Gal kas gali patart kur įsigyti nebrangią maitinimo liemenėlę miegui?
Sena tema priplepėta tai nusprendžiau atidaryti naują
Gal kas gali patart kur įsigyti nebrangią maitinimo liemenėlę miegui?
As is Laredoute uzsusakiau, del miego nezinau, siaip atrodo patogi, maiytinimui atsisega gauseliai, kainavo 45Lt
Aš maitinimui/miegojimui parsisiunčiau iš Motherhood, o dienai iš LaSenza
QUOTE(Musmire @ 2010 03 12, 18:37) As ir noreciau is ten uzsisakyt, bet kaip, man ten zalias miskas tos uzsienietiskos e parduotuves QUOTE(Novela @ 2010 03 14, 15:16) As ir noreciau is ten uzsisakyt, bet kaip, man ten zalias miskas tos uzsienietiskos e parduotuves Iš motherhood užsisakiau per tarpininkę Taurę, kartu ir daugiau drabužėlių pirkau, o iš LaSenzos pati siunčiausi,atsiuntimas gal 8 svarai http://www.lasenza.co.uk/
As ir jau dairausi. Siandien uzejau i mothercare-panoramoj- nuo 100lt ir nepasakyciau, kad labai grazios. Aisku nzn kaip del patogumo. Taip pat dairiausi SM-skelbimukuose besilaukianciom ir maitinanciom- tai ten nauja uz 79 galima uzsisakyt ir labai grazia. Tai va dar laiko turiu- reik apsisprest. Bijau, kad galiu nepataikyt su dydziu- kaip jau buvo 5 k
QUOTE(Musmire @ 2010 03 14, 18:14) Iš motherhood užsisakiau per tarpininkę Taurę, kartu ir daugiau drabužėlių pirkau, o iš LaSenzos pati siunčiausi,atsiuntimas gal 8 svarai http://www.lasenza.co.uk/ O kur LaSenzoj yra maternity bras? Nerandu kazkaip, ar ne ten ieskau? As is Laredoute pataikiau su dydziu, atitinka parasyta. Bet turiu dabar 3 baltas, noreciau juodos arba kuno spalvos... QUOTE(Frosted @ 2010 03 14, 21:23) O kur LaSenzoj yra maternity bras? Nerandu kazkaip, ar ne ten ieskau? As is Laredoute pataikiau su dydziu, atitinka parasyta. Bet turiu dabar 3 baltas, noreciau juodos arba kuno spalvos... Sausio pradžioj pirkau,tai dar buvo
As tai lasenzoj ir motherhoode dabar tiek visokiu grozybiu ne tik maitinimui prisiziurejau, kad man keliu simtu neuzteks
Bet perkant is ten reikia kazkokia kortele spec turet ane? O per tarpininkes pigiau pirkt ar siunciates per jas tik del to, kad neturit tokiu mokejimo korteliu kokiu reikia? Paaiskinkit man zaliai Na o kolkas irgi dairysiuosi SM skelbimukuose, nes vistiek brangoka is uazienio pirkt. Man nakciai tai isvis nesvarbu kokia, bile dydis tiktu ir gerai, bet brangu QUOTE(Novela @ 2010 03 16, 14:11) As tai lasenzoj ir motherhoode dabar tiek visokiu grozybiu ne tik maitinimui prisiziurejau, kad man keliu simtu neuzteks Bet perkant is ten reikia kazkokia kortele spec turet ane? O per tarpininkes pigiau pirkt ar siunciates per jas tik del to, kad neturit tokiu mokejimo korteliu kokiu reikia? Paaiskinkit man zaliai Na o kolkas irgi dairysiuosi SM skelbimukuose, nes vistiek brangoka is uazienio pirkt. Man nakciai tai isvis nesvarbu kokia, bile dydis tiktu ir gerai, bet brangu O gal žiūrėjai http://www.jusuvaikui.lt/index.php?page=sh...rt&Itemid=2 ? QUOTE(Novela @ 2010 03 16, 14:11) As tai lasenzoj ir motherhoode dabar tiek visokiu grozybiu ne tik maitinimui prisiziurejau, kad man keliu simtu neuzteks Bet perkant is ten reikia kazkokia kortele spec turet ane? O per tarpininkes pigiau pirkt ar siunciates per jas tik del to, kad neturit tokiu mokejimo korteliu kokiu reikia? Paaiskinkit man zaliai Na o kolkas irgi dairysiuosi SM skelbimukuose, nes vistiek brangoka is uazienio pirkt. Man nakciai tai isvis nesvarbu kokia, bile dydis tiktu ir gerai, bet brangu Na as bandau uzsisakyti is motherhoodo. laukiu dabar jau. sakiaus per tarpininkes, nes paprasciausiai neturiu nei tu korteliu, beto, man atrodo (negarantuoju) kad jie tiesiai i lietuva nesiuncia.. o su pakietinimais lietuvoj rasti tai beprasmiska (kai paklausi kur, tai ziuri kaip i durna), vat todel ir pasiryzau uzsisakyti, tik labai bijau su dydziu nepataikyti.. QUOTE(Novela @ 2010 03 16, 13:11) As tai lasenzoj ir motherhoode dabar tiek visokiu grozybiu ne tik maitinimui prisiziurejau, kad man keliu simtu neuzteks Bet perkant is ten reikia kazkokia kortele spec turet ane? O per tarpininkes pigiau pirkt ar siunciates per jas tik del to, kad neturit tokiu mokejimo korteliu kokiu reikia? Paaiskinkit man zaliai Na o kolkas irgi dairysiuosi SM skelbimukuose, nes vistiek brangoka is uazienio pirkt. Man nakciai tai isvis nesvarbu kokia, bile dydis tiktu ir gerai, bet brangu Motherhood neverta pačiai siųstis,nes muitą gali uždėti. O siunčiantis iš LaSenza.co.uk muitų neuždeda,nes iš Anglijos siunčia,tik siuntimo mokestis apie 8 svarus . Reikia turėti kreditinę kortelę ,išsirinkti prekes,užsiregistruoti,suvesti koretelės duomenis ir maždaug už savaitės jau džiaugiesi naujais apatiniais QUOTE(IvanVaida @ 2010 03 16, 13:39) Jau turbut visas lietuviskas pardas isnarsius. Nu is cia gal nakciai ir reikes pirkt, bet 72lt ir nepigu uz tokia paprastute liemenele. O ta uz 55lt tai gal labai patogi, bet maitinant turbut reikia visa pasikelt, gal nelabai patogu Su tom uzsienietiskom e pardom aisku dabar. Dekui visom uz info
O jūs pabandykit "OTTO" kataloge pažiūrėt, aš pati siunčiausi ir likau labai patenkinta. Radau moterį per katrą užsisakinėju, tai išeina pigiau nei per čia reklamuojama internetinį puslapį. Liemenukų kaina apie 90 lt. už du vienetus. Iš ten ir maitinimo pagalvę ir vystymo čiužinuką parsisiunčiau, kainos protingesnės nei čia, Lietuvoj, o kokybė superinė. Dažnai akcijų būna, tik reik pataikyt
Sveikos, kam gal įdomu, MIGLĖS parduotuvėse jau papildyta maitinančiom mamytėm liemenėlių kolekcija visais dydžiais ir spalvomis. Vakar buvau vienoje parduotuvėje, tai man nelabai tiko, kažkas varžė, kokybė nėra labai puiki, užtat kaina nėra tokia didelė. Bandykit ir jūs, gal tiks.
QUOTE(zibute0203 @ 2010 03 17, 11:32) O jūs pabandykit "OTTO" kataloge pažiūrėt, aš pati siunčiausi ir likau labai patenkinta. Radau moterį per katrą užsisakinėju, tai išeina pigiau nei per čia reklamuojama internetinį puslapį. Liemenukų kaina apie 90 lt. už du vienetus. Iš ten ir maitinimo pagalvę ir vystymo čiužinuką parsisiunčiau, kainos protingesnės nei čia, Lietuvoj, o kokybė superinė. Dažnai akcijų būna, tik reik pataikyt O gal galite tos moters kontaktais pasidalinti?
http://www.mamosstilius.lt
cia va apziurejau su pakietinimais kelios yra, kam aktualu..tik kainos nemazos.. QUOTE(niurzga123 @ 2010 03 18, 22:03) http://www.mamosstilius.lt cia va apziurejau su pakietinimais kelios yra, kam aktualu..tik kainos nemazos.. Dekui uz nuoroda, kainos tai vos ne kosmines. Nu bet jauciu is cia ir sakysiuosi, svarbu lietuvoj tai maziau sukt galva su tais siuntinejimais reikes
Dar yra liemeneliu shop.laukiuosi.lt bet kokybes nezinau, siaip keletas yra neblogu, nes man tos motinines tai nelb patinka
taip, bet laukiuosi.lt be pakietinimu jokiu..
Aš galiu atiduoti dvi nenaujas liemeneles maitinimui.
Man jas atidave drauge, bet jos man per mazos. Jos vienodos, be pakietinimų/paminkštinimų ir lankelių, baltos, medvilnines, "Canpol babies", tik dydziai truputi skiriasi: C, raso 75, bet realiai apimtis po krutine 65 cm + 2 cm pasididina (dar vieni kabliukai) B, raso irgi 75, bet realiai 62 + 3 cm (dar dveji kabliukai). Tiesa sakant, liemeneles gerokai suskalbtos ir papilkeje (greiciausiai buvo skalbtos su tamsiais drabuziais)... Bet jei jas gerai atskalbti/pabalinti/pavirinti, dar butu galima panaudot... Vilniuje.
ar yra kam pasitaikę kad mothercare liemenėlės maitinančiom yra sumažinto dydžio po krūtine?
Radau visai nebloga internetine parduotuve www.tonus.lt ir kainos mazesnes negu kitose.
Bazej po 20 lt pardavineja
Kaune Maxima bazėj po 19.99 lt yra. Man tai patiko, kad labai švelni medvilnė, storokos tokios, pradžiai pirkau tokią, ką gali žinot kaip su maitinimu bus.
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 03 30, 15:54) Kaune Maxima bazėj po 19.99 lt yra. Man tai patiko, kad labai švelni medvilnė, storokos tokios, pradžiai pirkau tokią, ką gali žinot kaip su maitinimu bus. Teisingai. Ir su kuno formom. Aš pradžioj pigienas nusipirkau, ir surožiau per tris mėn galutinai. Bet per tiek laiko ir į savo senas formas ties po krutine grįžau, tada jau pradėjau dairytis normalesnių. Tik man savo dydį čia kažkaip sunku LT rast, tai ar FREYA siunčiuos, vieną pirkau, tiko patiko, tai dabar perku dar ) arba jei pigu, tai visiškai ne mano dydis O pradžioj siunčiaus nes labai juodos norėjau. Galvojau jei dydis netiks, tai vistiek kur nors SM prduočiau kam tiktų Tokia http://www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=2054 Tik su UK dydžiais reik išsinagrinėt pirma Dar esu su standžiais kaušeliais mothercare matavusis, bet kažkaipnežinau... nelabai patiko, krūtys kažkokios gigantiškos atrodo. O paprastos medvilninės, ten man skystokos pasirodė. Bet gal čia tik man taip, nežinau. Tai tiek iš mano patirties kraitės QUOTE(srauni_upe @ 2010 04 02, 15:43) Dar esu su standžiais kaušeliais mothercare matavusis, bet kažkaipnežinau... nelabai patiko, krūtys kažkokios gigantiškos atrodo. Tai fainai O as vis dar ieskau liemeneliu miegui ir su pakietinimu 80D gal kas ka kur matet ar girdejot? Nenoriu as siuntinetis is tu uzsieniu ar per tarpininkes
as Kaune urmo bazeje nusipirkau kelias, gal jos nera labai jau super kokybiskos, bet svelnios medvilnes, jos be jokiu pakietinimu ir lankeliu, kainos svyruoja nuo 12lt iki 20lt
QUOTE(lely @ 2010 04 07, 10:15) as Kaune urmo bazeje nusipirkau kelias, gal jos nera labai jau super kokybiskos, bet svelnios medvilnes, jos be jokiu pakietinimu ir lankeliu, kainos svyruoja nuo 12lt iki 20lt Tokiu ir as pora turiu, bet bobiskos,tik namie su jom budavau ir ligoninej, dar miegojau kelis kart is bedos tai nuspaude sagteles ar kazkas Papildyta: QUOTE(pilkoji28 @ 2010 03 30, 16:54) Kaune Maxima bazėj po 19.99 lt yra. Man tai patiko, kad labai švelni medvilnė, storokos tokios, pradžiai pirkau tokią, ką gali žinot kaip su maitinimu bus. Tai cia aleksote ane? As pora kart ten aki buvau uzmetus, bet nieko neradau maitinimui. Gal praziurejau. O kur jos buna, ar pakabintos, ar apacioj sudetos, ar gal dezutese? QUOTE(pilkoji28 @ 2010 03 30, 16:54) Kaune Maxima bazėj po 19.99 lt yra. Man tai patiko, kad labai švelni medvilnė, storokos tokios, pradžiai pirkau tokią, ką gali žinot kaip su maitinimu bus. Maciau ir maxima bazej ir hiper maximoj, sitas po 19.90lt. Patiko, kad jos ne tokios kaip bazej vien is plonutes medziagos,o truputi su plono paralono sluoksniu tai gal bus ir forma grazesne ir siaip tvirtesnes,tik is pradziu forma pasirode kazkokia priplota ir atrode visos labai dideles. Bet pasimatavau ir visai nieko, nusipirkau
Sveikutes
pirkau liemeneles ortopedijos technikoj,yra ir spalvu ivairiu ir uzsegimu ivairove(http://www.ortopedija.lt/index.php/lt/38581/)nuorodoj tik viena parodyta,bet tikrai yra daugiau.Yra ten daug ko niescioms ir piedkelniu kompresiniu apsauganciu nuo venu issipletimo,kelnaiciu ir kt.Tikrai verta uzsukt,bent jau pasikonsultuot Beja gal ka domina siuo metu vaikisku batuku ispardavimas ten vyksta Dar viena pirkau turguj liemenele,tai likau patenkinta:nebrangi ir labai patogiai atsiseginejo su kabliuku viena ranka,ba su uztrauktuku bent man nepatiko. QUOTE(dzinamaze @ 2010 04 19, 13:31) Sveikutes pirkau liemeneles ortopedijos technikoj,yra ir spalvu ivairiu ir uzsegimu ivairove(http://www.ortopedija.lt/index.php/lt/38581/)nuorodoj tik viena parodyta,bet tikrai yra daugiau.Yra ten daug ko niescioms ir piedkelniu kompresiniu apsauganciu nuo venu issipletimo,kelnaiciu ir kt.Tikrai verta uzsukt,bent jau pasikonsultuot Beja gal ka domina siuo metu vaikisku batuku ispardavimas ten vyksta Dar viena pirkau turguj liemenele,tai likau patenkinta:nebrangi ir labai patogiai atsiseginejo su kabliuku viena ranka,ba su uztrauktuku bent man nepatiko. o kaip kainos?kiek kainavo liemenėlė Ortopedijoj?ir kokios kainos batelių?(nors preliminariai)ačiū QUOTE(vildži @ 2010 04 19, 14:21) Va kainu ir nepamenu, liemeneles pries metus pirkau,o bateliu si kart neziurejau. Va pirkau gal apie gruodi buvo 50% nuolaida,tai uz batukus nei 50lt nesumokejau,dabar gal ir dar pigiau butu QUOTE(dzinamaze @ 2010 04 19, 13:31) Sveikutes pirkau liemeneles ortopedijos technikoj,yra ir spalvu ivairiu ir uzsegimu ivairove(http://www.ortopedija.lt/index.php/lt/38581/)nuorodoj tik viena parodyta,bet tikrai yra daugiau.Yra ten daug ko niescioms ir piedkelniu kompresiniu apsauganciu nuo venu issipletimo,kelnaiciu ir kt.Tikrai verta uzsukt,bent jau pasikonsultuot Beja gal ka domina siuo metu vaikisku batuku ispardavimas ten vyksta Dar viena pirkau turguj liemenele,tai likau patenkinta:nebrangi ir labai patogiai atsiseginejo su kabliuku viena ranka,ba su uztrauktuku bent man nepatiko. Kur yra ta parduotuve?
Va miegojimui is cia uzsisakiau uz 20 lt
http://www.daynightwear.com/brubeck-apatin...-brassiere.html Gal ir neatsidaro kauseliai, bet manau lengvai galima per virsu ar per apacia maitint, ir aprasyme parasyta, kad maitinimui tinkama. Tai bent 80lt nereiks suplot
na as siaip miegojimui nusipirkau bazej
QUOTE(triusiene @ 2010 04 21, 19:33) na as siaip miegojimui nusipirkau bazej Pirma karta girdziu kad bazej pasirinkimas atsirado QUOTE(Novela @ 2010 04 21, 21:40) Pirma karta girdziu kad bazej pasirinkimas atsirado yra su nerinukais tokios fainos QUOTE(Novela @ 2010 03 16, 22:05) Jau turbut visas lietuviskas pardas isnarsius. Nu is cia gal nakciai ir reikes pirkt, bet 72lt ir nepigu uz tokia paprastute liemenele. O ta uz 55lt tai gal labai patogi, bet maitinant turbut reikia visa pasikelt, gal nelabai patogu Su tom uzsienietiskom e pardom aisku dabar. Dekui visom uz info As pries du metus klp turguj pirkau labai faini medvilniniai sumokejau berots uz viena ar 14 lt ar 11 lt QUOTE(triusiene @ 2010 04 21, 18:33) na as siaip miegojimui nusipirkau bazej Ar įeinant nuo traukinuko pusės dešiniau tą moterytę galima rasti? Ar ne taip supratau? gal kas matėte kurnors pirkti tokią 75D? ![]() QUOTE(triusiene @ 2010 04 21, 22:54) yra su nerinukais tokios fainos Nu fainai, gal kada ir as pas ja uzsuksiu. Bet dabar jau pilnai apsirupinau, nakciai uz 20lt uzsisakiau sportine, o su pakietinimu radau is SM mamos , dar pora turginiu ir viena maximine turiu QUOTE(claudet @ 2010 04 21, 22:02) As pries du metus klp turguj pirkau labai faini medvilniniai sumokejau berots uz viena ar 14 lt ar 11 lt Gal atsimeni kokioj jinai panašei eilėj stovi, kokios pas ją prekės? Reiks pažiūrėti. Parašyk, prašau, į AŽ.
Sveikos, o gal žinote per ka galima būtų iš Motherhood užsakyti?
Siandien atsiunte man liemenele, pirkau miegui, sportine, bet prie jos parasyta kad ir maitinimui tinka, nu tai negaliu atsidziaugt
labai labai patogi ir maloni ir tik 20lt http://www.daynightwear.com/brubeck-apatin...-brassiere.html Ir prie to pacio tokius naktinukus maitinimui pasiemiau, irgi labai fainuciai, malonus, L dydzio nebuvo, imiau M ir bijojau,kad netiks, bet istikro irgi net su pilvu dabar tilpau ir kai pilvo neturesiu graziai atrodys. Labai malonus ir grazesni nei nuotraukoj http://www.daynightwear.com/index.php?page...amp;persist=yes |