reikia (kaip projekte), mes net galvojame atskiros drabuzines nedaryti tevu miegamajame. QUOTE(vikaq @ 2011 10 23, 11:41) Sveiki "Gyliukai", čia yra daugiau klausianciu negu atsakančių. Ir aš turiu klausimą, ar jūs balkoną (virš terasos) apkalėt lentelėm? nelabai supratau, bet cia suprantu kad kaip "terasos lubos"- tai zinoma pakalem,dazem tokia pacia spalva kaip ir stogo pakalimus QUOTE(indruciukas @ 2011 10 24, 09:13) nelabai supratau, bet cia suprantu kad kaip "terasos lubos"- tai zinoma pakalem,dazem tokia pacia spalva kaip ir stogo pakalimus Indruciukas, o kaip pas Jus vanduo is balkono nuvestas? ar viskas lasa per krastus zemyn be jokio nuvedimo? QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 10 24, 13:16) Indruciukas, o kaip pas Jus vanduo is balkono nuvestas? ar viskas lasa per krastus zemyn be jokio nuvedimo? yra tokie mazi loviai aplink visa balkona ir du nuvedimai- vienas prie virtuves lango,kitas prie vitrinu langu pabaigos svetainej Papildyta: stai sitoj vietoj svetainej kur raudonai pazymeta ![]() geriausiai pasidaryti paciame balkone tokius lovelius, bet mes "atsipeikejome" kai jau viskas buvo uzbetonuota ... pradzioj snairom ziurejau i tuos lietvamzdzius aplink balkona- dabar net nebepastebiu
http://www.namudizainas.lt/wp-content/uplo...tuv%C4%97je.jpg
kaip jums ši mintis? Aš visai norėčiau tokio virtuvėje... QUOTE(vikaq @ 2011 10 25, 14:15) http://www.namudizainas.lt/wp-content/uplo...tuv%C4%97je.jpg kaip jums ši mintis? Aš visai norėčiau tokio virtuvėje... super, lb grazu, galima darytis visa toki virtuvini, iskaitant stalcius ir vieta siuksledezei, tik neaisku ar praktiska, kiek zinau tai sumazina pasidejimo vieta, ta prasme, kad standartinese spinteliu lentynose susideda daugiau, pasitarkite su pazistamais jei kas turi, ne visada kas grazu yra ir praktiska, as asmeniskai net nezinau ar rizikuociau visa virtuvini toki darytis, na gal keleta spintuciu Papildyta: QUOTE(elizabet121 @ 2011 10 25, 14:25) super, lb grazu, galima darytis visa toki virtuvini, iskaitant stalcius ir vieta siuksledezei, tik neaisku ar praktiska, kiek zinau tai sumazina pasidejimo vieta, ta prasme, kad standartinese spinteliu lentynose susideda daugiau, pasitarkite su pazistamais jei kas turi, ne visada kas grazu yra ir praktiska, as asmeniskai net nezinau ar rizikuociau visa virtuvini toki darytis, na gal keleta spintuciu dar vienas pastebejimas- viskas turetu buti dezutese , indeliuose..., juk lentyneles kiauros, prairo cukraus maiselis ir davai per visa spinta..., aisku ussisakyti galima ir vientisas lentyneles, cia jau fantazijos ir finansu reikalas, sekmes renkantis Papildyta: QUOTE(indruciukas @ 2011 10 24, 13:25) yra tokie mazi loviai aplink visa balkona ir du nuvedimai- vienas prie virtuves lango,kitas prie vitrinu langu pabaigos svetainej Papildyta: stai sitoj vietoj svetainej kur raudonai pazymeta ![]() geriausiai pasidaryti paciame balkone tokius lovelius, bet mes "atsipeikejome" kai jau viskas buvo uzbetonuota ... pradzioj snairom ziurejau i tuos lietvamzdzius aplink balkona- dabar net nebepastebiu indruciuk, gal galetum ideti foto, butent kad matytusi tie "loviai"? aciu QUOTE(vikaq @ 2011 10 25, 13:15) http://www.namudizainas.lt/wp-content/uplo...tuv%C4%97je.jpg kaip jums ši mintis? Aš visai norėčiau tokio virtuvėje... Nezinau ar butent toks yra praktiskas pilnai. Pratiskas is tos puses, kad atsidariusi matai viska, kas yra sudeta, nereikia traukt visu daiktu,kad pamatytum kas spinteles gale. Nepratiska,kaip ir minejo,kad kiauros tos lentyneles. As sau sakiau, kad virtuvej stengsiuosi,kad butu kuo maziau lentynu. Geriau stalciai - atidarai ir matai ka turi. Tik gal but jie bus suskirstyti po mazesnius stalciukus ir uzdari..
Aš tik tą ištrauktą lentyną turėjau galvoją, sudėti produktams kuriems nereikia šaldytuvo, kol neatidaryti.
Vakar pasidomėjau, kad tas "konteineris" baisiai brangus, apie 1500-2000,00 lt, bet kai susiradau vien tą lentyną (metalinę) tai jos kaina 400,00 litai. QUOTE(elizabet121 @ 2011 10 25, 14:32) nieko ypatingo- kvadratiniai skardiniai lietvamzdziai tik kad mazesnio diametro QUOTE(Blue_rose @ 2011 10 26, 08:51) As sau sakiau, kad virtuvej stengsiuosi,kad butu kuo maziau lentynu. Geriau stalciai - atidarai ir matai ka turi. Tik gal but jie bus suskirstyti po mazesnius stalciukus ir uzdari.. pas mane virtuvej apatinese spintelese tik stalciai (isskyrus kampines spinteles)- labai patenkinta
sveikos giliukes, jei jau kalba pakrypo apie virtuve, manau lb nuo temos nenukrypsiu ir paklausiu apie orkaite, kur ja geriau deti virsui ar kaip buvome visi iprate apacioje, zinau kad virsui gal ziurisi graziau, bet ar praktiska, kokie + ir -, keletas draugiu turi virsui, bet sake jei keistu virtuvini tai kazi ar negristu i "apacia", taciau svariu argumentu taip ir neisgirstu, aciu kas nepatinges atsakyti
QUOTE(elizabet121 @ 2011 10 26, 11:24) sveikos giliukes, jei jau kalba pakrypo apie virtuve, manau lb nuo temos nenukrypsiu ir paklausiu apie orkaite, kur ja geriau deti virsui ar kaip buvome visi iprate apacioje, zinau kad virsui gal ziurisi graziau, bet ar praktiska, kokie + ir -, keletas draugiu turi virsui, bet sake jei keistu virtuvini tai kazi ar negristu i "apacia", taciau svariu argumentu taip ir neisgirstu, aciu kas nepatinges atsakyti Va čia ir aš prie to klausimo prisidedu. Parašykite. O jūs "Elizabet121" gal turit kokią viziją savo virtuvės? Gal turit į ką pažiūrėti? jei taip tai galit ir į az atsiūsti. Ačiū. na mums iki spintu gylio dar laaabai toli siai dienai ismurijome tik pertvarines sienas ir "prailginimu" spintai nedarysime, nes jas planuojame daryti pastatomas, o ne nisoje ir deti jas ten, kur jos labiau tiks. Ir siaip, nezinau ar vaikams tokiu dideliu ju reikia (kaip projekte), mes net galvojame atskiros drabuzines nedaryti tevu miegamajame. [/quote] Sutinku su jusu nuomone QUOTE(elizabet121 @ 2011 10 26, 11:24) sveikos giliukes, jei jau kalba pakrypo apie virtuve, manau lb nuo temos nenukrypsiu ir paklausiu apie orkaite, kur ja geriau deti virsui ar kaip buvome visi iprate apacioje, zinau kad virsui gal ziurisi graziau, bet ar praktiska, kokie + ir -, keletas draugiu turi virsui, bet sake jei keistu virtuvini tai kazi ar negristu i "apacia", taciau svariu argumentu taip ir neisgirstu, aciu kas nepatinges atsakyti nors viena priezasti galit pamineti kodel nori grazinti orakite i apacia
sveiki giliukai, taip turiu aiskia virtuves vizija, tik neturiu jokio popierelio kur galeciau jums ka parodyti, neapsisprendziu tik ka daryti su "makaronines" durimis ar deti duris kaip ir visam name bus, ar daryti kaskokia imitacija is baldu plokstes kad susilietu su virtuvinemis spintutemis. gal kas dar ka nors galetu patarti, o del orkaites tai yra ussifiksavusi tik viena mintis, kad paruosta kepti skarda yra patogiau ir lengviau ideti ar isimti kai orkaite zemai, asmeniskai pati to nezinau todel ir kl jusu nuomones, kiek supratau "indruciuk" tu turi virsui, tai parasyk kaip ten su tom skardom , ka darete su sandeliuko durimis, jei pas jus jis yra? na ir prie to pacio usklausiu dar apie gartrauki, koki pasirinkot ir kas leme jusu toki pasirinkima?aciukas
kaskaip neleidzia keist zinutes
QUOTE(elizabet121 @ 2011 10 28, 09:12) sveiki giliukai, taip turiu aiskia virtuves vizija, tik neturiu jokio popierelio kur galeciau jums ka parodyti, neapsisprendziu tik ka daryti su "makaronines" durimis ar deti duris kaip ir visam name bus, ar daryti kaskokia imitacija is baldu plokstes kad susilietu su virtuvinemis spintutemis. gal kas dar ka nors galetu patarti, o del orkaites tai yra ussifiksavusi tik viena mintis, kad paruosta kepti skarda yra patogiau ir lengviau ideti ar isimti kai orkaite zemai, asmeniskai pati to nezinau todel ir kl jusu nuomones, kiek supratau "indruciuk" tu turi virsui, tai parasyk kaip ten su tom skardom , ka darete su sandeliuko durimis, jei pas jus jis yra? na ir prie to pacio usklausiu dar apie gartrauki, koki pasirinkot ir kas leme jusu toki pasirinkima?aciukas pas mus sandeliuko nera ![]() ![]() QUOTE(elizabet121 @ 2011 10 28, 09:37) kaskaip neleidzia keist zinutes o ka apie juos galvoti- atrodo graziau kai imontuojamas, kainuoja daugiau,ir turis viduj siek tiek mazesnis nei neimontuojamo QUOTE(indruciukas @ 2011 10 28, 10:18) pas mus sandeliuko nera ![]() ![]() o ka apie juos galvoti- atrodo graziau kai imontuojamas, kainuoja daugiau,ir turis viduj siek tiek mazesnis nei neimontuojamo aciu indruciuk uz nuomone ir dar vienas klausimelis ir dar toks kvailokas klausimelis
Sveikutes, mums su vyru irgi žiauriai patiko sitas projektas. Butu idomu suzinoti kiek mazdaug jums kainavo Giles statyba ( su pilna apdaila ar be jos ) aiksu jei nepalaptis i az busim dekingi
QUOTE(gitandrite @ 2011 11 04, 10:36) Sveikutes, mums su vyru irgi žiauriai patiko sitas projektas. Butu idomu suzinoti kiek mazdaug jums kainavo Giles statyba ( su pilna apdaila ar be jos ) aiksu jei nepalaptis i az busim dekingi nenoriu Jusu izeisti, bet jei Jus perskaitytumet sia tema , tai rastumet nemazai atsakymu i si klausima. tai labai priklauso nuo to is ko, kur ir kaip Jus statysite. Is siaudu ir molio pastatytumet gal ir uz 50-100kLt su marmurinem kolonom ir pagal naujausias technologijas ir auksiniais elementais galite ir i kelis mln. nesutilpti. Mano patarimas - kreipkites i statybine bendrove, atsakysite i 101 klausima ir gausite preliminaria samata. Tai neturetu kainuoti. QUOTE(elizabet121 @ 2011 10 28, 14:37) aciu indruciuk uz nuomone ir dar vienas klausimelis ir dar toks kvailokas klausimelis taip, pas mus virtuve su baru orkaite atskirai- jokios ventiliacijos nuo jos atskirai nereikia
O mums tai dabar klausimas dėl šildomų grindų
Tarkim kaip su IIa. holu - ar radiatorius, ar grindinį šildymą darėt, o gal visai nieko? Užtenka šilumos sklindančios iš pirmo aukšto ? Ir svetainėj, jeigu norisi daryti šildomas grindis - tai kokios grindys galėtų būti? juk plytelių nedėsi, medinėms grindims nerekomenduojama... Kažkaip šituo klausimu dar ne daug info turim, domimės Būtų idomu išgirst iš tų, kurie jau gyvena Giliuke
Laba, mes ir jau planuojam ką čia daryti nes visur bus grindinis...
|