Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Liemenėlės besilaukiančioms ir maitinančioms
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4
Marmilagre
Sena tema priplepėta tai nusprendžiau atidaryti naują smile.gif Tęsiam diskusijas. Klausiam ir patarinėjam toliau thumbup.gif
Gal kas gali patart kur įsigyti nebrangią maitinimo liemenėlę miegui?
Frosted
As is Laredoute uzsusakiau, del miego nezinau, siaip atrodo patogi, maiytinimui atsisega gauseliai, kainavo 45Lt
Musmire
Aš maitinimui/miegojimui parsisiunčiau iš Motherhood, o dienai iš LaSenza 4u.gif
Marmilagre
QUOTE(Musmire @ 2010 03 12, 18:37)
Aš maitinimui/miegojimui parsisiunčiau iš Motherhood, o dienai iš LaSenza  4u.gif
*

As ir noreciau is ten uzsisakyt, bet kaip, man ten zalias miskas tos uzsienietiskos e parduotuves doh.gif Ziurejau SM su tarpininkem gali uzsisakyt, bet ir nesuprantu koks tikslas ar pigiau ar kad nereiktu paciai kazkokiu spec mokejimo korteliu darytis doh.gif blush2.gif Nesuprantu kodel lietuviskose e pardose neatsiranda normaliu graziu ar su pakietinimais liemeneliu. Nes pvz dienai noreciau su pakietinimu liemeneles, o tokiu cia nera pirkt.
Musmire
QUOTE(Novela @ 2010 03 14, 15:16)
As ir noreciau is ten uzsisakyt, bet kaip, man ten zalias miskas tos uzsienietiskos e parduotuves doh.gif Ziurejau SM su tarpininkem gali uzsisakyt, bet ir nesuprantu koks tikslas ar pigiau ar kad nereiktu paciai kazkokiu spec mokejimo korteliu darytis doh.gif  blush2.gif Nesuprantu kodel lietuviskose e pardose neatsiranda normaliu graziu ar su pakietinimais liemeneliu. Nes pvz dienai noreciau su pakietinimu liemeneles, o tokiu cia nera pirkt.
*

Iš motherhood užsisakiau per tarpininkę Taurę, kartu ir daugiau drabužėlių pirkau, o iš LaSenzos pati siunčiausi,atsiuntimas gal 8 svarai http://www.lasenza.co.uk/ 4u.gif
Migdole
As ir jau dairausi. Siandien uzejau i mothercare-panoramoj- nuo 100lt ir nepasakyciau, kad labai grazios. Aisku nzn kaip del patogumo. Taip pat dairiausi SM-skelbimukuose besilaukianciom ir maitinanciom- tai ten nauja uz 79 galima uzsisakyt ir labai grazia. Tai va dar laiko turiu- reik apsisprest. Bijau, kad galiu nepataikyt su dydziu- kaip jau buvo 5 k doh.gif
Frosted
QUOTE(Musmire @ 2010 03 14, 18:14)
Iš motherhood užsisakiau per tarpininkę Taurę, kartu ir daugiau drabužėlių pirkau, o iš LaSenzos pati siunčiausi,atsiuntimas gal 8 svarai  http://www.lasenza.co.uk/  4u.gif
*

O kur LaSenzoj yra maternity bras? Nerandu kazkaip, ar ne ten ieskau?
As is Laredoute pataikiau su dydziu, atitinka parasyta. Bet turiu dabar 3 baltas, noreciau juodos arba kuno spalvos... doh.gif
Musmire
QUOTE(Frosted @ 2010 03 14, 21:23)
O kur LaSenzoj yra maternity bras? Nerandu kazkaip, ar ne ten ieskau?
As is Laredoute pataikiau su dydziu, atitinka parasyta. Bet turiu dabar 3 baltas, noreciau juodos arba kuno spalvos...  doh.gif
*

Sausio pradžioj pirkau,tai dar buvo 4u.gif , dabar tikrai nėra verysad.gif . Čia tik pasižiūrėjimui http://www.lasenza.co.uk/bras/nursing-bras...g-bras-bras.htm
Marmilagre
As tai lasenzoj ir motherhoode dabar tiek visokiu grozybiu ne tik maitinimui prisiziurejau, kad man keliu simtu neuzteks doh.gif
Bet perkant is ten reikia kazkokia kortele spec turet ane? O per tarpininkes pigiau pirkt ar siunciates per jas tik del to, kad neturit tokiu mokejimo korteliu kokiu reikia? Paaiskinkit man zaliai blush-anim-cl.gif
Na o kolkas irgi dairysiuosi SM skelbimukuose, nes vistiek brangoka is uazienio pirkt. Man nakciai tai isvis nesvarbu kokia, bile dydis tiktu ir gerai, bet brangu blink.gif O SM nematau, nu ir dienai su pakietinimu noriu, bet ir retas atvejis doh.gif
IvanVaida
QUOTE(Novela @ 2010 03 16, 14:11)
As tai lasenzoj ir motherhoode dabar tiek visokiu grozybiu ne tik maitinimui prisiziurejau, kad man keliu simtu neuzteks doh.gif
Bet perkant is ten reikia kazkokia kortele spec turet ane? O per tarpininkes pigiau pirkt ar siunciates per jas tik del to, kad neturit tokiu mokejimo korteliu kokiu reikia? Paaiskinkit man zaliai blush-anim-cl.gif
Na o kolkas irgi dairysiuosi SM skelbimukuose, nes vistiek brangoka is uazienio pirkt. Man nakciai tai isvis nesvarbu kokia, bile dydis tiktu ir gerai, bet brangu blink.gif O SM nematau, nu ir dienai su pakietinimu noriu, bet ir retas atvejis doh.gif
*

O gal žiūrėjai http://www.jusuvaikui.lt/index.php?page=sh...rt&Itemid=2 ?
niurzga123
QUOTE(Novela @ 2010 03 16, 14:11)
*

Na as bandau uzsisakyti is motherhoodo. laukiu dabar jau. sakiaus per tarpininkes, nes paprasciausiai neturiu nei tu korteliu, beto, man atrodo (negarantuoju) kad jie tiesiai i lietuva nesiuncia..
o su pakietinimais lietuvoj rasti tai beprasmiska (kai paklausi kur, tai ziuri kaip i durna), vat todel ir pasiryzau uzsisakyti, tik labai bijau su dydziu nepataikyti.. ax.gif
Musmire
QUOTE(Novela @ 2010 03 16, 13:11)
*

Motherhood neverta pačiai siųstis,nes muitą gali uždėti. O siunčiantis iš LaSenza.co.uk muitų neuždeda,nes iš Anglijos siunčia,tik siuntimo mokestis apie 8 svarus . Reikia turėti kreditinę kortelę ,išsirinkti prekes,užsiregistruoti,suvesti koretelės duomenis ir maždaug už savaitės jau džiaugiesi naujais apatiniais thumbup.gif
Marmilagre
QUOTE(IvanVaida @ 2010 03 16, 13:39)

Jau turbut visas lietuviskas pardas isnarsius. Nu is cia gal nakciai ir reikes pirkt, bet 72lt ir nepigu uz tokia paprastute liemenele. O ta uz 55lt tai gal labai patogi, bet maitinant turbut reikia visa pasikelt, gal nelabai patogu g.gif
Su tom uzsienietiskom e pardom aisku dabar. Dekui visom uz info 4u.gif
zibute0203
O jūs pabandykit "OTTO" kataloge pažiūrėt, aš pati siunčiausi ir likau labai patenkinta. Radau moterį per katrą užsisakinėju, tai išeina pigiau nei per čia reklamuojama internetinį puslapį. Liemenukų kaina apie 90 lt. už du vienetus. Iš ten ir maitinimo pagalvę ir vystymo čiužinuką parsisiunčiau, kainos protingesnės nei čia, Lietuvoj, o kokybė superinė. Dažnai akcijų būna, tik reik pataikyt thumbup.gif
IvanVaida
Sveikos, kam gal įdomu, MIGLĖS parduotuvėse jau papildyta maitinančiom mamytėm liemenėlių kolekcija visais dydžiais ir spalvomis. Vakar buvau vienoje parduotuvėje, tai man nelabai tiko, kažkas varžė, kokybė nėra labai puiki, užtat kaina nėra tokia didelė. Bandykit ir jūs, gal tiks. mirksiukas.gif
Frosted
QUOTE(zibute0203 @ 2010 03 17, 11:32)
O jūs pabandykit  "OTTO" kataloge pažiūrėt, aš pati siunčiausi ir likau labai patenkinta. Radau moterį per katrą užsisakinėju, tai išeina pigiau nei per čia reklamuojama internetinį puslapį. Liemenukų kaina apie 90 lt. už du vienetus. Iš ten ir maitinimo pagalvę ir vystymo čiužinuką parsisiunčiau, kainos protingesnės nei čia, Lietuvoj, o kokybė superinė. Dažnai akcijų būna, tik reik pataikyt thumbup.gif
*

O gal galite tos moters kontaktais pasidalinti? 4u.gif
IvanVaida
QUOTE(Frosted @ 2010 03 18, 19:50)
O gal galite tos moters kontaktais pasidalinti?  4u.gif
*

Taip, parasykit cia, o ne i az. 4u.gif
niurzga123
http://www.mamosstilius.lt
cia va apziurejau su pakietinimais kelios yra, kam aktualu..tik kainos nemazos.. unsure.gif
Marmilagre
QUOTE(niurzga123 @ 2010 03 18, 22:03)
http://www.mamosstilius.lt
cia va apziurejau su pakietinimais kelios yra, kam aktualu..tik kainos nemazos..  unsure.gif
*

Dekui uz nuoroda, kainos tai vos ne kosmines. Nu bet jauciu is cia ir sakysiuosi, svarbu lietuvoj tai maziau sukt galva su tais siuntinejimais reikes smile.gif
laūra
Dar yra liemeneliu shop.laukiuosi.lt bet kokybes nezinau, siaip keletas yra neblogu, nes man tos motinines tai nelb patinka doh.gif
niurzga123
taip, bet laukiuosi.lt be pakietinimu jokiu.. blush2.gif
Inska
Aš galiu atiduoti dvi nenaujas liemeneles maitinimui.
Man jas atidave drauge, bet jos man per mazos. Jos vienodos, be pakietinimų/paminkštinimų ir lankelių, baltos, medvilnines, "Canpol babies", tik dydziai truputi skiriasi:
C, raso 75, bet realiai apimtis po krutine 65 cm + 2 cm pasididina (dar vieni kabliukai)
B, raso irgi 75, bet realiai 62 + 3 cm (dar dveji kabliukai).

Tiesa sakant, liemeneles gerokai suskalbtos ir papilkeje (greiciausiai buvo skalbtos su tamsiais drabuziais)... Bet jei jas gerai atskalbti/pabalinti/pavirinti, dar butu galima panaudot...

Vilniuje.
srauni_upe
ar yra kam pasitaikę kad mothercare liemenėlės maitinančiom yra sumažinto dydžio po krūtine? g.gif
ylaa
Radau visai nebloga internetine parduotuve www.tonus.lt ir kainos mazesnes negu kitose.
someday...
QUOTE(ylaa @ 2010 03 24, 10:15)
Radau visai nebloga internetine parduotuve www.tonus.lt ir kainos mazesnes negu kitose.
*

Gal kas bande siustis is cia? Aciu.
Lara22
Bazej po 20 lt pardavineja
zibute0203
QUOTE(Frosted @ 2010 03 18, 18:50)
O gal galite tos moters kontaktais pasidalinti?  4u.gif
*

QUOTE(IvanVaida @ 2010 03 18, 21:22)
Taip, parasykit cia, o ne i az. 4u.gif
*

Nemanau jog jinai jums pagelbėtu, nes mes Klaipėdoj abi randamės ax.gif . Jums reikėtu vietinės tarpininkės pasiieškoti.
pilkoji28
Kaune Maxima bazėj po 19.99 lt yra. Man tai patiko, kad labai švelni medvilnė, storokos tokios, pradžiai pirkau tokią, ką gali žinot kaip su maitinimu bus.
srauni_upe
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 03 30, 15:54)
Kaune Maxima bazėj po 19.99 lt yra. Man tai patiko, kad labai švelni medvilnė, storokos tokios, pradžiai pirkau tokią, ką gali žinot kaip su maitinimu bus.
*

Teisingai. Ir su kuno formom. Aš pradžioj pigienas nusipirkau, ir surožiau per tris mėn galutinai. Bet per tiek laiko ir į savo senas formas ties po krutine grįžau, tada jau pradėjau dairytis normalesnių.

Tik man savo dydį čia kažkaip sunku LT rast, tai ar FREYA siunčiuos, vieną pirkau, tiko patiko, tai dabar perku dar smile.gif Man kažkur 60 LT už liemenėlę gavos iš ebejaus. Dar e-parduotuvese kur ir i LT siuncia mačiau daug, tik brangiau (jei naujasni modeliai ypač
) arba jei pigu, tai visiškai ne mano dydis smile.gif
O pradžioj siunčiaus nes labai juodos norėjau.
Galvojau jei dydis netiks, tai vistiek kur nors SM prduočiau kam tiktų smile.gif

Tokia http://www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=2054

Tik su UK dydžiais reik išsinagrinėt pirma smile.gif

Dar esu su standžiais kaušeliais mothercare matavusis, bet kažkaipnežinau... nelabai patiko, krūtys kažkokios gigantiškos atrodo. O paprastos medvilninės, ten man skystokos pasirodė. Bet gal čia tik man taip, nežinau.

Tai tiek iš mano patirties kraitės
Marmilagre
QUOTE(srauni_upe @ 2010 04 02, 15:43)

Dar esu su standžiais kaušeliais mothercare matavusis, bet kažkaipnežinau... nelabai patiko, krūtys kažkokios gigantiškos atrodo.
*

Tai fainai thumbup.gif biggrin.gif

O as vis dar ieskau liemeneliu miegui ir su pakietinimu 80D gal kas ka kur matet ar girdejot? Nenoriu as siuntinetis is tu uzsieniu ar per tarpininkes doh.gif Gal kuriai atliko ar dydis netiko ?
lely
as Kaune urmo bazeje nusipirkau kelias, gal jos nera labai jau super kokybiskos, bet svelnios medvilnes, jos be jokiu pakietinimu ir lankeliu, kainos svyruoja nuo 12lt iki 20lt
Marmilagre
QUOTE(lely @ 2010 04 07, 10:15)
as Kaune urmo bazeje nusipirkau kelias, gal jos nera labai jau super kokybiskos, bet svelnios medvilnes, jos be jokiu pakietinimu ir lankeliu, kainos svyruoja nuo 12lt iki 20lt
*

Tokiu ir as pora turiu, bet bobiskos,tik namie su jom budavau ir ligoninej, dar miegojau kelis kart is bedos tai nuspaude sagteles ar kazkas unsure.gif Nu as isvis siaip retai be pakietinimu nenesioju, bet ir be pakietinimu zinau buna graziu formu, o tos bazines tai tokios ne schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 03 30, 16:54)
*

Tai cia aleksote ane? As pora kart ten aki buvau uzmetus, bet nieko neradau maitinimui. Gal praziurejau. O kur jos buna, ar pakabintos, ar apacioj sudetos, ar gal dezutese?
Marmilagre
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 03 30, 16:54)
*

Maciau ir maxima bazej ir hiper maximoj, sitas po 19.90lt. Patiko, kad jos ne tokios kaip bazej vien is plonutes medziagos,o truputi su plono paralono sluoksniu tai gal bus ir forma grazesne ir siaip tvirtesnes,tik is pradziu forma pasirode kazkokia priplota ir atrode visos labai dideles. Bet pasimatavau ir visai nieko, nusipirkau smile.gif
dzinamaze
Sveikutes 4u.gif
pirkau liemeneles ortopedijos technikoj,yra ir spalvu ivairiu ir uzsegimu ivairove(http://www.ortopedija.lt/index.php/lt/38581/)nuorodoj tik viena parodyta,bet tikrai yra daugiau.Yra ten daug ko niescioms ir piedkelniu kompresiniu apsauganciu nuo venu issipletimo,kelnaiciu ir kt.Tikrai verta uzsukt,bent jau pasikonsultuot smile.gif
Beja gal ka domina siuo metu vaikisku batuku ispardavimas ten vyksta mirksiukas.gif
Dar viena pirkau turguj liemenele,tai likau patenkinta:nebrangi ir labai patogiai atsiseginejo su kabliuku viena ranka,ba su uztrauktuku bent man nepatiko.
vildži
QUOTE(dzinamaze @ 2010 04 19, 13:31)
Sveikutes 4u.gif
pirkau liemeneles ortopedijos technikoj,yra ir spalvu ivairiu ir uzsegimu ivairove(http://www.ortopedija.lt/index.php/lt/38581/)nuorodoj tik viena parodyta,bet tikrai yra daugiau.Yra ten daug ko niescioms ir piedkelniu kompresiniu apsauganciu nuo venu issipletimo,kelnaiciu ir kt.Tikrai verta uzsukt,bent jau pasikonsultuot  smile.gif
Beja gal ka domina siuo metu vaikisku batuku ispardavimas ten vyksta mirksiukas.gif
Dar viena pirkau turguj liemenele,tai likau patenkinta:nebrangi ir labai patogiai atsiseginejo su kabliuku viena ranka,ba su uztrauktuku bent man nepatiko.
*

o kaip kainos?kiek kainavo liemenėlė Ortopedijoj?ir kokios kainos batelių?(nors preliminariai)ačiū 4u.gif
dzinamaze
QUOTE(vildži @ 2010 04 19, 14:21)
o kaip kainos?kiek kainavo liemenėlė Ortopedijoj?ir kokios kainos batelių?(nors preliminariai)ačiū 4u.gif
*

Va kainu ir nepamenu, liemeneles pries metus pirkau,o bateliu si kart neziurejau.
Va pirkau gal apie gruodi buvo 50% nuolaida,tai uz batukus nei 50lt nesumokejau,dabar gal ir dar pigiau butu g.gif .
gosas
QUOTE(dzinamaze @ 2010 04 19, 13:31)
Sveikutes 4u.gif
pirkau liemeneles ortopedijos technikoj,yra ir spalvu ivairiu ir uzsegimu ivairove(http://www.ortopedija.lt/index.php/lt/38581/)nuorodoj tik viena parodyta,bet tikrai yra daugiau.Yra ten daug ko niescioms ir piedkelniu kompresiniu apsauganciu nuo venu issipletimo,kelnaiciu ir kt.Tikrai verta uzsukt,bent jau pasikonsultuot  smile.gif
*

Kur yra ta parduotuve?
Marmilagre
Va miegojimui is cia uzsisakiau uz 20 lt
http://www.daynightwear.com/brubeck-apatin...-brassiere.html
Gal ir neatsidaro kauseliai, bet manau lengvai galima per virsu ar per apacia maitint, ir aprasyme parasyta, kad maitinimui tinkama. Tai bent 80lt nereiks suplot thumbup.gif
triusiene
na as siaip miegojimui nusipirkau bazej smile.gif tai kainavo 16 lt. smile.gif visokiu yra, tai va 5 sandeli rytinej rampoj (ten kur traukinukas) tik iejus pro duris biski desiniau priesais labai faina moteriskute dirba smile.gif tai va ji pataria koki geriau ir pan smile.gif ir siaip istikro labai graziu yra smile.gif spalvu visokiu, su nerinukais ir be smile.gif na zodziu man asmeniskai laaabai patiko smile.gif thumbup.gif
Marmilagre
QUOTE(triusiene @ 2010 04 21, 19:33)
na as siaip miegojimui nusipirkau bazej smile.gif tai kainavo 16 lt. smile.gif visokiu yra, tai va 5 sandeli rytinej rampoj (ten kur traukinukas) tik iejus pro duris biski desiniau priesais labai faina moteriskute dirba smile.gif tai va ji pataria koki geriau ir pan smile.gif ir siaip istikro labai graziu yra smile.gif spalvu visokiu, su nerinukais ir be smile.gif na zodziu man asmeniskai laaabai patiko smile.gif thumbup.gif
*

Pirma karta girdziu kad bazej pasirinkimas atsirado bigsmile.gif Nu as jau beveik apsirupinau tai dabar po gimdymo jei bus reikalas ir pan uzsuksiu ten smile.gif O su pakietinimu maitinimui nebuvo?
triusiene
QUOTE(Novela @ 2010 04 21, 21:40)
Pirma karta girdziu kad bazej pasirinkimas atsirado bigsmile.gif Nu as jau beveik apsirupinau tai dabar po gimdymo jei bus reikalas ir pan uzsuksiu ten smile.gif O su pakietinimu maitinimui nebuvo?
*

yra su nerinukais tokios fainos smile.gif pati irgi nusipirkau, tik tas pakietinimas toks nedidelis, bet sake jei butu daugiau pakietinimo nebutu patogu maitinti paciai... na as kazkaip irgi kiek ieskojau nk nebuvau tokio kad grazu butu radus, bet va ten kazkaip ta pati pardaveja parode, nes net nebuciau atkreipus demesio ir jei neturi tuo metu to ko nori tai atveza veliau, beja ten isvis pigiau nei kitur smile.gif bet maloniausia tai kad ji ne kaip kitos babulkos prekiaujancios gruda beleka kad tik pirktu... sako kas tiktu kam, jei neturi pati tai negruda belekokio daikto, pasako kada tures smile.gif
claudet
QUOTE(Novela @ 2010 03 16, 22:05)
Jau turbut visas lietuviskas pardas isnarsius. Nu is cia gal nakciai ir reikes pirkt, bet 72lt ir nepigu uz tokia paprastute liemenele. O ta uz 55lt tai gal labai patogi, bet maitinant turbut reikia visa pasikelt, gal nelabai patogu g.gif
Su tom uzsienietiskom e pardom aisku dabar. Dekui visom uz info 4u.gif
*

As pries du metus klp turguj pirkau labai faini medvilniniai sumokejau berots uz viena ar 14 lt ar 11 lt thumbup.gif ,ir nstebau kad taip pigiai ir teprireike 1 menesiui ir dabar eisiu paziuret maciau tos pacios moteris prekiauja , nesamone moketi simtais.
pukeliux
QUOTE(triusiene @ 2010 04 21, 18:33)
na as siaip miegojimui nusipirkau bazej smile.gif tai kainavo 16 lt. smile.gif visokiu yra, tai va 5 sandeli rytinej rampoj (ten kur traukinukas) tik iejus pro duris biski desiniau priesais labai faina moteriskute dirba smile.gif
*

Ar įeinant nuo traukinuko pusės dešiniau tą moterytę galima rasti? Ar ne taip supratau?
Anouska

gal kas matėte kurnors pirkti tokią 75D?
user posted image
Marmilagre
QUOTE(triusiene @ 2010 04 21, 22:54)
yra su nerinukais tokios fainos smile.gif pati irgi nusipirkau, tik tas pakietinimas toks nedidelis, bet sake jei butu daugiau pakietinimo nebutu patogu maitinti paciai... na as kazkaip irgi kiek ieskojau nk nebuvau tokio kad grazu butu radus, bet va ten kazkaip ta pati pardaveja parode, nes net nebuciau atkreipus demesio ir jei neturi tuo metu to ko nori tai atveza veliau, beja ten isvis pigiau nei kitur smile.gif  bet maloniausia tai kad ji ne kaip kitos babulkos prekiaujancios gruda beleka kad tik pirktu... sako kas tiktu kam, jei neturi pati tai negruda belekokio daikto, pasako kada tures smile.gif
*

Nu fainai, gal kada ir as pas ja uzsuksiu. Bet dabar jau pilnai apsirupinau, nakciai uz 20lt uzsisakiau sportine, o su pakietinimu radau is SM mamos , dar pora turginiu ir viena maximine turiu smile.gif
zibute0203
QUOTE(claudet @ 2010 04 21, 22:02)
As pries du metus klp turguj pirkau labai faini medvilniniai sumokejau berots uz viena ar 14 lt ar 11 lt  thumbup.gif ,ir nstebau kad taip pigiai ir teprireike 1 menesiui ir dabar eisiu paziuret maciau tos pacios moteris prekiauja , nesamone moketi  simtais.
*

Gal atsimeni kokioj jinai panašei eilėj stovi, kokios pas ją prekės? Reiks pažiūrėti. Parašyk, prašau, į AŽ.
Chikitai
Sveikos, o gal žinote per ka galima būtų iš Motherhood užsakyti?
niurzga123
QUOTE(Chikitai @ 2010 04 24, 13:09)
Sveikos, o gal žinote per ka galima būtų iš Motherhood užsakyti?
*

skelbimu lenta-> internetines parduotuves. va ten yra daug temeliu, tarpininkiu, kurios uzsakineja 4u.gif
Chikitai
QUOTE(niurzga123 @ 2010 04 24, 14:42)
skelbimu lenta-> internetines parduotuves. va ten yra daug temeliu, tarpininkiu, kurios uzsakineja  4u.gif
*

Aciu 4u.gif
Marmilagre
Siandien atsiunte man liemenele, pirkau miegui, sportine, bet prie jos parasyta kad ir maitinimui tinka, nu tai negaliu atsidziaugt
labai labai patogi ir maloni ir tik 20lt bigsmile.gif Sakiau dar viena tokia uzsisakysiu. Tik dydziu yra iki C, o mano C dabar, maitinimui reiktu D ar E, issiemiau ir ziuriu jau tokia mazute, bet po to uzsidejau tai super, ten ir E dydi nesiojanciai tiktu, tempiasi kiek reik ir labai gerai prilaiko
http://www.daynightwear.com/brubeck-apatin...-brassiere.html thumbup.gif
Ir prie to pacio tokius naktinukus maitinimui pasiemiau, irgi labai fainuciai, malonus, L dydzio nebuvo, imiau M ir bijojau,kad netiks, bet istikro irgi net su pilvu dabar tilpau ir kai pilvo neturesiu graziai atrodys. Labai malonus ir grazesni nei nuotraukoj
http://www.daynightwear.com/index.php?page...amp;persist=yes
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.